עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by toys in space,

הבעיה שלי היא שאני מגביר את הרמקולים אז שומעים רעשים של חריקות חזקים שמגיעות מהמיקרופון המובנה שבמצלמה. שהרמקולים על עוצמה נמוכה לא שומעים את החריקות המוזרים האלה. שדיברתי עם איש מיקצוע הוא אמר לי שצריך לבטל שהמיקרופון יעביר צליל לרמקולים. השאלה שלי איך עושים את זה ? יש לי realtk ועשיתי "השתקת רעשים, וביטול הד אקוסטי "והרעשים עדיין מופיעים לי בעת הגברת עוצמת הרמקולים למישהו יש פיתרון?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. היי. יש לי HD4850,בזמן האחרון יש לי סוג של ארכיפקטים,נגיד שאני רואה סרטון ביוטיוב זה לא מראה את הוידאו זה מראה לי מסך ירוק וזהו. כאילו שהלך לי הכ.מ או משהו כזה,נגיד שאני פותח את הפיפא לדוגמא,זה מראה לי ריבועים ירוקים כאלה(זה ארכיפקטים לא?),מה הבעיה פה אז? פרמוט מחשב יכול לעזור? יכול להיות גם שזה בגלל מחסור בזכרון RAM?,יש לי כרגע 2 ואני על ווינדוס 7. טמפ' מGPU-Z אני לא יודע אם הבעיה היא בזה,אני זוכר באותה תקופה שרק יצאה סדרת 48XX היו כאלה שזה היה להם על 90 מעלות במנוחה,מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by L1ron,

שלום לכולם,לפני שבוע בערך,בלי כוונה נתתי מכה למארז מלמעלה,לא כזאת חזקה,אבל מכה..ואחרי המכה המחשב קרס,ושמעתי פיצוץ קטן מהרמקולים. לקחתי את המחשב לחברה ,ותוך כדי שהחליפו לי מעבד,גם גילו שהכרטיס מסך תקול והחליפו. עד שהכ.מסך הגיע הייתי עם אחד חלופי כמה ימים, HD 5670 ,ולא היה לי סאונד מלכתחילה, שדיברתי איתם הם אמרו שזה בגלל שהכרטיס מוגדר לHDMI ,אבל הכ.מסך הקודם שלי היה גם ככה HDMI והייתי מחבר אותו בDVI , כרטייס HD6850 . עכשיו שלקחתי את הכרטיס התקין(HD6850) שגם היה לי אותו מלפני זה,עדייןן אי לי סאונד.. הבןאדם בחברה אומר שזה משהו בהגדרות ולא בחומרה .. יש למישהו עצות?דבר ראשון אני לא מבין איך קרתה הבעיה ,אבל נגיד והיא קרתה איכשהו..וזה לא כזה משנה איך זה קרה..איפה אפשר לבדוק הגדרו…

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  4. היי, יש לי בעייה שהיא כבר הרבה זמן במחשב, והיא שלאחר משחק קצר של כ-10 דקות ב-Bad Company 2, הכדורים כאילו לא פוגעים באנשים, לא בדקתי את זה, אבל כנראה (ורואים) שזה ירידת FPS. חשוב לציין שהמשחק הזה שרף לי כרטיס מסך ולוח אם בעבר...מאז קניתי מחשב חדש שהמפרט שלו הוא: Intel Core 2 Quad Q8300 2.5 GHz 2GB RAM Nvidia (Gigabyte) GT220 1GB RAM DDR3 לאחר בדיקה ב-HWMonitor , המחשב שלי מגיע ל-65-70 מעלות אחרי שאני יוצא מהמשחק. המחשב הזה בהתחלה הריץ את BC2 מצויין, והמחשב הזה כבר כמעט שנה. הבעיות התחילו בערך לפני 3 - 4 חודשים והחמירו מאז. (אם לפני 4 חודשים ה-FPS ירד לאחר 6 שעות משחק, היום זה אחרי פחות מ-10 דקות!) אשמח לעזרתכם, בתקווה שהבעייה מפורטת כמו שצריך ושהאשכול נפתח בהתאם לחוקים. ת…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Ash Binary,

