עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by game kILLer,

הסיפור הוא כזה הייתה לבת דודה שלי הפסקת חשמל ו"נדפק" לה המחשב יש לה ATHALON 1200 לוח של גיגהבייט המבוססKM133 אני פירמתתי את המחשב אני בא להתקין את WIN98 נכנס לחלון הכחול של ההתקנה הוא מתחיל לחשב זמן ריצה וכשהו מגיע ל100 אז הוא מוציא קישקוש בשחור על המסך... במרכז ושה בצבעים שחור ולבן כמו של הדוס... איך אני יכול לתקן את זה? 2** האם יש דרך להתקין XP על מחשב ריק?

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  2. Started by wooper,

שלום תמיד היה לי כרטיס רשת אלחוטי במחשב שעבד היום החלפתי אותו לחריץ pci אחר בזמן שהמחשב עבד אחרי זה המחשב כבר לא זהה את החריץ הקודם יכול להיות שבגלל שהחלפתי את הכרטיס בין החריצים שהמחשב עבד זה דפק אחד מהם?

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  3. מחשב נייד נעלם ולא ניתן להתחבר לאינטנרט. מה עושים ? https://i.imagesup.co/images2/54d047...af30eb9908.jpg

4. Started by Banana-Man,

תראו חברים כל פעם שאני רואה סרט או שאני מוריד משהו ואני בעצם מסתכל בהורדה נו אתם יודעים בזה שמראה איך ההורדה נראית? יעני על כמה מוריד וכמה אחוזים אז תמיד נתקע לי המחשב ואי אפשר להחזיר אותו בלי ריסטרט... מישהו יכול בבקשה לעזור לי? אני רוצה שהכל יעבוד לי בלי שהמחשב יתקע או משהו המפרט שלי הוא geforce 2 mx 440 p4 1.8 256 זיכרון אתם צריכים עוד פרטים? דברים מזהים? אם כן איך אני יביא לכם אותה בדיוק?

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  5. Started by Dr. n00b,

אז ככה, אחרי שהטרחנתי על מינימייזר בצורה מביישת, ושנינו שברנו את הראש על זה - הגענו למסקנה שהוא לא יכול לפתור לי את הבעיה טלפונית ואני אידיוט. לצורך כך נרשמתי והחלטתי לשאול מיני מומחים... אחרי שזה סוכם - בוא נתחיל. מדובר במחשב חדש שמפרטו הוא: Intel P4 2.6C Gigabyte 8IK1100 Twinmos 3200 DDR 256MB*2 Lite On CDRW *52*32*52 Toshiba DVD *16*48 WD SATA 7200RPM 120GB WD ATA133 7200RPM 120GB ATi Radeon 9600XT עכשיו לבעיה: ההארדיסק הנוסף, ה-ATA, לא הגיע עם המחשב אלא היה מחובר למחשב הישן. אחרי התקנה של ווינדוס XP החלטתי לחבר את ההארדיסק הישן בנוסף לחדש - על ערוץ IDE נפרד מהצורב והדיוידי - אבל כאשר הוא היה מחובר כמאסטר הוא לא הופיעה בווינדוס (למרות שהופיע בביוס) וכשהיה מחובר כסליי…

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  6. האם זה עלול לפגוע בכוננים הקשיחים?

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  7. Started by coperl,

הורדתי משהו של ג'יגה וזה נתקע לי באמצע, עכשיו יש כמעט ג'יגה שזה תופס ואני לא יודע איך למחוק את זה, זה לא נמצא בקבצים זמניים של מערכת ההפעלה או של הדפדפן (כרום). למי שלא יודע ארחיב, מגה החדש עובד בסוג של ענן שהוא מוריד הכל איפשהוא בדפדפן ואחרי שהוא מוריד הכל הוא שומר כרגיל, כאמור אני רוצה לדעת איפה זה נשמר בינתיים. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  8. Started by Shiker,

הכותרת אומרת הכל... פירסמתי פוסט דומה בעבר רק עם שגיאה 7 במקום 8 והחזרתי את הדרייבר של הרטיס מסך אחורה בכמה חודשים וזה העלים את השגיאה ההיא ועכשיו יש לי את זאתי.. יש פתרון ?

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  9. קניתי מחשב חדש קיבלתי אותו היום ובאתי להתקין מערכת הפעלה XP ואז הוא הראה לי PARTITAION יחיד שבו יש רק 131 GB למה? :\ גם לא נראה לי שרימו אותי או משהו ... WD SATA II 200GB 7200

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  10. Started by MW,

התקנתי עכשיו מחדש את הווינדוס מכיוון שרכשתי מערכת חדשה. עכשיו בהתקנה הוא כל הזמן עשה ריסט כשהוא בדק את הכונן הקשיח שלי של ה 40GB אז כדי לעקוף את זה עשיתי בביוס שהוא לא יזהה את הכונן (במקום AUTO DETECT כיוונתי ל NONE). ההתקנה עדיין בדקה אותו אבל מסתבר שזה פתר את הבעיה. עכשיו גם כשהווינדוס עולה אני חייב לכוון בביוס שהכונן לא יזוהה אחרת אני מקבל מסך כחול בהעלאה של הווינדוס שאומר שהייתה בעיה ב "MACHINE_STARTUP_EXCEPTION" או משהו כזה. ובמידה והכונן מכוון בביוס ל NONE הווינדוס עולה ללא בעיות וכן מזהה את ההארד דיסק וניתן לעבוד איתו. ולמרות שכיוונתי בביוס שהכונן לא יזוהה ווינדוס מזהה אותו. יש למישהו מושג מה הבעיה? יש לציין שהכוננים הקשיחים הועברו מהמערכת הישנה שלי ועבדו בה ללא…

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  11. אהלן! ברשותי מחשב נייד HP PAVILION DV5 עם מערכת ויסטה הום פרימיום. לאחרונה קניתי כונן קשיח של WD 1.5TB וכאשר הוא מחובר למחשב, בעת הדלקה - הוינדוס לא עולה, יש מסך שחור וכלום לא זז כאשר הוא מנותק - הכל עולה תקין וגם בעת חיבור בוינדוס עצמו, הכונן תקין ואפשר לעבוד איתו. ניסיתי לשחק עם ענייני הBOOT - אך ללא הועיל.. יש עצות ?

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  12. קניתי מחשב רק לפני חודש ומסך DELL והכל עבד מצויין. פעם אחת ניתקתי את כבל ה HDMI וחיברתי בחזרה ומאז המסך לא עולה. אני מקבל את ההודעה שאין שום מכשיר שמחובר למסך (ראו תמונה). החלפתי כבל ולא עזר.

13. בס"ד שלום לכולם השאלה שלי היא פשוטה יש לי שלושה סלוטים של זיכרונות האם אני יכול לחבר סטיק אחד בסלוט ה-1 וסטיק אחד בסלוט ה-3 ובעצם להשאיר את הסלוט ה-2 ריק? יש מצב שתהי'ה איזושהי בעי'ה? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  14. Started by Poko,

בעת הדלקת המחשב מתקבלת ההודעה הבאה: "invalid system disk" "replace the disk, and then..." כמו כן המחשב מסרב להתאתחל גם ממקורות אחרים כמו דיסקט את CD שהותקנה עליהם מערכת הפעלה Dos או Windows בהתאמה. ישבתי מול הספר של הבורד ועברתי שיטתית על כל הג'מפרים וההגדרות בביוס והכל תקין. ניסיתי חלופות שונות ללא שינוי. כמובן שכשניסיתי לאתחל עם דיסקט אז טרחתי לעדכן הביוס בהתאם וכנ"ל גם לגבי סידי ודיסק קשיח. אותו סידי, אותו דיסק קשיח ואותו דיסקט מאתחלים מחשב אחר ללא כל בעיה. האם הלך Mother board ???

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  15. Started by pakariel,

יש לי במחשב מקלדת ועכבר אלחוטי שהחלק שמחובר למחשב מחובר דרך USB וכאשר המחשב פעיל זמן מסוים בלי שאני נוגע (לרוב מספר שעות) כשאני בא שוב להזיז את העכבר אין תגובה מהמחשב כאילו העכבר והמקלדת לא מחוברים. תופעה נוספת: כאשר אני מחבר הארד דיסק נייד בUSB לרוב לא קורה שום דבר במחשב (כאילו לא מזהה את החיבור) וגם לאחר שאני כבר כן מצליח לחבר ומנתק ומנסה שוב כעבור זמן מסוים אז שוב המחשב כאילו לא מזהה חיבור, הבעיה היא לא בהארד דיסק כי אותה תופעה קוראת לי עם שני הארדיסקים שונים לגמרי בשני המקרים לרוב אתחול מחשב פותר את הבעיה הלוח אם שלי : GA-945P-S3 , הסתכלתי באתר של ג'יגבייט ולא מצאתי עדכון שקשור לUSB מה יכולה להיות הבעיה? ומה הפתרון?

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  16. Started by idoleff,

שלום, קיבלתי מחשב ישן ואני מתכוון להתקין עליו WIN98. הבעיה היא שהמחשב בא רק עם דוס ולא מוכן לזהות את הסידי... מישהו יודע מה צריך להתקין כדי שהוא יזהה גם את הCD?

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  17. אהלן הוצאתי את הכרטיס מסך כי הוא עשה רעש וגיליתי שהמדבקה שעל המאוורר שלו ירדה איכשהו וגורמת לרעש טיפלתי בנושא והחזרתי את הכרטיס עכשיו כשאני מדליק את המחשב , הוא מגיע למסך הפתיחה של הלוח, המסך שבו יש אופציה להכנס לסאטאפ ולאחר מכן יש מסך שחור וסמן _ מהבהב בפינה השמאלית עליונה של המסך. ניסיתי להוציא ולהחזיר את כרטיס המסך ללא הועיל מה עושים ? תודה נב. פעם הציעו לי להוציא את כבל החשמל, לחכות ואז ללחוץ ולהחזיק את כפתור ההדלקה ואני לא ממש זוכר את שאר הפרטים אבל זה עזר לי מישהו מכיר את השיטה ויכול להזכיר ?

18. Started by idan1836,

במחשב הישן שלי (פנטיום 3) הדלקתי אותו ופתאום שהוא מנסה לעשות דיטקטינג (זיהוי סידי , הארד דיסק וכו') אז הוא מנסה לזהות את ההארד דיסק ומתחיל לצפצף כמו משוגע.. ושאני מוציא את הכבל של ההארד דיסק הוא ממשיך לזהות את הכוננים האחרים ולא מצפצף. אז נראה לי שהבעיה שלי היא מההארד דיסק ואם כן למה זה פתאום עושה לי ככה !#$?@ :-\

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  19. Started by giloman,

קניתי היום את הלוח הנ''ל בKSP שמתי עליו את ה1800+ פאלומינו שלי ושמתי את הax7+sf2 שלי ... (יש כאן הרבה "שלי" ) הפעלתי והתקנתי וינדוס . אחרי כמה שעות של שימוש ,כיביתי אותו ... כשבאתי להדליק אחרי זה הוא לא עשה פוסט (לא עשיתי שום OC ! ) ולא השמיע שום צליל :'( :'( נסיתי לאפס את הביוס ולהוציא את הבטריה ולא עזר ! בסוף ניסיתי להזיז ג'מפר שנקרא kbpwr1(ליד איפה שהחור של המקלדת -כמובן שעל הלוח ! ) ... אז הזזתי והחזרתי והדלקתי ואז הוא התחיל לעשות ציפצוף מאוד מאוד מוזר ... (לא שיש שגיאה וגם לא של העלאה רגילה של המחשב ) וכמובן שאין פוסט אז בודדתי את הבעיה והיא המעבד ... ואז החלפתי למעבד שרוף וישן שלי ועם אותה תקלה ! (ציפצוף) הבעיה היא המעבד או הלוח ??? ? ? ??

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  20. עד לפני שבוע הכל היה בסדר, אבל עכשיו כשאני מנסה לצאת ממצב שינה של וינדוס 7 המחשב לא מתעורר גם אם אני לוחץ על מתג ההדלקה, אלא אני צריך להוציא את התקע מהחשמל ולחכות קצת, ורק אז הוא נדלק. אחר כך עולה מסך שאומר לי שבוצע כיבוי לא תקין ורק אח"כ עולה הוינדוס מחדש. השאלה שלי - האם זו נראית כמו בעייה בספק הכוח? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  21. Started by Devil Servant,

בזמן האחרון הקול שיוצא מהמחשב (לא קשור לרמקולים) צורם ומתכתי... יש למישהו מושג מה זה? אני חושד שזה טכנאי הכבלים שדפק לי תמחשב (פיסית) אבל אני חושב שזה היה גם לפני עריכה: שמתי לב למשהו מוזר ביותר שאני שומע מוזיקה הכל נשמע טוב וגם הקולות שהיו צורמים אז נהיו טובים,אבל רק שאני שומע מוזיקה

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  22. Started by orendia,

כאשר חיברת מחשב במשרד מסויים הרשת זוהתה לסירוגין כלומר כבל רשת מראה שכביכול הכבל רשת מתנק ומתחבר וכך חוזר חלילה. החלפתי כבל רשת וגם העברתי למחשב אחר את הכבל לראות אם יש בעיות רשת אך המחשב השני התחבר יופי. לקחתי את המחשב למעבדה חיברתי אותו אצלי ואכן התחבר יופי רק במשרד הוא מתחבר לסירוגין. מה גם שהסרתי והתקנתי את כרטיס הרשת בשנית וגם את ההתקן של הלוח עצמו. אשמח לשמוע רעיונות לפתרון הבעיה המון תודה

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  23. הי חבר'ה, אל תשאלו המחשב קרס לפני כשבועיים הווינדוס קרס לאחר מכן התקנתי ווינדוס חדש, המחשב עבד ולאחר דקה נכבה לבד ללא התראה מוקדמת. המצב עכשיו כאשר אני מדליק את המחשב אז אין תגובה!! נסיתי לנתק מהחשמל ולהחזיר בחזרה, ניקתי אבק, חזקתי כרטיס זיכרון. אל ללא הועיל.. אודה לכם אם תתנו לי רעיונות נוספים.. מה לדעתכם הבעייה? תודה מראש ישי

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  24. Started by eyal00,

שלום, אני לא מצליח לפרמט את ההארד דיסק שלי. שאני מגיע לחלון הכחול של הווינדוס יש לי את ההודעה הבאה: setup did not find any hard disc drives installed in your computer

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  25. Started by zglazer,

שלום לכולם ברשותי מחשב P4 שאני מעוניין לפרמט והתקין מחדש WINXP SP2 יש לי cd bootאך אני לא מצליח לראות את הבאיוס רשום BAIOS IS NOT AV והמסכים רצים מהר כך שאני לא יודע איך נכנסים לביוס ניסיתי מקש TAB ,DEL לא עוזר אנא עזרתכם

• 3 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים