עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני מדליק את המחשב, הכל עובד, מסכי התתחלה, ואז עולה המסך שמראה שהוא טוען את ה- Windows. לאחר מסך הטעינה של ה Windows המחשב נכבה ונדלק שוב.. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בהבנת הבעיה ופתירתה. Aviko

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  2. אני חייב עזרה משתגע כבר מהמחשב הזה. מאז שקניתי לוח אם המחשב התחיל לעשות לי בעיות של המסכים הכחולים , כל פעם רושם שגיאה אחרת DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL , PAGE_FALUT_IN_NONPAGED_AREA וכו'. הוצאתי את הזכרונות מהמקום שלהם וחיברתי מחדש , הוצאתי את המודם הישן שהיה לי שסתם היה מחובר למחשב וגם זה לא עזר , פירמטתי עכשיו את המחשב וליום אחד זה לא הופיע ועכשיו זה חזר. צירפתי את 2 הקבצי minidump שיש לי מאז הפירמוט . [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  3. Started by avsb,

יש לי לוח אם ABIT IP35-E ניסיתי לעשות עדכון ביוס דרך הווינדוס בתוכנה של היצרן קיצר שמתי את הקובץ בתוכנה ולחצתי התחל עדכון אוקי חיכיתי המחשב נתקע כזה חיכיתי עוד 20 דקות חצי שעה עדיין לא משתנה כלום לחצתי על הכפתור של הריסט ולא הגיב לחצתי על כיבוי המחשב התכבה..לאחר דקה הדלקתי מחדש ולא היה כלום על המסך לא כתוב כלום אבל החשמל פיזית עובד כל המאווררים והאורות נדלקים והנורה של הלוח שמראה תקינות ואי תקינות של הלוח הייתה ירוקה מה שאומר שהלוח תקין..הוצאתי את הסוללה CMOS חיכיתי רבע שעה והחזרתי לא הלך למישו יש רעיון? שלחתי את המחשב לתיקון הם אמרו שיחליפו לי את הביוס..אבל אני רוצה לדעת מה עושים למקרה שפעם הבאה אני יתקל בתקלה כזאת אצלי או חבר

• 10 תגובות
    • 754 צפיות
  4. אממ חברה יש לי מחשב שהרכבתי Mother Board INTEL DRAGON TAIL P35DPM Graphic Cards ATI SAPPHIRE HD 2600XT Processors INTEL E7200 2.53GGHZ CORE 2 DUO 1066MHZ 3M BOX עכשיו יש לי מין בעיה מוזרה קודם כל במנהל התקנים יש לי צהוב ליד ה intel Management Engine Interface ורשום לי שהוא לא עובד כראוי המחשב הוא חדש לגמרי רק שתידעו בכל מקרה חיברתי עכבר USB חוטי למחשב והוא מזהה את העכבר העכבר זז איך שהוא מסיים להתקין את העכבר זהו מפסיק לזוז העכבר זה תקלה מאוד מוזרה ובמחשב אחר העכבר עובד רגיל ובסדר גמור אני כמעט 100 אחוז בטוח שזה בגלל ה intel Management Engine Interface למישהו יש מושג למה איך וכמה ? תודה מראש עידן דרך אגב זה בחומרה בכוונה כי אני חושד שזה בגלל התנגשות חומרה

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  5. שלום, למישהו אולי יש מחשב נייד מסדרת HP ProBook שבור מסדרת G1 או G2 שהוא מוכן למכור בשביל חלקי חילוף? פשוט למחשב שלי נשבר השקע טעינה. אפשר להזמין מחו"ל פשוט ייקח קצת זמן עד שיגיע אז בינתיים אני מנסה גם פה

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  6. Started by Yossi18,

היי מחר מתכוון לקנות את ה- nvme evo 970 plus של samsung והבנתי שזה די פשוט לחבר אותו , בדקתי שיש לי מקום על הלוח אם והכל. רציתי לדעת מה קורה לאחר שאני מחבר ? איך אני מפעיל אותו ? הוא פשוט מופיע לי לבד על המחשב ? האם אני צריך להתקין דברים מסויימים שקשורים אליו ? שכחתי לציין שכבר יש ברושתי כונן ssd שעליו מותקנת המערכת ורציתי להתקין עליו משחק מסויים.

7. כמה אמור לעלות התקנה של התוכנות האלו? לפחות בערך....

8. Started by Grimreaper666,

שלום רכשתי ASUS TUF DASH F15 RTX3070 עכשיו הוא מגיע 8 ראם ONBOARD ו סלוט אחד שיש בו 8 נוספים. רציתי לדעת אם יש לי אפשרות לשדרג עוד ראם בכך שאחליף את ה8 הנוכחים ל16. השאלה היא אם זה אפשרי או שזה כמו במחשב נייח שצריך 8*2? או שאפשר להתפרע בראם

9. Started by אוריה כראדי,

שלום, בספטמבר קניתי מחשב ACER NITRO 5 CORE I7 10TH 32GB RAM RTX NVIDIA 2070, אני עובד עליו עם תוכנות CAD מההתחלה היה לי בעיות בתצוגה בכל מיני תוכנות. מצ"ב צילומי מסך. עדכנתי דרייברים - לא עזר שחזרתי הגדרות יצרן - לא עזר פניתי לאחריות הם לקחו לי אותו לשבוע עשו בדיקת מאמץ לכרטיס מסך ואמרו לי שהכל תקין וזה בעיית תוכנה והם לא מטפלים בזה. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? מה אני בדיוק אמור לעשות? ספויילר שמעתי שיש דרך להחזיר את המחשב ולקבל את הכסף חזרה, זה אמיתי? תודה רבה!

10. שלום, במחשב שלי קיים לוח אם Gigabyte Z490 AORUS ELITE AC https://www.gigabyte.com/il/Motherboard/Z490-AORUS-ELITE-AC-rev-10#kf אני מעוניין להוסיף כונן SSD של Samsung https://www.samsung.com/us/computing/memory-storage/solid-state-drives/980-pro-pcie-4-0-nvme-ssd-2tb-mz-v8p2t0b-am/ האם הכונן יעבוד ויתאים ללוח אם? לוח האם תומך ב-NVMe PCIe 3.0 x4 , והכונן של סמסונג הוא NVMe PCIe 4.0 x4

11. היי, יש לי תקלה כבר תקופה ארוכה שהלכה והחמירה, מחשב מ 2017 שאני רוצה לסדר כי אני מחכה לכרטיסי מסך סדרה 50, אבל בינתיים אין לי תמונה דרך dp כשווינדוס 10 עולה דרך הכרטיס מסך. מפרט: Intel i7 7700k Asus strix 1080 ti strix oc 32gb (16x2) corsair ddr4 seasonic mii 750w gold modular Samsung 500gb 970evo asus formula ix מסך 32״ 4k דל מה ניסיתי: • החלפתי לכבל dp חדש (קניתי של club3d איכותי) • חיברתי את המסך ישירות ללוח אם ועובד חלק (זאת הדרך היחידה כרגע לעבוד עם המחשב). • חיברתי לפורט dp אחר בכרטיס מסך. • החלפתי לכרטיס מסך אחר (חדש) והבעיה עדיין קיימת. • אפילו בדקתי את כל הכבלים שיוצאים מהספק לחיב…

12. Started by kotel,

ניסיתי לחבר המון דברים לשתי חיבורי ה-USB שעל גבי לוח האם, הם פשוט לא מגיבים שום דבר לא עובד שתי ה-USB שלי משומה מתים. המחשב הוא פנטיום שלוש איך אני בודק מה הבעיה?

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  13. Started by ^DaRk-MiNd^,

המחשב הנוסף בבית שלי החל לעשות בעיות מוזרות היום. בזמן גלישה באינטרנט או דיפדוף פשוט באקספלורר, כל כמה שניות נהיית התצוגה שחורה לגמרי ולאחר מכן חוזרת. בהתחלה חשבתי שזו סוג של בעיה במגעים של המסך, אבל הנורה שלו נשארת דולקת במשך הכיבוי, כמו כן לפעמים יש מין תקיעה-עיכוב בתגובה של המחשב לפעולות שמנסים לעשות לפני\אחרי אותו הבהוב. בנוסף, לפעמים גם יש עיוותים בתצוגה עצמה כמו אייקונים שנעלם הציור שלהם, סימון שנמחק, ושאריות תצוגה כמו שקורה לפעמים בווינדוס כשהוא לא מגיב. ניסיתי להחליף דרייבר לכרטיס מסך, אבל זה לא עוזר בנוסף לכך הנורית האדומה במחשב (שמראה בד"כ שהוא עובד) דולקת תמידית (אם זה קשור אז הארדיסק ראשי הוא SATA ומשני IDE). ו... כמו כן, כשיחקתי במשך 5 דקות במשחק פשוט כמו SNO…

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  14. Started by yuyudodo,

קיבלתי היום את הX1600 PRO ואת הצורב דיוידי והתקנתי במחשב. יש לי פנטיום 4 בסלוט 478 יש לי ספק ג'נרי 300 ואט. המחשדב עובד ומשחקים עולים. אך אני חש ירידה מסויימת בביצועי המחשב. קשה לו אפילו להריץ את ניד פור ספיד מוסט וונטד על גרפיקה לא הכי גבוהה. מעבר לכך צרבתי דיסק דיוידי..במהירות 8X והצריבה ערכה כ25 דקות..הבאפר כל הזמן השתגע. ייתכן שכל אלו נובעים מהספק כוח החלש? טמפ המארז עלתה ב5 מעלות לאחר השידרוג וטמפ המעבד עלתה בכ7-8 מעלות לאחר מאמץ (לעומת מה שהייתה לאחר מאמץ לפני השדרוג). או שמא לנסות לפרמט ולשתוק? :s05: מה דעתכם?

• 13 תגובות
    • 754 צפיות
  15. Started by ronen_sig,

יש לי בעייה ב dvd אני יכול לצרוב בכל פורמט אבל דווקה dvd הוא לא צרוב מישהו יכול להסביר לי למה ואיך אני יכול לתקן את זה ???

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  16. הצורב הוא מסוג סוני DVD RW DW-D23A הוא לא מצליח לקורא דיסקים ולצרוב. כאילו אין לו כוח לסובב את הדיסק. אבל הוא נפתח ונסגר מה הבעיה מה אני צריך לעשיות?

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  17. Started by Doctor Ice,

שלום לפורום התותחים . התקנתי מחשב חדש לחבר עם המפרט הבא : מעבד: P4 630 3GHZ 64 BIT לוח : GIGABYTE CHIPSET 945 PL-G דיסק: 200GB WD SATA2 זיכרונות:512*2 KINGSTON 533 DDR 2 מארז: ATX2 ? 500W כ.מסך: GIGABYTE 6600GT DDR3 256MB צורב LG DVDRW 4167 התקנתי מערכת הפעלה WIN MEDIA CENTER ,דרייברים וכו'... הכל היה בסדר בהתקנות . התקנתי לו את המשחק FAR CRY ואיך שהמשחק מתחיל (ממש בקטע הראשון בתעלה) יש צבעים לא טובים - התעלה היא בצבע צהוב במקום אפור/ירוק התקנתי דרייברים אחרים - לא עזר החלפתי את הכרטיס מסך באחד אחר , זהה לחלוטין - עדיין יש לי את אותה הבעייה . האם הלוח אם יכול להיות הבעייה ?? אולי יש הגדרות מיוחדות שצריך להגדיר בביוס ?? אם תוכלו לעזור לי , אשמח .

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  18. המחשב שלי פועל לאט נורא לאחר כמה ניסיונות כושלים אני חושב שזה הלוח ניסתי להחליף HD להתקין וינדוס לפרמט עדיין לא עוזר הוצאתי את כול החלקים במחשב רק HD,RAM, וכרטיס מסך נשארו עדיין המחשב לא זז עשיתי את כול הבדיקות האפשריות ושום דבר לא עוזר האם הלוח אם יכול לגרום למחשב לעבוד לאט? במקרה שלי אתם חושבים שזה הלוח?

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  19. כל פעם שאני פותח את המחשב הוא טוען משהו לפני שהוא טוען את הוינדוס צירפתי תמונה שתראו איך אני יכול להוציא את זה? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 754 צפיות
  20. Started by GTI,

הבאתי ארד דיסק חדש 160 GB בממשק SATA ואני לא מבין למה אני לא מצליח להתקין עליו מערכת הפעלה XP אחרי ששעולה הBOOT של הדיסק של הווינדוס כתוב לי שלא מזוהה כונן קשיח וכתוב או לעשות איזה סריקה או להתקין דרייבר משהו כזה והכי מצחיק שאפשר להתקין עליו ווינדוס 98 אבל באקס פי הוא לא מזהה אותו.. הבנתי משהו כזה בשביל שהמחשב יזהה את הארד דיסק SATA צריך להתקין דרך דיסקט דרייברים של SATA ויש לי בדיסק שקיבלתי אם הלוח אם דרייבר של RAID והבנתי שזה זה רק לא הבנתי איזה קבצים אני מעתיק לדיסק ומאיפה ואיך אני מתקין אותם כדי שהמחשב יזהה את הארד דיסק ואם אפשר בבקשה גם לדעת איך אני עושה שהמחשב יזהה את הSATA כIDE בשביל לכסוך את כל ההתקנה תודה מראש!!! בבקשה אני חייב עזרה כמה שיותר מהר תודה מראש אנשי…

