עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by gorzany,

שלום, יש לי מחשב פנטיום 4 ולאחרונה בכל פעם שאני מכבה את המחשב, ווינדווס נתקע בעת הסגירה (ההודעה שווינדוס נסגר כרגע נשארת תקועה על המסך). אך כעת יש בעיה חדשה, המחשב לא עולה, הוא טוען ומראה לי את המסך עם פרטים על המעבד והזיכרון ואח"כ מראה לי מסך עם רקע של MSI (לוח האם שלי) ונתקע שם. ניסיתי לפתוח את המחשב בsafe mode אך ללא הועיל. מה לעשות? אני לא מתפקד בלי אינטרנט.... תודה מראש לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 806 צפיות
  2. Started by בולדוג,

קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש עלה לי 3000 ש"ח רק החומרה ולפעמים המחשב ניהיה איטי והחץ של העכבר זז לאט לא בקצב, זה הגיוני במחשב חדש? זה קשור למעבד? או לכרטיס מסך? המפרט: http://www.up2me.co.il/images/92066293.jpg

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  3. Started by ilanZx,

שלום... יש לי בעיה עם הכרטיס קול שלי ( עושה לי מסכים כחולים ועוד כמה בעיות ) אז קניתי כרטיס קול חדש. הכרטיס קול הישן שלי מחובר ללוח אם ביטלתי אותו בביוס חיברתי תכרטיס קול החדש וחיברתי תכבל הזה שיש לו ל CDROM שאני מפעיל את האונדאוס ושם את הדיסק ההתקנה של הכרטיס קול זה מתקין ואחרי כמה זמן זה כותב לי את השגיאה הזאת : Setup could not detect any Sound Blaster hardware on your system. Please ensure that your Sound Blaster hardware is properly installed before running this Setup pregram. Setup will now exit. למה זה קורה? אין לי עכשיו SOUND במחשב... עם אתה יכולים בבקשה לעזור לי..

• 9 תגובות
    • 806 צפיות
  4. שלום, קניתי כרטיס+כבל+דיסק מכאן והוא קורא אותו ב-device manger (את הכרטיס) ואז חיברתי את המצלמה והוא מציג אותה ב-devices and printers בכפתור ההתחל (Panasonic NV-GS25) ועכשיו אני לא יודע מה לעשות, שם דבר לא קופץ ולפי דעתי צריך לעשות משהו עם הדיסק, יש שם מלא התקנות של תוכנות ואני לא יודע מה להתקין ואיך עובדים עם זה, זה מה שיש בדיסק, מה אני אמור לבחור: Uploaded with ImageShack.us מישהו יכול לעזור לי?

• 9 תגובות
    • 806 צפיות
  5. Started by TaMiRn2,

המחשב שלי לא נדלק. היה לי מסך כחול לפני שזה התחיל ואז המחשב נכבה ומאז הוא לא נדלק. כשלוחצים על כפתור ההדלקה שומעים את המאווררים אבל אפילו אין גישה לביוס. כלום. אין סיגל במסך. אני ממש נואש אני כותב מהמחשב של אח שלי... אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור. תודה.

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  6. אהלן לכולם, היום החלפתי לוח, מעבד וזכרונות במחשב ויש לי כמה שאלות לגבי כמה דברים שקרו לי במהלך ההתקנה: 1. בזמן התקנת הקירור, הייתי צריך ללחוץ די חזק על הלוח בשביל לאבטח את הברגים ושמתי לב שהוא קצת התעקם, לא משהו רציני אבל יש טיפה כיפוף פנימה כתוצאה מהלחץ, האם זה יגול לגרום לבעיות בלוח? כרגע המחשב עולה ועובד ללא בעיות. 2. בזמן מריחת המשחה הטרמית על המעבד, מעט משחה הגיעה למגעים שנמצאים בחלק העליון של המעבד מסביב ללוחית הכסופה, ניקיתי את המשחה בעדינות עם קיסם אוזניים, בנוסף ממש ממש ממש מעט משחה נגעה באחד הפינים בחלק התחתון של המעבד, גם אותה ניקיתי בעדינות, האם יכול להגרם מזה נזק למעבד או שאין מה לדאוג? 3. בזמן ההתקנה של הלוח עבדתי עם כפפות גומי כדי למנוע חשמל סטטי אבל נרא…

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  7. Started by yochze,

היי, יש לי מערכת מחשב לוח אם GIGABYTE-965P-S3 עם מעבד אינטל e6400 ו-2GB זיכרון. ספק כוח חדש של SUPERSONIC. המחשב נכבה לפני כמה שבועות ומאז לא נדלק. כשלוחצים על ON הוא נדלק לכמה שניות (מסך לא מספיק לעלות) ונכבה שוב.. ככה בלופ אינסופי. חשבתי שזה אולי הספק - החלפתי אותו וזה לא עזר. אחרי כן חשבתי שאולי המעבד מתחמם מהר מדי ולא מקבל מספיק קירור. החלפתי המשחה הטרמית, ניקיתי מאווררים, שאבתי אבק. אך גם זה - לא עזר. הסתכלתי על הלוח אם ולא ראיתי חלקים מנופחים או משהו בסגנון. יש הצעות?

