עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. זו תמונה ממחשב שלי. אצל חבר אין את הסמל של רמקולים, מופיע רק S/PDIF. מחובר לו כבל מיציאת קול של המארז אל החיבור של המסך (יש רמקולים במסך). כשלוחצים על בקרת עוצמה הקו הירוק זז כאילו הסאונד עובד אבל לא שומעים כלום. למה אצלו לא רואים בהתקני קול את הרמקולים הרגילים כמו אצלי?

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  2. שלום לכולם, קניתי אתמול מחשב נייד מדגם יבמ 240, מי שמכיר את המחשב יודע שהוא קטן ואין בו מקום להכניס כוננים נשלפים סטנדרטים של הthinkpad האחרים. אבל עם המחשב סופר כונן דיסקטים שיכול להישלף מהקופסאת פלסטיק שלו, ושמסתכלים לתוך התושבת של הכונן רואים שיש כניסה בדיוק כמו הכניסה של הכוננים הנשלפים הרגילים של ibm. בגלל שיש לי כבר כונן נשלף כזה בבית אז ניסיתי להכניס אותו לתושבת במקום הפלופי, אבל ראיתי שיש בתושבת פלסטיקים שמונעים ממני להכניס את הכונן דיסקים, אז פתחתי את הקופסא וראיתי שכל הקופסא בעצם היא פורט, אז לקחתי את זה ותקעתי בכונן הנשלף הרגיל של ibm, והוא עבד! הוציא דיסקים , עושה כאילו הוא קורא אותם.. אבל המחשב לא רוצה לזהות אותו! גם אחרי שהורדתי לו דרייבר מהאינטרנט לדגם שלו,…

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  3. ספק - כיצד לחשב צריכה על קווי מתח שונים? - זה בדיוק השאלה. ברשותי ANTEC 550 WATT TRUE POWER. קו מתח 5+ 12+ 3.3+ זרם מירבי אמפר 40 24 32 ברשותי: כרטיס מסך (ישודרג בהמשך), 5 הרדיסקים, 1 גיגה זיכרון, צורב DVD וכונן CD. ברצוני להוסיף עד 6 מאווררים חזקים הצורכים מקסימלית 0.52A ב 12 VOLT כלומר 6.24 WATT כל אחד. (לא לשאול למה בנתיים - פרויקט) האם יהיה ניתן להוסיף אותם לא בבעיה עם הספק? כיצד אני מחשביםכמות כוללת של WATT נצרך על כל קו מתח? האם מכפלת V*A מספיקה או שיש משהו מעבר לזה?

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  4. Started by tomy669,

ערב טוב.. המחשב שלי עושה מידי פעם ריסטרט ללא התרעה מראש, בלי תקיעות בלי האטות.. בדר"כ זה קורה אחרי שהוא דלוק הרבה זמן או כשאני מכניס דיסק לכונן דיסקים.. הבנתי שהבעיה יכולה לקרות מהרבה סיבות, אך יכול להיות שהבעיה היא בספק כוח? איך אני יכול לבדוק מה הסיבה לבעיה? תודה מראש לעונים!

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  5. היי, יש לי בעיה עם הסאונד במחשב,שעד עכשיו פעל בצורה תקינה,והיה מחובר דרך יציאת הסאונד (HDMI) שבחלק האחורי של המסך שלי (Samsung Led BX2450) - עכשיו הסאונד מחובר דרך יציאת האודיו של לוח האם ושומעים סאונד.יש לי כרטיס מסך ASUS EAH5770,ומותקן הדרייבר AMD Catalyst 11.8. הבעיה היא כזו:שהחיבור של הסאונד מחובר דרך יציאת הסאונד הHDMI,שבחלקו האחורי של המסך - שומעים סאונד,שפתאום נפסק וכשמסירים את הדרייבר של AMD ומתקינים אותו מחדש - חוזר הסאונד למ"ס שעות.,ולאחר מכן נעלם שוב - וחוזר חלילה.כשמחברים ליציאת הקול של לוח האם - הכל תקין.איפה פה הבעיה:במסך,בכרטיס המסך ו/או בדרייבר? תודה רבה מאוד מראש... .

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  6. Started by mccartney,

שלום! המחשב שלי: Pentium IV 2.0 Ghz ,768 MB DDR II, Win XP Pro בזמן האחרון, בכל הדלקה של המחשב, אחרי פרק זמן מסויים, שנע בין דקות לכמה שעות, המחשב נכבה חשמלית באופן פתאומי. אח"כ לא ניתן להדליק אותו בכלל, אלא רק כשמבצעים את הפעולה הבאה: מוציאים את כבל הכוח מהשקע בקיר, מחזירים - ואז הוא נדלק. עוד משהו מוזר שלא הפריע לי וקיים במחשב הרבה לפני התקלה הזו: לפעמים כשהייתי פותח אותו הייתי כמובן מוציא את כבל הכוח, וכשהייתי מחזיר אותו הוא היה נדלק מיד - בלי שלחצתי על כפתור ההדלקה. האם התקלה היא בוודאות בספק הכוח, או אולי בלוח האם, או בשניהם? תודה

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  7. זה קורה לי שאני באמצע משחק משהו כמו 5 דקות וגם לפעמים שמכבים תמחשב ואז הוא לא נדלק הנורת חיווי שלו מהבהבת אבל הוא לא נדלק ומה שאני עושה כל הזמן זה מכבה/מדליק תמחשב ובאותו רגע מדליק שוב תמסך ואחרי כמה פעמים זה רק מסתדר זה מסך LCD של סמסונג די ישן משהו כמו 3 שנים

8. Started by orendia,

כאשר חיברת מחשב במשרד מסויים הרשת זוהתה לסירוגין כלומר כבל רשת מראה שכביכול הכבל רשת מתנק ומתחבר וכך חוזר חלילה. החלפתי כבל רשת וגם העברתי למחשב אחר את הכבל לראות אם יש בעיות רשת אך המחשב השני התחבר יופי. לקחתי את המחשב למעבדה חיברתי אותו אצלי ואכן התחבר יופי רק במשרד הוא מתחבר לסירוגין. מה גם שהסרתי והתקנתי את כרטיס הרשת בשנית וגם את ההתקן של הלוח עצמו. אשמח לשמוע רעיונות לפתרון הבעיה המון תודה

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  9. כל פעם שאני מדליק את המחשב הנייד שלי הוא מודיע לי לפני הפעלת Windows בנוסח " S.M.A.R.T Warning in Hard Disk 0 " ומודיע לי לגבות את הכונן הקשיח. ב - Everest בשדה "reallocated sector count" של SMART כתוב לי : Status: Pre-Failure - Imminent loss of data is being predicted Threshold : 50 Value: 17 Worst: 17 Data: 990 עד כמה המצב קשה ? והאם יש דרך לתקן את המצב ? או שההארד דיסק אבוד ?

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  10. לפני יומיים שלוש הלכתי לPCH לקחת את המארז שהזמנתי...... אחרי כל הדרך הארוכה שעשיתי באוטובוסים מת"א לרמת גן ובחזרה.... הרכבתי את המחשב והרכבתי הכל אבל על הצג של הLCD רשום H וכשהוא לא בין הHSF רשום L. בכל אופן, אני בטוח ב100% שהבעייה היא בחיישן הטמפרטורה אך זאת בעייה בשבילי ללכת עד לPCH בשביל שיחליפו לי את כל המארז.... והמחשב שלי כבר מורכב על המארז וזה ממש מרגיז לפרק ולהרכיב את כל המארז שוב רק בשביל חיישן הטמפרטורה הקטן הזה שבטח היה עולה גרושים אם היה אפשר לקנותו לבד. השאלה שלי: האם ניתן להחליף רק את החיישן עצמו מבלי שאביא את כל המארז עד לחנות?? האם יש מקום כלשהוא שבו מוכרים רק את החיישן? (לפי ידיעתי - לא). שאלה לPCH: האם יש אפשרות שתחליפו לי את המארז במקום? (הכל עובד טוב ע…

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  11. Started by dolevxxx,

אז ככה יש לי את המשחק Counter strike source ואני הייתי משחק בוא פעם ולפעמיים היה מצב שפשוט המשחק נתקע והמשחק עבד חלק והכל .. ועכשיו הורדתי משחק למחשב Mini Ninjas ואני משחק והכל טוב ויפה ואחרי 10 דקות משהו כזה המשחק נתקע וזה יוצא מהמשחק ורושם לי : המחשב גם אחרי פורמט וזה עדיין ממשיך, הדרייברים מעודכנים, ניסיתי לנקות את המחשב מבפנים, אין וירוסים ובדקתי באתר שאתה בודק אם המחשב שלך מחזיק את המשחק וראיתי שהוא מחזיק מפרט מחשב:

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  12. Started by Yossi22,

יש לי צורב של Samsung שקיים ברשותי מזה כשלוש שנים, והוא לא רוצה להיפתח. האם ישנה דרך כלשהי לפתור את זה? מה עליי לעשות? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  13. Started by No-Limits,

תראו חברה אני במצב מצוקה. אני לא יודע מה קרה אבל כל המחשב נדפק לי. התקנתי גירסאת בטא של אקפלורר 7 וכל הוינדוס נדפק. הוא עלה אבל לא ראיתי שום דבר, כאילו רק את הרקע. יכולתי להעלות דוס אבל לא לעשות שום דבר אחר. ניסיתי להתקין כונן דיסקטים כדי להעביר את ה- DLL שהיה חסר לי עקב ההתקנה. (זה נתן הוראת שגיאה בהפעלת הוינדוס). בקיצור זה לא עזר. עכשיו כשאני מפעיל את המחשב אני לא מצליח אפילו לעשות בוט לדיסק. ניסיתי לשנות בהגדרות בביוס אבל זה לא עוזר. זה מפעיל את המחשב ומדלג על הקטע של הבוט ומפעיל את וינדוס. זאת אומרת זה מריץ את החלון ההתחלתי עם הנתונים ואז בדרך כלל זה היה מביא לי עוד חלון והייתה לי אפשרות ללחוץ על מקש וזה היה עושה לי בוט מהדיסק, אבל עכשיו זה מדלג על החלון הנוסף וישר רץ…

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  14. Started by בולדוג,

קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש עלה לי 3000 ש"ח רק החומרה ולפעמים המחשב ניהיה איטי והחץ של העכבר זז לאט לא בקצב, זה הגיוני במחשב חדש? זה קשור למעבד? או לכרטיס מסך? המפרט: http://www.up2me.co.il/images/92066293.jpg

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  15. לא יודע אני לא כל כך מבין בזה : אז ככה,לפני מספר חודשים קניתי מחשב חדש אבא שלי המליץ לי עליו דרך חבר שלו , מחשב באמת קטלני הורדתי הרבה משחקים והאיכות פשוט קטלנית .. ואז התחילה בעיה: המסך פתאום לא נדלק,או נדלק לפעמים אז החלפתי כבלים אולי הבעיה בהם? לא . בקיצור בכל הדלקה של המחשב אני צריך ללחוץ בכפתור MENU שבמסך ומיד אחריו על הכפתור SOURCE ורק ככה המסך בעצם מציג את המחשב. (חשוב לציין שהמסך עצמו נדלק יופי פשוט כדי להציג את המחשב שעולה אני צריך ללחוץ כמו שאמרתי) מדי פעם ממש רק מדי פעם המשחקים עולים לי ופועלים יפה אבל אחרי משחק ממושך של שעה בערך המסך נכבה וצריך לעשות ריסט ואת כל הפרוצדורה עוד הפעם . רוב הפעמים שאניי מנסה להפעיל את המשחקים הם לא פועלים וההודעה הבאה מוצגת לי: …

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  16. Started by josh_10,

היום , לאחר התקנה של כמה תוכנות אאודיו וממירים של פורמטים , המחשב כבר לא מסוגל להשמיע שום שמע למעט הרמקול הפנימי . נראה לי שנדפק לי דרייבר או שמשהו שהגדרות השתבש . ניסיתי לפתור כמיטב יכולתי עד שהרמתי ידים . מבקש דחוף לינק ישיר בעברית לאתר מייקרוסופט שינחה אותי שלב אחר שלב לפתרון הבעייה . :s05: יש לי XP . מצורף צילום מסך [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  17. Started by TaMiRn2,

המחשב שלי לא נדלק. היה לי מסך כחול לפני שזה התחיל ואז המחשב נכבה ומאז הוא לא נדלק. כשלוחצים על כפתור ההדלקה שומעים את המאווררים אבל אפילו אין גישה לביוס. כלום. אין סיגל במסך. אני ממש נואש אני כותב מהמחשב של אח שלי... אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור. תודה.

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  18. אהלן לכולם, היום החלפתי לוח, מעבד וזכרונות במחשב ויש לי כמה שאלות לגבי כמה דברים שקרו לי במהלך ההתקנה: 1. בזמן התקנת הקירור, הייתי צריך ללחוץ די חזק על הלוח בשביל לאבטח את הברגים ושמתי לב שהוא קצת התעקם, לא משהו רציני אבל יש טיפה כיפוף פנימה כתוצאה מהלחץ, האם זה יגול לגרום לבעיות בלוח? כרגע המחשב עולה ועובד ללא בעיות. 2. בזמן מריחת המשחה הטרמית על המעבד, מעט משחה הגיעה למגעים שנמצאים בחלק העליון של המעבד מסביב ללוחית הכסופה, ניקיתי את המשחה בעדינות עם קיסם אוזניים, בנוסף ממש ממש ממש מעט משחה נגעה באחד הפינים בחלק התחתון של המעבד, גם אותה ניקיתי בעדינות, האם יכול להגרם מזה נזק למעבד או שאין מה לדאוג? 3. בזמן ההתקנה של הלוח עבדתי עם כפפות גומי כדי למנוע חשמל סטטי אבל נרא…

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  19. לוח ASUS P5B DELUXE השגיאה היא : Intel CPU ucode loading error ואז הוא מבקש ממני ללחוץ F1 עלמנת להמשיך אחרת המחשב לא ממשיך לבד.

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  20. Started by zolder,

שלום לכולם קניתי מחשב עם מעבד AMD2000 וולקנו 7. הרעש שהוא עושה(לעומת המחשב השני שלנו של אינטל שאותו לא שומעים בכלל)הוא ממש חזק! מה,קניתי מכונת כביסה? זה נורמלי?

21. Started by yochze,

היי, יש לי מערכת מחשב לוח אם GIGABYTE-965P-S3 עם מעבד אינטל e6400 ו-2GB זיכרון. ספק כוח חדש של SUPERSONIC. המחשב נכבה לפני כמה שבועות ומאז לא נדלק. כשלוחצים על ON הוא נדלק לכמה שניות (מסך לא מספיק לעלות) ונכבה שוב.. ככה בלופ אינסופי. חשבתי שזה אולי הספק - החלפתי אותו וזה לא עזר. אחרי כן חשבתי שאולי המעבד מתחמם מהר מדי ולא מקבל מספיק קירור. החלפתי המשחה הטרמית, ניקיתי מאווררים, שאבתי אבק. אך גם זה - לא עזר. הסתכלתי על הלוח אם ולא ראיתי חלקים מנופחים או משהו בסגנון. יש הצעות?

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  22. Started by crow3d,

מחשב ACER EXTENSA 5630 שבא במקור עם ווינדואז ויסטה 32 ביט הום פרימיום , והטאצ'פאד היה תקין , גם עבדתי עם עכבר שחיברתי לUSB אבל הטאצ'פאד היה תקין , לאחר מכן התקנתי עליו ווינדואז7 וממתי שהתקנתי את ה7 - 32 ביט - אולטימייט - הטאצ'פאד יותר לא עבד לי , יותר נכון המשטח מגע לא עבד, אבל הכפתורים עבדו, אחר כך חזרתי לויסטה, ולאחר ההתקנה של גרסת הום פרימיום 32 ביט - SP1 , שוב המשטח של הטאצ'פאד לא עובד... גם לאחר התקנה של דרייברים מתאימים , ונסיון להסיר את כל הדרייברים שקשורים ולהתקין מחדש, לא עוזר, הכפתורים של הטאצ'פאד עובדים אבל המשטח עצמו לא עובד, ולפי זיהוי החומרה מבחינת הווינדואז הכל נראה תקין , FN+F7 לא עושה כלום, רק נועל ומשחרר את הלחצנים של הטאצ'פאד.. (ניסיתי ....) , מישהו נתק…

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  23. המפרט: e6300 ga-945p-s3 2 ג'יגה 667 של spectek. his x1950 pro wd 2500ks compucase **** +hec 400w. אז ככה אני מרגיש שהמחשב קצת איטי.. למחשב לוקח זמן לעלות את המערכת הפעלה, כשאני מפעיל את המסנג'ר לוקח לו איזה 7 6-7 שניות להיפתח. אז בדקתי אם קיבלתי באמת את כל מה שהזמנתי וגיליתי שזה נכון, וגם בדקתי עם תוכנות כמו everest. קיצר השאלה שלי היא: האם ככה אמור להיות המחשב בגלל התדר שעון של המעבד(אני חושב שלא כי שמעתי שבקונרו התדר הוא לא הדבר הקובע) או שפשוט המערכת הפעלה שלי פגומה?? תודה לעוזרים. ד"א: התוצאה שלי ב pcmark05 היא 5450.- אם זה חשוב בכלל.

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  24. איכשהו....יש לי כוכב בשורת משימות שעובדות....וזה כל הזמן משגע שיתכן שנפגעתי מזיוף תוכנה. איך מעיפים את זה?.....

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  25. אהלן בעיה ממש מוזרה, ראיתי סרט והזזתי את העכבר ופתאום הופסק הקול ברמקולים,חיברתי אוזניות ושומעים ממש מוזר כאילו יש הד...ניסיתי להבין מה הבעיה ולא הצלחתי, את הסרטים ניסיתי להריץ בכמה תוכנות ואותה הבעיה,הרמקולים זה מה שהכי מטריד אותי שהם פתאום הפסיקו לעבוד, תודה וחג שמח.

• 1 תגובה
    • 790 צפיות

דיונים חדשים בפורומים