עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by redti,

שלום, אתמול בשעות הערב המחשב נתקע לי בזמן ששיחקתי סנוקר הפעלתי מוזיקה דפדפן ואי סי קיו ומירק .... שזה בד"כ קטן על המחשב שלי. אזז עשיתי ריסט ואז שהמחשב עלה לי קרה לי אותו דבר עם אותן תוכנות בדיוק נתקע לי המחשב לאחר זמן קצר של כ 10 דקות. בפעם השלישית הדלקתי את המחשב והיה רשום לי שיש בעיה עם הדרייבר של הכרטיס מסך( שאיתו המחשב פועל ממש טוב כבר עשרה ימים). ובנוסף המסך עשה לי בעיה עם התמונה כמו פלאשים כאלה לרגע אני רואה את התמונה ולרגע לא אז עשיתי עוד פעם ריסט.... ואז הוינדוס כבר לא עלה לי בקטע של ה"ברוך הבא" רואים לחצי שנייה מסך כחול שרשום עליו משהו והמחשב עושה ריסט בעצמו.... מה שיותר מוזר זה שהבעיה קיימת גם בוינדוס השני שהוא בכלל נמצא על כונן אחר כונן C והוינדוס הראשון ע…

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  2. Started by assafiles,

ב"ה שלום חברים אני די חדש פה יש לי בעיה במחשב חדש ... זה המפרט שלו מעבד: 0003AMD Socket-939 Athlon 64-Bit לוח-אם: GigaByte GA-K8NF-9 nForce-4 chipset זיכרון: Dual channel TWINMOS 1 GB DDR 400 Mhz כרטיס-מסך: GigaByte NVIDIA PCX6600 128-Bit 128-MB DDR דיסק-קשיח: Western Digital 200 GB SATA 8 mb Buffer כשאני ממזער סוג מסויים של משחקים בחלונות הכל טוב אבל כשאני בה להעלות אותם חזרה ולהמשיך לשחק אז המחשב עושה ריסט אני בטוח שאין שום בעיה בחומרה היא חדשה והכל עובד לי פצצה זיכרון ללא שגיאות נבדק ! מה יכולה להיות הסיבה לזה ? מה מפריע לו לעלות שוב תמשחק ? מופיע מסך כחול שמיד נעלם מצביע על התנגשות מסויימת ... זה בעיה אחת בעיה שניה היא ששאני לא מצליח להתקין את הגיר…

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  3. Started by ParanoidLoneWolf,

I've been having frequent pc carshes / blue screens in the last couple of weeks. the only thing I got from the blue screens is that it's probably a drivers issue, and with windows pointing out the video drivers to be the likely cause of the crashes. however, after installing diffrent versions of the catalyst and also diffrent versions of omega drivers I came to realise that it isn't the video adapter's drivers. the blue screens mentioned something about a driver verifier, but I was unable to find one in my system tools. so I was wondering if anybody knows if I can find the drivers/software/hardware that is causing the pc crashes without disassembling the pc. I've already…

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  4. Started by liran_85,

אז ככה, יש לי במחשב usb onboard 2 חיבורים, ויש לי גם כרטיס שיש בו 2 חיבורי usb + חיבור parlalel נראה לי שקוראים לו ככה זה לשלט הגה וכאלה דברים חיבור ישן. עכשיו כשאני מחבר את העכבר ל onboard usb הוא עובד וכאשר אני מחבר לכרטיס הוא לא עובד... הכרטיס מחובר טוב ללוח עם החוטים והכל זה בדקתי כבר.... אמרו לי שצריך להגדיר את הכרטיס ב BIOS... ולבטל את ה חיבור ONBOARD USB גם דרך הביוס הייתי מאוד מעוניין לדעת איך עושים את זה בתודה רב לירן,

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  5. Started by THELAD,

שלום רב, ברשותי צורב LITE-ON DVDRW SHOW-1633S, נקנה לפני חודש ימים בערך... הבעיה היא כזאת, כאשר הצורב טוען דיסק כלשהו, הוא חורק, רעש של חריקה חזק נשמע ממנו בעת טעינה וקריאה מהדיסק. הרעש הזה ממש מעצבן... וכשרואים סרט זה בכלל מעצבן... האם צורבי LITE ON רועשים באמת ? או שאולי יש בעיה בצורב ?! תודה רבה לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  6. Started by Aqualung,

