תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
מה אומרת ההודעה? (לפי מה שאני חושב זה הסוללה שיושבת על הלוח לא?!) והאם זה יכול לגרום למצב שהמחשב לא יעלה?
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
זה התחיל לפני כ חודש המחשב עובד מצויין בתוכות ובווינדוס כללי אבל כשמשחקים במשחקי כשעה זה נתקע לפעמים אפילו לפני, התחלתי לבדוק את העניין הרצתי 3DMARK2001 והוא נתקע גם בו הורדתי את ה OC בכלל ואפילו את הזיכרונות שמתי ל 266 ותיזמונים נמוכים וזה לא עזר המחשב ממשיך להתקע ב 3DMARK עשיתי MEMTEST לזיכרונות בתיזמון גבוה ובמהירות 400 והוא בסדר. לגבי התקיעות ב 3DMARK אז המחשב נתקע תמיד באותם בדיקות שהן NATURE ועוד בדיקה שהיא מאותו סוג כשיש שם דייג על ספינה. הווינדוס הוא דיי נקי עם דרייבר של 44.03 ניסיתי מקודם את 44.53(האחרון בקיצור) והדרייבר של NFORCE 2.45 היה מקודם 2.03 והיתה את אותה הבעיה. יכול להיות שהכרטיס מסך נדפק ? אין לי כרגע כ.מסך אחר לבדקיה אני ישיג רק עוד יומיים יש לכם ה…
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אהלן חברה! אני בא אליכם עם בעיה מאוד מאוד מוזרה... כבר למעלה מחצי שנה יש לי את הבעיה הזאת (במחשב השני שלי, לא הראשי)... בכל אופן הבעיה היא שכאשר הביוס עולה הוא אומר שיש בעיה במקלדת או שאין מקלדת בכלל. כל אחד מכיר את הבעיה הזאת... הקטע הוא שהמקלדות עובדות בוודאות!!! ניסיתי PS2 וגם USB. אומנם רק USB אחת אבל עדיין... לפחות 5 מקלדות PS2. כמובן שניתקתי מהמחשב את כל הכרטיסים שלא צריך, כוננים, כבלים וכו וכו... בנוסף עשיתי עדכון ביוס. אין, לא יודע מה לעשות. חצי שנה ואין פתרון. אה כן מה שהכי מוזר זה שהבעיה יכולה להעלם סתם ככה לשבוע או חודש ואז לחזור ולשגע אותי שבועות שלמים... לא משנה מה אני עושה אני לא יכול להפעיל את המחשב. מה עושים חברה... מי שימצא לי לזה פתרון אני מאוד יעריך אות…
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אז ככה, אחרי שהטרחנתי על מינימייזר בצורה מביישת, ושנינו שברנו את הראש על זה - הגענו למסקנה שהוא לא יכול לפתור לי את הבעיה טלפונית ואני אידיוט. לצורך כך נרשמתי והחלטתי לשאול מיני מומחים... אחרי שזה סוכם - בוא נתחיל. מדובר במחשב חדש שמפרטו הוא: Intel P4 2.6C Gigabyte 8IK1100 Twinmos 3200 DDR 256MB*2 Lite On CDRW *52*32*52 Toshiba DVD *16*48 WD SATA 7200RPM 120GB WD ATA133 7200RPM 120GB ATi Radeon 9600XT עכשיו לבעיה: ההארדיסק הנוסף, ה-ATA, לא הגיע עם המחשב אלא היה מחובר למחשב הישן. אחרי התקנה של ווינדוס XP החלטתי לחבר את ההארדיסק הישן בנוסף לחדש - על ערוץ IDE נפרד מהצורב והדיוידי - אבל כאשר הוא היה מחובר כמאסטר הוא לא הופיעה בווינדוס (למרות שהופיע בביוס) וכשהיה מחובר כסליי…
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אהלן פירמטתי את המחשב.... וגיביתי את כל המסמכים שלי שזה יצא 12 גיגה בערך עכשיו אני הולך לאיפה שגיביתי ומופיעים שמה כמה קבצים עם סיומת GHS או GHO ונראה לי שזה התיקיות שגיביתי........ WTF הולך פה? עריכה: עוד כמה בעיות.. המחשב איטי פי 8 בערך מתי שאני מדליק את המחשב ואחרי שהווינדוס עולה זה עושה לי כזה למטה שזה מזהה חומרה.... את ההארדיסק השני!! מה החרא הזה?!
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי לוח gigabyte GA-7VAX שמגיע עם chipset של VIA כמובן. יש לי דיסק של westren digital 80 GB 8 MB buffer שאמור לעבור ב ultra ATA 100. יש לי את הכבל ultra ata133 שהגיע עם הלוח. הדיסק מחובר כמאסטר לבד לבקר IDE 0 כשהתקנתי את הדריוורים של VIA נוספה לי תוכנה בשם IDE tool שמדווחת ואמורה לשלוט על בקרי ה IDE. windows 2000 הבעייה: על פי התוכנה הכונן עובד רק ב Ultra dma mode 4 ATA 66. אם אני משנה את ההגדרות ב IDEtool הוא מבקש אתחול ואז חוזר לאותה הגדרה... מעבר לכך חלון ה device manager מראה את הרכיבים הבאים תחת ide ATA/Atapi channel: Primary IDE channel Secondary IDE channel VIA BM ultra DMA channel VIA BM ultra DMA channel VIA Bus Master IDE controller ומדווח שה Primary IDE cha…
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש שעלה 3500 שקל בלי מסך והוא עובד לאט וזה מוזר וממש מבאס..ציפיתי שהוא יעבוד ממש מהר והו לא עובד יותר מהר ממחשב שקניתי לפני 4 שנים ב3000 שקל אולי אפילו יותר לאט !! נגיד אני מפעיל סרט ב-bs player ומעביר לאמצע זה נתקע לכמה שניות עד שזה עובד מה שלא היה קורה הרבה במחשב הקודם ופה זה קורה כמעט כול פעם.. תגידו לי אם זה אמור לקרות עם מפרט כזה : ספק כוח: ezcool led 12cmf500w real דיסק קשיח 500 gb seagate 32mb sata 2 כרטיס מסך:dvi hdcp/hdmi 9500gt 512mb pcie זכרון: 1g ddr2 800mhz mushkin *2 לוח אם : p5q pro p45 מעבד : q9400 core 2 quad גם הצורב שקבלתי עובד לאט: lg gh22ns dl sata שחור עד שהוא מוציא את הדיסק אני לא מגזים לפחות 10-15 שניות.. יש איזה תוכנה שיכולה לבדוק מה ה…
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי תקלה במחשב כאשר אני גולש באינטרנט או סתם משאיר את המחשב דלוק הוא נתקע ופותח מסך כחול ןשם רשום STOP:0x00000EA (08x89c23820,0x897b0b0,0xbacbcbc,0x00000001 והוא נותן כמה אפשרויות לעשות איכוי דיסק CHACKDISK עשיתי את שנהם וזה עדין מופיע מה לעשות?? אולי צריך להחליף איזה חלק?? תודה לעוזרים נ.ב לא עשיתי OC אחרי שרשמתי את התקלה פריקתי את כרטיס המסך והלכתי להרכיב אותו במחשב השנ והוא לא עושה ריסטים רק מלה נקודות על כול המסך הטקנתי דריברים וזה עדין עושה אבל זה לא משנה אני צריך את המחשב השני יש למישהו רעיון מה לעשות??י
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי עכבר G7 של לוגיטק שמתחבר למחשב ב USB ומקלדת USB נגד מים. קניתי switch kvm של INTELLINET שבו שתי הכניסות PS2 ירוק וסגול. שמתי ממירים מ USB לכניסות הסטנדרטית מתאימים (ירוק וסגול) והמחשב לא מזהה את המקלדת והעכבר (אלא רק את המסך) האם מישהו יודע האם זה הגיוני ???? תודה לכל העוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני רואה אותו רק בביוס. אם אני הולך ל-DISK MANAGMENT אני רואה רק את ההארד דיסקים הישנים שלי. איך אני מוסיף אותו ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
הברגתי מאוורר לדיסק הקשיח ואני לא יודע לאן לחבר את החוטים של המאוורר. :s05: מישהו יכול לעזור לי???
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
המיקרופון תקין במחשב אחר , בשלי הוא לא , אני מכניס והדריבר קולט אותו ורשום שיש מיקרופון אבל בוונטרילו לא שומעים אותי וברשמקול זה לא מקליט כלום ניסיתי את כל החיבורים במחשב וזה לא עובד , אני לא יודע מה לעשות =[ מיקרופון פשוט של 20 שקל ככה שאין שום דריברים שבאים איתו או משהו אוזניות וכל שאר הדברים פועלים תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
ראשית אני כמעט בטוח שזו בעעית חומרה. יש לי מחשב : p4 3ghz motherboard msi 915p combo הבעייה הינה עם הכרטיס קול. התקנתי אותו עם דרייבר שבא ביחד עם המחשב. כאשר אני מעלה חלונות יש צליל של הפעלת החלונות אך לאחר מכן כאשר אני רוצה לפתוח קבצי מוסיק למיניהם מופיעה הודעת שגיאה כאשר התקן הרול לא זמין . יש איתו בעיה אני יודע שזה לא קודקים ואני יודע שזה הדרייבר הנכון ניסיתי גם כרטיס קול חיצוני של קריאטיב שאני יודע בוודאות שהוא עובד ועדיין הייתה הבעייה על כן אני שואל : איפ הבעיה ואיך פותרים אותה ? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה רצינית יש לי את הכרטיס קול הזה VIA VT8237A High Definition Audio Controller PCI עכשיו לפני שפירמטתי את המחשב פתאום הפסיק להיות קול במחשב בדקתי דרייברים הכל אפילו התקנתי כרטיס קול חיצוני חדש שמתי דרייברים קיבל הכל בלי שגיאות בלי כלום אפילו במנהל התקנים מראה שהכל תקין מזהה דרייברים הכל מותקן כל הדרייברים של הלוח אם בקיצור הכל על פני השטח מראה תקין עכשיו פירמטתי את המחשב שמתי ווינדוס חדש התקנתי הכל אחד לאחד כולל הכרטיס קול המובנה של הלוח במנהל התקנים מראה הכל תקין קודאקים התקנתי בסרגל מראה את האייקונים של הכרטיס קול הכל מראה בסדר אפילו שאני מפעיל סרט או שיר הוא מראה שהכל תקין פשוט מריץ כאילו הכל בסדר אבל בעצם לא שומעים כלום אם למישהו יש פיתרון בישבילי או שי…
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני מנסה לסדר מחשב נייח שהגיע אלי כביכול לפירמוט עקב איטיות (לא כולם מכירים את האפשרות של למחוק זבל ) חיברתי את המחשב למסך מקלדת עכבר ספק כוח המחשב עצמו נדלק אבל המסך לא מציג לי תמונה המסך הוא שלי והוא עובד מאה אחוז (עכשיו הוא מחובר למחשב אחר ועובד 100%) הHDD של המחשב נדלק, שאני נוגע בו אני מרגיש תזוזות והוא גם מתחמם המאוור של המעבד נדלק וגם הוא מתחמם ההיטסינקים של הצ'פסטים למינהם גם מתחממים אבל התצוגה לא נדלקת המסך מחובר לכרטיס מסך (שדרך אגב נראה די חדש, אין עליו כמעט אבק) ניסיתי את 2 הכניסות של הכרטיס מסך אף אחת לא עובדת חשבתי שזה הכרטיס מסך אז הוצאתי אותו וחיברתי אותו לחכרטיס מסך המובנה של הלוח גם לא עובד ניסיתי להצויא את הזכרונות ולהכניס אותם מחדש …
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
המחשב שלי לא נדלק. היה לי מסך כחול לפני שזה התחיל ואז המחשב נכבה ומאז הוא לא נדלק. כשלוחצים על כפתור ההדלקה שומעים את המאווררים אבל אפילו אין גישה לביוס. כלום. אין סיגל במסך. אני ממש נואש אני כותב מהמחשב של אח שלי... אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור. תודה.
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי את שלושת הדיסקים הבאים sygate 80 GB sygate 320 GB wd 160 MB הם יושבים במרווח במארז ככל האפשר ורק הwd מתחמם כרגע הטמפרטורה שלו 78 האחרים עומדים על 47 ו45 הwindows יושב על דיסק אחר ועל הדיסק הזה יש רק את קיבצי הtemp של הemule ליתר ביטחון סגרתי את הemule אבל הטמפרטורה שלו עדיין לא יורדת האם הוא תקול? הוא עדיין באחריות ואני יכולה להחליף
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במחשב שכל הדברים קופאים אחרי מאמץ. אני מעלה משחק לדוגמא נייד פור ספייד קארבון. שאני לוחץ לפנות רק אחרי כמה שניות זה מגיב [בערך 30 שניות] אני לוחץ כדי לפנות בפניה לא קורא כלום אני נכנס בקיר אחרי כמה שניות האוטו מתחיל לעשות סיבובים. פעם זה קורה ופעם לא. וגם שאני נגיד באינטרנט וכו'... הכל עובד אבל המחשב פשוט קופא אני רואה את כל הדברים זזים על המסך אבל שאני לוחץ עליהם שום דבר לא קורא. אני חושב לכיוון של הכרטיס מסך אבל קצת קשה לי לקשר את זה... מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 767 צפיות
-
-
כל כמה דקות יש לי מסך כחול ואין לי מושג למה מכיוון שוויסטה כבר הייתה מותקנת לי בעבר עם XP בdual boot והיא לא קרסה אפילו פעם אחת. עכשיו היא קורסת כל כמה דקות ואפשר להשתגע (עכשיו שידרגתי את הXP לגמרי לויסטה). אולי זה בגלל שהוא לא מצליח לזהות את הGTS?
-
- 8 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום! אני מפעיל את המחשב,לא מצפצף לא כלום הוא פשוט מראה לי קו לבן מהבהב מצד שמאל של המסך יש רעיונות? תודה!
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום רב! נתקלתי לאחרונה בבעיה במחשב: לעתים המחשב אינו מזהה את הכונן הקשיח בשלב הPOST ואז כמובן המחשב לא ממשיך בתהליך הBOOT. באחת הפעמים שמתי לב שהPOST מדווח שהכונן הקשיח כן זוהה אך נרשם "Capabeled but disabled", ואז נכנסתי לBIOS ולא שמתי לב לדבר מיוחד וגם הכונן הקשיח נרשם כרגיל וזוהה היטב. בנסיון הבא המחשב עלה. לאחר RESET - הבעיה חזרה והפעם הכונן הקשיח לא נרשם בBIOS. אני לא משער שאלו בעיות מגעים כי בדקתי זאת - כמה עדין ורגיש יכול להיות חיבור IDE? לא שמתי לפונקציית disable HDD או כל דבר בסגנון באחת האופציות בBIOS. חוצ מלהחליף כבל IDE ולשנות את הכונן הקשיח מSLAVE עוד לא עלו במוחי רעיונות באמת מעוררי תקווה. האם מישהו בקשה יכול לעזור לי בנושא??? תודה מראש לכל הקורא / עוזר. חן…
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
היי המחשב לא נדלק בכלל פתחתי את מארז הוצאתי את כל הכרטיסים ,הכל כולל זכרונות ניתקתי את דיסק הקשיח והוא לא רוצה להדלק בכלל . דרך אגף החלפתי גן ספק כוח וכלום אותו הדבר . היום שמתי לב למטה בלוח יש מנורה שדולקת ברגע שהוא מחובר לחשמל אבל לא נדלק ומאוורים לא עובדים בכלל שום מאוורר. אשמח לקבל תגובות
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי מלא ריסטרטים במחשב . מהקובץ מיני דאמפ רשןפ לי שזו השגיאה: Probably caused by : ntkrnlpa.exe ( nt!ExAllocatePoolWithTag+673 ) בקובץ אחר : Probably caused by : win32k.sys Probably caused by : PQV2i.sys Probably caused by : Ntfs.sys ( Ntfs!NtfsFlushVolume+455 ) Probably caused by : memory_corruption מה זה אומר? למישהו יש מושג? כל קובץ שגיאה נותן לי פרשנות אחרת...
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אהלן הוצאתי את הכרטיס מסך כי הוא עשה רעש וגיליתי שהמדבקה שעל המאוורר שלו ירדה איכשהו וגורמת לרעש טיפלתי בנושא והחזרתי את הכרטיס עכשיו כשאני מדליק את המחשב , הוא מגיע למסך הפתיחה של הלוח, המסך שבו יש אופציה להכנס לסאטאפ ולאחר מכן יש מסך שחור וסמן _ מהבהב בפינה השמאלית עליונה של המסך. ניסיתי להוציא ולהחזיר את כרטיס המסך ללא הועיל מה עושים ? תודה נב. פעם הציעו לי להוציא את כבל החשמל, לחכות ואז ללחוץ ולהחזיק את כפתור ההדלקה ואני לא ממש זוכר את שאר הפרטים אבל זה עזר לי מישהו מכיר את השיטה ויכול להזכיר ?
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
היי פתחתי את המחשב על מנת לנקות אותו לאחר שחיברתי הכל חזרה, הוא נידלק, מתחיל רגיל ואז אחרי 15 שניות בערך פתאום נכבה פתאום. מה לעשות ?????
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-