עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום בניתי לאחרונה מחשב ישן עם WINDOWS 98 SE, אני מנסה להתחבר לאינטרנט דרך האנדרואיד, שמפעיל נקודה חמה דרך BLUETOOTH, המחשב מתחבר לטלפון כראוי, אבל אני לא מצליח לגלוש בשום צורה, כל הדרייברים מותקנים כראוי, חיפשתי באינטרנט מידע בעניין ולא מצאתי שום דבר מועיל. אולי מישהו כאן זוכר משהו מWIN98. אני אשמח מאוד אם תעזרו לי. תודה

2. שלום רב אני כבר לא יודע מה לעשות עשיתי הרבה מאוד בדיקות והכל אבל שום דבר לא עוזר פתאום אני לא מצליח להתחבר לאיסיקיו שלי אחרים מצליחים להתחבר ואני יכול להתחבר אבל למספרים אחרים באיסיקיו פשוט המחשב שלי לא נותן לי להתחבר למספר איסיקיו שלי ! ניסיתי להסיר את האיסיקיו ולהתקין מחדש וזה לא עוזר...ניסיתי לשים מירנדה וזה גם לא עוזר. בבקשה תעזרו לי ! אני לא רוצה לפרמט. עריכה: שיט ! מנהלים בבקשה תעביר את זה לפורום המתאים לא יודע מה קרה פה !

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  3. Started by yossi21,

ווינדוס 10, לפטופ של HP אני מנסה לחבר אוזניות בלוטות' של סמסונג (Galaxy Buds Live) ומידי פעם זה כן מתחבר, אבל יש פעמים שרשום לי בהגדרות בלוטות' של המחשב: That didn't work. Make sure your Bluetooth device is still discoverable, then try again. יש לי בלפטופ דונגל בלוטות' גרסה 5 שקניתי בקיי. אס. פי ואיתו אני משתמש אשמח לעזרה, תודה

4. בשני מחשבים נייחים ששניהם מריצים ווינדוס 10, אני לא מצליח להתחבר להתקני בלוטות' שמשויכים כבר במחשבים, וגם להסיר אותם מהרשימה אני לא מצליח. מה שעשיתי עד עכשיו זה להריץ את התוכנה CCLEANER + ADVANCED SYSTEM CARE, ניסיתי להפעיל מחדש את ה-SERVICE שנקרא Enable Device Association והרצתי את הבדיקה SFC /SCANNOW בחלון CMD וזה גם לא עזר. אשמח לעזרה, תודה עדכון: זה רושם לי "That didn't work. Make sure your bluetooth device is still discoverable, then try again"

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היי חברים. במחשב שלי בבית התנתקתי מהמשתמש באתר כאן, ואינני מצליח להתחבר אליו חזרה. כשאני כותב שם משתמש וסיסמא הדפדפן טוען את הבקשה וחוזר לאותו דף בדיוק בלי הודעה שיש שגיאה בנתונים או משהו כזה. ניסיתי לאפס הגדרות דפדפן, לבטל תוספים וכהנה וללא הועיל. ניסיתי לשחזר סיסמא דרך המייל, לחצתי על הקישור במייל ובמקום להפנות אותי לדף בו אני אמור להזין סיסמא חדשה, הופנתי לדף הראשי של הפורומים כאן, כאילו שלעולם לא שלחתי בקשה לאיפוס סיסמא, וחוזר חלילה... כרגע אני כותב ממחשב אחר בו יש לי LOG-IN אוטומטי לאתר כאן. יש בעיה ידועה באתר או שמשהו אצלי התבלגן? אודה לעוזרים.

