תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
אז ככה מדובר על מחשב ישן (166MHZ) שיש לו כונן סקזי על בקר. (מהבקר יוצא גיד אחד שמתחבר לאחד ערוצי ה IDE שיושבים על הלוח אם (מתחבר לפין אחד בלבד , אין לי מושג למה) ) בכל אופן אני מנסה לחבר בערוץ IDE השני כונן IDE רגיל, ולא משנה באיזו קונפיגורציה של הכונן IDE (מסטר או סליב) הוא לא מזהה לי את הכונן החדש (ומדליק את LED של הכונן באופן קבוע). למישהוא יש רעיון ?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
לי יש במחשב כרטיס קול מובנה על הלוח כך שאין לו כניסה לרכיבים כמו הגה וSIDEWINDER שלהם יש חיבור של פינים ולא USB עלה לי הרעיון של התקנת עוד כרטיס קול (משומש כמובן) שיש לו חיבור פינים אבל אני לא יודע אם זה יגרום לבעיות בAUDIO כי אף פעם לא ניסיתי להפעיל שני כרטיסי קול בו זמנית.
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
הצילו!!!! יש בראשותי כרטיס מסך HERUCLES TI-500 רצה הדבר והייתי צריך להחליף אותו באסוס TI רגיל, בקיצור לאחר ההחלפה ניסינו לשים דריוורים של אסוס אבל לא הלך משום מה והמחשב לא זיהה את הדריוורים לאחר ההתקנה והמשיך להשתמש בדיוורים הרגילים של XP (לא הרשמיים של NVIDIA) לאחר מכן החזרתי את הכרטיס שלי ושוב היתה הבעיה, עכשיו לא יכולתי להתקין את הדריוורים של נווידיה והוא לא זיהה אותם ונשאר בדריוורים של הווינדוז, בניסיון נואש עשיתי DISABLE לדריוור של הXP ולאחר ריסט המסך פשוט לא עולה!!! כלומר ברגע שאני מנסה להגיע לווינדוס, לאחר מספר בדיקות גיליתי ששום מצב לא מעלה את המסך, גם לא SAFE MOD וכדומה... אינני רוצה לפרמט את המחשב!!! מישהו יכול בבקשה לעזור לי ???
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
Ok, here's the deal - יש לי שתי בעיות: 1) היה לי מחשב נחמד. נחמד מאוד. P4 1.7GHz 478, עם לוח ECS P4VXASD2. יום אחד, חזרתי ממסיבה ב4 בבוקר (השארתי את המחשב דלוק), ואני רואה שה Power Led דלוק, אבל מהמחשב אין רעש. מת. ניסיתי להדליק, אבל לא קרה כלום. לוחצים על הכפתור, המאוורר על ההיטסינק עושה חצי סיבוב ואז כאילו משהו מקצר. ניסיתי הכל; החלפתי ספק - אותו דבר. ניטרלתי את הלוח (הוצאתי כרטיסים) - לא פועל. מה יכולה להיות הבעיה? 2) בינתיים לקחתי לעצמי מחשב חלופי - פנטיום 2 266. לקחתי את אותו הארדיסק מהמחשב ישן...התקנתי עליו Windows 98 ועכשיו יש לי דיואל בוט עם Xp ו98. התקנתי 98...ועכשיו כל פעם שיוצא שהמחשב מתאמץ טיפה..הוא נתקע ! וזה קורה לעתים מאוד קרובות.. התקנתי Memturbo וזה לא …
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
כאשר נכנסתי היום לשחק בג'נרלס, ראיתי שאני על 800 על 600 ברזולוציה, אז החלפתי ל 1024 וזה מה שקרה... החזרתי בחזרה ל 800 על 600 אבל היה אותו הדבר, אבל אם אני משאיר את זה על 1024 או על 800 ויוצא וחוזר למשחק הכל בסדר.. זה קורה מיד אחרי שאני משנה רזולוציה.. יש למישהו מושג מה זה? --אם לא רואים את התמונות תנסו העתק + הדבק בחלון חדש..
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
בAMD 3200 שלי הטמפ היית בסביבות ה30 מעלות ועכשיו בAMD 4200 DUAL 939 החדש שלי כולל מאורר חדש מקורי של AMD הטמפ עומדת על איזה 38 מעלות.. האם זה בסדר? מתי צריך להתחיל לדאוג ולבדוק עיניינים.?
-
- 11 תגובות
- 757 צפיות
-
-
התחיל לקרות ממש לא מזמן. לפעמים נתקע כבר ב-MEMORY CHECK (לא במקום קבוע), לפעמים ה-WINDOWS עולה ואחרי כמה שניות נתקע - כשזה קורה המסך נהיה שחור ויש זמזום כזה כמו של צורב (וזה לא הצורב), וזהו. לפעמים זה גם נכנס ל-WINDOWS ולא עושה ממש בעיות, עד שאני מפעיל איזה שיר ב-WINAMP או MEDIA PLAYER... מה זה יכול להיות? ??? זה לא זכרון. בדקתי. יכול להיות משהו בלוח אם או ספק?? יש איזה דרך (רצוי תוכנה, כי אין לי לוח אם או ספק ספייר) לבדוק את מקור הבעייה? תודה מראש לעוזרים!!!
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אוקי זה מוזר... היום חזרתי לשחק ב BATTLEFIELD2 אחרי חודש שלא שיחקתי בו ומה אני מגלה.. שהמחשב עושה לי ריסטים כול איזה שעה וחצי של משחק. עכשיו אני לא בטוח אם זה התחיל רק היום או לא כי בחודש הזה כמאת ולא שיחקתי רק אינטרנט וסרטים וזה מה שאני כן יודע שזה לא בגלל התחממות כי אני עוקב אחרי הדברים האלו. עכשיו חשבתי אולי זה בגלל שעשיתי OC קטן אבל הורדתי את ההגדרות ל DEAFULT וזה עדיין עושה לי את זה. עריכה: טוב התקנתי עכשיו לדרייברים האחרונים ועכשיו המחשב לא עושה ריסטים - במקום הוא עושה משהו יותר גרוע.. תוך כדי משחק יש לי דברים מוזרים (לא ארטיפקטים) כמו לדוגמה שפתעום המשחק נתקע אם מסך שחור ואז אחרי 10 שניות חוזר למשחק או שסתם יש היבהוב של המסך לשניה אחת הוא ניהיה שחור... לא יודע ממה …
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי בעייה המחשב שלי זז ממש לאט ועושה לי בעיות במשחקים זה פנטיום 4 2.6 עם 512 ddr וכרטיס מסך רדיאון 9800 פרו הבעייה היא שיש לי הארד דיסק ממש ישן של 60 גיגה המחשב עבר פירמות וטיפול תוכנה יסודי ועדיין עושה בעיות ההמלצה שקיבלתי מחבר זה להחליף את ההארד דיסק לאחד חדש יותר גדול ושהיה s ata השאלה עם זה מה שיפתור את הבעייה או שהגיעה הזמן להחליף מחשב ?
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
חיברתי למארז כונן בגודל 6 גיגה"צ המחשב מודיע כי זיהה חומרה חדשה ובמנהל התקנים מופיע לי הדיסק אבל בקונטרול פאנל איננו מופיע (רק הכוננים הקבועים מופיעים) הדיסק מחובר כ מאסטר והוא תקין אותה תופעה מופיע גם במחשב שני ב DISK MANAGMENT גם אינו מופיע .ניסיתי לחבר כונן קשיח אחר בגודל 4 גיג"ה -אותו דבר גם ב PARTITION MAGIC אינו מופיע מוזר שכן במנהל התקנים הכונן מזוהה בדיוק (שם+גודל) תודה מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי לוח אם GYGABYTE GA-6WMM7 עם כרטיס קול מובנה. הבעיה היא שבעת כיבוי המחשב הכרטיס משמיע קול פיצוץ, ואני צריך לכבות קודם את הרמקולים כדי להימנע מכך. אולי יש קשר לכך שרמקול של של לוח האם מחובר גם לכרטיס הקול (כלומר צפצופי האזהרה של לוח האם נשמעים גם דרך כרטיס הקול)? לא ראיתי דבר כזה באף מחשב אחר.
-
- 8 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי שלום לכולם בזמן האחרון יש לי בעיה במחשב כל 30 שעה הוא מקפיץ לי 2 הודעות עוקבות של בעיית זכרiן CANT READ CANT write יש לי 4 סלוטים של 256 2 קינגסטון 2 מטק דאטה לא זוכר חברה הפעלתי TESTMEM חשבתי שזה יעזור אבל ההודעה עדיין ממשיכה לקפוץ מידי פעם מה אתם ממליצים?
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
קיבלתי היום את המחשב החדש,התקנתי הכל לבד ווינדוס דייברים של הכל ואני לא יודע למה אני מרגיש שהמחשב איטי איך אני יכול לבדוק את המהירות של המחשב? וגם רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק את המהירות הדיסק קשיח?
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מכירים את הדברים הקטנים החלולים האלה שמוציאים מהעטים? שכשנושפים בהם הם עושים רעש מעצבן? כזה רעש עושה לי המסך ברגע שהוא נדלק, במיוחד כשאני מפעיל משחקים וסרטים. אמנם לא באותה עוצמה של הדבר הזה שבעט, אבל זה עדיין מאוד לא נעים לאוזניים ורק בגלל זה אני בקושי משתמש במחשב. יש לי מסך דק SyncMaster 710N, והאמת שאין לי כסף למסך חדש כי שידרגתי כבר כמעט את כל הרכיבים שיש לי במחשב, אז אני צריך איזשהו פיתרון, אם קיים, חוץ מלקנות מסך חדש.
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני יודע שכל הארדיסק מגיע עם קצת פחות ממה שהוא אמור. אבל זה לא קצת מעט מדי אם קיבלתי הארדיסק חדש של 160GB ויש בו רק 130GB??? שזה 20% פחות? אני לא חושב שזו מחיצה, כי המחשב היה ריק, וגיליתי את גודלו כשהתקנתי XP והוא שאל אותי על מחיצות. אגב, ביקשתי שתי מחיצות של 65GB והוא פירמט לי רק אחת,, ואחרי סיום ההתקנה יש לי גישה רק למחיצה אחת של 65, וחצי נעלם לגמרי. אולי אתם יודעים למה? בכל מקרה מדור על הארדיסק מסוג: WD 1600JS. עוד שאלה: קניתי לוח אם GA-965P-S3 והXP טען שאין לו התקני קול, יכול להיות שאין ללוח הזה כרטיס קול מובנה? (עוד לא התקנתי את הדיסק של הלוח בגלל כל הבעיות מלמעלה, כך שאולי זה הסיבה).
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
הרבה מכם בפורום ממליצים לקנות ספק בנפרד מהמארז כך שבעצם יווצר מצב שהוא איננו ג'נרי, האם יש הבדל משמעותי בין ספק ג'נרי לבין הליברטי שכולכם פה ממליצים? ועוד דבר, הבנתי שבעצם חלק מהספקים הג'נריים אינם מספקים את מה שבעצם הם טוענים לספק (יענו מתח) איך אני יכול לדעת כמה הספק מספק בפועל?
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היום (טוב לפני 20 דקות) הדלקתי את המחשב, כמה שניות עוברות ואני שומע רעש מוזר.. וכמה שניות אחרי זה נשמע כאילו משהו מת בתוך המחשב. פתחתי את המארז בזמן שהמחשב דלוק וראיתי שהמאורר המרכזי 12 סמ שמאחורה לא עובד מהר כמו שצריך, הוא זז אבל לא כמו האחרים. מיד כיביתי את המחשב וגם ראיתי שהוא הפסיק לזוז ממש מיד, בזמן שהאחרים ממשיכים להסתובב עד שהם נפטרים מהכוח שנותר להם אחרי הכיבוי. טוב ניקיתי את המאורר.. מה שאני עושה כל חודש למחשב הדלקתי את המחשב והכל בסדר לא היה רעש והוא פועל מהר כמו שצריך.. עכשיו אני לא יודע למה זה קרה, אני אבדוק שהוא ממשיך לעבוד כמו שצריך במשך כמה ימים ונראה מה קורה.. למישהו יש איזה מושג למה זה יכול לקרות? וסביבות כמה עולה מאוררר 12 סמ במידה וזה ימות? תודה =]
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי שלט xbox שנקנה לפני כשנה- שנתיים עד עכשיו לא הייתה בעיה הכל עבד טוב. לפני כשבוע התחילה התקלה, בזמן שאני משחק פתאום המשחק קורס מופיעה הודעה שהיישום הפסיק לפעול וwindows מחפש פתרון(הוא אף פעם לא מוצא). התקלה הזאת לא קורת במשחק מסוים וגם לא בזמן מסוים אחרי הפעלת המשחק. ניסיתי לחבר שלט xbox של חבר והמשחק עדיין קורס כך שזה כנראה משהו במחשב. המשחק לא קורס כאשר אני עם המקלדת והעכבר! אם מישהו נתקל בכזה דבר בבקשה שיכתוב. תודה
