עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שבוע שעבר קרס הווינדוס הקודם שלי. לאחר נסיונות כושלים לתקנו פרמטתי והתקנתי ווינדוס 7 חדש. למרות הודעות שגיאה שונות שצצו במהלך ההתקנה ורעשים חזקים מכונן הדיסקים בזמן שהיה קורא את דיסק התקנת הווינדוס (שאגב לא נשמעים כאשר אני מחברו למחשב אחר, ובודק שם אמנם דיסק של מוזיקה), כל פעם אחרי אתחול היה נראה שהתקנת הווינדוס ממשיכה, כך שנתתי לתהליך לרוץ ולבסוף הותקן אצלי ווינדוס 7! הייתי שמח ,אבל עכשיו כשבאתי להפעיל משחקי מחשב אני רואה שאף אחד, ללא יוצא מן הכלל, לא עולה ולא מופעל. בETS 2 כותב לי שהתוכנה קרסה (אפילו לא נכנס למשחק), ובמשחקי הGTA השונים אפילו אין תגובה בקליק כפול על הלינקים. כאשר אני מביט אחורה על ההליך המוזר שבו הותקן אצלי ווינדוס, אני מניח שזה קשור להו…

2. שלום. הסרתי דרך add/remove programs את הדריברים של NVIDIA (חוץ מהכרטיס מסך), ואז עשיתי ריסטארט. הפעלתי ווינדוס בSAFE MODE, והשתמשתי בדריבר קלינר כדי להוציא את השאריות של הדריברים שמחקתי. עשיתי ריסטארט ועכשיו אני לא יכול להפעיל ווינדוס. כנראה נמחק קובץ חשוב מאוד להפעלתו. אני לא יודע מה לעשות.

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  3. Started by levya1,

שלום רב יש לי בעייה שאין לי אפשרות להכניס למצב פעולה את ה stereo mix כיון שהוא במצב לא פעיל , מדוע זה ?(ראו תמונה מצורפת) מחשב חדיש לוח 945P-S3 של גיגהבייט + כרטיס קול מובנה REALTEK HD הסיבה היא שאני רוצה להקליט מתחנות רדיו שנמצאות באתרי web, ולפי מה שהבנתי צריך שהסטריאו מיקס יהיה פעיל . תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  4. Started by gorff5,

שלום לכולם יש לי מחשב amd 64 bit 3000 לוח אם גיגהביט 512 זיכרון hard disk 80 giga ניראה לי sata דיסק windows sp1 מקורי בכל חודש ה win קורס ... לפעמים ביגלל ה norton לפעמים ביגללה office ולפעמים מסתם תוכנה אחרת אך הסתדרתי... היום ניסיתי לעשות פורמט בפני שהמחשב לא עבד ולא עלה ה win ... פירמטתי... כשסימתי שניה אחר כך ה win נתן הודעה שגיאה(שאומרת "למחוק את האנטיוירוס או משהו"למרות שזה גמר לפרמט...ככה שאני לא מצליח להפעיל ה win אחרי הפורמט.. ליפני שעשיתי פורמט ולא עלה הwin המחשב כתב לי הודעה שחסר קובץ בשם hal.dll... אחרי שעשיתי פורמט המחשב כתב לי שהוא לא מצליח להעלות את ה win וכותב NTLDR MISSING עכשיו לא משנה מה אני יעשה נידפקתי....... אני לא מצליח להתקין את הwin....מה לעשותת…

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  5. קניתי מחשב חדש עם הכרטיס הזה http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=169&grp=3 כשאני מנסה להתקין את הדרייברים שהורדתי מהאתר של ati הוא נותן שתי הודעות 1. 2. הוא נותן לי להתקין רק מהדיסק שבא עם הכרטיס, אבל זה דרייבר ישן (גרסא 6.10, וכבר יש 6.11). מה זה החרא הזה?

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  6. שלום אתמול קרה משהו למחשב שלי והייתי צריך לעשות ריפייר לווינדוס...עשיתי והכל הלך חלק. עכשיו,אני מנסה להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך (Radeon 9600XT) ואני מקבל את השגיאה הבאה: setup was unable to complete the installation. try to setup your display adapter with a standard vga driver before running setup. ניסיתי להתקין את הדרייברים מהדיסק שקיבלתי ולא עבד,ניסיתי גם להתקין את הדרייברים הכי מעודכנים מהאתר של ATI וגם לא עבד...ושהסתכלתי במנהל התקנים שמתי לב שהוא לא זיהה את הכרטיס מסך בכלל...לפני הריפייר הכל עבד בסדר גמור,ואני תקוע עכשיו עם גרפיקה ירודה ולא יכול לעשות כלום חוץ מלגלוש וגם זה בקושי(בכרטיס טלויזיה רואים את כל הפיקסלים בגלל שאין דרייברים,ושאני מדפדף בדפים או מגל…

• 10 תגובות
    • 800 צפיות
  7. שלום לכולם, התקנתי מעבד ולוח אם חדש. פרמטתי את המחשב, התקנתי דרייברים, והגעתי לדרייבר של הכרטיס מסך (R9 280X) הורדתי את הדרייבר הכי מעודכן מהאתר של AMD, ושאני לוחץ על ההתקנה אני מקבל את ההודעה הבאה: תודה רבה על העזרה, שתהיה שבת שלום וחג שמח אנשים יקרים!

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  8. Started by elibugi12,

היי חברה! היום רציתי לעשות clean install לווינדוס אז מחקתי את כל מה שי על המחשב ורציתי להתקין מחדש את ווינדוס 8.1 אבל במהלך ההתקנה כשהגעתי לבחירה איפה להתקין את מערכת ההפעלה מופיעה הודעה שאי אפשר להתקין כי המחיצות הם gpt ואני צריך mbr או משהו כזה.. בנתיים אני לא יכול להפעיל את המחשב בלי מערכת ההפעלה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Wond3r,

סתם הייתי על המחשב פתאום היה ריסטרט.. לפני שהווינדוס עלה ישר עוד ריסטרט אז הבנתי שהוא נדפק וריציתי להתקין אותו מחדש, שמתי את הדיסק ואז באמצע זה עושה מסך כחול עם שגיאה שאני חייב לכבות את המחשב.. היה את השגיאה הבאה: STOP : 0X0000007F (0X0000000D, 0X00000000, 0X00000000, 0X00000000 ניסיתי להתקין בשתי כוננים ובשניהם אותה בעיה... וגם ניסיתי עם דיסקים שונים של ויינדוסים וזה עדיין עשה את השגיאה הזאת באמצע ההתקנה...

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  10. Started by danezeq,

שלום לכולם. אני מנסה לחבר בקר מאווררים של nzxt יש חיבור חשמל ועוד חיבור אחר ששולט במהירות לכל מאוורר. הבעיה של2 מתוך 3 מאווררים אין חיבור כזה ששולט במהירות אלא כפתור ששולט במהירות (3 מצבי מהירות) האם כדי לחבר בקר מאווררים עליי להחליף את שתי המאווררים האלה או שאפשר בכל זאת לחבר את 2 המאווררים לבקר?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום לכולם, אני כבר התייאשתי, הפורום הזה הוא המוצא האחרון שלי לפני שאני מצלצל לטכנאי. יש לי ווינדוס 7. התקנתי תוכנה בגירסת סטודנט, התוכנה לא פועלת כראוי ואני רוצה להסיר אותה ולהתקין מחדש גרסה קודמת. בכל אופן, הבעיה היא כזו, לא ניתן להסיר את התוכנה דרך ווינדוס. התקנתי תוכנה ייעודית להסרת תוכנות, אך גם זה לא עזר. חיפשתי ארוכות פתרון דרך גוגל, לצערי הפתרונות שמצאתי לא לגמרי קשורים לתקלה, וחלקם היו מאוד מורכבים. ברגע שאני מנסה להסיר את התוכנה המקוללת, אני מקבל הודעה כזו: The current path is too long: ואז כתוב בהודעה סוג של דרך שמראה איפה התוכנה מותקנת במחשב. בסוף כתוב: please limit the path to 102 charecters (currently 116 אני ניסיתי גם לשנות את שם התיקיות שבה מותקנת התוכנה …

