תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם של DFI SLI DR עם יציאו ממנו של INFRA RED ואני לא מצליח להפעיל אותה התקנתי את הדריבר שלו המחשב זמהה אבל אני לא מצליח או שאני אל משמ ידוע איך להפעיל אותו בבקשה!! תעזרו לי
-
- 9 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי כונן של WD 1TB והיום ניסיתי לחבר אותו והוא מבקש מימני לפרמט אותו כדי שהוא יפעל כמו שצריך[ אני לא יכל לפרמט יש לי מלא מידע שם]. לפי מה שאני רואה עכשיו הפורמט של הכונן השתנה ל RAW וזאת כנראה הסיבה למה אני לא יכל לקרוא אותו. איך אני מצליח להיכנס לכונן בלי לפרמט אותו? [ אמרו לי לנסות להכנס דרך UNBUNTU אבל זה גם לא עובד] חייב עזרה!! תודה.
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי במחשב שני דיסקים קשיחים. לצורך הצגת הבעייה: אחד 20 ג'יגה ושני 5 ג'יגה. ה-20 מחובר כ-Primery Master, כאשר הג'אמפר במצב ברירת המחדל. ה-5 מחובר כ-Secondary Master, כאשר הג'אמפר במצב Master. יחד עם ה-5 (עם אותו הכבל) מחובר הסידירום כ-Secondary Slave. כולם מזוהים ע"י הביוס והווינדוז (XP) כמו שצריך והכל בסדר. אני מעוניין לחסום את ה-5 כך שלא תהיה גישה אליו. נכנסתי לביוס והחלפתי לאופציה Not Available. מכאן שיערתי שהוא לא יופיע כשאכנס לווינדוז, אך הוא בכל זאת הופיע, וכמובן היה אפשר לעשות איתו פעולות כרגיל. מה אני לא עושה נכון פה?
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום רב, עשיתי בדיקה לכונן הקשיח, וקיבלתי הודעה שאני צריך לעשות איחוי. אבל לצערי עם גמר האיחוי,רוב הקבצים שבכונן נשארו מפוצלים. ניסיתי תוכנה אחרת בשם perfectdisk 6 ,וגם זה לא עזר. האם מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי בעיה דיי רצינית במחשב. לאחר ניסיון פירמוט (הצלחתי לעלות את ה-USB שיעלה ראשון בהפעלת ה-WINDOWS) וביצעתי המרה והכל לMBR , הגעתי לשלב ההתקנה בחרתי כונן C להתקין והוא התחיל בתהליך ההתקנה , באמצע ההתקנה היית שגיאה שלא ניתן להשלים את ההתקנה וכל השינויים בוטלו. כיבתי את המחשב והדלקתי אותו מחדש ואני כרגע ללא מערכת הפעלה במחשב. התקנתי על USB חדש ואחר מערכת הפעלה WIN 10 64 חדש הכנסתי למחשב מנסה לאתחל דרך ה-USB אבל אני מקבל את השגיאה הבאה אני אובד עצות מה עושים ?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי לוח אם MSI 645E MAX-U. עפ"י אתר היצרן הביוס הוא:2MB AMI BIOS w/PnP, ACPI, SMBIOS 2.3, כאשר רק הכונן CD מחובר אז המעאכת עולה דרך ה CD אך כאשר אני מחבר את הכונן הקשיח ל IDE2 או IDE 1 כ slave אז המערכת לא עולה בכלל. (יש בעיה בWINDOWS ואני חייב לעלות דרך ה CD בכדי לתקן את זה) אני מכוון בBIOS את ה CD\DVD שהיה הראשון לעלות אבל זה לא נתקע בשלב ה BIOS מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין שוב את ויסטה אחרי נפילת דיסק וצרבתי את קובץ ה-ISO בנרו עם Recorder - Burn To Image. מתוך חלונות אין לי בעייה, לחיצה על כונן ה-DVD מזניקה את ההתקנה. באתחול מלא, לעומת זאת, למרות שאפשרתי אתחול מ-DVD, המערכת ממשיכה הלאה לאתחול של הדיסק. ניסיתי בשני מחשבים עם שתי מדיות של צריבה להיות בטוח וכלום. מה שמרגיז שבעבר כשהתקנתי בפעם הראשונה האתחול מ-DVD עבד. ניסיתי גם לצרוב את ה-ISO כאימאג' עם אופציית ה-UDF בנרו וגם לא תופש. יש מישהו שיכול לשפוך קצת אור על כל העניין? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב נייד של ASUS שהגיע עם win8.1 ואני רוצה להתקין עליו win7. משום מה הוא לא נותן לי לאתחל אותו מהUSB, לא משנה איזו כניסה נסיתי (יש אחת של 2.0 ו2 של 3.0). אפילו שאני מנסה לגשת אליו דרך התפריט של override או דרך מקש Esc (פשוט לאתחל ישירות מהכונן הרצוי) זה מראה לי מסך שחור לרבע שניה ואז חוזר למסך הקודם. אני יודע שזאת לא בעיה בDiskOnKey שלי עצמו מפני שבדקתי אותו כבר על מספר מחשבים והוא עבד נהדר, ומעבר לכך, אותה התופעה מתרחשת גם כשאני משתמש בכונני USB אחרים וגם עם מערכות הפעלה שונות (לדוגמה hirens live-cd, אותה תופעה). נסיתי לשאול את google-sensei לגבי זה אבל חוץ מהמלצות לבטל את הsecure boot (שיש לציין שכבר ביטלתי) לא מצאתי שום דבר שרלוונטי לעניין. אני כרגע עם…
