עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by abcdjkh,

כל כמה שעות... או ברגעים של עבודה מאומצת עולה המסך הכחול ואני חייב להפעיל מחדש את המחשב. לפי מה שהבנתי מ http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=300434.0 צריך להפעיל HMDD... אני אבדוק ואיידע אתכם. בכל מקרה.. האם ניתן לסדרו או רק להחליפו בחדש (כל המידע נמצא עליו) עודכנו תוצאות הרצת מספר קבצי DUMP בהמשך האשכול.

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  2. שלום רציתי להעביר חומר שיש לי בדיסקט 1.44 לעבודה - והנה הכונן התקליטורים טוען שאין דיסקט בכונן ודורש ממני "הכנס דיסקט לכונן :A " מה הסיבה לכך - ומה אני צריך לבדוק כדי לתקן. תודה.

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  3. Started by I7210I,

שלום יש לי רמקולים למחשב של לוגיטק וביום בהיר אחד אני מקבל הודעה על קודק חסר כשאני נכנס ליוטיוב וכל סרט שאני מפעיל במחשב הvlc מראה אך לא משמיע והמדיה פלייר בכלל קורס הקודאק שעולה לי כשאני נכנס ליוטיוב ומקריס את האינטרנט אקספלורר הוא mp3 lame שלא זכור לי שהתקנתי אותו ניסיתי קודקים אחרים ולא עזר לי כלום תודה

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  4. פתאום אני פותח את המחשב ולא שומע בכלל סאונד... כלום! ניסיתי לדבר במקרופון (כי בד"כ אני שם אותו אצלי ב MUTE) והוא עובד שומעים ברמקולים אותי מדבר והכל, אבל נגיד שאני שם מוזיקה ב WINAMP או ב Media Player או כל דבר אחר .. זה לא עובד ! לא שומעים! ניסיתי כל מני דברים וזה פשוט לא עובד.. אני זוכר שזה קרה לי פעם ופשוט ניקיתי את כל האבק מהמחשב בעזרת שואב אבק וזה חזר לעבוד.. מוזר מאוד.. אבל עכשיו ניקיתי שוב מאבק יסודי מאוד, וזה לא עובד. בקיצור שומעים מהמקרופון, אבל לא שומעים מוזיקה וסאונד רגיל מהמחשב. בבקשה אני חייב עזרה! תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  5. המחשב שלי בבית הוא מחשב נייח. לפעמים הוא עוד כאלה קולות של פיפ ...... פיפ ....... פיפ ואני לא יודע למה. לפעמים אפילו הוא נכבה ועושה את הWindows is logging off ולא נכבה ישר. למה? אני לא יכול להכנס למשחקים כי הוא ישר נכבה וזה ממש מעצבן. לפעמים אפילו אני רק פותח אותו והוא נכבה. הוא חדש יחסית [פחות משנה]. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  6. Started by ggg456,

שלום לכולם, לפני שבועיים קניתי מחשב חדש לאחי ושמתי לב שהוא קורס טוטלית כשאני מנסה להכנס למשחקים (מעט כבדים לא ממש רציניים) ובנוסף בניגון סרטי HD. בדקתי יותר לעומק והתקנתי בזהירות את הדרייברים של הכרטיס מסך וגם DIRECTX, קודקים והכל אבל שום דבר לא עזר. הועלתה ההשערה שזה אולי בחומרה, לכן הורדתי אוורסט ועשיתי טסט מאמץ למערכת. לאחר שנייה בדיוק המחשב קרס מדובר במחשב די טוב יחסית מעבד אינטל דואל קור 8400 כרטיס מסך של אינוידיה GTX 260 ג'יגה בייט זכרון 4GB ראם לוח אם של ג'יגה בייט עם צ'יפסט E43 אם אני לא טועה הרדיסק 500GB ניסיתי שוב בדיקות מאמץ באוורס ואני רואה שכאשר אני מבצע טסט מאמץ על הזכרון המהיר בלבד (ללא מעבד או שאר החומרה לסוגיה) המחשב קורס מייד וכאשר אני עושה בד…

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  7. Started by N110,

שלום ברשותי מחשב אחד שמחובר לתשתית בזק. אני רוצה לחבר מחשב נוסף בחיבור אלחוטי. האם עלי לרכוש נטב+כרטיס רשת אלחוטי בחיבור usb? האם ברגע שמחברים את הנטב בעצם אפשר לוותר על המודם של בזק,או שצריכים לחבר בין הנטב למודם? תודה

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  8. קניתי מחשב רק לפני חודש ומסך DELL והכל עבד מצויין. פעם אחת ניתקתי את כבל ה HDMI וחיברתי בחזרה ומאז המסך לא עולה. אני מקבל את ההודעה שאין שום מכשיר שמחובר למסך (ראו תמונה). החלפתי כבל ולא עזר.

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  9. Started by SaXtoR,

קמתי עכשיו,לאחר שפתחתי אתמול כל הלילה את סבבה די סי זה הוריד וזה.. קיצר תמיד שאני הולך לישון אני לוחץ Start וL במקלדת שזה מגיע למצב של המתשתמש..אני רגיל ככה.... ואז הדלקתי את המסך,זה נכנס למשתמש ראיתי את השולחן העבודה לשניה ללא אינטרנט(תמיד נופל -מתנתק-האינטרנט ככה סתם לא יודע למה.) ואז נהייה מסך כחול,פתחתי את הקובץ של הלוג האחרון של המסך כחול,ניתחתי אותו .. וכתוב שהקובץ: ntoskrnl אשם.. חיפשתי אותו במחשב,מצא שלוש בכל מיני מקומות אחרים.. : C:/Windows/SYstem32 C:/Windows/Cache/i386 C:/Windows/Mui/Fallback/040D והיה כתוב: PAOOL_COOL_CLEAER משהו כזה,לא זוכר ..לא כתבתי בקיצור השאלה,מה הם הקבצים האלה!? זה של הוואינדוס כמו שאני רואה,אז מה הבעייה איתם?.... ??? תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  10. Started by אנימשוגע,

יש לי בעיה עם המאוורר של המעבד בהתחלה הוא עובד על מהירות שיא ופתאוום הוא עובד על 1700rpm מהיכול לגרום לו לעבוד ככה דרך אגב המאוורר הוא של גיגה בייט עם האולטרא הכחולה(סוקט 775) תודה מראש לעוזרים

• 11 תגובות
    • 811 צפיות
  11. Started by Atex,

שלום! אני הולך לפרמט עכשיו ולפני שאני מתחיל רציתי לשאול איזה מערכת קבצים עדיפה? FAT32 או NTFS. אני תמיד בחרתי ב FAT32 אבל במזמן האחרון יש לי חששות בגלל כמה דברים "לא רגילים" שקוראים לי במחשב זאת גם הסיבה לכך שאני מפרמט. אבל בבקשה אם תוכלו להסביר על המערכות ולהגיד מה יותר עדיף? ואם זה חשוב אני משתמש ב Windows XP Home Editon. תודה על התמיכה!

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  12. Started by MalGano,

אהלן. ברשותי מחשב פנטיום 4 - פרסקוט HT 2.8GHz זה השנה הרביעית. מאז שנקה היו לו בעיות עם הטמפרטורה שחלקן אני מניח תלויות במארז. הטמפרטורה הממוצעת לא במאמץ היא כ-63 מעלות ומגיעה לפעמים ל-73 במאמץ והמחשב לא עבר oc אף פעם. היום החלטתי לבדוק את המערכת עם כמה תוכנות (cpuz ו-pc wizard) ושתיהן הראו כי תדר המעבד הוא לא 2800 MHz אלא 2798.6 (מצ"ב תמונה). האם זה נורמלי לראות תדר לא ממש מדויק או שמדבור בסוג של שחיקה בגלל החום? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  13. Started by L1ron,

בגלל שפירסמתי אותם בפורום בחו"ל ולא קיבלתי מענה,אני ישאל פה ,זה באנגלית אבל מה שלא ברור תגידו ואני יסביר. 1. hellow. i owner of Pavilion g6 laptop. every 2-2:30 hours ,the network stop working and then my internet aint working. what could be the problem i even formated my computer today and installed driver. 2.for example the hour is 4:59 ,then instead of going into 5:00 and then 6:00 ,it come back to 4:00 and start counting again to 4:10 4:20 4:59 etc.. also the date stuck at the same date my laptop is Pavilion g6 what should i do? 3.hellow. i am owner of Pavilion g6 . the screen just turning off.so i see everything black,but the computer is s…

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  14. Started by אריק פרלס,

אתמול הרכבתי מחשב חדש. אך אני לא מצליח להתקין ווינדוס. כאילו ההתקנה עברה אבל כשאני מוציא את הבוט usb המחשב כתוב להכניס בוט. )ואם אני לא מוציאאז ההתקנה מתחילה מחדש.( אני חושב שאולי זה בעיה בכונן ssd m.2 mvne של סמסונג? לוח אם הוא x570 aorus elite. ביוס מעודכן. יש למישו מושג מה אני עושה עכשיו? מי אהב? 0

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  15. הלוח אם שלי: Asus P5KPL-VM הבעיה התחילה אתמול שאני מכבה את המחשב ה Power Led והאור של העכבר נשארים דולקים אבל בעוצמה קטנה יותר כשהם פועלים שהמחשב דלוק למישהו יש פיתרון?? ניסיתי דרך הביוס לשנות הגדרות ולא הצלחתי ואל תכתבו לי להוציא את המחשב מהחשמל

16. Started by zini1,

לאחרונה התקנתי ויינדוס אקס.פי במחשב p3 500Mhz 192mb הווינדוס עולה ללא בעיות השימוש הוא בעיקר לאנטרנט יש לי כרטיס קול קריאטיב לייב וליו הווינדוס מזהה אותו וגם מתקין את הדרייברים אבל משום מה הרמקולים לא פועלים. בווינדוס 98 שהיה לפני השידרוג הרמקולים פעלו כשורה. הורדתי דרייברים חדשים אבל במהלך ההתקנה אני מקבל הודעת שגיאה שהוא מזהה את הכרטיס קול. מה עלי לעשות כדי לתקן את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  17. שלום היה לי נפילת חשמל של כיבוי והדלקה מספר פעמים בבית המחשב היה דלוק ואז הוא כבה דאני מתליק אותו עכשיו האור נדלק המאורר עובד אבל המחשב לא עולה משהו יכול להסביר לי מה הסיבה והאם יש דרך לסדר את זה באיזה דרך תודה

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  18. Started by abarbotel,

היו לי וירוסים וטרוינים במחשב בשלב כלשהו מחקתי קבצים שהיו נגועים בלי קשר למחיקת קבצים נגועים מופיעה לי כעת שאני מעלה את המחשב ההודעה הבאה שצירפתי כתמונה. איך שאני מעלה את המחשב אני מקבל הודעת השגיאה הזו: מהי התקלה וכיצד פותרים ומה אומרת ההודעה runtime eror [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  19. Started by eyal00,

שלום, אני לא מצליח לפרמט את ההארד דיסק שלי. שאני מגיע לחלון הכחול של הווינדוס יש לי את ההודעה הבאה: setup did not find any hard disc drives installed in your computer

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  20. שלום, מבקש עזרה ממומחי הפורום ידידה שלי פנה אליי לעזרה לאחר המחשב שלה שודרג באופן אוטומטי ככל הנראה מ win7 ל win10 מדובר על לפטופ dell latitude 3440 לוקח זמן רב למחשב להגיע למסך הלוגין, לאחר שמכניסים את הסיסמא מגיעים למסך שחור עם עכבר אין אפשרות לעלות שום חלון, ניסיתי את כל האופציות של Ctrl ומקש חלונות לא עזר שום דבר לאחר בדיקה באינטרנט המליצו על הסרת הדרייבר של הכרטיס מסך, דרך safemode ולעדכן כאשר אני מעלה את המחשב במצב בטוח באופציה עם רשת אני מגיע לאותו מצב, מסך שחור אם אני מעלה את המחשב במצב בטוח עם אופציה של CMD , אני מקבל מסך שחור אך ה CMD פתוח והצלחתי להגיע ל device manager והסרתי את הכרטיס רשת אך לצער…

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  21. שלום! ברצוני לדעת על ההמלצות היעילות לגבי המחשב,כמה פעמיםן מומלץ להדליק ולכבות אותו ביום?במשך כמה זמן רצוי להשאירו דלוק? מה ההמלצות לגבי נושאים אלו לגבי המחשב ,ומה הכי בריא למחשב וטוב לתפקוד שלו מהבחינה של הדלקות,כיבוי וזמן משך הפעלות,על מנת לשמור עליו בצורה הטובה ביותר. אשמח להצעות בנושאים אלו ואחרים. תודה רבה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  22. Started by No-Limits,

תראו חברה אני במצב מצוקה. אני לא יודע מה קרה אבל כל המחשב נדפק לי. התקנתי גירסאת בטא של אקפלורר 7 וכל הוינדוס נדפק. הוא עלה אבל לא ראיתי שום דבר, כאילו רק את הרקע. יכולתי להעלות דוס אבל לא לעשות שום דבר אחר. ניסיתי להתקין כונן דיסקטים כדי להעביר את ה- DLL שהיה חסר לי עקב ההתקנה. (זה נתן הוראת שגיאה בהפעלת הוינדוס). בקיצור זה לא עזר. עכשיו כשאני מפעיל את המחשב אני לא מצליח אפילו לעשות בוט לדיסק. ניסיתי לשנות בהגדרות בביוס אבל זה לא עוזר. זה מפעיל את המחשב ומדלג על הקטע של הבוט ומפעיל את וינדוס. זאת אומרת זה מריץ את החלון ההתחלתי עם הנתונים ואז בדרך כלל זה היה מביא לי עוד חלון והייתה לי אפשרות ללחוץ על מקש וזה היה עושה לי בוט מהדיסק, אבל עכשיו זה מדלג על החלון הנוסף וישר רץ…

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  23. יש לי לוח אם מסוג GIGABYTE MA69VM (צ'יפסט AMD 690V). עד עכשיו היו לי 2G זיכרון DDR2 בשני סטיקים (2X1G) מיצרן ודגם זהה (קינגסטון, לא זוכר דגם) שעבדו במהירות 800MHZ. לפני יומיים רכשתי עוד 2G (גם 2X1G) זיכרון של חברת קינגסטון מדגם KVR800D2N6 גם 800MHZ (דגם שונה מהזיכרונות הישנים). כשהתקנתי אותם, BIOS הראה לי שהזיכרונות עובדים אומנם ב-DUAL CHANNEL כמו שעבדו, אבל ב-667MHZ. כאן מדובר כבר ב-4 סטיקים של 1G, אומנם כל זוג מדגם שונה של אותו יצרן. אני שולל את האופציה שעבדו עליי בחנות, כי כל זוג בנפרד מראה 800MHZ, גם הישן וגם החדש, רק כשארבעתם מותקנים זה מראה 667MHZ. מה זה יכול להיות? נ.ב. כבר ניסיתי לאפס CMOS, ולעדכן גירסת BIOS ליותר חדשה, לא עזר. נ.נ.ב. יש לי מחשב נוסף עם לוח אם זהה…

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  24. שלום לכל המשתמשים היקרים, איך אני מעיף את ההודעה המעצבנת הזאת? זה מחמם אותי!!!!!! היא קופצת לי כל פעם שהמחשב עולה..בדיוק לאחר עליית ווינדוס. זה לא בעיה באינטרנט - הבעיה היא שקופצת לי ההודעה הזאת כל הזמן שהווינדוס עולה, כלומר בדיוק לאחר שמסך ה"ברוך הבא" עלה. וזה מעצבן אותי. אני מעוניין להעיף את ההודעה הזאת! איפשהוא בווינדוס מוגדר להפעיל את הקובץ בהפעלת הווינדוס ואני לא מוצא איפה - אולי משהו יכול לעלות את הקובץ? אין לי מושג מה לעשות.. תודה מראש לכולם

• 7 תגובות
    • 811 צפיות

דיונים חדשים בפורומים