6. Started by shlooki,

שלום רב: יש לי סוני vaio שעליו רצה וינדוס7. אני לא מצליח להתחבר לרשת אלחוטית. כשאני פותח את מנהל ההתקנים ההערה על הרשת (Artheros AR9287) גירסא: 9.0.025 הכי חדשה שיש, הוא נותן לי שגיאה: "The device can not start". גם בדרייבר המקורי הייתה אותה בעיה. תודה שלוקי

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  7. לאחר שלא השמשתי במחשב כשבוע הדלקתי אותו ושמתי לב שאני לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית אליה הייתי מחובר כל הזמן. כעת בצד שמאל למטה ( איפה שמופיעות כל הרשתות הזמינות) אני רואה את שם הרשת ובנוסף איקס אדום לצידה מבלי אפשרות להתחבר. דרך אגב - מכשיר האייפון עדיין מזהה לי את הרשת ואני מצליח לגלוש דרכה. לא התקנתי פיירוול או תוכנות מיוחדות. מה לעשות? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, יש לי מחשב נייד שפירמטתי. אני לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית שלי לאחר הפירמוט. יש דרייבר לכרטיס רשת כמו שמופיע במנהל ההתקנים. הורדתי את הדייבר החדש ביותר שמצאתי בגוגל. לצערי תוכנה כמו Driver Genius למצאית דרייברים לא עוזרת כי אין לי חיבור לאינטרנט סוג כרטיס הרשת: Broadcom Netlink TM Fast Ethernal יש לי ווינדוס 32b XP... אשמח לקבל עזרה. תודה

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by mrbig,

הי אני מנסה ליצור רשת ביתית - ולא מצליח להתחבר או להתנתק מהרשת - האופציה היחידה שיש לי היא להכניס סיסמה (מסתבר שהמחשב שאני עובד עליו יצר מתישהו קבוצה בייתית ואין לי שום אפשרות לראות את הסיסמה ) אני פשוט לא רואה את המסך שבו ניתן להתנתק או לשנות סיסמה מצורף צילום מסך שבו ניתן לראות את מספר האפשרויות המצומצמות שלי ברשת הביתית לעזרה אודה..

10. הי חברים. התקנתי במחשב SSD של SAMSUNG מדגם 960 PRO בתצורת M.2. מנסה להתקין עליו ווינדוס 10 פרו ללא המלחצה (הווינדוס חוקי). התקנה מאותה המדיה עם אותו הסריאלי על SSD רגיל עוברת בהצלחה. הנה הודעת השגאיה שאני מקבל. יש רעיונות למישהו? האם התקנה של מערכת הפעלה על M.2 שונה אכשהו מהתקנה על SATA ואם כן איך?

11. Started by domuzy,

יש לי פנטיום 3 800 עם כונן SCSI. הHDהיה NTFS אך המרתי אותו ל- fat 32 ופירמטתי את כונן C. עכשיו, כשאני בא להעלות את הכונן ע"י דיסקט איתחול של WIN98 הוא לא מזהה בכלל את כונן התקליטורים. ניתקתי את הHD וחיברתי אותו למחשב שני (פנט' 4 1500 ). ממנו יצרתי בHD המפורמט תיקיית WIN98ו תיקיית WINXP כהכנה לבאות. העתקתי את הקבצים מתוך הCD של WIN98 לתיקייה החדשה וכנ"ל עם דיסק של XP. כשאני בא להתקין את 98' בHD המפורמט ע"י דיסקט האתחול במחשב הראשון (דרך הדוס) אני רושם: CD WIN98 . אח"כ, כשאני בתוך התיקייה, אני לוחץ SETUP אך כלום לא קורה. הוא פשוט קופץ שורה ושוב רשום C:\ CD WIN98 כאילו כלום לא נכתב. ניסיתי כמה פעמים וגם ניסיתי לבצע את ההתקנה מהמחשב היותר חדיש כHD נוסף, אך הוא לא נתן כי כב…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום וברכה! ניסיתי להתקין 4 ג'יגה (2 ג'יגה כל אחד מהם) למחשב הנייד שלי והמחשב שלי עולה ללא מסך. שמתי רק אחד מהם, כרגע יש לי 2 ג'יגה וזה עובד יפה. יש לי מערכת הפעלה ווינדוס XP. מישהו יודע למה זה קורה? ומה עושים?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by tofitof1,

שלום ברשותי מחשב נייד DELL. לאחרונה החלפתי מערכת הפעלה מWIN7 ל WIN 8 64 אולם אינני מצליח להפעיל את ה Bluetooth. התקנתי את הקובץ אותו הורדתי מאתר DELL אך לא הולך. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום אני לא מבין גדול בחומרת מחשבים אני צלם והתקינו לי את הכרטיס מסך +GeForce 9800 GTX אגב אני אשמח לדעת אם הכרטיס הזה נחשב לכרטיס טוב עבור עריכת וידאו ועיבוד תמונות בלייטרום בבקשה בכל מקרה אני עובד עם תוכנת עריכה בשם davinci resolve ומאז שהתקינו לי את הכרטיס מסך החדש אני מקבל הודעה שאין לי את ה CUDA ניסתי להתקין את ה CUDA ואני לא מצליח בכל מקרה לא מצליח לפתוח את התוכנה אם מישהו יכול לעזור לי אני ממש אשמח תודה

15. אהלן אני ממש נואש אחרי שעות ארוכות ומפרכות ללא הצלחה - פשוט לא מצליח להתקין דרייבר לשלט הארור הזה! יש לי rollup2 מותקן בסדר, והתקנתי את העדכון שמייקרוסופט נתנו באתר שלהם (kb912024) וזה פשוט לא עובד!!! הוא כל פעם לא מזהה אותו בdevice manager ומופיע עם סימן קריאה צהוב אני נואש לגמרי וצריך את עזרתכם המנוסה :'([br]פורסם בתאריך: 6.01.2008 בשעה 15:02:13 מדהים איך זה שאחרי איזה שעה שאני מבקש כאן עזרה אני מסתדר מצאתי ת'תרד הזה, אחרי שבטיפשותי לא הבנתי איזה סוג רסיבר יש לי(כתוב ממש מקטן מאחורה): http://forum.team-mediaportal.com/ehome_infrared_transceiver_drivers-t29355.html והורדתי את ה-irbus.inf וערכתי אותו וזה עובד תודה בכל אופן ....

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  16. כשאני מנסה להתקין מהאתר של ADOBE הוא אומר שההתקנה בוטלה עקב סיבות ביטחוניות , ניסיתי להוריד את ההתקנה STANDALONE והאתרים שמכילים FLASH בכל זאת לא עובדים אחרי ההתקנה. הדפדפן הוא IE7 (הבעיה התחילה מ IE6 ניסיתי לשדרג ל 7 במחשבה שאולי זה יביא פתרון). בבקשה תעזרו.

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  17. הדרייבר הכי חדש, עידכנתי ביוס, הספק 750W PURE, והוא כותב לי בסוף ההתקנה SYSTEM HAS NOT BEEN MODIFIED. לא יודע מה לעשות.

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  18. Started by dorosen,

שלום, הכונן מזוהה בביוס אבל הוינדוס לא מזהה אותו, התקנת RAID CONTROLER DRIVER לא עזרה, הלוח הוא EPOX 4GEA+, על XP-SP2 תודה מראש, לעוזרים

• 10 תגובות
    • 748 צפיות
  19. Started by שמנואל,

שלום. יש לי לוח אם P4C800 E עם הארדיסק SATA . אני רוצה לחבר הארדיסק נוסף כ IDE רק כדי לגבות את תוכנו ופשוט לא מצליח. ניתקתי את הצורב והתקנתי את הHD במקומו, אח"כ ניתקתי את ה DVD והתקנתי את ה HD במקומו... ניסיתי כל קומבינציה של גימפור וקבעתי בביוס שהמחשב יעלה רק דרך ההרדיסק הקבוע שלי. במקרה הטוב (וזה באמת רק המקרה הטוב) הצלחתי להעלות את הXP אבל ה HD הנוסף בכלל לא נקרא ע"י ה"מחשב שלי" - פשוט לא קיים. לבסוף אמרתי לעצמי שאולי כדאי לחבר לשקע IDE בנפרד אבל גיליתי להפתעתי שיש לי רק שקע IDE אחד על לוח האם ולא שניים. מה לעשות? בבקשה את עזרתכם. תודה.

