תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי מחשב עם WIN XP וכרטיס מסך ATI RAGE 128 . אני לא מצליח להתקין את הכרטיס מסך. ניסיתי להוריד DRIVER מהאתר של ATI שמתאים ל XP וזה לא עזר כמו כן התקנתי DX9 לפני ההתקנה של ה DRIVER מישהו יודע מה הבעיה ??? בתודה מראש על כל תשובה TOMY
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
קניתי היום את הלוח הנ''ל בKSP שמתי עליו את ה1800+ פאלומינו שלי ושמתי את הax7+sf2 שלי ... (יש כאן הרבה "שלי" ) הפעלתי והתקנתי וינדוס . אחרי כמה שעות של שימוש ,כיביתי אותו ... כשבאתי להדליק אחרי זה הוא לא עשה פוסט (לא עשיתי שום OC ! ) ולא השמיע שום צליל :'( :'( נסיתי לאפס את הביוס ולהוציא את הבטריה ולא עזר ! בסוף ניסיתי להזיז ג'מפר שנקרא kbpwr1(ליד איפה שהחור של המקלדת -כמובן שעל הלוח ! ) ... אז הזזתי והחזרתי והדלקתי ואז הוא התחיל לעשות ציפצוף מאוד מאוד מוזר ... (לא שיש שגיאה וגם לא של העלאה רגילה של המחשב ) וכמובן שאין פוסט אז בודדתי את הבעיה והיא המעבד ... ואז החלפתי למעבד שרוף וישן שלי ועם אותה תקלה ! (ציפצוף) הבעיה היא המעבד או הלוח ??? ? ? ??
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני לא מכיר מעבדות בכלל אבל צריך אחת שיחליפו לי את הכבל VGA של המסך שאחד מהפינים בה נשבר. אשמח להמלצות או אפילו סתם לשמות, תודה!
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי חבר עם לוח MSI NEO 2 (intel 865PE( ומעבד 2.4G. הבעיה הראשונה היא שהמעבד מתחמם לכ-62 מעלות במאמץ (לא נורמלי לנורטווד), 43 מעלות במנוחה. הבעיה השניה היא שלפי הביוס ותוכנות ניטור שונות המתח של המעבד הוא 1.44V במקום 1.525 (מוגדר כך בביוס). המחשב עובד (לא עושה שגיאות בפריים95) אבל נתקע ועושה ריסט כל יומיים שלושה בממוצע. מה יכול להיות לא תקין?
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היום חזרתי מביה"ס והדלקתי את המחשב אבל המסך לא עלה ואני משער שגם הווינדוס לא. נדמה לי שהמחשב היה תקוע בביוס או משהו וגם המסך לא עלה בכלל. ניסיתי להוציא את החיבור של המסך לכרטיס מסך ולחבר שוב וגם לא עזר... אני רושם עכשיו מאותו מחשב, שלפתע אחרי שהפעלתי אותו וחזרתי על אותן פעולות, פעל. לפני שבוע שיניתי את ה-Latency של הכרטיס מסך שלי (9800 PRO) מ255 ל64 כאשר שאר החלקים היו על 32. אבל מאז, הפעלתי את המחשב מספר פעמים ולא נתקלתי בבעיה כזאת.. אם למישהו יש רעיון מה קרה שיכתוב פה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלומות ברשותי המחשב הבא: לוח אם :PC Chips M754LMR פנטיום 3 ( 866 אם אני לא טועה ) HD: WD Caviar 26400 6.4GB ספק codegen 300 64 MB sdram ב-100 הרץ כמו שאתם רואים המחשב מאוד חלש ובסיסי, אך הוא אמור לשמש כמחשב למודינג הבעיה: המחשב לא פועל. הלוח מקבל חשמל, כנל על הדיסק הקשיח ( ניתן לשמוע רעש בהפעלה ) המעבד גם ( ההיטסינק מתחמם ), את הזכרון אני לא יודע איך לבדוק, אבל הסטיק עצמו חדש ופועל על מחשב אחר. כשמפעילים את המחשב, לא רואים כלום על המסך, רק את הרעש של הספק+כונן קשיח ( המאווררים גם עובדים ) אני חושד במעבד, אך נאמר לי ( תקנו אותי אם אני טועה ) שאינטל מחזירה מעבדים מאחריות במהירות 1000, והלוח שלי תומך עד 866 ( סוקט 370 ) כל עצה תתקבל בברכה תודה מראש, בן.
-
- 12 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום! אני הולך לפרמט עכשיו ולפני שאני מתחיל רציתי לשאול איזה מערכת קבצים עדיפה? FAT32 או NTFS. אני תמיד בחרתי ב FAT32 אבל במזמן האחרון יש לי חששות בגלל כמה דברים "לא רגילים" שקוראים לי במחשב זאת גם הסיבה לכך שאני מפרמט. אבל בבקשה אם תוכלו להסביר על המערכות ולהגיד מה יותר עדיף? ואם זה חשוב אני משתמש ב Windows XP Home Editon. תודה על התמיכה!
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי מחשב WIN XP SP2 שבכל פעם בזמן הטעינה של מערכת ההפעלה עושה לעצמו RESET ומתחיל לעלות מחדש. גם בSAFE MODE. זיכרון תקין ודיסק קשיח תקין. אני מניח שמדובר בקבצים פגומים של מערכת ההפעלה. הרצתי CHKDSK וזה לא עזר. אני רוצה להריץ תוכנית כלשהי שתשחזר קבצים פגומים של מערכת ההפעלה. הבעיה שפקודות כמו SFC אפשר להריץ רק מתוך ווינדוס. האמנם אין שום דרך לתקן קבצים של XP כשמערכת ההפעלה לא עולה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
הייתה לי בעייה כאשר הכרטיס מחובר לTV ואני נכנס ל BIOS מה שקורה שהמסך מתחיל לקפוץ (כמו שמנסים להריץ אותו בתדר גבוהה מהיכולת של המסך) ולא ניתן לעבוד בBIOS. חשבתי שהבעייה אצלי בכבלים, בכרטיס, במחשב בקיצור הבעייה אצלי. לקחתי את הכבלים שהולכם ל TV לחבר שיש לו RADEON 9600 PRO וגיליתי שצלו אין את הבעייה הזאת, אבל כאשר נכנסים ל BIOS והמחשב מחובר ל T.V דבר ראשון רואים בDUAL WIEW ודבר שני אתה לא רואה את הBIOS על כל המסך אלא רק על חלקו (כאילו מישהו שיחק אם ההגדרות של המסך והקטין אותו עד הסוף). אמרנו שזה די מוזר שבככל בDOS אני יכול לראות בTV. ניתקנו את כבל שהולך ל TV, נכנסנו ל BIOS וכמה מפתיע הכל חזר להיות כמו שצריך (רואים את הBIOS על כל המסך). מה שמוזר פה למה בכלל הכרטיס שולך אות ל …
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
לחבר שלי שהחליט לנתק את המאוורר הראשי (לא זה של המעבד) למשך הלילה יש בעיה רצינית כאשר הוא מפעיל את המחשב נשמעים כמה צפצופים (לפחות 8), וכאשר פתוחתי את המחשב כדי לראות מה הבעיה שמתי לב שישנו ג'וק בינוני שמתחמם עד לרמה של כוויה קטנה רק אחרי כמה עשרות שניות שהמחשב פועל. כמו כן אנחנו סבורים שראינו להבה קטנה באותו האזור בפעם הראשונה שהפעלנו את המחשב גזר דין מוות אתם אומרים? אם כן מה לדעתכם קרה שם?
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב של חבר עם לוח אם של אסוס P4P800-E DELUXE. מדי פעם לעתים קרובות המחשב פשוט לא נדלק. יש לו ביוס מדבר, קול של אישה אומר: SYSTEM FAIL, VGA TEST. החלפתי כרטיס מסך ועדיין זה קורה. עדכנתי ביוס. לא עזר. אין בעיית התחממות. מה הייתם עושים? בהוראות של הלוח רשום שהוא מקבל רק כרטיסי מסך של 1.5V. איך אני בודק את זה בכרטיס? תודה.
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
היום קיבלתי מחשב חדש והרכבתי תחלקים ובלה בלה בלה עכשיו אני מנסה להתקין את הווינדוס XP PRO ואני עושה שכל BOOTים יהיו לסידירום אי מגיע לקטע שבו צריך להתקית את הSATA (F6) ואני לוחץ S ועכשיו זה מבקש להכניס תדיסקט אני מכניס ולוחץ אנטר וזה לא עושה כלום זה פשוט מעלה לי את אותה ההודעה וככה אני לא יכול להתקין תהארדיסק=>וכך אני גם לא יכול לעבוד על המחשב הדיסקט הגיע יחד עם הלוח אם מפרט DFI LANPARTY NF4 ULTRA D WD SATA 80GB וצורב וכונן DVD ופלופי (זה לפחות מה שניראה לי שנוגע לעניין) למי שלא הבין, הבעיה קצת יותר בפשטות: זה נותן לי את ההודע שמבקש ממני להכניס דיסקט לכונן A עם הדרייבר של הSATA ואז ללחוץ אנטר אני מכניס, לוחץ מחכה כמה שניות ואותה ההודעה עולה שוב והדרי…
-
- 9 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי מחשב הכל עבד טוב עד שיום אחד הדלקתי את המחשב הכל עבד כרגיל ראיתי את הלוגו של הווינדוס ולאחר מכן פשוט מסך שחור ניסיתי לעשות ריסטרט המון פעמים וזה לא עזר וגם שאני מנסה להיכנס ל Safe Mode יש מסך שחור ניסיתי גם להתקין ווינדוס על כונן Usb , הופיע הלוגו של ווינדוס ולאחר מכן מסך שחור אשמח שתעזרו לי .
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום לצערי הלך הלוח אם במחשב לכן אני אשמח לקבל המלצות וחוות דעת ללוח אם חדש שיהיה מתאים ליכולות של המפרט בתמונה. תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום קיבלתי מחשב נייד I7 עם 512GB SSD ללא ווינדוס. איזו גירסה של ווינדוס 10 מומלצת צריך שלא תתפוס הרבה מקום ? שאלה נוספת, האם רישיון חוקי לווינדוס 10 מ EBAY שווה משהו ?
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
-
היי, היום קרא דבר מאוד מוזר הגעתי הביתה ופתאום העכבר השמאלי שלי התחיל לתפקד כמו ימני ולאחר כמה דקות היה חוזר לעצמו ואחרי זה שוב חוזר , חשבתי שאולי יש לי איזה וירוס אז פירמטתי את המחשב אבל הבעיה עדיין נשארה למרות שעכשיו זה כל הזמן הפוך ולא חוזר למצב הקודם . הדבר היחיד זה בהגדרות בווינדוס שאני הופך את הלחצינים אז זה מסתדר אבל בתכלס זה הפוך כאילו אני צריך לסמן וי על שיהפוך לי את המקש השמאלי לימני ולהפך . גם בביוס ההגדרה הזאת נשארת והעכבר מתפקד הפוך. מישהוא יכול לעזור לי בבקקשה
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום ! לפני כשלושה שבועות קניתי מחשב חדש מTMS . הכרטיס מסך המדובר הוא HD7950 .. הבעייה היא כזאת אתמול התחילו להופיע לי ריצודים על המסך בזמן גלישה באינטרנט ופתיחת תקיות ונשמע רעש של שריקה חלשה (דומה לקומקום שרותח) חשבתי שאולי הבעייה בדרייבר (12.11 beta) אז מחקתי את הדרייבר השריקה הפסיקה ושנכנסתי לאינטרנט לא היו ריצודים . התקנתי דרייבר ישן יותר 12.10 והשריקה חזרה אבל הריצודים פסקו . עכשיו נכנסתי ל CCC ואני רואה שב AMD OVERDRIVE ה activity עומד על 72% והשעונים גם כן במצב של מאמץ (כאילו שאני במשחק) ולא במנוחה , כאשר אני בשולחן עבודה ושום דבר לא פתוח חוץ מאנטי וירוס . דיברתי עם טכנאי מעבדה של TMS והוא אמר לי לנסות דרייבר ישן יותר ולבדוק האם הבעייה עדיין קיימת . ולגבי ה…
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב שאצלי בבית הוא לא נדלק.. לקחתי אותו לאחי הוא החליף מאוורר שהיה שרוף ואצלו הוא עבד כמו שצריך אז הוא הביא לי גם כרטיס מסך למקרה שיש לי בעיה בכרטיס מסך. הגעתי הביתה והמחשב לא עובד, בדקתי את המסך עם מחשב נייד והמסך תקין. חיברתי את הכרטיס מסך השני למחשב וגם אין תמונה. ניסיתי בלי מפצל חשמל אולי זה משפיע וגם לא עובד.. מה יכולה להיות הבעיה במחשב?? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה שכבר כמה ימים אני לא מצליח לפתור. ל Dune HD TV101 מחובר כונן USB חיצוני. הבעייה היא שכאשר אני מנסה להעתיק קבצים גדולים מהמחשב לכונן בסטרימר הפעולה נכשלת ומתקבלת הודעה על בעיית תקשורת עם הכונן. הכונן עובד עם מערכת קבצים NTFS ובנוסף ,ממנו אל המחשב ניתן להעתיק כל קובץ בכל גודל. כאמור, המחשב "מדבר" עם הסטרימר, ולהיפך. הבעייה קיימת רק בהעתקה של קבצים לכונן הסטרימר. לא מצליח להבין מה תוקע את העסק.... אשמח לקבל כיוון. תודה
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום , מחשב DUAL CORE של פנטיום 4 עם כרטיס מסך על הלוח אם . המאוורר של הלוח אם מרעיש כמו טרקטור ,נגעתי בו והמחשב עשה אתחול ומאז הוא לא עולה אלא מגיע רק לשלב של מסך של הלוח אם (MSI) והמקלדת לא מגיבה בכלל (מקש DELETE בשביל להגיע לביוס) הוצאתי והחזרתי את הכרטיס מסך ,עדיין אותו דבר (הכרטיס מאוד חם) ??
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
לפני זמן מה ביקשתי מפרט למחשב גיימינג בת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/565040-%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%91-4200-%D7%A9-%D7%97?p=5063028&highlight=4200#post5063028 המחשב הגיע, והוא מצויין, אבל כשניסיתי לשחק בסקיירים, שמתי לב שכאשר דמות זזה מהר (ילדים שמתרוצצים בעיר, לדוגמה), נוצר מין אפקט שמציק בעין, אני לא ממש בטוח מהו או איך הוא נקרא אבל זה קצת נראה כאילו אני עדיין רואה את האאוטליינים של הדמות לשנייה. יכול להיות שזה בגלל זמן התגובה של המסך (6ms)? אני אדבר מחר עם TMS בעניין בכל מקרה, אבל אם מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור אני אשמח לכל עזרה שהיא. אם הדיון לא מתאים לפה או לא מנוסח לפי חוקי הפורום…
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
נראה לי שהלוח שלי תומך בזה,יש לי אסוס P5K DELUXE ו-2 הארד דיסקים של סיגייט 500 ג'יגה 32 מגה באפר כ"א. מה אני אמור לעשות ואיך והאם אני יכול לשמור את המידע שיש לי על אחד מהכוננים ? (יש עליו רק סרטים בתיקיה הראשית ללא מערכת הפעלה),אגב השני חדש וריק. תודה.
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם. הרכבתי מערכת חדשה שמורכבת מהרכיבים הבאים: מעבד : Q6600 2.4GHZ לוח אם: ASUS STRIKER 2 NSE זכרונות: 2X2GB OCZ DDR3 1600 MHZ CL7 DUAL CHANNEL KIT כרטיס מסך: BFG GEFORCE 9800GX2 ספק כח: JSP-TECH 1100W התקנתי ווינדוס ויסטה 32 ביט עם כל העדכונים כולל SP1. התקנתי את הדרייברים האחרונים לכרטיס מסך מהאתר של NVIDIA גרסה 175.19 התקנתי CALL OF DUTY 4 MW אני בא להתחיל לשחק הוא טוען את השלב מסיים ונתקע. ניסיתי להתקין גרסה אחרת לדרייברים של הכרטיס מסך כמו לדוגמא 174.74 אותו דבר נתקע. התקנתי GRID בא להתחיל לשחק טוען את השלב מסיים לטעון נתקע. אני יציין שאני יכול לחזור לסביבת עבודה של הווידוס ע"י CT…
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת פירמטתי והתקנתי חלונות מחדש על מנת לוודא שזה לא בעיית תוכנה למישהו יש כיוון מפרט רשום בצד...
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-