עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Stingray,

בפורמט MPG ואני לא שומע סאונד. יש לי את KLITE CODEC מותקן... מה יכולה להיות הבעיה? בכל שאר הסרטים אני כן שומע.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  2. שלום פרמטתי את המחשב לפני 3 ימים ככה אין לי כלום על המחשב חוץ מסנג'ר איסיקיו ואנטיוירוס אווסט... זה הכל וכמה שירים והמחשב זז לי לאט מגיב לאט ולפני הפירמוט זה לא היה ככה האינטרנט היה מהיר המחשב היה מהר תגובות מהירות ..עשית סריקה של וירוסים ולא היה לי עשית סריקה של מרגלים וגם כלום אני ניכנס לאינטרנט הוא לא זז לי שנה עד שהוא מעלה לי אתר הוא ניתקע הרבה.. מוזר לי העניין הזה של המחשב ככה.. יש לי ווינדוס XP זיכרון 768 פנטיום 4..מהירות אינרנט זה 3 מגה משהו טוב.. אבל כל אתר אבל כל אתר הוא ניכנס לי באדישות אבל שאני אומר אדישות ממש כמו צב אפילו צב יותר מהיר מהמחשב שלי משהו לא יאמן אני לא יודע מה יכול להיות הבעיה..

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  3. Started by Rose,

שלום לכולם, יש לי מכשיר Palm One ZIRE 72s אני מעוניינת לשדרג אותו לGPS האם מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה ומה אני אמורה לקנות בכדי שזה יקרה? האם אני צריכה רק מקלט ואנטנה? איך יודעים איזה מקלט לקנות? ראיתי שיש כל מיני.... עם כמות ערוצים שונה. ראיתי שב EBAY המקלטים זולים בהרבה מאשר בחנות פה. אם אני רוכשת מקלט מחו"ל האם לא תהיה לי בעיה עם עברית או שאין קשר. כרטיס מפות זה גם משהו שאני חייבת לקנות? אשמח לקבל כמה שיותר אינפורמציה. אני ממש ממש חדשה בנושא ורוצה מאוד ללמוד. בתודה מראש. רוז.

4. שלום קניתי זיכרון ddr2 נוסף ואני פשוט לא מצליח להכניס אותו לסלוט. וידאתי שאני מכניס אותו בהתאם ל"חור" ששמבדיל בין הכנסה נכונה ולא נכונה. אני מצליח להכניס את הזיכרון כחצי דרך אבל הוא מתעקש לא להיכנס יותר, כנ"ל עם הזיכרון הקודם. כשאני מנסה להכניס את הזיכרון נשמע כאילו יש חול בתוך הסלוטים הפנויים - אף פעם לא השתמשתי בהם. הוצאתי והכנסתי את הזיכרון הקודם בקלות לסלוט שלו ושם לא שומעים כאילו זה מלוכלך. ניסיתי לנקות עם לחץ אוויר, למרות שזה לא נראה מלוכלך. הצלחתי גם להכניס את הזיכרון החדש בסלוטים שהיו בשימוש די בקלות. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  5. Started by ndv,

יש לי מחשב פנטיום 4 ישן שהוא נדלק אך לא קורה שום דבר. הוא מפעיל את המאווררים אבל אין שום דבר על המסך ואים שום צפצופים שאשר אני מוציא את הזיכרונות ואת הכרטיס מסך. מה עושים ? יש מצב שנשרף הלוח אם ?

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  6. Started by ofirrjd,

היי, לאחרונה קיבלתי מסך כחול ב XP. הרצתי בדיקה עם memtest וקיבלתי error. העניין הוא שהתקלה מתקבלת כל הזמן באותה נקודה בדיוק, כתוב במסך הבדיקה של memtest באחת העמודות - 1950.5MB כאשר הדפוס הנבדק הוא משהו כמו fefefefe. כמובן, הבאתי את הזכרונות ל KSP, הם בדקו, הריצו אפילו כמה לולאות ב memtest ונאדה, כלום, הזכרונות תקינים. אצלי, הורדתי את הזכרונות, ושמתי את הישנים שלי ואין שום בעיה, מכאן, שאין בעיה בבורד. כעת יש לי כמה שאלות: את הזכרונות (שני מודולים של 1G של קינגסטון) אני שם עם עוד שני מודולים אחרים (2 של 256MB של הייניקס). כל הזכרונות הם CL3 DDR400 האם יכול להיות שכאן הבעיה, האם זה אפשרי בכלל שזכרונות שלא מאותו יצרן יהוו בעיה למערכת? יכול להיות שהזכרונות החדשים לא תואמים לב…

