תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום, מחשב חדש של אינטל (E5500, G31) שהיה אמור להיות במהירות 2.8 GHz מציג מהירויות שונות, תלוי מי המדווח. עם אתחול המחשב מופיעה מהירות 1.8 ג"ה. במערכת חלונות XP מופיע 2.8 ג"ה. בתוכנת האבחון אברסט מופיע שוב 1.8 וב- CPUz בכלל המהירות משתנה כל כמה שניות, המכפלה מתחלפת בין 6 ל-9 וכך מתקבלות שתי מהירויות 1.2 ו-1.8 ג"ה בהתאמה. כפי שציינתי, המחשב חדש לגמרי. יש איזשהו הסבר לכל זה ומהי המהירות האמיתית? האם לשקול החזרת המחשב? בתודה מראש על כל עזרה.
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב יש לי צפצוף כזה ארוך ואחריו כמו סירנה ויש על הלוח אם כזה מסך קטן שמופיע עליו פעם אחת ER ופעם אחת C1. ובנוסף המחשב גם לא מזהה את המסך ככה שאני לא רואה שום דבר על המסך. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במחשב שהתחילה ליפני כשבוע. שאני מדליק תמחשב בפעם הראשונה אז אחרי טעינת הווינדויס ( אני על XP) המסך ניהיה שחור וכאילו המסך מנסה למצוא תמחשב רושם לי DIGITAL\ANALOG . לאחר שאני עושה ריסט למחשב הכל עובד בסדר... *עידכנתי אתמול את הדריברים של הכרטיס מסך, וזה לא עזר, כניראה החומרה תקינה. לעזרתכם אודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה אתמול התקנתי IDM ומשם אני מוריד סרטים , עליתי לישון בלילה השארתי את המחשב דלוק ובבוקר אני רואה שהיה מסך כחול זה הניתוח של הקובץ בבקשה תעזרו לי: Uploaded with ImageShack.us
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לא מזמן רכשתי XTREMER מרשת BUG הורדתי עדכון גרסא מהאתר של ה XTREMER שמתי אותו על DISKONKEY חיברתי את הסטרימר בחיבור RCA ולא HDMI ניתקתי כבל רשת. נכנסתי להגדרות בחרתי את העדכון שנמצא על הכנון הנייד והרצתי אותו. הוא עשה מעיין ריסט ואז העלה את החלון שמראה כותרת של XTREMER, הנורת חיווי מהבהבת וככה זה תקוע. אגב, המליצו לי לעשות עדכון דרך הרשת אך אני לא יודע איך (כשאני נכנס לעדכון גרסא יש לי אפשרות לבחור בין כונן פנימי לחיצוני בלבד) אשמח אם תוכלו לעזור לי בעניין.
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
נורת חיווי אדומה דולקת - הבנתי שמתח מגיע מהספק. נורה ירוקה, אמורה לפעול כשהמחשב בעלייה, לא נדלקת . המחשב עצמו לא נדלק בכלל ולא מגיב.
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו WIN 7 64BIT ובזמנים אקראיים הוא מוציא לי את השגיאה הזאת גם בזמן גלישה סתמית באינטרנט יש שגיאה חדשה תעזרו לי בבקשה!!! Crash dump directory: C:\Windows\Minidump Crash dumps are enabled on your computer. On Tue 9/28/2010 6:34:27 AM your computer crashed This was likely caused by the following module: ntoskrnl.exe Bugcheck code: 0x50 (0xFFFFFFFFFFFFFFF4, 0x0, 0xFFFFF800030040F3, 0x0) Error: PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA Dump file: C:\Windows\Minidump\092810-14648-01.dmp file path: C:\Windows\system32\ntoskrnl.exe product: Microsoft® Windows® Operating System company: Microsoft Corporation description: NT Kernel & System The crash took place in a …
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם כאשר אני מבצע בדיקת PRIME במצב של BLEND כלומר הרבה זיכרון נבדק אז המחשב ניתקע . בכל שאר המצבים הכל עובד סבבה ואין שום בעיות ! המחשב לא מתחמם ולא כלום ,2 גיגה זיכרון פנימי עללוח של GIGABYTE P35 מעבד Q6600 ו8800GT . יש רעיונות ?בדיקה של MEMTEST לא העלתה כלום !
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, בימים האחרונים אני מנסה לעשות כמה שטויות אם מחשב ישן שיש לי P4 2.8GHZ, אחרי שפתחתי את כולו וניקיתי אותו לחלוטין וסידרתי הכל ובעיקר הוצאתי דברים לא נחוצים ניסיתי להדליק אותו, המחשב עצמו נדלק אבל אין סיגנל במסך ואחרי כמה שניות של עבודה הוא משמיע צפצוף אחד לא ארוך במיוחד אבל גם לא קצר... וזהו... בצפצוף אחד עדיין לא נתקלתי ואני לא כ"כ מוצא לזה פיתרון. למישהו יש רעיון ?
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
זאת בעיה מוזרה שיש לי אותה כבר כמה זמן משחק פרו אבולושן היה עובד לי סבבה וכמו שצריך, אבל משחק טניס היה עובד מהר, ז''א אחרי איזה שעה ככה שהמחשב דלוק, פתאום המשחק רץ מהר מידיי, במהירות שאי אפשר לשחק, וזה היה עובר רק אם הייתי מפעיל מחדש את המחשב, ואז כשהיה עובר זמן כלשהו כשהמחשב עדיין דלוק זה היה חוזר. בקיצור לא ממש הפריע לי עד עכשיו. היום החלפתי סתם ללוח אם אחר... [הבעיה נמשכת] פירמטתי את המחשב ל XP SP3, התקנתי את המשחקים היחידים שאני משחק, הטניס והPES, רק שהבעיה עכשיו הייתה ששניהם רצו מהר מידיי, ממש כאילו עשו X10, וזה רץ ממש מהר. פרמטתי שוב, הפעם ל WIN7, ואותו דבר... דרייברים הכי עדכניים של NVIDIA מהאתר שלהם, כרטיס מסך 9800GT מה זה יכול להיות יש למישהו מושג? האם זה …
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני שחף ואני רוצה לעשות העברה של כל התוכן הנמצא לי על הדיסק הקשיח מהמחשב הישן שלי למחשב החדש שלי אז איך עושים זאת ואשמח לקבל מדריך שאוכל לעשות זאת בעצמי אפילו.. תודה רבה ושבת שלום שחף
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום קניתי לאחרונה כרטיס מסך חדש - Asus GeForce GTX 460 768MB. לצורך העניין (ולפי החשדות שלי), אני אציין שהספק כוח שיש לי הוא Corsair 520W כזה. משהו ואם לא 520W. (אולי 620). אתמול באמצע הלילה קמתי שהמחשב עושה רעשים מטורפים, מסתבר זה הגיע מהרמקולים. כיביתי, קמתי בבוקר, המחשב לא מגיב (המסך כבוי, המחשב דולק). ריסט, המחשב עולה. לא מגיע הווינדווס, נתקע. ריסט, עובד. עכשיו המחשב כבר לא עולה, נתקע במסך welcome של הווינדווס. עכשיו החשד שלי. שחיברתי את הכרטיס הוא מצריך 2 חיבורים כאלה שחורים, שנראה לי שהם מתח. לי היה רק 1 פנוי במחשב, אז הוצאתי מהסידי וחיברתי לכ.מסך, וזה עבד נפלא בלי בעיות שבועיים. ראוי לציין שאני ל-א יודע מזה החיבור הזה (שחור קטן עם כזה 6 פינים אני חושב), ושהסידי כ-…
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום, היו לי עד עכשיו סה"כ 3 דיסקים קשיחים וכונן DVD כך שהם תפסו 4 SATAים, בלוח אם יש לי 6 חיבורי סטה, אבל ממה שאני מכיר עד היום כל הלוחות תומכים בדרך כלל עד 4, זה בכל זאת אומר שאני יכול לחבר 5 סטות? לוח אם: ASUS P5B-E PLUS. אז קניתי דיסק קשיח חדש, שהוא כבר הסטה החמישי (אם זה משנה בכלל), התקנתי עליו את הווינדוס וחיברתי אותו עם עוד 2 דיסקים קשיחים והכל פועל, אבל כשאני מחבר את הדיסק הישן שעליו מותקן הווינדוס המערכת מסרבת לעלות, במסך ה Starting Windows (ווינדוס 7, איפה שיש את הלוגו שלהם זוהר כזה ממש בהתחלה). אני חייב לחלץ מדיסק הזה קשיח, למישהו יש רעיון למה הוא מסרב לעלות כשאני מחבר אותו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היי. יש לי בעיה שהתחילה בתקופה האחרונה. זה המחשב (בן שנתיים) : E8400 שקניתי את המחשב עשו לי OC ל 3.6 .... אבל איפסתי את הביוס שהתחילה הבעיה של הקפיאות אז הוא על מהירות סטוק בינתיים. AC FREEZER EXTREAM GA-EP45C-DS3R 4GB 800MHZ של ADATA . HD4870 512MB של סאפיר , מהירות סטוק , קירור סטוק . 70+- במנוחה , 80+- במאמץ WD 1.5TB כחול WD 1TB ירוק מארז ANTEC 300 עם עוד 2 מאווררים מקדימה ושני המאווררים מאחורה ולמעלה על מהירות LOW . ספק CORSAIR 550W מערכת WINDOWS 7 אולטימט , 64 BIT אנגלית . הבעיה היא שהמחשב לפעמים קופא . לפעמים זה 3 פעמים ביום ולפעמים שבוע לא קופא ואז פתאום קופא .... הדרך היחידה לצאת מזה זה כפתור RESET . ביוס: LEGACY USB מבוטל כל המתחים על NORMAL ועל AUTO PCIE על …
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום, הדלקתי את המחשב (לאחר שהיה כבוי בערך שבוע) אבל לא רואים כלום במסך. ניסיתי לחבר את המסך למחשב אחר והוא עובד, כך שנראה שהבעיה היא לא בצג. ניסיתי לחבר כרטיס מסך אחר, אבל עדיין לא רואים כלום, ולכן אני חושד בלוח האם. הסתייגות לנושא הזה היא שמדובר בכרטיס מסך ישן (מלפני חמש וחצי שנים), ואני לא בטוח שהוא עבד כמו שצריך בפעם האחרונה שהוא היה מחובר למחשב... אני מניח שהשלב הבא יהיה לחבר את כרטיס המסך למחשב אחר בשביל לבדוק שהוא אכן תקין, אבל יש לי בעיה טכנית לעשות את זה... השאלה היא מה הסיכוי שאכן מדובר בתקלה בלוח האם ולא בכרטיס המסך? אני מניח שזה אפשרי, אבל האם זה סביר? תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, הזמנתי 2 כרטיסי זיכרון, כל אחד של 1024 ג"ב, 533MHZ של חברת קינגסטון. יש לי לוח אם: msi pm8pm-l לפי בדיקה שעשיתי עם התוכנה EVEREST תומך ב DDR-2, בבדיקה של הלוח לפי מפרט יכול לעבוד עד 2 ג"ב זיכרון. כשחיברתי את הכרטיסים המחשב לא עלה... כלומר לא זיהה את הכרטיסים, כשהרכבתי בחזרה את שני הכרטיסים הקודמים, 512 מ"ב 533MHZ של חברת CEON, המחשב שוב לא עלה, כשהוצאתי את אחד הכרטיסים, הוא עלה לי, כלומר שבפועל היו לי 2 כרטיסים של 512 מ"ב, 1024 סה"כ אך כניראה שאחד מהם לא ישב בסלוט שלו ולכן המחשב השתמש תמיד ב 512 מ"ב.... ניסיתי לחבר כרטיס אחד של הקינגסטון 1024 ג"ב אך המחשב לא מזה אפילו לא סלוט אחד של ה 1024?????? מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח חיצוני ופירמטי אותו כמה פעמים במשך יומיים (הסיבה לא חשובה), תתכן פגיעה כלשהי כאשר אתה מפרמט דיסק קשיח חיצוני? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לאחר התקנת תוכנת everest מופיע לי מסך כחול והמחשב מאתחל את עצמו אלה הם פרטי השגיאה:חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 1000008e BCP1: C0000005 BCP2: A2A9EAD8 BCP3: 9FFA6904 BCP4: 00000000 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\100410-25350-01.dmp C:\Users\טל\AppData\Local\Temp\WER-45318-0.sysdata.xml קרא את הצהרת הפרטיות שלנו באינטרנט: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040d אם הצהרת הפרטיות באינטרנט אינה זמינה, נא קרא את הצהרת הפרטיות שלנו באופן לא מקוון: C:\Windows\s…
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במנהל התקנים מופיע סימן קראה על דבר זה AJE05UMZ IDE Controller אני לא יודע מה זה? ואך אני יכול לפתור את בעיה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, היום קניתי מערכת סראונד למחשב עם סאב וופר, ו5 רמקולים נוספים. המערכת בנויה ככה שהחימשה רמקולים מחוברים לסאב וופר, ומהסאבוופר יוצאים 3 כבלי RCA למחשב.במחשב יש לי את ה3 חיבורים הרגילים האלה שאחד מהם הוא רמקולים השני מקרופון והשלישי אני לא בטוח, ככה שאני לא יכול לחבר את שלושת הכבלים של הRCA אלא רק אחד מהם. בדקתי והכרטיס קול שלי כן מתאים ל5.1 (Realtek High Definition Audio). אני אשמח לדעת איך לחבר את המערכת למחשב שלי, אם אני יכול בכלל, ואיזה מפצל אני צריך לקנות בשביל זה, תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב, המחשב שלי לא מזהה אחד מהדיסקים הקשיחים- באופן מיסטי, זה תמיד כונן D [או יותר נכון, איפה שאני ממקם את הדיסק בתוך המארז, בslot אם ככה קוראים לזה]. בכל אופן זה כבר פעם שלישית, אז אני שולל את האפשרות שזו בעיה של הדיסק הקשיח עצמו [שהחלפתי פעמיים כבר]. השאלה שלי היא מה זה יכול להיות? בעיה במארז? בספק? בכבלים?? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אוקי אז ככה, יש לי משחב שהוא בן 5 או קצת יותר שנים, בזמן האחרון יש לו בעיה כזאת שהוא לא נדלק ולפעמים הוא נכבה, אבל כשאני מתכוון לא נדלק אני מתכוון לזה שכשמפעילים אותו לא מופיע כלום על המסך וזה כאילו לא הדלקתי, וגם יש את הקול של המחשב שהוא פועל אבל האור עצמו לא דולק במארז. שאלתי בפורום אחר ואמרו לי להוציא ולהחזיר את הכרטיס מסך, עשיתי את זה אבל עכישו כשאני מדליק אז הוא עושה רעש של ציפצוף כשאני מדליק אותו, מה זה אומר ? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום רכשתי את חבילת ה upgrade לחלונות 7 הכל עבד כמו שצריך ואפילו להפתעתי לא הייתי צריך לעדכין את הדרייברים שלי. אבל..... אחרי מספר שעות שהמחשב דולק ללא שימוש כאשר אני חוזר לעבוד עליו, המחשב תקוע ברמה שאפילו העכבר לא עובד. כמובן שגם המקלדת בכלל לא מגיבה. לבסוף אני נאלץ לעשות כיבוי לא חוקי, וכך כל פעם התהליך חוזר על עצמו. יש לי מחשב יחסית חזק. גם העכבר שלי וגם המקלדת מחוברים בכבל למחשב. וזה חיבור ישיר למקום של המקלדת ועכבר ( לא חיבור usb ) אני אשמח אם תוכלו לעזור לי. רשימת המפרט הנוכחית שלי היא. מעבד : Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz לוח אם : Gigabyte EP45-DS3L קירור פסיבי : ThermalRight Ultra-120 כרטיס גרפי : ATI Radeon HD 3850 - 256.00 MB RAM 4GB זכרון בסה"כ 3 כונ…
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
בן דוד שלי הזעיק אותי היום בפחד "הייתה לי הפסקת חשמל! המחשב לא עובד!!! עושה ריסטרט בלופים!! מה אני אעשה בלי פייסבוק?!?!" אכן, מראות קשים. בכל אופן, הגעתי אליו לראות מה הבעיה, ולאחר הטעינה עם הלוגו של הווינדוס, נתקלתי בחלון כחול מאוד מהיר שלא הספקתי כלל לקרוא אותו, ומיד ריסטרט. לא ניתן להיכנס לאף אחד ממצבי ה safe mode, ניסיתי לבודד בעיית זכרונות וכרטיס מסך, לבדוק טמפרטורה, ולא נראה כי מדובר בבעיית חומרה.. לצערי, יש לו ווינדוס XP והיה עלי רק דיסק של 7, אז לא יכולתי לנסות תיקון למערכת. מחוסר זמן אמרתי שאני אחזור אליו מחר (במידה והוא לא יתלה את עצמו לפני כן..). מדובר בכשל של הווינדוס או יותר סביר כשל חומרה? (הוא אומר שהצליח להיכנס לווינדוס אחרי ההפסקת חשמל, נעלמו לו כל הקבצים…
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
ברגע שאני מפעיל את המחשב יש את הקטע שהמחשב קורא את כול החומרה שלו.. אז מה שקורה אצלי הוא נתקע בשורה הראשונה (השורה הראשונה מציינת את דגם הלוח-אם) לפחות 3 דקות ולוקח לו בערך כ 10 דקות לעלות. אם אני מנסה לעשות ריסט המחשב יעלה כמו שצריך בפעם השניה. אני חושד אולי שהייתה בעיה של חשמל ויכול להיות שאולי הלוח קיבל איזשהו קצר האם ייתכן? לוח-אם GIGABYTE EP43 UD3L אני אשמח לקבל הצעות נ.ב המחשב נקנה בערך לפניי שנתיים כמה זמן אחריות אמורה להיות על הלוח אם ?
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-