תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
בהתחלה לא ידעתי ש EZCOOL זה בעצם JSP TECH אמרו לי ש JSP TECH זה לא גנריק ויש להם מארזים ב 200 - 250 שווה לקנות אותם ? ראיתי גם ספק כח בנפרד שלהם 420W REAL במחיר מצחיק 120 ש"ח .
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי שלשום מחשב נייד חדש לחלוטין מבית Samsung. הוא עבד בסדר גמור ביומיים האחרונים, עד שהיום כיביתי אותו והוא התחיל בעדכונים של windows 7. הוא תקוע בעדכון הראשון מתוך 6 כבר יותר מ-40 דקות. יש לכם מושג מה לעשות? בדקתי באינטרנט, אבל כולם אומרים להתחיל לכבות ולהיכנס ל-safe mode, ואני לא מבין בזה... תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום , מחשב DUAL CORE של פנטיום 4 עם כרטיס מסך על הלוח אם . המאוורר של הלוח אם מרעיש כמו טרקטור ,נגעתי בו והמחשב עשה אתחול ומאז הוא לא עולה אלא מגיע רק לשלב של מסך של הלוח אם (MSI) והמקלדת לא מגיבה בכלל (מקש DELETE בשביל להגיע לביוס) הוצאתי והחזרתי את הכרטיס מסך ,עדיין אותו דבר (הכרטיס מאוד חם) ??
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש (חלקים) והרכבתי לבד, להלן המפרט: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray P8P67-M B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E 2GB Kingston HyperX Blu CL9-9-9-27 כפול 2 Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX Sapphire Ultimate HD 6670 1GB GDDR5 DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem Scythe Katana 3 CPU Cooler HAF922 ATX Black Case (No PSU 520W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-520 (Retail מספר שאלות: 1. המאוורר העליון 200MM עשה בהתחלה רעש ועכשיו הפסיק האם כדאי להחליפו?? 2. לפני שהמחשב רושם משהו על המסך כאילו(זיכרון וכו) לוקח לו איזה 7 שניות ורק אז יש ביפ והוא מתחיל עם המסך של הארדיסקים זיכרונות וכו, למה זה קורה??? הציין כי ה…
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
ברשותי מחשב AMD 1.67GH , RAM 448 MB עם XP STAGE 2 אני משנה את גודל ה PAGING FILE מ670 ל 500 ע"מ לקבל תגובות מהירות יותר (לא מריץ תוכנות כבדות). מבצע איתחול כנדרש, ברם אולם לאחר מספר כיבויים ההגדרות הישנות חוזרות, וחוזר חלילה. אשמח לעצות
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היום רציתי לבדוק משהו בתוך המחשב, אז כיביתי את המחשב, ניתקתי את כל הכבלים מאחורי המחשב ופחתי את המארז. הקייס היה פתוח (לא נגעתי בשום דבר בתוך המחשב, פשוט רציתי לבדוק את רעש המאווררים שהקייס פתוח) וחיברתי רק את הכבל של החשמל כדי לשמוע את המאווררים. (ושתבינו זה משהו שאני עושה די הרבה, זאת לא פעם ראשונה שאני עושה את זה וזה מה שמוזר) ברגע שחיברתי את הכבל של החשמל ראיתי הבזק קטן בחיבור של הספק ונהיה קצר בכל הקומה הראשונה בבית שלי ובנוסף לכך הרחתי קצת שרוף לכמה שניות. עכשיו כל פעם שאני מנסה לחבר את המחשב, אפילו לשקעים אחרים אני שומע בום ויש קצר כללי בכל הקומה הראשונה. קניתי את הספק הזה לפני שבועיים ששדרגתי כרטיס מסך והוא HEC400TRT אז זה ממש מוזר שהוא כבר יישרף... יש גם סיכוי שה…
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום רב, עד עכשיו היה מחובר אצלי מערך RAID0 של 2X 250GB WD וקיבלתי HD חדש של 160GB גם כן SATA. הוא מזוהה שם והכל טוב ויפה ואפילו ב WINDOWS אני רואה אותו ב DEVICE MANAGER רק שאני לא רואה אות כונן. בנוסף גם כרטיס הקול שלי(SB AUDIGY 2 ZS) פתאום לא מזוהה ואני לא יכול להשתמש בו(מן הסתם). יש לציין שבדקתי חיבורי כבלים וזה לא זה. כמו כן לא שיניתי ב BIOS את AC97 והוא עדיין על DISABLED. WINDOWS XP SP2. מה עושים? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי כרטיס מסך Sapphire Radeon 9500Pro. לאחרונה שמתי לב שהמאורר שעל גבי הכרטיס הפסיק לעובד והחלטתי לפרק את הכרטיס ולעשות לו ניקוי יסודי שכלל שאיבת אבק ושימון קטן וכו' בפירוק הראשוני באמת היה אפשר להרגיש\ליראות שמשהו מונע מהמאורר להסתובב... אחרי הניקוי היסודי הוא מסתובב הרבה יותר טוב (כמעט בחופשיות הייתי אומר) אך כאשר אני מחבר אותו חזרה הוא לא עובד. ברגע זה המחשב עובד - בלי שהמאורר יעבוד על גבי הכרטיס מסך מה שלא כל כך בריא אני משאר.. לשאלתי, איך אפשר לבדוק עם הוא בכלל עובד ולא נהרס סופית? כמו כן הייתי רוצה המלצה למאורר \ קולר חדש. בתודה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח WD250GB SATA בניסיון לחבר אותו כדיסק חיצוני עם קופסא, הוא העלה עשן. הדיסק המשיך לעבוד - וכרגע עוד עובד. עם איזה כלים ניתן לבדוק את תקינותו - או אורך חייו? כרגע הוא נראה שעובד בסדר גמור. תודה.
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום יש לי וינדוס 7הום אם הקוד אבל אין לי את דיסק ההתקנה ואני רוצה להתקין בעברית איפה אני יכול למצוא את ההורדה בעברית?? מחשב נייח
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
היי, כאשר אני משחק בכל מיני משחקים יש רעש רקע שנשמע שהוא מסונכרן עם הפעולה של ה-HDD, וזה די נוראי ואני לא יודע איך לגרום לזה להפסיק מבלי להשתמש ביציאה אחרת (כבל קצר). בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
במוצא"ש עשיתי סוג של פרמוט למחשב [LG X140 WIN7 STARTER, יש לו אפשרות לעשות RECOVERY לאיך שהוא היה כשקניתי אותו] ובמהלך התקנת התוכנות מחדש, לדעתי כשניסיתי להתקין FIREFOX ההתקנה לא התחילה ובמקום זה נהיו במסך חלקים מוארים[בהתחלה חשבתי שהחלקים כהים אבל אח"כ גיליתי שהחלקים מוארים]. התקלה היא כנראה חומרתית כיוון שגם כשהמחשב כבוי/מצב שינה כל עוד הוא מחובר למטען במסך יש "פסים" מוארים.. כשהמחשב דולק המצב ככה גם בלי המטען. בבהירות מקסימלית שככה אני משתמש ברוב הזמן רואים מצויין אז זה לא באממת מפריע לי אבל הייתי שמח לפתור את הדבר המעצבן הזה....
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
פעם בכמה זמן אני מקבל מסך כחול ולא מבין כלום ממה שרשום הנה קבצי הminidump http://www23.zippyshare.com/v/84004117/file.html תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
המחשב שלי נתקע אחרי שחיברתי מדפסת בUSB, לחצתי ריסט והוא לא הגיב, אז ניתקתי אותו מהחשמל ומאז הוא לא עולה... מסך שחור, אין POST ואין צפצופים. ניסיתי לאפס ביוס אבל גם זה לא עזר. אני חושד שהלוח אם מת לי, (מצאתי איזה חלק מתכתי שהתעופף במחשב אחרי שחיברתי את הUSB וכנראה שקיצר משהו בדרך), איך אפשר לבדוק אותו אם אין לי לוח אם נוסף זמין?
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
מקווה שהבנתם למה התכוונתי זה מן ריבוע עם 4 פינים שיוצא מהספק ואמור להתחבר ללוח,בדרך כלל החיבור הוא ליד המעבד, אני שואל כי כשאני מחבר את הפינים האלה המחשב לא נדלק וכשאני מנתק אותם אז המחשב נדלק ולא מדליק את המסך, החלפתי כרטיס מסך ועדיין זה אותה בעיה,חשבתי על בעייה של הלוח אבל לפני שאני מזמין לוח חדש אני רוצה להיות בטוח שזה אכן בעייה של הלוח למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה מראש על העזרה
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
-
טוב אז ככה יש לי לוח אם שיש לו חיבור לארד דיסק רגיל ויש לי גם של SATA עכשיו יש לי כבר ארד דיסק בחיבור רגיל עם 80 ג'יגה, אם אני רוצה לוהסיף ארד דיסק של SATA למחשב זה אפשרי ששני הארד דיסקים יעבדו וישלחו נתונים אחד לשני?
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אז ככה.. לפני שבועיים קניתי מחשב חדש : amd 2500 abit nf7-s geil 512 יש לי צורב עוד מהמחשב הישן שלי שעבר בלי בעיות עם המחשב הישן שלי משום מה במחשב החדש הוא עושה לי בעיות. מה שמוזר הוא שבתמונה שאתם תראו משום מה הוא מזהה את הצורב כ-סקאזי והוא ide ואני לא מצליח לצרוב, הוא נותן הודעת שגיאה. זה צורב ישן של ימאהה אבל עם המחשב הישן הוא עבד בלי שום בעיה. אם למישהו יש מושג מה זה יכול להיות אני אודה לו מאוד. תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי את הגדלים השונים לכונן C? הבנתי שגודל תיקיות לא זהה לגודל המקום בשימוש (בגלל קבצים כמו HIBERFIL וכו') אבל איך זה שפעם המקום בשימוש הוא 4 גיגה ופעם 6? תודה
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש מסך מחשב המחובר לכרטיס מסך והוא עובד תקין. האם ניתן לחבר מסך נוסף ליציאה של השבב הגרפי המובנה בלוח האם ? תודה למסייעים והסייענים...
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אז ככה הסיפור הוא כזה יש לי לוח בן שבוע - gigabyte Z68 D7 B3 כשאני מנסה להתקין מערכת הפעלה כבר אחרי השלב האחרון של ההתקנה נותן מסך כחול פעם זה מופיע על שגיאה ששלושת הספרות האחרונות הן או 54 או 109 עכשיו הקטע הוא שאני הצלבתי את החלקים בדקתי עם שני כרטיסי מסך (gefroce 210 \ 480), שני דיסק קשיחים, שני סוגים שונים של זכרונות (1600\1333) CL7, שני מעבדים שונים (I5\I7) ואפילו עם שני דיסקים מקוריים של WIN7 ושני צורבים שונים ובנוסף הלוח מבודד על שולחן ולא במארז ביצעתי כבר עדכון לביוס לגירסא האחרונה וגם שינוייים בהגדרות התזמונים של הלוח ואפילו ללא שינויים בהגדרות הזכרונות יש למישהו איזשהוא רעיון לפתרון או שהלוח עצמו לא תקין למרות שהוא בן שבוע?
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אחד מהתחביבים שלי הוא לבנות מכונות משחקי וידאו. לקחתי מחשב נייד ישן, פנטיום 1 של קומפאק, חיברתי לו מקלדת PS2 שחשפתי את הלוח האלקטרוני שלה והתחלתי לקצר מגעים עם כבל חשמלי במטרה לגלות מה מפעיל איזה אות. בקיצור....... פדיחות. כנראה שבטעות קיצרתי בין שני מגעים שלא הייתי אמור, המסך נכבה, המחשב המשיך לעבוד אבל אחרי שכיביתי אותו הוא כבר לא נדלק. פעם ראשונה שזה קורה לי, ועשיתי האקינג להרבה מקלדות. האם ייתכן שקיצור מגעים במקלדת ישרוף משהו ואם כן את מה? האם זה משהו סופני או שיש דרך להחיות אותו?
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
רצית דריברים ללוח הזה GA-K8N Pro-SLI בשביל visat
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
קיבלתי ממישהו מסך 19' של AOC אבל המסך מאוד מטושטש, כאילו חסר פוקוס...מה עושים? חיפשתי באינטרנט את הדרייבר של המסך והתקנתי אבל לא היה שום שינוי, שיחקתי עם הרזולוציות וההרצים אבל שוב אין שינוי... מה אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אוקי יש לי לוח של אסוס(p5gc-mx\1333) מצאתי עדכון לביוס הורדתי וכל מה שחסר הוא להתקין.. עכשו יש לי תוכנה כזאת שבאה עם הדיסק של לעדכן את הביוס ישר מהווידנוס בלי להיסתבך.. השאלה אם זה גם מסכן את הלוח שלי?
-
- 8 תגובות
- 784 צפיות
-