עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by charge,

אחריה ניקוי של הCPU והתקנה של קירור חדש המחשב לא נדלק, כאשר לוחצים על כפתור ההפעלה המאוררים נדלקים לכמה שניות(GPU וCPU) מתכבים ואז נדלקים שוב אחרי כמה שניות ונוצר לופ.. מה לעשות?

2. Started by idoleff,

שלום, קיבלתי מחשב ישן ואני מתכוון להתקין עליו WIN98. הבעיה היא שהמחשב בא רק עם דוס ולא מוכן לזהות את הסידי... מישהו יודע מה צריך להתקין כדי שהוא יזהה גם את הCD?

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  3. Started by fucible,

כשאני מדליק את המחשב אז ה - svchost מתחיל לאבד שליטה. בהתחלה הוא רגוע, ואז כשהכל מסיים לעלות הוא מאבד את הצפון \: הוא מגיע ל- 95~99 תפיסה ב- CPU. זה ממש לא טוב וסרגל הכלים לא מתפקד עד שהוא לא נרגע. *הערה זהו svchost SYSTEM. *הערה נוספת. הורדתי את כל הדברים שלא נחוצים ב - msconfig. מה לעשות ?

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  4. Started by AnoxiA,

אוקי יש לי צורב די וי די חדש.. הנה הפרטים שלו: Field Value Optical Drive Properties Device Description HL-DT-ST DVDRAM GSA-4082B Manufacturer Hitachi-LG Device Type DVD+RW/DVD-RW/DVD-RAM Speed DVD+RW:8x/4x, DVD-RW:8x/4x, DVD-RAM:3x, DVD-ROM:12x, CD:24x/16x/32x Device Manufacturer Company Name LG Electronics Product Information http://www.lge.com/catalog/proddivergent?categoryId=CTG1000500 Firmware Download http://www.lge.com/support/software.jsp עכשיו יש מצב שהצורב די וי די לא יודע לצרוב דיסקים רגילים? כי קניתי דיססקים לצריבה רגילים והכנסתי לכונן והצורב אפילו לא מזהה וקורא אותם...הצואב גם עושה לעמים בעיות לקרוא דיסקים רגילים.. מישהו יכול בבקשה לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  5. Started by saar,

היי חברים, לאחרונה שמתי לב לתופעה נורא מוזרה שהמקלדת "נתקעת" לי באמצע עבודה. כלומר היא לא מגיבה לכלום במשך כמה דקות, ולאחר מכן משתחררת. מקלדת אלחוטית של לוג'יטק, סוללות חדשות לגמרי, יושבת על אותו מקלט של העכבר (לוג'יטק מאסטר). הסרתי והתקנתי דרייברים ועדיין חוזר על עצמו. מישהו נתקל בזה? תודה :)

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  6. Started by amitbatito,

יש לי בעיה במחשב נראה לי בכרטיס מסך כל פעם שאני משחק באיזה משחק המסך נהיה שחור המחשב ממשיך לפעול רגיל אבל אין תמונה עד שאני עושה ריסט זה חוזר מה זה יכול להיות ?? דרך אגב הכרטיס מסך שלי זה ati x1900gt

• 10 תגובות
    • 818 צפיות
  7. אוקיי אז חבר הביא לי דיסק להתקין את COD MW שיחקתי בו,ואחרי כמה זמן נעלמה תמונה: us_smoke_grenade_burnt_c ככה זה רושם בקונסולה,שהוא לא מוצא את התמונה הזאתי. יש אפשרות לתקן את זה,או שחייב להתקין מחדש?

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  8. Started by jonys1982,

היי, יש לי דיסק 2 טרה של WD שאני לא זוכר ממי רכשתי, האם אפשר לדעת לפי הסיריאלי האם יש עליו עדיין אחריות ? 2.0TB S/N; WCAZA5935091

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  9. דרך האוזניות,מערכת סטריאו ועוד לא שומעים בכלל עשיתי על הכי גבוהה בדקתי בControl Panel את כול הדברים האפשריים... בבקשה עזרה תודה. יש לי כרטיס מסך של CREATIVE

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  10. Started by 4xtos,

המפרט שלי הוא: INTEL I5 2500 FSP 600W GIGABYTE GTX570 BIOSTAR TH67+ והבעיה היא שאני מקבל ארטיפקטים אחרי כמה שעות(20-50 שעות רצוף דלוק אף פעם לא מכבה אותו) סתם ככה בדרך כלל אני משאיר את ה PES 2012 דלוק תמיד וכשאני יוצא ממנו כשאני מקבל ארטיפקטים אז יש לי על המסך מין פיקסלים שרופים כאלו אז אני מכבה את המחשב לכמה דקות ואחרי זה מדליק מחדש והכל עובד טוב מאוד. שלחתי את הכרטיס לTMS לבדיקה הם אמרו שהכרטיס בסדר. מה מקור התקלה?

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  11. Started by ZXY1,

יש לי לוח אם Gigabyte GA-B75M-D3H ויש לי 4 דיסקים קשיחים ישנים SATA2 אפשר להרכיב את כול ה-4 + צורב ?

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  12. Started by RX7,

פירמטתי כרגע את המחשב. התקנתי XP ואני לא שומע שום דבר! כנראה זה לא התקין את הכרטיס קול טוב? יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם זה השם של הכרטיס קול PCI VIA AC'97 Enhanced Audio Controller וזה השם של הלוח אם PCChips M925 מזה יכול להיות? אתם יכולים להשיג לי דרייברים לזה? דחוף בבקשה חברה אני לא מבין בזה בגרוש! תודה מראש לכולם

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  13. Started by pergola,

קניתי את הרמקולים X530.. והרמקול סנטר שלי בבדיקה של התוכנה של הכרטיס קול.. לא משמיע צליל. הוא פשוט לא עובד.. איך אפשר לדעת אם הבעיה ברמקול, או שזאת בעיה שאפשר לסדר?

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  14. Started by rantri,

יש לי לוח אם של GIGABYTE דגם GA-8IK1100 . כשאני מפעיל את המחשב המאוורר של הצ'יפסט עובד, לאחר כרבע שעה אני רואה שהוא מפסיק לעבוד. מישהו יודע האם זה מצב נורמאלי? אולי הוא עובד על סנסור? האם יש סכנה שהמחשב עובד והמאוורר לא? קניתי את הלוח ליפני חודשיים , האם יש אחריות על המאוורר? בבקשה תעזרו לי דחוף, אני מפחד שיקרה למחשב משהו :-(

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  15. כאשר אני מכניס דיסק לכונן (כל דיסק), המחשב נכבה והנורה הירוקה מהבהבת כמו כשמכניסים את המחשב למצב המתנה. מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  16. ממצב אנשים טוב אז ככה הדלקתי את המחשב והוא הביא ארור שהאורור של הm'יפסט לא מסתובב יש לי ASUS A8N-SLI DELUX קיצר הוא פשט הפסיק לזוז ניסיתי לנקות שם וחבר אותו מחדש לחשמל שלו אבל הוא עדיין לא עבד וכשיצא לו לעשות כמה סבסובים פה ושם אז הוא הסתובב כמו איזה נכה קיצר מה אפשר לעשות בנושא? חוץ מלהחליף לוח אם כמובן ד"א אם אני לא טועה בINFO בביוס היה כתוב שמגיע מתח לכל צרכן שדורש

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  17. אני מדבר עכשיו מהמחשב הישן שלי, אוקיי אז סוף סוף קיבלתי את המחשב החדש שלי (מפרט כאן) דבר ראשון רציתי לציין ש SKYPC האלה לא כלכך אמינים כמו שאתם אומרים כל הזמן.. הם הביאו לי מארז כסף במקום שחור (החליפו לי לשחור כשהתלוננתי) ועשו לי הרכבה בלי שביקשתי.. אמרו שהיתה טעות והם מצטערים.. לא משנה היתה אי הבנה אבל העיקר הם חסכו לי הרכבה, והם לא לקחו על כך כסף. עכשיו, לענייננו: חיברתי את המחשב (הם אמרו לי שהם עשו התקנה של Windows ופירמטו כדי לבדוק שהכל עובד טוב.. אין לי מושג איזה windows הם התקינו שם ופירמטו) מה שאני עשיתי זה פשוט נכנסתי לביוס, הגדרתי את הCDROM ב BOOT שהוא יהיה הראשון שיפעל, הכנסתי את הדיסק של ה VISTA 64Bit שלי (לא מקורי אם זה משנה) וחיכיתי, וחיכיתי.. זה טען הרבה זמן…

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  18. Started by lion03,

יש לי בעיה הCD (שכנרא שבק חיים לגמרי) והצורב לא מזההים דיסקים מקוריים

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  19. הדגם הוא P4S533-MX אני מחפש מידע איך לחבר את המחברים הקטנים כמו HDD LED וכו'

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  20. יש לי מדפסת HP 7260 עם מקום להכנסת כרטיסי זיכרון. התקנתי את כל הדרייברים וכשאני מכניס את הכרטיס למדפסת ולוחץ על הכונן שנוצר לי הוא מבקש ממני להכניס את הכרטיס ואותו דבר שאני נכנס מאחת התוכנות ומבקש לעלות תמונה הוא לא מזהה שיש כרטיס בתוך המדפסת. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  21. Started by kotel,

אני שומע רעש של כמו חריטה על ברזל וזה מציקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק אני לא יכול יותר!!!!!! אני מתתתתת רעש שחודר למוח כמו לא יודע מה, מה לעשות...?

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  22. Started by ITA,

יש לי צורב SAMSUNG 252B הכנסתי דיסקים של XEO בגודל 900MB 100Min אבל גם NERO וגם EasyCDCreator5P מזהים אותם כדיסקים של 140Meg tu 15 דקות. זה נכון לכל הדיסקים בחבילה. מה יכולה להיות הסיבה והאם אפשר לגרום לו לזהות אותם?

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  23. Started by DREDON,

רשמתי את אותה הודעה גם בפורום מעבדים ולוחות אם כי לא ידעתי איפה בדיוק לרשום את זה (ראיתי הצגת בעיות בשני המקומות). שלום לכולם יש לי לוח אם: GA-965P-DQ6 (של חברת Gigabyte). לפי החוברת שקיבלתי עם הלוח אם ולפי Gigabyte עצמם (האתר) הלוח אם תומך במעבדים: Intel Core 2 Extreme / Core 2 Duo ועוד כמה ישנים יותר. קיבלתי מעבד שהדגם המדוייק שלו הוא: Intel Core 2 Extreme Slan3 Malay 3.00GHZ/12M/1333/05B L740A931 ניסיתי להרכיב את המעבד הנ"ל ללוח אם שלי וכשאני מדליק את המחשב המחשב עושה רעש כאילו הוא נדלק... ואז נכבה ישר (לפני 2 הצפצופים המראים על פעולה תקינה). יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך אפשר לתקן את זה? תודה מראש בני

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  24. יש לי זיכרונות CORSAIR 2*512MB DDR 550MHZ 4400C25 לפי הוראות יצרן הם עושים 2.5-4-4-8 על 2.8 מתח הכל טוב ויפה בM טסט הכל עובד כמו שעון אבל בפועל יש לי ריסטים לפעמים בדקתי בפריים אחרי דקה יש לי שגיעה הלכתי והוספתי מתח {יש לי קירור רציני לזכרונות } עד שהגעתי ל3 המחשב יציב לאורך שעה ב3.1 המחשב החזיק לי 3 שעות כרגע אני בודק על 3.2 מה שמסקרן אותי לדעת זה את שורש הבעיה מה הגורם לבעיה מה אני צריך להחליף . תודה מראש לכל העוזרים אחלה פורום עים אחלה אנשים דרך אגב זה לא המעבד כשה אני עושה לו בדיקה לבד הכל תקין

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  25. Started by Gimel,

הרכבתי לאחי מחשב עם הלוח הנ"ל. כרטיס המסך שמותקן הוא GF TI4200. כאשר מפעילים בביוס AGP FAST WRITES אז יש בעיות גרפיות במשחקים והמחשב נתקע אחרי 3-15 דקות. כאשר ה-FAST WRITES מנוטרל אז הדרייבר מוריד את ה-AGP ל-2X והכל עובד. עידכנתי את הביוס לגרסאת הבטא האחרונה אבל זה לא עוזר. יש למישהו רעיון? :s05:

• 2 תגובות
    • 818 צפיות

דיונים חדשים בפורומים