תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
מה המתח עבודה הרגיל של המעבד הזה? באוורסט הוא מראה לי 1.6V במנוחה אבל בנתונים על המעבד כתוב שזה אמור להיות על 1.5V ומה הקריאה שהוא אמור להראות על הסל"ד של המאוורר? הוא מראה לי 2596 סל"ד ולפעמים משתנה בקפיצה ישירות ל-2637. במאמץ עבודה הטמפ' עלתה עד ל-80 מעלות, המתח עלה בהדרגה ל-1.66V והסל"ד לפעמים ירד ולפעמים עלה אבל לא עבר את הערך 2637. זה נורמלי? ב-easy tune 5 הוא מראה 1.52V אני כבר מיואש... כי טמפ' הוא לא מראה שם..
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה הייתה לבת דודה שלי הפסקת חשמל ו"נדפק" לה המחשב יש לה ATHALON 1200 לוח של גיגהבייט המבוססKM133 אני פירמתתי את המחשב אני בא להתקין את WIN98 נכנס לחלון הכחול של ההתקנה הוא מתחיל לחשב זמן ריצה וכשהו מגיע ל100 אז הוא מוציא קישקוש בשחור על המסך... במרכז ושה בצבעים שחור ולבן כמו של הדוס... איך אני יכול לתקן את זה? 2** האם יש דרך להתקין XP על מחשב ריק?
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי שתי דיסקים קשיחים על המחשב אחד של 160 ואחד של 320. הדיסק של ה180 היה מקולקל, אחרי שהחליפו לי אותו באחריות הם החזירו לי את הדיסקים הקשוחים מחולקים לחמש. 2 מחיצות של בערך 30 מגה, והדיסק של ה 320 מחולק לשתי מחיצות של בערך 145 ג'יגה. אני רוצה למחוק את המחיצות הקטנות. ולחבר את המחיצות של הדיסק הגדול. הורדתי את partition magic בהמון גרסאות ואף אחת לא הצליחה לעזור לי. אשמח לקבל רעיונות חדשים.
-
- 14 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה של מקום להכניס זכרונות OCZ Reaper 2x1024MB CL4 ללוח של ASUS P5Q בסלוטים הצהובים בגלל המאוורר הענק של TT למעבד. מה אני מאבד מבחינת ביצועי מערכת עקב כך? ??? כי במדריך של הלוח כתוב שמומלץ לחבר את הזכרונות לצהובים ולא לשחורים. תודה מראש לעונים.
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
הצורב: http://www.pandas.co.il/product_info.php?p...2778f79cdd80afc אני משתמש בתוכנה NERO6 וזה אפילו לא נותן לי את האפשרות לצרוב במהירות X4 אלא ישר מתחיל מ X8 ועד X52.... ניסיתי גם מדיה (דיסק ריק) אחר וזה עדיין לא נותן לי..... מה עושים... נ.ב. אני צריך צריבה במהירות X4 כדי לצרוב סרטים ל DVD...
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
כל כמה שעות... או ברגעים של עבודה מאומצת עולה המסך הכחול ואני חייב להפעיל מחדש את המחשב. לפי מה שהבנתי מ http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=300434.0 צריך להפעיל HMDD... אני אבדוק ואיידע אתכם. בכל מקרה.. האם ניתן לסדרו או רק להחליפו בחדש (כל המידע נמצא עליו) עודכנו תוצאות הרצת מספר קבצי DUMP בהמשך האשכול.
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי בזמן שימוש במחשב הנייח פתאום הוא כבה מסרב להדלק שוב. להלן הפעולות שבצעתי: - נתקתי את הכבל מהPSU לחצתי על הPOWER ובכדי לשחרר מתח שנשאר במערכת,וזה לא עבד. - נתקתי את כבלי החשמל מהמעבד,ניסיתי להדליק שוב ולא עבד - נתתי לו "לנוח" שעה ניסיתי שוב ולא תפס. מפה כבר אין לי רעיונות,ואין לי ספק לבדוק זאת.
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מותקן חלונות 10 בעברית עם ערכת שפה בעברית מלאה הבעיה כשעושים חיפוש מילה בעברית מקבלים רשימה של תוצאות עם ריבועים במקום טקסט, התקיה עצמה מחוץ לתוצאות בעברית בלי בעיה איך פותרים את הבעיה הזו? אני מצרף צילום מסך
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך HD4850 ומסך 22 אינץ ובזמן סרטים או משחיקם יש לי קווים כאלה מעצבנים יש לי תדרייברים הכי מעודכנים אבל אולי אני צריך להוריד או לסמן משהו באפשרויות ואני לא מבין בזה כל כך יש למשהו פתרון. ניסיתי גם עם התוכנה D3DOverrider וזה לא עובד.
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לעשות פרמוט למחשב אבל שאני בא לבחור את הקטע בו אני בוחר איפה אני מתקין את WINDOWS אז לא מופיע לי ההרד דיסקים (בתחילת ההתקנה של ה-WINDOWS). ויש לי הרד דיסק של 320G. תמונה: http://www.fastup.co.il/images/1988107.jpg
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה החלטתי לשדרג את המחשב שלי למחשב הבא: AMD Athlon XP 2500+ MSI K7N2 Delta-L 512MB Twinmos 3200 RAM ולאחר הקנייה הזו, התחילו להופיע אצלי בעיות חמורות בהפעלת מערכת ההפעלה. את שאר המפרט, אגב, ניתן לראות בקישור של המפרט שלי. בכל פעם כאשר אני מפעיל תוכנה עם אפשרויות גרפיות כבדות(כמו משחק המחשב GTA), החלונות קורס באופן רנדומלי להודעה כחולה(BSOD). ההודעות מגוונות, ואין קשר הגיוני ביניהן: IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL PAGE_FAULT_IN_NON_PAGED_AREA וכדומה. לעיתים רשום הקובץ אשר יוצר את הבעייה, ולפעמים לא - אין שום קשר הגיוני בין הקבצים הרשומים. ניסיתי דברים רבים - עידכנתי את הביוס, ניסיתי 4 התקנים לכרטיס המסך, ניסיתי 2 התקנים ל- nForce2 ואף עשיתי פורמט למחשב והתקנתי מחדש את מער…
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
-
שלום מישהוא יודע אולי איך לסדר את הבעיה ? תודה
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אחרי שעדכנתי ל-SP2 שמתי לב שהדפדפן מאפשר להתקין תוכנה בשם activeX. ניסיתי להתקין את התוכנה וברגע שלחצתי OK קיבלתי ריסטארט לפנים, כאילו מישהו לחץ על RESET. המחשב עלה מחדש, התחברתי לאינטרנט, ניסיתי שוב להתקין את activeX - ושוב חטפתי ריסטארט! הערה: הפיירוול עובד והאנטי-וירוס מעודכן. מישהו יכול להסביר את הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הכרטיס רשת של הלוח הזה למטה בצד ימין מופיע הסימן של החיבור רשת ויש עליו סימן קריאה וכתוב שם Limited or no connectivity המודם שלי מחובר דרך הכרטיס רשת ואני מצליח להתחבר אבל אחרי זמן מסויים שאני מוחבר אני מקבל את ההודעה הבאה: ואז האינטרנט "מת" וצריך לעשות ריסט.. ניסיתי לעדכן דרייבר ולא עזר...[br]פורסם בתאריך: 18.12.2007 בשעה 14:12:13 עזרה בבקשה.. האינטרנט שלי קורס כל 5 דקות......
-
- 11 תגובות
- 796 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם השאלה שלי היא פשוטה יש לי שלושה סלוטים של זיכרונות האם אני יכול לחבר סטיק אחד בסלוט ה-1 וסטיק אחד בסלוט ה-3 ובעצם להשאיר את הסלוט ה-2 ריק? יש מצב שתהי'ה איזושהי בעי'ה? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה מוזרה.. אני פירמטתי את המחשב לא מזמן והתקנתי וינדוס XP PRO עם SP3 זה משהו שהאקרים הוציאו.. קיצר הבעיה היא: 1. הצורב שלי לא מזהה דיסקים לצריבה (אני לא יודע אם זה קשור אבל יום לפני זה אני הוצאתי את הסוללה של הלוח אם בשביל לאפס אותו..) השם של הצורב זה lg h22n .. התקתני פיירורם 1.02 וזה עדיין לא עוזר.. 2. האימיול מוריד לי לאט וכשאני מנסה לפתוח פורטים אז תראו מה זה כותב לי כשאני מנסה להגיע לפיירוול הפנימי : אני ניסיתי ללכת לשחזור מערכת וכשאני הולך לשם אז אין לי שום תאריך שאני יכול לשחזר אליו.. אם זה יכול לעזור לכם אז המפרט הטכני שלי נמצא בצד. תודה.
-
- 13 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים התקנתי את וינדוס ויסטה בגירסת ה32 ביט הכול עבד מצויין עד שאתמול ניסיתי להתקין את התוכנה deamon tool אחרי סיום ההתקנה הופיעה מסך כחול עם הרבה כיתובים תכניים על כל המסך ולאחר מכן המחשב נפל מאז ולא משנה אם אני מנסה להעלות את מערכת ההפעלה על "מצב בטוח" או כל מצב אחר המחשב עולה לכמה שניות ואז שוב מסך כחול עם כתוביות טכניות לשנייה ושוב נופל.. מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה רבה מראש, אור
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי "ערכה" של "Microsoft Wireless Optical Desktop" ויש לי בעיות קטנות עם העכבר, גם במשחקים וגם סתם בעבודה בווינדוס, יש לי המון עיכובים עם העכבר והוא כל דקה שתיים נתקע לכמה שניות. ראיתי בהודעות קודמות שצריך לדאוג שלא יהיו הפרעות ביין הקולט לעכבר, ולמרות שאיין כלום באמצע עדיין יש לי את ההפרעות. רציתי לדעת האם יש משהו שאפשר לעשות לפני ששולחים את הערכה לחנות, ומגיעים למצב שהמחשב מנוטרל לשבועיים? האם אתם ממליצים להישתמש בפד או לא?
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
כבר תקופה מסויימת שההארד דיסק של המחשב כושל אבל מצליח למשוך בכל זאת אתמול נתקלתי בבעיה שרציתי להריץ CHKDSK בבוט של המחשב וקיבלתי בעיה שבדיקה ביטלה את עצמה שוב ושוב חפשתי ברשת ומצאתי בן אדם שנתן פתרון לרשום ב CMD את השורה CHKNTFS /T:0 דבר שיגרום שלא יהיה ספירה לאחור לקראת הבדיקה ואת הושרה הזאת כתבתי בוינדוס ואחרי זה עשיתי ריסטרט למחשב אכן הפתרון הזה עבד והמחשב נכנס לבדיקת דיסק רק שאז התברר שיש בעיה אחרת הבדיקה נתקעת כל פעם ב 11 אחוז רציתי לכבות את המחשב להתחיל מחדש ולדלג על הבדיקה אבל זה היה בלתי אפשרי בעליל בגלל שהכנסתי 0 שניות ספירה לאחור לקראת הבדיקה והיה בלתי אפשרי לדלג או לבטל את הבדיקה ככה שאי אפשר היה להכנס לוינדוס ניסיתי ללחוץ F8 ולהעלות את המחשב בכל צורה אפשר…
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
תיקון קטן: בביוס רשום לי X2 MODE : ENABLED אני יכול לשנות את זה רק לדיסאייבל. זאת אומרת שהלוח שלי לא תומך ב-X4 ? אם יש לי כרטיס X4 אז זה משפיע ? ואם אני יעשה עדכון ביוס זה יכול לשנות את זה ?
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מה עושים במצב כזה ?? היום קניתי את החלקים של המחשב וחיברתי אותו. אני רק אגיד שהמחשב הוא פנטיום D 2.80GHZ ו80 ג'יגה SATA2 וזיכרון 512DDR2. חיברתי כמו שצריך את הכל ובדקתי כמה פעמים שהכל מחובר כראוי . הוצאתי חלק חלק לראות אם הוא זה שמפריע ולא עזר עדיין שאני מדליק את המחשב הוא עובר את המסך של ה BIOS בלי שום בעיה מגיע למצב שהוא אומר שאין קבצים על הארדיסק (ההודעה הרגילה שמתקינים מחשב חדש כמו שצריך) ואז מתכבה פתאום ישר כמה שניות אחרי שהוא מראה את ההודעה הזאת. ולפעמים הוא לא מספיק להגיע להודעה הזאת וכבר מתכבה... מה עושים חבר'ה ?? בבקשה אני נואש..:-(
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהפעלת מחשב.. העברתי חלקים ממארז אחד לשני חיברתי הכל כמו שצריך וכאשר אני מפעיל את המחשב המסך לא מגיב... בדקתי את המתחים של הספק והכל טוב נורית הביקורת על הלוח אם פועלת המעבד פועל (לפי התחממות גוף הקרור) והכרטיס מסך נראה תקין למדי וניסיתי להחליף מסך גם לא עזר. מישהו יכול לעזור לי עם זה??? :s05:
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
Bugcode_USB_Driver מה זה יכול להיות? הדרייברים של הUSB מוגדרים, מה יכול להיות מקור הבעיה...
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
קניתי כבל DVI וחיברתי לכרטיס מסך שלי ומשם למסך (SAMSUNG 731B) עכשיו בתצוגה נגיד באקספלורר רואים פיקסלים כאלה בדף אינטרנט.. ושאני מנתק אותו ומחבר תחיבור VGA רגיל רואים חלק..מה הבעיה יכולה להיות?
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-