עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אהלן, המחשב שלי קצת איטי בזמן האחרון למרות שהשימוש שלי הוא די בסיסי. פשוט לוקח לו זמן לפתוח אפליקציות וכו'. בזמן הזה אני לא רואה שימוש חריג במשאבים, הזכרון הפיזי תפוס רק ב 50%, וגם המעבד לא טוחן. איך אני יכול לאתר את צואר הבקבוק? תודה, אייל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by eran131,

לפניי מספר שעות כיביתי את המחשב. לאחר שחזרתי הביתה, הדלקתי אותו ופתאום הרזולוציה השתנה , אם אני לא טועה ל800X600. לחצתי על המקש הימני--->רזולוציית מסך וראיתי שרשום שם- generic non-pnp monitor. עכשיו השאלה שלי היא כזאת- מה קרה שפתאום המסך שינה רזולוציה ? ואיך מסדרים את התקלה ?? תודה, ערן הערות- יש לי כ.מ של ATI 4890 VAPOR-X ומסך של Samsung והדגם הוא Samsung Full HD LCD 2333SW 23'' 5Ms 1:20,000

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by erezb84,

שלום לכולם, אתמול פירמטתי את המחשב, והדבר הראשון שרציתי להתקין עליו הוא אנטי וירוס. קניתי רשיון של מקאפי ל 3 מחשבים של internet security. מערכת ההפעלה היא win 7 ultimate 32 bit. הבעיה שההתקנה לא מוכנה להתחיל, ואיך שאני פותח אותה, ההתקנה קצת "חושבת" ואז אני מקבל הודעת שגיאה שלא ניתן להתקין. ניסיתי להוריד מחדש - עדיין לא עזר. מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך פותרים אותה?

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  4. Started by rOnka,

[table][tr][td]<blockquote>נידפק לי ה9800GT שהיה לי והטכנאי הביא לי חלופי 6600 משהו של נווידיה. מאז סרטים רצים לי נורא מקורטע כשאני עושה על מסך מלא ולפעמים אפילו הסאונד נעלם ופשוט רואים תמונה קופצת. כאילו זה איזה משחק מחשב שרץ על FPS נורא נמוך. לפעמים כשאני לוחץ על עצירה התמונה פשוט ממשיכה אבל בלי סאונד. עוד משהו מוזר שקורה(בעיקר כשיש איזה וידאו ברקע ועברתי רגע לדפדפן) זה שלפעמים יש מין קרעים כאלה בדפדפן לאיזה שניה ואזה מסתדר. מין עיוותים כאלה כמו תיקים לדפדפן.</blockquote><blockquote>הייתי מבין אם זה היה באכות HD(שגם לא עובדים) אבל אפילו משהו באיכות נמוכה בקושי עובד על מסך מלא ולפעמים גם לא כשאני מגדיל על מסך מלא. לפעמים כשאני רואה שידורים באינטרנט אז כ…

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  5. שלום לכל חברי הפורום, אציין קודם כל שעשיתי חיפוש בפורם ואף קראתי את הכתבה על כונני ה ssd במדריך הזה http://hwzone.co.il/hardware/guides/ssdguide/2 התחדשתי במחשב dell z14-5423 (i7, 8gb, 500gb+32 ssd) ultrabook המחשב נקנה מארצות הברית, הוא הגיע עם מערכת הפעלה עליו כבר. 1.רציתי לדעת איך אני מתקין את המערכת הפעלה עם הרישיון שיש לי כבר כביכול על ה ssd. ואם 32 גיגה מספיק? 2.ועוד שאלה, הסוללה של המחשב נייד נראה לי נגמרת מהר מדיי, אני פותח את המחשב, בלי לעבוד עליו והאחוזים של הסוללה יורדים משמעותית כל כמה דקות בלי שאני יעבוד בו אפילו. ולפעמים זה מראה לי 99 אחוז ורשום שנשאר שעה וחצי לעבוד וב 70 אחוז נגיד רשום לי 3 ומשהו שעות נשארו עכשיו פרקתי את הסוללה עד הסוף שאולי זה יכייל אותה,…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Weihenstephan,

