תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
לפני פחות משבוע קניתי מחשב חדש והתכנון היה שמחר יתקינו לי את הווינדוס, אבל היום הדלקתי את המחשב ושמתי לב שהצורב, הכונן האופטי היחיד, לא מגיב ואין לי מושג אפילו אם המערכת מזהה אותו. ואני מאמין שלזה שיתקין לי את הווינדוס יש רק דיסקים של התקנה. האם זו תופעה נורמלית? הצורב: LG GH22NS30 SATA x 22 Black http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=96 לוח אם: Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1048 אני רק רוצה לציין שבמפרט שקיבלתי היה כתוב בהתחלה צורב של samsung, אבל ראיתי גם מפרטים שכללו את הצורב הזה יחד עם אותו לוח אם.
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שבוע טוב, יש לי במחשב בעיה שאחת לשבועיים בערך המחשב עובד מצויין ואז פתאום או נתקע או מסך כחול מהיר ואז מאתחל את עצמו ואז כשהוא עולה המחשב מציג הודעה שהוא לא מזהה את ההארד דיסק או שהוא מציג שהוא לא מצליחה לעשות BOOT... כל פעם שזה קורה או שאני נאלץ להתקין מחדש את הווינדוס וזה מסתדר או שאני משנה בביוס את ההגדרות של הBOOT ומשחק איתם קצת ואז פתאום הוא מזהה את ההארד והכל כרגיל... ההארד דיסק מחובר ב SATA זהו הארד דיסק חדש של SEAGATE שחשבתי שהבעיה היא בהארד דיסק אבל הוא נשלח למעבדה וגם הוחלף לחדש ושוב פעם נבדק ונאמר שהכל תקין איתו.. מה יכולה להיות הבעיה שגורמת לכל הבלאגן הזה? חשבתי שאולי הביוס פתאום נופל או משו כזה ואז פתאום אין לו זיהויי של הרכיבים או משהו בסגנון, תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אהלן לכולם יש לי בעיה ואני כבר משתגע ממנה. אז ככה אני פשוט גולש רגיל והכל לא מפעיל דברים כבדים על המחשב והוא פתאום נתקע ואחרי כמה שניות או שהוא נותן מסך כחול ועושה ריסט או שהוא ישר עושה ריסט. ניסיתי להחיף הארד דיסק לא עזר החלפתי זכרון לא עזר החלפתי ספק זה לא עזר ניסיתי לנתק את כל המאוררים כי אולי משהו מקצר גם לא החפלתי כרטיס מסך וגם לא עבד. הפעלתי את התוכנה HIRON BOOT 10 והוא לא מצא שום דבר לא תקין. ניסיתי לפרמט וזה חזר שוב אחרי יום ניסיתי להתקין ווינדוס 7 זה גם חזר אחרי יום. המעלות של המחשב בסדר הוא לא מתחמם (תמונה בהמשך) ניסיתי להחילף חומרה הקיפית כמו עכבר מקלדת מסך ואפילו רמקולים, ניסיתי לנתק את המודם החיצנוי של הוט אפילו ועדין זה ממשיך, חשוב לציין שזה קורה סתם ככה …
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום התחדשתי ב-HD4850 חיברתי אותו, התקנתי את הדרייבר, אבל ברגע שאני מחבר את המסך אליו (כרגע אני מחובר למובנה), המסך לא מראה כלום. כשאני מדליק את המחשב, נדלקת נורה אדומה על הכרטיס והמאוורר שלו לא עובד. ניסיתי לבדוק בביוס אם אני מוגדר נכון, אבל קצת הלכתי לאיבוד שם. אשמח לעזרה. תודה 8)
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
המחשב הוא פנטיום 4. לא היה עליו תוכנה אנטי וירוס והוא התמלא בוירוסים ששינו את מקשי המקלדת ועשו עוד בעיות. ניסיתי לפרמט בדרך שאני תמיד עושה boot from disk מעלה את ההתקנה של הוינדוס ואז לוחץ אנטר. אבל אי אפשר לעשות את זה משום מה גם שאני לוחץ אנטר וגם שאני לוחץ על R באפשרות התקנה הוא לא מגיב. רק על f3 שזה יציאה מההתקנה. מה האפשרויות העומדות בפניי לפירמוט בדרך אחרת? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי מפורט בצד. המחשב שלי עושה ריסט לבד בערך פעם-פעמיים ביום, והדבר לא קורה בעת הרצת משחק או משהו מיוחד - אלא סתם גם שהמחשב לא עושה כלום. העניין הוא שאין גם BLUE SCREEN OF DEATH , וגם הוא פורמט וזה לא עזר. טמפ' בדקתי למעבד ולכרטיס מסך , הן תקינות . הדבר היחיד שעלה לי כאופציה אפשרית הוא ספק הכח , האם יש עוד רעיונות? להחליף פשוט ספק? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מנוכה 50 מעלות. מאמץ של 2 דקות 70+ או של 3 דקות 80C עםOCCT+HWMONITOR. Q6600
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היי.. יש לי בכרטיס מסך בעייה שנקראת Graphical Artifacts, פרטים עלייה: http://hwzone.co.il/guides/pc_problems_guide/2 * תראו במדריך את התמונה הראשונה, ככה אני רואה את רוב המשחקים... עכשיו זה החמיר, אפילו בדפדפן אינטרנט זה עושה לי קווים כאלו צבעוניים ואתמול ששיחקתי למרות כל הבלאגן של הצבעים הנמרחים המחשב עשה לי ריסטרט.. פרטי המחשב שלי: חלק 1: http://eliad.org/viewer.php?id=1255863639.jpg חלק 2: http://eliad.org/viewer.php?id=1255809223.jpg חלק 3: http://eliad.org/viewer.php?id=1255834895.jpg (הקישורים מפנים לשלושה חלקים של תמונה מהתוכנה אוורסט אולטימייט, שם צילמתי את המפרט) ויותר פרטים על הכרטיס מסך שלי מהתוכנה TechPowerUp GPU-Z: http://gpuz.techpowerup.com/09/10/19/7kk.png…
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
עריכה לאחר הערתו של 007 פלקון עשיתי אתחול למחשב כדי לעשות לו OC ולאחר מכן המחשב לא עלה יותר. המאוררים מסתובבים אבל המסך שחור. כרטיס המסך תקין. המעבד תקין. זכרונות הוצאו והמגעים נוקו. יש לי לוח ASUS עם מעבד 3.4 פנטיום. הלוח איכותי והיה יקר בזמנו, דגם P5AD2-E PREMIUM. ניסיתי לעשות OC. המחשב ביקש איתחול ולא נדלק יותר מאז. פירקתי כ.מסך וזיכרונות והחזרתי. המעבד עובד בלוח אחר. הוצאתי והחזרתי את הסוללה וגם הוצאתי את הג'מפר שליד הסוללה, שיניתי את מקומו, לחצתי על כפתור ההפעלה, החזרתי את הג'מפר למקום. ושוב כלום לא עובד. המחשב מצייץ שיש סיסטם פייל ועוד משהו שאני לא מבין. http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=12430 יש עוד משהו לעשות??? אגב, מצאתי את זה בלי…
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי! יש לי מחשב די ישן, פנטיום 4, 768MB RAM, רץ על XP הלך לי כבר ספק כוח אחד. בזמן האחרון המחשב מאתחל את עצמו באופן אקראי. לא משהוט מאוד תדיר בממוצע פעם בכמה שעות ספר הכוח ממש רותח כשזה קורה למישהו יש מושג האם יש קשר, וכיצד אפשר למנוע מהספק להתחמם כ"כ? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
הייתה בעיה עם הארד דיסק, הוא הוחלף, קיבלתי אחד חדש ושאני מדליק את המחשב קורת התקרית, חיפשתי קצת באינטרנט פתרונות, בדקתי את החיבור של הארד דיסק, איפסתי את הביוס, ועם או בלי התקנה של הווינדוס בתוך הכונן עדיין זה נתקע בהודעה הזאת. חשוב להדגיש שזה הארד דיסק חדש ואני לא חושב שהוא תקול. מה אתם אומרים ? אני אעשה דיסקט בוט ? זה יעזור ? מישהו יכול לשלוח קישור להסבר קצר + הורדה של מה שצריך לשים בדיסקט אני אודה לו.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב מSKYPC לפני שבוע, המפרט : ומהרגע שקיבלתי אותו יש לי בעיות איתו. המחשב נתקע המון, חלק מהפעמים אני רואה מסך שחור ויכול להזיז את העכבר אבל לא לעשות כלום וחלק מהפעמים המסך נתקע על התמונת מסך ולא זז משם (לא רואה את העכבר) העכבר שמופיע על המסך בגודל ענקי! כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא רוצה לעשות CHECK DISK FOR CONSISTANCY או משהו התקנתי את כל הדריברים של הלוח אם + ATI.. מה יכולה להיות הבעיה? הייתי שולח את המחשב לתיקון אם החנות היתה קרובה אליי, אני גר בהרצליה וקניתי מSKPYC(ראשון לציון) יש הצעות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי אנשים! יש לי תופעה מוזרה באיזו מערכת ACER ASPIRE X1700 כשמפעילים את המערכת (XP) היא עולה עד כדי מסך שחור כשמופיע הסמן של העכבר. (מצב סטטי) ניסיתי לבצע התקנה מחדש של המערכת וגם בהתקנה היא נתקעת באמצע וחודלת מלהמשיך ולסיימה. בבדיקת MEMTEST יש גם כניסה למצב סטטי.(חודלת מלהמשיך מעבר ל18 אחוז) גם בהרצה של WINPE המערכת נכנסת למצב סטטי ולא עולה. בבדיקת הHDD עם תוכנה של היצרנית (HITACHI) הSMART תקין. למישהו יש רעיון? האם זה נשמע כמו לוח לא תקין? מדובר על מערכת שהגיעה עם ויסטה מהיצרן במצב AHCI וששונתה לIDE NATIVE MODE על מנת להתקין XP. יש לציין שהמערכת עבדה כחודשיים ללא בעיה. המון תודה מראש לכולם...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הקובץ שגורם לBSOD הוא aswTdi.SYS לפי 3 קבצי הדאמפ האחרונים, מה שלדעת מראה שזה לא סתם רנדומלי. בדקתי ומסתבר שזה האנטי ווירוס, שהוא חינמי. אין לי בעיה להסיר ולהתקין מחדש, הרי הוא חינמי ופועל לא רע, אבל האם הוא באמת שורש הבעיה? חוץ מזה, עשיתי סריקה לכונן ה5000AAKS שלי, כונן 500 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל, הממצאים: 50MS:461 150MS:9 ז"א מבחינת הסקטורים האיטיים אני סך הכל במצב לא רע. מצד שני, היו 3 UNC. הבעיה? זה לא אומר לי כלום. יש לי יכולת טכנית גבוהה, אבל עדיין איני מומחה ברמה שאני יכול להבין מושג שלא למדתי שום דבר עליו. הUNC היו: 3285300 628266920 629747617 החוש הטכני הבסיסי שלי אומר לי שזה בעצם הסקטורים עם הבעיה ושמן הסתם הם לא אומרים לכם כלום. אני רוצה לברר מה הם אומרים בעצם …
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי צורב של סמסונג שהוא צורב CD\DVD משהו פשוט שנקנה לפני שנתיים. אני צורב עם Nero 7 ultra edition ובחצי מהפעמים אני מקבל פשוט דיסק ריק. הסימולציה מצליחה והצריבה גם מצליחה אבל אם נכנסים לדיסק רואים דיסק ריק. למשהו יש מושג מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום חבר'ה.. אני צריך לתקן מחשב לידידה שלא נכנס לווינדוס XP (הסמן של הטעינה פשוט לא מפסיק לזוז ולא נכנס לוונידוס). מעבד Athlon 5400+ Dual Core לוח אם Gigabyte GA-M61PME-S2 Rev 2.0 עם כרטיס מסך מובנה כרטיס מסך פעיל GeForce 7200 כונן קשיח 160GB SATA צורב DVD IDE ספק כח ג'נרי 500W מארז ATX עם מאורר 80 מ"מ אחורי ב-1400RPM החלטתי להריץ Memtest ומשהו מוזר - המחשב נכבה לבד לאחר 5 דק'. נכנסתי לביוס ואני רואה שהטמפ' באזור ה-60 ומשהו מעלות, שמתי ALARM ברגע שעובר את ה-80 מעלות וזו מצפצפת ב-Memtest הבא.. גם 90 מעלות. אני נוגע בגוף קירור של המעבד והוא מרגיש לי בטמפ' נורמלית למדי אפילו קריר. הטמפ' של הצ'יפסט זאת לעומת זאת חמימה למדי. אני מחליף גוף קירור של המעבד לאחד פשוט אחר שמקבלים ע…
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
תופעה שנמצאת אצלי תקופה ארוכה אך אפעם לא יחסתי לזה חשיבות. הפעם זה די עצבן אותי. כשאני לוחץ על המארז פיזית על כפתור Rest הוא מכבה את המחשב לכמה שניות, ונדלק לבד וכביכול עושה Rest. מה יכולה להיות הבעיה? אם אני עושה Restart מהמערכת הפעלה זה עובד תקין. אשמח לעזרה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
המחשב לא עולה, התהליך שמתרחש הוא כזה: רץ הלוגו של הלוח לאחר מכן מגיעים לתפריט של בחירת מערכת ההפעלה, לא ניתן לבחור כי המקלדת לא מגיבה(ניסיתי להחליף מקלדת ללא הצלחה). נבחרת מערכת ברירת המחדל(WINXP), ואז אני מגיע לתפריט שמאפשר לי לבחור מצב בטוח או מצב רגיל וכו', שוב לא ניתן לבחור כי המקלדת לא מגיבה, מתבצעת בחירה אוטומטית וברגע הזה מופיע מסך כחול ומתבצעת הפעלה מחדש ככה שוב ושוב. מה הבעיה? או מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי בעיה כזאת: לפעמים כשלא נוגעים במחשב הרבה זמן- הוא נתקע, מה זה אומר נתקע? העכבר לא מגיב- הסמן לא זז, אבל אני כן יכול לעבוד עם המקלדת.. והעכבר מחובר ורואים אור אדום בחלק התחתון שלו... כשאני עושה ריסטרט כמובן זה מסתדר והכל בסדר, אבל בגדול זה ממש מציק... יש למישהו רעיון למה ומדוע?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי תקלה בתצוגה של המחשב.כאשר אני מדליק את המחשב מיד מופעים כתמים ירוקים על המסך.כאשר החלפתי את המיקום של כרטיס המסך ב PCI-E הבעיה חלפה לכמה ימים וחזרה לאחר מכן.אתמול הדלקתי את המחשב ולא היו כתמים אבל לאחר כמה שעות של עבודה של המחשב הבעיה חזרה.כאשר אני מוחק את הדרייבר של כרטיס המסך אני יכול לעלות את המערכת הפעלה אבל ישנם כתמים והמחשב עובד ב VGA .במידה והדרייבר של הכרטיס מסך מותקן אני לא יכול לעלות את מערכת ההפעלה. האם יש לי תקלה בכרטיס מסך, בלוח אם , בספק? אתם מכירים מעבדה אמינה לתיקון מחשבים באזור המרכז? תודה.
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 8800GTS 320MB כשאני נכנס במחשב למשחקים ולפעמים גם שאני לא נכנס למשחקים פתאום מופיעים לי קווים\נקודות\פסים\קשקושים על המסך בכל מיני צבעים ניקיתי את הכרטיס..הוא לא מתחמם קי קודם הוא היה 67 מעלות קבוע ואחרי הנקיון הוא 54 מקסימום ולא מתחמם... מה שקורה ניראה ככה בערך רק יותר גרוע בהרבה ועל כל המסך.. וכשאני במשחק אז זה תוקע הכל...עידכנתי את הדריברים..ניקיתי...בדקתי חיבורים..זה ממשיך החרא.. מה שלא עשיתי זה להוציא את הכרטיס..למה אף פעם לא הוצאתי.. עזרהההההההה
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, אתמול המחשב שלי פתאום התחיל לעשות 'לקפוא'.כל כמה זמן(לא מוגדר)המחשב שלי קופא והמסך נהיה מפוקסל. בהתחלה חשבתי שהבעייה היא התחממות של כרטיס מסך,אבל אין ארטיפקטים והפריזים קורים גם כשאני סתם בדסקטופ ולא נוגע בכלל במשחקי מחשב! לפניי כחודש התקנתי 2GB זכרון פנימי נוספים,אבל מיד אחריי ההתקנה לא היו בעיות אני לא חושב שצצו פתאום בעיות אחריי חודש. בכל מקרה מה הבעייה?! לא קופץ לי שום ארור שום כלום! תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את המשחק Counter strike source ואני הייתי משחק בוא פעם ולפעמיים היה מצב שפשוט המשחק נתקע והמשחק עבד חלק והכל .. ועכשיו הורדתי משחק למחשב Mini Ninjas ואני משחק והכל טוב ויפה ואחרי 10 דקות משהו כזה המשחק נתקע וזה יוצא מהמשחק ורושם לי : המחשב גם אחרי פורמט וזה עדיין ממשיך, הדרייברים מעודכנים, ניסיתי לנקות את המחשב מבפנים, אין וירוסים ובדקתי באתר שאתה בודק אם המחשב שלך מחזיק את המשחק וראיתי שהוא מחזיק מפרט מחשב:
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, היום קניתי צורב DVD נוסף למחשב. כאשר חיברתי אותו למחשב (חיבור SATA) ולכבלי החשמל הפנימיים המחשב החל להתנהג בצורה מוזרה מאוד. כאשר המחשב עלה, אם בכלל, הוא פשוט נתקע בהפעלה ולא יכולתי לבצע שום פעולה במחשב עד שהיה נשמע איזשהו רעש (לפי עניות דעתי מהלוח אם) שלא נפסק רק אם כיבוי המחשב. בפעם הראשונה שהפעלתי את המחשב, קפץ חלון כחול שבו היה רשום: XXX not equal or less. איך אני מסדר את הבעיה הזאת? אם צריך להגדיר משהו ב- BIOS רק תאמרו לי מה, ואני אעשה את זה. אשמח לתגובה מהירה ככל הניתן! בתודה מראש, borissurets
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום , אני רציתי לפרמט את המחשב ולגבות עליו חומר ששקל בערך 20GB , לפני הפירמוט הכנסתי א הUSB והכונן הקשיח עלה והמחשב זיהה ונפתח כונן דיסקים חדש. עכשיו , לאחר שפירמטתי אני מנסה לחבר זה מראה שזה מחובר וקולט אבל אין במחשב שלי את הכונן הזה בכלל וכאילו זה לא קולט אבל זה מחובר והאור נדל וזה מראה את זה אפילו במחשב, ניסיתי גם במחשבים אחרים שלפני כן זה עבד בהם ופשוט זה קולטאת החיבור והכל אבל לא נפתח ולא רואה שם כונן. תודה רבה רבה מראש לעוזרים , מי שמצליח לעזור לי מלך אני חייב את זה דחוף זה מלא חומר !
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-