עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, יש לי מחשב חדש מעבד: E6600 לוח אם: GA-965P-DS3 2 כוננים קשיחים בתצורת SATA וצורב DVD בתצורת IDE כאשר אני מפעיל את המחשב ונכנס ל- bios אני מסמן לו שיקרא מה- cd ראשון אך כאשר הוא מגיע לשורה שהוא מבקש ממני את ה- bootable ואני מכניס לו את הדיסק הוא בכלל לא קורה מהכונן אופטי. כמו הכונן אופטי בכלל לא מופיע בטבלה של ה- POST והוא לא מזהה אותו בשום מקום (גם לא בביוס). הבנתי שיש בעיות עם העניין הזה בכל ה- 965. יש לי בעייה להתחיל להעתיק את קבצי boot ל- usb (שאותו הוא כן מזהה) האם יש דרך להגדיר בביוס שכן יזהה את הכונן האופטי (IDE) ? :s05:

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  2. Started by Paci,

שלום רב, שאני מדליק את המחשב אז בזמן ההפעלה המקלדת לא פועלת בכלל וזאת הסיבה שאני לא יכול להיכנס למצב בטוח. וגם רציתי עכשיו לפרמט אבל כדי להפעיל את הדיסק כתוב "Press any key" והמקלדת לא עובדת. >< המקלדת מחוברת בUSB אולי זה קשור? ניסיתי לחבר ליציאה אחרת אבל זה לא עזר וגם ניסיתי מתאמים לחיבור הישן והם בכלל לא עבדו. תודה.

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  3. אהלן, את ההודעה אני מפרסם בפורום הזה גם כי פה עזרו לי להרכיב את המפרט וגם כי אני לא יודע איזה רכיב הוא הצוואר בקבוק אז אני לא יכול לפנות לפורום ספציפי. (אם זה עדיין לא מתאים לפורום אשמח שיועבר שפורום בו אקבל תשובה) המפרט הוא מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מסך: DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - WHITE - RETAIL זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-…

• 31 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by biton,

עשיתי התקנה מחודשת של Win XP SP2 על המחשב הישן (פירמוט והתקנה מלאה) ויש בעיה עם ה- Sound. לוח האם הוא GA-8SRX של Gigabyte ויש לו Creative Audio PCI משולב בתוכו. הכרטסי עבד מצוין עד עכשיו עם אותה מערכת הפעלה. עכשיו כאשר המחשב עולה מתחילים תקתוקים מיציאת ה- Line Out בלוח שמפסיקים רק עם Mute. אי אפשר לשמוע צלילים מכל סוג שהוא. בהתקנה XP מזהה את הרכיב ומתקין דרייבר של מיקרוסופט. יש לי דיסק התקנה שהגיע עם לוח האם ומאפשר להתקין דרייבר של Creative. במהלך ההתקנה ה- XP צועק שהדרייבר לא חתום אבל גם לאחר ההתקנה הבעיה לא נפתרת. ניסיתי גם את הדרייבר באתר של Gigabyte. אני די משוכנע שזו בעיית דרייבר כי התקתוקים מתחילים לאחר ה- Log in (אם כי בחלק מעליות המחשב אין Sound בכלל). ההבדל היחיד…

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  5. אחים שלי יש לי בעיה החלפתי 2 עכברים ושניהם אותו בעיה אחץ של העכבר תמיד זז ואני לא מצליח להיתמקד בתיקיה או במחשב שלי . מישהו יוכול לעזור לי ליפתור תבעיה. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  6. חבר שלי קנה אתמול מחשב דואל קור חדש, אך המחשב כל פעם שהוא מגיע למסך השחור של הווינדוס XP שהכחול רץ הוא מפעיל את עצמו מחדש וגם מתחיל לצפצף, מה הבעיה ואיך פותרים אותה?

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  7. Started by pain_killer12,

חבר שלי קנה אתמול מחשב דואל קור חדש, אך המחשב כל פעם שהוא מגיע למסך השחור של הווינדוס XP שהכחול רץ הוא מפעיל את עצמו מחדש וגם מתחיל לצפצף, מה הבעיה ואיך פותרים אותה?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  8. Started by ניר.,

נורת ה-STATUS ב-dlink di-524 מהבהבת כל הזמן ואין לי גישה לאינטרנט אלא רק לנתב עצמו (כלומר יש לי גישה רק לממשק של הנתב) כיצד אני פותר את הבעיה הזאת כך שתיהיה לי גם גישה לאינטרנט דרך הנתב ושנורת ה-STATUS תפסיק להבהב ? נ.ב המודם שלי הוא ALCATEL STH....

