תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
כשאני מפעיל את המחשב הוא כביכול נדלק אבל המסך מהבהב כאילו הוא במצב המתנה ושום דבר לא קורה, אפילו הצפצוף שיש בד"כ שהארד-דיסק מתחיל להעלות לא קורה. המאווררים וכל הנורות נדלקות אבל משם המצב לא זז, אפילו הביוס לא עולה. כאשר ניסיתי להוציא את הכרטיס מסך המחשב כן עלה ואח"כ שחיברתי את הכרטיס בחזרה המחשב שוב פעם עלה כרגיל, אך לאחר כמה ריסטים שוב פעם חזרה בעיה. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אהלן, אחרי לילה סוער אמא שלי התלוננה על זה שהמחשב שלה נכבה לאחר מספר רגעים - ואפילו Windows לא עולה. היא לקחה אותו ל KSP לבדיקת מעבדה (חשבנו שיש אחריות) והם אמרו שלוח האם כנראה "מפוצץ" מה שקורה זה שמספר רגעים אחרי שעולה הלוגו של XP - המחשב נכבה. ניסיתי לעלות עם BootCD של BartPE ו ACRONIS וגם כשהם עולים - המחשב נכבה. אז חשבתי לעצמי - טוב, נתקין מחדש Windows - ולאחר שעושים את הBoot הראשון (שההתקנה מחייבת) - המחשב נכבה. יש למישהו עיצה מה לעשות? תודה, אייל
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
זה מחשב ישן ששימש את הנכדים לאחרונה יש תופעה כזאת: כאשר המחשב עולה בחצי השמאלי של המסך התמונה טובה ובחצי הימני התמונה מטשטשת ובהירה האם יש למישהוא הערכה מה הבעייה ואם כדאי לתקן
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי היום לוח אם חדש ושאני מדליק את המחשב המאוורים דלוקים אבל המסך לא נדלק חיברת והחלפתי כרטיס מסך עדיין לא עובד וגם שמתי לב שהמאוורר של המעבד מתחלש ונדלק מהר יותר ככה כל הזמן.... מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום חבריא, מחשב אחד הלך "קאפוט", נקנה מחשב חדש. השאלה שלי היא כזו, הכונן במחשב הישן חולק לשתי מחיצות אחת לווינדוז ואופיס, החלק האחר לשאר הדברים שעושים עם המחשב. במחשב החדש הארדיסק החדש מחולק כמו בישן. השאלה שלי היא איך אני מוחקת את החלונות מהארדיסק הישן, אך לא מוחקת את המחיצה האחרת בטעות, ואיך אני מחברת את הארדיסק הישן למחשב החדש, כאשר הארדיסק החדש צריך להיות הדומיננטי? בבקשה אם אפשר לכתוב בסבלנות רבה כי ההבנה שלי בתחום זה חלודה. רב תודות לכם על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל פעם שאני מכניס דיסק DVD למחשב לוקח לו זמן לקרוא והוא תוקע את המחשב " לא מגיב " זה מעצבן וגם שזה עובד זה מאט את המחשב יש סיבה ? הבנתי מחברים שגם אצלהם ה DVD מאט את המחשב זה נכון ? ועוד שאלה : אם אני משתמש בחומר שצרוב על דיסק ואני לא מכניס אותו למחשב אלא משתמש בו שהוא בדיסק עדיין וירוס יכול להיכנס ?
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לאחרונה אני "מפוצץ " בפירסומת שאני מקבל מכל מיני סוגים כמו מבחני טרוויה , מגרדים וטסים , משחקי פוקר למינהם ועוד (לא לתיבת הדואר) דרך האיטרנט , עלי לציין שמעולם לא נרשמתי וגם לא מסרתי מס' טלפון . מחקתי cookues,temporary internet files סימנתי " v " ב turn on pop-up ווגם ביצעתי reset אבל זה לא עוזר אני ממשיך לקבל אותם , פניתי לספק האינטרנט ותשובתו היתה שאין באפשרותם לחסום אבקש את עזרתכם כיצד לחסום את הפרסומות תודה
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם המקלדת אינה מגיבה. החלפתי מקלדת, החלפתי מיקום USB. בהפעלה רואים שהנוריות במקלדת דולקים וכשמערכת ההפעלה עולה המקלדת אינה מגיבה. מה עלי לעשות ? תודה מראש שאול
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה היא כזאת - התקנתי BLACK OPS , עובד אחלה אבל מדי פעם יש מין "לאגים" לשניה והמשחק לא רץ בצורה חלקה... חשוב לציין שזה קורה לי גם בפיפא 2011. יש מצב שצריך להגביר את מהירות השעון בכרטיס מסך? מה אפשר לעשות? מפרט בצד ימין! תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
השתמשתי בתוכנה שמציגה את השגיאות והינה השגיאות את WDIBUGGER לא הצלחתי להתקין כי נופל לי המחשב והוא לא מצליח להתקין את כולו אז לא הצלחתי להשתמש במדריך שלכם ...: ================================================== Dump File : 111710-23359-01.dmp Crash Time : 17/11/2010 15:34:34 Bug Check String : DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL Bug Check Code : 0x000000d1 Parameter 1 : 0x00000020 Parameter 2 : 0x00000002 Parameter 3 : 0x00000000 Parameter 4 : 0x00000020 Caused By Driver : ntoskrnl.exe Caused By Address : ntoskrnl.exe+38b7b File Description : NT Kernel & System Product Name : Microsoft® Windows® Operating System Company : Microsoft Corporation Fil…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מאוד מוזרה שלא הצלחתי להבין את משמעותה יש לי 2 מחשבים בבית 1נייד ו1נייח(שולחני) הנייד טיפה יותר חלש מהנייח אך הוא סוחב מצויין+ את המשחק החדש של הארי פוטר למרות שזה אמור להיות בנייח המפרט של שניהם בקצרה: נייד של hp http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-4150017-4212597.html *גירסת כ.מסך עם 1 גיגה והנייח(שולחני) מעבד 4 ליבות אינטל 9505 כ.מסך ATI 4870 של שאפר עם 1 גיגה זיכרון וגוף קירור לוח אם גיגה בייט p43 (לא ממש זוכר דגם 4 גיגה זיכרון מחולק 2 סלוטים של 2 גיגה (מהירות 1300) הארד דיסק1 טרה זהו פחות או יותר מה שקורה שבנייח (שולחני) המחשב מעלה לי את המשחק נותן לי לשחק כמה דקות ואחרי 5 דקות בערך מתכבה חשוב לציין…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם המעבד שלי נועד לשימוש כזה E4400 " ריבוי משימות " : יש לי ברקע כרגע 9 דפדפנים עם הרבה חומר לא דפי HTML רגילים ( בדרך כלל יותר דפדנים עובדים ביחד יש לי 4GB זיכרון ) , מדיה פלייר פתוח עם סרט טעון על פאווס ! , שני דפי EXCEL פתוחים , DVD-RW עובד - דיסק עם מוזיקה ברקע . זה נחשב הרבה ? צריך להוריד ממנו משימות ? ואם זה הרבה עדיף לקנות Quad אם אני משתמש בהרבה דברים ביחד ? אני ארגיש הבדל ? ועוד שאלה חשובה : באינטרנט " אתרים כבדים " מה הכי חשוב ( דרישה ) ? מעבד ? , זכרונות ? , כונן קשיח ? , כרטיס מסך ? תודה .
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש בעיה עם דרייברים של הסורק. החלפתי מערכת הפעלה מ-xp ל7 ולא מוצא את דרייברים. סורק מסוג של Mustec דגם 1200 CU Plus לא Bear Paw בבקשה אולי מישהו יוכל לעזור לי למצא את הדרייברים? תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה לעוזרים השבוע החלפתי לוח אם, הארדיסק וזיכרונות, התקנתי מ"ה XP SP 3 (שנבדקה בעבר) והתקנתי את כל הדרייברים הנחוצים ללוח מהדיסק הנלווה, הלוח שלי הוא ECS GEFORCE6100-PM, עם העלאת המערכת שמתי לב ששתי יציאות הUSB הקידמיות לא פועלות, (האחוריות כן),הסרתי את מנהל ההתקן של USB והפעלתי מחדש=לא עזר, בדקתי חיבורים ללוח=תקין, בדקתי בביוס=מורשה , עידכנתי צ'יפסט דרייבר=לא עזר, עדכנתי ביוס=לא עזר, באת הכנסת DOK או רכיב USB אחר ב99% מהמקרים מתקבלת ההודעה "אחד מהתקני הUSB המחוברים למחשב זה פועל באופן לא תקין ווינדוס אינו מזהה אותו וכו'" לעיתים נדירות הוא מזהה אותו לשניות ושוב מאבד אותו, לכאורה נראה בעיה חומרתית בכבלי המארז, האם ישנה עוד אופציה תוכנתית שלא ניסיתי? אולי תוכנ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה הכל התחיל בזה שפתחתי את המחשב במטרה לנקות אותו וניתקתי את שני כרטיסי המסך על מנת לתת להם ניקוי מיטבי (שני כרטיסי מסך מחוברים הSLI ) שחברתי אותם חזרה וחברתי את חזרה והפעלתי את המחשב כל המאווררים והלדים עבדו אבל המחשב פשוט לא עלה לא נשמע צפצוף והמסך נשאר שחור משפשרתי כבעיה של הביוס הוצאתי והחזרתי את הסוללה ולא היה שיפור אז פרקתי את כל כרטיסים מהלוח אם כל הזיכרונות ואז הוא השמיעה צפצוף שחסר לו זיכרונות חברתי חזרה את הזיכרונות בלבד ושוב הכל עובד אבל אין צפצוף או סימן על המסך הם יש עוד מה לעשות או שהלוח אם פשוט פרש ? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לגולם יש לי בעיה מוזרה במחשב של קרוב משפחה שמשגעת אותי וכמעט הוציעה אותי מדעתי. אני די מבין במחשבים וחומרה ובתקלה מוזרה כזאת עוד לא ניתקלתי! יש למחשב מסך 22 אינץ' של מאג עם רזולוציה של 1680*1050 אבל בשום דרך אני לא מצליח ליגרום למחשב להבין זאת!!!! הוא נותן או רזולוציות מעל 1600*1200 או מיתחת ל1280/720 ואין לי שום דרך להגיד לו להגדיר על 1680*1050!! הכרטיס מסך המסריח זה של ATI! דגם 9200SE ועוד מחשב עם X1650PRO 512MB שהדריברים שלהם בשוט שווים לXXXXXX לי תמיד היו ויהיו רק כרטיסי מסך של NV כי אין דריברים טובים וידידותיים למישתמש כמו שלהם כי שם בתוך שניה אני פותר את הבעיה! פשוט הדריבר הדפוק של ATI לא נותן שום אופציה להגדרה עצמית של הרזולוציה וגם לא מזה שהמסך הוא של 1680*1…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משום מה הכוננים הקשיחים שלי החליטו להופיע תחת ההודעה של ווינודס. ראו תמונה תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם השתמשתי בהארד דיסק חיצוני על מנת להתקין את וינדוס 7 ומאז אף מחשב לא קורא אותו כנראה ההתקנה של הווינדוס על ההארד דיסק לא הייתה טובה, לא הסתיימה כמו שצריך כשאני מחבר אותו למחשב אפשר לראות את האיקון שלו מהבהב וגם תוקע כל מה שקשור אליו איך אני מפרמט אותו אם הוא לא עובד? החומר עליו לא חשוב אני רק רוצה לפרמט תודה אלעד
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב נדלק ונכבה מעצמו בזמן המתנה, מה יכול להיות הסיבה, האם מודם?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מחברת את האיפוד למחשב מופיעה התמונה הבאה http://www.siz.co.il/my/5mdznyy ygkt0o.jpg ואני לא מצליחה לצאת מזה אלא עם כן אני עושה ריסטרט למחשב! אני ממש חייבת דחוף עזרה איך אני מתקנת אתזה קודם זה עבד לי טוב ועכשיו לא במחשבים אחרים האיפוד כן עובד,אז אני צריכה לשנות משו כנראה במחשב עזרה בבקשההה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעקבות עצה של חבר שידרגתי במחשב שלי. לשם כך השתמשתי במחשב אחר בביתי שהיה בו מעבד טוב יותר, קניתי כ.מסך חדש והוספתי 2G זכרון. לצורך השדרוג החלפתי את ההארד דיסק במחשב הישן יותר (שבו יש את הקבצים שלי) יחד עם ההארד דיסק במחשב החדש. עכשיו ניסיתי להפעיל את המחשב והוא עולה עד לנקודה שבה הוא צריך לטעון את מערכת ההפעלה (windows 7 אם רלוונטי) ואז קורס. ניסיתי כמובן לשנות את הboot sequence בביוס אבל לא זו הבעיה. אני לא יודע מה לעשות מכאן, אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מפעיל סרט עם כתוביות בעברית,הוא מראה לי ג'יבריש. התקנתי וינדוס 7 ultimate והתקנתי עליו MUI בעברית,שלא כל כך עזר.. מישהו מכיר את התופעה? תודה
-
- 2 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח של ASUS והיום רציתי לצרוב את הביוס האחרון והעידכון נכשל... עשיתי את זה דרך המערכת הפעלה באמצעות הכלי של אסוס ותוך כדי הוא אומר שנכשל עכשיו המחשב עובד תקין אבל אם אני יכבה אותו הוא כבר לא יעלה(מכיוון שאין לו ביוס) נסיתי שוב פעם לעדכן אך התוכנה אומרת לי שלא נמצא ביוס של אסוס. תמונות: תודה רבה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין WIN XP, אך מקבל מסך כחול פעם אחר פעם, גיגול מהיר העלה כי הפתרון הוא מצב SATA / IDE MODE, המצב אצלי מוגדר כך. ולמרות זאת - התקלה קיימת הצעות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי לוח אם מדגם :Gigabyte GA-MA78LMT-US2H ומארז שמגיע אם ספק מדגם: ANTEC NSK2480 ללוח אם יש חיבור של 8 פינים אך לספק יש חיבור רק של 4 פינים האם עליי להחליף ספק כח אם חיבור של 8 פינים או שיש באפשרותי להשתמש בספק הנוכחי ולחבר ללוח רק 4 פינים ?
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-