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום יש לי רמקולים למחשב של לוגיטק וביום בהיר אחד אני מקבל הודעה על קודק חסר כשאני נכנס ליוטיוב וכל סרט שאני מפעיל במחשב הvlc מראה אך לא משמיע והמדיה פלייר בכלל קורס הקודאק שעולה לי כשאני נכנס ליוטיוב ומקריס את האינטרנט אקספלורר הוא mp3 lame שלא זכור לי שהתקנתי אותו ניסיתי קודקים אחרים ולא עזר לי כלום תודה
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת (מערכת ההפעלה:Windows 7 Ultimate 64-Bit). - צריך עזרה,אשמח לתגובות מכל מי,שיכול לעזור בנושא... - גם ממביני דבר/מומחים וגם ממנהלי הפורום. (מצורף לוג קובץ הdump). Dump File : 022113-9016-01.dmp Crash Time : 21/02/2013 19:50:57 Bug Check String : IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL Bug Check Code : 0x0000000a Parameter 1 : fffff680`00095678 Parameter 2 : 00000000`00000000 Parameter 3 : 00000000`00000000 Parameter 4 : fffff800`02e59607 Caused By Driver : Ntfs.sys Caused By Address : Ntfs.sys+f293 File Description : Product Name : …
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
התקנתי וינדוס (10) על מחשב חדש. למחשב יש כונן של 930 ג'יגה. בהתקנה הגדרתי מחיצה נוספת לכונן בנפח של 130 ג'יגה, (רציתי לחלק אותו לשנים). עכשיו אחרי ההתקנה של הוינדוס המחשב מציג רק את המחיצה של ה130 ג'יגה הכונן השני (הראשון?) שהיה אמור להיות בערך 800 ג'יגה נעלם. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
יש איזה שהיא בעיה אני מנקה תמחשב הנייד של אבא שלי מרישומים וכל הזמן מתאסף רישומים שמצב הסיכון שלהם גבוה ובמחשבי זה אחרת עם מתאסף זה רמת סיכון נמוכה. המחשב הוא נייד המחשב הוא וינדוס 7
-
- 8 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אוקיי רק עכשיו שמתי לב שהמעבד שלי משתמש רק בליבה אחת מכל הליבות.(ארבע ליבות כיש לי-I5) ראיתי שהוא משתמש רק בליבה אחת דרך ה-task manager,וה-msconfig שראיתי שבבוט אני יכול להשתמש רק בליבה אחת מקסימום. תודה מראש! Intel Core i5 4570 Gigabyte GTX 770 OC (8GB Ram 1600mhz(4x2 - - - תגובה אוחדה: - - - לא משנה,פתרתי את הבעיה בעצמי.(אחרי כמה ימים קשים)
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס קול של חברת NATIVE INSTRUMENTS שעובד ביחד עם תוכנת TRAKTOR. לפני כמה זמן התחילו לי רעשי רקע כאשר אני מנגן מוסיקה.כאשר שלחתי מייל לחברה הם טוענים שזה מגיע מהמחשב שלי נתנו לי כמה עצות לבדיקה כולל 2 תוכנות. כאש הרצתי את הבדיקות באמת הן הראו לי שהמחשב גורם לזה. ובתוכנה אחת היא גם מראה מה גורם לזה.דרייברים שהתקנתי על המחשב כמו: usbports.sys dxkrnl.sys storport.sys wdf01000.sys hdaudbus.sys בבדיקות שעשיתי ניתקתי את כל מה שמחובר בUSB ואני לא צריך(חוץ ממקלדת עכבר והכרטיס קול) הראה לי שיש עדיין משהו שמעמיס ניתקתי אז את הכרטיס קול וזה הראה שהדרייבר הזה כבר לא מראה קפיצה. ניטרלתי את הכרטיס רשת עידכנתי גירסא לכרטיס מסך שום דבר לא שינה. עוד אני אציין שכבר מלכתחילה הס…
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי, המאוורר של הלפטופ התפגר. מצורפת תמונה שלו (באיכות טובה שרואים את הכיתוב על המדבקה). השאלה אם זה משהו ספציפי לדגם או סטנדרטי שאפשר למצוא בחנויות מחשבים? באינטרנט מצאתי רק עם כל הגוף קירור שזה גם יקר וגם משלוח מחו"ל. הדגם של הלפטופ הוא טושיבה L645 אם זה משנה. תודה
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-