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  21. Started by Raz20,

כשאני נכנס למנהל המשימות של ווינדווס ( קונטרול+אלט+דיליט וניכנס תחת ביצועים) - כמו בתמונה אני רואה שהשימוש ב- CPU שלי משתגע , הוא עולה ויורד כל הזמן , ואין לו סיבה כי אני לא מפעיל כלום במחשב בזמן הזה. עשית סריקה עם התוכנות : spybot - search & destroy Registry Mechanic Multi Virus Cleaner 2006 TuneUp Utilities 2006 וגם יש לי תוכנת אנטיוירוס kaspersky מה אני יכול לעשות ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  22. Started by roylu,

NVIEW DESKTOP MANAGER איך אני מבטל אותו בדריוור 93.71 תודה

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  23. Started by rrroonnii,

מישהו יכול להביא לי תוכנה שבודקת כל דבר במחשב כי במשחקים לפעמיים נכבה המסך אני רוצה לדעת אם זה מעבד או כרטיס מסך? מחשב חדש [אני יעלה לכאן את הבדיקות שעשיתי ותגידו לי ] וגם אם אפשר לבדוק כמה מתח נותן הספק לכל פריט במחשב . תודההה ויש לי גם כמה תמונות [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 754 צפיות
  24. היי, ברשותי המחשב שכתוב בחתימה. עד לפני יומיים הוא היה מומהר ל 2200Mhz. לפני כשבוע שיחקתי supreme commander (בטא) והמחשב נתקע. הנחתי לזה..... לאט לאט תדירות התקיעות גברה וגברה עד שזה נהיה בלתי נסבל. תמיד בדקתי טמפ' והן היו בסדר. הנמכתי את ה OC- והחשב המשיך לקפוא. עד שהורדתי אותו לגמרי והמחשב כרגע דיי בסדר (עדיין לא הרצתי בדיקות כבדות, אבל קודם הוא היה נתקע מכמעט כלום). שאני מנסה לבצע OC קטן- המחשב נתקע/מרסט. רק הלוח והמעבד ב OC- הזכרון לא (היה אבל כבר לא). יש רעיונות לאיזה כיוון ללכת? מה לעזעזל קורה פה? המחשב היה ב OC סביר, הוא דיי חדש (פחות משנה) והמתחים לא היו מטורפים. ד"א, היום קניתי Audigy 4 SE וכשאני מנסה להתקין את הדיסק הוא מוציא שגיאה ולא מעלה את ה setup. לדעתם קשו…

• 8 תגובות
    • 754 צפיות
  25. Started by etz,

היום קיבלתי את ההארד שלי שהזמנתי: 250 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל בחיבור סאטה. חיברתי אותו למחשב ובאתי להתקין XP מחדש עליו, כמובן שבמהלך ההתקנה יצרתי פרטישן ופירמטתי אותו (פירמוט מלא, לא זריז, לקח הרבה זמן) וההתקנה החלה. בכל זמן הפירמוט וההעתקה הראשונית של הקבצים יצאתי מהבית וכשחזרתי בדיוק הגעתי לקטע שבו אני צריך להגדיר שפות, להכניס סיריאל וכו'. אחרי שססימתי אותו וההתקנה חזרה להעתיק קבצים ההארד דיסק פשוט התחיל לעשות מדי פעם רעשים ממש מוזרים, מין חריקות כאלה שאני רגיל לשמוע מכוננים דפוקים פיזית, מה שמוזר הוא שבכל הזמן העתקת הקבצים נמשכת כרגיל, אין שום בעיה שאני שם לב אליה חוץ מהרעשים. חשוב לציין שהכונן החדש היה היחיד פרט לסידירום שהיה מחובר למחשב באותו רגע, ושג'ימפרתי אותו לעבו…

• 0 תגובות
    • 754 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.