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני משתמש במחשב נייד Lenovo ideapad Z560 ובשום מקום, גם לא באינטרנט למרבה הפלא אני לא מצליח לאתר איזה כרטיס מסך מותקן על המחשב! אשמח לעזרת התותחים כאן!
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
שלום רב.יש לי בעיה שאני לא מצליח לבצע BOOT כלשהו בלפטופ ACER E1-510.כמובן שהגדרתי שיעלה דרך הביוס מהדיסק און קי, ולא תפס. אחר כך הגדרתי שיעלה דרך CD וגם כן לא תפס... העניין הוא שהוא אפילו לא מראה את אופציית הבוט דרך CD/דיסק און קי/הארד דיסק כאופציית בחירה כאשר המחשב עולה. הוא מראה רק אופציה לבחור בבוט דרך רשת. ממש מוזר.מישהו יודע מה אפשר לעשות במקרה כזה? אני מאתמול עובד עליו....
-
- 22 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
היי! עשיתי 7/DUAL BOOT XP התקנתי XP על הארד דיסק מספר 0 (הגודל שלו 320GB SATA ,מפוצל ל50GB כונן C ,והשאר D ). לאחר מכן קניתי הארד דיסק של 500 ,והתקנתי עליו WINDOWS 7 (יותר מדוייק פיצלתי 100GB לכונן C ושם הווינדוס 7 , וכל השאר D ). עכשיו מתחילה הבעייה כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש אין בחירה של XP ו7 , אבל כאשר אני מנתק את הארד דיסק של 320GB ונשאר רק ה 500אז הווינדוס 7 עולה, וכאשר אני מנתק את ה500 ונשאר רק עם 320 אז XP עולה.. אז מה אפשר לעשות כדי שיהיה DUAL BOOT תקין ? נ.ב: ניסיתי להשתמש בתוכנה EASYBCD 2.01 ועכשיו יש תפריט כזה :WINDOWS 7XPשאני בוחר בווינדוס 7 הכל עובד תקין אבל שאניי בחור ב XP אז הוא כותב NTLDR MISSING .. ניסיתי לפתור את זה יום שלם .. אשמח אם תוכל…
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
לא זכור לי שהתקנתי משהו חדש, הן בפן החומרתי והן בפן התוכנתי. וכשאני לוחץ על Check for updates תודה מראש על העזרה, גם מי שרק נכנס ומנסה ולא מגיב
-
- 7 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
ברשותי נייד Lenovo Z570 עם Win10 בילד ישן. גם המחשב לא כ"כ חדש (2012), אך כוחו במותניו (i7 + SSD) ואני ממאוד מרוצה ממנו. אני רוצה לבצע התקנה נקייה של Win10 בילד האחרון. הכנתי USB וגם דיסק DVD DL לצורך זה ע"פ ההנחיות של מיקררוסוט. הבעייה שהמחשב לא מזהה את ה USB או את הדיסק בעליה. הוא לא מזהה דיסקים ישנים של Win מקוריים של מיקרוסופט. לא ניתן לסדר מחדש את סדר קריאת הכוננים משום שלא ניתן להגיע BIOS בעזרת F2 / F12 או להגיע אל UEFI באמצעות Setting-Recovery-Restart וכו' nשום שהלחצן UEFI לא קיים תחת Advanced. מידע מערכת מראה שהמחשב עובד תחת מוד UEFI וכן, מחיצת השחזור מראה שהיא מסוג UFI, בהיינו, בעליה, המחשב עוקף את ה BIOS. נראה לי שאני צריך להגיע איך שהוא ל BIOS ולהעביר או…
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב (פנטיום 4 2.8 GHZ, לוח אם של ASROCK , ג'יגה זכרון 2*512 של סמסונג, הארד דיסק 80 ג'יגה של סמסונג... לאחרונה עשיתי למחשב פרמוט לצורך התקנה מחדש של מערכת ההפעלה אך כשאני בא להתקין את מערכת ההפעלה המחשב מבצע ריסטים בכל פעם שהוא מנסה להכנס להתקנה של המחשב. מבדיקה שעשיתי ראיתי כי היחידת קירור שעל המעבד תקינה והיא שומרת על הטמפרטורה הנדרשת,זכרונות תקינים יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לשמוע הצעות כיצד ניתן לבדוק ולטפל בבעיה.
