תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
זה לא האנטי וירוס בטוח זה הגוגל כרום עכשיו קניתי לפני הרבה זמן חלונות מקורי מגרמניה ללא אקספלורר ומדיה פלייר קניתי דיסק און קי של סאן דיסק בארץ שהיה בוא מוכן היישומים שצריך עכשיו קניתי פעמיים או שלוש IDM בגלל שבהתחלה התקנתי לכל הבא את היישום ולא חסמו אותי רק כשפרסמתי בhttp://www.serials.ws/index את פירטי החשבון שלי אז חסמו אותי אז כמו שרשמתי קניתי שוב ואולי גם עוד פעם. עכשיו אני צריך את היישום בגלל שהוא מפצל לי את ההורדות וכך ההורדות שלי מסודרות יותר אם אני אשתמש רק במנהל ההורדות של כרום הוא לא יפצל לי את ההורדות ואני לא ימצא את כל מה שהורדתי בעומס כזה. גם INTERNET DOWNLOAD MANAGER רושם לי את ההורדות לפי כל מיני קטגוריות כמו זמן, שם וכולי... עכשיו אני חושב שכרום כתב שIDM …
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
בכל פעם שאני נכנס עם הדפדפן כרום לאתר YAD2.CO.IL מופיע לי עמוד אפור במרכזו כתוב "אוי לא משהו השתבש בעת דף הצגת דף זאינטרנט זה.כדי להמשיך טען דף מחדש או המשך לדף אחר."ניסיתי הכלבטלתי את כל ההרחבותהסרתי את גוגל כרום והתקנתי אותו מחדשהורדתי מהאתר ADOBE את תוכנת הפלאש האחרונהכלום לא זה עוזר ההודעה על התקלה ממשיכה להופיעלמה זה ???
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
גלשתי עם כרום במשך הרבה שנים פתאום אני לוחץ על האייקון של כרום ושום עמוד לא נפתח. עשיתי ריסטרט למחשב כמה פעמים ואותו דבר שום עמוד לא נפתח מה זה יכול ליהיות ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
עשיתי שחזור מערכת לנקודת זמן, וכרום לא עולה אני מנסה להוריד חדש ולא מצליח כשאני מנסה להפעיל כרום הוא נותן ליה הודעה שאני לא כ"כ מבין מה הוא אומר, אבל נראה לי זה בסגנון שהקובץ לא קיים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום אני מחפש DRIVER לכרטיס מסך GTX970 4BG מתאים ל WINDOWS 10 PRO
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
- 1 follower
-
-
בעיה בהתקנת DRIVER מה מומלץ לעשות תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
- 1 follower
-
-
הי, אני עושה סטרימינג עם כרטיס לכידת וידאו USB במשך תקופה דרך מחשב סטרימינג ייעודי (זאת אומרת שאני מסטרים עם שני מחשבים - מחשב גיימינג ומחשב סטרימינג). יום אחד אני מדליק את המחשב סטרימינג ורואה את צבעי הקשת במקום את מה שאני רואה במוניטור, היום החלפתי בין הכבלים והבנתי שברגע שאני מנתק את הכבל של המסך הראשי (המסך של המחשב גיימינג) אני מקבל את השידור תקין למחשב סטרימינג. כששני הכבלים עובדים בו זמנית אי אפשר לקבל שידור למחשב סטרימינג. עזרה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 394 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס RTX 2060 TUF של ASUS שאני מחבר DVI, עובד שאני מחבר DIsplayport, עובד אם אני מחבר את שניהם, רק Displayport נותן תמונה. שני המסכים הם Dell. (יש דרייברים של המסכים לווינדוז ועשיתי לשניהם איפוס להגדרות יצרן) עדכנתי את FIRMWARE של לוח אם, עדכנתי דרייבר של Nvidia (וגם ניסיתי אחד ישן יותר) משום מה לא מצאתי שיש דרך לעדכן את FIRMWARE של ה2060 הכרטיס הזה בעבר עבד עם 2 מסכים בוודאות רעיונות? תמונה: Midjourny 5.1
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרטיס 6200 tc הבעיה שיש ריצודים במיוחד 60hz אז העלתי ל 75hz הריצודים קצת ירדו אבל לא לחלוטין אז הצלבתי כרטיסים ומסכים ומצאתי שזה מהכרטיס מה אפשר לעשות במצב כזה
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
יש לי לוח GB GA-EX58-UD5 והכרטיס הזה בעצם משדרג אותי פלוס מינוס ללוחות מסדרה הA... אבל באתר של אסוס כתוב שהוא רק ללוחות שלהם. האם יש סיבה שזה לא יעבוד על הלוח שלי? אשמח לתשובה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס עם צ'יפ של VIA, הXP מזהה אותו, אבל הוא לא מזהה שאני מחבר אליו מצלמה שפעם הוא זיהה. החלפתי כבל, זו לא הבעייה. מה לדעתכם הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
כיביתי את המחשב, הרכבתי כרטיס FireWire סטנדרטי, הדלקתי את המחשב, Win XP SP2 התחיל לעלות, בשלב שבו יש מסך שחור עם סמל Windows, ה Progras Bar הכחול למטה הוצג בצורה מעוותת (הפסים הכחולים שרציםם), והמחשב נתקע. שום דבר לא עזר, הסרה של הכרטיס, העברתו לסלוט אחר וכו' - בשלבי העלייה, הפסים הכחולים מתעוותים והמחשב נתקע. התקנתי את חלונות מחדש (כשהכרטיס בפנים), עלה תקין, לאחר ריסטרט מסודר נוסף, שוב אותה תופעה. פירמטתי לגמרי, התקנתי הכל שוב - כעת תקין, והכרטיס אפילו עובד :-) מישהו יודע מה פה קורה פה ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
האם כל כרטיס רדיו FM שהוא בד"כ חלק מכרטיס TV (לכידה / צפיה) מצריך חיבור לכרטיס קול של המחשב ? יש מספר כרטיסים עם יציאת Audio בנוסף לחיבורים אחרים הקיימים בהם, והשאלה שלי היא האם אפשר דרך יציאה זו לשמוע sound מהרדיו ללא כרטיס קול כלשהו ?
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
חזרתי היום מהצבא, וכשהדלקתי את המחשב שלי המסך שלי (dell E248WFP) עבר מיד לPOWER SAVE, (אין אות מהכ. מסך) זה קרה לי כבר פעם, וכל מה שלקח זה ריסט והמחשב חזר לעבודה רגילה. הפעם שום דבר לא עזר, ניסיתי להחליף חיבורים, לחבר אותו לטלויזיה (בVGA) להעביר לסלוט אחר. שום דבר. ניסיתי את ה 9800GT מהמחשב של אחותי והמחשב עובד פיקס. לצערי אין לי מחשב אחר (שיש לו ספק חזק מספיק) לנסות את 4870 עליו. הלדים של הכרטיס מהבהים בהדלקה בצורה תקינה. האם יש לכם הצעות איך לתקן, או שצריך לשלוח למעבדה? תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
ברשותי מחשב ותיק P-4 + 1GB זיכרון אשר לפתע התנתק לו קישור הרשת ( PORT ETHERNET ) . רכשתי כרטיס רשת נוסף אולם עדיין לא מצליח לחברו לרשת הביתית. בדקתי את הכבילה והיא תקינה( מחשב אחר כן מתחבר לרשת מאותו כבל). כיום מותקן על המחשב WIN 7 אולם הבעיה היתה גם כשהיה מותקן עליו XP PRO . ה- MOTHER BOARD של ASUS כשהיה מותקן XP עדכנתי את הדריבר . האם כאשר מתקינים את כרטיס הרשת האלטרנטיבי נדרש לג'מפר משהו? מחפש פתרון כאמור להפעיל את כרטיס הרשת לפני שאני מעיף את המחשב. תודה
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום, לאחותי יש מחשב המבוסס על פנטיום 2. קניתי לה כרטיס רשת אלחוטי לפני שבועיים והיום באתי להתקין אותו. לתדהמתי גיליתי שהוא לא מתאים פיזית לכניסת PCI |: מסתבר שעם השנים הכניסה השתנה כנראה. מה אני עושה? יש מתאם כדי שכניסה ישנה תקבל כרטיס חדש? יש כרטיס רשת אלחוטי לכניסה ישנה? יש מצב שהחנות (אייבורי) יקבלו בחזרה את הכרטיס? זרקתי כבר את הקופסא |: תודה.
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום ניסיתי לחבר כרטיס TV פשוט לסלוט PCI. הכרטיס מזוהה בdevice manager אבל עם עיגול צהוב שבתוכו סימן קריאה. אם אני לוחץ עליו בdevice manager רשומה לי ההודעה: This device cannot start (code 10) התוכנה של הכרטיס לא מזהה אותו בכלל. החלפתי סלוט ושם הכרטיס עובד מצוין. ניסיתי לנקות אבק עם לחץ אוויר ולהכניס את הכרטיס שוב לסלוט הראשון אבל שם זה לא עובד בכל זאת. הבעיה היא שאם אני שם את הכרטיס בסלוט השני אז הוא חונק את הכרטיס מסך, ולכן אני לא מתכוון להשתמש בו בסלוט הזה. האם ניתן לעשות משהו בעניין? הערות: הכרטיס המסוים הזה מניסיוני עושה בעיות עם סלוטים במחשבים שונים. הסלוט שבו הכרטיס לא עובד, היה בשימוש כשנה וחצי בלי בעיות עם כרטיס אחר שאותו הוצאתי לפני כמה חודשים בגלל שלא הייתי צרי…
-
- 9 תגובות
- 975 צפיות
-
-
קניתי כרטיס משולב עס צ'יפסט של VIA אבל לא הצלחתי לשלב אותו במחשב. החלפתי לשני כרטיסים נפרדים, אחד USB והאחר FIREWIRE וזה עובד. צ'יפסט כנ"ל - VIA. מודל אחר של כרטיס משולב, גם הוא של VIA לא עובד בשני מחשבים שונים. מי מכיר? מי יודע למה? תודה
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
האם הדבר אפשרי ויעבוד ? פיזית הוא מתאים לחריץ.
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
למה כרטיס radeon 9200 לא עובד לי על לוח שתומך עד AGPx4 יש לי לוח של ECS דיי ישן עם תמיכה ב AGP x1/x2/x4 + כרטיס מסך O/B ויש לי כרטיס מסך radeon 9200se 128mb 64bit AGPx8 שהלוח לא רוצה לעבוד איתו לעומת זאת שהכנסתי כרטיס מסך geforce fx5200 agp x8 זה כן עבד וגם שניסיתי geforce 2 mx400 AGP x2 זה עבד.. יש איזה סיבה שהרדאון לא יעבוד ב AGP x4 או יש משהו בביוס שאני צריך לשנות כדי שזה יעבוד?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
היי אני מנסה לעבור ל144hz במסך החדש כמובן שהוא 144 ובהגדרות מופיע לי רק עד 60 איך אני עושה את זה מחובר hdmi
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
דוד שלי קנה מצלמת וידאו קטנה של סוני. הנוסף הוא קנה כרטיס זיכרון 64BG של סאנדיסק. כרטיס אקסטרים קלאס 10 וגם U1. העניין הוא שהכרטיס משגע את המצלמה. המצלמה לא מזהה אותו ב-75% מהפעמים ודורשת להוציא ולהכניס מחדש. במחשב הוא עובד בלי בעיה בכלל. גם במצלמה אחרת הוא עובד. כדאי לנסות להחליף אותו באחריות? יחליפו לי בכלל? (נקנה בשבוע שעבר). מצלמת הוידאו עובדת בלי בעיות עם כרטיס 64GB של סאמסונג... עריכה: המצלמה היא Sony hdr-cx220e הכרטיס הוא סאנדיסק אקסטרים 64GB
-
- 14 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב dell חדש עם כונן 256 ssd שכנראה לא יספיק לי ובמקום להחליף אותו עכשיו ראיתי שיש לח קורא כרטיס sd במחשב האם אפשרי לשים נגיד כרטיס sd קבוע ולהגדיל ככה את הזכרון לאסחן בוא תמונות וכאלה ואז את התוכנות שעובד איתם להשאיר לזכרון במחשב זה יכול לעבוד טוב?
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם חיברתי כרטיס SD עם מתאם למחשב לצורך גיבוי התמונות, ובעודי מעלעל בתמונות המסך השחיר וקפצה חלונית NOD32 בהצעה לבצע סריקה לכונן, אישרתי, הסריקה עברה בהצלחה אך מאז אי אפשר להיכנס לכרטיס ומופיעה ההודעה הבאה - the volume does not contain a recognized file system/ please make sure that all required filr system drivers are loaded and the volume is not corrupted והמחשב מציע לי לעשות אתחול לדיסק מה עושים??? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-