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  20. יש לי MS SideWinder GamePad. בלוח הקודם שלי (Epox 8RDA) הוא עבד בלי בעיה. בלוח הנוכחי (GA 7N400-L) הוא לא מזוהה. (או אולי בעצם כן?) הנורה של הג'וסטיק דולקת, אבל הוא לא מגיב במשחקים. ניתן לראות במסך של ה-Game Controler שמצורף. הוא כביכול לא מחובר או לא מותקן. אגב הג'וסטיק שלי הוא לא 3D Pro אלא פשוט. שאני מסיר ומנסה להתקין את ה-MS SideWinder GamePad שמופיע ברשימה - הוא לא נותן לי! (בלוח הקודם זה עבד בלי בעיה). מה עושים?

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  21. היי אני מנסה להתקין את הקורא כרטיסים והטוקן של COMSIGN אבל הוא דורש NET FRAMEWORK 2. אנחנו על חלונות 10 בעברית. כאשר מנסים להתקין את התכונה (לא יודע אם פעלתי נכון) הוא אומר שלא ניתן להתקין. כאשר גם ניסיתי להתקין NET FRAMEWORK עדכני הוא אומר שזה כבר מותקן. קצת נואשים פה למצוא פיתרון כי החברה אומרים שכל עוד לא נתקין את זה הם לא יוכלו לעזור... וקשה מאוד לתפוס אותם טלפונית נשמח לפיתרון תודה

22. Started by wow,

הורדתי את ה-SP1 מפה : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=45822;start=msg414917#msg414917 עשיתי UNZIP לתיקיה מסוימת ואני לא יודע איך להתקין את זה,זה מה שנפתח לי:

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  23. למרות שיש לי 10 גיגה פנויים במחשב

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  24. Started by popmart,

היי, קניתי כונן SSD M2 של WDץ . הלוח אם שלי הוא גיגבייט Z97X gaming 5. לאחר שאני מתקין את ה SSD אני רוצה להפעיל שוב את המחשב ולכוון את הביוס שיתחיל מה CD כדי שאתקין ווינדוס. בביוס אני רואה שהוא לא מזהה פתאום את ה CD ואגב גם לא את הגיסק עליו מותקן הווינדוס. אם אני מוציא את ה SSD אז הכל חוזר לקדמותו. מישהו יכול לעזור לי? למה זה קורה ואיך לסדר את זה? תודה.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. שלום, לאחרונה גיליתי שלא מותקן לי בלוח עם USB2 והלוח שלי הוא MSI K8N NEO4 PLATINUM שאמור לתמוך בזה. ראיתי את זה לאחר שקניתי נגן חדש שהוא עובד במהירות מונמכת ואני גם מקבל הודעה שהחיבור הוא לא מהיר. עכשיו ראיתי מישהוא עם אותה בעיה כמו שלי ואותו לוח כמו שלי רק שלו כבר היה USB2 במחשב אבל לא מותקן כראוי אבל אצלי לא כתוב כלום.אני גם פירמטתי את המחשב לאחרונה וכאשר התקנתי את הדריברים קיבלתי הודעה שהUSB2 לא יעבוד טוב עד שאתקין את חבילת שרות 1 לווינדוס.המשכתי והתקנתי את כול העידכונים אבל עדיין לא מופיע לי אפילו שהתקן מותקן אצלי. ניסתי להתקין מחדש ולא עזר, אפילו ניסיתי לחפש באתר בית של MSI דריבר או פאץ כלשהוא ולא מצאתי... בבקשה עזרה עם מישהוא יודע בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.