תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! רציתי להחליף מסך במחשב , אז כיביתי אותו והוצאתי את התקע מהחשמל והחלפתי מסך אבל שכחתי לחבר אותו למחשב בטעות והדלקתי אותו, ואז ששמתי לב שלא חיברתי אותו ניתקתי את המחשב מהחשמל שהוא עדיין פועל. מאז ,כאשר אני מנסה להדליק את המחשב הוא נדלק אבל לא פועל, המאווררים פועלים ושאני מנסה לפתוח את הכונן די-וי-די הוא נפתח אבל לא מופיע כלום על המסך והלד של הבקרה לא נדלק. אשמח לעזרה! תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
מדי פעם מתקבלת שגיאה בתמונה ואז השידור אות נפסק ויש צורך להפעיל מחדש את המחשב. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב חדש והוא עובד מצוין רק יש לו בעיה שאם מכניסים אותו למצב שינה הוא נידלק ל5 שניות (כל המאוררים פועלים והאורות) ונכבה ל5 שניות ונידלק שוב וככה הוא ממשיך, ניסתי ללחוץ על כל כפתור אפשרי במיקלדת - לא עזר, ניסיתי ללחוץ על הכפתורים ריסטרט/כיבוי - לא עזר הדרך היחידה להוציא אותו מהלופ הזה היה לכבות אותו מהספק ולהפעיל שוב.. זה לא קרה פעם אחת - כל פעם שמכניסים אותו למצב שינה. כבר הגדרתי בויסטה שלא יכנס אוטומטי אבל מעניין אותי מה מקור הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה? פתחתי גם את המארז ונראה לי שכל הכבלים מחוברים כמו שצריך. ברור לי שזאת בעיה חומרתית כי פירמטתי כמה פעמים ואין שינוי במצב.. המפרט: Q9300 EP35-DS3P AURORA 570 אם צריך עוד פרטים אשמח לתת. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, השבוע שידרגתי את המחשב - החלפתי לוח אם (gigabyte h55) ומעבד (core i3 ) וכמובן הוספתי זיכרון ל 2GB DDR3 . התקנתי ווינדוס 7. הבעיה שאני לא מצליח לצרוב. כל פעם שאני מנסה הצורב נתקע והמחשב מתחיל לעשות בעיות. הצורב הוא צורב ישן LG GSA-4160B. באתר של LG יש עדכוני קושחה רק עד XP. יכול להיות שהצורב לא עובד עם 7 ואני חייב להחליף גם צורב? ???
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
אהלך, במהלך צפייה בסרט נעלם פתאום הקול ברמקולים, חיברתי אוזניות ושומעים הכל בדקתי בהגדרות שמע והכל בסדר, מישהו יודע מה הבעיה ולמה פתאום הפסיק לצאת קול ברמקולים, תודה, מערכת הפעלה אקס פי. תודה
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
בימים האחרונים קרו לי מספר בעיות עם הדיסק הקשיח שלי... הדיסק: 250 ג'יגה של מקסטור... משום מה אחרי שהפעלתי מחדש את המחשב זה הסתדר עם הבדיקת דיסק... אתמול זה עוד פעם חזר...אני רוצה להגיד: יש לי שם הרבה חומר חשוב...פירמוט לא בא בחשבון... אלה השגיאות שהוא רושם לי... אני בא להיכנס לכונן וזה אומר לי את הדבר הבא: Q:\is not accessible. The disk structure is corrupted and anreadable. הפעלתי מחדש את המחשב זה התחיל לעשות את הcheck disk... ופתאום רשם לי את הדבר הבא: Corrupt mater file table. אני לא יודע מה לעשות, בכונן הזה יש לי דברים מאוד חשובים... מי יודע אולי מה לעשות או שקרה לו כזה דבר ואיך הוא פתר את זה... אני עובד עצות... תודה
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
סוג מערכת ההפעלה : professional XP 2002 SERVICE PCK3 סוג הדפדפן : Opera סוג כרטיס המסך : NVIDIA AMD ATHLON )TM( 64X2 DUAL +CORE PROCSS 6400 RAM 2.00GB 3.21GHZ הלוח אם- M2N-X של ASUS מחשב נייח סוג מערכת הפעלה XP, כמה ביטים? RAM 2 GB הבעיה התחיל לפני כשבוע פלוס, כאשר נכנסתי ליוטיוב להאזין למוזיקה הצליל פתאום הפך להיות צורם, שסגרתי את היוטיוב ורציתי לשמוע שירים אחרים מתוך הספריה שלי הרעש הצורם המשיך עם תחילת השיר והמשיך. עלי היה לעשות איתחול על מנת שהבעיה תסתיים. לאחר מכן המחשב שלי בעת השמעת שירים רגילים ודרך יוטיוב התחיל לעשות איתחול, נתקע, מסך כחול. וכעת כל מה שאני מקבלת זה מסכים כחולים, ולעיתים נדירות הוא עולה רגיל אך אחרי שניות ולעיתים דקות ישר מסך כחול או שהוא …
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
תשמעו היום ניקיתי את המחשב וכשחיברתי אותו, המחשב נידלק, אבל המסך מהבהב בצבע כתום (כאילו כבוי) ניסיתי להחליף כרטיס מסך ולא עזר... מה אני יכול לעשות? אני לא רוצה לקנות ב2000 שקל מחשב חדש, זה מחשב לאינטרנט ולWORD . (לא שלי, כן??) מה אני יכול לעשות?
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש בשווי של 6,000-7,000 שח ואני צריך המלצות כי אני לא כ"כ מבין בחלקים... אני קונה מרשת אייבורי ככה שיש שם משהו של הרכבת חלקים ואני צריך שמישהו ירכיב לי מחשב טוב במחיר שכתבתי... בנוסף אני רוצה שהמחשב יריץ משחקים כמו:battlefild 3/4,GTA V,call of duty bo2 ועוד משחקים חדשים ועוד כל מיני משחקים חדשים ומהנים. תודה על העזרה והתמיכה!!
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
ברגע שמדליקים את המחשב הוא מתחיל לצפצף, משהוא כמו ציפצוף לשנייה. על המסך לא מופיע כלום אלא זה מתחיל לפני שהמסך מתחיל להגיב, וזה נמשך עד שמוציאים אותו מהחשמל. אני לא יודע איזה מערכת הפעלה מותקנת בו אבל אני מנחש שזה חלונות 2000\98 . נניח שהמידע שעל המחשב לא חשוב מה אפשר לעשות ?????
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין מערכת הפעלה וינדוס 7 על מחשב נייד וכל פעם בשלב אחר של ההתקנה אני מקבל מסך לבן ונתקע המחשב ולפעמים הוא עושה פשוט הפעלה מחדש מה יכול להיות הגורם? בדקתי HDD והוא תקין ניקיתי מאורר וצלעות קירור ניסיתי עם כרטיס זיכרון אחר ועדיין זה לא עזר ניסיתי גם גירסאות 32 וגם 64 BIT וגם ניסיתי SP1 ובלי SP1 ניסיתי גם לתקין עליו VISTA ובשלב של היצירת משתמש הוא עשה לי גם מסך לבן עריכה: בדקתי את זה הכרטיס מסך מקולקל מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, חברים ! אנא, עזרו לי לפתור אותה בהקדם. מה יכול להיות מקור התקלה. תודה, זיו [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אהלן, קניתי לפני יומיים HD פנימי חדש בגודל 2TB התקנתי אותו, פירמטתי אותו ל NTFS, וחילקתי אותו ל 2 מחיצות בגודל 1TB כל אחת. אני מנסה להעתיק אליו כמה עשרות ג'גה, לשם גיבוי, הוא מתחיל במהירות סבירה ומהר מאוד צונח למהירות 0 מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש אלכס
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
היום חזרתי מביה"ס והדלקתי את המחשב אבל המסך לא עלה ואני משער שגם הווינדוס לא. נדמה לי שהמחשב היה תקוע בביוס או משהו וגם המסך לא עלה בכלל. ניסיתי להוציא את החיבור של המסך לכרטיס מסך ולחבר שוב וגם לא עזר... אני רושם עכשיו מאותו מחשב, שלפתע אחרי שהפעלתי אותו וחזרתי על אותן פעולות, פעל. לפני שבוע שיניתי את ה-Latency של הכרטיס מסך שלי (9800 PRO) מ255 ל64 כאשר שאר החלקים היו על 32. אבל מאז, הפעלתי את המחשב מספר פעמים ולא נתקלתי בבעיה כזאת.. אם למישהו יש רעיון מה קרה שיכתוב פה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם, בראשותי מחשב פנטיום 2, 300 מגה הץ עם 256 מגה זיכרון והרד דיסק של 30 גיגה. משום מה, לאחרונה ההרד דיסק מראה סקטורים דפוקים בבדיקות של Scandisk, והכי גרוע, זה שהוא באמצע עבודה על המחשב, פשוט עושה לעצמו reset, בלי להודע בלי כלום. כמובן שזה גורר לאובדן קבצים ודפיקה עוד יותר גדולה ההרד דיסק. ??? יש אחריות עליו, השאלה היא : 1) האם מעבדה מתקנת או מחליפה את הדיסק ? ואם כן, החל מכמה סקטורים דפוקים ? 7 , 10 ? 2) אולי דווקא הזיכרונות, או קצר בלוח אם גורם לבעיה ? יש להוסיף שיש לי ניסיון במחשבים, ומעולם לא נתקלתי בזה. ההרד דיסק בן שנה, של IBM, וזה לבד אמור להיות סימן לאיכות. בתודה מראש למשיבים.
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אז ככה זה התחיל לפני כחודשיים לאחר שהחלפתי לוח מאבד וזכרונות ליותר מתקדמים: לוח של GIGABYTE GA-7NF-R2 מאבד של AMD ATHLON 2700+ 512 MB DDR היה לי כרטיס מסך GEFORCE 4200FX של GIGABYTE ולאחר שהתחילה בעעיית המסכים הכחולים החלפתי את הלוח כי אמרו לי שהוא פגום לאותו סוג וגם החלפתי הארדיסק אבל בכל זאות הבעיה נמשכה .... הרכבתי במחשב כרטיס מסך ישן של ASUS GEFORCE 2 והוא לא היה מביא לי מסכים כחולים אז הייתי בטוחה שזה הכרטיס מסך וקניתי כרטיס מסך חדש של GAINWARD GEFORCE 6600FX AGP** 264 MB אבל הבעיה עדיין נמשכת...... התקנתי גם דרייברים הכי חדשים וזה עדיין נמשך..... בבקשהההההההההההההההה תעזרו לי.................. כבר אין לי שמץ של מושג מה לעשות............. צירפתי גם קבצי מיני דומפ..…
-
- 9 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב עם WIN XP וכרטיס מסך ATI RAGE 128 . אני לא מצליח להתקין את הכרטיס מסך. ניסיתי להוריד DRIVER מהאתר של ATI שמתאים ל XP וזה לא עזר כמו כן התקנתי DX9 לפני ההתקנה של ה DRIVER מישהו יודע מה הבעיה ??? בתודה מראש על כל תשובה TOMY
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
העכבר פתאום נעצר והוא לא זז הכנסתי עכבר אחר והוא כן עובד בדקתי את החיבור של העכבר הוא בסדר מה יכול להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