הלוח (מחשב שלם) נזרק ממעבדת מחשבים אם 2 קבלים מנופחים. החלפתי אותם MSI K9N Neo MS-7260 Ver 1.0 עכשו אם אני מדליק את הלוח (אם המעבד שהיה בו + כרטיס מסך 6200 שאני הוספתי - ללוח אין מובנה) הוא מצפצף כך : -- - - - - - - - - אחריי כמה שניות מהירות המאוורר יורדת לחצי והוא מצפצף צפצוף נוסף "רגיל" כמו של מחשב תקין, אבל המסך נשאר מכובה אם אני מדליק את הלוח ללא זיכרון אין צפצופים בכלל הזיכרון והכרטיס מסך שאני שם בו תקינים (עובדים במחשב אחר). את המעבד אני לא יכול לבדוק

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  6. Started by DarkSlide,

שלום, לפני בערך כשבוע התחיל מסך המחשב שלי (מחשב נייח, חדש יחסית בן שנה, המסך בן 3 וחצי) להפסיק לפעול, הכוונה היא שבהתחלה הייתי מדליק את המחשב והמסך היה נדלק רק לאחר כמה דקות לפעמים אפילו חצי שעה ושעה, עד שאתמול הוא פשוט לא נדלק כלל, המסך תקוע על מצב בנורה שהיא כחולה ומהבהבת, כשעד אתמול הוא היה מהבהב בכחול רק עד שהוא נדלק, כשהמחשה היה מכובה הנורה הייתה כתומה אך כעת גם שהוא מכובה הוא מהבהב בכחול. בכל מקרה אשמח אם יש לכם הצעות לפתרונות.. בעיקר אשמח אם תוכלו לפי הפירוט הזה להגיד לי מה יותר סביר ומה פחות סביר שהייתה הבעיה, זה לא קרה לאחר הפסקת חשמל והמחשב כאמור חדש יחסית. יש צפצוף של הלוח אם בהדלקת המחשב. בנוסף אם זה פרט חשוב, במידה ואני מנתק את המסך מהחשמל (כשהוא מנותק מהמחשב…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. כפי שקראתם כבר מהאשכול הקודם הכרטיס מסך ניזוק עקב OC והוא עובד באופן חלקי. רק אם מתקינים את הדריוור שלו ומפעילים אותו דרך מנהל ההתקנים אז יש בעיה ואי אפשר לראות כלום. יהיה לי קונה (כבר היה אבל אבא שלי מתכוון למכור ביותר) ואני חייב לדאוג שהווינדוס יחסום בפניו את האפשרות להתקין את הדריוור של הכרטיס מסך כמובן שנגיד לו את הנזק אבל אני לא רוצה בכל זאת לקחת סיכון שהוא יתקין ויהרוס את הכרטיס מסך לחלוטין חשוב לי שהוא לא יוכל להתקין במטרה להגן על הלפטופ וזה יהיה כאמצעי בטיחות איך אפשר לעשות את זה? שקלתי התקנת XP אבל בסוף חשבתי על הרעיון הזה מתוך הנחה שיש סיכוי שהוא יחליף לווינדוס 7 ובגלל שהוא לא מכיר את הלפטופ מספיק טוב(למרות שנודיע לו על הבעיה) קיים חשש גדול שהוא יהרוס אותו בגלל …

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  8. Started by BEN903,

מדובר בכרטיס ATI מסדרת 6900 עם 2 גיגה זיכרון לאחר משחק של שעתייים יש פיצול במסך ,( קרה בכמה מסכים ) וזה נשאר גם כאשר יוצאים לדסקטופ.... המשחק הוא קריסיס 2 עם כל האפציות על אולטרא ורזולציה גבוה בכל מסך שנוסה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  9. שלום לכולם ! המחשב של אחי כבר כמה שבועות נכבה באופן קבוע בשעת מאמץ. מהסתכלות מהירה בביוס נראה שטמפרטורת הכיבוי מוגדרת על 75 מעלות צלזיוס. המחשב די נקי מאבק, אך יש לו רק מאורר מארז יחיד מקדימה (מכניס אויר). האם כדאי להתקין מאורר מאחורה\בצד שיוציא אויר ? כמו כן, מאז קניית המחשב לא החלפנו את המחשה הטרמית. לבסוף, הרצתי את LinX על הגדרות ברירת המחדל וכעבור מספר דקות המחשב נכבה ושמתי לב שבשעת הכיבוי המעבד עבר את ה-75 מעלות. האם זה מסוכן לעלות את טמפרטורת הכיבוי בביוס מעל ל-75 צלזיוס (מעבד core 2 duo E6600) מפרט מלא : Intel Core 2 Duo E6600 Thermaltake BigTyphoon DFI Infinity 975X/G Nvidia Geforce 9800 GTX 4GB DDR2 800 MHz Enermax 500-550W (לא סגור על ההספק…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. יש לי כרטיס 9800GT, אחרי כמה פעמים שהמחשב נתקע כל הזמן החלטתי לפתוח אותו וראיתי שהמאורר של הכרטיס מסך נשרף. הוצאתי את המאורר וחיברתי לו מאורר של מארז [משהו דיי חזק] ואז חיברתי אותו חזרה למחשב והוא עבד חלק לאיזה שעה וחצי ואז שוב נתקע. הטמפ' של המעבד על 30 מעלות ואין וירוסים או משהו בסגנון יכל להיות שהכרטיס נהרס?

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  11. Started by d1v,

שלום לכולם. למחשב הישן שלי פתאום יש בעייה..אני מפעיל אותו,אבל המסך לא נידלק,כמו כן אין אורות במקלדת (של ה NUM ה CAPS לדוג').הוצאתי כל כבל USB בעת ההדלקה.. מה יכולה להיות הבעייה ?

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  12. Started by yamanman26,

שלום! אשמח מאוד אם למישהו תהייה הצעה טובה לפתרון כי אני כבר יוצא מדעתי.. בשבוע האחרון רכשתי מחשב עם לוח אם - Asus P8H67-M PRO B3 S1155 והתקנתי עליו מערכת win 7 ultimate ללוח כרטיס קול onbord של realtek עד כה המחשב הישן עם יציאת 2.1 היה מחובר לרסיבר HTR-6040 של yamaha כעת גם כשאני מחבר את החיבור של הסאונד מאחורה (5.1) וגם כאשר לחיבור מקדימה - שזוהה רק כאשר שיניתי הגדרה ל- AC97 שומע את כל השמע דרך הסנטר.... אשמח אם יש מי שמבין ויוכל לעזור! תודה!

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  13. Started by Yuval_Y,

שלום נתקלתי בבעיה במחשב שכאשר אני מדליק אותו הוא פועל, כלומר שומעים את המאווררים עובדים, אבל כלום לא עולה במסך (וגם אין את הציפצוף ששומעים תמיד בהדלקה של המחשב) החלפתי ספק כח (לאותו דגם של ספק כח חדש) וזה לא פתר את הבעיה G&T 500W מה שכן: כאשר אני מכבה את המתג של הספק כח, ומדליק את המחשב, הוא פועל לחצי שניה ונכבה (מעין פריקת מתח) ואז כשאני מדליק את המתג ושוב מדליק את המחשב, המחשב עובד כאילו לא קרה כלום חשוב לציין שבכל הדלקה של המחשב לאחר כיבוי צריך לעשות את הפעולה הזו מחדש מה הבעיה? תודה מפרט המחשב Computer: Computer Type ACPI Uniprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack [ TRIAL VERSION ] Internet Explorer 8.0.6001.18702 (IE 8.0) …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by eyalkrembo,

טוב יש לי בעיה מסוימת שממש מרגיזה אותי, המחשב שלי נכבה כל כמה שעות ולפעמים כל כמה דקות... הבעיה היא לא כתוצאה מחימום יתר (בדוק.), בדרך כלל זה קורה אחרי ששיחקתי במשחק אבל זה לא תמיד זה יכול לקרות לי בכל מצב. לא ניסיתי לבצע אוברקלוק על המעבד או כרטיס מסך... החלפתי זכרונות כבר ועדיין זה ממשיך. מפרט למי שצריך לדעת: מעבד : AMD Phenom II x4 965 3.4ghz לוח אם: ASUS MotherBoard M4A88T-M קירור: Scythe Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler‎ כרטיס מסך: INNO3D GTX470 1248MB GDDR5 DX11 ספק: 620W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-620 (מקסימום מעלות במהלך משחק 40מעלות) בדקתי את החיבורים לשקעים והכל תקין. יש לכם רעיון למה זה מרסט כל הזמן? עריכה: לפעמיים יש כמה צפצופים כשהמחשב…

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  15. קניתי לפני שבועיים כונן נייד חיצצוני 2 טרה של western digital essential my book דגם : wdbacw0020hbk בדקתי בניהול כוננים וראיתי שזה מזהה את הכונן כלא מאותחל . הבעיה היא שיש לי קבצים ממש ממש חשובים ששמתי בכונן החדש הצלחתי להפעיל אותו במשך 3 ימים ופתאום לא עובד ומאז הבעיה. מקווה לעזרתכם שתגידו לי אם אפשר להציל את הקבצים ואם אחרי זה צריך לאתחל תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. שלום, אנסה לתאר את הבעיה באופן המלא ביותר. חומרה: GA-X48-DQ6 - לוח 3 דיסקים פיזיים: 80GB SSD של אינטל X25 - ראשי (מערכת הפעלה WIN7 64 HOME) 1TB CARVIER BLACK - דאטא ראשי 1TB CARVIER GREEN - דאטא גיבוי אני מנסה לגבות סדר גודל של 300 ג'יגה מה-BLACK ל-GREEN. מהירות ההעברה הקבועה היא 7MB/S - מן הסתם איטי בצורה מחרידה. אשמח להצעות.

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  17. Started by asaf556,

שלום המקלדת שלי מיקרוסופט x6 חדלה סתם ככה לפעול בערב היא היתה בסדר בבוקר היא כבר לא מגיבה בכלל כאילו היא לא מחוברת לא שיניתי כלום ולא נגעתי בכלום אשמח לרעיונות לסיבה לתקלה

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  18. בזמן האחרון מדי פעם המחשב קורס לי פתאום בצורה ברורה שהוא נתקע ואז עולה לי מסך כחול שעד כמה שאני זוכר שאמרו לי פעם זה אומר שיש בעיה בחומרה במחשב. המסך הכחול נמשך רק כמה שניות בודדות אז אני לא ממש מצליח לקלות ממנו משהו רק "...Damage......". בפעם הקודמת זה היה הכרטיס מסך (לפני יותר חצי שנה). זה לא קורה לי כול יום, הפעם האחרונה היה אתמול ולפני זה היה שבוע לפני.... . היה לי יום שהיה לי פעמיים בהפרש זמנים קטנים וכשעדכנתי דריבר חדש ללוח אם זה היה נראה שהכול הסתדר כי לא עלהלי המסך הכחול לאיזה שבוע וחצי אם אני לא טועה... עזרה בבקשה ???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by RoCKeR121,

היי אנשים לפני מספר ימים(בשיא החום) המחשב הנייח שלי עשה ריסט לעצמו ונתן לי איזה הודעה מוזרה overclocking faild (ואני לא עושה אוברקלוקינג) ונתן לי בחירה אם להמשיך או להכנס לביוס. ליתר בטחון נכנסתי לביוס ועשיתי ריסטור דיפולט. המחשב המשיך לעבוד לעוד כמה דקות עד שהוא נתן ההודעה הזאת שוב ובאותו רגע החלטתי לתת לו להתקרר וכביתי אותו. מאז המחשב נדלק אבל לא עולה, הצג אפילו לא נדלק. בכל מקרה בזמן שהוא עשה ריסט הפעלתי עליו הרבה עומס - 16 כרטיסיות בFF ועוד כמה בכרום, נגן מוזיקה ותוכנות שרצות ברקע. המחשב בן 4 שנים ועד עכשיו לא עשה שום בעית חומרה. המחשב רץ עם XP מקורי. המפרט שלו intel core2 duo e6400 לוח אם של אסוס(מצטער אבל אני לא זוכר איזה כרגע נראה לי P4 משהו) 2x512 זכרון של קורסיי…

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  20. Started by tartan,

המאוורר האחורי לא עובד למרות ב TEMP 1 הטמפרטורה היא 46 מעלות. כאשר אני מפעיל את המחשב המאוורר האחורי עובד מספר שניות. ולאחר מכן הוא מפסיק, באיזה טמפרטורה הוא צריך לעבוד שוב. בדקתיגם בביוס system temp 48 c cpu temp 45 c

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  21. Started by idan1112,

המחשב שלי מחשב פנטיום 4 רגיל , עובד והכל סבבה הבעיה היא כזאת ברגע שהשולחן (המחשב יושב על השולחן)מקבל מכה שום דבר לא זז יותר , לא מקלדת ולא עכבר מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  22. Started by sdusdus,

בכל המשחקים אני מקבל צללים מפוקסלים.אם זה COD,METRO,GTA,DEAD RISING 2,MAFIA 2 וDEAD SPACE 2. החלפתי שלוש(!!!!) כרטיסי מסך ועדיין יש תבעיה. הסרתי והתקנתי עם DRIVER SWEEPER ,REVO UNINSTALLER CCLEANER תדרייברים יותר משלוש פעמים וניסיתי חמש גרסאות!!! של דרייברים ישנים או בטא. DIRECTX תדבר הזה הסרתי עם DHU יותר מעשרים פעם והתקנתי מחדש עם גרסאות שונות ומגוונות ועדיין Same Shit תמונות: cod 6 DR2 POP http://img268.imageshack.us/img268/1050/princeofpersia201001200.jpg dmc4 http://img225.imageshack.us/img225/3976/dmcs4vg0.jpg AC2 http://imageshack.us/f/293/clipboard01lx9.jpg/ מישהו מוכן לעזור לי בבקשה למה אני על סף יאוש!!!!!!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  23. Started by djtut111,

שלום אני לא יודע באיזה פורום לפרסם את הבעיה הזאת ולכן אני מפרסם אותה כאן יש לי מחשב נייד DELL D620 עם WINDOWS XP SP3 ברגע שאני מחבר את כבל הUSB של המדפסת XEROX PE16 הוא מקפיץ לי הודעה שההתקן USB לא מזוהה או UNKNOWN USB DEVICE וזאת לאחר שכל הדרייברים מותקנים ואין סימני קריאה או שאלה על ההתקנים במנהל ההתקנים אשמח עם תעזרו לי לפתור את הבעיה הזאת כי כרגע איני יכול להשתמש במדפסת תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by The Father Simon,

יש לי בעיה מאוד מוזרה עם מחשב חדש, לוח של ASUS עליו מובנים כרטיס רשת, מסך וקול. מאז שהתקנתי עליו את הווינדוס (Windows 7) היו כל פעם בעיות מוזרות. בתחילה היו תופעות של Restartים כל כמה זמן עם מסך כחול לפניו שהתריע על MEMORY_MANAGEMENT הבעיה כנראה נפתרה אחרי שהתקנתי את הגירסה הכי חדשה של ה-Driver של הכרטיס מסך (Intel HD Graphics). (כרטיס מובנה - ניהול הזיכרון הוא מול המחשב וכנראה עשה בעיות). נשארתי עם בעיות התקנה, משום מה לא מצליח להתקין את Acrobat Reader 10 למרות שהורדתי אותו משני מקומות שונים כולל האתר של Adobe עצמם, כעת גם ההתקנה של Photoshop cs 5.2 לא עובדת והתופעה היא הודעת שגיאה מוזרה באמצע ההתקנה וחזרה אחורה של תוכנית ההתקנה. מה שהכי חשוב לי, כי לתוכנות הנ"ל יש תחלי…

25. שלום יש לי לוח GIGABYTE X58A-UD3R, ויש לי דיסק WD פספורט USB3 כשאני מחבר את הדיסק לחיבור ה USB3 הכל עובד מצויין. כשאני מדליק את המחשב והדיסק מחובר למחשב, המחשב לא עולה ונתקע בחלון הפתיחה של החלונות 7. רק שאני מנתק את הדיסק ועושה ריסטרט המחשב עולה כמו שצריך, הדרייברים מעודכנים. יש פתרון יצרתי?

• 3 תגובות
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.