עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by lvionok5,

כשאני נכנס ל - device maneger אז מופיע לי סימן שאלה ליד סעיף של other devices ובתת סעיף שלו שזה multimedia controler גם כן . אני יודע שהסימן שאלה אומר שהדרייבר לא מותקן . רק להזכיר שכל הסרטים עובדים ואני שומע מוסיקה של כל הסוגים מצויין . התקנתי מחדש את כל הדרייברים של המסך , הקול המדפסת וכל שאר הדרייברים שיש לי. אבל סימן השאלה המעצבן הזה על ה - multimedia controler עדיין מופיע לי ואני לא יודע מה זה אומר בבקשה שמישהו יגיד לי מה אומר

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  2. Started by snsn_1,

יש לי לוח אם asus p4pe לאחרונה ביצעתי עידכון לביוס שהורדתי מהאתר של asus את העידכון ביצעתי דרך תוכנה שמגיע יחד אם דיסק דרייברים של הלוח אם לאחר שביצעתי את העידכון הכלו לצוץ לי בעיות כמו הרבה אתחולים לא רצועים של המחשב בלי הודעה מוקדמת ברצוני לדעת אך אני יכול להסיר את העידכון שביצעתי למצב הקודם בבקשה תעזרו לי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  3. Started by shloosh,

אני מגיע הבייתה ,נכנס למיטה ופתאום המחשב נדלק לו לבד!! לא נגעתי בכלום ממש שום דבר,לא הדלקתי פשוט כלום. והמחשב פתאום התחיל לפעול. מה זה??? קשור לספק כח או משהו אולי??? לא יודע...

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  4. שלום, יש לי חבר שקנה מחשב חדש לפני שבועיים, המפרט: מעבד פנטיום 2.4C לוח P4S 800 SIS 648FX של ASUS 2X256 MB זכרונות ג'נריים דיסק קשיח של WD 8GB 8MB BUFFER אז הבעייה היא כך: חבר שלי רצה להתקין שתי מערכות הפעלה,הראשונה WIN98 בערבית והשנייה XP בעברית. אחרי יום התקשרו אליו מחנות המחשבים אשר הזמין אצלם את המחשב,והודיעו לו שכרטיס הקול לא עובד עם וינדוס98 בשפה הערבית והוא חייב להתקין כרטיס קול נוסף. : החבר שלי הסכים לבקשתם ושלם 50שח עבור כרטיס קול פשוט. אחרי שקיבל את המחשב שלו,התקשר אלי על מנת לחבר לו את המודם USB של WOW. כשהגעתי אליו הביתה ,הפעלתי את המחשב,ולהפתעתי למחשב לקח כ 5 דקות שלמות לעלות אחרי מסך שחור. וכשהתקנתי את הדריוור של המודם.וכשנתבקשתי לחבר את …

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  5. Started by Mohican,

שלום לכולם, אספתי כמה חלקי מחשב בין חברים והיום החלטתי לחבר הכל יחד. הלוח הוא Intel AL440LX מספר סידורי ISAL80472482 ביוס PhoenixBIOS 4.0 Release 6.0 על הלוח יושב מעבד פנטיום 2 233, זיכרון 32MB ( :-\), כרטיס ATI PCI וכו. ועכשיו לבעיה: אני מפעיל את המחשב, אין אף ציפצוף. הביוס מזהה את כרטיס המסך, את הלוח, את המעבד, את הזיכרון וכן את המקלדת והעכבר. לאחר מכן הוא נעצר בשורה "Press (F2) to enter SETUP", נעצר ולא ממשיך. אני לוחץ F2 ואז מופיעה השורה "... Entering SETUP" וכאן הוא נעצר. פשוט לא קורה כלום! אם אני ממשיך להקיש על מקשי המקלדת, אז לאחר כמה לחיצות, הוא מתחיל לצפצף. קראתי באינטרנט (בקובץ PDF של הלוח הנ"ל) שיש ג'מפר שאפשר לשנות אותו ואז להיכנס למצב קינפוג של הביוס. שינית…

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  6. Started by War-Hammer,

יש לי פיירוואל של ווינדוס פועל ויש לי אנטי ווירוס ( אני לא חושב שהוא עוזר במשהו, אבל יש ) ובאים לי החלונות האלו: איך אני חוסם אותם? יש לציין שהחלונות מגיעים רק לשרת שלי וכל פעם שאני בודק מה נשמע איתו יש הודעה כזאת, האם זה איזה שהוא פורט פתוח? האם זה אפשרי בכלל שיהיה פורט פתוח כשהפיירוואל של ווינדוס עובד?

