עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by RS4,

המחשב עושה לי ריסטים לבד...!!! אני מדבר על מחשב חדש עם המעבד קונרו החדש לוח אם של ג'יגהבייט S2 וספק כוח-ליברטי 400 המחשב חדש יש לי אותו פחות מחודש וכבר זה פעם שנייה שהוא עושה לי ריסט השבוע... בדקתי באנטי וירוס והמחשב נקי מוירוסים כך שזאת לא הבעיה מה יכולה להיות הבעיה או שכדאי שאני ילך לחנות מחשבים (נועה מחשבים)

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  2. מה קרה פה ? זה קרה אחרי שעדכנתי דרייבר לכרטיס מסך ATI Radeon 9600 לפני עדכון דרייבר, לא קרה לי כזה.. אז מה עושים ?

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  3. Started by oded6188,

יש לי הארד-דיסק חיצוני מחובר למחשב דרך USB 2 כשאני מחבר אותו למחשב אז הוא מופיע בין כל הכוננים האחרים, אבל אי אפשר להיכנס אליו... השגיאה: G:/ Is not accesible כשאני נכנס למאפיינים, זה לא מזהה את המערכת קבצים... וזה מראה שהקיבולת של ההארד-דיסק היא 0... הפעלתי את התוכנה Paratition Magic... ושמה אני מקבל: Bad file record signature יש על ההארד-דיסק מידע חשוב... ככה שאני לא רוצה לנסות לפרמט בינתיים מה אפשר לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  4. Started by Kalman,

שלום. עשיתי בבוקר סריקת אנטי ווירוס ואחרי שהפעלתי מחדש את המחשב המסך נשאר במצב כאילו המחשב עדיין מכובה אך המחשב פועל. ניסיתי הרבה הפעלות מחדש,הוצאות מחשמל וכאלה, אפילו פתחתי וניקיתי מאבק ולא עוזר. המחשב דלוק אך המסך לא מגיב והמנורה שלו בצבע כתום. [מתי שהירוקה זה אומר שמגיב] מה אפשר לעשות ?. מקווה שזה המקום הנכון

5. Started by yambtz,

היי, המאוורר של הלפטופ התפגר. מצורפת תמונה שלו (באיכות טובה שרואים את הכיתוב על המדבקה). השאלה אם זה משהו ספציפי לדגם או סטנדרטי שאפשר למצוא בחנויות מחשבים? באינטרנט מצאתי רק עם כל הגוף קירור שזה גם יקר וגם משלוח מחו"ל. הדגם של הלפטופ הוא טושיבה L645 אם זה משנה. תודה

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  6. Started by Yair5d2,

בהעלאת המחשב כל הUSBיז עובדים כרגיל אבל שמתי לב שאחרי כמה זמן אם אני מחבר דיסק קשיח חיצוני / דיסק און קי זה לא מזהה ועובד ישר.. זה מעביר מתח והכל אבל הוא לא מזהה את זה במחשב...אבל המקלדת והעכבר שמחוברים גם לUSB ממשיכים לעבוד.. בכיבוי המחשב הוא פשוט נשאר על Shutting off הרבה זמן .. לא מדדתי בדיוק אני פשוט מאבד סבלנות ולוחץ ריסט.. מה יכולה להיות הבעיה בשני הסעיפים פה ?

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  7. מסך 19 אינץ של סמסונג, בימים האחרונים בכל פעם שאני מכבה את המחשב או המסך בלילה, בבוקר אי אפשר להדליק את המסך. הוא נתקע במצב שהוא מהבהב, והוא יוצא ממנו בצורה רנדומלית כשמנסים לשחק עם ריסטרטים והכבל מתח של המסך. ניסיתי להחליך כבל, וסוג כבל (גם דיגיטלי וגם אנאלוגי) בשניהם הבעיה חוזרת, וכמו כן הוא עושה את אותה הבעיה עם 3 מחשבים שונים שחיברתי אותו אליהם, כך שהבעיה לא במחשב. רעיונות? תודה מראש על העזרה.