שלום!!! קניתי h.d 80G 8M של westran . התקנתי אותו במחשב בתור פרימרי ואת ההרד דיסק הישן בתור סלייב . אחרי חודש של שימוש ללא בעיות ...כשאני נכנס לספרייה ספציפית הוא פותח לי חלון שאומר "drive d is not pormated do u want to format now?" מה קרה? מה עשיתי? יש לציין שפירמטתי אותו לפני שהתקנתי ווינדוס . וזה קורה לי רק בספרייה הספציפית הזו בשאר הוא עובד טוב. אולי יש למישהו תוכנה ממולצת לבדיקת ההרד דיסק ? תכונות: win xp pro. asus motherbord
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי חברים, לאחרונה שמתי לב לתופעה נורא מוזרה שהמקלדת "נתקעת" לי באמצע עבודה. כלומר היא לא מגיבה לכלום במשך כמה דקות, ולאחר מכן משתחררת. מקלדת אלחוטית של לוג'יטק, סוללות חדשות לגמרי, יושבת על אותו מקלט של העכבר (לוג'יטק מאסטר). הסרתי והתקנתי דרייברים ועדיין חוזר על עצמו. מישהו נתקל בזה? תודה :)
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
המחשב שלי הוא מחשב בן למעלה מ5 שנים. בחודשים האחרונים קרתה בו התופעה הבאה: אחרי זמן עבודה מסוים המסך מוחשך (המחשב עצמו ממשיך לתפקד) ולא עוזר דבר אלא לכבות את המחשב, להניח לו זמן מה ואח"כ לחזור ולהדליקו. התופעה חוזרת ונעשית תכופה יותר ויותר. אחרי שהחלפתי מסך, הבעיה נעלמה למספר שבועות ואז שוב חזרה. אחרי שזה קורה לי במסך שלישי נראה לי כי המחשב "מקלקל מסכים". האם יתכן דבר כזה? מה יכול לגרום לכך? איך ניתן לתקן? אודה למי שיוכל לעזר. יום טוב
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי את שלושת הדיסקים הבאים sygate 80 GB sygate 320 GB wd 160 MB הם יושבים במרווח במארז ככל האפשר ורק הwd מתחמם כרגע הטמפרטורה שלו 78 האחרים עומדים על 47 ו45 הwindows יושב על דיסק אחר ועל הדיסק הזה יש רק את קיבצי הtemp של הemule ליתר ביטחון סגרתי את הemule אבל הטמפרטורה שלו עדיין לא יורדת האם הוא תקול? הוא עדיין באחריות ואני יכולה להחליף
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את הממיר של YES למסך, חיברתי את הוידאו לcomposite, אפשר לחבר את האודיו ישרות ללוח אם או שצריך כרטיס טלווזיה?
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
החלפתי דיסק קשיח לבידיוק אותו אחד שניהם יש בהם וינדוס והכל עכשיו הדיסק קשיח הקודם עובד אבל שאני מחבר את החדש ששמתי אז המחשב מגיע לוינדוס ואז עושה ריסט. יש לציין שזה ששמתי במחשב זה אותו דגם כמו ההוא ובמחשב לפני הוא עבד בסדר גמור [WD400] נ.ב היה לי 2 סטיקים של 512 זיכרון של חברה בשם A-DATA הבאתי עכשיו עוד 2 של 512MB TwinMOS והחלפתי בינהם כי לפי דעתי ה512MB TwinMOS יותר טוב אני צודק? חוץ מיזה השארתי סטיק אחד של a-data ביחד עם 512MB TwinMOS כי יש לי רק 3 סלוטים זה בסדר?
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
הלוח אם שלי: Asus P5KPL-VM הבעיה התחילה אתמול שאני מכבה את המחשב ה Power Led והאור של העכבר נשארים דולקים אבל בעוצמה קטנה יותר כשהם פועלים שהמחשב דלוק למישהו יש פיתרון?? ניסיתי דרך הביוס לשנות הגדרות ולא הצלחתי ואל תכתבו לי להוציא את המחשב מהחשמל
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-