תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי מחשב משומש, לא פועל השמע שלו קרטיס קול cs4281-cm ep של crvstrl או ceystrl בהגדרות שמע אל מופע התקן שמע, יש לי חלונות 98 יכול מישהו לעזור לי , תודה
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מישהו יודע איך מעדכנים את הBIOS של לוח האם (המחשב) ומאיפה אני יכול למצוא עדכונים ללוחות של INTEL קניתי H.D חדש ורציתי לחבר אותו לפנטיום 3 אך הוא לא נקלט (אמרו לי לעדכן את הביוס ) עזרה בבקשה ...
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל כל פעם שאני מתחיל איזה משחק כבד המחשב שלי קורס. המפרט שלי: לוח אם- asus p6t מעבד- core i7 920 כרטיס מסך- bfg gtx 280 1gb זיכרונות- patriot 4gb 1333mhz cl7 ספק כח- apevia 680w דיסק קשיח- wd 500gb 7200rpm+wd 120gb 7200rpm
-
- 8 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים קיבלתי את המחשב החדש והרכבתי הכל והתקנתי הכל ומאז אני מידי פעם מקבל מסכים כחולים או שסתם נתקע המחשב... העלתי כמה קבצים מה-Minidump: http://www.mytempdir.com/406331 מישהו יכול להגיד לי מה הם אומרים ומה הבעיה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי כנראה שבק חיים, אבל עדיין לא קבעתי סופית מה קרה לו, ולכן אצטרך את עזרתכם. אתמול, לפתע המחשב נתקע באמצע צריבה, אחר כך הפעלתי אותו מחדש ולאחר כמה שניות אחרי שהווינדוס עלה הוא נתקע שוב. לאחר מכן הוא כבר לא הגיע לווינדוס, נתקע לפני, אלא לפעמים הוא מצליח. ברוב הפעמים כאשר אני מדליק אותו לא רואים כלום על המסך, והמסך כאילו לא נדלק. החלפתי כבר זיכרונות, הארד דיסקים, כרטיסי מסך, אבל כלום. יש עוד רעיונות...? תודה.
-
- 13 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר USB למחשב של חבר שלי (P3 ישן שמריץ XP SP1) הUSB של הלוח עצמו לא עובדים (סיבה לא ברורה אבל מילא) שמתי היום כרטיס PCI->USB2 , ג'נרי יחסית שמתבסס על צ'יפ VT6202 של VIA אבל המערכת מסרבת לקבל אותו ומציגה כל הזמן בעיות זיהוי לא משנה כמה פעמים ניסיתי להתקין דריברים או דברים אחרים ממה זה יכול לנבוע? איך פותרים את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום, התקנתי קירור למעבד (Scythe Ninja Plus Rev B אם זה עקרוני), ולאחר התקנת הקירור המסך מחשב לא נדלק פשוט, אבל המחשב נדלק וכל המאווררים והכל עובד. גם העכבר לא נדלק. צריך לציין שאחרי שחיברתי הכל מחדש והדלקתי את המחשב, הוא כיבה את עצמו לאחר כמה שניות והדליק את עצמו מחדש, ואז נשאר דלוק. וזה קרה פעמיים (אחרי שניתקתי הכל וחיברתי שוב). מה יכולה להיות בעיה ?! תודה
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני לא מצליח להיות האדמין של המחשב, יש בו 2 משתמשים אחד אני יודע את הסיסמא והשני אני לא יודע זה מחשב שהבאתי אותו ממישו איך אני יכול לדעת מה הסיסמא? אני ניסיתי לעלות את המחשב במצב בטוח לא עוזר זה מבקש את הסיסמא
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אהלן. הבאתי ממחשב ישן כונן קשיח.. שהיה הראשי של אותו המחשב. עכשיו אני רוצה לפרמט אותו ( למחוק את כל מה שהיה עליו!! הכל כולל הwindows) שאחרי זה.. יהיה לי עוד קונן קשיח ריק.. זאת אומרת יותר זיכרון המצב עכשיו הוא ככה.. ה boot זה מראה לי אותו.. המחשב מזהה. - (סתם שתדעו ניסיתי להדליק תמחשב שהוא הראשי.. והwindows לא עולה..) קיצור החזרתי לכנון המקורי שלי.. ושהכל עולה כרגיל.. אני לא רואה את הכונן השני שמה(כדי שאני יעשה כפתור ימני - > אתחול ) יש לי את הדיסק המקורי של windows 7 אם אצן חושבים שהוא יהיה שימושי. אז בעצם.. איך אני מוחק אותו לגמרי ?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לדעת איזה תוכנת אנטי וירוס תוכל להשאיר אותי הכי מעודכן והכי בטוח מבני מה שהולך היום ברשת... אני מתלבט אם לרכוש את הנורטון 2007 אך שמעתי עליהם ביקורות לא הכי מרנינות..
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום, כבר המון זמן שאני נתקע עם מסכים כחולים במחשב לרוב הם מופיעים לי או שאני משחק במשחק כבד במחשב או שהמשחב נמצא בשימוש המון זמן (לדוגמא יום שלם) או שאני מפעיל עליו הרבה פעולות ביחד (רואה סרט, מעתיק קבצים, נמצא באינטרנט,צורב) וכל זה לא אמור לקרות לי. הנה המסכים שמופיעים, אם מישהו מסוגל לומר לי מה כל אחד אומר אני ישמח : 8E 50 A 19 119 (כל אלה הסיומות שלהם כמובן זה מתחיל ככה 0X00000) -------------------------------------------------------------- הנה המפרט שלי אם זה יעזור : (תראו שהמפרט חזק מאוד לבעיות האלה) מעבד AMD Phenom II X4 920 Box לוח אם GIGABYTE GA-MA78GM-S2H זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-15 Reaper כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD4870 512MB DDR5…
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
amd 2500+ לוח של ג'יגה בייט, זכרון חצי גיגה של קינגסטון הכל עובד עד שלפתע יש מסך כחול עם שגיאה חמורה של וינדווס ומתבצע ריסטרט החליפו לי זכרון וזה חזר על עצמו מה זה עוד יכול להיות. לגבי ההודעה שמתקבלת ניסיתי לברר בכל מיני פורומים באנגלית ואף אחד לא נותן תשובה ברורה אגב הדרייברים כולם מעודכנים. האם יכול להיות שהלוח תקול? או המעבד? ועוד פרט: עשיתי פירמוט והתקנה מחדש וזה הוריד את מספר האירועים הללו ואת תכיפותם אבל הם עדיין קיימים האם עלי לבקש החלפת המחשב כולו מבעל החנות?
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
lan party dk x48 יש לי בעיה בהגדרת הסאונד והUSB. אני מנסה להתקין את הדרייבר מהדיסק של הלוח M והוא עושה לי איזה תקלה בעת ההתקנה של הסאונד. ולגבי הUSB אני מכניס USB כלשהו והוא פשוט לא מראה שהתחבר משהו לשם... תעזרו בבקשה...
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי בעייה ב dvd אני יכול לצרוב בכל פורמט אבל דווקה dvd הוא לא צרוב מישהו יכול להסביר לי למה ואיך אני יכול לתקן את זה ???
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום. אחרי פירמוט המחשב (אני לא בטוח שזה קשור, אבל זה הדבר היחיד שהשתנה לאחרונה) - קורה הדבר הבא: אם אני מבצע ריסטרט המחשב נכבה כרגיל, אבל לאחר מכן, הזמן שהוא כבוי (מסך שחור) ארוך מאוד - כ 30 שניות, רק לאחר מכן עולה מסך עם פרטי לוח האם, שגם הוא ארוך מבעבר. ורק לאחר מכן עולה ה XP (אין לי SP2 במחשב). פרטים: Asus P4C800-E Deluxe Intel Pentium 4E, 3200 MHz BIOS Type AMI תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום יש לידידה שלי מחשב... שעושה בעיה אני יתחיל בפירוט מחשב לוח אמ ASUS P4sp-mx se לינק לאתר של אסוס http://asus.com/products.aspx?l1=3&l2=12&l3=46&l4=0&model=204&modelmenu=1 ----------------------- עכשיו הבעיה פה כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב נידלק וכעבור 2 שניות הוא מתחיל לעשות פיפ אחד ארוך והמסך שלו לא נידלק ושום דבר לא עולה רק רואים שהמאוורים מיסתובבים והכול... אבל אין המסך לא עולה והוא מצפצף ציפפוף אחד ארוך עושה ריסטארט בעצמו ועושה עוד הפעם ככה ציפצוף בעצם הוא עושה כל הזמן לולאות של ריסטרארט וציפצופים@@@@ תודה על העזרה מראש....
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין שום דבר רשום שלא ניתן להתקין מכיוון שהווינדוס פועל במצב בטוח או (ראו כותרת) לא פועל כראוי. התקנתי מהאתר של מיקרוסופט מה שצריך ועדיין יש בעיה. מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
המחשב הינו נייח או נייד? נייח שפת מערכת ההפעלה : עברית/אנגלית. עברית מהו קצב הביט, 32 או 64 סיביות? 64 תארו את התקלה, במידת הצורך הוסיפו תמונה: לפני כמה ימים המחשב היה מכובה,כשהדלקתי אותו הנורה במסך הפכה מכתומה (כבוי) לירוקה (מופעל) אבל המסך נישאר שחור,שומעים ברמקולים שהווינדוס עולה ועוד תוכנות אבל המסך שחור מרגע ההדלקה ולא מראה כלום. הנורה הירוקה מהבהבת בצבע ירוק וזהו,פתחתי את המחשב וניקתי אותו,אין כבלים נפוחים או קרועים,ניתקתי את הזיכרונות והחזרתי ועשיתי הכל וכלום לא עובד. הכרטיס מסך חדש יחסית וגם אותו ניתקתי וניקתי וחיברתי וכלום לא עוזר. ממתי התקלה קיימת? 3-4 ימים האם בוצעו שינויים כלשהם בחומרה, או שהתקנתם תוכנות לאחרונה? אם כן, פרטו אותם: לא - - - תגובה אוחדה: - …
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שהמחשב שלו הפסיק לפעול ושהוא הזמין 2 טכנאים ושניהם אמרו לו את אותה הבעיה: לוח אם. הבעיה מתאפיינת בכך שהמחשב נדלק אבל לא רואים שום דבר על המסך. טוב סבבה במקרה יש לי לוח אם בדיוק כמו שהוא צריך, פנטיום 4, סוקט 478 , SDRAM , AGP וATA . הלכתי אליו פירקתי את המחשב שמתי את הלוח אם שלי חיברתי את הכל כמו שצריך ולא עובד- אותה בעיה. אמתי אולי זה המעבד אז שמתי לו את המעבד שלי- אותו מעבד שעבד עם הלוח אם שהבאתי לו , גם לא עובד , אותה בעיה. ניסיתי הארד דיסקים שונים (3), עם פלופי בלי פלופי, כבלים אחרים , העברת הזיכרון מסלוטים לסלוט בקיצור לא עובד. שלוש דברים שחשוב לציין הכרטיס מסך שמתי על הלוח אם הוא ג'יפורס 4 שגם היה אצלי על המחשב הישן הכל עבד מצויין על המחשב שלי- המחשב ה…
-
- 9 תגובות
- 779 צפיות
-
-
האלן אז ככה...יש לי הרבה שגיאות CRC במחשב כשאני פותח קבצי winrar ואני לא חושב שזה קשור לקבצים עצמם כי ה-sfv אומר שהכל תקין 100% וכל פעם יש שגיאות בקבצים שונים ואני אסביר לדוגמא יש לי קובץ שאני רוצה לפתוח והוא מחולק לעשרה חלקים בנסיון הראשון לפתיחה יש למשל שגיאות בקבצים 3,5,7 ובנסיון שני יש שגיאות בקבצים 2,4,5,9 לדוגמא אני חושב שזה קשור לזיכרון אשמח לעזרה...
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם... קניתי מחשב חדש (אחרי המלצות פה בפורום...). התקנתי עליו VISTA X64. המפרט שלי הוא כזה: Intel C2Q 9550 Geil 5-5-5-15 1066MHZ 4GB SAMSUNG 640GB HD Gigabyte Radeon HD4870 ASUS P5Q Pro Seasonic M12 500W PSU בכל אופן היו לי המון בעיות (גיליתי שאת רובן ייצר ה-Windows defender)... היו לי הרבה BSOD אבל אחרי שכיביתי את זה הם הפסיקו. הבעיה היחידה שהתחילה לצוץ לאחרונה היא שבמשחקים כמו CRYSIS וWORLD IN CONFLICT אחרי כמה דקות המשחק מתרסק וב-DESKTOP כתוב שה-atikmdag היה לו ERROR והוא RECOVED SUCCESSFULLY. השאלה שלי היא איך להתגבר על זה. בעבר עשיתי קצת OC לכרטיס מסך אבל ביטלתי את זה למרות שזה לא השפיעה עם ההתרסקויות. תודה, נמרוד
-
- 8 תגובות
- 779 צפיות
-
-
פתאום אני פותח את המחשב ולא שומע בכלל סאונד... כלום! ניסיתי לדבר במקרופון (כי בד"כ אני שם אותו אצלי ב MUTE) והוא עובד שומעים ברמקולים אותי מדבר והכל, אבל נגיד שאני שם מוזיקה ב WINAMP או ב Media Player או כל דבר אחר .. זה לא עובד ! לא שומעים! ניסיתי כל מני דברים וזה פשוט לא עובד.. אני זוכר שזה קרה לי פעם ופשוט ניקיתי את כל האבק מהמחשב בעזרת שואב אבק וזה חזר לעבוד.. מוזר מאוד.. אבל עכשיו ניקיתי שוב מאבק יסודי מאוד, וזה לא עובד. בקיצור שומעים מהמקרופון, אבל לא שומעים מוזיקה וסאונד רגיל מהמחשב. בבקשה אני חייב עזרה! תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני מתקין כ מסך חדש N250GTS במחשב שלי וכשאני מדליק את המחשב המסך שחור אני חושב שאני צריך לחבר את הכרטיס לספק אבל אני לא מוצא את המקום הנכון או את הכבל הנכון מישהו יכול להראות לי על התמונה מה המקום? עריכה: מקריאה ברשת הבנתי שאני צריך לחבר חשמל לחיבור שהקפתי בצד השמאלי של התמונה, הבעיה היא שהחיבור הזה הוא מסוג מולקס מורחב או משהו כזה ואין לי יציאה כזאת מהספק. איך אני פותר את זה? הולך לחנות וקונה מתאם? אם כן, איך קוראים למתאם? אני אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
המחשב כל הזמן מאתחל את עצמו (לא מדובר פה על המחשב שלי *של חבר*) כשהוא טוען את את ה-xp הוא מתאתחל(ריסרט) מה אני יכול לעשות בדבר כזה ? לפרמט אני לא יכול כי יש חומרים חשובים בפנים. תודה לכל העוזרים.
-
- 8 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב מתי שהמחשב ניכנס לוינדוס לפעמים הוא נתקע ישר או לפעמים אחרי שאני עושה פעולה כל שהיא ולפעמים כשהו נתקע נשמע קול של ציפצוף קורה אותו דבר גם בsafe mode מה זה יכול להיות צריך עזרה בבקשה ויש לי מחשב acer aspire x1700
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-