עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום : קיבלתי לא מזמן מצלמת רשת Quantum TwinkleCam Pro DC-2120 ת'אמת להגיד לכם אם הייתי צריך לשלם על דבר כזה לא הייתי מוציא שקל - פשוט צעצוע של מצלמה, אבל קיבלתי אותה חינם אז מה איכפת לי קיצר, התקנתי את הדרייברים של המצלמה, חיברתי אותה ל - USB ופשוט לא רואים כלום (!) בתוכנה Windows Movie Maker לא רואים כלום, מסך שחור. בתוכנות שבאות יחד עם המצלמה Photo Impression & Video Impression גם כן לא רואים כלום. רק ב - MSN Messenger 7.0 באשף כוונון השמע / וידאו ... רואים, אבל זה לא עוזר לי כי כשאני מנסה לדבר עם מישהו ולהפעיל את המצלמה הוא לא רואה כלום וגם אני לא רואה את עצמי. למישהו יש מושג מה בדיוק הבעיה ?! ואיך ניתן לסדר אותה אם בכלל ? ??? תודה רבה מראש !!

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  2. Started by shloosh,

אני מגיע הבייתה ,נכנס למיטה ופתאום המחשב נדלק לו לבד!! לא נגעתי בכלום ממש שום דבר,לא הדלקתי פשוט כלום. והמחשב פתאום התחיל לפעול. מה זה??? קשור לספק כח או משהו אולי??? לא יודע...

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  3. Started by aweigh,

שלום חברים, לא מזמן בזק שדרגו אותי ל-100 מגה וכמובן שמיהרתי לעדכן את הספק שלי בזק בינלאומי. ישנה תופעה מוזרה ואשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי מה לעשות על מנת לתקן. כאשר בזק מחברים אותי על 50 מ"ב אני מקבל 50, כאשר בזק מחברים אותי ל- 100 מ"ב המהירות נופלת ל-10 מ"ב. היו אצלי 2 טכנאים החליפו בארון ומה לא, ולא הצליחו לעלות על הבעיה המוזרה. העניין הוא שטכנאי בזק הגיע עם המחשב נייד שלו הוא קיבל 70-80 כששאלתי אותו מה יכול להיות אצלי הבעיה שהרי כאשר אני מוגדר 50 אני מקבל. הוא אמר שזה נורא מוזר ולא יודע מה לומר. האם מישהו יש לו כיוון מה יכולה להיות הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה? המון תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  4. Started by solet,

שלום לכולם, לפני 5 ימים רכשתי את המדפסת הנ"ל, שהיא גם סורק+פקס+מכונת צילום+מדפסת. על פניו , סבבה לגמרי. חיברתי אותה למחשב, התקנתי את הדיסק, סיימתי את ההתקנה, כביכול הכל טוב ויפה. מי שמכיר את התוכנה של HP יודע, שמותקנת במחשב תוכנה שנקראת HP SOLTION CENTER' שמרכזת בתוכה את כל הפעילות שהמדפסת המשולבת עושה. הבעיה שלי, היא שהתוכנה לא מצליחה לזהות את הסורק שמותקן. היא כן מצליחה לשלוח להדפסה, אבל את הסורק היא לא מזהה. פניתי אינספור פניות למוקד של HP , החלפתי מדפסת, החלפתי כבל USB (הם נמכרים בנפרד) פרמטתי את כל המחשב!!! ועדיין, אני מתקין הכל, אבל את הסורק המחשב לאט מזהה. התומכים אמרו לי שאולי, יש לי בעיה ביציאות USB שלי, שלא יוצא מהם מספיק מתח חשמלי שמגיע לסורק. מישהו שמע על בעיה…

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  5. Started by dino,

נגיד אני רושם תגובה, ושאני לוחץ על שלח, הוא מחכה כמה שניות, ואז מודיע את ההודעה הבאה:

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  6. שלום, יש לי בעיה מעצבנת שבערך כל מקש שלישי במקלדת גורם למיוט ברמקולים. יש לי מקלדת של מיקרוסופט, אם תצטרכו את הדגם המדויק אני אחפש אותו. זה קורה רק לפעמים כשאני שם סוללות חדשות לכמה זמן ואז זה מפסיק וחוזר ומפסיק וחוזר. חיפשתי בהגדרות וחיפשתי בהכל.. מישהו מכיר בעיה כזאת?[br]פורסם בתאריך: 9.07.2010 בשעה 15:58:55 מישהו בבקשה?

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  7. קורה לי בלא מעט סרטי 4K כמה שנסיתי לא הצלחתי לפתור את הבעיה או להבין בכלל ממה היא נגרמת.. קורה ב VLC, 5KPlayer, BS.Player וכל נגן מדיה שהצליח לפתוח את הקובץ מצורף דוגמה ונתוני המדיה נתוני המחשב: מעבד AMD Ryzen 7 2700x לוח אם: GIGABYTE b450 aorus m 32 RAM DDR4 כרטיס מסך: NVIDIA GEFORCE GTX 1060 6GB מסך: LG 27GL83A-B 27 Inch Ultragear QHD IPS 1ms NVIDIA G-SYNC

• אהבתי!
    • 3 תגובות
    • 786 צפיות
  8. Started by moshe20,

יש לי מעבד עם E6300 עם מאוורר סטוק והטמפ במנוחה 72 מעלות מה לעשות?? אה כן והסינק קר יש לי מארז וספק גינרי האם כדאי להחליף האם זאת יכולה להיות הבעיה בדקתי בשני תוכנות + ביוס

9. Started by ktm6,

מחשב נייד DELL 500 עבדתי עםהמחשב עד שהסוללה התרוקנה לגמריי.. עכשיו שאני מוציא את המטען מהחשמל הוא נכבה דהיינו לא מטעין. באייקון למטה בוא מראה לי שהמטען מחובר . המחשב בן חודשיים הוא אף פעם לא עשה לי בעיות עם הסוללה.. יכול להיות שזה בגלל שרוקנתי את הסוללה לגמריי ?.. יכול להיות שזאת בעיה שניתן לפתור אותה בקלות (שינוי הגדרה וכו') ?.

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  10. שלום, יש לי במחשב שני דיסקים קשיחים. הדיסק שעליו לא מותקנת מערכת ההפעלה תקול. לא מצליחה להעלות את הווינדוס. מקבלת הודעה שהקובץ ntoskrnl.exe חסר. האם ניתן לטפל בבעיה מבלי לפרמט ולהתקין מחדש את הווינדוס? ניסיתי לבצע repair אבל לא עזר. (יש לי ווינדוס 7) תודה מראש לעוזרים, מיכל

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  11. Started by RS4,

המחשב עושה לי ריסטים לבד...!!! אני מדבר על מחשב חדש עם המעבד קונרו החדש לוח אם של ג'יגהבייט S2 וספק כוח-ליברטי 400 המחשב חדש יש לי אותו פחות מחודש וכבר זה פעם שנייה שהוא עושה לי ריסט השבוע... בדקתי באנטי וירוס והמחשב נקי מוירוסים כך שזאת לא הבעיה מה יכולה להיות הבעיה או שכדאי שאני ילך לחנות מחשבים (נועה מחשבים)

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  12. Started by hero,

אהלן. הסיפור כדלהלן: אתמול ניסיתי להעתיק כמה קבצים מכונן אופטי וההעתקה נתקעה כמה פעמים. בדקתי את הכונן עם דיסקים אחרים והגעתי למסקנה שהכונן לא בסדר. כיביתי את המחשב,ביטלתי אוברקלוק, וחיברתי שני כוננים ישנים שיש לי, שלא הייתי בטוח אם הם תקינים או לא. מסתבר שהכוננים האלו היו מקולקלים, חיברתי את הישן והפעם הוא הצליח להעתיק. מאותו רגע, הגעתי לגיהנום. משהו כמו 7 מסכים כחולים והתרסקויות אפילו ב-safe mode. ניסיתי לבטל את ה-IDE של הסידי,וזה לא עזר, גם קיבלתי מסך כחול (האחרון). עכשיו ניתקתי את הכונן לחלוטין, העברתי את ההארד דיסק עליו יושב הווינדווס ל-IDE השני (זה שהסידי היה מחובר אליו), ונראה לי שהוא יציב עכשיו. לא בטוח. מצורף קובץ עם ה-minidumps. המחשב היה מאוד יציב קודם לכן, גם …

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  13. Started by TNTx2,

קניתי מחשב חדש הכל חדש חוץ מהמעבד. המפרט: ‏זכרונות 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel ‏לוח MA78GM-S2H AM2+, 780G, DDR2 1066 HDMI‎ ‏כרטיס מסך 9800GT Synergy 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E ספק כוח ‏500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin‎ של חברת HEC אך המעבד שלי הוא ‏Athlon 64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore ‎ אני משחק ב GTA החדש והמשחק בשלב מסוים מאבד את הצבעים והמחשבים קופא אי אפשר לעשות שום דבר חוץ מריסט. מה עלי לעשות? תודה[br]פורסם בתאריך: 8.12.2008 בשעה 08:48:37 העלתי גם תמונה של הטמפרטורות אחרי ריסט

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  14. היי כולם. לפני כחודש קניתי מחשב חדש I7 3770 לוח אם Asus P8Z77-VLX LGA1155 זכרונות Corsair Vengance כרטיס מסך Gigabtye Radeon HD 7850 GV-R785OC-2GD ספק Antec Basiq 650W מאז שקיבלתי אותו אני חווה התרסקות של משחקים (סקיירים, סטאקרפט 2 מאס אפקט 3) למסך אפור עם פסים אפורים או מסך שחור, מלווה ברעש סטטי מהמרמקולים. רק ריסטרט פותר את הבעיה, לעיתים המסך לא נדלק אחרי ריסטרט (מחובר לחשמל אך לא מקבל אות מהמחשב) ונדרש כיבוי של המחשב והדלקה מחדש. הבעיה יכולה לקרות תוך כמה דקות ועד כמה שעות, אין שום תופעה מוקדמת לפני שזה עומד לקרות זה פתאומי לחלוטין. יש לציין שכשאני עובד בAutoDesk Maya מופיעה לי לעיתים השגיאה Display Driver stopped responding and has recovered. אז המסך נכבה לכמה שניות ו…

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  15. Started by E-tay,

עוד כמה ימים אני מקבל רדאון 9700 פרו ואני רוצה לדעת איך מתקינים אותו. (לפי מה שידוע לי צריך לנתק את המחשב מהחשמל ולחבר את הכרטיס ל AGP ולספק נכון?)

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  16. Started by ogeva,

שלום לכולם, ברצוני לשתף אתכם בבעיה איתה אני מנסה להתמודד כבר תקופה ארוכה: יש לי מחשב ישן מבוסס AMD Duron 900MHz (ללא OC) לוח אם VIA AK73 PRO 3X256MB SDRAM (יצרנים שונים) כרטיס מסך RIVA TNT 32MB מע' הפעלה Win XP Pro SP2, Mandrake Linux 10.0 במשך תקופה אני סובל מתקיעות ב-XP בלבד: המסך קופא, המקלדת לא מגיבה והמחשב חוטף בעיטה ב-Reset. ב Linux לא ראיתי תופעות כאלה. יש לציין שחששתי מהתחממות- פתחתי, ניקיתי (פלאגים, פלטינות, שמן ברקס וכו')- לפי תוכנת המוניטור של VIA, המחשב עובד בין 40 ל-45 מעלות ולמרות זאת, הבעיה חזרה. לאחר פירמוט Win XP Partiion והתקנה מחדש, הבעיה חזרה. חבר שמבין קצת יותר ממני יעץ לי להחליף כרטיס מסך ונתן לי לנסות RIVA TNT 16MB ענתיק. כבר כמ…

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  17. Started by nizan33,

שלום לפני שבוע קניתי זכרון של קינגסטון שני סטיקים של 512 מגה כל אחד ביחד 1 גיגה במהירות 400 מגה הרץ פועל טוב אני חושב והיום פתחתי את המחשב והחלפתי את המקום של הcdrom למקום אחר וכשהדלקתי את המחשב בפעם הראשונה הוא עשה לי מסך כחול אחרי כמה שניות ועכשיו כשאני בודק בtask manager אני רואה אבל בתוכנה cpu-z הוא מראה לי נתונים נכונים. מה שמסומן זה מה שאני חושב שלא בסדר, אשמח אם מישהו יגיד לי כמה אמור להיות רשום ואיך לסדר את זה. בבקשה עזרה!!

• 13 תגובות
    • 786 צפיות
  18. Started by PRD,

בזמן שאני משחק לי באיזה משחק במחשב המחשב התחיל לצפצף ולא הבנתי למה, שמתי את היד שלי עליו והוא היה חם והמאוורר בכלל לא פעל. מה אני יכול לעשות ? המחשב מתחמם מכל דבר...בבקשה עזרה דחוף!

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  19. Started by SpeeTroX,

יש לי מחשב גיימינג שאני משחק בו בעיקר פורטנייט לפני כמה ימים המשחק הפסיק לפעול כראוי. לדוגמה- פעולות שאני מבצע במשחק לא קוראות מפעם אחת צריך לעות פעמיים את הפעולות (אדיתים) . השתמשתי באתר UserBenchmark והתוצאות שקיבלתי לגבי המעבד זה שהוא עובד מתחת לפותנצאיל שלו לדוגמה המעבד עם בוסט(בכל הליבות בייחד) צריך להגיע ל 4.3ghz הוא מגיע רק ל 3.9. חשוב לציין שלא מרגיש דרופים ב fps שאני משחק. המחשב שלי: לוח אם- b365m h https://www.gigabyte.com/il/Motherboard/B365M-H-rev-10#kf מעבד - i7 9700f https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/193738/intel-core-i7-9700f-processor-12m-cache-up-to-4-70-ghz.html כרטיס מסך - https://rog.…