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  9. יש לי לוח אם: gigabyte k8nf 9 וקניתי לפני כחצי שנה הארד דיסק נוסף: wdc wd2500ks בחיבור של הארד דיסק והשימוש בו עד לפני כמה ימים לא היה שום בעיה. לפני כמה ימים עשיתי ריסט למחשב וכשהמחשב עלה הוא רשם שיש איזה שגיאה בCMOS ועשיתי ריסט נוסף. כשהפעלתי את המחשב, המחשב היה בתאריך ושעה אחרים ממה שצריך (התאריך של היצור של הלוח אם עד כמה שהבנתי). אמרו לי שהסוללה שלי נגמרה ואם אנ ייעשה ריסט נוסף והמצב יחזור על עצמו אז צריך להחליף. עשיתי ריסט נוסף והכול עלה כרגיל, אבל היה חסר לי הארד דיסק החדש, של ה250. המחשב זיהה את זה כהתקן של אחסון חיצוני אך לא הארד דיסק. כשעשיתי ריסט זה כתב שצריך ללחוץ על F10 ולהתקין את הכונן ככונן RAID. אני לא יודע בידיוק להסביר מה הלך שם אבל יש לי את הבעיה הזאת ו…

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  10. Started by Sheda,

שלום יש לי מחשב כזה : E6600 ASUS P5B כרטיס מסך קקי מארז COOLERMASTER PRAETORIAN הייה לי במחשב ספק כוח נראה לי ממש גרוע 300W של HP, וכל פעם שהייתי נוגע במארז הייתי ממש מתחשמל ברמה של כאבים ביד. שאלתי 5 תכנאי מחשב שונים 4 מתוכם אמרו לי להחליף ספק כי ה "ארקה" שלו הלכה , אז היום קניתי ANTEC TRUEPOWER 2.0 430W אני כמעט ולא מתחשמל אבל שאני נוגע בפאנל של המארז אני עדיין מקבל קצת זרמים. השאלה שלי היא האם יש בעיה מסויימת של היתחשמלות ממארז ספציפי זה -> PRAETORAIN ? הספק החדש שקניתי גם חרא ? שמתי "קונקטורים" שיפרידו בין המגע של הלוח אם לתושבת במארז ככה שזאת לא הבעיה ... ובגדול מה עליי לעשות והאם ברגעים אלו ממש יכול להישרף לי המחשב ?

• 43 תגובות
    • 4.2k צפיות
  11. Started by eps,

מחשב ישן (בן 6) בזמן הפעלה רגילה המחשב פתאום נכבה ורק לאחר כמה דקות אפשר להפעיל אותו שוב ורק על ידי ניתוק וחיבור מחדש לשקע. כפתורי הריסטארט וההפעלה לא מגיבים. לפעמים המחשב פשוט נתקע, שום דבר לא זז וצריך לעשות ריסט יש למישהו רעיון איפה הבעייה יכולה להיות?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  12. Started by spastic,

שלום יש לי שני הארד דיסקים במחשב אחד של 80 ואחד של 160 הוינדוס מותקן על הזה של 160. לפני כמה זמן המחשב התחיל להתקע ובכל פעם שעשיתי ריסטארט לקח לו היה צריך לעשות כמה פעמים בכדי שהמערכת תעלה, בסופו של דבר גם כשהוינדוס היה עולה היה נתקע וחוזר חלילה, לאחר כמה זמן התחלתי לקבל תשגיאה בהתחלה שהמחשב לא רואה את ה ntldrs מקווה שכתבתי נכון. בקיצור התחלתי לחטט בחומרה חיזקתי את החיבורים והכל ולא עזר, בסוף ניסיתי לנתק את ההארד דיסקים, כשניתקתי את ההארדיסק של ה 80 המחשב חזר לעבוד כמו חדש. עשיתי אחד ועוד אחד ואמרתי שבטח הלך ההארד כי הוא גם יותר ישן וגם של חברה פחות טובה, השאלה שלי היא, איך אני יכול לדעת אם הוא גמור או לא? איך אני יכול עשות שיחזור לחומר שהיה לי בפנים? האם אני יכול לעשות…

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  13. שלום לכולם! רקע כללי על המחשב: יש לי מחשב ישן מאוד שנמצא אצלי כבר מעל 14 שנה. הכל אצלו מקורי, לא החלפתי כלום מאז שקנינו אותו. (לפני שבוע המאוורר בספק הפסיק לעבוד. וגם המאוורר השני. חוץ מזה הכלל טוב)... אל דאגה. פתחתי את המחשב ומכוון עליו מאוורר. תיאור הבעיה: אין לי מושג מה קרה לפני שהוא לא עבד כי אני לא משתמש במחשב הזה. כשאני הגעתי לראות מה הבעיה, הדלקתי את המחשב וראיתי מסך שחור וכלום לא עבד. עכשיו ניתקתי את המחשב, ניקיתי אותו מאבק, ניתקתי חיבורים בתוך המחשב וחיברתי חזרה. הדלקתי את המחשב ומופיע לי במסך שחור ההודעה הזו: Windows coulld not start because the following file is missing or corrupt: system32\Drivers\Ntfs.sys You can attempt to repair this file by starting window…

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  14. שלום. יש לי את הכרטיס מסך הזה : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB לגבי דרייברים, יש דרייברים באתר היצרן של הכרטיס LEADTEK ויש גם דרייברים באתר של Nvidia זה משנה מה אני מתקין?

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  15. Started by Big_Guy7,

פתחתי את המחשב כדי לנקות אותו קצת מאבק.. הוצאתי גם את הגוף קירור של המעבד, החלפתי משחה טרמית והחזרתי אותו למקום. ניתקתי כמה כבלים מהלוח אבל אני בטוח ב 99.9% שהחזרתי את כולם למקום. ניסיתי להדליק את המחשב, הוא מגיע למסך של טעינת הווינדוס, ונתקע. ניסיתי כמה פעמים, ושוב הוא נתקע. באחת הפעמים ניסיתי להיכנס ל Safe Mode, וזה עבד. כל הקבצים שלי היו שם. אחרי כמה פעמים של נסיונות הדלקה, הגעתי שוב למסך הבחירה של הווינדוס (תמונה מצורפת), וקיבלתי הודעה שלא מוכרת לי. מקווה שתעזרו לי להפעיל את המחשב, תודה, גיא [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  16. אהלן התקנתי VISTA ULTIMATE 32BIT לפני שבועיים ככה.. ומההתחלה זה כבר עצבןן..כל פעולה שעושים הוא מבקש אישור מעפן כזה..נגיד להפעיל את הWINRAR עושה לך "התוכנית זקוקה לאישורך כדי להמשיך" למעלה בחלון.. יש לך "המשך" ו"ביטול" תלחץ המשך היא תעלה..יופי, יש גם כאלה שהוא רושם את זה..ואז מבקש עוד אישור..ואז עוד אישור לביצוע המשימה בקיצר הוא מחרפןןן! למה הויסטה כל כך דפוקה?? איאפשר פשוט לעשות משו בלי לבקש אישור?!?! הייתי מצלם תמונה אם היה אפשר, אבל ברגע שהוא עושה את זה המחשב כאילו על PAUSE ואיאפשר לצלם

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  17. שבת שלום.. אני ניכנס לאתחל ובא להפעיל את הדואר אלקטרוני שזה{האוטלוק הקספרס} ואז איך שאני לוחץ ניפתח לי המאפייני אינטרנט מה קרה לדואר אלקטרוני שלי ואיך אני מחזיר הכל לקדמותו? '>http://www.2send.us/"]

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  18. Started by vers,

יש לי בעיה עם המחשב בזמן האחרון. ברגע שהוא מריץ משחק יותר מ10 דקות או שהמחשב עושה ריסטרט, או שהמסך כולו ניהיה בצבע מוזר כיאלו הכרטיס מסך נידפק ויוצא לווינדוס... בדקתי ווירוסום טוב טוב עם קאספארסקי ונוד32... לא מצאתי כלום. ניראה לי זה פשוט התחממות של הכרטיס מסך. בכל מקרה הורדתי everest ומשום מה אני רואה רק את הטמפרטורה של המעבד והארד דיסק ניראה לי.... עכשיו המארז הוא דיי גדול ומרווח... יש לי אותו בערך שנה והוא תמיד היה סגור. יש מאוורר אחד "פרטי" על הכרטיס מסך (לא הזה שבנוי עליו בסטוק, אל זרוע נוספת מהצד... עוד אחד על המעבד ועוד שניים אחד מאחורה למעלה ואחד מקדימה למטה. אז מה זה יכול להיות? רק התחממות של הכרטיס מסך? או שיכול להיות בעיה אחרת עם הווינדוס? (הלוואי) ד"א יש לי…

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  19. Started by esharone,

היי, בלוח אם שלי (gigabyte ds 4) יש חריץ לזכרון שלא מזהה שום זכרון ששמים לו, מה יכולה להיות הבעיה? בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בזכרונות אבל היא לא, לפני כמה ימים הוא זיהה זכרון אבל אחרי שכיביתי את המחשב והפעלתי שוב למחרת הוא שוב לא זיהה

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  20. שלום. הבעיה במחשב Dell Inspiron 1300. המקלדת לא מגיבה בכלל או לא מגיבה כראוי. לדוגמא - אני פותח מסמך כתבן, מנסה להקיש משהו... או שזה פשוט לא מבצע או שזה מבצע פעולה אחרת לגמרי. (G פותח לי חלון חיפוש בדף... כאלה דברים) כמו שרובכם חושבים עכשיו.. גם אני חשבתי.. המקלדת דפוקה. זהו שלא. ניסיתי לחבר מקלדת חיצונית דרך הUSB. נחשו מה, אותו הדבר!!! אם יש למישהו רעיון אני אשמח לשמוע. (קחו בחשבון שאין באפשרותי לבצע פעולות שדורשות הקלדה)

• 1 תגובה
    • 4.5k צפיות
  21. יש לי את לוח האם K8V-E SE של אסוס. עד לאחרונה היו לי שני סטיקים של 256 MB במהירות 400 MHZ. היום הוספתי שני סטיקים של 512 MB שאמורים לעבוד גם הם במהירות 400 MHZ, אך משום מה פתאום כל הזכרון עובד ב-333 MHZ. התקנתי את הסטיקים לפי ההנחיות בחוברת של הלוח אם, שהם שבכל ערוץ זכרון (Dimm 1+2/ Dimm 3+4) תהיה אותה כמות זכרון, אך זה לא עוזר. מישהו יודע כיצד אני יכול לגרום לזכרונות לעבוד ב-400 MHZ במקום המהירות בנוכחית (333)? עדכון: התקנתי את גירסת ביוס החדשה ביותר ללוח הזה (1010) וזה לא שינה את המצב.

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  22. Started by wuffo,

אני צריך עזרה בלפרמט כונן

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  23. Started by RTTW,

אז ככה בעצם אני יודע שאני אשם בזה אבל עדיין מעניין מה ניסגר איתו בגדול... הסיפור הוא כזה יום אחד חזרתי הביתה ראיתי שהמחשב שלי ניתקע ולא יודע חטפתי קריזה הרמתי את המארז וזרקתי אותו על הקיר אחר הרמתי עוד פעם זרקתי... וזהו כאילו בגדול המארז הלך (כבר ניקנה אחד חדש במקום)... ואחרי זה חיברתי את כל החלקים בהתחלה לא עבדו אחרי זה יום אחד החליטו שהגיע הזמן לעבוד חחח קיצר חירבתי הכל בלי מארז באותה תקופה והכל עבד יופי... חוץ מהספק שרק עשה קול כזה כאילו הוא הולך להיתפוצץ חחחח כל כזה של ציפצוף עולה חח לא יודע מה זה והמאורר שם לא עבד :-\ :-\ קיצר מה ניסגר איתו???? מה זה הרעשים האלה והאם אפשר לסדר אותו איך שהוא

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  24. Started by TaMiRn2,

כל הכונני ה cd-rom שלי נעלמו (כשפותחים את "המחשב שלי"הם לא מופיעים) כשאני נכנס למנהל ההתקנים הוא אומר שהדרייברים שלהם "הושחתו" הקטע המוזר זה שגם הכוננים הוירטואלים(ליצירת IMAGE) נעלמו גם ובמנהל התקנים כתוב אותו דבר כמו שכתוב על הרגילים... וכשאני מנסה להתקין חדשים הוא לא מצליח.... אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח מאוד תודה...

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  25. אוקיי אז ככה יש לי מחשב חדש יחסית והדרייבר לכרטיס קול המובנה בלוח אם שלי לא עובד אני מקבל את ההודעה הבאה: http://img252.imageshack.us/img252/4508/untitled55ke2.jpg הדרייבר לא תואם ליפני כמה זמן מישהו מצא לי דרייבר תואם שעובד באתר הבא: http://downloadcenter.intel.com שם יש את כל הדרייברים ללוח אם מובנה שלי רק שאני לא מוצא אחד תואם הלוח אם שלי : Intel® Desktop Board D946GZIS אודה למי שיוכל לעזור לי,פשוט פירמטתי תמחשב ושחכתי לישמור תדרייבר... אם אתם צרכים מידע על המחשב שלי: EVEREST Home Edition : http://img254.imageshack.us/img254/1396/untitled77lj6.jpg http://img254.imageshack.us/img254/4875/untitled1111fb6.jpg cpuz http://img507.imageshack.us/img507/2573/577yk1.jpg http:…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים