עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by asaf556,

לפני כחודש התחילה אצלי הופעת מסכים כחולים אז בדקתי את הזכרונות ומצאתי בהם שגיעות אז רכשתי זכרונות חדשים וזה פתר את הבעיה לשבועיים עכשיו שוב חזרו המסכים הכחולים יש לציין שהמסכים הכחולים קורים רק כאשר אני מכבה את המחשב ולא בשום מצב אחר רק בזמן תהליך הכיבוי מה יכולה להיות הבעיה ?

2. שלום אז כך יש לי שני בעיות מעצבנות עם המחשב החדש שהכרבתי, הבעיות הם: 1) ברגע שאני מכבה את המחשב מתפריט ההתחלה של הVISTA המחשב נכבה ונדלק מיד מחדש, כאשר אני מכבה אתה מחשב אחרי RESTART ע"י הכפתור במארז המחשב נכבה כרגיל ולא נדלק, נבדקו כל ההגדרות בVISTA ובבBIOS אך לא נמצא משהו שיפתור את הבעיה, אשמח לשמוע פתרון לבעיה הנ"ל 2) המעבד לפי מנהל המשימות של הVISTA מראה ברוב רובו שהוא במאמץ של 30%-70% משהו שלא כל כך הגיוני למעבד שלי ולחלקים שלי, אשמח לשמוע פתרון גם לנושא הזה, כל החלקים תקינים ונבדקו. הרכיבים הם: מעבד AMD PHENOM X4 9600 b2 - with the ertta bug-TLB bug לוח-אם GIGABYTE MA-790FX-DS5 זיכרון OCZ 4GB CL4 PLATINUM KIT דיסקים קשיחים : WD 250GB 250AAKS sata2 WD 160GB SEGATE 1…

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  3. Started by mz155,

כשאני רואה סרטים בBSplayer, אחרי בערך רבע שעה, קורה אחד משני דברים: 1. יש מסך כחול שאומר שהחומרה לא הותקנה כמו שצריך ואז הוא מפעיל את המחשב מחדש 2. הסרט הופך להיות שחור וכתוב שהדרייבר הפסיק לפעול וחזר לפעול שוב (כתוב שהקובץ הזה nvlddmkm) חשוב לציין שהמחשב חדש, נקנה לפני שבועיים. הדרייבר של הכרטיס מסך הוא הכי מעודכן שיש (האתר של nvidia) והמחשב רץ על ויסטה.. תודה לעוזרים mz155

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  4. Started by eliranzango,

היי, קיבלתי מדוד שלי כרטיס מסך RADEON 9600XT והוא אמר לי שאני צריך לעשות עדכון של הBIOS של הכרטיס הזה כדי שהוא יעבוד כמו שצריך (כי עכשיו הוא עובד גרוע..).. אין לי מושג מאיפה אפילו להתחיל, אז באתי לפה.. איך אני עושה את זה? נתונים מאוורסט: Graphics Processor Properties Video Adapter Sapphire Radeon 9600 XT BIOS Version 008.015.058.000 GPU Code Name RV360 PCI Device 1002-4152 / 174B-7C29 Transistors 76 million Process Technology 0.13 um Bus Type AGP 8x @ 8x Memory Size 256 MB GPU Clock 500 MHz (original: 500 MHz) RAMDAC Clock 400 MHz Pixel Pipelines 4 TMU Per Pipeline 1 Vertex Shaders 2 (v2.0) Pixel Shaders 4 (v2.0) DirectX Hardware Support DirectX v9.0 Pixel Fillrate 2000 M…

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  5. שבת שלום.. אני ניכנס לאתחל ובא להפעיל את הדואר אלקטרוני שזה{האוטלוק הקספרס} ואז איך שאני לוחץ ניפתח לי המאפייני אינטרנט מה קרה לדואר אלקטרוני שלי ואיך אני מחזיר הכל לקדמותו? '>http://www.2send.us/"]

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  6. Started by dnd_man,

שלום לכולם! ביום שישי האחרון המחשב הותיק שלי (בן 5) התחיל לעשות בעיות. בעיקרון, הוא פשוט לא נדלק. מבחינתו כפתור ההדלקה הוא קישוט למארז. עכשיו, למחשב יש מערכת אל פסק (גם כן ישנה, מן הסתם), שלא עשתה בעיות עד כה. בנוסף, יש לי כרטיס מסך radeon 9000, מעבד athlon X2400, לוח אם k6 (מסוג דגם שאני לא זוכר). בכל מקרה, כבר הרבה זמן שהמחשב התחמם יתר על המידה (טמפ' מעבד הגיע לסביבות 70 מעלות כל הזמן, טמפ' מערכת כללית כ-50), והכנסתי למארז שני מאווררים חזקים (באופן זמני, עד שאחליף את כל המאווררים במערכת). עכשיו, מאז התקלה בשישי החלפתי ספק לספק זמני שהיה לי, שהחזיר את המחשב לחיים. לא עבר יום (באמת, פחות מ-24 שעות!), והתופעה חזרה על עצמה. כעת המחשב מושבת לחלוטין, ולא מגיב. אני לא בטוח, אב…

• 9 תגובות
    • 761 צפיות
  7. לפני מספר ימים הופיע לו פס אפור חצי שקוף ברוחב 6 ס"מ במרכז המסך לכל גובה המסך. יש לי מחשב נייד LG בן 3 שנים שלאחרונה הוספתי לו זכרון. בעיה בכרטיס המסך? בעיה במסך עצמו? כרטיס המסך הוא ATI MOBILITY RADEON 9200. תודה! אני מאוד אשמח לשמוע שלא צריך מחשב חדש לגמרי... חגי

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  8. המחשב נידלק והכל טוב אבל עד לפני כמה ימים המסך מראה ב3 צבעים 3 אותיות ואומר לי לבדוק כבלים וכו' וכל הכבלים מחוברים למקום בדקתי הכל וגם שהמחשב לא דלוק יש את אותה בעיה אני זוכר שהייתה לי ת'בעיה הזאות שלא חיברתי נכון את החיבור הכחול למחשב אבל עכשיו הכל תקין ומחובר למקומו אז אני עדיין לא יודע מאיפה הבעיה כי מי צד אחד המחשב נדלק והמסך מחובר לחשמל ולמחשב אבל עם הדלקת המחשב המסך לא מגיב ונותן אותה תגובה ללא הדלקת המחשב. תודה מראש לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  9. Started by naory159,

יש לי מחשב יחסית חדש, פנטיום 4, ובבוקר הוא עבד לי כמו שצריך. שהדלקתי את המחשב היום אחה"צ, הוא לא נכנס אפילו לWINDOWS ומראה שגיאה כזאת: NTLDR is missing Press Ctrl+Alt+Del to restart מה זה???

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  10. ככה, לאחותי היה מספר פעמים שזה קרה וריסט פתר את הבעיה. אבל עכשיו המחשב לא עובר את המסך פתיחה של הלוח (גם אחרי ריסט) וכשאני מנסה להכינס לביוס אני תקוע במסך שכתוב entering setup הנה תמונות: כאן אני מנסה להכינס לביוס וכאן זה כל הזמן נתקע. מפרט מלא בצד... השני. ללא התקנים מחוברים (מלבד מסך ומקלדת)

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  11. Started by שמעון 17,

אחים שלי אני צריך עזרה דוד שלי הביא לי מחשב בלי הדריברים ואני לא טוב בזה במחשבים אז מישהו יכול להביא דריברים למחשב יש לי לוח אם של thinkcanter ואין לי קול במחשב אמרו לי שצריך להתקין . זה מובנה בלוח . תודה לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  12. אני מכניס דיסק הוא לא מגיב אבל אם אני לוחץ לו על "הוצא" הוא מוציא לי את הדיסק ( יש לי XP) הDVD מחובר לחשמל ולIDE בדקתי כבר 20 פעם וגם ללוח אני לא יכול להתקין שום דבר.. לא כרטיס מסך לא קול לא כלום ניסיתי דרך האינטרנט והמחשב עצמו לא מזהה את זה ..יש לי את הדרייבירים מהאינטרנט שהוא לא מזהה פשוט ואין לי מושג למה..!! משו לא הולך... דחוףףף בבבקשההה ...

• 11 תגובות
    • 761 צפיות
  13. מקווה שהבנתם למה התכוונתי זה מן ריבוע עם 4 פינים שיוצא מהספק ואמור להתחבר ללוח,בדרך כלל החיבור הוא ליד המעבד, אני שואל כי כשאני מחבר את הפינים האלה המחשב לא נדלק וכשאני מנתק אותם אז המחשב נדלק ולא מדליק את המסך, החלפתי כרטיס מסך ועדיין זה אותה בעיה,חשבתי על בעייה של הלוח אבל לפני שאני מזמין לוח חדש אני רוצה להיות בטוח שזה אכן בעייה של הלוח למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה מראש על העזרה

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  14. Started by jabbahutt,

שלום לכולם... קניתי מחשב חדש (אחרי המלצות פה בפורום...). התקנתי עליו VISTA X64. המפרט שלי הוא כזה: Intel C2Q 9550 Geil 5-5-5-15 1066MHZ 4GB SAMSUNG 640GB HD Gigabyte Radeon HD4870 ASUS P5Q Pro Seasonic M12 500W PSU בכל אופן היו לי המון בעיות (גיליתי שאת רובן ייצר ה-Windows defender)... היו לי הרבה BSOD אבל אחרי שכיביתי את זה הם הפסיקו. הבעיה היחידה שהתחילה לצוץ לאחרונה היא שבמשחקים כמו CRYSIS וWORLD IN CONFLICT אחרי כמה דקות המשחק מתרסק וב-DESKTOP כתוב שה-atikmdag היה לו ERROR והוא RECOVED SUCCESSFULLY. השאלה שלי היא איך להתגבר על זה. בעבר עשיתי קצת OC לכרטיס מסך אבל ביטלתי את זה למרות שזה לא השפיעה עם ההתרסקויות. תודה, נמרוד

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  15. Started by aviram_hi,

שלום! חבר שלי קנה כרטיס RAM של 256Mb, ואני הסכמתי לחבר אותו, כי אני יודע איך. חיברו את הכרטיס, והפעלנו את המחשב. המחשב נדלק, אבל אין תמונה. ניסינו בעוד מסך, שום דבר. וגם הכוננים גם לא נפתחים, דבר שגרם לנו לחשוב שאולי לא מגיע מספיק חשמל מהספק למחשב. ניסינו שקע אחר, גם זה לא פעל. מצאנו בלוח אם שני חיבורים שאנחנו לא יודעים אם הם אמורים להיות מחוברים או לא: http://img80.imageshack.us/my.php?image=cimg0923bb1.gif http://img388.imageshack.us/my.php?image=cimg0922gk7.gif אז כמה שאלות: הם צריכים להיות מחוברים למשהו? מה עוד יכול לגרום לדבר כזה לקרות? יש סיכוי שזה באמת הספק כוח? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  16. Started by TNTx2,

קניתי מחשב חדש הכל חדש חוץ מהמעבד. המפרט: ‏זכרונות 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel ‏לוח MA78GM-S2H AM2+, 780G, DDR2 1066 HDMI‎ ‏כרטיס מסך 9800GT Synergy 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E ספק כוח ‏500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin‎ של חברת HEC אך המעבד שלי הוא ‏Athlon 64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore ‎ אני משחק ב GTA החדש והמשחק בשלב מסוים מאבד את הצבעים והמחשבים קופא אי אפשר לעשות שום דבר חוץ מריסט. מה עלי לעשות? תודה[br]פורסם בתאריך: 8.12.2008 בשעה 08:48:37 העלתי גם תמונה של הטמפרטורות אחרי ריסט

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  17. Started by adam99,

שלום! כשאני מדליק את המחשב הוא אומר לי: Hardware Monitor found an error. Enter Power Setup menu for details. וכשאני נכנס לתפריט Power Setup בביוס הוא מראה לי את כל המתחים וב3.3V כתוב ליד באדום 2.9V מה הבעיה? תודה!

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  18. Started by doviknohl,

שלום, קניתי לפני חודש מחשב נייד חדש- lenovo e530 i5 3210, 6gb ram, 500gb 5400rpm,win7. משום מה המחשב זז ממש לאט, הטעינה הראשונית לוקחת ממש הרבה זמן, וכל אתחול גם לוקח זמן (לא תמיד זה כ"כ הרבה זמן, אבל הייתי מצפה ממחשב חדש עם נתונים כאלה, שייתן הרבה הרבה יותר..). כל פתיחה של וורד/אינטרנט וכו' גם לוקח זמן- קיצר עסק ביש. ניקיתי כבר עם CCLEANR ועם האנטיוירוס AVG שיש לי, וזה לא עזר יותר מדי. המחשבה שלי שזה הרבה מאוד תוכנות של היצרן שמותקנות על המחשב גורמות לזה. אני מצרף תמונה של מנהל המשימות (חוץ מכל שאר היישומים שרצים, יש עוד משהו מוזר שם- גוגל כרום- למרות שכרגע רק הלשונית הזאת פתוחה, יש איזה 5 יישומים של זה שרצים. לא נראה לי שזה נורמלי). ואני מצרף עוד תמונה של התוכניות שמותק…

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  19. היי, כאשר אני משחק בכל מיני משחקים יש רעש רקע שנשמע שהוא מסונכרן עם הפעולה של ה-HDD, וזה די נוראי ואני לא יודע איך לגרום לזה להפסיק מבלי להשתמש ביציאה אחרת (כבל קצר). בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  20. Started by eliyaex,

שאלה יש לי כרגע מלא בעיות במחשב ואני חושב שהכי טוב יהיה לעשות לו ריסט הבעיה היא שיש לאבא שלי תוכנות שהוא עובד איתם במחשב ואני מפחד הם לא יפעלו לו אחרי זה אחת עובדת עם דוס(ולקח שנים לטכנאי שלנו להעביר אותה מהמחשב הישן למחשב הזה ולהתאים אותה והכל)והשניה היא תוכנה שעולה הרבה כסף ואתה מקבל קוד רק למחשב אחד ואני מפחד שאם אני יאפס תמחשב אז זה לא יקלוט תמחשב וירצו עוד כסף מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  21. יש מסך מחשב המחובר לכרטיס מסך והוא עובד תקין. האם ניתן לחבר מסך נוסף ליציאה של השבב הגרפי המובנה בלוח האם ? תודה למסייעים והסייענים...

22. שלום חברים ומנהלים יקרים יש לי שאלה חשובה/דחופה קניתי כבל hdmi ואני מנסה לחבר את הלפטופ למסך טלויזיה אבל לא מצליח לצפות בתוכניות מהמחשב בטלויזיה מה אני צריך לעשות כדי לצפות ?מלבד לחבר את הכבל בינהם תודה רבה

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  23. Started by coperl,

היה לי וירוס בדיסק חיצוני שהסתיר את התיקיות לקבצי מערכת ונתן קיצורי דרך במקום, האנטי וירוס מחק את הוירוס, אבל התיקיות עדיין מוסתרות ללא יכולת להפוך ללא מוסתר, האם יש דרך להפוך לתיקייה רגילה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  24. Started by yair d,

שלום, יש לי כרטיס microsd (קניתי את הרישיון) כשהתוכנה (התוכן הוא ספרים לקריאה/לימוד) מותקנת הוא מופיע ככונן דיסק : cdf פניתי לחברה ואמרו שזה ניתן בעדכון התוכנה (הם מפרסמים עדכונים בתדירות די גבוהה ,ברור לי שזה כלכלי ולא טכני). אני רוצה לשכפל אותו לכרטיס אחר, או לעתיק אותו למחשב שיפעל ללא הכרטיס. (לשימוש עצמי). יש אפשרות או תוכנה שיכולה לעשות את זה? עד עכשיו ניסיתי כל מיני תוכנות לשכפול דיסקים וכרטיסים ללא הצלחה (כבר לא זוכר באלו תוכנות). תודה.

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  25. בחלונות כול הכוננים מופיעים סהכ 3 כוננים SSD וכונן M.2 העתקתי את מערכת הפעלה לכונן M.2 בביוס ב BOOT מופיע WINDOWS BOOT MANGER ומתחת כונן עם מערכת הפעלה SSD כיצד ניתן לראות את שאר הכוננים בכדאי שאוכל לעלות מכונן M.2 תודה

• 0 תגובות
    • 761 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.