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  8. Started by nizan33,

שלום לפני שבוע קניתי זכרון של קינגסטון שני סטיקים של 512 מגה כל אחד ביחד 1 גיגה במהירות 400 מגה הרץ פועל טוב אני חושב והיום פתחתי את המחשב והחלפתי את המקום של הcdrom למקום אחר וכשהדלקתי את המחשב בפעם הראשונה הוא עשה לי מסך כחול אחרי כמה שניות ועכשיו כשאני בודק בtask manager אני רואה אבל בתוכנה cpu-z הוא מראה לי נתונים נכונים. מה שמסומן זה מה שאני חושב שלא בסדר, אשמח אם מישהו יגיד לי כמה אמור להיות רשום ואיך לסדר את זה. בבקשה עזרה!!

• 13 תגובות
    • 801 צפיות
  9. Started by ARIK1984,

שלום יש לי וינדוס 7הום אם הקוד אבל אין לי את דיסק ההתקנה ואני רוצה להתקין בעברית איפה אני יכול למצוא את ההורדה בעברית?? מחשב נייח

10. Started by bigmaind,

שלום. יש לי מדפסת מסוג-hp psc 1200 series(מדפסת משולבת אם סורק ומצלמה). התקנתי את הסורק אבל השאלה שלי היא איך אני מתקין את המדפסת? אני מנשא ולא מצליח. אודה למי שיעזור לי. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 801 צפיות
  11. Started by Aqualung,

ועוד בעיות מוזרות מבית היוצר של המחשב שלי... זה פשוט התחיל מעצמו לפני כמה ימים. כשעלה המסך הראשון בתוך וינדוז (כשהסמן של העכבר מופיע לראשונה) המערכת פשוט קפאה. התחלתי לחפש פתרונות. בשלב הראשון התקנתי דרייברים חדשים (52.16). זה נתן לי להגיע עד המסך של היוזרים, ואז כשנבחר יוזר, המערכת קפאה... לאחר מכן התחלתי לחפש פתרונות יצירתיים, בחרתי בתפריט F8 של הוינדוז Enable VGA mode, מה שמעלה את הדרייבר המקורי של הVGA ולא של הכרטיס הספציפי. זה נתן לי להיכנס לוינדוז ולעבוד כמו שצריך, אבל בלי 3D. מעניין לציין שכשהשתמשתי בדרייברים הישנים יותר (45.24) לא היה ניתן להגדיל את הרזולוציה של המסך עם השיטה הזאת בלי שיוצג מסך מעוות והמערכת תתקע. בינתיים אני חושב בכיוון של בעיית חומרה מכיוון ש…

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  12. Started by PRD,

בזמן שאני משחק לי באיזה משחק במחשב המחשב התחיל לצפצף ולא הבנתי למה, שמתי את היד שלי עליו והוא היה חם והמאוורר בכלל לא פעל. מה אני יכול לעשות ? המחשב מתחמם מכל דבר...בבקשה עזרה דחוף!

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  13. Started by arikm,

במחשב שלי אין חיבור SATA, מערכת הפעלה מותקנת בדיסק WD green 500GB AADS עם כרטיס STLAB SiI 3512 PCI SATA. המחשב נתקע לעיתים קרובות, לפעמים עם הודעה על בעיה ב-scsiport.sys. פעם אחת כבר החלפתי דיסק באחריות אחרי כמעט שנה, הדיסק הקודם היה כמעט זהה - AACS. המחשב הסתדר, עברו 3-4 חודשים ועכשיו שוב חזרו בעיות דומות. אני לא יודע אם הבעיה בדיסק או שאולי הבקר לא אמין וגורם לשגיאות בדיסק הקשיח. 1. האם זה בקר מוצלח לפי דעתם? 2. אשמח לשמוע המלצות לתוכנה לסריקת הדיסק הקשיח ומציאת סקטורים פגומים. chkdsk מצא כמות קטנה של טעויות, כנראה בגלל שהמחשב נתקע באופן פתאומי... חשבתי גם על כיוון שאולי ה-windows update עידכן את קובץ ב-scsiport.sys וגרם לבעיות אבל מצאתי רק תיעוד על בעיות שהיו ב-SP2 ולי…

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  14. Started by alonf29,

אהלן, אז ככה יש לי מחשב יחסית חדש (בסביבות חצי שנה) ולפני שבועיים בערך הלך לו המאוורר. אחרי שהמאוורר הוחלף התחיל המחשב להכבות בפתאומיות (תוך כדי סתם שימוש באינטרנט). הדרך היחידה שאפשר להדליק אותו אחרי הכיבוי הפתאומי זה ניתוק שלו מהחשמל והחזרה (כמו שמאתחלים ממיר בטלוויזיה). אין למחשב בעיית טמפרטורה כעת. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  15. Started by dudi2002,

שלום. אני מגיש כרגע עבודה ועושה אותה בחלקים חלקים. אני צעושה כל פעם קצת ושומר אותה. אחרי שאני מסיים את העבודה אני שומר עד לאן שהגעתי, מותקנת אצלי תוכנת word 2003 במחשב, ואני רוצה לשמור את העבודה בפורמט של word כי זה הכי נוח. רק שמשום מה העבודה נשמרת לי בפורמט של ה"כתבן" הרגיל שנמצא לי במחשב שהופך את כל המילים בעבודה ועושה לי בלאגאן שלם. איך אני שומר את העבודה בword? תודה.

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  16. הגעתי הביתה, עשיתי UNINSTALL ל-ATI DRIVERS כיביתי את המחשב, הוצאתי את ה-7200AIW, הכנסתי את ה-9600XT והפעלתי. הורדתי מ-ATI את הדרריברים של 4.7 והתקנתי... המחשב עלה , נראה נורמלי, ובעת ניסיון להתקין WDM זרק מסך כחול (WIN2K)... :-X למה לעזאזל הוא מתקין WDM? זה הרי רק לכרטיסי AIW או VIVO לא? והחדש לא כזה ... טוב נכנסתי ל-SAFE MODE, הסרתי הדרייברים, הרצתי DRIVER CLEANER, איתחול, התקנה 4.7 ו.... שוב מסך כחול .. מצב בטוח, הסרה, איתחול, חיפשתי ומצאתי מישהו שאמר שיש לו אותה בעיה(בערך) עם 4.7 אז הורדתי 4.5 אבל בדיוק אותו דבר, מנסה להתקין, איתחול, מחשב מזהה, מתקין WDM ומסך כחול ??? ... טוב, שוב כל תהליך ההסרה והניקוי .... ניסיתי 3.5, לא עבד בכלל, זרק איזה ERROR מוזר .... ואז…

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  17. Started by lspmaster,

חברה שימנתי את המאוורר של המארז והורדתי קרוב ל-10 מעלות למרות זאת הטמפרטורה של המעבד לא השתנתה חשבתי אולי לשמן את המאורר של המעבד... מישהו ניסה את זה כבר? מותר לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  18. Started by itayze,

המחשב נתקע לא מעט פעמים , גם לאחר פרמוט , כל הפעלה חדשה של תוכנה ( איסיקיו ,אקספולרר ,פיירפוקס ,ויאנמפ ) גורמת למחשב להכנס לסוג של הילוך איטי לכמה שניות ממש מתסכלות. בנוסף אני שומע תלקים מהמארז , כאשר חצי דקה לאחר מכן המחשב עושה קצת פריז ואז חוזר לעצמו, תדירות התלקים די מתגברת בזמן האחרון .. אני חושד שהבעיה היא באחד הhd ... כיצד לבדוק זאת בצורה הכי מהירה ? ( אין לי הרבה זמן להתעסק עם משהו מורכב מכיוון שאני נכנס לתקופת מבחנים ) .

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  19. Started by dj shay 30010,

יש לי כרטיס מסך 6600GT של PINE FXF PV-T43A-NDF7 VC.3 W07/05 עם יש למישהו לינק לעידכון שישילח לי

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  20. שלום לכולם וחג שמח ניתקלתי לאחרונה בבעיה שאני מקווה שתוכלו לעזור לי בפתרונה - ההודעה "usb device is not recognized" חוזרת על עצמה במספר מחשבים עבור פריטים שכולם מתחברים למחשב בחיבור USB וזה קורה אם החיבור הוא ישירות או דרך כבל או כבליי USB שונים, עד לא מזמן הכל היה בסדר ותקין ורק לאחרונה בעיות אילו החלו. יש לי דונגל של USB<->WIRLESS שנראה כמו דיסק און קי והוא עד לא מזמן עבד מצויין ונתן קצב הורדה טוב, לאחרונה בכל פעם שאני מחבר אותו למחשב כלשהוא אני מקבל את ההודעה "usb device is not recognized" וזה לא משנה אם זה ישירות או ע"י כבל, לעיתים המחשב כן מזהה נכון את הרכיב ואני מתחבר לרשת האלחוטית אך לאחר מספר דקות ההודעה "usb device is not recognized" קופצת והחיבור מתנתק, יש…

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  21. Started by OrX,

היי לפני כמה שבועות הופיעה תופעה מוזרה, המחשב לא נדלק, אלא, אם אני או מנתק את הכבל חשמל מהקיר ומחבר שוב לקיר ואז הוא נדלק. או שאני מחבר לאל פסק, כאשר האל פסק לא מחובר לחשמל בקיר, ואז המחשב נדלק, ורק אז, אני מחבר את האל פסק לקיר. אם אני מנסה להדליק את המחשב כאשר הוא מחובר דרך אל פסק, כאשר האל פסק מחובר לקיר, המחשב לא נדלק. אחרי שהמחשב עולה ואני מכבה אותו, אז, אם אני מנסה להדליק מיד אחרי אז הוא עולה בלי מניפולציה מיוחדת, אבל אם אני מנסה להפעיל אותו אחרי נניח 5 דקות ומעלה שהוא היה מכובה, אז הוא לא עולה ודורש שוב פעם את אחת השיטות שכתבתי. המחשב, מאז שנקנה תמיד עבד דרך האל פסק. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? המפרט: ספק כוח: Seasonic 660W Gold X-Series Active PFC 12CM F…

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  22. אוקיי אני לא ארחיב במילים אני קודם אתן לתמונות לדבר בעד עצמן: *ראוי לציין שהתמונות נלקחו בזה אחר זה בהפרש של מספר שניות.. עכשיו הבעיה היא כזאת: קודם כל המחשב שלי בזמן האחרון משמיע רעשים נוראיים!!! קשה לישון איתו אני נשבע לכם! מלבד זאת הוא נכבה לי לעיתים דחופות מאוד, וכל שניה שהוא משמיע את הרעש זה נשמע כאילו הוא הולך להתפוצץ. בנוסף לכל פתחתי את קופסת המארז כדי לראות מה מצב האיוורור והמאורר משתגע (במיוחד זה שעל המעבד..). הוא לפעמים משנה מצב רוח ומסתובב בקצבים שונים. איך הטמפרטורה שלי? בסדר? והאם זה קשור להארדיסק? או יכול להשפיע עליו? ואם וכאשר אני אקנה מאורר חדש להארדיסק; האם רצוי להשקיע בו? או בקירור מסוים? ד"א המעבד הוא כבר 3 שנים כמעט עובד וזה AMD 190…

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  23. Started by romansah9,

שלום לכולם. לדוד שלי יש מחשב ישן (DUALCORE משהו...לא התעמקתי בנושא) ובשבוע האחרון יש לו בעיה בUSB 2. במהלך חיבור כונן FLASH/ עכבר/ מקלדת לוקח למחשב לפחות שתי דקות לקלוט שההתקן מחובר, וכשהוא מתחבר הוא מתריע שההתקן יכול לעבוד במהירות גדולה יותר (כלומר הוא מחובר בתור USB1) . מה זה השטויות האלה?! ואיך פוטרים את זה? :s05:

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  24. המחשב :פנטיום D , לוח אם של אינטל זכרון 1GB DDR 2 553 HD של ווסטרן דיגיטל אחד ב IDE ו אחד של היטאצ'י ב SATA כל הרכיבים מזוהים תקין בBIOS כשאני מעלה XP מHIRENS המחשב נראה "עובד" תקין מנסה להתקין ווינדוס 7 64 ביט (המעבד והלוח תומכים) וכל פעם מקבל שגיאות מסך כחול שונות ניסיתי להחליף זכרון, להחליף את הHD כל פעם להשאיר אחד אחר ניסיתי להחליףDVD אני כבר לא יודע מה לעשות אשמח לעצות

• 0 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים