עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by FatallChill,

יש לי בעיה ממש מעצבנת עם חיבר הUSB , אני מחבר למחשב מדפסת ופתאום קופץ חלון ורשום בו : usb device attached to this computer has malfunctioned and cannot be recognized זה קרה כשפתאום המדפסת הפסיקה להדפיס אז חשבתי כנראה בעיה בדרייברים אבל כשנסיתי להתקין אותם שוב זה מה שזה כתב משהו יודע משהו בקשר לזה?

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  2. שלום לכולם. יש לי עבודה על הארד דיסק ללא גיבוי, העבודה היא דוקטורט ואני צריך להגיש אותה עוד שבוע. לפתע ההארד דיסק ניתקע כלומר המחשב, ושעשית ריסט אני מקבל הודעה : file is missing please press R to repair זה נותן פירוט של קובץ כזה. נתתי לחנות מחשבים, ריפייר לא עוזר כי הארד דיסק לא נותן, חיבור USB בתור SLAVE מראה תהארד דיסק אבל שלוחצים עליו מקבלים: The hard disk isnt formated והוא שואל אם לעשות פורמט או לא. הפיתרון שהוצע לי הוא חברה בשם תיק תק, אבל זה נשמע יותר מדי 100-600 $ למרות ש100 $ אין לי בעיה לשלם. אמרו שלא כדאי לנסות תוכנות כי זה יכול למחוק את הקבצים לגמרי. רציתי לדעת ולשמוע חוות דעת נוספת, יש פיתרון כלשהו? משהו ? בבקשה תעזרו לי. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  3. שלום לכולם יש לי בעיה במחשב שכל הדברים קופאים אחרי מאמץ. אני מעלה משחק לדוגמא נייד פור ספייד קארבון. שאני לוחץ לפנות רק אחרי כמה שניות זה מגיב [בערך 30 שניות] אני לוחץ כדי לפנות בפניה לא קורא כלום אני נכנס בקיר אחרי כמה שניות האוטו מתחיל לעשות סיבובים. פעם זה קורה ופעם לא. וגם שאני נגיד באינטרנט וכו'... הכל עובד אבל המחשב פשוט קופא אני רואה את כל הדברים זזים על המסך אבל שאני לוחץ עליהם שום דבר לא קורא. אני חושב לכיוון של הכרטיס מסך אבל קצת קשה לי לקשר את זה... מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 761 צפיות
  4. Started by A.Iniesta,

איך אפשר להחזיר את זה?

• 13 תגובות
    • 3.6k צפיות
  5. Started by liran2003,

שלום, התופעה הזאת התחילה לפני תקופה קצרה, הדלקתי את המחשב בבוקר, אחרי איזה חצי דקה הוא פשוט קפא בלי שום סיבה ובלי הודעה מוקדמת, עשיתי ריסט ולא עזר. שיחזרתי אותו(במצב בטוח לא נתקע), הוא עבד טוב לאיזה יומיים ושוב חזר, השיחזור לא עזר הפעם. פירמטתי אותו ושוב זה חזר. אני כמעט בטוח שזה בעיה בחומרה, כי פירמוט לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? זיכרון אולי? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by owen10,

מה זה DMI? ומה אומרת ההזהרה פה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  7. זה סדר האירועים שקרו מאז שפתחתי את המחשב בבוקר: 1) לחצתי על כפתור ההפעלה, ובמסך הראשון מפתיחת המחשב כתובה שגיאה: oc fail please enter setup to change oc fail settings זה כבר קרה לי בעבר, ופתרתי את הבעיה ע"י החלפת המאוורר של המעבד. כיביתי את המחשב ע"י לחיצה שוב על כפתור ההפעלה. 2) ניסיתי לפתוח את המחשב שוב, אך עכשיו שום מסך לא עולה, אלא רק צפצופים צורמים מתוך המחשב. (כשלפניהם היה סוג של "טיקים" כאלה). הוצאתי את המחשב מהחשמל והוא נכבה. 3) בהפעלה שלישית של המחשב, השגיאה מהשלב הראשון חזרה. מה לעשות? מהי הבעיה? תודה לעוזרים מראש

• 22 תגובות
    • 5.9k צפיות
  8. Started by oferl31,

היי הלוח אם שלי Gigabyte GA-K8NF-9 / K8NF9 Ultra (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) עם צ'יפשסט של nVIDIA nForce4, AMD Hammer כל פעם כשאני מחבר כרטיס PCI כלשהוא יש בעיות משונות . או שהכרטיס לא מזוהה בכלל או שהוא מזוהה אבל לא מצליח לתפקד תקין . לעיתים רחוקות אני מצליח להתקין כרטיס כמו שצריך. מדובר בכרטיסים תקינים שעובדים על מחשבים אחרים . כרטיסים כמו מודם אנלוגי או כרטיס טלוויזיה .. על הלוח יש 4 סלוטים . 3 PCI רגיל ו -1 PCI-E . התיאור של הלוח כמו שכתוב למעלה נלקח מ EVEREST . מה הכוונה כשהוא כותב שיש 3PCI, 2 PCI-E x1 ?? 3 PCI רגי אני מבין . מה זה ה - 2PCI-E x1 האם זה מקור הבעיה שלי ? אשמח לכל עזרה בעניין המעצבןןן הזה . תודה .

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  9. היי קניתי מזמן איזה מצלמת אינטרנט שאני זוכר שהיא עבדה לי.. ופירמטתי מאז ובלהבלה, ועכשיו אני רוצה להשתמש בה... אני מחבר לUSB - *זוהה התקן מצלמה PC CAMERA בלהבלהבלה* אני עושה לו למצוא דרייברים והוא לא מצליח.. ואין לי שום דיסק או דיסקט של דרייברים עם המצלמה.. עכשיו , אין עליה שום דגם או חברהה..מה אני יכול לעשות?? יש איזה דרייברים אוניברסלים למצלמות אינטרנט?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  10. Started by shahar07,

פתחתי את my computer ופצאום ראיתי שחסר לי כוננן, ה DVD איננו, פתחתי DEVUCE MANAGER ותחת הכונן ישנו סימן של התנגשות ובפנים כתוב: Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39) Click 'Check for solutions' to send data about this device to Microsoft and to see if there is a solution available מה אני אמור לעשות ?

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  11. Started by boogie,

יש לי כרגע דיסק SATA אחד בלבד שמותקן במחשב ואתמול ניסיתי להוסיף דיסק IDE נוסף ואז הWINDOWS קרס ולא ניתן היה לעלות אותו בשום מצב (אפילו לא ב SAFE MODE) פשוט בזמן העליה הוא היה מראה את המסך הכחול "המפורסם" ואז עושה RESET, השאלה האם יש קשר כלשהו בין חיבור דיסיקים שהם לא אותו חיבור (האם הכל אמור לעבוד רגיל או שאיאפשר לחבר דיסקים שונים) למה שקרה או שהWINDOWS נדפק בלי קשר לזה?

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  12. Started by hwforcer,

מה אתם מעדיפים? ADSL 5MB או HOT 5MB ? היום עברתי מכבלים לבזק מ5 מגה ל 5 מגה, וה5 מגה של בזק אכן יותר מהירים!! ידעתם?

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  13. האם זה בסדר ?! הפעלתי תוכנה לבדיקת מעבד והוא עלה ל75 מעלות אני ב OC של באס מ200 ל226.. .גם אם הורדתי OC הוא עדיין נשאר על ה75 מעלות האם זה מוריד FPS ? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  14. אז ככה... לפני כחצי שנה קניתי מחשב (את המפרט אתם יכולים לראות בצד) כשקניתי אותו אז המעלות של הרכיבים היו ככה : כרטיס מסך 40 מעלות לוח אמ 15 מעלות מעבד כ - 35 מעלות כיום הטמפרטורה של הרכיבים היא פי 2 יותר ממה שהיה .... הכרטיס מסך שלי 65 מעלות כשהוא במנוחה וזה מתחיל להדאיג אותי.. כנראה גם בגלל זה חלק מן המשחקים החלו לקרטע.. עכשיו לפני שאני פותח את המחשב כדי לנקות שם הכל אני רוצה שתדריכו אותי איך לנקות את המאוורירים ובמיוחד את המאורר של המעבד או שיש איזה פתרון אחר .. ץתודה

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  15. שלום קניתי מחשב חדש לפני כחודש וחצי. הורדתי את כל הדרייברים החדשים של הלוח אם ביוס כרטיס מסך והוא ממשיך להציג לי מסכים כחולים השתמשתי בתוכנה WINDBG וככל הנראה הבעיה נובעת מקובץ ntoskrnl.exe קראתי את המדריך לתוכנה ולמרות שהורדתי את כל הדרייברים החדשים המחשב עדיין עושה לי מסגים כחולים בצורה רנדומלית שאני מפעיל תוכנה (לא כל תוכנה ולא כל פעם אלא באמת בצורה רנדומלית) אני ממש אשמח לשמוע הצעות איך אפשר לתקן את זה בין אם זה להתקין WINDOWS חדש או פירמוט (שעשיתי כבר 5 פעמים) או אם אפשר להחליף את הקובץ הזה בקובץ אחר (אני משתמש ב WINDOWS XP SP2 ) תודה לכולם

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  16. האתר הזה: http://spongewars.com/ האתר לא פועל כבר שבועיים כימעט לכולם הוא פועל רק לי זה לא.. =\ האתר הזה תמיד עשה לי בעיות לא יודע למה אבל הוא תמיד פעל ... אני ניסיתי להוריד firefox והאתר בכל זאת לא פעל.. אני ממש צריך את האתר הזה בקשה משהו יודע מה לעשות?? אה ויש לי spyware doctor אבל גם שהוא לא פועל זה לא נכנס לאתר

• 15 תגובות
    • 4k צפיות
  17. Started by kola,

בהתחלה התעלמתי מהרעש אבל עכשיו זה כבר מחרפן אותי... כל כמה שני' המחשב שלי עושה רעש של כאילו כמה חלונות שגיאה ביחד ומפסיק... כל חצי דקה בערך... מישהו יודע למה זה קורה? הרמקולים שלי זה רמקולים שבאים עם המסך.

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  18. אני מדליק את המחשב, הוא עושה ציפצופים כמו של פצצה שסופרת לאחור ונכבה. לפעמים זה קורה שניות ספורות, לפעמים אחרי עשרים שניות, לפעמים באמצע עבודה. האם זה לוח אם? מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by the kon,

שלום ניקיתי הערב את המחשב ופירקתי את החלקים בשביל לנקות את המאווררים מאבק. לאחר שהחזרתי את כל החלקים וחיברתי הכל המחשב נדלק אבל הוא לא מצליח להגיע לחטעינת המערכת הפעלה, הצלחתי להגיע למצב של בחירת מצב המערכת וכשאני בוחר משהו זה נכבה. מה יכולה להיות הבעיה ומה אני צריך לעשות? המחשב עבד טוב לפני זה ולא היתה לי התקלה הזאת עד כמה שאני זוכר.. נ.ב אני לא בטוח שזה קשור אבל כאשר הפעלתי בפעם הראשונה אז אחד הזכרונות לא היה מחובר אך סידרתי זאת מיד.. תודה

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  20. חבר שלי הוריד מאיזה אתר ווינדואוס מדיה פלייר כי הגרסה שלו הייתה לא מקורית אז לא איפשרו לו מהאתר של מייקרוסופט הלרויד אז הוא הוריד ממקור אחר ומאז המחשב פשוט לא נדלק כמו שצריך וכל מיני אנשים אמרו לו שזה בעיה בלוח אם או הארד דיסק באמת כל זה יכול להיגרם מדבר כזה?

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  21. Started by yiftach2402,

שלום. קניתי מעבד E4300 1.8GH ולוח אם GIGABYTE 965P DS3 ונתקלתי בבעיות חמורות ביותר!!!!! המחשב שמורכב מספק כוח ENERMAX LIBERTY 400W כרטיס מסך 320 MBBFG GEFORCE 8800 GTS 2GIGA זיכרון 667 CL5 ועכשיו הבעיה: המחשב בצורה רנדומלית בדרך כלל קורס בצורת מסך כחול מרגיז ביותר ואומר שהייתה בעיה חמורה ניסיתי להחליף מעבדים וזיכרונות והגעתי למסקנה שכנראה הבעיה היא בלוח אם. אם הבעיה אכן שם אני לא בטוח איך אפשר לבודד אותה, שכן אני ממש רוצה להבין כבר מה הבעיה של המחשב. אם למישהו יש לו רעיונות מה יכולה להיות הבעיה ואולי איך אפשר לבדוק בעיות כאלו (בעיות של מסך כחול) אשמח מאוד לשמוע

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  22. אני תמיד מתקין את הדרייבר מהדיסק של הלוח אם. אני רוצה לעדכן הכל להכי חדש. מישהו יכול לתת לי בדיוק מה הדרייברים? הלוח אם GIGABYTE GA-945P-S3. . אני יגיד לכם מה הבעיה אצלי. הכרטיס מסך שלי X1950 PRO וAA והצלליות לא חלקות מספיק וזה לא צריך להיות ככה. הכל ניסתי אני כבר חצי שנה אם הבעיה הזאת. לכן כמעט למסקנא יוצא שהלוח אם הזה הוא זה שעושה את הבעיה לכרטיס מסך לכן אמרתי אולי לעדכן את הדרייברים להכי חדשים אולי זה יעזור. תודה. ועוד שאלה צריך למחוק משהו לפני שמתקינים את הדרייברים החדשים? או שלא צריך?ישר מתקינים

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by timac,

לקחתי הארד דיסק מהמחשב של אחי פירמטתי אותו ואני בא לחבר בחזרה למחשב שלו עולה לי הודעה MTLDR IS MISSING ללחוץ קונטרול אלט דילט לריסט. מה עושים?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. מישהו יכול לעזור לי אני צריך לסדר שם בדחיפות כמה דברים וזה פשוט לא עובד לי לא יודע למה הוא שאני נכנס הוא רושם ככה: לאחר שאני לוחץ על כן הוא רושם לי : מה אני יכול לעשות שזה יחזור לעבוד? נ.ב-אני המשתמש היחיד במחשב הכוונה שאין ADMIN או משהו תודה רבה מראש !

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  25. יש לי מעבד 4200+ 2 ליבות .. עכשיו שנכנסתי למשחקים היו לי בהם לאגים ... לא קשור לתרד הקודם ( עדיין יש תקיעות במשחקים ו FPS נמוך ) אבל שביטלתי ליבה אחת ... לא היה לאגים ... הלאגים יסתדרו . יכול להיות המשחק לא עובד טוב עם ה2 ליבות ? אותו דבר עם המסנגר הוא פועל חלק עכשיו ... ששולחים לי הודעות אני רואה תחלון של ההודעה חלק מקודם ראיתי עם לאגים .. איך אני מבטל תליבה לתמיד ?... אבל שאני יוכל להחזיר אותה .. תודה פשוט הכל עובד מהר ! !

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים