עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by PuG3o6,

שלום לכולם... יש לי לוח אם GA-7VT600 של GIGABYTE. יש בו כפתור שמשנה תמהירות למשל... אם אתה שם תכפתור על YES אז הוא ייפעל לך רגיל ( אצלי על 2700+ AMD) אם אתה שם אותו על NO אז הוא רץ במהירות נמוכה מאוד.. ( אצלי על 1500+ AMD ) במקום 2700+ הנה תמונה ללוח +הכפתור הבעייה היא שאני כבר שנתיים לא נגעתי בכפתור הזה והמחשב רץ לי על מהירות 2700+ חלק.. היום בבוקר פתחתי תמחשב והוא תמיד נתקע לי בחלון השחור הראשון ( הזה שמראה לך מתהירות ואיזה כוננים ש לך וכל זה) . שימיתי תכפתור והוא פעל לי בסדר גמור רק הוא מאוד מאוד איטי.. לא יכול לעשות כלום איתו... בבקשה תעזרו לי המחשב שלי: Amd Athlon Xp 2700+ 265MB RAM Ge-Force fx5600Xt לוח אם GA-7VT600 של GIGABYTE

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  2. Started by Bengo5,

חיברתי הארד דיסק חדש שקניתי של סיגייט... וחיברתי והכל ושמתי מתאם בין החשמל הרגיל לחיבור שחור כזה.... ועכשיו שאני מדליק את המחשב המחשב עובד לשניה ממש ואז נכבה.. מה יכול להיות?בעיה בספק אולי?

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  3. Started by easyuri,

יש לי שתי דיסקים קשיחים על המחשב אחד של 160 ואחד של 320. הדיסק של ה180 היה מקולקל, אחרי שהחליפו לי אותו באחריות הם החזירו לי את הדיסקים הקשוחים מחולקים לחמש. 2 מחיצות של בערך 30 מגה, והדיסק של ה 320 מחולק לשתי מחיצות של בערך 145 ג'יגה. אני רוצה למחוק את המחיצות הקטנות. ולחבר את המחיצות של הדיסק הגדול. הורדתי את partition magic בהמון גרסאות ואף אחת לא הצליחה לעזור לי. אשמח לקבל רעיונות חדשים.

• 14 תגובות
    • 804 צפיות
  4. Started by tigery,

מעבד e6300 זכרון 2g מערכת הפעלה vista נגן סרטים קויק טיימ 7. הכל חוקי לחלוטין הורדתי את הנגן מאתר של האפל שאני מנגן את הסרט הסרט מקרטע ולא רואים כמו שצריך.

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  5. בניתי מחשב חדש וכשאני מדליק אותו אני מתחיל לראות את המסך השחור של ההתחלה ומייד לאחר מכן המסך מתחיל לרצד בשלל צבעים ואי אפשר לראות את המסך הכחול של הביוס למישהו יש רעיון מה הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  6. Started by CashMAn,

שלום לכולם ! יש לי בעיה עם הכרטיס מסך " ATI X1650 PRO 256 PCI-E " טוב אז ככה התקנתי את ה קאטאסלייט ולא מופיעה הטמפרטורה של הכרטיס מה אני עושה תודה לעוזרים מראש [br]פורסם בתאריך: 27.01.2007 בשעה 10:06:10 HELLO SOMEBoDY HELP ME PLZ

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  7. Started by orennaor,

שלום , אני קונה מחשב השבוע והמפרט שלו הוא ככה : AMD Barton 2500+ , EPoX 8rda3 , Geil 2700 333MHZ 256MB DDR ואני מרכיב את זה בתוך המארז השאלה שלי היא כזאת , אני מבין במחשבים אבל אף פעם לא הרכבתי מחשב , אם אני יחבר הכל כמו שצריך וימרח טוב את המשחה הטרמית על המעבד ואת כל החיבורי חשמל ללוח ולסידירום ולהארדיסק אז אחרי שאני יחבר את הכל ואני ידליק את המחשב הביוס ישר יעלה לי ? כאילו לא צריך לעשות שינוי פיזי אחרי חיבור כל החלקים ביחד? כמו לאפס את הביוס או משהו כזה? אני שואל כאילו אחרי שאני מחבר המחשב ישר מוכן לפעולה ? או שצריך לעשות עוד שינוי פיזי קטן ? אחרי הברגת הברגים והחיבורים והכל למארז... הסבר בבקשה כי נראה לי אני יודע להרכיב הכל כי מעבד כבר הוצאתי והרכבתי בעבר של AMD ATHLON…

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  8. Started by kong5,

האם פרימוט חוזר של המחשב פוגע באיכות שלו? עם זה בחומרה או בכל דבר אחר...

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  9. Started by Thunder Storm,

הצורב שלי הלך לעולמו. ולא היה לי תקציב אז לקחתי מהמחשב של בן דוד שלי כונן דיוידי שפעל מצויין במחשב שלו. אני מחבר את הכונן למחשב שלי.. וכשאני אני מכניס דיסק המחשב ניתקע או שהוא הצליח לקרוא משהו ואז הוא ניתקע אם אני לא מכניס כלום אז המחשב פועל כרגיל, יש לציין שיש לי עוד צורב במחשב, אולי יש עניין לשנות את סדר החיבור בניהם או משהו כזה ? ואגב חיברתי רק חיבור IDE וחשמל... בלי סאונד, וגם כשחיברתי ת'סאונד זה לא עזר. תודה רבה לעוזרים.

10. Started by oded1,

אז ככה,לאחר המסך הכחול המפורסם..אמרתי נבדוק אם יש אחד מהדברים לא מחובר כראוי,ועל הדרך נטפל בטפיל התורדני שיש למחשב (או היה,אני מחשב שהמחשב לא היה..^^)פתחתי את הספק ואז סגרתי בסדר,לפני זה נגעתי במעבד נדמה לי ובזכרונות בדקתי אם הם יושבים שם כמו שצריך.. טוב לאח"כ אני בא להפעיל את המחשב פתאום הפלא ופלא,המחשב לא פועל,אבל מה שכן הוא נותן תמורה ל11 אלף שקל ששולמו לפני מספר שנים הוא משמיע צפצופים מדהימים בעת ההדלקה,והמסך גם לא פועל (הצפצופים האלה בהפרשים קבועים) מה אתה אומרים הבעיה...?

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  11. היא חוקית(נראה לי) לא משנה הבעיה היא כזו הווינדוס כול כמה שבועות פשוט נופל יענו מאבד קבצים "נמחקים" והוא לא מצליח להעלות את עצמו וזה דורש ממני לפרמט שאלתי היא כזו יש לי שני הרדיסקים בהפרש מרחק אחד מהשני של שני הרדיסקים(לא קיימים זה המרחק) האם יכול להיות שהחום מההרדיסק למעלה גורם להרדיסק למטה לאבד מידע או שאולי זה קשור לעידכונים של מיקרוסופט תשובה כמה שיותר מהר לפני שהמחשב מתחיל לאבד לי קבצים חיונים הקטע המוזר שהוא אמבד רק קבצים בכונן C ולא בשאר הכוננים

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  12. Started by qpalzm,

אחרי שעדכנתי ל-SP2 שמתי לב שהדפדפן מאפשר להתקין תוכנה בשם activeX. ניסיתי להתקין את התוכנה וברגע שלחצתי OK קיבלתי ריסטארט לפנים, כאילו מישהו לחץ על RESET. המחשב עלה מחדש, התחברתי לאינטרנט, ניסיתי שוב להתקין את activeX - ושוב חטפתי ריסטארט! הערה: הפיירוול עובד והאנטי-וירוס מעודכן. מישהו יכול להסביר את הבעיה?

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  13. Started by manticore,

יש לי בעיה עם הכרטיס רשת של הלוח הזה למטה בצד ימין מופיע הסימן של החיבור רשת ויש עליו סימן קריאה וכתוב שם Limited or no connectivity המודם שלי מחובר דרך הכרטיס רשת ואני מצליח להתחבר אבל אחרי זמן מסויים שאני מוחבר אני מקבל את ההודעה הבאה: ואז האינטרנט "מת" וצריך לעשות ריסט.. ניסיתי לעדכן דרייבר ולא עזר...[br]פורסם בתאריך: 18.12.2007 בשעה 14:12:13 עזרה בבקשה.. האינטרנט שלי קורס כל 5 דקות......

• 11 תגובות
    • 803 צפיות
  14. Started by Intelee1,

שלום לכולכם! בזמן האחרון אני לא יודע מה קרה ל-HARD DISK שלי! אתאר לכם את התמונה: אני מוריד בעזרת E-MULE ו-LEECH סרטים וכל מיני קבצים , ההורדה היא בו זמנית וכמטבן אני עושה עוד משהו או שצורב דיסק או הופך קובץ של AVI ל-MPEG. אחרי יום יומיים של עבודה כזאת הHD שלי מהתחל את עצמו ומפסיק לעבוד נותן שגיעה כזאת!: DISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER ולא יודע למה הHD שלי לא מזדהה על ידי המירכת??? מה עלי לע :-[שות !!!! :AR15: תודה רבה לכל אחד שעונה, Intelee1! P.S.: תגידו לי גם בבקשה מי שיודע אונתקל בבעיה שכזאת: PX-M04: HOOKING BOOT****** INTERRUPT עוד משהו H18 ....????? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  15. Started by amisha,

שלום לכולם , הפציינט הוא compaq CQ61-310EJ . הפציינט היה במנוחה משהו כמו 4 חודשים ללא הדלקה או חיבור לחשמל . והוא פשוט לא עולה , לא BIOS לא POST ,פשוט כלום ! המחשב הוא של חברה שלי , היא שלחה אותו לבדיקה , בבדיקה טענו כי הלוח אם גמר ויש להחליפו ( 1000 ש"ח ) וזה לא סופי ( זה מריח לי מסריח ואין כאן דגים ) אז לקחתי אותו לידיים . נוסו כול האפשרויות להדליק את הבחור מבחינת סוללה\מטען . בנוסף , ניסיתי להוציא כול דבר אשר יכול לגרום לתקלה ( RAM DVD HDD ) ועדיין לא עולה . התופעה מתאפיינת בזה שלוחצים על ההדלקה , נורית ההדלקה נדלקת ואז נכבית . אז השערתי היא שהסוללה פרקה את נשמתה . בנוסף לקחתי המטען ומדדתי מתח הדקים בפלאג DC , התוצאה היא משתנה באיזור ה 10 עד 13 וולט אבל ממש לא 18.5V …

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  16. Started by שגיב,

שלום אתמול החלפתי במחשב לוח וזיכרון ועכשיו שניכנסתי לביוס הוא מציג לי הערה שאני נכנס ל ADVENT ואז ל CHIPSET הוא כותב לי setting wrong values in below selections may cause system to malfunction מה לעשות? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  17. Started by קלוקיי,

שבת שלום. יש לי כרטיס מסך בן 4 שנים. לאחרונה התחילו לי ארטיפקטים ומלא זיופים בצבעים שונים (זיופים בעיקר על גוון אדום), על המסך. עכשיו הבעיה היא, שאני לא יודע עם כרטיס המסך הוא מקור הבעיה, או שגורם אחר גורם לבעיה. אז בקיצור איך אני יכול לדעת בוודאות מה גורם לעיוותים עללו?, תודה רבה ושבת שלום.

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  18. Started by Spider76,

שלום, במחשב של אישתי התגלה וירוס שמקפיץ תוכנה מזוייפת שנקראת "FILE RECOVERY".. קראתי על הנושא באינטרנט ומכיוון שבהרבה מקומות מציאים להוריד תוכנות שינקו את הוירוס העדפתי לקבל המלצה כאן. האם מישהו יכול להפנות אותי למדריך מומלץ להסרת הוירוס ? תודה מראש סער ** הנה לינק הסבר לדוגמא שמצאתי: http://malwaretips.com/blogs/file-recovery-virus/

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  19. Started by giladoX,

אהלן, ברשותי Ipod Nano 4th G ומערכת הפעלה Windows Vista x64 כשאני מחבר את ה Ipod למחשב מופיעה ההודעה הבאה: חשוב לציין שזה קורה עם ובלי iTunes מותקן. יש לכם רעיונות למה זה קורה..? איך לפתור את זה..? * חשבתי שאולי מדובר בתקלה בכבל, ניסיתי עם כבל אחר אותה הודעה * ניסיתי גם ביציאת USB אחרת (קדמית / אחורית).. אותה הודעה אשמח לרעיונות, גלעד.

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  20. שלום לכולם ברשותי מחשב AMD 6400X2 AM2 3.2 GHZ ASUS M2A-MVP 2 GIGA MEM היום רכשתי עוד סטיק של 2 גיגה בדיוק אותו אחד כמו המקורי שברשותי של קינגסטון ddr2 800. לאחר התקנה הביוס מזהה מציון 4 גיגה אך שהווינדוס עולה הוא ישר מתחיל במסך כחול . לאחר מס ניסיונות והחלפות מיקום של הסטיקים שום דבר לא עזר אלא רק הרצה של הסטיק החדש לבד (שדרך אגב עובד מצוין) לאחר בחינת הסטיקים מקרוב הבחנתי שהתזמון שלהם קצת שונה: הסטיק הראשון הוא 1670391 הסטיק השני הוא 1660967 עכשיו אינני יודע איך לכוון בביוס את אותו התזמון לשני הסטיקים מבקש עזרה דחחווף תודה מראש לכל העוזרים עידן

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  21. Started by Hr44,

כשהחלפתי לעכבר USB העכבר הגיב. במנהל המשימות העכבר לא מופיע בכלל וגם הקטגוריה "עכברים והתקני הצבעה אחרים" לא מופיעה שניסתי עכבר PS2 אחר הבעיה חזרה

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  22. Started by liordavid,

שלום לכולם ! חבר שלי מעוניין לקנות למחשב הישן שלו כרטיס מסך עם יציאת DVI/HDMI. לאחר בירור מול חבר שלו (הוא אישית לא מבין במחשבים) הוא אמר לי שהוא צריך כרטיס PCIE1 - אמרתי לו שכמעט ואין כאלה בחנויות ולא יקרה כלום אם יקנה כרטיס PCIE2 (כדוגמת GT210). החבר שלו טוען שזה לא יעבוד, המעבדה באייבורי טוענים גם כן שלא יעבוד. קראתי בוויקיפדיה באנגלית, ורשום שם: היכן הנני טועה ? מה אני לא יודע ? תודה רבה !!!

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  23. יש לי מחשב אחד פנטיום 2 ואחד פנטיום 1 עכשיו אני רוצה לעשות רשת אלחוטית..(אגב יש לי adsl) ואני רוצה לעשות רשת אלחוטית אני צריך שתסבירו לי איך עושים ומה צריך לקנות... מההתחלה ועד הסוף אני לא מבין בזה... תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  24. היי לכולם אני צריך עזרה והבעיה שלי היא כזו יש לי שלושה ארדיסקים אחד מהם של IBM 13GB דיי ישן חילקתי אותו לשניים והתקנתי על החלק הראשון WIN98 ועל החלק השני WINXP עד אתמול הכל היה סבבה תוך כדי גלישה ב WINXP הופיע לי מסך כחול שהודיע שהיתה שגיאה קריטית ועל מנת למנוע נזק למערכת בלה בלה בלה השגיאה היא 0.00000001 אם אני לא טועה בעיה של זיכרון התחלתי את המחשב מחדש הרצתי את MMTEST86 לבדיקה ולא מצא כלום אחרי שעה בערך ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש אבל הWINXP ניתקע מיד לאחר הבחירה בין שני המערכות (98-XP) ניסיתי לפרמט את החלק של XP עם PartitionMagic 8.0 הכל הלך יפה התקנתי את XP בלי בעיה וכאשר הרצתי את SP1 שוב מסך כחול אותה הבעיה ושוב לא יכולתי להפעיל את XP בגלל שהיתה לו בעיה עם …

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  25. Started by Ran B,

נכון, זה יותר קשור לפורום תוכנות, אבל מכיוון שהשימוש בתוכנה מתקשר לפורום הזה, חשבתי שיהיה נכון יותר לפתוח את הנושא פה. אז הורדתי את התוכנה והורדתי את החבילת סמלים (לSP2). התקנתי את התוכנה - הכל טוב ויפה. אך שניסית להתקין את החיבלת סמלים זה זרק לי ארור שהקובץ EXE הזה not vaild Win32 application. :-\ ניסתי לעשות במצ מקוון דרך האינטרנט. רשמתי את הקישור בחלון המבוקש. ואז עשיתי CTRL+D לפתוח את הקובץ. הלכתי לתקיה כפי שרשום בסטיקי..עשיתי הכל כפי שרשום. בחרתי בקובץ עם התאריך שמתאים לי ולחצתי OPEN וכלום לא קורה.. נראה כאילו הוא עובד כמה זמן..ואז לא קורה כלום. כאילו מתעוררת שגיאה או משו. ראיתי לחצן של COMMAND אז נכנסתי אליו וזה מה שהיה רשום : Microsoft (R) Windows Debugger Versio…

• 0 תגובות
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים