תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם.. הבעיה שלי היא שהצורבים שלי ישנים והם ללא כניסת SATA וכך גם ההארד דיסק. והבעיה שיש בלוח אם רק מקום אחד לחיבור פינים, ושאני מנסה לחבר את הצורבים ביחד עם ההארד דיסק באותה כניסה בלוח, המחשב לא עולה ונותן שגיאה. האם יש דרך לחבר שני צורבים והארד דיסק ללוח אם עם חיבור פינים אחד? או שאני חייב לקנות צורבים עם חיבורי SATA? הלוח: http://www.skypc.co.il/pl_product~38470~83~0.htm
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי צורב ASUS DRW-2014L1T עד עכשיו עבד בסדר גמור אבל עכשיו הוא רושם לי שיש בעיה dma,crc מה עלי לעשות?
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
לוח אם H71M-DGS, מעבד G640, שני כונני SATA 500G/1TB, זיכרון DDR3 4GB, כרטיס מסך מסדרה R7. WINDOWS 7 HOME מדי פעם משום מקום המחשב נתקע לכמה שניות וישר אחרכך מתקבל מסך כחול, וריסטרט אוטומטי. התקנה מחדש של ווינדאוס לא עוזרת. זה מאוד רנדומלי, יכולים לעבור ימים בלי, ויכול לעבור יום אחד עם כמה מסכים כחולים. צירפתי קובץ dmp שהתקבל גם לאחר התקנה מחדש של ווינדאוס. אשמח לעזרה, אם רכיב מסוים תקול שאוכל לקנות חדש ולהחליף.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, התקלה שלי היא שהמחשב שלי משמיע צפצוף מתי שהוא נדלק,עכשיו הנורות במוח פועלות והמאוורר הוא נדלק רגיל אבל יש כול שניה צפצוף,המסך עצמו לא נידלק ונשאר מכובה. מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור לי? תודה רבה לעזורים.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי את המפרט הנ"ל: יש לי מעבד Celeron 1.3 0.13Micron FC-PGA2 256KB L2 chace, 100mhz bus system ולוח PC Partner Ap133TAS3-T205C זיכרון אחד 133מגה הרץ 128מגה וזיכרון אחד 100מגה הרץ 128מגה. המחשב עובד כשה133 בפנים לבד, 100 ראשון וה133 שני [אבל מזהה רק 128] וזהו. 100 לבד, לא עובד. 133 ו100 אחריו לא עובד. מה לעשות? אני משער שאני צריך לשנות איזה אפשרות בביוס, אבל אין לי מושג ואני לא רוצה לעשות את זה בשיטת הניסיון וטעייה. יש לכם מושג לאיזה כיוון אני צריך ללכת? מה לחפש בביוס? ** שני הזיכרונות עובדים, זאת עובדה.
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
לי יש מחשב פנטוים 3 כאשר אני מתחיל להתקין את הWINDOS אז יש את החלק שהוא נמצא במסך כחול שבו הוא מתחיל את ההתקנה ושואל היכן להתקין וכו' לאחר מכן כאשר הוא מסיים הוא מבצע אתחול מעלה את הDOS ואז מתחיל את ההתקנה כאשר יש את החלונות עם הכתוביות של החלונות שמתחלפות. הבעייה שלי היא אחרי האתחול הוא מריץ את הDOS ולפני המשך ההתקנה רושם לי שחסר קובץ כאשר החלפתי לחלונות אחרים אז אותו קובץ חסר באותו מקום וגם כאשר החלפתי את הדיסק הקשיח אז אותו קובץ חסר ובאותו מקום אבל אותו דיסק כשיח כאשר מתבצעת ההתקנה במחשב אחר הכול עובד כרגיל ללא שום בעיות. כאשר מותקן כבר חלונות בדיסק הכשיח ממחשב אחר ואני מחבר למחשב שלי אז אותו קובץ חסר באותו מקום מה הבעייה ואיך פותרים אותה. בתודה רבה SKI FARM
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
-
לפני יומיים קניתי מסך 19 אינטש LCD מחברה שאני אישית לא מכיר. VIEWPOINT. רוב הנתונים הספיקו לי, אך שמתי לב אתמול, כי ברגע שאני קורא מסמך או כל עמוד בעל מלל רב יש לי מריחה או טשטוש במקום אחד ספציפי לאורך כל המסך. האם אלה הפיקסלים המתים? האם עלי להחזירו לתיקון? מסך חדש וכבר מפריע בעין.
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
איך יכול לקרות דבר כזב הזוי שכל פעם שאני נכנס לHWZONE בעמוד הראשי המחשב קופואה ואז צריך לעשות רסתרת ידני נישיתי מליון אתרים כל מיני רק HWZONE ניתקה ובIA עושה רסתרת
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
קניתי דיסק 80 ג'יגה של wd, וכתוב לי שיש רק 74.5. אני יודע שצריך להיות קצת פחות אבל 5 וחצי ג'יגה נראה קצת יותר מידי, זה צריך להיות ככה? שאני בוחר את כל הקבצים שבו (כולל מוסתרים וקבצי מערכת) זה מראה שתפוס 59.3 ג'יגה, אבל במאפיינים של הדיסק כתוב שתפוס 63.5 ג'יגה, איך מתקנים את זה? יש לי גם קצת זיכרון פנוי (מ256), למטמון מערכת זה לוקח 80-115 מגה למה זה בדיוק? טנקס
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום. אני מאוד זקוק לדעת אם מעבד מסוים שנמצא כרגע בבעלותי הינו תקין, אך ללא התקנת המעבד. הייתי מאריך כאן בפרטים, אבל באמת שאין צורך - וזה לא יתרום להבנת השאלה. מדובר בלוח אם בן כמה חודשים. יש דרך לבדוק תקינותו ללא התקנת מעבד? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי מהאתר של ASUS קובץ מכווץ לעדכון ביוס, ירד קובץ עם סיומת 506, שלא נפתח לי בשום תוכנה (אם בכלל אמורים לפתוח אותו). מה עושים איתו?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה אני בוחר בהגדרות תצוגה "תמונה" ובוחר תמונה מסויימת הוא מסתובב שעה כאליו הוא חושב ולא בוחר את התמונה, כנ"ל בתמונה פרופיל (מצרף צילומי מסך) בעיה נוספת, כשאני לוחץ קליק ימני על "המחשב שלי" ובוחר ניהול מופיע לי שגיאה שלא משוייך אפליקציה לביצוע הפעולה ורק כשאני פותח את אפליקצית ניהול באופן ידני מהקיצור דרך ומפעיל כמנהל אז זה עובד (מצרף תמונה) בבקשה תעזרו לי תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה חינמית לשכפול ההארד דיסק להארד דיסק חיצוני. הכוונה ליצור אימג׳ של כל הדיסק כולל מחיצות. צריך גם שניתן יהיה לבצע איתחול מ CD כדי לשחזר את הדיסק. בעבר היתה לי תוכנת acronis שעבדה יפה מאוד. אני צריך משהו חינמי במקום. תודה, אופיר
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
זה מקליט את התמונה אך לא תופס את הsound דחוף אני מפסיד את הסרט
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
נשפכו לי מים על המקלדת של המחשב נייד ויש כפתורים שלא מגיבים ... מישהו יודע מה צריך לעשות ? (לפתוח ,לנקות את הקורוזיה, לקנות מקלדת חדשה) הדגם הוא LG R405. תודה רבה מראש חגי.
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אז ככה קניתי הגה של Logitech, Wingman Formula Force GP ב PCH. איזה יום ההגה שלי הפסיק להגיב (חבר שלי חיבר מאוורר למחשב באמצע שהוא פועל - אז כנראה ההגה נשרף או משהו) ונתתי אותו לתיקון במסגרת האחריות, אחרי שבועיים שלושה שהיה ב"טיול" במעבדת היבואן הלכתי להביא אותו (לפני 10 דקות) וכשאני מחבר אותו הוא עדיין לא עובד (פשוט המחשב לא מזהה משהו מחובר אליו...). בדקתי גם אצלי (חיבור USB) שעובד -המודם מחובר אליו וגם אצל אח שלי שיש לו מחשב חדש... אני לא יודע מה לעשות (עוד שבועיים עד ש"יתקנו"...) סרטןןןןן רציתי לשחק ביום כיפור ;D סתם... עריכה:!!!!! טוב אז קודם כל אני רוצה להתנצל בפני PCH סליחה. ההגה כן עובד - אני כבר אסביר - פתחתי את הפאנל הקדמי כדי לסים שם מאוורר - ובמארז שלי יש גם …
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום. בזמן האחרון התחילו כמה בעיות במחשב שלי-ואני לא מצליח לאתר את הגורם,אולי תוכלו לעזור לי?,אז ככה: לפני חודש בערך המחשב שלי התחיל להתקע אחרי כמה דקות פעולה,פירמטתי אותו(מה שתכננתי לעשות בכל מקרה) והתקנתי ווינדוז 7 (עותק שעובד מצויין במחשב נייד שיש לי),אבל לא רק שהבעיה נפתרה-היא אפילו החמירה,עכשיו,לא רק שהוא עדיין נתקע לעיתים קרובות מאד,גם בזמן הדלקת החשב הרבה פעמים הוא נדלק-אבל לא מופיע שום דבר על המסך,לפעמים בהדלקה יש במסך הודעה על בעיה במעבד ורק אחרי איפוס לביוס-הוא מצליח לעלות,חוץ מזה,יש עוד 2 בעיות חומרה: 1)אף חיבור USB לא מזוהה בווינדוז (גם לא בהתקנים אחרים) 2)יש לי 2 HD במחשב,אחד SATA ואחד IDE,כשאני מחבר את הSATA-יש הודעה על בעיה בBOOT SECTOR ,אבל יתכן שזו סתם ב…
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני מנסה להתחבר מהלפטופ לרשת האינטרנט הביתית. מופיעה הדרישה: "הקלד מפתח אבטחת רשת" הקלדתי את הסיסמה של האינטרנט (וידאתי אלף פעמים שהיא נכונה) וכל פעם זה חוזר על אותה שגיאה: "חוסר התאמה של מפתחות אבטחת רשת". מה עושים במקרה כזה? הסיסמה של האינטרנט היא באמת גם מפתח אבטחת הרשת? אגב, הרשת הזו מחוברת לBezeq Free, ששם אני מצליחה להתחבר לרשת (בלי סיסמה), אבל החיבור הוא "ללא גישה לאינטרנט". למה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 6k צפיות
-
-
1.איך קוראים לברגים שמגביהים את הלוח אם ? 2.איך קוראים למברג הזה שפותח את הברגים שמגביהים את הלוח אם והם נמצאים גם בכרטיסי מסך תופסים את ה DVI VGA וכו'
-
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי בבית 4 מחשבים שהצטברו אצלי במשך השנים (אין לי מושג איך) והגעתי למבוי סתום. מידע על המחשבים: 1. פנטיום 2, Win 95 עובד כרגיל - אין בעיות. 2. מחשב ענתיקה רצח, לא נראה לי שהוא בכלל פנטיום - בעיה: משהו עם ה-CMOS, לא יודע מה. 3. פנטיום 4, מחשב די טוב שעבדתי איתו עד עד עכשיו מעבד 2.8 נראה בעיה: לוח אם דפוק וספק שרוף. 4. פנטיום 4 נוסף, גם הוא די טוב חוץ מבעיה אחת - לוח אם לא עובד. אני מחפש את הדרך הכי "רווחית" בוא נגיד, להפטר מכולם. הם די אבודים ולא נראה לי שאני יצליח להוציא מהם משהו אבל למישהו יש רעיון ?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני משחק MW2, ואני משחק איזה 15-20 דקות, פתאום המחשב קורס, ומראה לי מסך כחול: http://img90.imageshack.us/img90/8043/dsc00339jt.jpg זה פעם רשונה שהמסך הזה מופיע כאשר מחוברים למחשב 4GB ראם, זה הראה לי את המסך הזה כשניסיתי לחבר 6GB ראם. וזה קרה לי פעמיים, ולא תאמינו בזמן טורניר, בראונדים הכי חשובים כוס עמעמקקק קיצר למישהו יש רעיון?אני לא יודע מה לעשות עם זה עכשיו...
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
התקני כרטיס קול חדש שיושב בחריץ PCI איך אני מבטל לגמרי את הכרטיס קול המובנה שהיה בשימוש? וכשאני נכנס לצלילים והתקני שמע מופיע הכרטיס החדש אבל אי אפשר ללחוץ על הכפתורים של עוצמת שמע, מתקדם וכו' מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
היום ניתקתי את המחשב מהחשמל כדי לסדר את החוטים מתחת לשולחן. כשהחזרתי את החשמל החלו להופיע מסכים כחולים, ממש כמו האלו שהספקתי לשכוח, בטווח של שעתיים כבר 4-5 BSoDים. לא התקנתי כלום חדש, הן מבחינת חומרה והן מבחינת תוכנה. מה פירוש המסך הכחוחל הזה? זיכרון RAM תקול? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-