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  7. Started by pixelsight,

אני צריך מאוד את הדיסקט של WIN 98 boot בבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  8. Started by PhoenixBoy,

שידרגתי את המחשב והחלפתי הכל חוץ מהמארז. הכרטיס מסך שיש לי עכשיו הוא: XGI Volari V8 Duo Ultra Rev 00. כשאני משחק ב-NBA 2005 כל הזמן קופצים לי נקודות כאלו והצל נראה לבן כזה ולפני כן זה לא היה. ניסיתי לפרמט וזה לא עזר. מישהו יכול בבקשה לעזור לי לסדר את הבעיה?

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  9. קניתי לוח אם של abit is7-v2 מעבד celeron d 533 fsb 2.4 ghz חיברתי ספק כח ושמתי כרטיס מסך וזיכרון כשאני מנסה לגוע במברג ב power שיידלק כלום לא קורה . יש אור מהלוח אם רק שהוא מחובר לחשמל? חשבתי לקנות מחר עוד חלקים לוחאם ומעבד שיהיה לי כדי שאני אוכל לדעת מה הבעיה . מה אתם מציעים לקנות לוח אם ומעבד שהיה לי לניסויים של פנטיום? ולמה לא נדלק לי? קראת הכל בלוח אם..עברתי אבל לא מצאתי מה לעשות אלא רק לקנות עוד חלקים ולבדוק מב דעתכם? תודה..

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  10. היי קניתי סוף סוף sempron 2400. עכשיו מה הקטע...כשאני על המהירות ברירת מחדל שלו, 2400+, הוא לא נותן לי להתקין את הווינדוס ומראה לי מסך כחול עם שגיאה (XP). אחרי שהורדתי את הבאס מ166 ל133 הוא נתן לי להתקין והכל הלך סבבה...והווינדוס עלה...וכשהחזרתי לבאס 166 הווינדוס עלה וישר אחר כך קרס!! יש לי: 512MB DDR 400MHZ ADATA (בדוק) 256MB DDR 333MHZ (בדוק) AMD Sempron 2400+ (חדש) ABIT NF7-S2 (חדש) Antec 400W (כל המתחים יציבים סלע) 80GB Maxtor SATA 7200 הטמפרטורות נורמליות לחלוטין. מה לעזאזל הבעייה כאן???????? עכשיו אני עובד על באס 133 מגה הרץ (1500+).

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  11. Started by 111111,

כאשר אני בא להתקין אותו הוא אומר לי שההתקנה מתאימה רק לוינדוס 98 ו-2000 מה אני יכול לעשות כדי שזה יפעל לי באקס פי? תודה

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  12. Started by רוני1,

מה זה בעצם סרויס פק 2 (חבילה של עידוכנים לוינדווס???) ומה היא מכילה ??? תודה

13. Started by yair d,

שלום, תקיית windows במערכת הפעלה 10 מגיעה ל- 16 ג'יגה. ובתוכה תקיית WINSXS הכי גדולה- קרוב ל 6 ג'גה. ניסיתי כל מיני אפשרויות ותוכנות לנקות ולהקטין את התקייה. כל השיטות מנקות MB בודדים. אשמח לאפשרויות נוספות או תכונות. תודה