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  8. Started by עינב,

שלום אז ככה , יש לי בעיה של ריסטים במחשב, פשוט ממש עצמאית הוא עושה לי ריסטים כבר קרוב לחצי שנה , עכשיו זה לא וירוס ולא שום דבר הדומה לוירוס.. לי נראה שזה הכרטיס רשת .. יש לי כרטיס רשת של 3COM לפני שבוע היתה לי שוב בעיה של ריסט שהמחשב עלה שוב על הכרטיס רשת היה סימן שאלה והאינטרנט לא התחבר לי , באתי להסיר את הכרטיס ולהתקין שוב המחשב פתאום עשה לי שוב ריסט , בלי ששום דבר היה פתוח ... מה דעתכם.... ?

• 9 תגובות
    • 806 צפיות
  9. שלום לכולם. אני עובד על XP HOME SP2 והכל היה נחמד וטוב עד ש.... יום אחד גיליתי שהמחשב מזהה את כל התקן USB שאני מכניס לתוכו רק פעם אחת ולאחר-מכן כל כניסות ה-USB במחשב שובקות. זה נכון ל-DISK ON KEY, למדפסת, לנגן MP3 וגם להארד דיסק חיצוני שמגיע עם חשמל משלו. אחרי אתחול המדפסת תעבוד - אבל אחרי שאני מכבה אותה - כל היציאות שובקות. כנ"ל כאמור לגי DOK וכדומה - פעם אחת זה עובד, אחרי הוצאה והכנסה המחשב לא מזהה שום דבר (אפילו לא UNKNOWN DEVICE). למישהו יש רעיון לפתרון ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  10. שלום לכם. המפרט בחתימה. יש לי כ. מסך PX6600GT TDH Extreme של Leadtek. עשיתי לו OC בעבר, אך רק לזמן מאוד מאוד קצר ובמינון נמוך מאוד. הבעיה היא שהכרטיס מתחמם לרמות מטורפות, כאשר המעבד על ככ40 מעלות בעומס, הכרטיס מתחמם עד כדי כמעט כוויה בנגיעה. מוזר לי שכשהכרטיס בסטוק הוא מתחמם עד לכדי ארטיפקטים ברמות שונות. באופן כללי, המארז מאוורר היטב - הכבלים מסודרים היטב, הזרימה טובה - מאוורר בדלת מכניס, ת'נדרבלייד+XP120 על המעבד, 2 מאווררי ריידמקס מאחור, מוציאים אוויר, מאוורר על הספק(בצד הפנימי התחתון) שמוציא אוויר (Exhaust), ועוד 2 מאווררים שהרכבתי על פנל מתכת וקיבעתי על סלוט PCI מתחת לכרטיס מסך כדי לוודא שיקבל את כל האוויר שדרוש לו. אגב, החום המטורף הוא רק בזמן עומס. באיידל הוא כ36-3…

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  11. המפרט: e6300 ga-945p-s3 2 ג'יגה 667 של spectek. his x1950 pro wd 2500ks compucase **** +hec 400w. אז ככה אני מרגיש שהמחשב קצת איטי.. למחשב לוקח זמן לעלות את המערכת הפעלה, כשאני מפעיל את המסנג'ר לוקח לו איזה 7 6-7 שניות להיפתח. אז בדקתי אם קיבלתי באמת את כל מה שהזמנתי וגיליתי שזה נכון, וגם בדקתי עם תוכנות כמו everest. קיצר השאלה שלי היא: האם ככה אמור להיות המחשב בגלל התדר שעון של המעבד(אני חושב שלא כי שמעתי שבקונרו התדר הוא לא הדבר הקובע) או שפשוט המערכת הפעלה שלי פגומה?? תודה לעוזרים. ד"א: התוצאה שלי ב pcmark05 היא 5450.- אם זה חשוב בכלל.

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  12. Started by Systema,

לא יודע אם זה המקום לשאול.... אם לא תפנו אותי אבל המחשב שלי נקנה מP100- לא משהו אבל אין מה לעשות לא אני בחרתי אותו. מאז עברה שנה ואיזה 4 פירמוטים ומאז שמתי לב שמשחקים שעבדו מעולה אז- קורסים היום עם מסך כחול עם הרבה כתוב והדבר היחיד שנשאר הוא לעשות ריסט. המשחקקים שכן עובדים הם ביצועים נמוכים מאוד אפילו על ההגדרות הכי נמוכות... והטעינה לוקחת הרבה מאוד זמן (יכול להגיע ל2 דקות) ובכלל הביצועים של המחשב ירדו- וגם המאורר עושה רעש (בדקתי שזה המאורר)ואני לא יכול לנקות אותו כי יש רשת כזאת.. אולי צריך עוד פירמוט או שאולי בגלל שאני בקושי מנקה יש פגיעה באחד החלקים? פירמטתי לא מזמן ומאז בערך הכל התחיל...

• 10 תגובות
    • 806 צפיות
  13. אוקי קודם כל חשוב מאוד לציין שבדקתי את העניין על 3 מחשבים ורק במחשב הראשי שלי מופיעה הבעיה התקנתי את המשחק VICE CITY ואת כל החבילה של המשחק ברשת מ"ליאון הארט" אני נכנס לתוכנה בשם all seeing eye שמקשרת אותי למשחק ברשת מפעיל את המשחק (start game) ותוך 3 שניות המחשב שלי עושה ריסט עם קול קריסה נוראי כזה (פפפפפייייייי............ חלש) במחשב השני זה לא קורה, וגם לא אצל חבר שלי ניסיתי למחוק הכל ולהתקין מחדש. שוב חוזרת הבעיה הבעיה לא במשחק, ולא בכל מה שקשור למשחק עצמו ברשת - עובדה שזה עובד אצל האחרים מה לדעתכם הבעיה? ספק\הרדיסק זה רק השארה שלי בגלל הקול של הנפילה שאני שומע בריסט.. אולי זאת המערכת הפעלה? משהו? תודה.

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  14. Started by ofekd23,

שלום הדיסק קשיח שלי משמיעה קולות חלשים שלי טיקטוק בזמן שהוא כותב זה אומר ליהיות כך ?

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  15. Started by shm01,

האם ניתן מגלקסי s6 שמקבל אינטרנט דרך הוויפי לתת אינטרנט למחשב נייח? דרך כבל usb אולי? למחשב נייח אין כרטיס רשת והמכשיר מקבל אינטרנט דרך הוויפי אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  16. שלום רב, כשאני מדליק את המחשב, עדיין בשלב ה- BOOT, נדלקת נורת כונן הפלופי 1.44 ונשמעים ממנו רעשים, כאילו הוא מחפש דיסקט. אין לי בעיה עם זה, זה היה תמיד, עוד שהיה מותקן וינדוס 98. אחרי שהתקנתי XP, גם בשלב שהוינדוס עולה כשהוא מציג לי את מסך "ברוך הבא", גם אז נורת הכונן נדלקת ונשמעים ממנו רעשים. גם כשאני מכבה את המחשב הנורה נדלקת ונשמעים ממנו רעשים. כל הפעולות מתרחשות ללא הודעות שגיאה כלשהם, המחשב עולה ומתכבה באופן תקין. איך להפסיק זאת? (אם צריך לשנות הגדרות בביוס, אודה לכם אם תכוונו אותי, מצורפת תמונה). תודה מראש, גיא.

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  17. Started by wow,

שלום לכולם. יש לי את הלוח Asus A7N8X Deluxe v2.0 ואת המארז XASER 3. מהמארז ישנם כמה כבלים שבאים מהפתח למעלה איפה שיש חיבורים של USB וכו'. לאן בדיוק אני מחבר את כל זה בלוח? זה מפוצל למעין חיבורים של פין אחד ויש מלא כאלה.

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  18. Started by hikikomori_,

[אני מאוד מקווה שאני בפורום הנכון. אם לא, אנא כוונו אותי אליו, תודה] שלום~ לצערי המחשב שלי משמש כרגע בית לרוטקיט לא-סימפטי, בלשון המעטה(zeroaccess לסקרנים), ובעוד שאני מקווה בכל זאת לקבל עזרה "מקצועית" בימים הקרובים אני מודע לכך שכנראה לא יהיה מנוס מלבצע פירמוט. אבל מפני שמעולם לא ביצעתי משהו כזה והידע שלי בתחום לוקה בחסר, יש לי כמה שאלות: 1. דיסק ההתקנה שנמצא ברשותי הוא דיסק שדרוג לגרסת ווינדוס 7 מ-ויסטה(יש לי גם את דיסק ההתקנה שלה). א. האם אני אוכל להתקין/לפרמט בעזרת דיסק השדרוג או שאאלץ לעשות זאת עם הדיסק של ויסטה ורק אז להתקין שוב את 7? ב. הדיסקים האלה הם דיסקים שנרכשו מחנות באוניברסיטה בארה"ב עם רישיון לסטונדטים. רק אני עשיתי שימוש בהם והם הותקנו רק על מחשב אחד, אב…

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  19. המיקרופון תקין במחשב אחר , בשלי הוא לא , אני מכניס והדריבר קולט אותו ורשום שיש מיקרופון אבל בוונטרילו לא שומעים אותי וברשמקול זה לא מקליט כלום ניסיתי את כל החיבורים במחשב וזה לא עובד , אני לא יודע מה לעשות =[ מיקרופון פשוט של 20 שקל ככה שאין שום דריברים שבאים איתו או משהו אוזניות וכל שאר הדברים פועלים תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  20. Started by שמעון 17,

אחים שלי אני צריך עזרה דוד שלי הביא לי מחשב בלי הדריברים ואני לא טוב בזה במחשבים אז מישהו יכול להביא דריברים למחשב יש לי לוח אם של thinkcanter ואין לי קול במחשב אמרו לי שצריך להתקין . זה מובנה בלוח . תודה לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  21. Started by 111111,

כאשר אני בא להתקין אותו הוא אומר לי שההתקנה מתאימה רק לוינדוס 98 ו-2000 מה אני יכול לעשות כדי שזה יפעל לי באקס פי? תודה

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  22. המחשב עבד הכל טוב ויפה פתאום אני בא להפעיל שיר, רשום לי : ל- Windows Media Player אין אפשרות להפעיל את הקובץ מכיון שיש בעיה בהתקן קול שלך . ייתכן שלא מותקן במחשב התקן קול, שתוכנית אחרת משתמשת בו, או שהוא אינו פועל כראוי. איך זה שאין לי התקן קול ? הריי שמעתי כבר שירים והכל היה טוב ויפה! פתאום לא עובד מה נסגר ? מה עושים יותר נכון? תודה מראש! אהה ודרך אגב אף שיר או קובץ אודיו אינו יכול לפעול באף נגן.. גם שאני נכנס לתפריט בלוח בקרה ל "צלילים והתקני שמע" אי אפשר לשנות כלום שם. בקיצור תודה מראש לעוזרים! ודרך אגב עוד משו קטן..יש לי וירוס תולעת "בלאסטר" במחשב שכל פעם אני מעיף אותו והוא חוזר וזה כמה קבצים, יש מצב שזה קשור לבעיה של ההתקן קול ?

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  23. שלום לכולם, יש לי העיה די רצינית עם זיהוי של אחד מההארדיסקים במחשב. לאחר שפירמטתי את המחשב, הווינדוס לא מזהה לי כמו שצריך את אחד ההארד דיסקים, אני רואה אותו בניהול דיסקים אבל אין לידו אות כונן ולא ניתן גם לשייך לו אות (ורשום בסוגריים מחיצה לא מזוהה), האופצייה היחידה היא לאתחל אותו, דבר שלא בא בחשבון כי יש לי חומר חשוב עליו. עוד משהו מוזר זה שבמקום לראות את ההארד דיסק כיחידה אחת של 500GB הוא מחולק ל- 2 (אחד- 811.57GB והשני - 259.39GB!!!) עכשיו, עד כמה שהייתי שמח שההארד דיסק הזה יהפוך באורך פלא ל- 1 טרה, משהו מאוד לא הגיוני פה... מישהו יכול אולי לעזור לי בבעיה הזאת, איך אני גורם לווינדוס כן לזהות אותו או לפחות להוציא ממנו את כל החומר החשוב ואז לאתחל אותו? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  24. Started by ethernet,

בימים האחרונים קרו לי מספר בעיות עם הדיסק הקשיח שלי... הדיסק: 250 ג'יגה של מקסטור... משום מה אחרי שהפעלתי מחדש את המחשב זה הסתדר עם הבדיקת דיסק... אתמול זה עוד פעם חזר...אני רוצה להגיד: יש לי שם הרבה חומר חשוב...פירמוט לא בא בחשבון... אלה השגיאות שהוא רושם לי... אני בא להיכנס לכונן וזה אומר לי את הדבר הבא: Q:\is not accessible. The disk structure is corrupted and anreadable. הפעלתי מחדש את המחשב זה התחיל לעשות את הcheck disk... ופתאום רשם לי את הדבר הבא: Corrupt mater file table. אני לא יודע מה לעשות, בכונן הזה יש לי דברים מאוד חשובים... מי יודע אולי מה לעשות או שקרה לו כזה דבר ואיך הוא פתר את זה... אני עובד עצות... תודה

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  25. תשמעו היום ניקיתי את המחשב וכשחיברתי אותו, המחשב נידלק, אבל המסך מהבהב בצבע כתום (כאילו כבוי) ניסיתי להחליף כרטיס מסך ולא עזר... מה אני יכול לעשות? אני לא רוצה לקנות ב2000 שקל מחשב חדש, זה מחשב לאינטרנט ולWORD . (לא שלי, כן??) מה אני יכול לעשות?

• 4 תגובות
    • 805 צפיות

דיונים חדשים בפורומים