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by mic,

הסיפור הוא כזה: היה לי את המשחק מותקן במחשב שיחקתי בו הכול בסדר... עכשיו אני רוצה למחוק אותו והמחשב פשוט לא נותן לי, הוא מציג שלושה אפשרויות: repair modify uninstall ניסיתי את שלושתם אף אחד לא עוזר... לאחר מכן החלטתי למחוק ידנית ולמחוק מהרג'יסטרי וזה עדיין לא עוזר. עכשיו אני לא יכול לא לשחק ולא למחוק את זה לגמרי ואני רוצה להתקין את המשחק מחדש כי קיבלתי לאחורנה את spearhead. תודה מראש. נ.ב: המשחק כן צרוב ופרוץ וגנוב ומוקראק וכל הסיפור. אם זה אומר שאני לא יכול לקבל עזרה תגידו לי כי אני לא בטוח.

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  13. הכנסתי כונן חיצוני דרך כבל USB למחשב והעברתי כמה קבצים וגם צפיתי בסרט דרך הכונן, אחרי שסיימתי הכול וסגרתי הכול אני לוחץ על "Eject mass driver" משהו כזה, בקיצור את הכונן אבל אני תמיד מקבל ERROR בסגנון הזה: ""Windows can't stop your 'Generic volume' device because a program is still using it. Close any programs that might be using the device, and then try again later."" הבעיה שאני לא רואה מה משתמש בכונן, הכול סגור. מה אני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  14. Started by catcher,

אהלן התקנתי לוח אם חדש ASUS TUSL2-C ומעבד סלרון 1200. פירמטתי את הדיסק, התקנתי ווינדוס 98, התקנתי את הדרייברים של הלוח אם מהדיסק (INF update utility for 815 chipset) והבעיה היא שאני מסמן את ה dma במאפיינים של כונן הדיוידי (ASUS E-612) ואחרי אתחול הוא לא מסומן. בלוח הקודם שהיה לי (ASUS P3B-F) לא היתה לי בעיה עם אותו כונן דיוידי. פניתי לתמיכה של אסוס והם אמרו לי לחזור על התהליך (התקנת ווינדוס+דרייברים) ובנוסף להתקין את Intel Applicatin Accelerator. זה גרם ל IDE controllers שב- task manager להפוך ל ultra ATA IDE controllers אבל ה secondary, שעליו יושב הדיוידי סומן בסימן קריאה ו האייקון של הדיוידי נעלם מה task manager וכמובן מ my computer. הביוס של הלוח האם הוא המעודכן ביות…

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  15. שלום, יש לי Gryphon z87. וינדוס ויסטה 64 אני מקבל שתי שגיאות: Motherboard does not support this operating system wnt_6.0h_64_mce Cannot install drivers no intel adapters are present מדובר בintel I217V gigabit LAN controller. לפי רשימת מערכות הפעלה נתמכות ויסטה 64, אבל הצלחתי להתקין רק חלק מהתוכנות. תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. יש לי כרטיס מסך msi ge force 4 mx 440 64 mb ddr הגירסה של הדרייברים שלו מאוד ישנה ויש באתר של נווידה גירסאות חדשות אני לא יכול לעדכן את הגירסה של הדרייברים של הכרטיס כל פעם שאני מעדכן מתחילות צרות המסך עושה פליקים שחורים תמונה קופאת וכי"ב ברור לי שיכולים להיות מיליון סיבות בערך ובדקתי הרבה מבקש כיוון עזרה מישהו!!!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by zekit,

למחשב נייח שלי אין כונן CD פנימי רגיל, אלא רק כונן חיצוני. במשך השנים תמיד הייתי עושה לו פורמט באמצעות אותו כונן ואף פעם לא הייתי נתקל בשום בעיה. פשוט לבחור Boot from USB CD והכל היה בסדר. עכשיו יש בעיה, הוא לא נותן לי לעשות Boot from USB CD, כלומר הוא כן נותן לבחור את זה, אבל המסך נתקע בשלב של boot from cd. בהתחלה חשבתי שאולי הבעיה בכונן, או בדיסק הווינדוס, לכן חברתי את הכונן הנייד עם הדיסק למחשב אחר (נייד) והכל פעל כמו שצריך והגיע למסך התקנת הווינדוס, לכן הבעיה היא לא בכונן או בדיסק אלא במחשב עצמו. האם יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? אני חושד, שאולי זה הספק כוח..דעתכם? נ"ב המחשב עובד בסדר והווינדוס שמותקן בו עולה, אני רוצה לעשות פורמט כדי "לרענן" דברים..

18. Started by aviv5588,

שאני מכניס דיסק ריק שאני יצרוב עליו,ואז נכנס לכונן E זה כותב לי אין גישה לכונן E הפונקציה שגויה אבל שאני מכניס דיסק צרוב שיש בתוכו משהו אני יכול להיכנס ולעשות הכול רק עם דיסקים שאין בתוכם כלום אני לא יכול להיכנס וגם במחשב השני זה עושה את זה,והדיסקים טובים בדקתי אצל חבר שלי

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  19. Started by שבתאי,

אני עורך חדש בתוכנה גמרתי לערוך סרט ואני רוצה לבצע הוצאה ל-DVD אבל הכפתור הוא באפור ואין אפשרות לבצע את הצריבה מי יודע למה ומה עושים??? תודה שבתאי

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  20. Started by Mr.Angel,

יש לי צורב 52X24X52X של MSI, ומשום מה כל דיסק שאני מכניס הוא נותן לי לצרוב רק על 4X. וכשאני מנסה לתת לו לצרוב גם במהירות הזאת, הוא רושם Power Calibartaion error Session Fixation Error וכל מיני כאלה דברים. לפעמים אני כן מצליח לצרוב, רק אחרי שאני מכניס ומוציא את הדיסק כמה וכמה פעמים. אבל זה לא תמיד עוזר, לפעמים אני צריך לעשות את זה יותר מ10 פעמים מה עושים?

• 8 תגובות
    • 981 צפיות
  21. Started by Matan D,

שאני נכנס לinternet explorer אני לא יכול לראות סרטוני וידאו בתמיכה עם ה activex control בשימוש עם wma אתרים לדוגמא : one , sport5 .. כשנאי מנסה לראות ה- explorer פשוט שולח הודעת ארור וסוגר את כל החלונות לעומת זאת אני כן מצליח לראות סרטוני וידאו דרך האתר youtube שלא עובד דרך wma גם במחשב עצמו שאני נכנס ל- wma ומסנה להפעיל שיר אז קופץ חלון send error report וזה יוצא לי מהתוכנה... מקווה שיש לכם פתרון , תודה

22. אני לא יכול לראות אף סרט ביוטיוב ככה פתאום ! פעם זה עבד נהדר ופתאום מלפני כמה ימים אני לא יכול לראות שום סרט וזה ההודעת שגיאה שאני מקבל: Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Macromedia's Flash Player. Get the latest flash player. התקנתי את המקרומדיה הכי חדש וגם ג'ווה סקריפט הכי חדש וגם ניסיתי בתמיכה של האינטרנט שאפילו שהם לא תומכים בזה הוא ניסה לעזור לי וכלום לא עוזר!!! מה לעשות ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Spiritus,

שאני הופך לעברית באזה בקאזה זה רושם לי בגיבריש, וגם ששולחים לי הודעה ב ICQ אני לא נקבל את זה בעברית. בבקשה עזרה....תודה מראש!

24. בס"ד שלום לכולם.. יש לי בעיה במחשב השני, אני לא יכול לרשום עברית בתוך האקספלורר... ז"א שבתוך הדף כתובות אני יכול אך בתוך הדף עצמו, לדוגמא כמו שאני רושם עכשיו או בגוגל הוא רושם לי ריבועים ורק את האות "גימל"... בבקשה תעזרו לי מהר...

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  25. Started by waseemsheety,

הורדתי את המשחק הנוסטלגי JOEY THE PASSION משחק כלפים של יוגיהו כשאני נכנס למשחק מסך המחשב מוציא לי הודעה : NOT OPTIMUM משהו כזה ו RECOMMENDED MODE 1920*1200 60HZ וזה מה שיש לי רק שאני נכנס למשחק הוא משתנה ואני רואה מסך שחור עם ההודעה ( לא יכול לשחק במשחק) מה לעשות? ישלי WIN 7 32BIT

• 2 תגובות
    • 551 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.