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  7. Started by dannyb123,

קניתי מסך LCD benq fp71g+ אתמול, והיום הוא התחיל פשוט להבהב תמיד. לפעמים זה יותר ול]עמים זה פחות. מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  8. Started by skot,

ניסיתי ללכת קצת לפי המדריך שהביאו פה. לא הבנתי אותו כ"כ אז העלתי את הקבצים http://www.f2h.co.il/106171 תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  9. שלום לכולם יש לי מיקרופון שהייתי משתמש בו עד לפני כמה ימים במחשב הקודם שלי ואז ביום שני קיבלתי את המחשב החדש עם לוח של ג'יגהבייט ga-m55s-s3 ואני לא מצליח להפעיל את המיקרופון... הוא עבד לי פעם אחת ואחרי כמה שניות הפסיק אני לא זוכר על מה לחצתי בתוכנה הזאת של הכ.ק... מישהו יודע מה עושים? תודה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by roi503,

אוקיי אז ככה התקנתי ווינדוס XP ושחכתי ליצור מחציות אז נעלצתי ליצור כונן נוסף (מחיצה) דרך הבוט שמדליקים תמחשב.. ובטעות יצרתי כונן והתקנתי שוב עליו XP אז ככה שיש לי שתי ווינדוסים בשני כוננים: C E כיצד אני מוחק תווינדוס מכונן E ומשאיר בכונן C בצורה נכונה...

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  11. Started by ynvymn,

מחשב ראשון: מחשב נייד HP Pavilion Ze2152ea לא נדלק, אחרי פירוק והתקנת הסוללה יש איזה שהוא הבהוב של שניה מנורת-ההפעלה אחרי לחיצה על הפעלה. אותו כנל לגבי חיבור לחשמל עם או בלי סוללה (הבהוב של שניה) . לחיצה נוספת על הפעלה לא נותנת אפילו הבהוב מנורת-ההפעלה, רק לאחר פריקת מתח היינו פירוק סוללה\ניתוק מחשמל. - קראתי בפורום שאולי ישנה בעיה בסוללה הפנימית - הגעתי לסוללה הפנימית ואין בעיה היא מלאה. המחשב עבד במשך 3 שנים בלי בעיות מיוחדות (אני גר באיזור חם מאוד ולא היו בעיות התחממות) , וגם תוקף האחריות עבר. האם זה מה שאני חושש ? הלך הלוח\מעבד ?? :s05: מחשב שני: מחשב נייד HP Pavilion Ze4615 שיובא אישית מארה"ב לפני 4 שנים (לא באחריות..) גם כן אותו מצב (הבהוב של שינה בלחי…

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  12. יש לי מסך מסוג BENQ FP93GX 19' INCH. עד היום הייתי מחבר אותו דרך VGA ובעזרת מתאם לכרטיס מסך (8600 GT). אתמול ניסיתי לחבר אותו עם כבל DVI רגיל וברגע שאני מדליק את המחשב הוא מראה לי את המסך הרגיל שבו הוא סופר 256 MB זכרון של הכרטיס מסך ואז הוא אמור לעבור למסך שבו רשום FOXCONN החברה של הלוח אם שלי אבל במקום הוא רושם על המסך signal not found ומאתחל. עזרה? תודה מראש=] יש לציין שדרך VGA הוא עובד בלי בעיה וכשחיברתי את המסך ב2 הכבלים למחשב הוא זיהה את שניהם אבל לא רצה לעבוד על DVI

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  13. Started by טל אזולאי,

יש לי תמישחק NEED FOR SPEED CARBON ב38 חלקים .. הבעייה שהוא מבקש מימני קוד בישביל ליפתוח אותו ואני לא יודע מה הקוד !!! מה אפשר לעשות ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by event,

עד עכשיו לא ממש שמתי לב לזה, אבל כשחיברתי אוזניות לרמקולים אפשר לשמוע רעש של "שלג" או "גשם" איך שבא לכם לקרוא לזה. שמתי לב שכאשר המעבד\כ.מסך מעבד מידע הרעש גובר - לדוגמא כאשר נכנסים לאתרים חדשים או כשמפעילים תוכנה. ניסיתי להדק את החיבורים וזה לא ממש עוזר. בהתחלה האוזניות היו מחוברות דרך הרמקולים של לוג'יטק. אז ניסיתי לחבר ישירות דרך החיבור הקידמי של המארז. והרעש עדיין קיים (מה שמגביר את החשב שזה בעיה של הק.קול\לוח אם) איך אפשר לטפל בבעיה? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 785 צפיות
  15. Started by HeDesXs,

הביאו לי 2 מחשבים אז באחד ההארד דיסק בא דפוק אז זרקתי אותו אז רציתי להעביר את ה HD בין המחשב הישן יותר לחדש יותר הקטע הוא שכדי להוציא אותו אני הייתי צריך לפרק את הכל כי היה בורג שאי אפשר להגיע אליו מהצד הפתוח אז בקיצור פירקתי אני הרכבתי אותו עכשיו שוב עם הHD (בעיה במחשב החדש יותר) ואופ המחשב לא נדלק אני חיברתי את הכל HD כונן כונן A חיברתי את ה20 פינים ללוח אם חיברתי את ה IDEים של כולם ועדיין לא עובד אז מה לעשות!?!?!?! (אין לי איך לצלם....)

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by yehieldn,

שלום, יש לי מחשב ישן (פנטיום 3 500) אני רוצה לפרמט אותו להשים לו ווינדוס אקס פי או 98( מה אתם ממליצים?) כשאני בא להתקין ווינדוס אקס פי, בהתחלה הוא עושה מן טסט מימורי (test memory) שזה לוקח המון זמן (10 דק' ויותר) אח"כ המחשב לא קורא את הסידירום שיחקתי בביוס ובכבלים ואז הוא מצא את החומרה. עכשיו לפעמים הוא מעלה את הדיסק ולפעמים לא כשהוא לא מעלה הוא רושם boot from atapi cd-rom ואז אחרי 5 דקות הוא רושם לי נכשל. ואז הוא כביכול מעלה את הווינדוס אבל הסיבה שאני רוצה לפרמט כי הווינדוס לא טוב הוא רושם שנמחק קובץ ה- system מהמחשב והוא אינו יכול להעלות את הווינדוס. לפעמים הוא קורא לי את הדיסק ואז שמופיע המסך הכחול של ההתקנה של הווינדוס אחרי כמה זמן הוא כותב שהקובץ vga.sys corrupt אני …

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  17. Started by AleXGanGSteR,

לא מזמן קניתי את המארז NZXT APOLLO ... ויש לי הרגשה כאילו המאווררים שם בקושי מסתובבים. אני שם יד מאחורה ואני לא מרגיש שהוא מוציא אוויר בכלל. יש לי ספק ג'נרי של 400W נראה לי CODEGEN או משהו כזה. אני חוסך לספק חדש אז בנתיים אני משתמש בישן שלי. האם יש סיכוי שאין מספיק כוח בשביל להפעיל את המאווררים על המקסימום שלהם? והאם ישנה דרך לבדוק באיזו מהירות הם מסתובבים? אם זה חשוב ... אז המפרט שלי הוא: INTEL PRESCOTT 3GHZ(קירור של זלמן) 2*512 G.SKILL RAM WD 120GB 7200RPM SATA NEC DVDRW LEADTEK GEFORCE 6800GS אני חושב שזהו. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  18. שלום אנשים. יש לי בעיה מוזרה ומעצבנת במחשב,וקיוויתי שתוכלו לעזור לי.. אקיצר,בכל פעם שאני מדליק תמחשב,אחרי שתיים שלוש דקות בווינדוס הוא נתקע,וכשאני אומר נתקע אני מתכוון שהסמן של העכבר זז,אבל כל החלונות תקועים לחלוטין ולא מגיבים לכלום(גם לא לקונטרול אלט דליט וכל אלה)..וגם המקלדת לא מגיבה. ניסיתי לפרמט,בתקווה בטוחה שזה יעזור ו...זה לא,גם אחרי פירמוט(מחיקת ווינדוס והתקנת אחד חדש,לא "תיקון" הווינדוס הישן),הבעיה ממשיכה... מישהו אמר לי שיש מצב שזאת בעיה בחומרה של המחשב..בדקתי את הזיכרונות,והם בסדר..בדקתי את החיבורים של כל החומרה,והם כולם נראים בסדר..סרקתי את הלוח אם לתקלות אפשריות ולאמ מצאתי כלום.. למישהו יש רעיון,הצעה או פתרון? אני אשמח לתמיכה ולתשובות..תודה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  19. בחוברת לוח אם יש לי כמה קונפיגורציות לבחירה, איזה לבחור,אינטל ICH9R סטה קונטרולרס או גיגהבייט סטה2 סטה קונטרול ? האם יש חשיבות למיקום החיבורים של הארד דיסקים סטה 2 ? האם חייב כונן פלופי?(אין לי פלופי , חוץ מפלופי חיצוני של הנייד והוא יכול להתחבר, השאלה איך אני מגדיר אותו)? מה סדר כונני האיתחול שאני צריך לקבוע? סידרו לי את זה, והבנתי שהבקר שנבחר הוא גיגבייט

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  20. אני רואה לפעמים שהזכרון מודלף, מבלי ששום דבר(מיוחד) רץ ברקע, סכנה כנראה לטריואני או תוכנת ריגול וכו'..

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  21. (לפני שאני מתחיל חשוב להגיד שאני ממש בעד אובונטו ואין להיבהל מזה שאני לא מצליח להעלות את הווינדוס) התקנתי את האובונטו דרך פרטישן מג'יק 8 וכשאני רוצה להעלות את המחשב מהווינדוס הוא אומר שחסרים לי שניי קבצים (לא זוכר את שמם...) ומאתחל את המחשב... אני יפרמט רק כמוצא אחרון... תודה מראש....

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  22. המחשב השני שיש לי היום החליט שלא בא לו לעלות כרגיל. כשהדלקתי אותו בפעם הראשונה העלה לי הביוס. יצאתי ממנו ללא שום שינוי, נכבה ומנסה לעלות ולא הצליח, התיאור: בעת ההדלקה נדלקים שתי המנורות אחת ירוקה והשניה אדומה, אחרי מספר שניות נכבית האדומה ונשארת הירוקה דלוקה. אינו משמיע פיפס בזמן ההדלקה ואינו מעלה את הלוח, פשוט משאיר את המסך שחור. האמת זה לוח אסוס P4800, האם יתכן הזיכרונות או כ. מסך מתנגשים? כי ניסתי להוציא כרטיס זיכרון אחת והדלקתי שוב את המחשב ושוב נכנם לי לביוס ושוב יצאתי ללא שינוי ושוב חזרה הבעיה. לטיפולכם - תודה

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  23. אוקי, יש לי במחשב 512MB ראמ. ויש לי כרטיס מסך של ATI readon xpress200M. הכרטיס מסך הזה משתמש ב-128MB ראמ מהראמ של המחשב. עכשיו, השאלה שלי היא מה עדיף, להקצות לו 64MB ראמ (כי אני חושב שזה מספיק לרוב המשחקים שאני יכול לשחק בהם) ולהצקות למחשב את ה-64MB הנותרים. או שאולי עדיף להשאיר את המצב ככה. באיזה מצב המשחקים יעבדו טוב יותר? אם זה לא בפורום המתאים, אני מצטער מראש. בתודה מראש, גיא.

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  24. Started by barry,

קיצור החלתתי לפרמט את המחשב אז הכנסתי את ה דיסק של ה XP נכסתי לביוס סידרתי שהכונן יהיה הפרימרי מאסטר הפעלתי מחשב והתקנה של 'WIN XP עולה עכישו הוא שואל אותי עם אני רוצה להתקין לוחץ ENTER ואז הוא כותב שאין HD וצריך לודא שהכול מחובר אבל הכול מחובר בדקתי ה HD מחובר בקבל SATA (הוא כמובן SATA) יש חיבור חשמל הוכל מחובר וגם אני יכול לעלות את המחשב מה HD עם WINDOWS עכשיו אני יודע שיש בעיה כזאת שליפעמים שה XP לא מזהה HD SATA וצריך דריבר כזה ולהכניס איזה דיסק פלופי לפי מה שאנאמר לי להוריד http://dlsvr05.asus.com/pub/ASUS/misc/ide/via6410/VIA6410V210P1.zip ואז לחלץ התיקיה ולקחת את התיקיה DriverDisk מבפנים להחניס אותה לדיסק פלופי וככה הוא כן יזיה את HD SATA (דרך הגב ניסתי פעמיי…

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  25. איך יכול להיות שאני רואה את תקיות המוזיקה שלי בתור תמונות האלבום למרות שאין שום תמונה של האלבום בתוך התקייה ?

• 2 תגובות
    • 492 צפיות

דיונים חדשים בפורומים