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  14. כתבתי את זה בעבר כבר אבל לא היו תגובות אולי עכשיו מישהו יענה ויהיה לו רעיון איך מסדרים את זה אז ככה: לוח DFI INFINITY הבעיה ההיא כזו אנשים שומעים את עצמם וכל מה שאני מפעיל שקשור ב קול אצלהם !!! ואני עם אוזניות לא רמקולים ! דוגמאות : כל תוכנות המסרים (ICQ MESSENGER VENTRILO TEAMSPEAK וכו ...) אנשים שומעים את עצמם מדברים כאשר אני איתם בתוכנות מסרים או במשחק אפילו ...... גם אם אני מפעיל סתם שיר או סרט או כל מה שקשור ל קול הצד השני שומע את זה !!! שוב ......עם אוזניות בכלל !!!!!!! החלפתי לוח אם אפילו , לא עזר .. שמתי 4 סוגי דרייברים שונים גם לא עזר .... מה שהכי מוזר זה שחבר קנה את אותו מפרט בדיוק ולא אין את הבעיה הזו ואפילו משתמש באותו גרסת דרייבר כשלי . מה אפשר לעשות !?

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  15. קניתי מחשב חדש לא מזמן, וישנם משחקים (לא כל משחק) שבזמן שאני משחק בהם הם נעשים איטיים מאוד. כאשר אני יוצא מהמשחק אני רואה בשורת המשימות בסרגל של ה"התחל", סימן משולש צהוב עם סימן קריאה שחור בפנים, דבר שאומר על הVIRTUAL MEMORY... מה אני עושה עם זה? והאם יש דרך לסדר את זה??? עזרה פליזזזזזזזזזז...

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  16. שלום, המחשב שלי כנראה שבק חיים, אבל עדיין לא קבעתי סופית מה קרה לו, ולכן אצטרך את עזרתכם. אתמול, לפתע המחשב נתקע באמצע צריבה, אחר כך הפעלתי אותו מחדש ולאחר כמה שניות אחרי שהווינדוס עלה הוא נתקע שוב. לאחר מכן הוא כבר לא הגיע לווינדוס, נתקע לפני, אלא לפעמים הוא מצליח. ברוב הפעמים כאשר אני מדליק אותו לא רואים כלום על המסך, והמסך כאילו לא נדלק. החלפתי כבר זיכרונות, הארד דיסקים, כרטיסי מסך, אבל כלום. יש עוד רעיונות...? תודה.

• 13 תגובות
    • 759 צפיות
  17. Started by PsyGhost,

יש אצלי לוח אם מהדגם הזה: http://www.intel.com/design/motherbd/mv/ שעד לפני שנה עבד ותפקד, מאז שכב כמה חודשים אצלי במחסן ולא נגעו בו. ללוח אין מעבד עליו כרגע אז לפני שאני קונה אחד רציתי לעשות נסיון ולהדליק אותו. עקב העובדה שהמארז היחיד שיש לי לא מתאים לו ניסיתי לעשות הדלקה עם מברג. כשאני מחבר את הספק ללוח ואת הספק לחשמל אני רואה נורה ירוקה דולקת על הלוח אבל הלוח מסרב להידלק גם על ידי המברג וגם על ידי חיבור לכפתור הPOWER של המארז שיש לי. בדקתי באתר של אינטל שאני אכן מחבר את המפסק לפינים הנכונים (למרות שבעצם כבר ניסיתי את כולם) ועדיין אין הדלקה. סביר להניח שהוא לא שרוף כי יש מנורה דולקת, יש סיכוי שהוא מסרב להידלק כי אין לו מעבד מחובר אליו?

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  18. שלום לכולם. אחרי הכיבוי האחרון, המחשב עושה הרבה צרות. בהתחלה היה רעש מהספיקר (הצפצוף הרגיל הזה שמדליקים את המחשב) שארך כ-3 שניות עם עליות וירידות. והמחשב לא נדלק. עשיתי איפוס ביוס, וזה זה הפסיק. אבל מאז המערכת לא עושה BOOT. זה פשוט נתקע בחלק שהווינדוס נטען. בהתחלה כדי לא לאבד נתונים פשוט התקנתי עוד ווינדוס על מחיצה אחרת. התקנה חדשה. אותה בעייה. התעצבנתי, עשיתי פרמוט לכל הכוננים, ואותה בעייה. זה נתקע בטעינה של הווינדוס. אני אובד עצות. ניסיתי להכנס לדיסק הקשיח דרך דוס, והכל שם. יש גישה מלאה להכל אבל אין BOOT לווינדוס. אפילו פירמוטים לא עזרו. איזה פתרון יש?

