תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני צריך אזרע בדרייברים לכרטיס טלויזיה פנימי SAA7130 TV Card למערכת הפעלה WINDOWS PROFESSIONA 7 64
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
שלום אתמול החלפתי במחשב לוח וזיכרון ועכשיו שניכנסתי לביוס הוא מציג לי הערה שאני נכנס ל ADVENT ואז ל CHIPSET הוא כותב לי setting wrong values in below selections may cause system to malfunction מה לעשות? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
הבעיה : נייד dell lititud המסך הפסיק לעבוד... נאמר לי כי התקלקל בקר מנורת מסך (היושב על לוח אם) בעקרון המסך נדלק אך רואים מאוד מאוד חשוך.... האם זה הבעיה (בבקר) או יש בעיה אחרת... איפה יש מקום זול לתיקון הבעיה במרכז....... (כמה יכול לעלות תיקון התקלה ? האחריות על המחשב נגמרה מזמן..)
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS M2NPV-VM בעל כרטיס מסך שלכאורה היה אמור לאפשר לי צפיה בשני מסכים נפרדים ובוידאו, בפועל מתאפשרת לי צפיה כל פעם רק במסך אחד (או במחשב או בטלויזיה) ואיכות הצפיה בסרטים על גבי הטלויזיה היא באיכות ירודה במיוחד למרות כבל קצר ואיכותי רואים שחור לבן מטושטש ועקום לפני שאני מוציא כסף על כרטיס מסך נורמאלי ידוע למישהו האם ניתן לפתור את הבעיה הנ"ל? אני משתמש לטלויזיה ביציאת RCA ולמחשב ביציאה אנאלוגית - D-SUB התמונה מושדרת או לצג המחשב או לטלויזיה לא מצליח לראות בשניהם בו זמנית CLONE תודה על העזרה, האמת שקניתי את הלוח הנ"ל בדיוק כדי לחזוך כרטיס מסך - אולי בכל זאת משהו בהגדרות?? תודה
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
הכנסתי דיסק דיוידי לצורב דיוידי שלי ורציתי לצרוב משהו ואז המחשב קצת נתקע ועכשיו הכונן שלי נתקע, אני לא יכול להוציא את הדיסק והכונן לא מראה אפילו הבהובים בנורה שלו.. מה אני יכול לעשות? יש איזה שיטה שאני יוכל להוציא את הדיסק? תודה רבההה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
טוב קודם כל ברשותי המסך הבא: flatron f700p המסך עד לפני כמה חודשים הייתי מרוצה מימנו עד הגג, לפני כמה זמן הוא התחיל לעווט לי את הצבע של התמונה במחשב לורוד כזה, שיחקתי מאחורה עם החיבור שלו כל הזמן וזה היה מסתדר, עם הזמן כבר היה נמאס לי והייתי בטוח שהכרטיס מסך הוא הגורם לבעיה(בנוסף גם ככה לא הייתי מרוצה מימנו) אז החלטתי לקנות חדש.. geforce 6800gs. אך הבעיה לא תוקנה. המשכתי לשחק עם החיבור כל הזמן שהייתה את הבעיה וגם כל הזמן שהיו נוגעים נגיעה הכי קטנה במחשב הצבע היה משתבש שוב. היום כבר שאני משחק עם החיבור שם זה לא עוזר, איזה זווית שאני לא עושה והכל הצבע נשאר כחול כהה מאוד או ורוד כזה חזק. לפי מה שראיתי, בכבל חיבור למחשב הכחול הזה אז בתוכו יש כל מיני עמודי מתכת כאלה דקים, לא י…
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום מאז שקניתי את המחשב יש לי בעיה קשה של ריסטרטים פתאומיים אמרתם לי לנסות את העניין עם הזיכרונות שינית בRECOVERY הורדתי את הV בריסרט אוטומטי אבל עדיין יש ריסטרטים והוא גם לא יוצר תיקיית מינידאמפ, למרות שמסומן והכל.... אבל עדיין יש ריסטרטים סתם ככה בלי שום קשר, אפשרי שזה ספק ? מה אני יכול לנסות ??? תודה מראש, חן.
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי אנשים , יש ברשותי לוח אם של MSI k8neo 939 יש בו 2 כרטיסי רשת מובנים. עד היום (בחצי שנה האחרונה) לא היתה לי אף פעם בעיה איתם. שניהם עבדו. משום מה עכשיו , אחרי שהתקנתי את מערכת ההפעלה מחדש (Xp pro) המחשב מזהה לי רק 2 חיבורים בכרטיסי רשת. 1934 ואת הכרטיס רשת (שדרכו אני מחובר לאינטרנט) עד היום , זה היו לי 3 , 1934 , ו2 כרטיסי רשת. שאחד מהם , שימש לרשת ביתית. נכנסתי ל Device manager וראיתי שם Ethernet Controller שהוא לא מותקן כראוי ... אז ניסיתי להתקין את הדרייברים של Nvidia שהורדתי מכאן , גירסא 6.66 אני חושב... וגם את 6.39 זה מתקין , והכל סבבה. אבל עדיין ה ethernet controller מסומן לי בסימן קריאה... ניסיתי לעשות לו Update driver , כיוונתי אותו לספריה של הדרייבר של הר…
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
יש לי את המחשב כבר איזה ארבעה חודשים +- אף פעם הוא לא עשה לי בעיה בזמן הזה, לא היה לי שום בעיות והכל היה עובד מעולה.. בזמן האחרון המחשב פשוט נכבה לי , לא עושה ריסט פשוט ניכבה.. נגיד אני באיזה משחק ברשת משחק , הוא פשוט נכבה באמצע , ואז אני צריך להדליק אותו וכו וכו.. משהו יודע מה הבעיה? עשיתי סריקת וירוסים וספאם והכל , לא היה לי איזה וירוס או משהו כלום..
-
- 10 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-
בזמן האחרון הקול שיוצא מהמחשב (לא קשור לרמקולים) צורם ומתכתי... יש למישהו מושג מה זה? אני חושד שזה טכנאי הכבלים שדפק לי תמחשב (פיסית) אבל אני חושב שזה היה גם לפני עריכה: שמתי לב למשהו מוזר ביותר שאני שומע מוזיקה הכל נשמע טוב וגם הקולות שהיו צורמים אז נהיו טובים,אבל רק שאני שומע מוזיקה
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי לוח של ASUS p4u800-X ואחרי כמה ניסיונות O.C המחשב פשוט קרס (2-3 ניסיונות) אני מדליק את המחשב והוא אומר לי להכניס דיסקט לכונן A: מחכה כמה שניות ורושם לי System halted ואין לי בכלל כונן A ש לי רק סידי יש אפשרות להציל את המחשב ללא נזק כספי?
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מזה כשנה יש ברשותי צורב Aopen 3248 ותוכנת צריבה Nero 5.5. שניהם עבדו בצורה טובה (כל הצריבות היו מוצלחות). לאחרונה החלפתי את המחשב (P4 2.4) ומע' ההפעלה (XP) והצרות החלו... לעיתים הצורב עובד טוב אך פעמים רבות אני מקבל הודעות media speed error או power callibration error. המדיה זהה לזו שבה השתמשתי בעבר וכן מהירויות הצריבה. צריבה חד פעמית שביצעתי עם clone cd הייתה מוצלחת וללא בעיות. האם ידועות בעיות של NERO עם XP? האם הבעייה בצורב? פתרונות יתקבלו בברכה.
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי צורב של teac כבר שנתיים ולא היה לי בעיות איתו עד שקניתי מחשב חדש עם כרטיס קול sb live , ומישמום מה קריאטיב הנחמדים ביותר החליטו להוסיף לדריבים שלהם דבר נחמד שגורם לכך שהסידי רום או במקרה שלי הצורב יאט ויפסיק את קצב הסיבוב שלו אחרי מספר מסוים של שניות או דקות מרגע הכנסת הדיסק, כמובן שהיתה אפשרות לבטל את זה אבל היא היתה כרוחה בכך שהחלונות לא יזהו שום דיסק שמכניסים לכונן כל שהו. בכל מקרה הבעיה החמורה הטחילה כשהורדתי את הדריבים החדשים יותר של קריאטיב ששם אין בכלל אפשרות כזאת ובגלל זה כל דיסק שאני מנסה לצרוב נהפך לז"ל :'( האם מישהו יודע כיצד מסדרים את זה כי הצורב נמצא בגלל זה במחשב הישן שלי ונמאס לי להעביר כל הזמן קבצים לשם בכדי לצרוב דברים .
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של GIGABYTE דגם GA-8IK1100 . כשאני מפעיל את המחשב המאוורר של הצ'יפסט עובד, לאחר כרבע שעה אני רואה שהוא מפסיק לעבוד. מישהו יודע האם זה מצב נורמאלי? אולי הוא עובד על סנסור? האם יש סכנה שהמחשב עובד והמאוורר לא? קניתי את הלוח ליפני חודשיים , האם יש אחריות על המאוורר? בבקשה תעזרו לי דחוף, אני מפחד שיקרה למחשב משהו :-(
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה תוכנות כמו ICQ או תוכנות אחרות אשר מתחברות לשרת לא מצליחות להיתחבר. ניסיתי להתקין מהתחלה אבל זה לא עזר. התקנתי מהתחלה את ה WINDOWS ובכל זאת לא עזר. מישהו יודע מה העיה ואת הפיתרון שלה? ???
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אין דריברים למסך הזה באינטרנט פעם היה ועכשיו אין למה?
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
ממצב אנשים טוב אז ככה הדלקתי את המחשב והוא הביא ארור שהאורור של הm'יפסט לא מסתובב יש לי ASUS A8N-SLI DELUX קיצר הוא פשט הפסיק לזוז ניסיתי לנקות שם וחבר אותו מחדש לחשמל שלו אבל הוא עדיין לא עבד וכשיצא לו לעשות כמה סבסובים פה ושם אז הוא הסתובב כמו איזה נכה קיצר מה אפשר לעשות בנושא? חוץ מלהחליף לוח אם כמובן ד"א אם אני לא טועה בINFO בביוס היה כתוב שמגיע מתח לכל צרכן שדורש
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן רכשתי את הגוויסטיק הזה הוא עובד טוב אבל לאחר שמשחקים קצת הגויסטיק מפסיק לתפקד הכוונה לא זז ימינה החלפתי אותו כבר בפעם השלישית אולי הוא לא תומך במשחקים שאני משחק איתם דוגמה: nba live 2004 או uero 2004 אם מישהו יודע למה זה קורה אני אשמח לקצת עזרה
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני כבר אחרי הפרמוט החמישי השבוע!! יש לי לפעמים בעיות שגיאה בעיקר בקובץ DLLCHACH שנמצא בתיקיה SYSTEM32. המחשב מרתיע על כך ואומר להריץ את הצ'ק דיסק, לאחר כמה דקות המחשב נתקע ולא מגיב וסוגר כל חלון פתוח. מה שאני נאלץ לעשות זה רק ריסט ואני כבר יודע שהמחשב לא יעלה יותר. מה אני אמור לעשות? ניסיתי את אקס פי הום אדישן ופרופשיונל והדיסקים שלי ובמחשבים האחרים שלי זה לא קורה ככה. רציתי להזכיר כמה דברים: התופעה התחילה בשבוע האחרון ולפני כך היא לא הייתה, יש לי לוח אם של אביט IS7-E והארדיסק 16- GB של מקסטור. תודה מראש וזה די דחוף לי לכל מי שיכול לעזור..
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש יש לי כרטיס מסך ati radeon 9200se יש לו יצאת TV רצית לדעת איך אפשר לראות טלווזיה במחשב??? אשמח לקבל תשובה בהקדם!
-
- 11 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אהלן - אז המחשב כבר בן 7+ עבד מצויין עד אתמול בלילה - והבוקר התחיל עם אתחולים אקראיים הם אקראיים לחלוטין - יכולה להיות "לולאת אתחולים" בהתחלה אבל לפעמים היא נגמרת ואז המחשב מתחיל כרגיל לכאורה המחשב יכול לפעול מספיק זמן כדי שאכנס לווינדוס (7) ואטייל לי בכל מיני תוכנות (למשל EVENT VIEWER - שלא מראה כלום) - לפני שהוא שוב מאתחל אקראית האתחול יכול לקרות גם סתם באמצע המסך השחור-לבן של "START WINDOWS NORMALLY?" וכו' המאווררים עובדים וה-HEATSINK קר לגמרי אז זה לא נראה לי עניין של התחממות מעבד או משהו בסגנון בקיצור, נראה כמו בעיית חומרה - הבנתי שזה יכול להיות כנראה ספק הכח או הזכרון (או אולי דברים אחרים) - אבל - …
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
אהלן, בבית שלי יש עמדת מחשב גדולה ע"ג שולחן עץ שמעליו זכוכית ובעמדה יש מספר מכשירים כמו מחשב, מדפסת, ראוטר, מודם וכו' (רובם מחוברים למפצל חשמל של 8 יציאות) המחשב הקודם שלי כל הזמן העביר חשמל סטטי אך חשבתי שהבעיה היא בגלל המחשב וגילו - לפני כחודש החלפתי מחשב מסך וכל היוצא בזה אך הבעיה עדיין נשארה. המחשב ולפעמים גם רכיבים אחרים מעבירים חשמל סטטי. מישהו מבין בבעיה ויש לו תובנות? פתרון אולי?
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, אשתי קנתה מסך viewsonic xg2405. איזה כרטיסי מסך מומלצים כדי למקסמם את הביצועים של המסך? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מנסה להתקין וינדווס 10 על מחשב מיני של לנובו וביוס לא מזהה את הדיסק און קי המקורי של הוינדווס. בהגדרות קבעתי ש - USB יהיה הראשון בהתקנה ובכל זאת הוינדווס לא עולה מהדיסק און קי וביוס ממשיך לא לזהות אותו. מצ"ב התמונות של ההגדרות. מה ניתן לעשות במקרה הזה?
-
- 9 תגובות
- 770 צפיות
- 3 followers
-