תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
טוב, אז ככה, הבעיה שלי היא כזו: יש לי במחשב DVD (הכונן הוא 48X12) והוא עבד טוב מאוד (ועדיין עובד...) הבעיה היא - שכרתי סרט (Resident Evil) ומשום מה ה-DVD לא קורא אותו (כאילו, הוא טוען וטוען וטוען עד שבסוף נדלקת הנורה שליד הכונן, ולא נכבת עד שמוציאים את הדיסק). בדקתי עם המוכרת את ה-DVD בחנות והוא עבד טוב מאוד. בדקתי DVD אחר שיש לי בבית (יצפאן) והוא עובד מצויין. למישהו יש מושג למה זה קורה, ואיך אפשר לפתור את זה? אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי. בתודה ובצפייה לתשובה, Red Fox.
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום כולם... פירמטתי לחבר שלי אתמול ת'מחשב.. ולנפי זה הוא אמר שיש לו הכל..(הוא לא ממש מבין) הקיצר.. אני מחפש לו אולי שעה שלמה כבר דרייברים ל-USB ומצאתי הרבה אתרים אבל כולם אומרים לעדכן מה-Windows Update הבעיה היא שהמודם שלו מחובר ב-USB ואני צריך להתקין את ה-USB אז זאת הבעיה.. מישהו יכול לעזור? תודה ד.א באתר יש 3 דרייברים ללוח Chipset Audio and USB 2.0 כרטיס קול שלו כבר מותקן אולי אם אני יתקין את ה-Chipset זה יעבוד?... תודה צ'יקו...
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום.. יש לי פה מחשב.. P4 1600 MB ECS Hd maxtor 40 (...256sdram.. (the board support ddr but Gforce 4 64 and thats it i think הבעיה היא בתוכנות... לא נגיד בסייר או "המחשב שלי" וכאלה... זה באייסיקיו מדיה פלךאייר וכל משחק שיש... עכשיו אני ממש ניסיתי הכל חוץ מ2 דברים... זה לא קשור לזכרונות... לא לכרטיס מסך... הוצאתי מודם וכרטיס קול... מה שנשאר.. זה להוציא את הארדיסק ולהוזיז את הצ'יפ של הביוס..(ריסט..) אני יעשה את זה כי כבר אין לי מה לעשות.. \: השתגעתי... שניהם רק מה שנשאר...(בראש שלי...) בבקשה! יש הצעות משהו?.. צריך עזרה....
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היי לכולם!!!!! אולי מישהו מכיר תוכנה לסריקת דריברים עדכנים לחומרה ???
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
אהלן , היום הפעלתי תמחשב וניסתי להפעיל קובץ' mp3 אך קיבלתי את ההודעה הבאה bad directsound driver please install proper drivers or select another device in configuration זה בעצם אומר לי להתקין דריברים ? (לא זכור לי שמחקתי את הישנים Oם ) הכרטיס קול שלי הוא אונבורד על הלוח אם ואין לי מושג איזה לוח זה איך אני בודק יש איזה תוכנה נכון ? תודה מראש . אני גבר גבר .
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מעבד 2.6c ht כמו שאתם יכולים לראות בחטימה שלי אם שאר המפרט. המחשב נתקע אחריי איזה שעתיים משחק ובדרך כלל עושה ראסט בלילה שהוא פתוח אם emule. המעבד רץ תקופה מסויימת על 3.2 ואף פעם לא נתתי לו יותר מ1.65 מתח. מה אתם מציעים לי לעשות?
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
המחשב נדלק ואני לא רואה כלום במסך... אחרי ניקוי אבק שעשיתי למאווררים אני לא רואה כלום במסך. ניסיתי להתק ולחבר את המסך ואת הכבלים של ההארדיסק ואין עדיין כלום... מה אני עושה?? תודה לעזורים.
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אודה לעוזרים. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היי, יש לי רמקולים LOGITECH Z323 אם זה משנה. עד לפני כמה זמן הכל היה טוב אבל לאחרונה התחלתי לשמוע רק מרמקול אחד (הימני- זה שממנו יוצא הכבל הירוק), הבעיה נפתרה כאשר סובבתי והזזתי קצת את הכבל הירוק בחיבור למחשב עד שלפני כמה זמן הרמקול השמאלי הפסיק לעבוד לגמרי גם שמשחקים עם הכבל הירוק (גם כשחיברתי את הכבל לחיבור רמקול הקדמי במארז). חשבתי שזאת בעיה בכרטיס קול במחשב, אבל בדקתי את הרמקולים במחשב נוסף, ואמנם שמעו בשני הרמקולים, אבל, גם פה, הייתי צריך לשחק קצת עם הכבל הירוק... תודה על העזרה, דניאל.
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב ואני חושב שהבעיה היא בכונן הקשיח. המחשב קרס לי היום כמה פעמים ובפעם השנייה בוא התחיל לצפצף רצוף למשך שניה הפסיק והמשיך. פתחתי את המארז וניסיתי לראות אם הכבל SATA יצא מהמקום ולא ראיתי כלום,כשהדלקתי את המחשב ראיתי במנהל המשימות שהדיסק פועל ב100% ולפעמים יורד ל0% אבל אחרי 5-10 הוא מגיע למספרים נמוכים. יש למישהו רעיון למה המחשב קורס? לבינתיים הכל בסדר אבל אשמח אם תענו.
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כונן SSD SAMSUNG 840 שעליו מותקנת מערכת ההפעלה. אתמול ווינדוס 10 בצע עדכון ולאחר מכן לא חזר לעלות אז נאלצתי לחזור לתמונת מערכת קודמת. לאחר החזרה, התחלתי להתקין כל מיני דרייברים שנמחקו ובסוף הרצתי בדיקת תקינות בsamsung magician, קיבלתי תוצאות מחפירות. נכנסתי לביוס וראיתי שההגדרות של האתחול חזרו חזרה לIDE במקום AHCI. כל ניסיון להעביר חזרה לAHCI בשביל שאוכל למקסם את הפוטנציאל של הSSD גורם לאתחול כושל של מערכת ההפעלה (עושה המון ריסטים ולא נותן לי שוב אפשרות להיכנס לביוס במשך המון זמן. כשאני סוף סוף מצליח להיכנס לביוס, אני משנה חזרה לIDE והכל עולה כרגיל). גיגלתי קצת ונתקלתי בכל מיני פוסטים שהכווינו אותי לשנות כל מיני הגדרות בregedit…
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אהלן חבריםיש לי מחשב נייד מיני של (LG (X140 המחשב על פניו לא מוזנח בכלל נראה במצב מעולה אבל לאחר זמן מה המסך פשוט הפך שחור ובכל ניסיון הדלקה של המחשב הוא נשאר שחור ורק לאחר איזה 10 דקות שומעים את הצליל של ההתחל שכביכול המחשב עולה אך שוב כאמור המסך שחור ושום פעולה לא עוזרת! מישהו פה יכול לעזור לי והעריך אולי מה הבעיה לפני שאני שולח אותו לתיקון? תודה לעונים!!!
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אהלן מה קורה? היום התחילה בעיה חדשה במחשב המסך פתאום נכבה ולא נדלק, אחרי ריסט גם לא נדלק אחרי כמה נסיונות כיבוי והדלקה המסך נדלק וזה קרה כבר כמה פעמים כאילו המחשב לא מזהה את המסך ופתאום באמצע גלישה באינטרנט המחשב קפא, אחרי 10 שניות בערך המסך שוב נכבה ונדלק אחרי כמה נסיונות כיבוי והדלקה של המחשב עצמו אני חושב שהכרטיס מסך התחיל לעשות בעיות? או אולי הלוח אם? מפרט: I5 2500K OC Z68MA GTX580 8G RAM SEASONIC 620W מקווה שזה יעזור!
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: White] [TD=width: 100%, colspan: 2][TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 100%]פורסם במקביל בפורום מחשבים ניידים (מקווה שזה תקין)[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: White] [TD=width: 100%, colspan: 2][TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 100%]מדובר במחשב נייד של Toshiba, סדרת Satellite. המחשב בן כ5 שנים.התופעה - לאחר זמן עבודה בוינדוס של 10-15 דק', המחשב נכבה לגמרי. המחשב עובד על חשמל בלבד (ללא סוללה מחוברת) רוב הסיכויים שהמסקנה תהיה לצבוע לכחול ולזרוק …
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום היה לי נפילת חשמל של כיבוי והדלקה מספר פעמים בבית המחשב היה דלוק ואז הוא כבה דאני מתליק אותו עכשיו האור נדלק המאורר עובד אבל המחשב לא עולה משהו יכול להסביר לי מה הסיבה והאם יש דרך לסדר את זה באיזה דרך תודה
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום... יש לי כל הזמן את ההודעה הבאה: יכול להיות שהספק כח לא מספיק חזק? סתכלו במפרט (אבל לא זה שבחתימה! במפרט מחשב מצד ימין) ד"א...עדכנתי דרייברים וזה לא עזר
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי צורב דיוידי וכשאני מכניס דיסק מסוג + כדי שיקרא אותו הוא מתחיל להשמיע רעש מוזר ובסופו של דבר אני יכול לפתוח את הדיסק דרך המחשב שלי... הוא מראה שהדיסק מלא אבל כשאני נכנס אליו הוא לא מראה שום קובץ כאילו הדיסק ריק.. וזה כבר קרה לי עם מספר דיסקים שהיו של סילברליין + לעומת זאת כשאני מכניס דיסק - הוא מצליח לקרוא אותו ... (הדיסקים - צרבתי אותם בעצמי וה+ זה מחברים) אם אתם יכולים תגידו אולי מה אני יכול לעשות ?
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
קיבלתי היום את הX1600 PRO ואת הצורב דיוידי והתקנתי במחשב. יש לי פנטיום 4 בסלוט 478 יש לי ספק ג'נרי 300 ואט. המחשדב עובד ומשחקים עולים. אך אני חש ירידה מסויימת בביצועי המחשב. קשה לו אפילו להריץ את ניד פור ספיד מוסט וונטד על גרפיקה לא הכי גבוהה. מעבר לכך צרבתי דיסק דיוידי..במהירות 8X והצריבה ערכה כ25 דקות..הבאפר כל הזמן השתגע. ייתכן שכל אלו נובעים מהספק כוח החלש? טמפ המארז עלתה ב5 מעלות לאחר השידרוג וטמפ המעבד עלתה בכ7-8 מעלות לאחר מאמץ (לעומת מה שהייתה לאחר מאמץ לפני השדרוג). או שמא לנסות לפרמט ולשתוק? :s05: מה דעתכם?
-
- 13 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היי, החלפתי לוח אם לGIGABYTE 8I945PG שעובד עם ביוס AWARD ה HDD והרכיבים האופטיים(CD DVD) נשארו מג'ומפרים כמו שהיו ולמרות זאת כל פעם שהמחשב מגיע להרצה של הווינדוס מתקבל מסך כחול - הודעת עצירה 7B השגיאה מתקבלת גם אם אני מנסה להריץ את הדיסק של ווינדוס לצורך תיקון בכל מקרה יש טענות שזה יכול לנבוע מהתנגשויות של חומרת IDE במע' ומכיוון שזה פעם ראשונה שאני נפגש עם RAID יש מצב שזה באמת זה ונובע מהגדות ביוס לא נכונות - אני אשמח אם מישהו שמכיר קצת את הביוס של AWARD ויודע איפה יכולתי ליפול ישלח הודעה בנושא תודה
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לפורום התותחים . התקנתי מחשב חדש לחבר עם המפרט הבא : מעבד: P4 630 3GHZ 64 BIT לוח : GIGABYTE CHIPSET 945 PL-G דיסק: 200GB WD SATA2 זיכרונות:512*2 KINGSTON 533 DDR 2 מארז: ATX2 ? 500W כ.מסך: GIGABYTE 6600GT DDR3 256MB צורב LG DVDRW 4167 התקנתי מערכת הפעלה WIN MEDIA CENTER ,דרייברים וכו'... הכל היה בסדר בהתקנות . התקנתי לו את המשחק FAR CRY ואיך שהמשחק מתחיל (ממש בקטע הראשון בתעלה) יש צבעים לא טובים - התעלה היא בצבע צהוב במקום אפור/ירוק התקנתי דרייברים אחרים - לא עזר החלפתי את הכרטיס מסך באחד אחר , זהה לחלוטין - עדיין יש לי את אותה הבעייה . האם הלוח אם יכול להיות הבעייה ?? אולי יש הגדרות מיוחדות שצריך להגדיר בביוס ?? אם תוכלו לעזור לי , אשמח .
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר כרטיס מסך שפירקתי ממחשב ישן למחשב ישן אחר ואני לא יכול לחבר כי אין לו חיבור מתאים ללוח אם. מה אני יכול לעשות? (חוץ מלא להשתמש בו) אם אני לא אוכל להשתמש בו, האם אוכל לחבר טלוויזיה ליציאת מסך מחשב?
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה פול סרטים, מסכים כחולים, מלא מלא תקיעות סתם אפילו במשחקים ישנים כמו UT99 המחשב יכול סתם להתקע ללא תקנה. רוב הזמן אני צריך לעבור 20-30 מסכים כחולים עד שהמחשב עולה לי, רוב הפעמים זה מראה מסך כחול לשבריר שניה ואז עושה ריסטרט ואני לא מצליח לקרוא מה כתוב שם, משהו עם dump. בפעמים שזה לא עושה ריסטרט וסתם מראה מסך כחול זה אומר שיש בעיה עם ntoskrnl.exe ופעמים אחרות זה אומר שיש בעיה במלא allocation units. ברגע זה ממש אני מנסה להפעיל את האייסיקיו בפעם החמישית, כל פעם ווינדואס אומר לי שזה generated errors and will be closed by windows. יש לי ווינדואס 2000, athlon 1700+, 256 mg ram. איזה חלק במחשב עושה לי את כל הבעיות האלה, או איזה כלים יכולים לגלות מי עושה את הבעיות ה…
-
- 10 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני עומד להחליף מעבד ללוח שלי בין ההיט סינק והמעבד יש משחה (לא מדבקה) איך צריך לפרק? את ההיט סינק תחילה או להוציא את ההיט סינק יחד עם המעבד ואחר כך להפריד? יש לי זיכרונות רעים מהעבר מהיט סינק שהיה מחובר למעבד עם מדבקה ולא רצה להיפרד ממנו.
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד IBM ThinkPad A21p 2629-HTG P3 850 שלפני מס' חודשים החל לעשות בעיות. בעת ביצוע פעולות ספציפיות המחשב כבה במידית ללא שום הודעה. בבדיקה ב- MEMTEST המחשב כבה תמיד באותה בדיקה: Test 8 Modulo 20, ones&zeros ובדיוק באותה נקודה ( 9%). שאר הבדיקות עברו בהצלחה. החלפתי זיכרונות ושוב אותה בעיה בדיוק. יש דרך לבדוק מי אשם בכך? המעבד? הלוח? או משהו אחר ? אודה להצעות ובבקשה לא להאשים אותי
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-