תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,288 דיונים בפורום זה
-
לאחר כמה ימים שלא הפעלתי אותו, היום הפעלתי אותו והוא נכבה לאחר כ 4 שניות ואז נדלק ושוב אותו דבר, מה אני עושה ?
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
נראה לי קצת מסוכן למה זה מוציא מים ? ואיך להימנע מזה?
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הכוונה היא שאני ב NVIEW ב DUAL VIEW, כשה TV הוא ה PRIMARY, ואז אני מחזיר את המסך מחשב להיות ,PRIMARY אז במקום לראות את שולחן העבודה אני רואה מסך שחור ואת הסמן של העכבר וזה נשאר ככה עד שאני עושה REBOOT. פתרונות? מה זה לא: 1: בעיה של דרייברים(עדכנתי וזה לא פתר) 2: חיזוק של כבלים(בדקתי) תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
כשאני מעלה את המחשב כשהוא מגיע לטעינה באקס פי הוא נתקע בפסים הכחולים,פירמטתי ולא עזר ניסיתי בביוס שיחזור ברירת מחדל גם לא עזר אם משהוא יודע ויכול לעזור אודה לו מאוד. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
אחרי שהצלחתי כבר למצוא דיסק אתחול, עכשיו הוא אומר שהוא לא מצליח לקרוא לי את כונן הCD-Rom... למשהו יש רעיון? תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
זה לא משנה באיזה משחק אני משחק זה קורה בכולם נסיתי להחליף דרייבר וזה לא עזר... הכרטיס מסך שלי geforce 6600gt יש מצב שהבעיה היא בחלק אחר ולא בכרטיס? ואם בכרטיס מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה xp וכל התקן usb שאני מכניס תוך כדי שהמחשב עובד המחשב נתקע! ב 98 זה לא היה לי ככה. אבל יש דרך שאני עוקף את זה: שהמחשב מכובה אני מכניס את ה usb ומדליק את המחשב הכל עובד כרגיל וגם ההתקן שפועל על ה usb עובד. הבעיה שאי אפשר להכניס אותו תוך כדי שהמחשב עובד וזאת בעיה קצינית שמאוד מפריעה לי. יש לי מחשב יחסית ישן p3 והלוח אם הוא של via כולל ה usb תודה מראש לעוזרים!
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
וזה לא רק כשאני נכנס לשם אלא גם כשאני מפעיל את המחשב והוא נכנס לווינדוס למישהו יש תשובה?
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש לי את המשחק call of duty 2 וכשאני נכנס לסינגל פלייר זה משחק חלק בלי בעיות אבל כשאני רוצה לשחק במולטי פלייר אני לוחץ על האיקון כדי להכנס למשחק, המשחק נטען ואז זה עושה חלון שחור ומתכבה וחזור לשולחן העבודה..... למה?! קניתי את המשחק מחנות בבקשה תעזרו לי....
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
לדוגמא כשמשחקים במשחקים וכשעושים vertical sync אז התנועה יותר חלקה נכון? ובלי זה כזה מפספס פריים אז ככה יש לי בסרטים זה לא חלק איך אני מסדרת את זה שזה יהיה vertical sync בסרטים? הבעיה הזו מפריעה ברמות כשרואים דמות בסרט רצה אז בכלל יש כזה תנועה לא חלקה. זה הכרטיס מסך: 7850 וזה הלוח: msi p67a-gd65 1155 מעבד I5 3450 חלונות 7
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלוום, אני בא להתקין windows ובקושי גם הכונן תקליטורים זיהה אותו .. קיצור הגעתי לשלבי ההתקנה ונתקעתי ברגע שהיה רשום The file 'Asms' on Windows XP Professional CD-ROM is needed (דרוש הקובץ Asms בתקליטור Windows XP Professional). הקלד את הנתיב בו ממוקם הקובץ ולאחר מכן לחץ על 'אישור'. וזה לא מוצא לי , לא משנה כמה החלפתי דיסקים של התקנה זה לא מצא, ניסיתי לעשות לפי המדריך של מיקרוסופט מחקתי את הסקריפטים שביקשו כאן [SIZE=1][FONT=arial][RIGHT][COLOR=#FFFFFF] "[/COLOR][/RIGHT] [/FONT][/SIZE][B]אזהרה שימוש לא נכון בעורך הרישום עלול לגרום בעיות חמורות שכתוצאה מהן יהיה עליך להתקין מחדש את מערכת ההפעלה. Microsoft אינה יכולה להבטיח שיהיה באפשרותך לפתור בעיות הנגרמות כת…
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
בהנחה שזה דרייבר לא BETA, הטמפ של GPU-Z מראה 45 מעלות, אני אמור לצפות קריסות כאלו ? איך מתחקרים את זה ?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחוברים אצלי כ5 פריטים לUSB, ורק הMP3 עושה בעיות מדובר בIaudio i7. המחשב קופא בקטע הראשוני איפה שניכסתי לBOOT. יש לי פה אפשרות לעשות POWER ON BY BUTTON, רציתי לדעת איך האפשרות הזאת עובדת, כמו כן אם אני יכול להשתמש בשלט מדיה.
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום רב, מדובר על המחשב במפרט שבצד. שהאימיול רץ ברקע ומוריד קבצים, לאחר מס' שעות המחשב מבצע ריסט לעצמו. ברקע עובדים גם תוכנות כמו איי סי קיו, מסנג'ר, אנטי וירוס, פירוול וגם חלון אחד של דפדפן האקספלורר. בזמן שהאימיול פועל, מרגישים שיש עומס כבד על המחשב. בבדיקה ב- "מד המשאבים" רשום שיש 20% משאבים פנויים, וזה יכול להגיע גם עד ל- 10% משאבים פנויים אם פותחים עוד חלון בדפדפן. אין וירוסים או רוגלות, עומס החום בכל הרכיבים תקין וכל המאווררים עובדים. מצורפת תמונה של טמפ' המחשב במאמץ, ושל הודעה מוזרה שקיבלתי הרגע. מה הבעיה לדעתכם? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 665 צפיות
-
-
קיבלתי את החלקים ביום שישי AMD 64 3000+ Epox 8kda3j Corsair cmx512mb WD sata 160gb Compucase Hec 6a21 400w צירפתי את הכ. מסך שלי GF4 ti 4200 128mb הבעיה היא כשמרכיבים את הסינק (סטוק) וסוגרים אותו עם הידית, המחשב פשוט לא עולה, רק כשמשחחרים אותם הוא עולה, אבל אז המעבד מתחמם, כי אין עליו סינק כנראה זה בגלל שההיטסינק לוחץ פיזית על המעבד ? יש משהו לעשות או שללכת מחר לחנות ? תודה מראש בני
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
בדרך כלל אני זה שתומך באחרים, הפעם אני זה שצריך את התמיכה שלכם. מצרף סרטון (סליחה על האורך) עם תקלה שאני גורר כבר חודשים. כל פעם שהמחשב שלי בביוס, אפילו כשהוא מנותק מהאינטרנט (לא כבל רשת ולא ווייפיי) - אין אינטרנט בבית. קרה לכם? יש לכם רעיון מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לכל בדל מידע... מקווה לצלם חלק שני בקרוב עם הפתרון (עדיין לא סגור מה המקור לבעיה המטורפת הזו).
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, כאשר המחשב עולה הוא נותן אץ ההודעה שבתמונה המצורפת, מה עושים? יש לי WINDOWS XP SP2 מקורי עם דיסק מקורי. תודה לעוזרים, ניצן [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, היום בבוקר שהדלקתי את המחשב, הוא פעל כמה שניות ועשה ריסט, ניסיתי להכנס ב"מצב בטוח" אבל אז אני מקבל מסך כחול שאומר שיש שגיאה וחייבים לעשות ריסט.. אתם מכירים.. הפירוט שהוא נותן זה זה: "STOP: 0x0000007E" ועוד כל מיני מספרים בתוך סוגריים. חיפשתי את השגיאה הזאת הגוגל ואף אחד מפתרונות שנמצאו לא עזר.. אני חושב שאני יודע למה זה קורה, אתמול עידכנתי מ-78.01 ל-81.05 ושכחתי למחוק את הדרייברים לפני שהתקנתי את החדשים. כרגע אני כותב מלינוקס ככה שזה לא בעיה בחומרה או משהו, אלא בהגדרות של הוינדוס. מקווה שתעזרו לי, תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
ניסיתי להוריד את זה ידני דרך לוח הבקרה אבל לא מוצא את זה יש לי וינדוס 10 זה התחיל עוד לפני השידרוג מוינדוס 7 אבל לא ייחסתי לזה חשיבות בזמנו וגם לא היה לי זמן חשבתי שאיזה תוכנה בחלונות נתקעה אבל חיפוש בגוגל מעלה שזה תוכנת רוגלה ולא מצליח להסיר ידנית כפי שממליצים לא נמצא שמה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
במחשב חדש לאחרונה יש תופעה מוזרה: המחשב שדולק 24/7 מאתחל עצמאית בשלב כזה או אחר ולאחר מכן לא מצליח לעשות BOOT - לא מזהה דיסק עם מערכת הפעלה. עד כה זה קרה פעמיים, פעם ראשונה ניתקתי את הדיסק המשני (ה1000GB) והעלתי מחדש עם דיסק מע' ההפעלה בלבד וזה הסתדר. לאחר מכן חיברתי את הדיסק המשני חזרה. לאחר כיומיים זה קרה שנית. הפעם כיביתי את המחשב והלכתי לעבודה. כשחזרתי פשוט הדלקתי והמחשב עלה רגיל. תוכנת BLUESCREEN לא מאתר לוג מינידאמפ, וטוענת שלא היה קראש. תחושתי האישית זה שהSSD עליו מע' ההפעלה מזייף. או אולי יש קשר להגדרות IDE/AHCI שגויות? אודה לעזרה כיצד לגשת לבעיה... מצ"ב מפרט המערכת. תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם כאשר אני מנסה להוריד קבצים מהאינטרנט, קבצים מהאוניברסיטה למשל, הקובץ מתחיל ומסיים את ההורדה אך כשהוא מנסה להיפתח מופיע לי : "זוהה וירוס-נכשל". זה החל בתקופה האחרונה וקשה לי להאמין שיש וירוסים בכל הקבצים של האוניברסיטה. אני מנסה בכרום וגם באקספלורר ובשניהם אותה הודעה. אשמח להערות והצעות.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מערכת ותיקה עם מעבד quad core, ו-4gb ddr3 ועוד כהנה וכהנה. עד לאחרונה היא תפקדה בלי בעיות לאחרונה, כאשר אני מעלה WIN7 אחרי דקה או שתיים המערכת קורסת, לפעמים לתוך עצמה - כלומר המחשב לא מגיב לשום מקש וכפתור מלבד reset ולפעמים היא מאתחלת מחדש אבל כאשר אני מעלה WIN-XP64 עם תוכנות כבדות ביותר המערכת רצה כרגיל. ניסיתי לפרמט, להחליף הארדיסק, לשנות את סוג הWIN7 מ'פרו' ל'הום-בייסיק' (ההתקנה פשוט נתקעה באמצע) וכלום לא עזר אודה לעזרתכם
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום חברים. רכשתי כרטיס של NEC ועם מערכת הפעלה XP HOME - אני מקבל כשל תוך כדי זיהוי הכרטיס. האם מישהו מכיר את התופעה? (צירפתי את הודעת השגיאה בקובץ) תודה.
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
חברות וחברים, זקוק לעזרתכם. מתנצל מראש על החפירה. ביום שלישי האחרון (7.4) הפניתי שאלה בפורום ציוד הקפי, בנסיון לפתור בעיה במדפסת אלחוטית מדגם HP deskjet advantage 5275, שלפני כשבוע החליטה שהיא לא מדפיסה יותר מסמכים מהמחשב השולחני שלי (הדפסה אלחוטית). תחת זאת קיבלתי הודעת שגיאה באיזור ההודעות של חלונות. עד אז חשבתי שמדובר בבעיה במדפסת או בתקשורת האינטרנט בין המחשב למדפסת, אבל במהלך חג הפסח עשיתי ניסוי והתקנתי את תוכנת הניהול של המדפסת על מחשב נייד. לא היו כל בעיות, המדפסת עבדה. המסקנה שהגעתי אליה היא שהבעיה נמצאת במחשב שלי (חלונות 10 אנטרפרייז, מתוחזק היטב). החומרה אמנם מיושנת מאוד (2012) אבל הבעיה התעוררה כאמור רק בשבוע…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של compaq דגם cq61 משנת 2010. מחשב שנחשב לותיק (core 2 duo), אבל מתפקד באופן תקין לפחות עד לסיפור הזה. מערכת ההפעלה שלו שודרגה לפני מספר חודשים לחלונות 10 X64 כרטיס המסך של המחשב הזה הוא Geforce G 103M. לאחרונה הופיע ברשימת העדכונים למערכת ההפעלה, עדכון לדרייבר של כרטיס המסך הזה. כל הנסיונות להוריד ולהתקין דרך העדכונים של חלונות נכשלו (גם לאחר ניטרול אנטיוירוס) אבל זאת היתה רק ההתחלה. חשבתי שמדובר בכשל במערכת העדכון, והורדתי כלי של מייקרוסופט לתיקון ה'בעייה', אלא שזה לא ממש עזר. גם התקנה של ה- experience, ונסיון להוריד ולהתקין באמצעותה נכשלה לחלוטין. החלטתי לנסות הורדה ידנית מדף הדריי…
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-