תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
-
כל פעם שאני מעדכן את ה BIOS שלי אין לי מעבר לחלונות 10 ניסיתי גם לעדכן ל BIOS ישן יותר ולא עובד, צריך להוציא את הסוללה ואז הוא לא מזהה את הכונן NVMe ששם החלונות 10 וצריך להתקין הכל מחדש והכל נמחק לי. קרה לי כל פעם שעדכנתי BIOS לכל גירסה אפשרית. האם הלוח דפוק נקנה בKSP בתלפיות?
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
איך / האם ישנה אפשרות לדעת כמה DPI יש בעכבר בו אני משתמש?
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מה קורה אני מעוניין לקנות ראם חדש הלוח אם שלי תומך עד 2666 השאלה שלי אם אני יקנה ראם מהיר יותר ולא יפעיל xmp (כי גם ככה אין) זה יעבוד ? פשוט בעתיד אחליף גם לוח אם.
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
איך אני פותר בעיה זו, תודה רבה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי כונן קשיח חדש לגמרי ואני רוצה להתקין אותו במחשב 'ריק' , ז"א צריך להתקין גם מערכת הפעלה איך זה עובד, האם פשוט לחבר את הכונן ואז אוכל להתקין או שצריך לפרמט את הכונן במחשב אחר? או משהו אחר? תודה
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
- 2 followers
-
-
היי. המחשב שלי קצת ישן הייתי רוצה לשפר אותו (או להחליף רכיבים) בכדי שיוכל להתמודד עם משחקים קלים כמו רובלוקס מעבד INTEL I3-6100@3.7GH MOTHERBOARD (SKYLAKE) H110M-S2PV / INTEL HD GRAPHICS 530 זיכרון DDR3 1600 2X4=8.0G SSD SUNDISK 240G תקציב של 1200 ש"ח בבקשה
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
- 4 followers
-
-
הכל התחיל אחרי שהמחשב סירב לעלות, הוא לא הגיע לשלב הפוסט. בגלל חוסר הזמן לאבחן ולטפל בבעיה בעצמי, שלחתי את המחשב למעבדה, אחרי כמה ימים הם חזרו אלי ואמרו לי שהביוס נדפק, הם צרבו אותו מחדש. גרסאת הביוס שהייתה לי היא FG, הם צרבו תגרסה האחרונה, FKB. כאשר ה B מציין Beta לפני התקלה , הליבה הרביעית של המעבד הייתה פתוחה והוא עבד על 3.4GHZ. כרגע OCCT מדווח על שגיעה בליבה מסויימת (משתנה מבדיקה לבדיקה) אחרי פחות מדקה, וזה כאשר המעבד רץ על סטוק עם 3 ליבות! עידכון: "עידכנתי" את הביוס לגרסת FJ , זאת הגרסה היציבה האחרונה (לא בטא). גם איתה המעבד לא עובר OCCT וגם Prime95 מדווח על שגיאה לפחות ב 2 ליבות. וגם כל מישחק שאני משחק (Mafia2 , BF2BC2) קורס אחרי כמה דקות, לפעמים עם מסך כחול. יכול ל…
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
כאשר חיברת מחשב במשרד מסויים הרשת זוהתה לסירוגין כלומר כבל רשת מראה שכביכול הכבל רשת מתנק ומתחבר וכך חוזר חלילה. החלפתי כבל רשת וגם העברתי למחשב אחר את הכבל לראות אם יש בעיות רשת אך המחשב השני התחבר יופי. לקחתי את המחשב למעבדה חיברתי אותו אצלי ואכן התחבר יופי רק במשרד הוא מתחבר לסירוגין. מה גם שהסרתי והתקנתי את כרטיס הרשת בשנית וגם את ההתקן של הלוח עצמו. אשמח לשמוע רעיונות לפתרון הבעיה המון תודה
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם הbootup של הלוח אם, זה מה יש לי לוח אם של גיגה בייט g31 ויש לי 4gb זכרון היה איזה בעיה שברגע שהדלקתי את המחשב הוא נתקע אחרי שהוא בודק את הזכרון ואמור לזהות את הide וההארדיסקים הוא פשוט נתקע לפני הזיהוי של ה ide עכשיו הוצאתי סטיק אחד של זכרון ואז הוא נדלק ועבד לי קצת לאחר מכן לא עבד בכלל גם לא עם סטיק אחד. החלפתי ללוח אם msi p35 neo2 ועכשיו גם הוא נתקע על המסך של הכניסה לביוס או לעלות רגיל ולא מגיב למקלדת. יש גם נורות לד שנותנות אינדיקציה של בעיות כרגע זה תקוע על אדום-ירוק-אדום-ירוק ניסיתי גם פה לחבר רק סטיק אחד וניסיתי לנתק הארדיסק, כונן, חיבורי usb וכד.. מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לאחר בעיות חוזרות ונישנות עםם מישחקים שקורסים וכו' החלטתי להריץ את בדיקת הOCCT ולאחר 2.5 דקות זה כותב שיש שגיאה בליבה מספר 2 (המעבדד הוא CORE I5 750) שניקנה לפני פחות משבוע הינה אחד מהגרפים שהוא הוציא וזה ניראה כאילו בהתחלה יש מתח לא סדיר(תקנו אותי אם אם אני טועה) http://img14.imageshack.us/img14/6671/2010052412h26vcore.png הלוח אם הוא P55A-UD3 ועדכיון ביוס F8 והוינדוס זה 64bit ultimate נ.ב הפעם השנייה שהרצתי את זה על NORMAך זה כתב שיש בעייה בליבה 0#
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני מתקין גירסה 11.5 חדשה של AMD יש לי כרטיס מסך ATI 6970 ללא OC פתאום מסך מכבה עצמו שניות מיד חוזר מסך. אחרי תוכנה Catalyst Control Center לא עובד יותר אז הסרתי דרייברים של כרטיס מסך הכול CCC שוב התקנה 11.5 ATI וריסט שוב שוב. אותו דבר בעיה CCC ??? מה פתרון ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מחשב ישן אבל מספיק לשימושים שלי. לאחרונה יש לי בעיות עם המסך, המסך פשוט מפסיק לקבל אותות מהמחשב, המחשב ממשיך לעבוד אך לא ניתן לראות כלום במסך. יש לציין שהמסך תקין. זה לאשתמיד אני לא רואה כלום במסך. אני רואה ואחרי כמהב זמן הוא מפסיק. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? :s05:
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
כאמור, המחשב עושה RESET על דעת עצמו כשאני מנסה להפעיל קבצי וידאו דרך נגנים [צפייה באתרים כמו youtube לא גורמת לבעיות], כמו כן, כשאני מנסה להתחבר ל-ICQ. ניסיתי לפרמט, לא עזר. מה ניתן לעשות בנידון? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם ... יש לי בעיה במחשב לפעמים המסך הופך לשחור לכמה שניות ...וגם יש בעיית זכרון למשל שאני נכנס לפסייבוק ואומר לו שימור שאני יכנס אוטומטית זה מאבד את הנתונים ... נסיתי לפרמט את המחשב דרך iomega automatic backup והדיסק התקנה אבל שאני מגיע לאיזה שלב בפירמוט המסך הופך לשחור ולא מגיע הפקודה שכך אני אוכל לפרמט ...בקיצור אני לא יכול לפרמט ... אתם חושבים שזה בעיית חומרה ? בכרטיס זכרון ? או ...? ויש לי אחריות על המחשב אבל אני לי כח לקחת את המחשב כולו לחנות שיתקנו כי זה רחוק אני יכול נגיד לקחת את הכרטיס זכרון לשם ושהם יטפלו בו ? כי אני חושב שזה בעיית חומרה בכרטיס זכרון ...נכון ? תודה מראש על העזרה...
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי שלשום מחשב נייד חדש לחלוטין מבית Samsung. הוא עבד בסדר גמור ביומיים האחרונים, עד שהיום כיביתי אותו והוא התחיל בעדכונים של windows 7. הוא תקוע בעדכון הראשון מתוך 6 כבר יותר מ-40 דקות. יש לכם מושג מה לעשות? בדקתי באינטרנט, אבל כולם אומרים להתחיל לכבות ולהיכנס ל-safe mode, ואני לא מבין בזה... תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום הרכבתי את המערכת החדשה שלי, הכל מחובר כמו שצריך הטמפ' בסדר והמתחים... לצערי אני לא מצליח לעשות Boot לדיסק מסויים (ניסיתי גם דיסק התקנה bootable של ווינדוס, שניהם תקינים ובכל זאת) ניסיתי להגדיר AHCI ו-IDE MODE בביוס, בשניהם אני מקבל זיהוי של הכוננים ואח"כ סמן מהבהב שלא זז. כונן הCD כאילו לא מנסה אפילו לקרוא את הדיסק.. במצב AHCI הוא כותב לי AHCI BIOS INSTALLED!! ואח"כ לא זז. ניסיתי לחבר גם כונן CD בחיבור IDE אמיתי, ולנתק את כל חיבורי הSATA הנ"ל לא עזר. אני מקבל רק סמן מהבהב... מה עושים? תודה, תומר.
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
זה המפרט : Computer: Computer Type ACPI x64-based PC Operating System Microsoft Windows Vista Ultimate OS Service Pack Service Pack 1 Motherboard: CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267) System Memory 4096 MB DIMM1: Muskin 991593 (996593) 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) DIMM3: Muskin 991593 (996593) 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) BIOS Type AMI (12/01/08) Communication Port Communications Port (COM1) Display: V…
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
אני משחק במשחק נגיד ואחרי 30 דק בערך שאני משחק הוא עושה רעש של זרם ואז הוא נתקע המנורה של H.D.D נדלקת בלי להפסיק אני חייב עזרה [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 765 צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן כרטיס מסך Radeon X1650XT לPCIe חיברתי אותו הכל עבד מצויין למשך שבועיים אחריי שבועיים כיביתי את המחשב לכמה שעות וכשהדלקתי אותו שוב הכרטיס לא עבד והמסך לא הציג כלום חיברתי את המסך לכרטיס המובנה על הלוח והכל עובד מצויין מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בפתרונה... כל פעם שאני מדליקה את המחשב הוא כבה לאחר מס' שניות (עוד לפני שהוא מעלה את חלונות), ורק לאחר מספר נסיונות הוא מעלה את הווינדוס. הבעיה הזו נמשכת כבר כמה זמן. בהתחלה הוא היה נכבה פעם-פעמיים ואז מעלה את הווינדוס. עכשיו לוקח איזה 10 פעמים, אם לא יותר, עד שהוא מעלה את הווינדוס (בכל הפעמים הראשונות הוא פשוט נכבה כעבור מס' שניות). חשבתי שהדבר נובע אולי מהתחממות יתר של המחשב והורדתי את התוכנה speedfan והטמפרטורות של המחשב נעו בין 47-65 מעלות. מה דעתכם? ממה נובעת הבעיה וכיצד ניתן לטפל בה? האם יש צורך להחליף מאווררים? או אולי משהו אחר...? אשמח לקבל תשובה... תודה מראש והמשך יום טוב, קרן.
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום! יש לי ווינדוס XP SP2 PRO וכשהפעלתי היום את המחשב אז הוא עלה עד החלק של הברוך הבא והמסך נכבה. במצב בטוח הוא עלה ומשם מחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך, אחרי זה המערכת עלתה במצב רגיל התקנתי את הדרייבר מחדש כולל דריסת הקבצים הישנים. אחרי הריסטרט הוא שוב מגיע לפני הברוך הבא ונכבה המסך. מה עושים? הכרטיס הוא GeForce FX5500. תודה!
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
קניתי לוח חדש מסוג gigabyte p35 ds3p rev2.1 מפרט: ספק 620w corsair מעבד e2160 מארז : compucase כרטיס מסך : gigabyte 7600gt extreame משום מה המחשב נדלק המאוררים עובדים מספר שניות ואז נכבה ונדלק שוב וחוזר חלילה מסך שחור : לא מגיע אפילו לשלב ה post בדקתי את הרכיבים במחשב אחר והם עובדים משהו אמר לי שצריך להעלות את המחשב עם מעבד 775 יותר ישן לעדכן את הביוס ואז לעלות עם המעבד שיש לי האם ידוע למשהו על בעיה דומה בלוחות אלה ?
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
קניתי את המחשב לפני שנתיים בערך עם המפרט שמופיע לי בפרופיל אבל לאחרונה אני נתקל בכל כך הרבה בעיות שלא נשאר לי אלא לקלל את החומרה הזו הלוח אם בפעם השלישית שחזר ממידיקום בראשון עושה בעיוות ברמה כזו שאני מסוג לבצע פעולות מהר יותר ממנו מה שאני מתכוון הוא שהלוח פשוט לא מתפקד מהר לפחות לא כמו בהתחלה הוא לא קורא DUEL מוד זיכרון הוא תוקע לי חלונות וכדומה הוא תחת אחריות עדיין אבל מוציאים לי את הנשמה בפעם האחרונה חייבו 40 $ על סידור תושבת המעבד אמרו שזה באשמתי כדי להבין את התיסכול עליכם לדעת שקניית המחשב התבצעה לפני שהיה לי ידע בסיסי בחומרה שנרכש כעבור שנה בצורת עבודה בחנות שקניתי ממנה את המחשב הייתי סוכן מכירות! היום אני עומד לפני החלטה להחליף לוח ואולי גם מעבד השאלה היא מה השיל…
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי בDRAM CONFIGURATION שבביוס להגדיר T1/T2 מה זה?
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-