תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
הסיפור קצת ארוך בל בבקשה תקשיבו עד הסוף כי זה מאוד חשוב. כל העבודה של אבא שלי על המחשב הזה והוא רוצה להרוג אותי. אז ככה, עשיתי בדיקות שגיאות בדיסק (המחשב שלי, לחצן ימני על כונן C, כלים, בדיקת שגיאות) שזה סיים הוא הפעיל את המחשב מחדש ואז שהמחשב בא לעלות הוא כתב שיש שגיאה בדיסק והדבר היחידי שאפשר לעשות זה Alt+Ctrl+del ולהפעיל מחדש. הגדרתי את הביוס כמו שצריך והכנסתי את דיסק ההתקנה של XP. הופיע לי Press Any Key to.... ולחצתי אנטר. ואז זהו! מפה כל מה שאני רואה זה מסך שחור והמחשב נתקע! לא זז! ניסיתי את זה כמה פעמים עם דיסקים שונים(של התקנת XP) ואותו דבר. ניסיתי לשחק בהגדרות של הביוס וגם לעשות ריסט לביוס. בבקשה תעזרו לי אני נואש!
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
מדובר בדיסק און קי 32 ג'יגה של חברת Patriot, כשאני מחבר אותו למחשב מופיע לי ב'מחשב שלי' רק מחיצה System Reserved ובניהול מחשב מופיע לי שלושה מחיצות וכשאני מנסה לפרמט את הדיסק און קי משם, אני מקבל הודעת שגיאה. בתמונה הדיסק און קי מופיע כ-Disk 3. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 4k צפיות
-
-
לחבר שלי יש HD שמחובר ב-SATA עכשיו שאני מפרמט מחשבים אני מפרמט את ה-HD עם הדיסק של הוינדוס.. ואצלו ההתקנה של הוינדוס לא מזהה את הכונן הקשיח... רעיונות?
-
- 9 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט. את המחשב אחרי שאני לוחץ אנטר לאשר את ההתקנה (אני עושה בוט מה CD ) כתוב לי שם שאין לי כונני HD ועליי לצאת מההתקנה, איך אני מתקין את הווינדוס מחדש ??
-
- 14 תגובות
- 980 צפיות
-
-
היום ניסיתי לפרמט את המחשב בעבודה של אמא שלי שמותקן בו וינדוס 2000 פרו בגרסתו העברית (מקורי). ברשותי היה דיסקט אתחול של וינדוס 98 שהכנסתי למחשב והמחשב איתחל ממנו. לאחר האתחול רשמתי את הפקודה הרגילה לפרמוט: :format c להפתעתי הוא רשם לי שפקודה כזאת לא קיימת (bad command name...) ההשערה שלי היא שהבעיות בפרמוט נובעות בגלל שמערכת הקבצים במחשב היא ככל הנראה NTFS. פעם ראשונה שאני נתקל בזה כך שאשמח לעזרה! בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי כונן חיצוני wd mybook של 4 טרה (1230) והמחשב שלי מזהה אותו אבל לא נותן לו אות כונן וברגע שאני נכנס לניהול דיסקים קופצת לי הודעה שיש לפרמט את הכונן. כשאני נותן לו הוראה לפרמט קופצת לי הודעת שגיאה על קלט/פלט (תמונה 1), גם דרך תוכנת הפרמוט של WD אני מקבל הודעת שגיאה (תמונה 2) את כל הבדיקות בתוכנה של WD הוא עובר בהצלחה, וגם בתוכנת ניהול הדיסק התוכנה מזהה אותו אבל לא ניתן לעשות שום דבר (תמונה 3) הרצתי windows update ולא היה צריך לעדכן כלום, אין לי בעיה להחזיר להגדרות יצרן או רק לפרמט איך ניתן לפתור את זה?
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי כונן קשיח חדש של WD של 500G ואלה רק הפירמוטים שהוא נותן לי: איך אני מפרמט אותו בFAT32? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן סיגייט באראקודה 1 TB שהוצאתי מהמק של הבת זוג שלי ואני מעוניין לפרמט אותו ככה שאוכל לעבוד איתו על ה PC שלי . הרצתי DISK PART ועשיתי CLEAN לכונן , ברגע שאני נכנס ל COMPUTER MANAGMENT אני מקבל הודעות שגיאה לגבי הכונן ואני לא מצליח לעשות לו יוטלייז . אני מפספס משהו בתהליך? בגדול נשמע שהכל דיי פשוט . אשמח לעזרה, תודה .
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לא מזמן נהרס לקרובה שלי הדיסק הקשיח הישן(WD800BB-88JHC0) במחשב הישן שלה שהיה מחובר בכבל IDE וחיבור חשמל של מולקס 4 פינים מהספק, ומכיוון ששמתי לב שלוח האם(PM8M3-V) תומך בSata קניתי מתאם(מולקס 4 פינים לחשמל של Sata), כבל Sata מלוח האם לדיסק הקשיח וגם דיסק קשיח ST3250318AS. עכשיו מאז שחיברתי את הדיסק הקשיח החדש וניסיתי לפרמט היה כתוב לי שאין לי דיסק קשיח מחובר ולפני שבכלל הגעתי לקטע של הפירמוט אז ראיתי את המסך הבא ואחרי שלחצתי Tab הגעתי לפה עכשיו אין לי שום צורך במערך של Raid מאחר ויש לי רק דיסק קשיח אחד ואין לי מושג איך לשנות למערך אחר כדי שאני יוכל לפרמט? בביוס הדיסק הקשיח מוגדר כIDE Secondary Master ואני לא יודע איך להפוך אותו לIDE Primary Master?? תודה …
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי. מדובר על נייד של LENOVO 50-70. אני מנסה לפרמט אותו ואחרי שאתחלתי את המחיצה של ה1TB ל2 מחיצות בכל אחת מהם זה רושם לי ''אין אפשרות להתקין את WINDOWS בדיסק זה.הדיסק הנבחר שייך לסגנון המחיצה GPT. יש במחשב הזה גם כונן של SSD של 8GB. אולי לא הגדרתי משהו נכון בביוס? הנה תמונה מהביוס. אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני משתגע כבר ניד DELL VOSTRO 1400 משגע אותי כבר הוא עם ויכסטה ואני רוצה לפרמט ל7 הוא כל הזמן נתקע לי עם שגיאה 0x80070017 אז ניסיתי דיסק אחר ניסיתי צורב חיצוני החלפתי זכרון בדקתי סקטורים בהארדיסק שיחקתי בביוס ראיתי שמוגדר טוב על IHCE או איך שלא קוראים לזה וגם ניסיתי על ATA מה עוד יכול לעצור אותי מלפרמט פאקין ןןינדוס? גם ניסיתי להתקין אקספי וקיבלתי מסכים כחולים בהתקנה לוח דפוק? אין מצב כי לפני הפירמוט המחשב עבד טוב ותקין עם ויכסטה
-
- 15 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם כל פעם שאני מפרסם פוסט לדף שלי בפייסבוק הוא לא נותן לי להחליף את כותב הפוסט ממני לדף עצמו כמו שהיה קודם, בנוסף הוא לא מפרסם את הפוסט. מישהו מכיר?פתרון? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש שיטה לפרק קירור של כ.מ? הוא התחיל לעשות רעשים חזקים אז רציתי לפרק את הקירור כדי לנקות ולהחליף משחה תרמית (עברו 4 שנים מאז שקניתי אותו). יש 4 ברגים, אחד יצא בקלות אבל השלושה האחרים כל כך חזקים ששום דבר לא מזיז אותם.
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני צריך לפרק מאוורר של כרטיס מסך ולשמן אותו אבל לא יודע איך מפרקים. ראו תמונות למטה: 1. עליון של מאוורר 2. תחתון של מאוורר אני רוצה להדגיש שכרטיס מסך עדיין פעיל אבל מאוורר שלו לא כי מחשב נמצא כל הזמן בבית של משתמש שמעשן. היה הרבה לכלוך עקב זה ועדיין יש בתוך המאוורר. אני עשיתי טעות שהשתמשתי בספריי לשימון רב תכליתי ובסוף המצב התחלתי חזר. אחרי שאני אפרק ואנקה, אקנה שמן מכונות ואשמן. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ללא כל הודעת שגיאה פשוט שום דבר לא קורה...
-
- 9 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום. היה לי בעיה במחשב ועשיתי sfc / scannow הוא מצא כמה שגיאות. ובטעות הפעלתי את המחשב מחדש ושאני לוחץ על המשתמש ורושם את הסיסמא הוא עושה ברוך הבא ואז הוא לא נכנס וחוזר למסך נעילה שאני לא מספיק לראות את השולחן עבודה. עזרה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני לא מצליח לפתוח את הדפדפן אינטרנט אקספלורר. כשאני מקליק דאבל-קליק על האייקון שלו זה עושה סימן כאילו שהוא הולך להפתח אבל בסוף הוא לא נפתח. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? אולי זה קשור לזה שהורדתי את קאזה ומחקתי אותה? אולי זה משהו בחומת האש?
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפעמים אני מוריד קבצים מהTELEGRAM או מהכרום ויש קבצים ששאני מנסה לפתוח יש לי הודעת שגיאה כזאת מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי. אתמול צילמתי בגלקסי 10 סרטון די ארוך (שעה פלוס) וטלפון חלק לי את הסרטון לארבע סרטונים וכל סרטון בערך 4גיגה. העלתיאת זה למחשב ושניסתי לפתוח הנגן רק השמיע את הסרטון אבל לא הציג אותו. ניסיתי כמעט בכל הנגנים, הסיומת היא mp4 . מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
מה עושים במצב כזה? יש משהו שצריך להוריד כדי שזה יפעל?
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
- 1 follower
-
-
הרכבתי מחשב חדש והתקנתי עליו ווינדוס. הכל בסדר, הכל תקין חוץ מדבר אחד. כשאני מוריד קבצי EXE מהאינטרנט, אני לא מצליח לפתוח אותם. זה נותן לי שלל הודעות כגון The file is corrupt. כשאני מוריד את הקובץ במחשב אחר ומעביר אותו למחשב החדש, הקובץ נפתח כמו שצריך. מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב לנובו IDEAPAD עם וינדוס 10 אנטרפרייז. כל קובץ אופיס שאני מוריד אני לא יכול לפתוח עד שאני לא עושה לו אישור למקור חיצוני. אני סטודנט וזה ממש מפריע שכל מצגת אני צריך מחדש להגדיר לו. איך אני יכול לאשר באופן תמידי? מצורפת תמונה ל"פרופרטיז" שאני צריך כל פעם להכנס וללחוץ Unblock.. עדכון: אני מחפש קצת בגוגל אבל אני לא מספיק מבין בזה כדי שזה יעזור לי, יש מצב שהפתרון קשור למשהו בהגדרות פה? (הגדרות שנכנסתי מפאוורפוינט)
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אם איזה תוכנה אני יכול לפתוח קובץ כזה אני לא מוצא שום תוכנה שפותחת תקובץ הזה
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן קשיח חיצוני של 400GB. הייתה לי עליו תיקיה של מוזיקה והכל היה טוב ויפה. לאחרונה צירפתי עוד שתי תיקיות לספרית המוזיקה ואני לא מצליח לפתוח אותה. אני מקבל שגיאה "עליך לאתחל את הכונן בטרם תוכל להשתמש בו" חשוב לציין ששאר התיקיות בכונן נפתחות כרגיל. תודה ויום טוב נדב
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
תודה לכל מי שניסה לעזור לי קודם,אבל אני לא מצליח לעדכן את הביוס. בהדלקת המחשב אני מקבל את השורות הבאות award bootblock bios v1.0 copyright © 1998 . award software.inc bios rom checksum error detetcting floppy drive a media במידה ויש דיסקט עם ה-FLASH BIOS לא קורה כלום במחשב הנורה של ה-FLOPPY השארת דולקת וזהו.... במידה ואין דיסקט אז המחשב דורש PLESE INSERT DISK AND PRESSENTER וגם כאן כאשר אני מכניס את הדיסקט פשוט לא קורה כלום. הגירסאות של הביוס שהורדתי הם ע"פ המלצותיכם -לוח M של OCTEK מסוג VAP 133S ACP- K0372.K0802.K0252.K0202.K0142 ההבנה שלי בתחום -כפי שהבנתם-נמוכה ביותר אשמח לקבל עזרה והנחיות מפורטות כמו לילד קטן(אפילו קטן מאוד) תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-