עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. המחשב שלי בבית הוא מחשב נייח. לפעמים הוא עוד כאלה קולות של פיפ ...... פיפ ....... פיפ ואני לא יודע למה. לפעמים אפילו הוא נכבה ועושה את הWindows is logging off ולא נכבה ישר. למה? אני לא יכול להכנס למשחקים כי הוא ישר נכבה וזה ממש מעצבן. לפעמים אפילו אני רק פותח אותו והוא נכבה. הוא חדש יחסית [פחות משנה]. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  2. תשמעו היום ניקיתי את המחשב וכשחיברתי אותו, המחשב נידלק, אבל המסך מהבהב בצבע כתום (כאילו כבוי) ניסיתי להחליף כרטיס מסך ולא עזר... מה אני יכול לעשות? אני לא רוצה לקנות ב2000 שקל מחשב חדש, זה מחשב לאינטרנט ולWORD . (לא שלי, כן??) מה אני יכול לעשות?

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  3. Started by N110,

שלום ברשותי מחשב אחד שמחובר לתשתית בזק. אני רוצה לחבר מחשב נוסף בחיבור אלחוטי. האם עלי לרכוש נטב+כרטיס רשת אלחוטי בחיבור usb? האם ברגע שמחברים את הנטב בעצם אפשר לוותר על המודם של בזק,או שצריכים לחבר בין הנטב למודם? תודה

• 8 תגובות
    • 792 צפיות
  4. Started by namdlog,

ברגע שמדליקים את המחשב הוא מתחיל לצפצף, משהוא כמו ציפצוף לשנייה. על המסך לא מופיע כלום אלא זה מתחיל לפני שהמסך מתחיל להגיב, וזה נמשך עד שמוציאים אותו מהחשמל. אני לא יודע איזה מערכת הפעלה מותקנת בו אבל אני מנחש שזה חלונות 2000\98 . נניח שהמידע שעל המחשב לא חשוב מה אפשר לעשות ?????

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  5. Started by ddaividd,

לא ידעתי באיזה פורום לרשום תהודעה אז עם הנושא לא מתאים לפורום תעבירו לי אתזה תודה. יש לי מחשב שקניתי אותו מלפני 8 חודש e8400 gigabyte p45 geforce9800gt 1gb 2gbram ברגע שאני בודק ווירוסים ונכנס לעוד תוכנה קטנה כלשהי המחשב מגיע למצב "המסך הכחול" מופיע2 שניות ועושה ריסטרט אוטומטי כל עזרה תתקבל בברכה תודה מראש. שבוע טוב עריכה : פעלתי לפי המדריך הפורום כתבתי תפקודה הזאת %systemroot%\minidump בהפעלה ונפתחה לי תיקייה ריקה בלי קבצי לוג

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  6. Started by idoleff,

שלום, קיבלתי מחשב ישן ואני מתכוון להתקין עליו WIN98. הבעיה היא שהמחשב בא רק עם דוס ולא מוכן לזהות את הסידי... מישהו יודע מה צריך להתקין כדי שהוא יזהה גם את הCD?

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  7. Started by veredgf,

שלום, לא היינו בבית יומיים והמחשב היה כבוי. בשובנו, המחשב מסרב לעלות, הוא נדלק, המאוורר של המעבד מתחיל להסתובב, ואז מיד מפסיק וחוזר חלילה ללא הפסקה. המאוורר מתחיל להסתובב ומפסיק שוב ושוב. האם זו בעייה בספק הכוח? עד עכשיו לא נתקלתי בבעיה כזו בספק, אבל המאוורר זז בסדר, זה נשמע כמו ניתוקים של הזרם. אם מישהו מכיר בעיה כזו, ניתן לטפל בה עצמאית או שפשוט צריך להחליף ספק? או שאולי זה נשמע כמו משהו אחר? הספק עצמו הוא בסך הכל בן שנתיים, נקנה מ IQPC - דגם: enermax Liberty 400w - ELT400AWT. מישהו יודע אם ספקים כאלה נמצאים באחריות? ואם לא, איזה דגם עדכני מתאים כדי להחליף אותו? יש עוד מידע שאני זקוקה לפרט כדי להחליף את הספק? (לדוגמא מארז או לוח?) המון תודה! ורד

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  8. שלום, חברים ! אנא, עזרו לי לפתור אותה בהקדם. מה יכול להיות מקור התקלה. תודה, זיו [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  9. אהלן הוצאתי את הכרטיס מסך כי הוא עשה רעש וגיליתי שהמדבקה שעל המאוורר שלו ירדה איכשהו וגורמת לרעש טיפלתי בנושא והחזרתי את הכרטיס עכשיו כשאני מדליק את המחשב , הוא מגיע למסך הפתיחה של הלוח, המסך שבו יש אופציה להכנס לסאטאפ ולאחר מכן יש מסך שחור וסמן _ מהבהב בפינה השמאלית עליונה של המסך. ניסיתי להוציא ולהחזיר את כרטיס המסך ללא הועיל מה עושים ? תודה נב. פעם הציעו לי להוציא את כבל החשמל, לחכות ואז ללחוץ ולהחזיק את כפתור ההדלקה ואני לא ממש זוכר את שאר הפרטים אבל זה עזר לי מישהו מכיר את השיטה ויכול להזכיר ?

10. Started by MalGano,

אהלן. ברשותי מחשב פנטיום 4 - פרסקוט HT 2.8GHz זה השנה הרביעית. מאז שנקה היו לו בעיות עם הטמפרטורה שחלקן אני מניח תלויות במארז. הטמפרטורה הממוצעת לא במאמץ היא כ-63 מעלות ומגיעה לפעמים ל-73 במאמץ והמחשב לא עבר oc אף פעם. היום החלטתי לבדוק את המערכת עם כמה תוכנות (cpuz ו-pc wizard) ושתיהן הראו כי תדר המעבד הוא לא 2800 MHz אלא 2798.6 (מצ"ב תמונה). האם זה נורמלי לראות תדר לא ממש מדויק או שמדבור בסוג של שחיקה בגלל החום? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  11. Started by amia1,

המחשב שלי הוא מחשב בן למעלה מ5 שנים. בחודשים האחרונים קרתה בו התופעה הבאה: אחרי זמן עבודה מסוים המסך מוחשך (המחשב עצמו ממשיך לתפקד) ולא עוזר דבר אלא לכבות את המחשב, להניח לו זמן מה ואח"כ לחזור ולהדליקו. התופעה חוזרת ונעשית תכופה יותר ויותר. אחרי שהחלפתי מסך, הבעיה נעלמה למספר שבועות ואז שוב חזרה. אחרי שזה קורה לי במסך שלישי נראה לי כי המחשב "מקלקל מסכים". האם יתכן דבר כזה? מה יכול לגרום לכך? איך ניתן לתקן? אודה למי שיוכל לעזר. יום טוב

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  12. Started by Spider76,

שלום, במחשב של אישתי התגלה וירוס שמקפיץ תוכנה מזוייפת שנקראת "FILE RECOVERY".. קראתי על הנושא באינטרנט ומכיוון שבהרבה מקומות מציאים להוריד תוכנות שינקו את הוירוס העדפתי לקבל המלצה כאן. האם מישהו יכול להפנות אותי למדריך מומלץ להסרת הוירוס ? תודה מראש סער ** הנה לינק הסבר לדוגמא שמצאתי: http://malwaretips.com/blogs/file-recovery-virus/

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  13. Started by giloman,

קניתי היום את הלוח הנ''ל בKSP שמתי עליו את ה1800+ פאלומינו שלי ושמתי את הax7+sf2 שלי ... (יש כאן הרבה "שלי" ) הפעלתי והתקנתי וינדוס . אחרי כמה שעות של שימוש ,כיביתי אותו ... כשבאתי להדליק אחרי זה הוא לא עשה פוסט (לא עשיתי שום OC ! ) ולא השמיע שום צליל :'( :'( נסיתי לאפס את הביוס ולהוציא את הבטריה ולא עזר ! בסוף ניסיתי להזיז ג'מפר שנקרא kbpwr1(ליד איפה שהחור של המקלדת -כמובן שעל הלוח ! ) ... אז הזזתי והחזרתי והדלקתי ואז הוא התחיל לעשות ציפצוף מאוד מאוד מוזר ... (לא שיש שגיאה וגם לא של העלאה רגילה של המחשב ) וכמובן שאין פוסט אז בודדתי את הבעיה והיא המעבד ... ואז החלפתי למעבד שרוף וישן שלי ועם אותה תקלה ! (ציפצוף) הבעיה היא המעבד או הלוח ??? ? ? ??

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  14. Started by Aqualung,

כן אני יודע שהנושא לא קשור ישירות למחשבים (זתומרת PC...), אבל זו גם חומרה, ואני לא יודע איפה עוד אפשר למצוא קהילה כזו גדולה של אנשים שמתעניינים בנושא. אז ככה - לפני כמה חודשים קניתי דיוידי חדש של הרמן קרדון (System 1500, סט שכולל גם רסיבר שלהם, מעולה לטעמי). הבעייה היא, בהתחלה כשהייתי שם דיסק מסויים שיש לי (אזור 1) הוא היה קורא אותו בלי בעייה. בזמן האחרון כשאני שם אותו הדיוידי כותב לי שהוא מאזור אחר ואין אפשרות לנגן אותו... ניסיתי להתעסק עם תפריטים בדיוידי אבל לא נראה שיש שם משהו שקשור באזורים. על הדיוידי עצמו יש חותמת של אזור 2. יש למישהו רעיון מה גרם לשינוי הזה?

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  15. עד לפני שבוע הכל היה בסדר, אבל עכשיו כשאני מנסה לצאת ממצב שינה של וינדוס 7 המחשב לא מתעורר גם אם אני לוחץ על מתג ההדלקה, אלא אני צריך להוציא את התקע מהחשמל ולחכות קצת, ורק אז הוא נדלק. אחר כך עולה מסך שאומר לי שבוצע כיבוי לא תקין ורק אח"כ עולה הוינדוס מחדש. השאלה שלי - האם זו נראית כמו בעייה בספק הכוח? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  16. Started by free fraek,

הוא אומר לי שהכונן מוגן מפני כתיבה וכמה שניסיתי לא עזר ניסיתי לשדרג פירמוואר וזה לא עזר כי התוכנה לא יכולה לכתוב הנגן זה MPIO FG200 [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 792 צפיות
  17. Started by Devil Servant,

בזמן האחרון הקול שיוצא מהמחשב (לא קשור לרמקולים) צורם ומתכתי... יש למישהו מושג מה זה? אני חושד שזה טכנאי הכבלים שדפק לי תמחשב (פיסית) אבל אני חושב שזה היה גם לפני עריכה: שמתי לב למשהו מוזר ביותר שאני שומע מוזיקה הכל נשמע טוב וגם הקולות שהיו צורמים אז נהיו טובים,אבל רק שאני שומע מוזיקה

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  18. Started by eyal00,

שלום, אני לא מצליח לפרמט את ההארד דיסק שלי. שאני מגיע לחלון הכחול של הווינדוס יש לי את ההודעה הבאה: setup did not find any hard disc drives installed in your computer

• 8 תגובות
    • 792 צפיות
  19. Started by Reality,

בשלושה ימים האחרונים אני מקבל כל הזמן את השגיאה הזאת כל הזמן והמחשב קורס אשמח לקבל עזרה בנושא, אין לי מושג אפילו למה זה יכול להיות קשור :s05:

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  20. Started by meowchita,

אני לא יודעת אם אני בפורום הנכון בכלל, אבל פתאום אני לא מצליחה לשמוע קול דרך האינטרנט, למרות שמהקבצים במחשב- כן. אין לי מושג למה זה ומה צריך לעשות כדי לתקן את זה. נכנסתי ללוח הבקרה וראיתי שהרמקולים פועלים וגם realtek digital output, ומה שלא מחובר הוא realtek hdmi output. העניין הוא שאין לי מושג מה לעשות כדי שיהפוך להיות מחובר. אשמח מאוד מאוד לעזרה

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  21. Started by zglazer,

שלום לכולם ברשותי מחשב P4 שאני מעוניין לפרמט והתקין מחדש WINXP SP2 יש לי cd bootאך אני לא מצליח לראות את הבאיוס רשום BAIOS IS NOT AV והמסכים רצים מהר כך שאני לא יודע איך נכנסים לביוס ניסיתי מקש TAB ,DEL לא עוזר אנא עזרתכם

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  22. ממצב אנשים ?! אז ככה לאחרונה צצה לי בעיה ממש מעצבנת ! כשאני מנסה להחליף את שפת הכתיבה מאנגלית לעברית או להיפך, לפעמים זה מצליח ורוב הפעמים לא ! ניסיתי את שתי הדברים העיקריים ... החלפתי מקלדת ופירמטתי את המחשב ושוב הבעיה נשארה ... זה ממש מעצבן להחליף ידנית ! מישהו יודע איך לסדר את זה ?! תודה מראש, משה

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  23. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי בעיה במחשב שהוא לא מעל לי את,הוינדוס (צירפתי סרטון) https://www.youtube.com/watch?v=a4MEvv1F0sA&feature=youtube_gdata_player מה יכולה להיות הבעיה והאם הלוח או אחד מהחלקים נהרס,אם כן מה צריך להחליף תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  24. Started by nzehavi,

איך??? תודה!! הארד דיסק חדש... תודה.

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  25. Started by kotel,

אני שומע רעש של כמו חריטה על ברזל וזה מציקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק אני לא יכול יותר!!!!!! אני מתתתתת רעש שחודר למוח כמו לא יודע מה, מה לעשות...?

• 8 תגובות
    • 792 צפיות

דיונים חדשים בפורומים