תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי כרטיס מסך מתוצרת PNY gf4 4600ti לאחרונה כל משחק שדורש טיפה גרפיקה כבדה המסך נתקע או מקרטע בכבדות יש לי XP PRO ופנטיום 2.4 הבעיות התחילו רק לאחרונה למי יש רעיון איך אני יכול לבודד את הבעיה ולבדוק עם זה הגדרות או בעיית כרטיס? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, החלפתי היום כרטיס מסך, לוח אם ומעבד (I5 4590, R9 280X, H81HD3) ברגע שאני מחבר את הכרטיס מסך המחשב נדלק והכל אבל כלום לא מופיע על המסך וברגע שאני מנתק את הכרטיס הכל עולה כרגיל. אני מניח שזאת בעיה של מתח, הספק הוא ANTEC 620W 80 PLUS שאמור להספיק, יש למישהו רעיון למה זה קורה/איך לסדר את זה? תודה רבה! עמרי.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. בכוונתי לרכוש מסך ברזולוציה הרשומה בכותרת מאחת מחברות המדבקה הקוראניות שדיברו עליהן פה לא מעט. מהו כרטיס המסך המינימאלי שיכול לתמוך ברזולוציה זו? המסך לא ישמש למשחקים אלא רק לעבודה משרדית ולסרטי HD. אשמח לתשובות גם לגבי nVidia וגם ATI. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. רכשתי לבן דודי כרטיס מסך חדש. מדובר ב ATI Radeon HD 4350 1GB GDDR2 PCI-Express 2.0 x16 HDMI+VGA+DVI Single Slot Video Graphics Card אתמול התקנתי את הכרטיס, אך שמתי לב שמלבד ראדיאטור גדול, אין לכרטיס מאוורר עצמאי. לכן, אני רוצה לשאול האם כרטיס זה דורש התקנה של מאוורר, או שהכרטיס מגיע מוכן לפעולה כמו שהוא? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן בן דודי נתן לי לסדר לו את המחשב שהפסיק לעבוד אחרי בדיקה קצרה גיליתי שהבעיה היא הכרטיס מסך שלא עובד |(המחשב עולה והמסך נשאר שחור)לאחר בדיקה עם כרטיס מסך תקין הכל עבד כראוי רציתי לחנות קרובה קניתי כרטיס מסך חדש מדגם ati hd 3450 סתם משהו פשוט בהתאם לשימושים וליושנו של המחשב החזרתי להם את המחשב ולאחר שבוע - שבועים אותה הבעיה בדיוק המחשב חזר אלי והבעיה היא אותו דבר!! אז מה יש מצב שפשוט הכרטיס מסך דפוק בפעם השנייה או שזה משהו יותר עמוק כמו הלוח אם ששורף אותו או משהו כזה ואיך כמובן אני יכול לבדוק את זה תודה רבה לכל העוזרים
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מדי פעם מתקבלת שגיאה בתמונה ואז השידור אות נפסק ויש צורך להפעיל מחדש את המחשב. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היי, החלפתי קירור למעבד ומאז הכרטיס הפסיק לעבוד, ניסיתי לחבר כרטיס מסך אחר (ATI 7790) עובד מעולה, גם בלי כרטיס עובד. חשוב לציין שהמחשב עובר פוסט אבל עדיין NO SIGNAL לא משנה מאיזו יציאה - HDMI או DVI יש לכם רעיון מה יכולה להיות הבעיה? כמובן שהכל מחובר כמו שצריך המאווררים מסתובבים והכל והאם אם בכלל אפשר לתקן כרטיס מסך במידת הצורך כי אני קצר בכסף וכרגע אין לי אפשרות לקנות כרטיס חדש נורמאלי
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב פנטיום 4 עם מעבד 3 גיגה הרץ לוח אם של msi 915p combo כמו כן יש בו כרטיב מסך ati1300 בתושבת pci express לפני כמה ימים נמחשב נדלק ונכבה אחרי 10 שניות וזה חוזר על עצמו בלופ. הוצאתי חלק חלק לבדוק מה מקצר ומסתבר שהכרטיס מסך מקצר. יש לי שאלות בקשר לזה : 1. איך אני יודע אם הכרטיס מסך מקצר או שהסלוט על הלוח אם דפוק? 2. אם אני אשים כרטיס מסך אחר ובהנחה שהסלוט דפוק האם גם ידפק הכרטיס מסך? 3. האם יש דרך אחרת או הצעה לפיתרון אני שמח
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. הרכבתי מחשב חדש בן 3 ימים , המפרט בצד. יש לי בעיה מוזרה של רעש/זמזום מכרטיס המסך כאשר אני לדוגמא מנסה להפעיל את משחק הדמו שקיבלתי עם הכרטיס ( Spellforce 2 ) וגם ישנה אותה בעיה בתוכנת 3dsmax בהזזה של אובייקטים הכרטיס מזמזם. חשבתי שזה עניין של דרייור עדכני והתקנתי כמה מהם אבל עדיין אותו הזמזום.. הדרייברים שניסיתי הם אחד של הדיסק שקיבלתי עם כרטיס המסך ( לא זוכר גרסה ) השני הוא: WinXP_9424 השלישי - 162.18_forceware_winxp_32bit_english_whql. והרביעי - 163.71_forceware_winxp_32bit_english_whq כמו שציינתי עדיין מזמזם לי הכרטיס ??? , האם מישהו נתקל בתופעה דומה ? הערות פתרונות ושאר ירקות יתקבלו בברכה.
-
- 18 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
לוח אם P5VD2-MX SE .. המחשב הוא של קרוב משפחה הכרטיס מסך מת לגמרי אין תצוגה והמאורר שלו לא מסתובב. השאלה אם יש אפשרות להשתמש במובנה של הלוח אם?? אם לא מה הדבר הכי הכי זול שאפשר להתאים למחשב הזה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסך של GIGABYTE nVIDIA GeForce FX6600 בן שנתיים וחצי בערך הכרטיס בא עם קירור פאסיבי ולאחרונה הוא מתחמם. אין לי אפשרות לנתר את הטמפ' במדויק כיוון שלמיטב ידיעתי הוא בא ללא חיישן, אבל יש לי חיישן חיצוני ובימים האחרונים הוא התחיל להתחמם מאוד. בזמן מנוחה (גלישה באינטרנט וכ"ו) הוא מגיע לכ-37 מעלות ובמאמץ הוא עבר את ה60 אם לא את ה70. האם יש פיתרון זול (או עדיף חינם) לבעיה? אני משתמש במארז גדול יחסית ומאוורר מאוד (כן, בדקתי את הסירקולציה). מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכם אז ככה המחשב שלי יחסית חדש וטוב:מעבד q8300 ,זכרון 4 gb ,לוח אם asus p5qc וכרטיס מסך 9600gt. לאחרונה התחלתי לשחק במחשק כמו cnc4 והמחשב היה קורס חשבתי שהבעיה במחשק ואז ששיקחתי במשחב אחר הוא שוב קרס ראיתי את הטמט של כרטיס מסך ובמנוחה הם מגיעים 65-70 האם זאת הסיבה שאר הטמפ תמונה:http://tinypic.com/view.php?pic=29zlna&s=5 אני מבקש עזרה..אולי זה לא הכרטיס מסך תעזרו לי ....מה צריך לעשות קירור לקנות מחכה לעזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אתמול אני מגלה שיש לי תיקיה בשם WindowsPExE בנתיב: חיפוש בגוגל לא מניב כלום - פה חשדתי. בפנים יש כמה קבצי DLL ושני קבצי EXE: היה לי רושם ששני הקבצים האלה הם וירוס כי א' מקרומדיה, כבר לא משתמשים בשם הזה שנים, הם אדובי. shell.exe בא להתחזות בתור תהליך של וינדוז, כלומר הממשק. עכשיו מה בדיוק קרה ואיך הגעתי לתיקיה הזאת בכלל? אתמול ממש במפתיע אני פתאום שם לב שיש איטיות לא נורמטיבית בוינדוז, הדפדפן זז כזה לאט והכל מגיב בצורה איטית להחריד. ישר זו אינדיקציה שמשהו דפוק. אני מסתכל ב TASKMGR אני רואה שהקובץ הראשון דוחף את המעבד 70-80% מאמץ. אני סוגר את התהליך אבל הוא כל שניה חוזר. בדיעבד הסתבר ש SHELL.EXE המשיך להקפיץ את התהליך הזה, אז העברתי את כל התיקיה הסוררת הזאת מחוץ ל ROAMING…
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם. זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום אז אני אתחיל בפירוט המפרט שלי PIII866 GF4TI4200 64MB 256MB למחשב מחובר גם צורב וכמובן דיסק קשיח. לפני כ(10 חודשים בערך) קניתי את הכרטיס מסך הנ"ל. לפניו היה לי RIVA TNT32. נראה לי שהבעיה התחילה עם התקנת הכרטיס אבל יש גם סיכוי שהיא התחילה קצת מאוחר יותר, מצטער אני לא זוכר בדיוק. הבעיה היא די ג'נרית, המחשב פשוט נתקע כשהפתרון היחיד הוא ריסט. אם באותו זמן שהמחשב קפא היה שימוש בכרטיס קול בדרך כלל ישמע ביפ אין סופי עד הריסט המיוחל. נראה לי שהבעיה התרחשת בעיקר כאשר יש עומס גרפי על המחשב (משחקים וכדומה..) אבל לא רק גם שיטוט קליל באינטרנט עלול להקטע בלי שום סיבה נראית לעין. כמובן שהאפשרות הראשונה שעלתה לי לראש היא חימום יתר, לכן פתחתי את מ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן קניתי לאחרונה מחשב חדש עם כרטיס מסך Gigabyte 9800 GTX 512MB. הרצתי עליו 3 משחקים. 1. COD4 2. Crysis 3. GRID 1 ו-2 רצו חלק גרפיקה מלאה חוץ מ-crysis שנאלצתי להוריד כמה פרמטרים מ- very high ל-high. 3 עשה בעיות כבר על ההתחלה. הצבעים השתגעו, כל כמה שניות היו לאגים מטורפים הגרפיקה התחרבשה ולפעמים היה רק שחור על המסך או שבכלל נזרקתי חזרה למערכת הפעלה. מאז הופיעו בעיות בשתי המשחקים הראשונים. עושה רושם שזאת בעית טמפרטורה. בדיקה בפורומים מאשרת שאכן הכרטיס מסך הזה או מהסדרות 9XXX לא מעלים את עוצמת המאוורר כתלות בטמפרטורה. האם למישהו יש מושג אם הבעיה פתירה? משחק עם התוכנה RivaTuner לא עוזרת כי ברגע שמעלים משחק, הכרטיס מסך מחזיר את המאוורר למהירות הרגילה שלו. CPU: Intel E8500 (No…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס הוא dual-X 7970 של Sapphire. כשקיבלתי אותו הוא היה רץ על 28-33 מעלות בשיא הקיץ. (בIDLE כמובן), כיום הוא רץ על 46-51 מעלות בIDLE, ודיי קר באיזור שאני גר בו. פתחתי את המארז ו2 המאווררים שלו פועלים. אני משתמש בTRIXX להגדרת פרופיל מאווררים אבל זה ממש לא עוזר, הכרטיס נשאר על טמפ' גבוהה, והרעש של הקירור מאוד מציק. יש רק מסך אחד שמחובר אל הכרטיס. מה יכולה להיות הבעיה? האם בעיה כזאת מצדיקה מימוש אחריות? תודה מראש, וסופ"ש נעים לכולם.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ברכות לבביות, קודם כל ברצוני להגיד שלום רב לכולם מכיוון שזהו הנושא הראשון שלי וההודעה הראשונה שלי בכלליות בפורומים האלה. עכשיו לנושא, כרטיס המסך שברשותי הוא XFX 6800GT PCI-E והבעיה איתו שכפי הנראה הוא מתחמם הרבה מעבר לנורמל. אני יודע זאת עפ"י מספר דברים: א. קשה בכלל לגעת בו מרוב שהוא חם. ב. הדרייבר, שעד לפני כמה זמן היה אומר לי שחום הכרטיס הוא כ 60 מעלות צלסיוס טוען עכשיו שחומו 90 מעלות צלסיוס. כמובן שאם זה היה נכון הוא היה נשרף כבר, אבל לא מעניין אותי כמה הוא חם בדיוק, אלא היחס, שקודם לכן הוא היה קר יותר, ועכשיו הוא חם יותר. ג. חבר עם מפרט חומרה כולל כרטיס מסך גרוע בהרבה משלי מקבל ב Benchmark של TrackMania Nations על הפרטים הכי גבוהים כ 100 פריימים לשניה, בזמן שאני מקבל …
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי GTX970 (צירפתי תמונה עם השם של החברה) ובזמן האחרון הוא רועש מאוד למרות שניקיתי אותו. הורדתי MSI Afterburner וראיתי שבמנוחה הוא על 85 מעלות והמאוורר על 90%. בזמן משחקים הוא עולה ל88-89 אבל המאוורר נשאר על 89%. האם ניתן לתקן אותו או שהוא גמור? הוא נקנה לפני 5 שנים בערך.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרטיס מסך radeon HD4870. כבר תקופה ארוכה שהמאוורר שעליו רועש מאוד. קראתי קצת בגוגל וראיתי שהטמפרטורה שהכרטיס אמור להיות הוא באזור ה-70 מעלות אבל אצלי הוא כל הזמן רץ על 100. פתחתי את המחשב, ניקיתי עם לחץ אוויר (מה שאני עושה כל הזמן), ראיתי שזה לא עוזר אז הוצאתי ממש את הכרטיס, ניקיתי את המאוורר עצמו עם מברשת ושימנתי קצת. לפי דעתי הבעיה היא עם הדרייבר או עם ההגדרות למרות שלא שיניתי כלום מעולם. אני כמעט ולא משחק במחשב אז פחות חשוב לי ביצועים, העיקר שיהיה שקט. יש למישהו רעיונות מה אפשר לעשות?
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה.. הכרטיס מסך שלי מתחמם יותר מידי.. יענו ממש מעל ומעבר! כשאני נוגע בו הוא ממש רותח... ובמעבדה החליפו לי כל חלק אפשרי במארז, מאווררים, ספק כוח, כרטיס מסך אחר אפילו שמו! (כנראה בעיה בסלוט שלו או משהו.. או בהפניית הזרם לכ. מסך אולי..) החליפו לי הכללל ולא יודעים מה הבעיה... אין על הכרטיס מסך מאוורר כיוון שזה רק רדאון ATI 9250... ככה זה לא אמור להתחמם כלכך! יש פותרים לחידה..?
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
המפרט שלי כרגע: לוח - GIGABYTE GA-P55-USB3 מעבד - Intel i5 750 זיכרון 4GB DDR3 כרטיס מסך Saprkle GeForce GT240 512MB GDDR5 נקנה לפני כמעט 4 שנים. לפני כמה ימים פתאום המסך שלי נכבה והמחשב "נתקע". זה קרה כמה פעמים. בבידקת טמפרטורות הכרטיס מסך מתחמם ולפעמים בלי כל סיבה גם במנוחה ואפילו עבר על ה-90 מעלות. ההתחממות באה ב"גלים" כך למשל אחרי שהיא מגיעה ל-90 במנוחה הוא יכול לרדת למתחת ל-50 לבד. אבל אני לא בטוח שיש קשר בין השניים כי פעם שהמחשב נתקע הטמפרטורה הייתה נמוכה מ-80. החלפתי משחה טרמית וזה לא עזר... לדעתי יכול להיות שיש בעיה במאוורר. השאלות שלי: 1. האם הקירור הבא מתאים לכרטיס? http://ksp.co.il/?uin=15077 2. אם אני שם אותו אני צריך להסיר את המשחה הטרמית ששמתי היום או שאפשר …
-
- 17 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
כרטיס המסך שלי החל מתקופה מסויימת, החל לתפקד בצורה לא תקינה. קודם הוא היה גורם לארטיפקטים תחת עומס(משחקים\3DMARK) ולאחר מכן גם הטמפרטורות שלו עלו... מדובר ב leadtek 7900gt. ללא אוברקלוק. הוא תמיד היה על 45 מעלות במנוחה ו67 במאמץ, וכעת הוא ב60-65 מעלות במנוחה, ועובר את ה80 במאמץ. כל הסימנים של כרטיס מסך תקול נראים על פניו, אז מסרתי אותו לחנות, על מנת להשתמש באחריות. הם אמרו לי שבדקו את הכרטיס על המחשב שלי, ואכן הוא קרס תחת מאמץ, אבל כשהחליפו הארד דיסק למערכת הפעלה שלהם, אז הוא עבד יופי(4 שעות על 3DMARK) ולא היו שום בעיות. אז הם אמרו שהבעיה אצלי במערכת הפעלה, ואני צריך לפרמט את ההארד דיסק. תיאור המצב הרגיל שלו- תחת מנוחה(גלישה רגילה באינטרנט וכאלה) המחשב בסדר גמור, רק הטמ…
-
- 41 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי יחסית חדש (שנתיים שלוש). כרטיס מסך Geforce 8600GTS coolpipe. אם אתם רוצים אני אפרסם את המפרט המלא. היום בבוקר, כאשר הדלקתי את המחשב - המאווררים פעלו, אך המסך, המקלדת העכבר וכל שאר הדברים שמחוברים למחשב לא עבדו. אחרי כמה דקות שניסיתי להבין מה השתבש (כי זכור לי שזה קרה בעבר והסתדר לבד), הבנתי שאולי אחד הרכיבים מתחמם או משהו כזה. פתחתי את המחשב ולא זיהיתי רכיב שהוא חם יתר על המידה. יש לי 3 מאווררי מארז שעושים עבודה טובה. אחר כך שמתי לב שצלעות הקירור של כרטיס המסך ממש חמות, אני לא יודע אם זה לא נורמלי כי אין לי למה להשוות. יש לכרטיס מסך גם צינור כלשהו שהוא חלק מהקירור אבל אני מעדיף לא לגעת בו כדי לא לגרום נזק. השאלה שלי - האם יש צורך במעבדה? האם יש חשש לנזק ב…
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי הוא: SAPPHIRE HD 5770 אחרי כמה זמן במשחק המסך לא מראה תמונה יותר, כנ"ל עם התוכנה FurMark. פעם הוא לא היה עובר את ה-70 מעלות עכשיו הוא מגיע לי ל-90+ איזה משחה תרמית כדאי לקנות ומאיפה? בבקשה עזרה!!!
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
צהריים טובים אנשים יקרים. הזמנתי כרטיס מסך חדש של gigabyte GT740 2GB משהו מאוד בסיסי שיריץ לי 4 מסכים בו זמנית לצורכי עבודה בלבד. התקנתי את הכרטיס מסך והורדתי לו את הדרייבר. הוא פשוט מראה מסך וישר מתנתק. אשמח לעזרה תודה רבה לעוזרים
-
- 65 תגובות
- 11.5k צפיות
-