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  20. Started by arikm,

במחשב שלי אין חיבור SATA, מערכת הפעלה מותקנת בדיסק WD green 500GB AADS עם כרטיס STLAB SiI 3512 PCI SATA. המחשב נתקע לעיתים קרובות, לפעמים עם הודעה על בעיה ב-scsiport.sys. פעם אחת כבר החלפתי דיסק באחריות אחרי כמעט שנה, הדיסק הקודם היה כמעט זהה - AACS. המחשב הסתדר, עברו 3-4 חודשים ועכשיו שוב חזרו בעיות דומות. אני לא יודע אם הבעיה בדיסק או שאולי הבקר לא אמין וגורם לשגיאות בדיסק הקשיח. 1. האם זה בקר מוצלח לפי דעתם? 2. אשמח לשמוע המלצות לתוכנה לסריקת הדיסק הקשיח ומציאת סקטורים פגומים. chkdsk מצא כמות קטנה של טעויות, כנראה בגלל שהמחשב נתקע באופן פתאומי... חשבתי גם על כיוון שאולי ה-windows update עידכן את קובץ ב-scsiport.sys וגרם לבעיות אבל מצאתי רק תיעוד על בעיות שהיו ב-SP2 ולי…

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  21. Started by Chaos,

שלום לכולם. קניתי היום סטיק של 512MB זיכרון, מסוג DDR400 של V-DATA. ברשותי היה סטיק נוסף של 512MB זיכרון, מסוג DDR400 של A-DATA. לאחר התקנתו, המחשב פשוט לא עבד. מסך המחשב הציג הודעה כי "המסך עובד, יש לבדוק את המחשב או את כבל המסך". המסך נבדק ונמצא תקין. ניסיתי לחזק את הסטיק, לחבר לסלוט אחר, אך דבר לא עזר. יש לציין, כי הסטיק תקין, ככל הנראה, מפני שלחבר שלי הייתה אותה הבעייה, אך היא נפתרה לאחר מספר "חיזוקים" לסטיק. תודה רבה על כל ההקשבה וההתייחסות, קובי.

• 12 תגובות
    • 786 צפיות
  22. Started by avsb,

יש לי לוח אם ABIT IP35-E ניסיתי לעשות עדכון ביוס דרך הווינדוס בתוכנה של היצרן קיצר שמתי את הקובץ בתוכנה ולחצתי התחל עדכון אוקי חיכיתי המחשב נתקע כזה חיכיתי עוד 20 דקות חצי שעה עדיין לא משתנה כלום לחצתי על הכפתור של הריסט ולא הגיב לחצתי על כיבוי המחשב התכבה..לאחר דקה הדלקתי מחדש ולא היה כלום על המסך לא כתוב כלום אבל החשמל פיזית עובד כל המאווררים והאורות נדלקים והנורה של הלוח שמראה תקינות ואי תקינות של הלוח הייתה ירוקה מה שאומר שהלוח תקין..הוצאתי את הסוללה CMOS חיכיתי רבע שעה והחזרתי לא הלך למישו יש רעיון? שלחתי את המחשב לתיקון הם אמרו שיחליפו לי את הביוס..אבל אני רוצה לדעת מה עושים למקרה שפעם הבאה אני יתקל בתקלה כזאת אצלי או חבר

• 10 תגובות
    • 786 צפיות
  23. Started by Mike_M16,

שלום, יש לי בעיה בהגדרות השמע של המחשב, כאשר אני מכניס אוזניות לכניסה הקדמית הן עובדות בצורה לא טובה. כלומר, אני שומע חלק מהאזוניות וחלק מהרמקולים ואז עלי להכנס לRealtek HD Audio Manager ולשנות שם את ההגדרות. אני צריך לחזור על הפעולה כל פעם כאשר אני מכניס או מוציא את האוזניות. פעם זה עבד אצלי אוטומטית, כלומר זהה שחיברתי אוזניות ושמעתי רק דרכן ולא דרך הרמקולים. השאלה היא איך להחזיר את זה לפעול כך שזה יזהה אוטומטית. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  24. Started by Elapsed,

נפתר.

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  25. Started by easyuri,

חבר'ה אני מפרמט את המחשב של חברתי קרן יש לי כמה שאלות חשובות א. יש לי כמה הורדות קריטיות באי מיול שאני רוצה להעביר. מה עליי לעשות למען שהללו יישארו? ב. אילו קבצי מערכת עליי להגדיר בהגדירי את המחשב? (FAT32, NTFS וכיוצ"ב) וכיצד אני עושה זאת? ג. האם אפשר לפרמט רק את C: ולא את D:, אבל בשיטה שתבטיח שכונן D: לא יוגדר כ"בלתי-מפורמט" ובלתי ניתן לגישה אחרי שאתקין מחדש את ווינדוז על C:? תודה

• 2 תגובות
    • 786 צפיות

דיונים חדשים בפורומים