תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
היי, הבעיה קיימת כבר כמה שבועות, ולא משנה כמה פעמים אני משנה את ההגדרות, הן חזורות למצב שבו זה מסמן דברים שבכלל לא קיימים, כגון כונן פלופי, הפעלה של המחשב לבד, בחירת כונן קשיח אחר שהמחשב יעלה ממנו וכו', אשמח אם יעלו פתרונות או כוונות ממה הבעיה נוצרה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, מס' חודשים לאחר רכישת המחשב שמתי לב כי יציאת קול / כניסה מיקרופון הקדמיות לא עובדות. מדובר על מארז SONATA III בעל פאנל קדמי המכיל: * 2 כניסות USB. * כניסת קול. * יציאת קול. הנה Manual של המארז ב- PDF. (בעמ' 11 / פרק 3, כתוב על הנ"ל). לוח-האם שלי הוא GA-EP43-DS3L וכאן ניתן לראות אותו ברזולוציה גבוהה. * אם תסתכלו בתמונה, בחלק העליון, האמצעי של הלוח, מעל גוף הקירור של הצ'יפסט ומעל הבר-קוד המודפס ע"ג המדבקה הלבנה, יש חיבור ירוק F_AUDIO, לשם מחובר כבל הקול שמגיע מחזית המארז. * בצד שמאל במרכז הלוח, יש חיבור צהוב F_USB1 , לשם מחובר הכבל של ה- USB מחזית המארז. * בפאנל הקדמי יש גם חיבור eSATA אך מעולם לא יצא לי לבדוק ו/או להשתמש בו. הבעיה היא שלא שומעים קול דרך היציאה הקד…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי USB של SANDISK והוא הפסיק לעבוד משום מה (לא שלי) הביאו לי אותו כדי שאני אנסה לעזור. איך אני יכול לסדר לו את הDOK? או איך אני יכול לפחות לגרום לזה שהוא לא יתנתק אחר ההודעה של "מנהל ההתקנים של ההתקן לא הצליחה" ?(אבל הוא מזהה שזה sandisk )
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, קניתי טלוויזית LCD מדגם 37C550. המסך הוא בשביל החדר שינה. השימוש העיקרי שיהיה למסך הוא צפייה בסרטים FHD שמקורם מהמחשב. יש לי את הכרטיס מסך ATI Radeon HD 4850. למסך יש שתי יציאות DVI, יציאה אחת מחוברת למסך מחשב 22 של סמסונג (2253BW). השנייה מחוברת לLCD ע"י חיבור DVI-HDMI מקורי שבא עם הכרטיס מסך על מנת לשדר גם אודיו. וגם עם כבל HDMI-HDMI באורך 10 (http://www.mediagalaxy.co.il/rec/435) כמו כן הLCD נמצאת מצב הרחבה על מנת שלא יהיה בעיה עם הרזולוציה. מסך המחשב ברזולוציה 1050 * 1680 והLCD ברזולוציה 1920 × 1080 ושניהם ב - 60Hz. הדריוורים של הכרטיס מסך הם כמובן הכי עדכניים שיש. הבעיה שלי היא ככה: כל פעם וזה בא בתדירות שונה, מופיע על מסך המחשב וכן גם על הLCD את …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב עבד רגיל .. לא נכנס לי לפייסבוק אז אמרתי יאלה נפעיל מחדש ואז הוא פשוט נתקע במסך הזה של הלוח אם ולא ממשיך האלה בהרצה יש לי וינדוס 7 פתחתי תמחשב ואין בעיה של זליגות ונזילות .מה אפשר לעשות ? אפילו להיכנס לsafe mode אי אפשר לתוך הביוס גם אי אפשר.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה פירקתי את המחשב והגעתי לחלק שהייתי צריך להוציא את הפאנל אז הוצאתי אותו[איפה שנמצאים המתגים] ובשביל זה היו כמה חיבורים קטנים על הלוח אם שצריך היה להוציא אז ניתקתי אותם(צילמתי שלב שלב) ושסיימתי חיברתי הכל בדיוק כמו שהיה לפני... ואז אחרי שחיברתי הכל בחזרה כולל תספק למחשב, חיברתי תכבל של המחשב לספק ואז התחילה להבהב לי הנורה של ההדלקה(הירוקה).. בלי שבכלל לחצתי על הכפתור הדלקה...
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בס"ד קודם כל תודה לעוזרים... הבעייה: איך שאני מפעיל את המחשב לפני שעולה הווידנוס מופיע לי מסך שחור שעליו רשום שחסר לי קובץ:windows\system32\config\system ולמטה רשום שאני צריך את הדיסק של הווינדוס ואחר כך ללחוץ על האות "R"... ניסיתי לפני המסך ללחוץ על "safe mode" שום דבר...הוא נותן את אותה ההודעה... מישיכול לעזור לי אני הודה לו מאוד... המשך יום נעים לכלנו...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במצב הזה אני חייב לעשות הפעלה מחדש. מה מקור הבעיה? יש לי windows 7 והמחשב שלי עומד בכל הדרישות. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן שהיה במחסן ועכשיו הרכבתי אותו מחדש, הכל עובד טוב, כולל מאוורים וכבל USB שמזהה אותו. עכשיו הבעיה שלי היא שרק המסך לא פועל , (אני מחבר את הכבל ישירות לחיבור הלוח אם.) כשאני לא מכניס את הכבל, המסך מראה NO SINGLE DELECTED משהו כזה. וכשאני מחבר ללוח אם, זה מפסיק להראות את ההודעה, ושכאני מדליק את המחשב זה לא מראה שום סימן ונשאר שחור. סוג הלוח אם: M863G עזרה בבקשה :s05:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברי הפורום. חבר שלי ביקש ממני עזרה באבחון תקלה במחשב שלו. התקלה המקורית הייתה שעם עליית הוינדוס המחשב קפא עם עליית האנטיוירוס. במצב בטוח הכל עבד מצויין. נכנסתי לMSCONFIG וביטלתי את כל התהליכים, ועדיין, במצב נורמלי, המחשב נתקע עם עליית המחשב. החלטתי לפרמט ולהתקין את המחשב על HD חדש שחבר שלי רכש. מע' ההפעלה היא וינדוס 7, והפלא ופלא, המחשב נתקע בדיוק בשלב של COMPLETING INSTALLATION. ניסיתי כמה פעמים תוך שאני מנסה להפעיל עם זיכרון אחד מבין השניים, פעם עם הראשון ופעם עם השני אך ללא הועיל - באותו שלב המחשב נתקע ולא מסיים את ההתקנה. אז זו לא בעיה בHD, וגם לא בזכרונות. האם ייתכן שזה בעיה בלוח או במעבד? חברי טוען שהתקלה ארעה אחרי כיבוי אלים של המחשב - אולי בכלל זוהי בעיה בספ…
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אז ככה בזמן האחרון החלה בעיית איטיות בלתי נסבלת בעבודה שגרתית במחשב, משמע גלישה באינטרנט, מעבר בין תיקיות ואפילו שמיעת מוסיקה, שלא נדבר על עשיית כל הפועולות האלה יחדיו שאמורות להיות פועולות שלא מהוות איזה שהיא בעיה למחשב יחסית חדש. בתור התחלה הייתי בטוח שהבעיה נובעת ממערכת ההפעלה, בעיית תוכנה פשוטה שתיפתר על ידי פירמוט המחשב - ולכן פירמטתי את המחשב ולמרות זאת אפילו שלא התקנתי אף תוכנה מלבד דרייברים בסיסיים (כרטיס מסך/ צ'יפסט) הבעיה חזרה על עצמה, עדין לוקח למחשב הרבה זמן לפתוח תיקיות, חלונות אינטרנט ואפילו מוסיקה נשמעת באופן קטועה. החלטתי לנסות לבדוק מאיפה הבעיה נובעת, התחלתי מהמעבד, הורדתי PRIME95, והרצתי כמה שעות טובות מבחנים, מכל הסוגים - הפלא ופלא אף לא שגיאה, עברתי לז…
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
