עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Proww,

אהלן, יש לי נטבוק של אסוס - EEEPC 1005HA התקנתי עליו ווינדוס 8 וכנראה הוא לא רץ עליו מי יודע מה. היום הפעלתי את המחשב וכאשר הטעינה חלפה, מסך שחור עלה לא רואים כלום.. אני כן רואה את הביוס וכו' אבל את המערכת ההפעלה לא. יש לי בדיסק און קי ווינדוס 7, אני רוצה להתקין אותו. כיצד אני מעלה את ההתקנה? תודה

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  2. Started by stingeR-,

יש ברשותי לוח ASUS P4S800-MX תקין/לא תקין, מה זה לא תקין אתם שואלים? לפי מצבי רוח הלוח מחליט להידלק ו/או לא להידלק... שללתי כי מדובר בקצר מכיוון שאני מנסה להפעיל אותו מחוץ למארז ערום. שללתי נזק פיזי - כל הכבלים וההלחמות במקום ונראים בסדר... למי בכלל חשב לשאול - כן, איפסתי את הביוס, וכן ניסיתי גם את הכרטיס מסך OB וגם כרטיס חיצוני. מה שהכי מוזר זה מתי שהלוח עובד הכל נראה תקין לחלוטין.. אפילו הצלחתי להתקין עליו WIN7 כשהוא עבד.. וגם לעשות קצת אוברקלוק... כמובן אבל שאי אפשר להביא לבנאדם ככה מחשב ואני רוצה לשאול בעצתכם.. האם לקבוע את מותו.. או שיש עוד מה לעשות בנידון?<

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  3. Started by ROTEM114,

שלום! אני מפעיל את המחשב,לא מצפצף לא כלום הוא פשוט מראה לי קו לבן מהבהב מצד שמאל של המסך יש רעיונות? תודה!

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  4. המיקרופון תקין במחשב אחר , בשלי הוא לא , אני מכניס והדריבר קולט אותו ורשום שיש מיקרופון אבל בוונטרילו לא שומעים אותי וברשמקול זה לא מקליט כלום ניסיתי את כל החיבורים במחשב וזה לא עובד , אני לא יודע מה לעשות =[ מיקרופון פשוט של 20 שקל ככה שאין שום דריברים שבאים איתו או משהו אוזניות וכל שאר הדברים פועלים תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  5. היי קניתי סוף סוף sempron 2400. עכשיו מה הקטע...כשאני על המהירות ברירת מחדל שלו, 2400+, הוא לא נותן לי להתקין את הווינדוס ומראה לי מסך כחול עם שגיאה (XP). אחרי שהורדתי את הבאס מ166 ל133 הוא נתן לי להתקין והכל הלך סבבה...והווינדוס עלה...וכשהחזרתי לבאס 166 הווינדוס עלה וישר אחר כך קרס!! יש לי: 512MB DDR 400MHZ ADATA (בדוק) 256MB DDR 333MHZ (בדוק) AMD Sempron 2400+ (חדש) ABIT NF7-S2 (חדש) Antec 400W (כל המתחים יציבים סלע) 80GB Maxtor SATA 7200 הטמפרטורות נורמליות לחלוטין. מה לעזאזל הבעייה כאן???????? עכשיו אני עובד על באס 133 מגה הרץ (1500+).

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  6. המחשב "קופא" לכמה רגעים ואז משתחרר, לפעמים הוא לא משתחרר וגם הסמן של העכבר נתקע. נכנסתי לכלי ניהול וראיתי את השגיאות האלה. מה זה אומר ? בד"כ זה קורה כל כמה דקות. למישהו יש רעיון ? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 791 צפיות
  7. המחשב עבד הכל טוב ויפה פתאום אני בא להפעיל שיר, רשום לי : ל- Windows Media Player אין אפשרות להפעיל את הקובץ מכיון שיש בעיה בהתקן קול שלך . ייתכן שלא מותקן במחשב התקן קול, שתוכנית אחרת משתמשת בו, או שהוא אינו פועל כראוי. איך זה שאין לי התקן קול ? הריי שמעתי כבר שירים והכל היה טוב ויפה! פתאום לא עובד מה נסגר ? מה עושים יותר נכון? תודה מראש! אהה ודרך אגב אף שיר או קובץ אודיו אינו יכול לפעול באף נגן.. גם שאני נכנס לתפריט בלוח בקרה ל "צלילים והתקני שמע" אי אפשר לשנות כלום שם. בקיצור תודה מראש לעוזרים! ודרך אגב עוד משו קטן..יש לי וירוס תולעת "בלאסטר" במחשב שכל פעם אני מעיף אותו והוא חוזר וזה כמה קבצים, יש מצב שזה קשור לבעיה של ההתקן קול ?

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  8. Started by dcaspi,

שלום. יום אחד השארתי את המחשב דולק. כשחזרתי, אחרי כמה שעות, שמתי חלב שעל המסך לא מוצגת שום תמונה. ניסיתי לכבות את המחשב בעזרת הכפתור שעל המארז אך הוא לא נכבה. מאז, כל פעם שאני מדליק את המחשב שתי המנורות שבחזית המארז נדלקות ולא נכבות, על המסך לא מוצגת כל תמונה, סי-די-רום אחד שלי יכול להיפתח ולהיסגר בעוד שהשני לא. אני לא יכול לכבות את המחשב בעזרת הכפתור וגם לא לישון בלילה. בקיצור, אני מחבר את המחשב לחשמל, לוחץ על הכפתור, נדלקות 2 מנורות וזהו. קניתי ספק חדש, החלפתי את הישן ולא קרה כלום. מה קרה? תודה רבה, אורן.

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  9. Started by The_Maestro,

יש לי בעיה ... כל פעם שאני מנסה לצרוב קובץ (לא משנה איזה סרט תוכנה ...) אני מקבל הודעת שיגאה שהתוכנה עשתה שיגיאה והיא תסגר (לפעמים הוא נותן לי משהו יותר אלים בסגנון של בעיה במשהו C++) אני מקבל את ההודעת שגיאה עוד לפני שהתחלתי לצרוב רק שאני מעביר דברים לתוך הדיסק .... גם בנרו וגם באיזי סידי קריאטור.... יש למישהו רעיון...... סליחה אם אני כותב לא ברור אני פשו מת מעייפות...... אגב הצרוב הוא צורב חדש של NEC 2510A ויש לציין שכבר צרבתי איתו כמה פעמים עד שפתאום קיבלתי את השגיאה הזו.... תודה מראש לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  10. תראו מצד אחד אני חושד בספק, מצד שני יש לי מאוורר שמחובר למחשב, שפועל טוב, אבל ברגע שהוא היה מחובר לאחד מכוננים והייתי נוגע בחוט הייתי מקבל את אותו רעש, וכשאני שם אותו לבד, כלומר שהוא לא מחובר לכלום, הרעש נעלם [ז"א עכשיו יש רעש, אבל אני לא יודע אם זה מזה] אז נראה לי זה יותר המאוורר. נעיף אותו, זה מסוכן? מה אתם אומרים? זה הקול: http://members.lycos.co.uk/idanhidan/sound.wav שמירות יעד בשם, תגביהו קצת תרמקול אם לא שומעים. תודה.

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  11. Started by bad-sector,

אני מצליח לראות ב TV OUT מצויין, משחקים, שולחן עבודה והכל אבל משום מה זה לא מנגן לי אף סרט אני רואה את הסרט במחשב אבל לא במסך טלוויזיה... יש לזה סיבה מיוחדת?

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  12. Started by Gimel,

דוד שלי ביקש ממני לחבר לו מחשב נייד לחיבור ADSL חדש עם מודם בחיבור רשת. ניסיתי להתקין מהדיסק שבא עם המודם הזה את החייגן של בזק. לאחר ההתקנה המחשב מגיע ל-BSOD וכך גם לאחר כל איתחול עם החייגן מותקן. בעליית המחשב לפעמים אני שם לב שהוא מתקין דרייבר ל-AVG MINIPORT או משהו בסגנון. מצורף המסך הכחול. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  13. Started by TMRider,

האם מישהו יכול לומר לי למה הצורב (DVD) שלי הפסיק פתאום, סתם ככה, לעבוד. הוא לא מזהה שאני מכניס אליו דיסקים גם ריקים וגם מלאים (CD\DVD). אני צריך עזרה דחוף. אני חייב את הצורב!!!!!!!!!!! תודה מראש TMRider

