תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם... קניתי מחשב חדש (אחרי המלצות פה בפורום...). התקנתי עליו VISTA X64. המפרט שלי הוא כזה: Intel C2Q 9550 Geil 5-5-5-15 1066MHZ 4GB SAMSUNG 640GB HD Gigabyte Radeon HD4870 ASUS P5Q Pro Seasonic M12 500W PSU בכל אופן היו לי המון בעיות (גיליתי שאת רובן ייצר ה-Windows defender)... היו לי הרבה BSOD אבל אחרי שכיביתי את זה הם הפסיקו. הבעיה היחידה שהתחילה לצוץ לאחרונה היא שבמשחקים כמו CRYSIS וWORLD IN CONFLICT אחרי כמה דקות המשחק מתרסק וב-DESKTOP כתוב שה-atikmdag היה לו ERROR והוא RECOVED SUCCESSFULLY. השאלה שלי היא איך להתגבר על זה. בעבר עשיתי קצת OC לכרטיס מסך אבל ביטלתי את זה למרות שזה לא השפיעה עם ההתרסקויות. תודה, נמרוד
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אהלן שוב מאז שקיבלתי את המחשב, התצוגה לא פועלת במיטבה. לדוגמא - כאן בפורומים, הצבע בהיר הרבה יותר מאשר הוא היה במחשב הישן. בנוסף, כשאני מדפדף באתרים - הגלילה של האתר איטית מאוד, וכשאני מנסה לגלול זה לא יורד "חלק" כמו שזה צריך להיות... ניסיתי להיכנס לאתר של הכרטיס מסך ולהוריד דרייבר, אבל אין שם דרייברים. הכרטיס מסך - leadtek px7300gs. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
לפני איזה חודש ככה התחיל לי הבעיה. מי שמכיר את המשחק Counter-Strike יודע כמובן שחשוב ביותר במשחק זה ה fps ping וכו וכו, ולפני איזה חודש כל הזמן שאני משחק המשחק פשוט קופץ לי! ממש! אני הולך-נתקע לשניה הולך- נתקע הולך- נתקע.. ככה תמיד! וזה לא בעיה של פינג.. אז חשבתי שאולי זו בעיה בכרטיס מסך, ואני לא יודע איך לטפל בזה! תודה לכל מי שיעוזר!
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי לוח אם asus p4pe לאחרונה ביצעתי עידכון לביוס שהורדתי מהאתר של asus את העידכון ביצעתי דרך תוכנה שמגיע יחד אם דיסק דרייברים של הלוח אם לאחר שביצעתי את העידכון הכלו לצוץ לי בעיות כמו הרבה אתחולים לא רצועים של המחשב בלי הודעה מוקדמת ברצוני לדעת אך אני יכול להסיר את העידכון שביצעתי למצב הקודם בבקשה תעזרו לי תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום.. יש לי בעיה אני מעלה ת'מחשב ואז שהוא רושם בהתחלה כמה מגה הרץ במחשב וזה.. אז רשום system ram 12 המספרים עולים בקפיצות של 4 ואז המחשב אחרי זה לא עולה.. אני מגיע לביוס וזה לא מזהה תארד דיסק! ואם זה מזהה תארד דיסק אז בבוט אין לי אפשרות שיעלה הוינדוס מארד דיסק ! יכול ליהות שהלוח אם דפוק!? ואיך אני יכול לדעת אם כן או לא? תודה
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ישן שלא נדלק, הוא היה מפורק הרבה זמן, והספק היה מחובר למחשב אחר, במחשב השני לפעמים הייתה לי את אותה תופעה אם אני לא שומע שום צליל כשאני מדליק את המחשב, זה סימן שזה בעיה בספק? אין לי עוד ספק לבדוק איתו ( 2 מחשבים, ספק אחד) ואני לא רוצה ללכת לקנות ספקים כי אני צריך לדעת שהמחשבים במצב תקין לגמרי לפני שאני קונה משהו בשבילם(אחד מהם אמור לתפקד בתור שרת הורדות בשבילי ולכן אני לא רוצה להשקיע עליו לפני שאני יודע מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם ASUS P4P800. יכול להיות שהלוח אם שלי נשרף כאשר הנורה שיש עליו בכל זאת דולקת ??? בתודה מראש. גיא.
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-
-
המפרט של המחשב: לוח Asus P5ND2 SLI מעבד 830D HD - 120GB מחובר ב- SATA כרטיס מסך Gforce 6600GT של Gigabyte אם המחשב נשאר דלוק אז הוא עובד ללא בעיות. הבעיה היא שאם אני מכבה את המחשב, אז כאשר אני מדליק אותו יש בעיות בעלייה. המחשב כל הזמן נתקע בשלבים שונים של העלייה (לפני עליית ה- Windows או בזמן עליית ה- Windows) אבל הוא עולה אחרי כ-3 איתחולים ואז מתחיל לעבוד תקין. מישהו אולי יודע מה יכול להיות הגורם לבעיה?
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם לוח אם asus p4s800d וכרטיס מסך Geforce הבעיה היא שבד"כ שהמסשב עולה כרגיל עד למסך שהwin xp טוען את עצמו (זה עם הריבוע הכחול שרץ למטה) אבל אחרי המסך הזה במקום שיופיע שולחן העבודה המסך שלי פשוט נכבה (כמו למצב שבו המחשב כבוי), למרות שהwindows עצמו עלה (אני יכול לעשות פעולות על עיוור...) אם אני מנסה לעשות ריסט לפעמים כל העסק חוזר על עצמו ולפעמים המסך נשאר כבוי אבל נראה שהמחשב עצמו נתקע. מישהו יודע מה אפשר לעשות???
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום! אני מנסה להתקין כרטיס מסך על מחשב שיש בו כרטיס onboard. חיברתי את הכרטיס ליציאת ה-AGP אך המחשב לא מזהה אותו כלל - מה אני יכול לעשות?? תודה
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אוקיי מחשב פנטוים 4 עם בעיה קצת מוזרה אף פעם לא נתקלתי בבעיה שהוא רושם יעני ללחוץ F1 שאין מקלדת אבל הוא גם לא מגיב עם אני לוחץ לו F1 המקלדת בסדר ניסיתי גם מקלדת PS2 וגם USB שניהם לא עשו כלום ניסיתי גם לרסט את הביוס גם לא עזר מה לדעתכם הבעיה? תודה
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום, אתמול בשעות הערב המחשב נתקע לי בזמן ששיחקתי סנוקר הפעלתי מוזיקה דפדפן ואי סי קיו ומירק .... שזה בד"כ קטן על המחשב שלי. אזז עשיתי ריסט ואז שהמחשב עלה לי קרה לי אותו דבר עם אותן תוכנות בדיוק נתקע לי המחשב לאחר זמן קצר של כ 10 דקות. בפעם השלישית הדלקתי את המחשב והיה רשום לי שיש בעיה עם הדרייבר של הכרטיס מסך( שאיתו המחשב פועל ממש טוב כבר עשרה ימים). ובנוסף המסך עשה לי בעיה עם התמונה כמו פלאשים כאלה לרגע אני רואה את התמונה ולרגע לא אז עשיתי עוד פעם ריסט.... ואז הוינדוס כבר לא עלה לי בקטע של ה"ברוך הבא" רואים לחצי שנייה מסך כחול שרשום עליו משהו והמחשב עושה ריסט בעצמו.... מה שיותר מוזר זה שהבעיה קיימת גם בוינדוס השני שהוא בכלל נמצא על כונן אחר כונן C והוינדוס הראשון ע…
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה, אין לי מושג למה היא קשורה... בזמן האחרון המחשב נתקע הרבה פעמים, המסך פשוט "'קופא" והעכבר והמקלדת לא מגיבים לכלום... בנוסף המחשב עושה Reset לבד אם מישהו יוכל לתת לי כיוון כדי לגלות מאיפה הבעיה זה ממש יעזור תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם היום התקנתי במחשב HD חדש 250 ג'יגה. אני משחק CS 1.6 והכל טוב ויפה ופתאום אני רואה אורות יפים ובוהקים סגולים ולבנים מיד הבנתי שזה ארטיפקטים והסתכלתי בטמפ' של הכ"מ וראיתי שהטמפ' שלו היא 130 מעלות! הכרטיס בד"כ היה על 60-70 מקסימום(6800GT) יש למישהו רעיון מה קרה פה ולמה זה קרה? יש קשר לדעתכם לHD החדש או שזו רק מקריות? יש לציין שגם עלה ריח קצת שרוף מהכ"מ! יש על הכרטיס סיילנסר בין שנה~ מה עליי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייח לוח אם B450 AOURUS RYZEN 5 2600 זיכרון 2X8 C MX500 SSD 1650S כרטיס מסך האם שדרוג של המעבד ל AMD Ryzen 5 5600X AM4 Tray או AMD Ryzen 7 5700X AM4 Tray ישדרגו את המחשב בעבודות משרדיות , אינטרנט , חישובים , משחקים ?
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
התקנתי דרייבר של webcam ב-win xp sp2 במחשב ומאז המחשב עולה ונותן את ההודעה הבאה על מסך שחור: the application has failed to start because iertutil.dll was not found ואח"כ שאני לוחץ אנטר, אחרי כמה זמן קופצת ההודעה הזו error loading newdev.dll מה עושים כדאי לתקן את הבעיה מבלי לפרמט ?
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה המחשב שלי קופא במהלך עבודה ודורש איתחול אגרסיבי. הרצתי test של hiren boot וקיבלתי את התוצאות הבאות. מישהו יכול לומר לי מה בדיוק הבעיה וכיצד ניתן לפתור זאת? מצ"ב תמונה תודה - - - תגובה אוחדה: - - - תודה לאחראי הפורום על קריאת התקנונים ושאר מאמרים בנושאי תמיכה, אבל זה לא יפתורת את הבעיה שיש בHDD. צירפתי תמונה שבעצם מסבירה את הסטטוס של של הדיסק וכנראה לא אני יודע לפרש את זה.
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום. עשיתי בבוקר סריקת אנטי ווירוס ואחרי שהפעלתי מחדש את המחשב המסך נשאר במצב כאילו המחשב עדיין מכובה אך המחשב פועל. ניסיתי הרבה הפעלות מחדש,הוצאות מחשמל וכאלה, אפילו פתחתי וניקיתי מאבק ולא עוזר. המחשב דלוק אך המסך לא מגיב והמנורה שלו בצבע כתום. [מתי שהירוקה זה אומר שמגיב] מה אפשר לעשות ?. מקווה שזה המקום הנכון
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום... יש לי בעיה עם הכרטיס קול שלי ( עושה לי מסכים כחולים ועוד כמה בעיות ) אז קניתי כרטיס קול חדש. הכרטיס קול הישן שלי מחובר ללוח אם ביטלתי אותו בביוס חיברתי תכרטיס קול החדש וחיברתי תכבל הזה שיש לו ל CDROM שאני מפעיל את האונדאוס ושם את הדיסק ההתקנה של הכרטיס קול זה מתקין ואחרי כמה זמן זה כותב לי את השגיאה הזאת : Setup could not detect any Sound Blaster hardware on your system. Please ensure that your Sound Blaster hardware is properly installed before running this Setup pregram. Setup will now exit. למה זה קורה? אין לי עכשיו SOUND במחשב... עם אתה יכולים בבקשה לעזור לי..
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-
-
בזמן האחרון שמתי לב שהכרטיס מחתמם יותר מדיי לדעתי, נגיד היום הדלקתי את תוכנת האוורסט וזה מראה לי 80 מעלות , לא במשחק כלוםם, כמובן שזה אולי בגלל שהמארז סגור (GigaByte Aurora 570 3D) וגם החלון סגור בחדר, בקיצור פתחתי את המארז ואת החלון בחדר ושמתי מהRivatuner את הקירור על 100 אחוז, זה ירד תוך 10 דקות ל59 מעלות. אחרי זה שמתי על אוטו', (ירד ל30 אחוז, ואז ל60) ותוך דקה המעלות עלו ל 75. האם זה נורמלי ?
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי את המחשב שמוצג במיפרט מערכת-1, איך שקיבלתי את המחשב, פירמטי והכול, קיצר הפירמוט מה שמוזר לקח בערך שעה. אחרי הפירמוט, אני עושה הפעלה מחדש למחשב אחרי התקנת דרייברים וגם ליפני סתם אני מנסה להיכנס למחשב שלי לוקח איזה 1\2 ליפעמים 5 שניות עד שזה ניכנס. אני שומע את ה-HDD כזה חושב כמו ה-HDD הישנים מן כזה חיר חור מוזר כזה שהוא במאמץ אפילו מאמץ הכי קטן שיש. במשחקים נגיד במחשב הנייד שלי או במערכת השנייה שלי הטעינות יותר קצרות וכוליי וה-HDD הזה הכול איטי יותר. יש איזו שהיא תוכנה לבדיקת הביצועים של ה-HDD? קיצר השאלה הגדולה, העם יש סיכון ממשי שה-HDD עומד למות? עם אני שם את ה-HDD החדש שרכשתי שמחר אני מביא מהדואר והבעיה נימשכת מאיפה זה יכול לינבוע? איזה רכיב יכול לעשות את הבעיה הזו…
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
הורדתי והתקנתי את התוכנה למערכת ההפעלה שברשותי-32 ביט-אך במקום סמל הפעלת התוכנה כמו בxp ,אני מקבל חלון של דוס. אני לא מצליח לפתוח קבצי דאמפ-האם יש פתרון לבעיה?תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
פעם הייתה אפשרות בכל המסכים לשחק עם הרוחב והגובה של המסך בשביל לגרום לדסקטופ להימתח על כל המסך. אין לי את האפשרות הפיזית במסך , יש אופציה של תוכנת צד שלישי שתעשה את זה ?
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אז ככה, יש לי מעבד AMD Athlon 3200+ במהירות של 2200 MHZ. היום היתה לי הפסקת חשמל בבית בזמן שהמחשב עבד ולאחר שהדלקתי אותו שוב, להפתעתי הופיעה לי הודעה כשהמחשב עולה " YOUR CPU IS UNWORKABLE OR MAY HAVE CHANGED" ןכעת מופיע לי בביוס וכשהמחשב עולה, שיש לי Athlon 1100 ,מהירות בבס של 1100 MHZ..... מה אני עושה???? נכנסתי לביוס לבדוק את הנתונים של המעבד, וראיתי שעכשיו הCPU הוא על USER DEFINE (לפני זה ,זה לא היה ככה) והנתונים הם כמו שהיו מקודם,כלומר כמו של ה3200+ (200MHZ ומכפלה של 11.0 שאמורים לתת לי 2200 MHZ)..פרט לזה שכתוב שם שהמעבד הוא AMD 1100 (ואת זה לא ניתן לשנות מהביוס).. . עצות למישהו??יש דרך לאתחל את המעבד? מה עושים? נ.ב המחשב עובד, והווינדוס עולה אח"כ.