בחכמתי הרבה, בזמן שניקיתי את המחשב, פירקתי את המאוורר ובטעות שברתי את אחד הפרופלורים שלו. עכשיו הוא מרעיש כמו האוטובוסים הישנים של אגד. לפני שאצא מדעתי, אנא עזרו לי ואמרו לי איפה אני משיג מאוורר חילופי. כרטיס מסך: Axle GT240 512MB אין לי בעיה לקנות באינטרנט בארץ או בחו"ל. אגב, נתקלתי במהלך חיפושי במאוורר שנקרא: Accelero L2 אך לא הצלחתי להבין אם הוא מתאים לכרטיס שלי. אמנם מצויין שם שזה מתאים ל- GT240 אבל לא כתוב שם שום דבר על תאימות ל- Axle. בנוסף אציין שאין לי סלוטים נוספים לקירור מקביל לכרטיס. תודה חברים...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן. ברגע שאני מדליק אותו אני שומע את המאווררים והכל אבל אין תצוגה שמראה שהמחשב נמצא באתחול שלו - לא מראה כלום! גם אין צפצופים שיתריעו שיש בעיה כלשהי. בדקתי עם כמה מסכים תקינים והבעיה היתה זהה. אודה למי שיוכל לעזור לי.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה פירמטתי מחשב התקנתי דריברים לאחר מכן איפסתי את המחשב האינטרנט עובד מצויין, הבעיה היא שלאחר האיפוס ביוס שהמחשב עולה אני שומע שהוא מתאמץ מין קול כזה לאחר מכן הווינדוס עולה רגיל, הורדתי מאינטרנט אנטי וירוס AVG חינמי כמו שאמרתי אין שום בעיה באינטרנט ככה שהקובץ יורד בלי בעיה, הבעיה מתחילה שאני מנסה לפתוח את הקובץ המחשב עושה ריסט ומאתחל את עצמו ניסיתי מספר פעמים אבל עדיין התקלה בשלה, איפה יכולה להיות הבעיה? הבעיה הופיעה לאחר האיפוס של הביוס.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]מהמחשב של אחותי התחילו לבקוע צפצופים, בהתחלה קצרים ועכשיו יש רק צפצוף ארוך, מרגע ההדלקה וגם במערכת ההפעלה עד לכיבוי. בדקתי טמפרטורה היא הייתה קצת גבוהה במעבד ובכרטיס מסך (סביבות 75 מעלות) פתחתי את המחשב ניקיתי מלא אבק מהצלעות קירור של המעבד והטמפרטורה ירדה אך עדיין יש צפצופים שלא מצאתי את פשרם... ניתקתי את הHD/CD כדי לשלול אותם, הוצאתי זיכרונות החלפתי בין הסלוטים והרכבתי זיכרונות טובים ממחשב אחר, הוצאתי את הכרטיס מסך החיצוני כדי שהמחשב יפעל על הפנימי - עדיין מצפצ…
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה, לאחי יש כרטיס מסך SAPPHIRE ATI RADEON X1650 PRO והמאוורר של הקירור שלו נשרף, אז חיפשתי לקנות איזה קירור טוב לכרטיס... אז מצאתי Accelero L2 Pro של ארקטיק קולינג ב80 שח בKSP בדקתי איתם אם יש מצב שזה אמור להתאים בעיקרון רשום לפי הוראות יצרן שכן וגם לפי מה שהם אומרים ואמרו שאם אני לא פותח אני יכול להחזיר, בסוף החלטתי שאני פותח כי אחרת למה קניתי את זה פתחתי והייתה בעיה קטנה עם רגל של הבסיס שנגעה באיזשהו אלמנט על המעגל של הכרטיס אז הורדתי את החלק הבעייתי, והוא לא נוגע באותו חלק כסוף על המעגל של הכרטיס אבל אחר כך הייתה בעיה נוספת כשבאתי לבדוק אם הכרטיס בכלל עובד עכשיו... הכנסתי את הפינים של הכרטיס מסך אל תוך הסוקט של הPCI-E כמו שצריך כמובן וחיברתי את הכבל שי…