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  14. Started by fucible,

כשאני מדליק את המחשב אז ה - svchost מתחיל לאבד שליטה. בהתחלה הוא רגוע, ואז כשהכל מסיים לעלות הוא מאבד את הצפון \: הוא מגיע ל- 95~99 תפיסה ב- CPU. זה ממש לא טוב וסרגל הכלים לא מתפקד עד שהוא לא נרגע. *הערה זהו svchost SYSTEM. *הערה נוספת. הורדתי את כל הדברים שלא נחוצים ב - msconfig. מה לעשות ?

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  15. Started by moshe20,

יש לי מעבד עם E6300 עם מאוורר סטוק והטמפ במנוחה 72 מעלות מה לעשות?? אה כן והסינק קר יש לי מארז וספק גינרי האם כדאי להחליף האם זאת יכולה להיות הבעיה בדקתי בשני תוכנות + ביוס

16. Started by ktm6,

מחשב נייד DELL 500 עבדתי עםהמחשב עד שהסוללה התרוקנה לגמריי.. עכשיו שאני מוציא את המטען מהחשמל הוא נכבה דהיינו לא מטעין. באייקון למטה בוא מראה לי שהמטען מחובר . המחשב בן חודשיים הוא אף פעם לא עשה לי בעיות עם הסוללה.. יכול להיות שזה בגלל שרוקנתי את הסוללה לגמריי ?.. יכול להיות שזאת בעיה שניתן לפתור אותה בקלות (שינוי הגדרה וכו') ?.

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  17. שלום.. יש לי פה מחשב.. P4 1600 MB ECS Hd maxtor 40 (...256sdram.. (the board support ddr but Gforce 4 64 and thats it i think הבעיה היא בתוכנות... לא נגיד בסייר או "המחשב שלי" וכאלה... זה באייסיקיו מדיה פלךאייר וכל משחק שיש... עכשיו אני ממש ניסיתי הכל חוץ מ2 דברים... זה לא קשור לזכרונות... לא לכרטיס מסך... הוצאתי מודם וכרטיס קול... מה שנשאר.. זה להוציא את הארדיסק ולהוזיז את הצ'יפ של הביוס..(ריסט..) אני יעשה את זה כי כבר אין לי מה לעשות.. \: השתגעתי... שניהם רק מה שנשאר...(בראש שלי...) בבקשה! יש הצעות משהו?.. צריך עזרה....

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  18. Started by kobi122,

אני משחק במשחק נגיד ואחרי 30 דק בערך שאני משחק הוא עושה רעש של זרם ואז הוא נתקע המנורה של H.D.D נדלקת בלי להפסיק אני חייב עזרה [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 791 צפיות
  19. Started by Inertia,

שלום לכולם, לאחרונה משחקים חדשים קיבלו הרגל מגונה ופשוט תוקעים את המחשב ישר כשמפעילים אותם. ולהלן פירוט (מצטער על המגילה) יש לי פנטיום 1.7 עם זיכרון RDRAM 256אם זה משנה, והיה לי כרטיס G- force MX200 אני חושב או משהו מעאפן כזה, אחרי שהחלפתי אותו לרדאון 9500 פרו משחקים כמו morrowind פשוט היו נתקעים ברגע שהמחשק עצמו מתחיל. ז"א התפריטים היו עולים אבל המנוע של המשחק לא. בנוסף לכך עוד עם הכרטיס החדש הייתי משחק בדנג'ן סיג' במקורי אבל עכשיו כשהתקנתי את האקספנשים (עם דרייברים חדשים יותר של כרטיס המסך) הוא נתקע אחרי כמה שניות של משחק.... יתן על כן גם המשחק Call of duty בשילוב עם הדרייברים החדשים ביותר עושה בעיות רבות יותר מאשר עם דרייברים קודמים ומדי פעם תוקע את המחשב לגמרי- מה שמח…

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  20. Started by RS4,

המחשב עושה לי ריסטים לבד...!!! אני מדבר על מחשב חדש עם המעבד קונרו החדש לוח אם של ג'יגהבייט S2 וספק כוח-ליברטי 400 המחשב חדש יש לי אותו פחות מחודש וכבר זה פעם שנייה שהוא עושה לי ריסט השבוע... בדקתי באנטי וירוס והמחשב נקי מוירוסים כך שזאת לא הבעיה מה יכולה להיות הבעיה או שכדאי שאני ילך לחנות מחשבים (נועה מחשבים)

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  21. Started by hero,

אהלן. הסיפור כדלהלן: אתמול ניסיתי להעתיק כמה קבצים מכונן אופטי וההעתקה נתקעה כמה פעמים. בדקתי את הכונן עם דיסקים אחרים והגעתי למסקנה שהכונן לא בסדר. כיביתי את המחשב,ביטלתי אוברקלוק, וחיברתי שני כוננים ישנים שיש לי, שלא הייתי בטוח אם הם תקינים או לא. מסתבר שהכוננים האלו היו מקולקלים, חיברתי את הישן והפעם הוא הצליח להעתיק. מאותו רגע, הגעתי לגיהנום. משהו כמו 7 מסכים כחולים והתרסקויות אפילו ב-safe mode. ניסיתי לבטל את ה-IDE של הסידי,וזה לא עזר, גם קיבלתי מסך כחול (האחרון). עכשיו ניתקתי את הכונן לחלוטין, העברתי את ההארד דיסק עליו יושב הווינדווס ל-IDE השני (זה שהסידי היה מחובר אליו), ונראה לי שהוא יציב עכשיו. לא בטוח. מצורף קובץ עם ה-minidumps. המחשב היה מאוד יציב קודם לכן, גם …

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  22. Started by TNTx2,

קניתי מחשב חדש הכל חדש חוץ מהמעבד. המפרט: ‏זכרונות 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel ‏לוח MA78GM-S2H AM2+, 780G, DDR2 1066 HDMI‎ ‏כרטיס מסך 9800GT Synergy 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E ספק כוח ‏500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin‎ של חברת HEC אך המעבד שלי הוא ‏Athlon 64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore ‎ אני משחק ב GTA החדש והמשחק בשלב מסוים מאבד את הצבעים והמחשבים קופא אי אפשר לעשות שום דבר חוץ מריסט. מה עלי לעשות? תודה[br]פורסם בתאריך: 8.12.2008 בשעה 08:48:37 העלתי גם תמונה של הטמפרטורות אחרי ריסט

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  23. שלום עישתי מערך RAID במחשב RAID 1 והם מופיעים כלא זמינים ופרמטתי אותם בדרך הביוס אבל הם לא מופיעים במשחב שלי אבל המחשב כן מזהה אותם....מה עושים?

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  24. Started by autogun,

שלום לכולם! ברשותי כרטיס מסך Sapphire Radeon 9500Pro. לאחרונה שמתי לב שהמאורר שעל גבי הכרטיס הפסיק לעובד והחלטתי לפרק את הכרטיס ולעשות לו ניקוי יסודי שכלל שאיבת אבק ושימון קטן וכו' בפירוק הראשוני באמת היה אפשר להרגיש\ליראות שמשהו מונע מהמאורר להסתובב... אחרי הניקוי היסודי הוא מסתובב הרבה יותר טוב (כמעט בחופשיות הייתי אומר) אך כאשר אני מחבר אותו חזרה הוא לא עובד. ברגע זה המחשב עובד - בלי שהמאורר יעבוד על גבי הכרטיס מסך מה שלא כל כך בריא אני משאר.. לשאלתי, איך אפשר לבדוק עם הוא בכלל עובד ולא נהרס סופית? כמו כן הייתי רוצה המלצה למאורר \ קולר חדש. בתודה מראש לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  25. Started by yambtz,

היי, המאוורר של הלפטופ התפגר. מצורפת תמונה שלו (באיכות טובה שרואים את הכיתוב על המדבקה). השאלה אם זה משהו ספציפי לדגם או סטנדרטי שאפשר למצוא בחנויות מחשבים? באינטרנט מצאתי רק עם כל הגוף קירור שזה גם יקר וגם משלוח מחו"ל. הדגם של הלפטופ הוא טושיבה L645 אם זה משנה. תודה

• 1 תגובה
    • 791 צפיות

דיונים חדשים בפורומים