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, יש לי כונן SSD שאני מנסה לפרמט אותו ולהתקין עליו וינדוס מחדש, יש בכונן שני מחיצות recovery partition שאני לא מצליח למחוק וכמו כן אני לא מצליח להעביר את הכונן לGPT ובגלל זה אני לא מצליח להתקין ונידוס 10. 1. ניסיתי דרך disk management - בלחיצה על מקש ימני בעכבר הוא נותן לי רק אפשרות Help בלי יכולת למחוק. 2. ניסיתי לבצע מחיקה דרך הpower shell עם diskpart לפי: list disk select disk list partition select partition delete partition override מקבל את השגיאה: Virtual Disk Service error: The operation is not supported by the object. The specified command or parameters are not supported on this syst…
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי לוח NFORCE 3 עם 4חיבורי סטא (MSI NEO2 PLATINUM) ויש לי מחוברים 2 הארד דיסקים SATA ושאני מחבר את השלישי לחיבר SATA3 או ל-SATA4 המחשב לא עולה למרות שאני מגדיר בביוס את SATA3,SATA4 על ENABLE. ההארד דיסק בטוח בסדר כי כשאני מחליף אותו עם אחד מהשניים שכן מחוברים אז המחשב עולה בלי בעיות - אבל כשהארד דיסק מחובר לאחד מהחיבורים 3 או 4 הוא פשוט לא עולה ויש מסך שחור ממש לפני הטעינה של הווינדוס (הפס הזה שרץ). איך אני מסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שאני אומר קשה זאת אומרת שניסתי כל פתרון אפשרי. הבעיה-אין אינטרנט במחשב הנייח (XP SP3) במחשבים הניידים יש אינטרנט זאת אומרת הקו תקין. 1. בדיקה IPCONFIG חוזרת הודעת שגיאה שקשורה לTCP IP ולא מתקבל אף IP 2. אין אפשרות לעשות פינג. 3. בוצע ניסיון תיקון לחיבור חוזרת הודעת שגיאה-->לווינדוס לא היתה לבצע שאילתה לTCP IP הפעולה נכשלה 4. הסרת כרטיס רשת והתקנתו מחדש-לא עזר 5. חיבור לכרטיס רשת אחר שיושב במחשב -לא עזר 6. ביצוע תיקון WINSOCK FIX לא עזר 7. ביצוע NETSH -לא עזר 8. הסרה כללית של פורוטוקל TCP IP והתקנתו מחדש כולל מחיקה של WINSOCK +WINSOCK2- לא עזר! 9. סריקת וירוסים- לא עזר אין וירוסים. אין דברים כאלה. יש למישהו עצה נוספת?