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון התחיל להיות לי מסכים כחולים מתיי שאני אל במחשב יענו המחשב לא בפעולה או משהו... אבל שאני עושה ריסט המחשב זורם כרגיל בלי שום בעיה. אבל לפניי איזה 15 דקות התחיל להיות לי עוד מסך כחול אבל עכשיו שאני בפעולה מלאה ויכול להיות גם בעומס. אז הינה השגיאות שמופיעות לי : אחד שאני לא נמצא בפעולה : 0x0000004e (0x000000007 0x00006500 0x00000001 0x00000000) והשני : Viamraid.sys זה מתיי שאני נמצא בפעולה ואפילו בעומס. תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אהלן אנשים, היום התחילה אצלי בעיה מאוד מוזרה. בכל פעם שאני צופה בסרט/רואה סירטון ביוטיוב/משחק בכל משחק (כל פעולה שהיא אינה משרדית), כל כ40-60 שניות הקול ניהיה מעוות ומתחיל להיות איטי למספר שניות קצר. אני מקווה שהסברתי את הבעיה כמו שצריך כי זה מאוד מוזר ופעם ראשונה אני רואה דבר כזה. לדעתי זה לא קשור לסאונד אלא משהו אחר. אם יש למישהו עוד שאלה/הארה/דרך לפתור את זה,אני אשמח לדעת, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, אני אנסה לפרט כמה שאני אוכל כדי שתוכלו לעזור לי עם הבעיה... יש לי מסך LG w2486l, Full HD1080P בעל שני חיבורי HD. רזולוציה 1920x1080 קניתי כבל HD וחיברתי אותו בן המסך לכרטיס המסך (HD5850), כאשר אני משה מה DVI ל HDMI 1 שזה החיבור שחיברתי את הכבל - הכל עובד אבל הבעיה שהמסך שינה רזולוציה לבד, זאת אומרת, הרזולוציה עדיין על המסקימלית (1920x1080) אבל המסך עצמו יותר קטן, אם המסך 24" אז התמונה עצמה תופסת רק 22"... אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון, בחיבור DVI הכל עובד טוב וזה תופס את כל ה 24" זאת אומרת, אין מסגרת שחורה מסביב כמו ב HDMI... אני אשמח לקבל עזרה, למה זה די מעצבן, זה מקטין את הכול בגלל שזה מראה את זה קטן יותר וגורם לפונט להיראות שונה וכו'... תודה, שלומי.
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי מחשב עם לוח של ASUS P5B. לאחרונה בכל הפסקת חשמל או ניתוק כבל החשמל הביוס מתאפס והתאריך בורח וצריך לעדכן מחדש. קראתי ברשת שבד"כ זו בעית סוללה והחלפתי בחדשה - אבל הבעיה נשארה. אמרו לי בטלפון באחת המעבדות שצריך לשחק אולי בג'מפר אבל חיפשתי ולא מצאתי איפה הוא נמצא. אשמח אם תתנו לי פתרון או לפחות הסבר איפה נמצא הג'מפר - אם יש איזה שרטוט (משהו של יותר מ"ליד הסוללה" כי אני לא מוצא אותו.) תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
התקנתי את win 7, הרמקולים מסרבים להשמיע קול כאשר אני מחבר אותם למחשב אחר הם עובדים כאשר אני מחבר אוזניות ל win 7 יש קול אחרי המון נסיונות, הגדרת הרמקולים 2.1 כאוזניות גרמו להם לפעול
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מערכת עם 4 רמקולים וסאבוופר, 2 רמקולים מאחורה ו2 מקדימה. אני לא שומע את שני הרמקולים האחוריים אבל שאני עושה להם טסט הם משמיעים קול. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
בדרך כלל המחשב קרס בעת הרצת משחקים לא כבדים בכלל. עבדתי לפי המדריך לקריאת קובצי MINIDUMP וכפי הנראה הסיבה היא הקובץ ntkrnlmp.exe. עכשיו איך אני יכול לדעת מה הקובץ הזה ואיך אני פותר את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אהלן, המחשב השני שלי בבית מריץ וינדוס 7 ומשום מה כל פעם שאני מפעיל אותו הוא נותן לי את ההודעה : [table][tr][td] reboot and select proper boot device or insert boot media in a boot device and press a key] [/td][/tr][/table]
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-