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  19. התקנתי JAVA לתצוגה של דברים באינטרנט או מה שזה לא יהיה הכל טוב ויפה אחרי 10 דקות פתאום קרה משהו למסך והתצוגה על המסך שלי מוזרה לאללה. אני רואה את המסך בצבעים טיפה אחרים ופסים רועדים לרוחב המסךוהוא נהיה טיפה חשוך פעם ראשונה שזה קורה לי ופעם ראשונה שאני רואה כזה דבר. יש למישהו מושג מה קרה פה ?

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  20. Started by Systema,

לא יודע אם זה המקום לשאול.... אם לא תפנו אותי אבל המחשב שלי נקנה מP100- לא משהו אבל אין מה לעשות לא אני בחרתי אותו. מאז עברה שנה ואיזה 4 פירמוטים ומאז שמתי לב שמשחקים שעבדו מעולה אז- קורסים היום עם מסך כחול עם הרבה כתוב והדבר היחיד שנשאר הוא לעשות ריסט. המשחקקים שכן עובדים הם ביצועים נמוכים מאוד אפילו על ההגדרות הכי נמוכות... והטעינה לוקחת הרבה מאוד זמן (יכול להגיע ל2 דקות) ובכלל הביצועים של המחשב ירדו- וגם המאורר עושה רעש (בדקתי שזה המאורר)ואני לא יכול לנקות אותו כי יש רשת כזאת.. אולי צריך עוד פירמוט או שאולי בגלל שאני בקושי מנקה יש פגיעה באחד החלקים? פירמטתי לא מזמן ומאז בערך הכל התחיל...

• 10 תגובות
    • 759 צפיות
  21. Started by yoniY100,

תראו נגיד שאני נכנס למשחק, לא משנה איזה.. אחרי 10 דקות המסך מתחיל לזוז ממש לאט ואז הוא ניהיה צהוב כזה.. ואחר כך שאני עושה ריסט למחשב אז המסך לא נדלק בכלל.. אז אני מכבה את המחשב ל5 דקות ואז מדליק אותו ואז הכל עובד.. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? או אם זה בעיה במסך/כרטיס מסך/בדריבר? נ.ב. עדכנתי את הדריבר וגם את הDIRECT X

• 13 תגובות
    • 759 צפיות
  22. שלום לכולם פתאום אני לא יכול לשנות את הרזולוציה ואיכות הצבע כרגע זה 640*480 ואיכות צבע הכי נמוכה (4 סיביות). כשאני מנסה לשנות את זה לא קורה כלום. במה יכולה להיות הבעיה? כרטיס מסך? המסך עצמו? משהו אחר?

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  23. Started by dudik5,

למרות שהתקנתי פלאש פלייר. למשל ביו טיוב הסרטון מתחיל להטען ואז נעצר. לאחר מספר שניות אני שומע צפצוץ מהמחשב והמסך נכבה. אני צריך לכבות את המחשב פיזית ולהדליק אותו מחדש כל זאת לאחר פירמוט. יש לציין שהתקנתי את כל הדרייברים וקודקים מה עושים?

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  24. Started by yair_zur,

המחשב לא מעלה את מערכת ההפעלה אבל את התוכן של הסידי רום הוא מעלה העכבר דולק תמיד כשהספק של המחשב מחובר לחשמל (גם כשהמחשב מכובה) יש גישה לביוס :kopfpatsch: יש למישהו רעיון אך ליפתור את הבעיה

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  25. שלום עישתי מערך RAID במחשב RAID 1 והם מופיעים כלא זמינים ופרמטתי אותם בדרך הביוס אבל הם לא מופיעים במשחב שלי אבל המחשב כן מזהה אותם....מה עושים?

• 6 תגובות
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.