תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
אוקי, שלום אנשי פורום נכבדים. אז ככה, יש לי מחשב עם מעבד CPU Type AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200+ וכרטיס מסך של ראדון x800 בזמן האחרון התחלתי לשים לב לרעש טיפה מוגזם שהמחשב יוצר לפעמים. אז בדקתי טמפטרטורות. מצאתי שבזמן עבודה IDLE למעבד יש בסביבות 30 ומשהו מעלות ולכרטיס מסך 48. והמאוור של המעבד עובד בסביבות 4000RPM אחרי משחק שמאמץ את המחשב למעבד 37 ולכרטיס מסך 67 ואחרי זה המאוורר של המעבד עבד ב-5500 ועשה רעש בלתי נסבל. עכשיו, קודם כל מה דעתכם על הטמפרטורות? סבירות? מדאיגות? אפשר לחיות עם זה? ומה דעתכם בקשר לרעש? להחליף מאוורר למעבד? להוסיף מאווררים? משהו? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יש לי בעיה במצלמת האינטרנט במחשב מדגם asus a53s אני מנסה לנהל שיחת וידאו בסקייפ והתמונה יוצאת עקומה כמו בתמונה http://www.fastup.co.il/images/88777567.jpg כשאני נכנס להגדרות המצלמה במחשב התמונה תקינה,כשהשיחה בסקייפ מתנהלת באופן הבא אני רואה מטושטש ואותי רואים תקין. מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום רב! נתקלתי לאחרונה בבעיה במחשב: לעתים המחשב אינו מזהה את הכונן הקשיח בשלב הPOST ואז כמובן המחשב לא ממשיך בתהליך הBOOT. באחת הפעמים שמתי לב שהPOST מדווח שהכונן הקשיח כן זוהה אך נרשם "Capabeled but disabled", ואז נכנסתי לBIOS ולא שמתי לב לדבר מיוחד וגם הכונן הקשיח נרשם כרגיל וזוהה היטב. בנסיון הבא המחשב עלה. לאחר RESET - הבעיה חזרה והפעם הכונן הקשיח לא נרשם בBIOS. אני לא משער שאלו בעיות מגעים כי בדקתי זאת - כמה עדין ורגיש יכול להיות חיבור IDE? לא שמתי לפונקציית disable HDD או כל דבר בסגנון באחת האופציות בBIOS. חוצ מלהחליף כבל IDE ולשנות את הכונן הקשיח מSLAVE עוד לא עלו במוחי רעיונות באמת מעוררי תקווה. האם מישהו בקשה יכול לעזור לי בנושא??? תודה מראש לכל הקורא / עוזר. חן…
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אהלן, היום רכשתי מחשב חדש ולצערי הרב קיימת בעית קריסה מפרט: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E GIGABYTE 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC DDRII 800 HD 4350 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E 2.0 GIGABYTE עובד על ויסטה 32. הבעיה היא שמדי פעם, ביחוד בפעולה קצת מאומצת (למשל אני צופה בתמונה ברזולוציה גבוהה ועושה עליה זום הלוך ושוב במהירות) התצוגה משתבשת לחלוטין מתמלא שלג צבעוני או מסך לבן או שחור והמחשב קופא ואז אין ברירה אלא לעשות ריסטרט. אני חושב שויסטה הציגה שהבעיה קשורה להתקני וידאו... ניסיתי להתקין שוב את הדרייבר של הכרטיס מסך אך התקלה ממשיכה. מה לעשות? [br]פורסם בתאריך: 6.01.2009 בשעה 22:…
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
לאחרונה קורה לי המון פעמים שעולה מסך כחול עושה ריסטרד למחשב הנה התמונה: מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזו בבקשה? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שוב שלום לכם, אז הצלחתי לבסוף לחבר את הHD החדש מסוג סאטא (בעזרת מתאם מסאטא לIDE), ואפילו שהBIOS יזהה אותו. הכנסתי דיסק של XP, ופירמטתי כדי להתקין. עד כאן הכל בסדר, אלא שבמהלך ההתקנה הוא כנראה עשה ריסט באיזשהו שלב, וכשהוא חזר הוא כתב לי Disk Read Error Occurred. Press Ctrl + Alt + Del To עשיתי ריסט שוב, ועוד פעם ההודעה.. אז נסיתי לפרמט שוב, והפעם הוא בשלב כלשהו נהיה מסך שחור עם פס לבן מקוקו למטה. שוב פעם ריסט ופירמוט, והפעם אחרי הריסט של ההתקנה הוא עלה עם מסך שחור אחרי נסיון נואש אחרון, הוא השלים את ההתקנה והתחיל שלב ההגדרות, אבל אח"כ הוא לסירוגין: - או נותן את ההודעה Disk Read Error Occurred - או מסך שחור ריק - או מסך שחור עם פס לבן מקוקו - פעם אחת הWINDOWS ממש התחיל לעלו…
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
הי, קניתי לפני כשבוע מחשב HTPC מחברת TMS על פי מפרט מומלץ מחברי הפורום. לצערי כל פעם המחשב עושה ריסטרט... ניסיתי לבודד את התקלה אבל ממש לא הצלחתי. מה שאני עושה בעיקר זה להשתמש ב xbmc כמדיה סנטר ושם עיקר הבעיה - זה קורה הרבה כשאני מוסיף תוכן חדש מהארד דיסק חיצוני, אבל זה קורה גם כשאני סתם משוטט בין הסרטים שכבר יש לי בספריה. לצערי זה גם קורה לי בשימוש ב plex ואפילו ב - media player classic זה כבר קרה. קטע מעניין - גם כשהמחשב נמצא במנוחה אני שומע את המאוורר פועל חזק מאוד. חשבתי שאולי מדובר בקפיצות מתח אז חיברתי אותו ל - ups אבל הבעיה עדיין רלוונטית. זה מאוד ספוראדי וקשה לי לשים את האצבע מה הגורם. יש למישהו עצה? תודה תומר
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היי רציתי לוח טוב עבור OC וחשבתי ללכת על ASUS. שני הדגמים שהזכרתי בכותרת אמורים להיות טובים ומלאי פיצ'רים (טוב נו, אולי לא כמו ABIT אבל גם טובים) במפרט של הלוחות מצוין בצורה מאד ברורה שיש נעילת תדר ל AGP/PCI אבל בכל ההסברים על ה-BIOS לא רואים שום דבר כזה וגם לא מזכירים את זה. המסקנה שלי היא שאין למישהו יש את הלוחות האלה ויכול להרחיב על העניין הזה ? אני מאמין שבלי זה תהיה לי בעיה להשתמש בהתקני S-ATA כי ידוע שהם מאד רגישים לסטיות תדר מעבר למה שמוגדר במפרט שלהם. מחכה לתשובות שלכם GURI
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
אני מנסה לסדר מחשב נייח שהגיע אלי כביכול לפירמוט עקב איטיות (לא כולם מכירים את האפשרות של למחוק זבל ) חיברתי את המחשב למסך מקלדת עכבר ספק כוח המחשב עצמו נדלק אבל המסך לא מציג לי תמונה המסך הוא שלי והוא עובד מאה אחוז (עכשיו הוא מחובר למחשב אחר ועובד 100%) הHDD של המחשב נדלק, שאני נוגע בו אני מרגיש תזוזות והוא גם מתחמם המאוור של המעבד נדלק וגם הוא מתחמם ההיטסינקים של הצ'פסטים למינהם גם מתחממים אבל התצוגה לא נדלקת המסך מחובר לכרטיס מסך (שדרך אגב נראה די חדש, אין עליו כמעט אבק) ניסיתי את 2 הכניסות של הכרטיס מסך אף אחת לא עובדת חשבתי שזה הכרטיס מסך אז הוצאתי אותו וחיברתי אותו לחכרטיס מסך המובנה של הלוח גם לא עובד ניסיתי להצויא את הזכרונות ולהכניס אותם מחדש …
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
קניתי מטריצה למסך נייד האם חנות מחשבים יכולים רק לחבר את הרכיב הזה?
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חייב עזרה לגבי אחסון במחשב יש לי מחשב dell בן חצי שנה עם 256 ssd אני רוצה להגדיל ל500 האם צריך להחליף את הקיים או שאפשר לחבר אחד חדש בנוסף?
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח חדש evo 850 250gb. התקנתי ווינדוס 10, הכל עבד טוב עד שהתחלתי להתקין דרייברים, בעת ההתקנה של חלק מהדרייברים, המחשב פשוט קופא (זה רנדומלי), לאחר מכן אני פשוט מכבה כיבוי כפוי (דרך הכפתור), מדליק מחדש מתקין את הדרייבר והכל בסדר. בעת שדרוג ל 10586 המחשב שוב קופא והיה צריך לשחזר מערכת ולחזור לנקודה שלפני העדכון, העדכון תמיד קופא ב 71% (התקנה כללית) ו 91% בהתקנת דרייברים ותוכנות (בשלב השני). לאחר מכן פירמטתי את המחשב, איפסתי ביוס וניסתי להתקין מחדש ושוב קופא בשדרוג ל 10586 ובהתקנת מנהלי התקן. התייאשתי והורדתי גרסא חדשה שכוללת את עדכון 10586, שוב פירמטתי את הכונן הפעם לא היה צורך בעדכון אבל כן קפא פעם אחת בעת התקנת מנהל התקן חדש. בנוסף המחשב הי…
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יש לי בעיה שקשה להסביר אותה בדיוק, אוקי המפרט שלי מתואר בלינק מצד ימין החלק הרלוונטי לעכשיו זה: MOBO - ga 7vt600 1394 (כרטיס קול + רשת על הלוח) Sound card - Realtek AC'97 Audio for VIA CPU - AMD 2500+ Barton בזמן האחרון (אני לא זוכר בדיוק מתי יכול להיות אחרי שפרמטתי את ההארד דיסק) יש רעשים מוזרים כלומר אם אני מריץ משחק (לא במשחק ספיציפי) או בסרטים אז בזמן שהמעבד או הHD עובדים בקצב מקסימלי יש בעיה ברציפות של הקול וזה נותן מעיין צפצופים כאלו או שהקול מתארך וניהיה מוזר ואחרי 2-3 שניות מקס' זה חוזר להיות רגיל ואז שוב ושוב למרות שזה נשמע כמו בעיית דרביריים קלאסית הפתרון הזה לא עובד (אחרי הפירמוט התקנתי את הדריבריים שהיו לפני התקלה), ניסיתי גם דרביירים אחרים (במקום מהאתר של GI…
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני צריך מאוד את הדיסקט של WIN 98 boot בבקשה תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
התקנתי לינדוס בנוסך לWINXP והוא פותח לי מסך בוט בכל הפעלה של המחשב שאני בוחר בו מה להפעיל. עכשיו השאלה שלי היא: איך אני גורם למחשב להיכנס ישירות לווינדוס בהפעלה, ואז להיכנס ללינדוס דרך הווינדוס? תודה...
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
שלום קניתי את המחשב לפני חצי שנה ומאז יש לי בעיה מאוד מוזרה עם FPS במשחקים (50FPS מרגיש כמו 30FPS ושלא נדבר איך 30FPS מרגיש) הבאתי את המחשב ל KSP והם אמרו שהכל בסדר קניתי גם כרטיס מסך חדש HD7850 2G והבעיות המשיכו....עדיין 30FPS מרגיש כמו 20FPS ופחות וכן הלאה עכשיו יש לי חשד שזה אולי הספק.... יש לי את הספק הזה ורציתי לדעת אם הוא איכותי ויכול להחזיק את המערכת הזאת ספק Antec 550w מסך 23 Samsung LED לוח אם Asus M5A78L LE כרטיס מסך radeon HD7850 2g gddr5 מעבד Phenom II 1100t x6 3.3Ghz Black Edition זיכרון 8G Ram DDR3 1333Mhz G.Skill דיסק קשיח 200gb 7200rpm 8mb cache מעבד הוחלף והבעיה נשארה כרטיס מסך הוחלף מ HD6850 ל HD7850 והבעיה נ…
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
-
הוא לא מוכן לקבל את הדרייברים של הUSB וכאשר אני מתקין דרך הדיסק\האתר של התוכנה זה מראה מסך כחול ומפעיל מחדש את המחשב... איך אפשר לפתור בעיה זאת? תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיית חומרה שאני די בטוח שקשורה למעבד/לוח/זיכרון ולכן אני שואל כאן. מדובר במחשב פנטיום 4 1.7 עם 128 מגה זיכרון (אין לי כרגע את המפרט המדוייק, אבל אני יכול לברר אם זה נחוץ). המחשב נקנה לפני שנתיים בערך, וכמעט מההתחלה אני זוכר שהוא היה די איטי. תמיד האשמנו את אחותי הקטנה על כל הזבל שהיא מתקינה ושמה על המחשב. המצב הלך והחמיר ולא משנה כמה סריקות עם אנטיוירוסים ועם ספייבוט עשיתי המחשב נהיה איטי יותר ויותר. כשהמצב נהיה בלתי נסבל החלטתי לגבות הכל, לפרמט ולהתקין מחדש. כבר בהתקנה הקצב נראה לי די איטי ואחרי ההתקנה היה ברור שאמנם יש שיפור קל, אבל המחשב ממש ממש איטי. בגלל שמייד אחרי פירמוט והתקנה הוא כבר איטי (ואפילו כבר בשלבי ההתקנה הראשונים) אני מניח שמדובר בב…
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
סוג מערכת ההפעלה : professional XP 2002 SERVICE PCK3 סוג הדפדפן : Opera סוג כרטיס המסך : NVIDIA AMD ATHLON )TM( 64X2 DUAL +CORE PROCSS 6400 RAM 2.00GB 3.21GHZ הלוח אם- M2N-X של ASUS מחשב נייח סוג מערכת הפעלה XP, כמה ביטים? RAM 2 GB הבעיה התחיל לפני כשבוע פלוס, כאשר נכנסתי ליוטיוב להאזין למוזיקה הצליל פתאום הפך להיות צורם, שסגרתי את היוטיוב ורציתי לשמוע שירים אחרים מתוך הספריה שלי הרעש הצורם המשיך עם תחילת השיר והמשיך. עלי היה לעשות איתחול על מנת שהבעיה תסתיים. לאחר מכן המחשב שלי בעת השמעת שירים רגילים ודרך יוטיוב התחיל לעשות איתחול, נתקע, מסך כחול. וכעת כל מה שאני מקבלת זה מסכים כחולים, ולעיתים נדירות הוא עולה רגיל אך אחרי שניות ולעיתים דקות ישר מסך כחול או שהוא …
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום חברים, מזה זמן רב שיש לי בעיה במדפסת. שאני שולח להדפסה מאתר אינטרנט, המדפסת לא מגיבה. אני רואה בשורת המשימות אייקון של מדפסת, ושם אני רואה PRINTING אבל המדפסת דוממת. כאשר אני עושה ריסטרט למחשב, המדפסת נזכרת לעבוד. יש לציין שדרך WORD או כל תוכנה שהיא לא דרך האינטרנט, הכל פועל בסדר(לפי הבדיקה שלי). כבר כמה וכמה פעמים מחקתי והתקנתי את התוכנה של המדפסת, אבל לא נראה שהדבר עוזר. אשמח לעזרתם, חיים.
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
בעת הדלקת המחשב מתקבלת ההודעה הבאה: "invalid system disk" "replace the disk, and then..." כמו כן המחשב מסרב להתאתחל גם ממקורות אחרים כמו דיסקט את CD שהותקנה עליהם מערכת הפעלה Dos או Windows בהתאמה. ישבתי מול הספר של הבורד ועברתי שיטתית על כל הג'מפרים וההגדרות בביוס והכל תקין. ניסיתי חלופות שונות ללא שינוי. כמובן שכשניסיתי לאתחל עם דיסקט אז טרחתי לעדכן הביוס בהתאם וכנ"ל גם לגבי סידי ודיסק קשיח. אותו סידי, אותו דיסק קשיח ואותו דיסקט מאתחלים מחשב אחר ללא כל בעיה. האם הלך Mother board ???
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, לא היינו בבית יומיים והמחשב היה כבוי. בשובנו, המחשב מסרב לעלות, הוא נדלק, המאוורר של המעבד מתחיל להסתובב, ואז מיד מפסיק וחוזר חלילה ללא הפסקה. המאוורר מתחיל להסתובב ומפסיק שוב ושוב. האם זו בעייה בספק הכוח? עד עכשיו לא נתקלתי בבעיה כזו בספק, אבל המאוורר זז בסדר, זה נשמע כמו ניתוקים של הזרם. אם מישהו מכיר בעיה כזו, ניתן לטפל בה עצמאית או שפשוט צריך להחליף ספק? או שאולי זה נשמע כמו משהו אחר? הספק עצמו הוא בסך הכל בן שנתיים, נקנה מ IQPC - דגם: enermax Liberty 400w - ELT400AWT. מישהו יודע אם ספקים כאלה נמצאים באחריות? ואם לא, איזה דגם עדכני מתאים כדי להחליף אותו? יש עוד מידע שאני זקוקה לפרט כדי להחליף את הספק? (לדוגמא מארז או לוח?) המון תודה! ורד
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
הייתה לי בעייה כאשר הכרטיס מחובר לTV ואני נכנס ל BIOS מה שקורה שהמסך מתחיל לקפוץ (כמו שמנסים להריץ אותו בתדר גבוהה מהיכולת של המסך) ולא ניתן לעבוד בBIOS. חשבתי שהבעייה אצלי בכבלים, בכרטיס, במחשב בקיצור הבעייה אצלי. לקחתי את הכבלים שהולכם ל TV לחבר שיש לו RADEON 9600 PRO וגיליתי שצלו אין את הבעייה הזאת, אבל כאשר נכנסים ל BIOS והמחשב מחובר ל T.V דבר ראשון רואים בDUAL WIEW ודבר שני אתה לא רואה את הBIOS על כל המסך אלא רק על חלקו (כאילו מישהו שיחק אם ההגדרות של המסך והקטין אותו עד הסוף). אמרנו שזה די מוזר שבככל בDOS אני יכול לראות בTV. ניתקנו את כבל שהולך ל TV, נכנסנו ל BIOS וכמה מפתיע הכל חזר להיות כמו שצריך (רואים את הBIOS על כל המסך). מה שמוזר פה למה בכלל הכרטיס שולך אות ל …
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
שבת שלום. יש לי כרטיס מסך בן 4 שנים. לאחרונה התחילו לי ארטיפקטים ומלא זיופים בצבעים שונים (זיופים בעיקר על גוון אדום), על המסך. עכשיו הבעיה היא, שאני לא יודע עם כרטיס המסך הוא מקור הבעיה, או שגורם אחר גורם לבעיה. אז בקיצור איך אני יכול לדעת בוודאות מה גורם לעיוותים עללו?, תודה רבה ושבת שלום.
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-