ועוד בעיות מוזרות מבית היוצר של המחשב שלי... זה פשוט התחיל מעצמו לפני כמה ימים. כשעלה המסך הראשון בתוך וינדוז (כשהסמן של העכבר מופיע לראשונה) המערכת פשוט קפאה. התחלתי לחפש פתרונות. בשלב הראשון התקנתי דרייברים חדשים (52.16). זה נתן לי להגיע עד המסך של היוזרים, ואז כשנבחר יוזר, המערכת קפאה... לאחר מכן התחלתי לחפש פתרונות יצירתיים, בחרתי בתפריט F8 של הוינדוז Enable VGA mode, מה שמעלה את הדרייבר המקורי של הVGA ולא של הכרטיס הספציפי. זה נתן לי להיכנס לוינדוז ולעבוד כמו שצריך, אבל בלי 3D. מעניין לציין שכשהשתמשתי בדרייברים הישנים יותר (45.24) לא היה ניתן להגדיל את הרזולוציה של המסך עם השיטה הזאת בלי שיוצג מסך מעוות והמערכת תתקע. בינתיים אני חושב בכיוון של בעיית חומרה מכיוון ש…

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  7. Started by Real_Me,

צג מוניטור ישן שכרגיל ממלא את תפקידו על הצד הטוב וללא תלונות, לפתע אחרי מעבר לחדר אחר ביחד עם המחשב אותו הוא משרת, החליט שגוון ירוק הוא הגוון החביב עליו. בדוס ובחלונות הכל נראה כאלו הונחה עליו פריזמה ירוקה. כל החיבורים נבדקו ונראים תקינים, כל ההגדרות של התצוגה או הגדרות תוכנה כלשהן, לא שונו וגם משחק בכפתורי תצוגת הצג לא הועיל. מדוע ההתנהגות המוזרה הזו ומדוע דווקא אחר המעבר מחדר לחדר? מקווה להארה לפני שאוריק מתסכול. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  8. Started by Vatos-Locos,

בימים האחרונים אצל חבר שלי כל פעם שנוגעים במארז בזמן שהוא מחובר לחשמל מקבלים "בזיקים" קטנים כאלה ביד וזה מעצבןןןן ומציק! למשל בברזל של המארז מרגישים חלש.. כמו מכות חשמל קטנות כאלה והכי הרבה מרגישים על הלוח אם מבפנים בחיבורים למשל של המדפסת (למשל בלוח אם הייתי צריך לחבר מחדש את המאורר והחיבור 3 פינים היה ממש קרוב לברזל שיוצא מהלוח ומתחבר למדפסת, הקונקטור הזה..) ושם קיבלתי חשמל ממש מציק.. יותר חזק מאשר סתם מקבלים בנגיעה מהמארז זה התחיל לפני בערך 3-4 ימים ושמוציאים את התקע מהשקע זה כמובן מפסיק.. למה זה קורה ומה אפשר לעשות ?

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  9. Started by soulz,

רציתי לעשות פורמט ולשמור כמה דברים אז לקחתי את הצורב של אח שלי מהמחשב שלו. חיברתי את הצורב והפעלתי את המחשב. המחשב ניתקע בבדיקה שלו של הקוננים. אז שיחקתי עם החיבורים של הסידירומים, ואז המחשב בכלל הפסיק לפעול. הוא נדלק אבל אפילו המסך לא קיבל אות מהמחשב. ניתקתי את הסידירומים, לא עובד. שיחקתי שעה עם החיבורים, ניתקתי ואז חיברתי שוב, ושוב ושוב וגם סידירומים....ובסוף באיזה פלא זה עבד. הבעיה שעכשיו הסידירומים לא עובדים, הם מקבלים חשמל רק אם אני לא מחבר אותם ללוח האם...ואם אני מחבר אותם ללוח האם, המחשב עם הסידירום ניתקע בבדיקה שלו עם הקוננים, ומחשב עם הצורב לא מוצא אותו פשוט... יש השערות?

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  10. פתאום אני פותח את המחשב ולא שומע בכלל סאונד... כלום! ניסיתי לדבר במקרופון (כי בד"כ אני שם אותו אצלי ב MUTE) והוא עובד שומעים ברמקולים אותי מדבר והכל, אבל נגיד שאני שם מוזיקה ב WINAMP או ב Media Player או כל דבר אחר .. זה לא עובד ! לא שומעים! ניסיתי כל מני דברים וזה פשוט לא עובד.. אני זוכר שזה קרה לי פעם ופשוט ניקיתי את כל האבק מהמחשב בעזרת שואב אבק וזה חזר לעבוד.. מוזר מאוד.. אבל עכשיו ניקיתי שוב מאבק יסודי מאוד, וזה לא עובד. בקיצור שומעים מהמקרופון, אבל לא שומעים מוזיקה וסאונד רגיל מהמחשב. בבקשה אני חייב עזרה! תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  11. Started by RoNeR,

מישו יודע מה זה ההגדרה הזאת בביוס? היא מוגרת כרגע על 8x

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  12. Started by nir_gamer,

שלום חברים קניתי מחשב חדש והמשחקים לא רצים טוב מפרט המחשב : AMD 3200 זיכרון G1 Mhz 400 דיסק קשיח : G80 SATA II כ.מסך G-Force 6800GS עם 256 זיכרון ו 256 Bit במהלך המשחק כל כמה שניות הוא נתקע לשנייה ואז ממשיך המשחקים שניסיתי הם : Far Cry, F.E.A.R , C&C Generals מה עושים? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 752 צפיות
  13. היי אני מחפש דרך לחבר שני מסכים למחשב אחד ששני המסכים יראו את אותה התצוגה בו זמנית(לא kvm) מפצל ל 2 עכברים ו2 מקלדות אני יודע שיש אבל קיים מפצל גם למסכים? תודה

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  14. אני ממש יכול לסכם את זה בכמה מילים. כשאני מדליק את המחשב יש לי כמות מסויימת של מקום פנוי בכונן מסויים ואחרי כמה שעות הוא יורד ל-0!! וכל זה בלי שאני מוריד דברים או מתקין וכו' וכו'. מישהו יכול להציע לי מה לעשות? למישהו יש בכלל מושג מדוע זה קורה ובמה מדובר? תודה מראש..

• 11 תגובות
    • 752 צפיות
  15. Started by matankashi,

קניתי GEFORC 6600GT וכל פעם שאני מפעיל משחק.. מופיע לי הודעה שהכרטיס מסך זקוק לעוד חשמל... ואין לי מושג מאיך ומאיפה עוד אפשר להוסיף חשמל! הוא הרי מחובר בפנים לחשמל! בבקשה תעזרו לי אני מיואש כבר מזה!! תודה מראש! matankashi

• 10 תגובות
    • 752 צפיות
  16. הי חבר'ה , ממש בקרוב אני בונה את המחשב החדש שלי ואני צריך עזרה במשהו. הבנתי שכאשר אני מרכיב את כל ה כונני דיסקים ,כונן קשיח ובקיצור הכל ואז מפעיל את המחשב נפתח תוכנת ה BIOS ,נכון? עכשיו אני קראתי את המדריך , רק רציתי לשאול אם אני אזדקק ל עידכון ה -BIOS(מחשב חדש) ? או שפשוט לדלג על זה ולהמשיך ללא עדכון ולהתקין את כל הדרייברים ותוכנת הפעלה ?

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  17. Started by sgsg,

מתרחשות הרבה תקיעות במחשב בזמן האחרון ואני חושב שהלוח אם שלי לא תקין. אבל לא יודע איך לוודא כדי ללכת לחנות ולנצל את האחריות. איך בבקשה אני בודק שהלוח לא תקין באמת...

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  18. יש לי 512 RAM במחשב, אבל אחרי הPOST המחשב מזהה רק 417. בדקתי ויש לי כרטיס קול מובנה, ואמרו לי שצריך להגדיר בביוס משהו ואז הRAM יחזור להיות כרגיל. מישהו יודע מה אני אמור להגדיר ואיך? עוד בעיה, חיברתי אוזניות למחשב (של OVANN, אוזניות טובות) ואחרי איזה שבוע החוט של אחת האוזניות נשרף ונקרע, איכשהו. חיברתי עוד אוזניות (של Creative), ושוב אחרי שבוע בערך לא שומעים באוזן אחת. זה בעיה של הספק כוח?

19. Started by adonyaron,

שלום לכולם. ככה, יש לי לוח אם GIGABYTE ובקשר לכרטיס קול שלו יש לי שתי שאלות: 1. האם ניתן לחבר את החיבורי אודיו מקדימה ומאחורה? המוכר אמר לי שצריך לבחור, מישהו יכול לאמת לי את זה? 2. איך אני משתיק את כל היציאות כאשר אני מחבר אוזניות, האם אפשר שזה יהיה אוטומטית. יש לי דגם GA8I945. עזרה... בבקשה, אני משתגע

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  20. Started by rivki1985,

התקנתי ווינדוס 7 ושהגעתי לפירמוט בטעות לחצתי על המחיצה של הבסיס ופרמטתי אותה (צרפתי קובץ דוגמא מרשת אם אני לא מסבירה נכון את הראשון פרמטתי) אחרי אתחול המחשב לאחר ההתקנה המחשב מגיע לשלב של החלון שרשום ווינדוס 7 ומאתחל מחדש את המחשב ולא נותן לי לי שוב להתקין מחדש את הווינדוס (גם לאחר כמה נסיונות) מה ניתן לעשות אני חייבת להתקין שוב ולא מצליחה אולי משו בהגדרות? יש לי ווינדוס 64 ביט תודה רבה

• 9 תגובות
    • 752 צפיות
  21. אהלן, המחשב השני שלי בבית מריץ וינדוס 7 ומשום מה כל פעם שאני מפעיל אותו הוא נותן לי את ההודעה : [table][tr][td] reboot and select proper boot device or insert boot media in a boot device and press a key] [/td][/tr][/table]

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  22. Started by alex21,

שלום, כבר כמה פעמים המחשב עושה ריסטרט בעצמו.. 1.כשראיתי סרט בצפייה ישירה החלק השני שלהסרט הוא עשה ריסטרט. 2.במשחק כששחקתי עשה ריסטרט. 3. כשהיה לי קצת עומס גם עשה.. מה יכולה להיות בעיה... וגם החלפתי מאוורר למעבד אבל לפני שהחפתי הוא עשה ריסטרט בעצמו.. וגם אחרי שהחלפתי זה המשיך.. שמתי משחה טרמית לפני שהתקנתי תמאוורר החדש! תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  23. שלום, בכל דף שהוא אם זה באתר או בחיפוש תיקייה או בהתחל פס הגלילה יורד למטה ולא רוצה לעלות בשום אופן זה גם מתאפיין לא רק בפס הגלילה, למשל גם בתיקיות זה הולך לתיקייה האחרונה ולא מסכים להלחץ על התיקייה שאני רוצה וגם הפס של השמע יורד למטה ואי אפשר לשמוע כלום, גם כאשר אני מקישה כלומר כותבת הודעה או אימל או בחיפוש אם יש לי טעות ואני רוצה לחזור לתקן אחורה אי אפשר זה חוזר לסוף. דבר נוסף זה ציצצופים חזקים וארוכים באיתחול, ואחרי זמן שימוש במחשב הוא ניתקע קופא.אה בנוסף בשלב מסויים גם האפשרות לגלות אינטרנט אל חוטי שזה החיבור שלי הייה חסום לגילויי ורק איזה אנטי ספיירוור נתן אפשרות לשיחזור ואז זה חזר, כל הבעיות בדרך כלל נעלמות בהתחלת שימוש במחשב בהתחלת היום וזה הולך ומחמיר עד שהוא קו…

24. Started by meny_k,

שלום, אני נתקל בבעיה של BS כאשר אני מתקין 4GB זיכרון. לוח האם של gigabyte p35-ds3l . הזכרון הינם של kingstone hyperX 1GB. במצב רגיל הנני עובד עם זכרונות 2X1GB. ביצעתי את כל ההחלפות האפשריות בין כל רעיבי הזיכרון ומיקום התקנתם על הלוח (כל פעם זוג אל ב-channel אחר) הכל עובד תקין, רק כאשר אני מכניס את ארבעת הזיכרונות אני מקבך BS. לצורך בדיקה נוספת לקחתי שני רכיבי זיכרון של 2GB כל אחד והתקנתי אותם ושוב קיבלתי BS. שינית הגדרות CMOS כך שעבור זיכרונות ה-kingstone הם ירוצו עם מתח של 2.2V על מנת לעבוד בתדר 1066 כפי שמופיע אצל היצרן , גם במצב רגיל (1.8V ותדר 800) אני מקבל BS. עדכנתי את ה-BIOS לגרסה אחרונה אך עדיין אני נתקל באותה תופעה. אני משתמש ב-VISTA 32 BIT SP1 , כרטיס מסך gigaby…

• 3 תגובות
    • 752 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.