-
- 12 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי למחשב נייד (WINDOWS 10ׂ) תוכנת TURBO VPN. למרות שהתוכנה מותקנת ומופעלת הגלישה עדיין לא דרך רשת הVPN. כשאני לוחץ על הסמל של הרשת בחיבורים הוא רושם לי שהגנת הווינדוס דורשת שם משתמש וסיסמא וזאת למרות שאין לי סיסמא בכניסה למחשב. בנייד התוכנה עובדת אוטומטית. האם במחשב צריך לבצע איזושהיא פעולה או הגדרה נוספת? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב יחסית ישן שעד עכשיו היה משמש רק כעמדה לגלישה ופה ושם לקבצי Word וExcel. אבל בזמן האחרון אי אפשר לגלוש במחשב כל כמה זמן שמשתמשים בו האינטרנט הופך להיות ממש איטי וכל דף לוקח כמעט מעל 6-7 דקות לעלות. המחשב היה מחובר עד עכשיו בצורה אלחוטית עם מתאם של TP-link מדגם 822n ואתמול חיברתי את המחשב ישירות למודם של הוט ''אריס'' ועדיין יוצא מצב שכל כמה זמן הגלישה ממש איטית (בדיקת מהירות אפילו לא עולה), עד למצב שיוצא שאני גולש בצורה תקינה. אני נמצא בחיבור ללא חייגן, הנציגים של הוט אומרים ספק והספק אומר הוט. שאני בודק את האייפי שלי הוא או האייפי של החיבור ללא חייגן או 192.168.100.100, הוט לא מוכנים לבדוק את המודם בטענה שזה המחשב שלי או אומרים שהספק שלי ניתק אותי. הדברים …
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום חברים, לא מזמן בזק שדרגו אותי ל-100 מגה וכמובן שמיהרתי לעדכן את הספק שלי בזק בינלאומי. ישנה תופעה מוזרה ואשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי מה לעשות על מנת לתקן. כאשר בזק מחברים אותי על 50 מ"ב אני מקבל 50, כאשר בזק מחברים אותי ל- 100 מ"ב המהירות נופלת ל-10 מ"ב. היו אצלי 2 טכנאים החליפו בארון ומה לא, ולא הצליחו לעלות על הבעיה המוזרה. העניין הוא שטכנאי בזק הגיע עם המחשב נייד שלו הוא קיבל 70-80 כששאלתי אותו מה יכול להיות אצלי הבעיה שהרי כאשר אני מוגדר 50 אני מקבל. הוא אמר שזה נורא מוזר ולא יודע מה לומר. האם מישהו יש לו כיוון מה יכולה להיות הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה? המון תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להתקין מחדש ווינדוס באמצעות USB. אני מרסטרט את המחשב ומנסה להיכנס ל-BOOT MENU אבל המסך נעלם מיד ומוביל אותי למסך אחר. ניסיתי ללחוץ על כל הכפתורים האפשריים - היחיד שעובד זה F12 שמציג לשניה את המסך שמופיע בתמונה 1 שצרפתי. מיד לאחריו, מגיע מסך מתמונה 2 שבסופו אחרי כמה שניות המחשב עולה מחדש. אשמח לסיוע, תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח לגשת לאתר https://angular.io/ מהמחשב הנייד שלי, מקבל : This site can’t be reached The connection was reset. (תמונה מצורפת) בדקתי: כרום, IE, FF , אותה תוצאה לא מצליח לגשת לאתר קובץ HOSTS, שום דבר מיוחד שם כן מצליח לגשת מהסמארטפון ויפיי / כבל - לא מצליח לגשת ביטלתי פיירוול לא עזר VPN, לא עזר כן מצליח לגשת לכל אתר אחר שניסיתי עשיתי ריסטרט למחשב, לא עזר אשמח לעזרה. תודה!
-
- 15 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אז ככה יש לי שלושה הארדים ATA של מקסטור במחשב . שניים מחוברים על כבל אחד והשלישי היה מחובר עם הצורב , ההארד הוא הארד של 20 ג'יגה שלי דגם 2B020H1 , ההארד ישב כל הזמן במגירה ואתמול התחלתי לשמוע תיקים של המחט ממנו . לאחר כמה זמן הוא התנתק והוינדואוס לא הראה אותו . הקטע ככה , בביוס הוא מזהה אותו , בדיויס מאנגר מזהה אותו רק שאני לא יכול לגשת אליו בשום צורה ואני חושש שיהיה צורך לפרמט דרך דוס . דבר נוסף זה שההארד של ה120 שלי שישב קודם לכן במגירה , גם לו קרה אותו הדבר ואז נאלצתי לעשות פורמט אולי מישהו יודע איך לסדר את זה או משהו .......חבל לפרמט היו שם די הרבה דברים חשובים
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, יש לי בעבודה מחשב עם 2 זוגות הארדיסקים בתצורות RAID0 כל זוג. קניתי SSD ושמתי עליו ווינדוס. אני לא מצליח לגשת למידע בכוננים הללו מאוד דחוף!!! תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! יש לי כונן כבר כ 3 חודשים ופתאוןם יש איתו בעיה מאוד מוזרה... אני מצליח לראות אותו על המחשב שלי אבל ברגע שאני מנסה לעשות איזה שהוא משהו שקשור אליו המחשב נתקע~!!! גם ניסיתי לעשות בדיקה ב tuneup והתוכנה נתקעה ברגע שניגשתי על הכונן!!! תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-