תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שבת שלום לכולם. קניתי לפני מספר ימים מחשב חדש. לוח אם מסוג GIGABYTE דגם H61M-S2V-B3 הכל עובד מצויין מלבד החיבור אודיו הקידמי במארז. בדקתי את החיבור בפנים והכל בסדר. אין שם מה להתבלבל כי המחבר יש לו רק כיוון אחד(מאחר וחסר פין באחת השורות ניתן לחבר רק בכיוון אחד) ניסיתי לבדוק האם קיימת איזושהי אופציית לשינוי בביוס גם זה לא. להארכתי נשאר רק הדרייבר. כמובן שהחיבור האחורי כן עובד. מצורפת תמונה של האפשריוית היחידות שתוכנת הדרייבר נותנת לשינוי. בשתי האפציות למעלה (אודיו) כשאני מסמן לא עוזר שום דבר. קשה לי להאמין שהצד השני של המחבר בתוך המארז זה שהולך לצד הקידמי, אותו בעצם גם לא רואים אפילו כששולפים את כל הפנל הקידמי, לא תקין. כמו כן החיבור USB הקידמי עובד . אנא עזרו לפתור תופעה …
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי מסכים כחולים שקוראים באקראי רובם ATIKMPAG.SYS חיפשתי ברשת ונאמר שפשוט צריך לעדכן את הדרייבר אבל זה עדיין חוזר על עצמו אפילו אחרי עדכון, כמו כן זה מלווה גם ב-artifacts + display corruption על המסך גם במסך של ה BOOT. יכול להיות שזה בעיה של חומרה? המפרט: Core 2 Duo E8500 3.16ghz 4GB Ram Radeon HD4870 512mb HEC Cougar 550W win7
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבעיה קרתה אחרי הפסקת חשמל ברחוב שלי לפני כמה ימים, הכונן עצמו נדלק וכו' וגם המסך, אבל אין זיהוי מצד המסך שהמחשב נדלק. ניתקתי את החשמל מהכל חיברתי חזרה לא עזר. ניתקתי את כלל הזיכרון מהמחשב והדלקתי אותו, ממה שזכור לי הוא אמרו לצפצף ( תקנו אותי אם אני טועה ) אבל הוא לא צפצף. בנוסף המנורה על הלוח אם לא נדלקת למרות שהמאוורר של הכ. מסך והמעבד עובדים, הHD עולים גם הם. בגלל זה אני לא בטוח אם זה הלוח או שמה הספק. הלוח שיש לי זה MSI - k9n Neo יש דרך לבדוק את העניין?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אלהן , אין לי מושג איך להסביר את הבעיה שיש לי במחשב כי אין לה איזה תמונה או דרך להסביר אותה אני פשוט אתחיל מהתחלה : לפני זמן מה מחקתי את האנטי וירוס שלי וכל יום התעצלתי להוריד חדש , לאחר זמן מה חדר לי למחשב וירוס שגרם למערכת שלי לצרוך המון כוח , כאילו במנהל משימות היה המון צריכה של כוח מה שלא היה בעבר , עשיתי פירמוט סרקתי את המחשב (nod32) ולא נמצאו שום וירוסים למינהם . כיום המחשב עושה לי את אותם בעיות שלפני הפירמוט לדוגמא : שאני רואה סרט או שומע שיר וגולש בפייסבוק למשל אז השירים כאלה נשמעים מגעיל עם תקיעות קטנות בין השירים וגם לפעמים השיר פתאום הופך להיות בסלאו מושן , וגם העכבר עושה לי בעיות למשל שאני בא להעתיק משהו הוא מסמן לי סתם דברים ועושה בעיות שאני לא חושב שזה ויר…
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי HD של WD שפירקתי מכונן חיצוני של מה שנקרא HOME EDITION זה WD CAVIAR GREEN 1 TB בכל אופן אני בונה מחשב חדש וקניתי לוח אם של ASROCK Z68 pro 3 לאן אני מחבר את הכונן ? איזה כבלים אני צריך לרכוש בשבילו ? יש איזה שהם הגבלות או משהו ?הגדרות מסויימות לאחר התקנה? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי, רכשתי טלויזית LED חדשה לא מזמן של TCL ויש לי תקלה מוזרה. כשאני מחבר אותה למחשב פתאום סרטים ומשחקים מקרטעים בצורה מעצבנת ביותר. לפני כן היתה לי טלויזית LCD מסוג TOSHIBA REGZA ואף פעם לא היתה לי כזאת בעיה. השתגעתי עם זה כבר אני לא מבין למה זה ניסיתי לשחק עם הרזולוציה לשנות הגדרות וזה לא מסתדר. גם בדקתי את הטמפרטורה של הכרטיס מסך והמעבד והכל בגדר הנורמה. יש לי כרטיס מסך NVIDIA GFORCE 9600 GT מעבד QUAD של INTEL ו 2 ג'יגה זכרון. אם מישהו פעם נתקל בכזאת תקלה מוזרה, או שיש לו רעיון לפתרון הבעיה אני אשמח לעצות! תודה דרך אגב, כשהטלויזיה סגורה, המחשב עובד פיקס! וגם ניסיתי להתקין דרייבר עדכני...
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה רכשתי x79 sabertooth , i7 3820 וזכרונות מסוג Patriot Viper exterm 4X4GB PXQ316G1600LLQK בהדלקת המערכת נדלק הלד שמראה על תקלת זכרונות. כל שאר הלדים כבויים , המערכת לא מגיעה לשלב הboot . ניסית כבר 4 גרסאות אחרונות של bios מ asus ללא הצחלה.( דרך usb ) כמו כן ניסיתי להפעיל זכרון בודד , גם כאן הלד שמראה על תקלת זכרונות עדיין דולק. ( לא הגייוני שכל 4 הזכרונות לא בסדר...) הרצתי את ה "MemOK! " של asus אך גם זה לא עזר. הוצאתי את הזכרונות ואני מקבל beep code של זכרונות לא קיימים. הקישור הבא מראה שהלוח אם יודע לעבוד עם הזכרונות הנ"ל http://hexus.net/tech/reviews/ram/34369-patriot-divsion-4-viper-xtreme-low-latency-memory/?page=2 שאר רכיבי המערכת : ספק Tagan BZ 90…
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
רכשתי אוזניות bluetooth של סוני , יחד עם האייפון הם עובדות באיכות מאוד נחמדה , מתי שאני מחבר אותם למחשב יחד עם משדר MDC2 של EDIMAX האיכות שלהם יורדת משמעותית , יש למישהו מידע אולי לגבי אם אני אחליף משדר למשהו איכותי יותר זה ישפר לי את האיכות שמע ? האוזניות לא מנוצלות מספיק ששומעים דרך המחשב והסיבה היחידה הנראית לעין זה המשדר ... תודה.
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום! המחשב משמיע את הצפצוף הבא: צפצוף רציף במשך כ-5 שניות, הפסקה של כשנייה, צפצוף רציף במשך כ-5 שניות, הפסקה של כשנייה, צפצוף רציף במשך כ-5 שניות, הפסקה של כשנייה, וכן הלאה... המחשב לא מולי כרגע אבל אני יכול לבדוק את סוג לוח האם וה-BIOS האם למישהו יש מושג מה משמעות הצפצופים? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בגדול, השאלה בכותרת. מדובר במחשב עם חלונות XP, ונראה שה-File System קרס (אני מקבל Unpartitioned Space וכונן ריק מתוכן, לכאורה, במסך ההתקנה של חלונות). אני צריך לשחזר את ה-FS, העניין הוא שאין לי אפשרות להגיע למסך Command Prompt, בהליך ההתקנה הוא ישר רץ לטעינת הקבצים להתקנה. מה אפשר לעשות? הרי יש פקודה לשחזור FS..
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
ברגע זה חזרתי מהחנות עם מחשב חדש עם מפרט מפלצתי, חיברתי אותו להכל, כולל המסך (שעבד מעולה אתמול, עם המחשב הקודם), הדלקתי, ו... המסך נותן לי אות של No Signal. המחשב נדלק בסדר גמור, והכל עולה כרגיל, אם לסמוך על הצלילים שבוקעים מהרמקולים, אבל אין שום תמונה. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מדליק את המחשב אני שומע את המחשב עולה, אחרי 3-5 שניות המחשב נכבה ואז שוב עולה (כמו במצב שעושים Restart) בכל הזמן הזה המסך לא עובד. ניקיתי את המחשב, הוצאתי מהחשמל לכמה דקות אבל הוא עדיין לא עובד. תודה, שגיא עריכה: עכשיו המחשב עולה רגיל ולא נכבה אבל המסך עדיין לא מגיב, כשהמחשב דלוק על הלוח אם דולקת נורה אדומה
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
קודם כל שלום ותודה שנתתם דקה מזמנכם לסייע :] אז ככה, המחשב שלי בזמן האחרון באופן קבוע נתקע בזמן הרצת סרטונים מהדפדפן (youtube ודומיו). התופעה מופיעה גם בדפדפנים אחרים (אני משמתש בכרום) והיא מחמירה עם הזמן (בהתחלה היה נתקע פעם ב-, היום נתקע לעיתים ממש קרובות, עד כדי שאי אפשר להשתמש באתרים מסוג זה). ראוי לציין שהמחשב מתמודד בהצלחה עם הרצת משחקים ותוכנות בצורה מעולה, בלי אף תקלה תכנית כזאת או אחרת. כשהמחשב נתקע, בהתחלה המסך קופא, אין סאונד בכלל, ואם אני מנסה ללחוץ על העכבר המחשב עצמו מוציא ביפ יחיד (מהמארז, לא מהרמקולים), ורק ריסטרט משחרר אותו. כשעולה מחדש הווינדוס, אין הודעת שגיאה על תקלה חמורה כפי שלעיתים קורה בתקיעות וריסטרטים. אשמח אם מישהו יוכל לתת לי מענה, כי עם המ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מפצל אודיו שמתחבר לחיבור למחשב, למפצל אני מחבר אוזניות ורמקולים. אני רוצה לדעת כיצד ניתן לבטל את אחד מהמכשירים, כלומר, עכשיו גם האוזניות וגם הרמקולים פועלים, ואני רוצה רוצה שרק אחד מהם יפעל. תודה
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
התחיל מהיום ממש קריסות של מסך כחול (היו בעבר פעם ב.. ) הכל התחיל אחרי שכמה פעמיים נפל החשמל בבית,והמחשב נכבה בבום. ביטלתי את האוברקלוק של המעבד.הוצאתי את הבטריה בלוח אם,שחזרתי את המערכת. מה עוד עלי לעשות? עשיתי הרגע תיקון של קבצי הויינדוס על ידי הכנסת הדיסק, זה גם יכול לפתור ? עידכון:זה לא עזר שוב מסך כחול (תמונה 2 ) אגב המחשב . I5 2500K Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 for 1155 Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail Kingston 8GB DDR3 1333 Samsung 1TB Sata II 32MB F3 GTX570 1280MB
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום שניתי את המחשב היום בבוקר למצב AHCI באפשרות PCH SATA CONTROL MODE (בגלל שRapid Storage סירב לעלות) מאז המחשב מסרב לעלות, חשבתי שצריך פשוט לפרמט , פירמטתי ושאני מנסה להתקין את הווינדוס אני לא מצליח לא על הSSD ולא על הקשיח הרגיל, הארור שאני מקבל זה: "לתוכנית ההתקנה לא הייתה אפשרות ליצור מחיצת דיסק מערכת חדשה או לאתר מחיצת דיסק מערכת קיימת" מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
היי, כאשר אני מחבר את תקע חוט הרמקולים לשקע האודיו,שנמצא בגב המסך (HDMI) שלי:SAMSUNG BX2450,אז לאחר מ"ס ימים במקום קול (של מוסיקה/רדיו למשל) נשמע טירטור. כרטיס המסך שלי:ATI RADEON SAPPHIRE 6970 GDDR5 2GB. המסך שלי:SAMSUNG BX2450. הדרייבר של כרטיס המסך המותקן כרגע הוא הכי עדכני,שקיים (12.4) כרגע.זה לא קורה כאשר,אני מחבר את תקע הרמקולים לשקע האודיו הירוק של לוח האם. גם לכרטיס המסך יש לי אחריות וגם למסך. *אציין,שלאחר הפעלה מחדש של המחשב - המצב חוזר להיות תקין - לוח האם שלי:ASUS P8Z68 - V PRO,עם כרטיס קול מובנה (Realtek) - מותקן הדרייבר הכי עדכני של כרטיס הקול. במה לדעתכם הבעיה:בכרטיס המסך ו/או במסך? תודה רבה מאוד מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הם יש לי duel bios והביוס שלי f6 אני רוצה לעדכן אותו לf9 הלוח שלי ג'יגהבייט GA-EP43-UD3L האם בכל זאת שיש לי duel bios זה עדיין מסוכן ? מפחד להסתכן חחחח
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קרה לי את הבעיה בעבר אבל לא הצלחתי לפתור איכשהו זה יסתדר אני יודע שזה קשור לדרייבר של הכרטיס מסך כי כשמחקתי את הדרייבר זה עבד כרגיל ועלה כמו שצריך.איך לפתור את הבעיה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבל שלום חברים. לא יודע מה קרה פתאום שהאפשרות הזאת מבוטלת.איך אני יכול להחזיר אותה ? תודה לעוזרים תמונה: http://www.fastup.co.il/images/93268222.jpg
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום לכולם התחלתי ללמוד על נושא החומרה באינטרנט, ועכשיו אני מתחיל+ אני כבר יודע לאן כל דבר הולך בחיבורי לוח האם, וקצת עבודה עם משחה טרמית וניקוי וכאלה יודע מושגים של ראם וסטה וכאלה, אבל אני רוצה להיכנס יותר לעומק למשל, איך לפי המפרטים של המחשב אני יודע מה טיבו איזו חומרה מתאימה לאיזה מחשב? איך פותרים תקלות טכניות ובעיות ברמת ההתקנים והביוס, כאלה דברים ויותר איפה אני יכול למצוא חומר טוב ועדכני ללמוד את זה, אתרים פורומים ספרים וכו'... תודה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לאחרונה המחשב התחיל לקרוס לפחות פעם ביום. לרוב זה קורה בשימוש בדפדפן. מתבצע ריסטרט ללא מסך כחול ואז מופיעה הודעה "המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה" ומצורף דוח שגיאה. עשיתי סריקת וירוסים תולעים ובר מינן ואין שום דבר חריג. צירפתי את דוח השגיאות שמצורף להודעה.(3קבצים) אשמח לקבל תשובה לגבי מקור הבעיה ממישהו שיודע לפרש את הדוח המצורף. תודה מראש לכל העונים.
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
יש לי תופעה כזאת שאני צופה בתוכניות במדיה פלייר יש לפעמים היבהוב כזה שזה ניהיה טיפה יותר בהיר ואז חוזר לבהירות הרגילה.. זה קצת מעיק איך אפשר לסדר את זה? בדקתי וזה קורה ב2 הצגים שמחוברים למחשב למסך הקטן ולטלויזיה מישהו מכיר את התופעה?
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במחשב, מדי פעם קורה לי שהמסך פתאום נהיה לבן או נתקע ואז אני לא יכול להמשיך כלום ואחרי שאני עושה ריסטרט, המחשב מאתחל כרגיל אבל על המסך רשום ליno signal detected ואז כלום המסך לא מגיב ולא נותן שום דבר, וגם שאני מכבה ומדליק את המחשב זה לא עוזר והמסך לא מגיב רק קורה לפעמים שאני עובד בשיטה המרוקאית (מכות למחשב) הוא מואיל בטובו לחזור לפעול מה עושים?? תודה..
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
ראש דיו חליפי שחור מסוג HP C9351CE הפסיק להיות מזוהה ע"י המדפסת (F4172). שקניתי אותו לפני שנה הוא עבד סבבה, אך לאחר מס' חודשים הוא הפסיק להיות מזוהה. אז הבעיה נפתרה לאחר ששיחקתי איתו מס' דקות. כך קרה פעם נוספת. כעת לא משנה כמה אני משחק איתו הוא לא מזוהה. יש למישהו רעיון ?
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-