שלום לכולם.. אי שם במעמקי המחשב יש לי תמונות ממש ישנות, שעד לפני שנה בערך נפתחו באופן תקין ופעלו כמו שצריך. מדובר על קבצי JPG שעדיין מופיעים בתוך התקיה.. יש להם נפח אך המחשב לא מצליח להציג אותם צירפתי את הודעת השגיאה.. אגב ניסיתי כבר שלל תוכנות להצגה (פיקאסה ,acdsee) אבל כאילו הקובץ של התמונה שומר על גודלו הנפחי אבל לא מציג את המידע בתוכו (התמונה עצמה) יש אפשרות לשחזר את התמונה או שהקובץ "הלך" ולא ניתן לשחזר? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by tomerm55,

שלום יש לי דיסק נייד 16GB sundisk שפתאום החליט ביום בהיר אחד להגן על עצמו מפני כתיבה/מחיקה. כל מיני ניסיונות לאתחל או לשנות את המצב עלו בתוהו. ניסיתי בין היתר לפרמט עם תוכנה hp usb disk format ללא הצלחה שיחקתי בכל מיני הגדרות אבטחה ושיתוף , ניסיתי אפילו ב SAFE MODE ללא הצלחה. תמיד בסוף כל תהליך שניסיתי קיבלתי תשובה "הדיסק מוגן מפני כתיבה". יש לציין שיש על הדיסק מידע שעובד מצויין כמו סרטים ומוזיקה, רק שאי אפשר למחוק או לכתוב עליו כלום !! לא מצאתי יותר מידי פתרונות מועילים ברשת וכל מה שניסיתי על סמך זה לא הצליח. אין לי על הדיסק כפתור HOLD או איזה סוויץ שמגן מכתיבה (לא חיצוני בכל זאת) אנא עזרתכם. תודה

• 2 תגובות
    • 16.3k צפיות
  8. Started by Rule The Pc,

שלום מחיצה D אצלי היא 146GB וכל הקבצים והתיקיות במחיצה (כולל נסתרים) שוקלים 64GB אבל ב'מחשב שלי' זה מראה לי שיש רק 2GB פנוי. מה לעשות? בנוגע לוירוסים הAVG מזהה רק קראק אחד שלא נראה לי שהוא הבעיה תודה עידכון: גודל השימוש בגיבוי מערכת בD הוא 77GB (השטח שחסר) איך אני משנה את ההגדרות?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by dardar4,

היי לכולם, יש לי בעיה במחשב שהתחילה היום. אני לא מצליח לשמור קבצים למחשב משום דפדפן. בכרום, אחרי ההורדה, אני מקבל שגיאה שהנתיב שהקובץ נשמר בו לא נמצא בפיירפוקס, זה נראה כאילו ההורדה הושלמה אבל בתיקייה לא מופיע שום קובץ. באקספלורר, כל קובץ שניסיתי נותן התראה שיש בו וירוס ואז אקספלורר מוחק אותו באופן אוטמטי. לא יודע אם זה קשור לעניין, אבל חברתי היום סטרימר(בוקסי בוקס) ואולי זה משםיע איכשהוא (למרות שאני בספק) למישהו יש רעיון מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by mikichi,

קניתי אוזניות עם מיקרופון. וכמובן יש לי חיבורים קדמיים של מיקרופון ואוזניות ואני רוצה להפעיל אותם דרכם ולא בחיבורים האחוריים. לוח האם של הוא Intel G41. חיפשתי הרבה אבל התשובה העיקרית של ההפעלה דרך הדרייבר של realtek לא רלוונטית עבורי כי אין לי את הדרייבר הזה(יש לי high definition audio של Intel) איך לעזאזל אני גורם לשקעים הקדמיים לפעול? נ.בף אני כמעט בטוח שהשקקעים מחוברים פיזית. וכמובן שבשקעים האחרויים הכל עובד פיקס תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. אהלן.. יש לי בעיה מרגיזה ביותר כבר קרוב לכמה חודשים, בכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב, הוא נכבה בזמן הטעינה של מערכת ההפעלה או ממש שנייה אחרי שהטעינה מסתיימת. אותה הבעיה קיימת גם כשאני מנסה להתקין לדוגמה את המערכת הפעלה מחדש (במקרה הזה אני נתקל בבעיה הזאת גם ישר אחרי שאני מדליק את המחשב), אני מדליק את המחשב, משנה בביוס שיעלה את הCD ראשון, הדיסק עולה ובזמן הטעינה של הדיסק המחשב פשוט נכבה. אחרי שהמחשב נכבה אין אפשרות להדליק אותו אלא אם אני מוציא ומחזיר את החשמל. אם זה עוזר, מדובר במחשב נייד MSI EX623. ניסיתי אולי לחשוב שיש איזה שהיא בעיה שנגרמת בגלל הסוללה, ניסיתי עם סוללה, בלי סוללה, עם סוללה בלי חשמל, אותה תגובה נשארת. כך גם עם הCD, ניסיתי להתקין מערכת הפעלה דרך DOK והבעי…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by ערן אלי,

טוב יש לי בעיה שאני אפילו לא יכול לחשוב על כיוון. קניתי מחשב חדש, ואת המחשב הישן שלי העברתי להורים שלי שהיה להם מחשב עוד יותר ישן משלי. כאשר חיברתי את המחשב הישן שלי למסך שלהם זה כאילו שהמסך לא קלט בכלל שהוא מחובר למחשב.. המסך שלהם עובד עם המחשב שלהם, והמחשב שלי עובד עם המסך שלי.. אז מה יכולה להיות הבעיה? (אגב החיבור של המסך שלי הוא הלבן, לא מבין בשמות, ושלהם הכחול אם זה אומר משהו..)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום. יש לי כונן חיצוני של 2 טרה. לאחרונה, וללא שקרה שום דבר מיוחד, ווינדוס החל לבקש ממני לבדוק בכונן שגיאות. לאחר בדיקה, הכונן חוזר לפעולה. אבל משהו שם מסריח. בכל אופן, על הכונן הזה נמצאת תיקייה של 30 גיגה בייט של תמונות, שהיא חשובה לי יותר משאר הטרה-וחצי (מוזיקה, סרטים, וכולה). כיצד כדאי לגבות את התמונות? האם לכונן USB קטן אולי? אני כמובן מתייחס לרמת האמינות, כי אני חושש שאם הכונן ימות, ילכו התמונות לעולם. תודה!

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  14. Started by zerokool,

ערב טוב! חבר הביא לי מחשב אשר נתקע לו כל הזמן. לאחר פתיחת המארז התברר לי שהמאורר של המעבד אינו מסתובב. מדובר ב arctic cooling pro freezer. לאחר החלפת גוף הקירור עדיין המאורר לא פועל. חיברתי מאורר של מארז לחיבור של המאורר של המעבד והוא מסתובב. חיברתי את המאורר של המעבד לאחד מהשקעים של מאוררי המארז והמאורר של הספק מסתובב. כאשר אני מחבר את המאורר של המעבד למקום שלו הוא לא מסתובב. בהדלקה הוא נותן משהו כמו 1/8 סיבוב ונעצר. לוח אם - msi ms-7338 ver 1.1 P35 platinum combo כרטיס מסך - ATI HD 5770 saphire לפי מה שאותו בחור סיפר לי הבנתי שהמאורר של המעבד לא פעיל כבר מספר חודשים ולכן כנראה המחשב נתקע כל הזמן. האם יש סיכוי שהלך לוח האם? או ספק כוח? מחפש עזרה ורעיונות לפני שאני ישבית …

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  15. Started by Spider76,

שלום, במחשב של אישתי התגלה וירוס שמקפיץ תוכנה מזוייפת שנקראת "FILE RECOVERY".. קראתי על הנושא באינטרנט ומכיוון שבהרבה מקומות מציאים להוריד תוכנות שינקו את הוירוס העדפתי לקבל המלצה כאן. האם מישהו יכול להפנות אותי למדריך מומלץ להסרת הוירוס ? תודה מראש סער ** הנה לינק הסבר לדוגמא שמצאתי: http://malwaretips.com/blogs/file-recovery-virus/

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  16. Started by OferS16,

המחשב שלי יושב על סוג של מעמד בגובה ~10 ס"מ והיום בזמן שהשתמשתי במחשב נתתי דחיפה קלה למחשב עם הרגל והוא נפל מן המעמד על הצד ומאז אין לי שום תגובה במחשב, מועמד ראשון לתקלה היה הכונן קשיח אך מכיוון שאפילו בוט איני מקבל אני מבין שזה לא הוא. דבר שני שבדקתי זה האם כרטיס המסך התנדנד קצת והשתחרר מהתושבת שלו אך גם זה לא היה מקור התקלה. המחשב בן כשלוש ארבע שנים אך הוא ישב מפורק כשנה ורק לפני כחודש חיברתי אותו מחדש, המפרט הוא: Asus m3n HD-HDMI Athlon 64 X2 6000+ 2 gb ddr 2 800MHZ ram Readeon HD 5450 EZcool 300W ג'נרי לגמרי, אך שורד קירור AMD סטוק אז יש למישהוא סברה על מקור התקלה והאם ניתן לפתור אותה?

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  17. ללוח אם המחשב מפסיק לעבוד שאני מוציא אותו המחשב עובד אבל לא עולה מה יכולה להיות הסיבה? מה התפקיד של השקע הקטן? (השקע הקטן השמאלי בתמונה )

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  18. שלום ברשותי רמקולים מסוג Microlab A-6321 הינה קישור אליהם http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=451502 יש לי אותם כ 6 שנים ופיתאום התחילה בעיה קטנה. הבעיה היא שאחד החיבורים שנמצאים מאחורי המגבר סובל מבעיות במגעים, כך ניראה החלק האחורי במגבר http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=phpRPncpe.JPG * מה שמסומן בכחול הוא החיבור שנהרס. ובדקתי את זה וזה לא בעיה ברמקול כי יש שם 3 כניסות , אחד הסאבוופר, הכניסה האדומה שבאותו שורה איתו זה חיבור לרמקול, ומה שמסומן בכחור זה חיבור לרמקול השני שהוא נהרס (ובגלל זה רק רמקול אחד עובר) ועכשיו שללתי את העיניין שאולי הרמקול תקול , כי שאני מחבר בכל פעם את אחד הרמקולים לחיבור האדום (התקין) הם עובדים בלי בעיה , לפעמים ככה אני מ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Teliran1,

שלום, יש לי בעיה בקצב רענון המסך. הוא עומד כרגע על 59HZ ואני מנסה לשנות אותו ל60 ואי אפשר. אני מנסה לשנות ל60, אך זה חוזר בחזרה ל59 משום מה. מחקתי והתקנתי דרייברים חדשים לכרטיס מסך וזה לא עזר. ניסיתי לחפש דרייברים למסך עצמו אבל לא מצאתי. המסך הוא מסך של Proview 22 אינץ' דגם 2200W אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  20. Started by malkavian,

יש לי בעיה שלא באמת ידעתי לאן להפנות - אבל זו בעיית חומרה. אז אני מנסה כאן. קניתי בשנה שעברה (אוגוסט) מחשב בחברה שנקראה foxpc אני לא יודע אם היא מוכרת או הייתה מוכרת או בכלל אפחד לא שמע עליה - אבל היום החברה לא קיימת. הבנתי שהיא פשטה את הרגל. על כל הרכיבים שקניתי ישנה אחריות מהקצרה ביותר של שנה אחת עד שלוש שנים. עכשיו יש לי כונן דיוידי צורב של אסוס, מתוך חבילת המוצרים שרכשתי, והוא לא קורא יותר די וי די. הוא כן צורב דיסקים רגילים, הוא כן קורא דיסקים רגילים. רק לא קורא די וי די. בדקתי עם דיסק שאני מכיר, בדקתי את הדיסק בכונן אחר, ניסיתי להעביר דיסק ניקוי וללא הועיל. אני מעוניין לממש את האחריות שלי - ואין לי מושג אם אני יכול לעשות כזה דבר דרך היבואן, החברה המייצרת (כאמור, ASU…

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  21. הביאו לי מחשב ישן (פנטיום 4), שעבד בסדר גמור לפני שהוא הגיע אליי- מי שהביא לי פרמט והתקין עליו וינדוס וכמה תוכנות. אבל עכשיו הוא נכבה אוטומטית אחרי שאני מדליק אותו. בהתחלה זה לקח לו כמה דקות, אבל עכשיו תוך 10 שניות בערך הוא נכבה. המחשבה הראשונה שלי היא שהמעבד או הזכרונות זזו מהמקום ולא יושבים טוב. הוצאתי וחיברתי אותם אולי 10 פעמים וזה לא עזר, אותו דבר עם החיבורים של הספק לרכיבים. המשחה התרמית יבשה לגמרי, והקירור של המעבד לפעמים קצת רופף, אבל לא יכול להיות שהמעבד מגיע לטמפרטורה כל כך גבוהה תוך כמה שניות... מה עוד זה יכול להיות? אולי התעקם פין אחד בסוקט?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by RGod,

הורדתי את התוכנה מיקורסופט כדי לפתוח איזה רובץ לבדוק ,מנסה לפתוח דרך התוכנה WINDBG ,והוא רושם לי שאין לי אפשרות לפתוח את הקובץ הנל ,שמתי לב שיש לי איזה מנעול על התיקייה של המיני דאמפ ,איך אני מבטל ופותח את זה ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by RomanKr,

שלום לכם. ניסיתי לצרוב את הביוס דרך תוכנה יעודית של ASUS דרך הוינדוס וזה רשם לי שגיאה בצריבה לאחר שהתבצעה המחיקה של הביוס, כתוצאה מכך המחשב לא עולה כלל. הלוח אם שלי הוא P4S533-VM. סוג הביוס הוא: SST MPF 39SF020A 70-4C-NH 0218063-A הייתה עליו מודבקת מדבקה עם הכיתוב: D4 PSVM6 1008 מהן האפשרויות שלי ? האם אפשר בכל מקרה לצרוב את הביוס באיזו מעבדה במחיר סביר ? אני גר בפתח תקווה. תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by uziliv,

שלום יש לי thinkpad של לנובו. אתמול המסך התחיל פתאום לרצד בפראות (לא ניתן לקרוא כלום). מה זה יכול להיות? חייבים לקחת את המחשב למעבדה? איזו מעבדה מוצלחת? תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Tomerb1,

יש לי מחשב שיש בו מפרט כזה: [מחשב לצורכי עבודה]. הבעיה: מערכת ההפעלה מותקנת על הארדיסק SATA 1 של ה80 ג'יגה. הארדיסק של ה250 הוא הארדיסק שעבר מהמחשב שלי (החלפתי למערך RAID עם 2 הארדיסקים חדשים). כאשר מנסים להעביר משהו מהארדיסק של ה80, הווינדוס (XP) מראה "שגיאת זיכרון" והכונן פשוט נעלם מהמחשב ( המערכת הפעלה מותקנת עליו והיא רצה). ניסיתי לאפס את הביוס, לא עזר. אולי ספק חלש? אמרו לי שאם הספק היה חלש המערכת פשוט הייתה קורסת וזהו. בנוסף המחשב יחסית מאוד איטי. אשמח לקבל עזרה, תודה מראש נ.ב הווינדוס חוקי, מותקן NOD 32 מעודכן קבוע וסריקות שבועיות.

• 2 תגובות
    • 960 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.