עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. תראו מצד אחד אני חושד בספק, מצד שני יש לי מאוורר שמחובר למחשב, שפועל טוב, אבל ברגע שהוא היה מחובר לאחד מכוננים והייתי נוגע בחוט הייתי מקבל את אותו רעש, וכשאני שם אותו לבד, כלומר שהוא לא מחובר לכלום, הרעש נעלם [ז"א עכשיו יש רעש, אבל אני לא יודע אם זה מזה] אז נראה לי זה יותר המאוורר. נעיף אותו, זה מסוכן? מה אתם אומרים? זה הקול: http://members.lycos.co.uk/idanhidan/sound.wav שמירות יעד בשם, תגביהו קצת תרמקול אם לא שומעים. תודה.

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  2. Started by lvionok5,

כשאני נכנס ל - device maneger אז מופיע לי סימן שאלה ליד סעיף של other devices ובתת סעיף שלו שזה multimedia controler גם כן . אני יודע שהסימן שאלה אומר שהדרייבר לא מותקן . רק להזכיר שכל הסרטים עובדים ואני שומע מוסיקה של כל הסוגים מצויין . התקנתי מחדש את כל הדרייברים של המסך , הקול המדפסת וכל שאר הדרייברים שיש לי. אבל סימן השאלה המעצבן הזה על ה - multimedia controler עדיין מופיע לי ואני לא יודע מה זה אומר בבקשה שמישהו יגיד לי מה אומר

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  3. Started by AMD-Z,

התקנתי לינדוס בנוסך לWINXP והוא פותח לי מסך בוט בכל הפעלה של המחשב שאני בוחר בו מה להפעיל. עכשיו השאלה שלי היא: איך אני גורם למחשב להיכנס ישירות לווינדוס בהפעלה, ואז להיכנס ללינדוס דרך הווינדוס? תודה...

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  4. Started by snsn_1,

יש לי לוח אם asus p4pe לאחרונה ביצעתי עידכון לביוס שהורדתי מהאתר של asus את העידכון ביצעתי דרך תוכנה שמגיע יחד אם דיסק דרייברים של הלוח אם לאחר שביצעתי את העידכון הכלו לצוץ לי בעיות כמו הרבה אתחולים לא רצועים של המחשב בלי הודעה מוקדמת ברצוני לדעת אך אני יכול להסיר את העידכון שביצעתי למצב הקודם בבקשה תעזרו לי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  5. מישהו יכול להסביר לי את הגדלים השונים לכונן C? הבנתי שגודל תיקיות לא זהה לגודל המקום בשימוש (בגלל קבצים כמו HIBERFIL וכו') אבל איך זה שפעם המקום בשימוש הוא 4 גיגה ופעם 6? תודה

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  6. שלום יש לחבר שלי מחשב יחסית דיי טוב ומערכת הפעלה 98 המחשב לא מסכים לעבוד על יותר מ16 ברזולוציה (אין סיכוי שזה קשור למסך המסך מצויין) העכבר לא מגיב למרות שניסינו לרענן את הדרייברים וכו.. ובכלל הביצועים גרועים האם להתקין מערכת הפעלה חדשה צריך לפרמט את ההרד דיסק בשביל זה ואיך אפשר לפצל את ההרד דיסק גם כשהוא מלא בחלקו

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  7. אז ככה מדובר על מחשב ישן (166MHZ) שיש לו כונן סקזי על בקר. (מהבקר יוצא גיד אחד שמתחבר לאחד ערוצי ה IDE שיושבים על הלוח אם (מתחבר לפין אחד בלבד , אין לי מושג למה) ) בכל אופן אני מנסה לחבר בערוץ IDE השני כונן IDE רגיל, ולא משנה באיזו קונפיגורציה של הכונן IDE (מסטר או סליב) הוא לא מזהה לי את הכונן החדש (ומדליק את LED של הכונן באופן קבוע). למישהוא יש רעיון ?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  8. Started by Nitrous,

שלום, יש לי לוח NF7 V2 וזיכרון מסוג GEIL 2X128 3200, שמתי את הזכרונות כפי שכתוב בספר ב DIMM2 ו-DIMM3 כי מלפני זה הביוס הראה לי DDR333 אך הבעיה עדיין לא נפתרה, זה אמור להיות כך ? וגם המחשב נתקע פעם או ביומיים שהוא קיים..למרות שהטמפרטורות נמוכות 24-מחשב 35-מעבד

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  9. אני עכשיו עשיתי סידור קטן בכבלי ה-IDE שבמארז, שזאת הפעם הראשונה שאני עושה את זה. הצורב והכונן קשיח עובדים בסדר גמור, אבל הכונן פלופי הפסיק לזהות דיסקטים אני הכנסתי לתוכו 6 דיסקטים מלאים בחומר שעובדים בטוח והוא אומר לי להכניס דיסקט (בזמן שהדיסקטים כבר בתוכו). מה אני יכול לעשות?

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  10. Started by Aviram,

יש לי תופעה מוזרה במחשב. זה קורה לי דווקא במשחק מסויים אחד, למרות שאני משחק רק בו בקביעות, בכל מקרה הנה הבעיה שלי: אני משחק ולפתע במשחק, המסך נהיה שחור, אחרי כמה שניות הוא נמרח בצבעים, זאת אומרת כל מיני פסים של צבעים מסויימים (באותו גוון בערך), בעובי שונה (כמו הפסים האלו שיש בטלוויזיה..), אני לא יכול לקחת מזה סקרין שוט לצערי. כשזה קורה, אין סיכוי שאני אשתחרר מהמצב, ואני חייב להפעיל את המחשב מחדש דרך הכפתור של RESTART. זה לא קורה לי תמיד, אבל זה קורה לי מדי פעם ובדיוק עכשיו זה קרה לי שוב. יש לי Radeon 9800 Pro 128MB, והתקנתי את הדרייבר החדש לפני יומיים. גם כן קרה לי פעמיים ממזמן שהמחשב נתקע בלי סיבה! שיחקתי במשחק אחר ממש לא כבד, פשוט ביותר למחשב שלי, אבל לפתע המחשב נתקע, ו…

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  11. Started by Cyron,

שלום יש לי בעיה, אין לי מושג למה היא קשורה... בזמן האחרון המחשב נתקע הרבה פעמים, המסך פשוט "'קופא" והעכבר והמקלדת לא מגיבים לכלום... בנוסף המחשב עושה Reset לבד אם מישהו יוכל לתת לי כיוון כדי לגלות מאיפה הבעיה זה ממש יעזור תודה מראש

• 9 תגובות
    • 757 צפיות
  12. לי יש במחשב כרטיס קול מובנה על הלוח כך שאין לו כניסה לרכיבים כמו הגה וSIDEWINDER שלהם יש חיבור של פינים ולא USB עלה לי הרעיון של התקנת עוד כרטיס קול (משומש כמובן) שיש לו חיבור פינים אבל אני לא יודע אם זה יגרום לבעיות בAUDIO כי אף פעם לא ניסיתי להפעיל שני כרטיסי קול בו זמנית.

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  13. Started by yoav9,

הצילו!!!! יש בראשותי כרטיס מסך HERUCLES TI-500 רצה הדבר והייתי צריך להחליף אותו באסוס TI רגיל, בקיצור לאחר ההחלפה ניסינו לשים דריוורים של אסוס אבל לא הלך משום מה והמחשב לא זיהה את הדריוורים לאחר ההתקנה והמשיך להשתמש בדיוורים הרגילים של XP (לא הרשמיים של NVIDIA) לאחר מכן החזרתי את הכרטיס שלי ושוב היתה הבעיה, עכשיו לא יכולתי להתקין את הדריוורים של נווידיה והוא לא זיהה אותם ונשאר בדריוורים של הווינדוז, בניסיון נואש עשיתי DISABLE לדריוור של הXP ולאחר ריסט המסך פשוט לא עולה!!! כלומר ברגע שאני מנסה להגיע לווינדוס, לאחר מספר בדיקות גיליתי ששום מצב לא מעלה את המסך, גם לא SAFE MOD וכדומה... אינני רוצה לפרמט את המחשב!!! מישהו יכול בבקשה לעזור לי ???

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  14. Started by Vortex,

Ok, here's the deal - יש לי שתי בעיות: 1) היה לי מחשב נחמד. נחמד מאוד. P4 1.7GHz 478, עם לוח ECS P4VXASD2. יום אחד, חזרתי ממסיבה ב4 בבוקר (השארתי את המחשב דלוק), ואני רואה שה Power Led דלוק, אבל מהמחשב אין רעש. מת. ניסיתי להדליק, אבל לא קרה כלום. לוחצים על הכפתור, המאוורר על ההיטסינק עושה חצי סיבוב ואז כאילו משהו מקצר. ניסיתי הכל; החלפתי ספק - אותו דבר. ניטרלתי את הלוח (הוצאתי כרטיסים) - לא פועל. מה יכולה להיות הבעיה? 2) בינתיים לקחתי לעצמי מחשב חלופי - פנטיום 2 266. לקחתי את אותו הארדיסק מהמחשב ישן...התקנתי עליו Windows 98 ועכשיו יש לי דיואל בוט עם Xp ו98. התקנתי 98...ועכשיו כל פעם שיוצא שהמחשב מתאמץ טיפה..הוא נתקע ! וזה קורה לעתים מאוד קרובות.. התקנתי Memturbo וזה לא …

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  15. Started by ORrrr,

כאשר נכנסתי היום לשחק בג'נרלס, ראיתי שאני על 800 על 600 ברזולוציה, אז החלפתי ל 1024 וזה מה שקרה... החזרתי בחזרה ל 800 על 600 אבל היה אותו הדבר, אבל אם אני משאיר את זה על 1024 או על 800 ויוצא וחוזר למשחק הכל בסדר.. זה קורה מיד אחרי שאני משנה רזולוציה.. יש למישהו מושג מה זה? --אם לא רואים את התמונות תנסו העתק + הדבק בחלון חדש..

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  16. שלום יש לי פה משהו מוזר ואקווה שתוכלי לעזור קצת הקדמה - היה לי מחשב ומסיבות כלשהם החלטתי לשדרג --> לוח אם,זיכרון,כרטיס מסך ומעבד. היה מותקן לי XP על דיסק SATA והמידע עליו חשוב לי. קניתי חלקים חדשים, כולל דיסק חדש 120GB SATA2 WD חיברתי הכל ללוח האם. ב BIOS זוהה לי כונן DVD וצורב DVD ו2 הדיסקים. boot sequence שיקרא מהDVD הדלקתי המחשב והתחיל לעשות SETUP אבל אחרי שהעתיק קבצים נאמר שווינדוס לא יכול להמשיך, ההודעה: STOP: 0x0000007B (0xF7c8263c, 0xc0000034, 0x00000000, 0x00000000) חשבתי שאולי הדיסק החדש דפוק, ניתקתי אותו מהלוח אם ורציתי לראות מה יהיה על הדיסק השני, ואכל עלה לי הווינדוס (כמובן שזיהה חומרה חדשה) אבל מה שמוזר לא ראיתי כלל את ה DVD גם כונן גם צורב (רציתי שייקרא ד…

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  17. קניתי מחשב חדש לא מזמן, וישנם משחקים (לא כל משחק) שבזמן שאני משחק בהם הם נעשים איטיים מאוד. כאשר אני יוצא מהמשחק אני רואה בשורת המשימות בסרגל של ה"התחל", סימן משולש צהוב עם סימן קריאה שחור בפנים, דבר שאומר על הVIRTUAL MEMORY... מה אני עושה עם זה? והאם יש דרך לסדר את זה??? עזרה פליזזזזזזזזזז...

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  18. Started by Aviram,

היום (טוב לפני 20 דקות) הדלקתי את המחשב, כמה שניות עוברות ואני שומע רעש מוזר.. וכמה שניות אחרי זה נשמע כאילו משהו מת בתוך המחשב. פתחתי את המארז בזמן שהמחשב דלוק וראיתי שהמאורר המרכזי 12 סמ שמאחורה לא עובד מהר כמו שצריך, הוא זז אבל לא כמו האחרים. מיד כיביתי את המחשב וגם ראיתי שהוא הפסיק לזוז ממש מיד, בזמן שהאחרים ממשיכים להסתובב עד שהם נפטרים מהכוח שנותר להם אחרי הכיבוי. טוב ניקיתי את המאורר.. מה שאני עושה כל חודש למחשב הדלקתי את המחשב והכל בסדר לא היה רעש והוא פועל מהר כמו שצריך.. עכשיו אני לא יודע למה זה קרה, אני אבדוק שהוא ממשיך לעבוד כמו שצריך במשך כמה ימים ונראה מה קורה.. למישהו יש איזה מושג למה זה יכול לקרות? וסביבות כמה עולה מאוררר 12 סמ במידה וזה ימות? תודה =]

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  19. Started by MiD,

התחיל לקרות ממש לא מזמן. לפעמים נתקע כבר ב-MEMORY CHECK (לא במקום קבוע), לפעמים ה-WINDOWS עולה ואחרי כמה שניות נתקע - כשזה קורה המסך נהיה שחור ויש זמזום כזה כמו של צורב (וזה לא הצורב), וזהו. לפעמים זה גם נכנס ל-WINDOWS ולא עושה ממש בעיות, עד שאני מפעיל איזה שיר ב-WINAMP או MEDIA PLAYER... מה זה יכול להיות? ??? זה לא זכרון. בדקתי. יכול להיות משהו בלוח אם או ספק?? יש איזה דרך (רצוי תוכנה, כי אין לי לוח אם או ספק ספייר) לבדוק את מקור הבעייה? תודה מראש לעוזרים!!!

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  20. רצית דריברים ללוח הזה GA-K8N Pro-SLI בשביל visat

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  21. שלום לכל המשתמשים היקרים, איך אני מעיף את ההודעה המעצבנת הזאת? זה מחמם אותי!!!!!! היא קופצת לי כל פעם שהמחשב עולה..בדיוק לאחר עליית ווינדוס. זה לא בעיה באינטרנט - הבעיה היא שקופצת לי ההודעה הזאת כל הזמן שהווינדוס עולה, כלומר בדיוק לאחר שמסך ה"ברוך הבא" עלה. וזה מעצבן אותי. אני מעוניין להעיף את ההודעה הזאת! איפשהוא בווינדוס מוגדר להפעיל את הקובץ בהפעלת הווינדוס ואני לא מוצא איפה - אולי משהו יכול לעלות את הקובץ? אין לי מושג מה לעשות.. תודה מראש לכולם

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  22. Started by iveco,

אני מריץ בדיקה בכונן קשיח ב MHDD והכול תקין וב CDM INFO אותו כונן יוצא דפוק " צהוב זהירות " מה אמין יותר ? זה כבר קרה לי בכמה דיסקים שה CDM INFO סותר תוצאות של MHDD , לאיזה תוכנה להתייחס ?

23. Started by danezeq,

מישהו/י יכול/ה להמליץ על אתר אמין וזול יחסית להזמנת חומרה שהמשלוח מגיעים באופן נח ומהיר? כלומר, לא עלי אקספרס או איביי, ולא דואר ישראל משהו שמקביל לIHERB ששולחים תוך שבוע, רק למחשבים. תודה.

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  24. שלום. פירמטתי את המחשב והתקנתי את הדרייברים של המדפסת המשולבת עם פקס , וכשאני שולח פקסים מעביר את הניירת ולא משגר את המכתבים, אבל מקבל וגם משמיע קול צילצול . דגם המדפסת הוא ברדר MFC - 5440CN אם אפשר לעזור. תודה.

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  25. Started by LOL,

יש לי את הלוח abit ip35 ועד עכשיו השתמשתי ב2 גיגה זיכרון ולאחרונה רכשתי 4 נוספים כאשר ניסיתי לחבר את כל 4 בסטיקים יחד המחשב סירב לעלות, לא עזרו לי כל ניסיונות שינוי התדר למיניהם כאשר המחשב הוא רק עם אחד הזוגות הוא פועל בסדר גמור\ אך כאשר מנסים לחבר את כל ה4 הוא לא עולה יש לציין "לא עולה" הכוונה שהוא גם לא משמיע שום כל או משהו הוא פשוט לא עושה בוט בנוסף כל הזיכרונות מאותה חברה ובאותה מהירות אני אשמח לרעיונות מה לעשות במצב הזה

• 4 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.