עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by bimba_,

יש לי בעיה ממש חמורה במחשב שלי... (וניגמרה לי האחריות עליו!!) בשבועיים האחרונים הוא עובד באיטיות לא נורמלית (4 דקות עד שוינדוס עולה לדוגמא) וזאת למרות שמבחינת חומרה הוא איכותי ביותר, טוב הנה המפרט: מחשב נייד dell inspiron E1505 dual processor Manufacturer Genuine Intel® CPU T2500 @ 2.00GHz Clock Speed 2GHz L2 Cache Size 2048 Manufacturer Genuine Intel® CPU T2500 @ 2.00GHz Clock Speed 2GHz L2 Cache Size 2048 Memory Available Memory 71.39 % Page File Size 1.5078Mb Available Page File 23380 % Virtual Memory 2047.8Mb Available Virtual Memory 97.98 % Memory Slot 1 [DIMM_B] 1024Mb Memory Slot 2 [DIMM_A] 1024Mb Drive Type Drive Size Total A…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Necessary_Evil,

היי, יש לי מסך iiyama vmp 454 19" שהתחיל לעשות רעשים אלקטרוניים מעצבנים לאחרונה.. ולדעתי הוא גם קצת מרצד יותר מיד.. המסך כבן 5 שנים, אולי יותר, וכבר אין אחריות. כמה אמור לעלות תיקון שלו, ואיפה מומלץ? תודה!

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  3. היי חברים כל המחשב בלאגן שלם יש לי תולעת win32 polip הרסה לי את המחשב הtaskmanger (מנהל המשימות) לא פועל שיחזור לא פועל כל המחשב השתגע אני גולש דרך דפדפן חדש כי גם הiexplorer נגוע חיפשתי מידע באינטרנט והבנתי שצריך לבטל את שיחזור המערכת אז ביטלתי כי גם ככה אי אפשר לגשת לזה ולהתחיל לסרוק עם אנטי וירוס עכשיו אני מה זה חלש בוירוסים ובאנטי וירוסים אין לי שמץ של מושג מה לעשות צריך את עזרתכם סרקתי עם NOD32 ועם AVAST אבל כל הזמן בסריקה מופיע לי חלון עם delete או rename ועוד מmovt to vault בקיצור אני צריך עזרה ממש דחופה הפעם תודה לכל מי שיעזור שכחתי להזכיר שגם בsafe mode המחשב לא עולה אלא מציג מסך כחול עם שגיאה של וירוס

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  4. Started by AVI16V,

שלום לכולם ברשותי מחשב שישן שחשבתי לסדר ולמכור תמורת כמה גרושים בודדים זה פנטיום 3 600 שפשוט לא נדלק ניסתי להחליף לו את הספק כוח אבל הוא לא מגיב מה אני צריך לבדוק מה יכולה להיות עוד הבעיה?

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  5. Started by d pro,

יש לי שניי מחשבים ויסטה אחד מהם נייד שמחוברים לרשת דרך 3com ראוטר הבעיה שבמחשב הבייתי שעובד כל הזמן עם טורנט קורס כל כמה ימים עם שגיאה tcpip.sys driver... כמה שהפכתי את כל הרשת ופירמוטים לא עזר מה שכן שמתי לב שכשהנייד עובד גם 24 שעות אז הבייתי קורס יותר משהו כמו כל 20 שעות יכול להיות שזה הראוטר ???? בxp לא היה לי את הבעיה הזאת

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  6. Started by TaMiRn2,

כשאני מכניס דיסק ריק (dvd-r\dvd-rw וכו'..) הוא כותב לי את ההודעת שגיאה הזאת: H:\ is not accessible incorrect function במנהל התקנים רשום שהכונן בסדר... הכונן יכול לקרוא דיסקים שכתוב עליהם כבר... הכונן שלי הוא 3AD-7173A של nec המערכת הפעלה שלי היא XP 64X אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה...

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  7. אני בא להיכנס לביוס והוא מבקש ממני סיסמה איך אפשר לבטל את זה ?

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  8. שלום חברים חבר שלי קנה מחשב חדש עם לוח אם 965P-S3 יש לו הארד דיסק אחד SATA2 וכונן DVD IDE כאשר אנחנו מנסים לעשות אתחול מדיסק התקנה של ווינדוס אנחנו לא מצליחים וגם כאשר אנחנו מכוונים את ה BIOS לעשות בוט מ CDROM הוא לא קורא את הדיסק בכונן. ניסינו עם כמה כוננים וכמה דיסקים וזה פשוט לא עובד. מבדיקה בפורומים ברשת מסתבר שלמערכת שבבים הזאת יש בעיה לעשות אתחול מ IDE וצריך כונני SATA. מישהו מכיר את הנושא הזה? יש למישהו טיפ איך לעשות אתחול למחשב כדי להתקין חלונות? כל לינק או תוכנה שתעזור בנושא יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  9. Started by freecell,

אהלן, אני חדש פה ולא כלכך בטוח באיזה פורום למקם את השאלה.. בכל אופן, רציתי לדעת אם יש פה למישהו את הלוח הנ"ל ואם זה עובד לא כמו שצריך עם VISTA, כמו כן מה שאר המפרט שלו. פשוט אצלי יש בעיות נוראיות ואני לא יודע אם זה בגלל ש: 1. הלוח תקול 2. הוא לא מותאום לויסטה 3. שאר המפרט חלש מידי... אשמח לתשובה ממי שמכיר, תודה.

• 10 תגובות
    • 980 צפיות
  10. Started by Flea,

היי היתה לי איזה מצלמת אינטרנט ישנה שלא ידעתי של מי..ועכשיו כשהתקנתי ויסטה חשבתי שאולי פה זה יעבוד. אני מחבר, הויסטה מנסה למצואא..אחרי 2 דקות מוצא ומתקין! ופתאום מגלים שהיא של A4 TECH 8) קיצר, הוא התקין ואומר שהכל טוב..עכשיו אני רוצה סתם לצלם איתה תמונות..איך אני עושה? ולמשל במסנג'ר, אני מנסה לבדוק אותה שם..אני יכול לבחור בA4 TECH אבל זה לא מציג שום תמונה =[ אין שום דגם ספציפי..לא רשום עליה כלום..כזה שוק >_< במנהל התקנים רשום A4 Tech PC Camera V חיפשתי באתר שלהם..בגוגל. ולא הצלחתי למצוא.. אולי מישהו יוכל לעזור לי להפעיל אותה?? תודה רבה רבהה!

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  11. Started by davidcohen,

היי אנשים ! יש לי מחשב די ישן שמשמש אותי בעיקר לצרכי לימודים. הבעיה היא שגם אחרי פירמוט הוא מתחיל לזחול אחרי התקנת התוכנות הבסיסיות.(nod32,office,acrobat reader,tuneup,bs) לפני שבוע גם ה cd-rom שלו הפסיק לעבוד לגמרי כך שיש לי התלבטות רצינית אם לשדרג אותו או להעיף אותו לקיבינימט.... המפרט : מעבד intel pentium 3 EB800 133MHz לוח אם asus cusl2 i815E 133MHz AGP*4 UDMA100 זיכרון 128MB SDRAM DIMM 133MHz כרטיס מסך asus 32MB Geforce 2MX דיסק קשיח WD 40GB מערכת הפעלה windows 98

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  12. טוב אז זה התחיל ככה.... עם הבעיה שציינתי באשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=272085.0 בלי קשר לבעיה החלטתי לפרק את כל המחשב (הכול כולל הכול גם המעבד, מדובר בפנטיום 2 אז לא בעיה להוציא אותו) לסדר את המאוורר של הספק ואת המאוורר השני ולנקות אבק . הבשורות הטובות הם שסידרתי את המאווררים והם עובדים פיקס (בזכות המדריך שנמצא באתר לניקוי המאווררים). הבשורות הלא טובות הם.... אחרי שחיברתי הכל הדלקתי את המחשב. ואז הופיע מסך שחור שהיה כתוב משהו על כל המסך. (אני לא יודע אנגלית) מה שכן אני יודע שהיה למטה אפשרות ללחוץ על F1 ועל F2 . F2 נכנס לbios ,אני לא מבין בזה אז יצאתי משם והפעלתי את המחשב מחדש. עכשיו כשהמחשב עולה הוא נתקע בחלון הזה: http://img459.imageshack.us/i…

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  13. Started by junkkiller,

אוקיי אז ככה הבעיה : יום שישי הרכבתי לחבר שלי את המפרט הבא ASUS Striker Extreme nForce 680i SLI 15.5% 2,070 ש"ח 1 Corsair HX Series 620W PSU 15.5% 1,015 ש"ח 1 Lian-Li Aluminum Full-Tower PC-201B Black 15.5% 1,590 ש"ח 1 Western Digital 500GB 7200Rpm 16Mb SATA II WD5000YS WD5000YS 15.5% 1,148 ש"ח 1 LG GSA-H30N Multi DVD-Recorder Black Bulk 15.5% 225 ש"ח 2 ASUS EN8800GTX GeForce 8800GTX 768MB PCIe 15.5% 3,690 ש"ח 1 Sony PlayStation 3 Offical HDMI Cable 15.5% 219 ש"ח 1 Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX 15.5% 3,090 ש"ח 1 Zalman CNPS9500 LED 92MM Fan 15.5% 299 ש"ח 1 Creative SoundBlaster X-Fi X…

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  14. Started by alonkl,

אוקיי אז ניסיתי להתקין צורב.. הסתכבתי ועזבתי את זה. בנוסף ניסיתי להוריד את המאוור מP-4 סטוק, כדי לנקות אותו ולא הצלחתי אז החזרתי. אני מדליק את המחשב ורואים את האור האדום שהוא חושב דולק כל הזמן (תמידז ה היה רק כשהוא באמת חשב). ולא רואים כלום. מה עשוים? בתודה רבה

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  15. Started by crovei,

אתמול בלילה פתחתי את המחשב לאחר שהוא היה סגור בשבת, וראיתי שהמסך לא עולה. שיחקתי עם החיבורים, החלפתי שקעים וכלום (הבעיה היא לא שהמסך אינו מזוהה ע"י המחשב, אלא שהוא פשוט לא מקבל חשמל/לא עובד פיזית). המסך הוא מסך LCD של יונדאי, דגם ImageQuest L50A. המסך (והמחשב) מחוברים לאל-פסק (UPS), ככה שאני לא חושב שמדובר בקיפצת מתח או משהו כזה.. הבעיה היא שאני לא יכול ממש לדעת איפה הבעיה.. יכול להיות הכבל חשמל, יכול להיות השנאי (שלפני שנתיים נדפק לי והחלפתי אותו לשנאי חדש), ואולי זה המסך שנשרף. המסך בן 3 ומשהו.. חוץ מהשנאי הוא מעולם לא עשה לי בעיות. אין פיקסלים שרופים, לא עיוותי תמונה ולא כלום. יכול להיות שהוא פשוט ניצל את כל תוחלת החיים שלו ומת?

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  16. Started by Toledo87,

המפרט מחשב שלי הוא כזה amd 5600 , asus m2n sli deluex, wd320, geforce 8800winfast, 2gb ram enermax 400 בקיצור אחלה רכיבים. כשקיבלתי את המחשב אז הוא עשה בעיות עם הפיירוואיר המובנה על הלוח אם ושרף לי 3 מצלמות , לאחר שהבנתי שזה המחשב הרס את המצלמות ולא שום דבר אחר, החזרתי אותו לחנות והחליפו לי את כל הרכיבים מלבל הכרטיס מסך. עכשיו שקיבלתי אותו חזרה , התקנתי וינדוס, ומידי פעם קופצים לי מסכים כחולים. הקטע הוא שהמסכים הכחולים יאינן נשמרים בתקיית מינידאמפ בספרייה של הוינדוס אז אני לא יכול לברר בדיוק מה הבעייה ? למשהו יש פתרון אולי או כיוון מסויים מה אפשר לעשות ?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  17. שלום, אח שלי התלונן על בעיה שהמחשב קופא לו באמצע משחק, בדקתי את זה קצת וראיתי שזה הכרטיס מסך. עכשיו, אני לא יודע ממש מה לעשות - ניקיתיאת המחשב, ניקיתי אבק וזה - הטמפ' במנוחה זאת אומרת שלא מופעל עליו משהו כבד זה 40 וזה יחסית נורמלי. עכשיו למשל שמפעילים משחק אחרי איזה 4-5 דק' הוא ישר קופא, אז בדקתי את זה וראיתי את הטמפ' של הכרטיס מסך באופן מפליא קופץ מ40 ל70 ב2 דק', 75 הוא כבר מתחיל להתקע. אחרי שאני עושה מינימייז למשחק הכבד תוך 10 שניות זה חוזר ל40 מעלות. אין לי מושג מה לעשות - יש רעיונות? אגב זה לא קרה בעבר.

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  18. המפרט בצד. זה לא קרה לפני כן..התחיל היום וזה נמשך כל היום, אני חושב שהרעש מגיע מהכיוון של המאוורר של המעבד, יכול להיות שאני טועה? ואם הרעש כן מהמעבד, מה יכולה להיות הסיבה? *זה המאוורר המקורי של המעבד תודה. עריכה: עכשיו שמתי לב שאם אני שם את היד על המארז, בלי להפעיל כח רק מניח אותה, הרעש מפסיק.

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  19. אהלן, חזרתי מהצבא השבוע ואני רואה שהמחשב שלי כבוי משום מה... ניסיתי להדליק אותו ואני לא מצליח... אחרי שבדקתי הכל טוב טוב ופתחתי והפכתי הגעתי למסקנה שהספק שלי בטח נשרף כתוצאה מקצר... בדקתי את הפיוז בספק עם מולטימטר והוא תקין אבל בכל זאת יש מעט פיח בפנים ואני די בטוח שהספק נשרף ויש לי תחושה שכנראה גם הלוח ניזוק... כי ניסיתי להחליף ספק וגם כן לא מצליח... השאלה שלי היא.. מה כדאי לעשות ? יש לי AMD ואני ארצה מתישהו לעבור לאינטל... האם כדי כבר עכשיו להשקיע ולקנות לוח+מעבד אינטל או שכדאי לחכות ? תקופה טובה לקנות ?ובכללי... מה אתם חושבים שאני צריך לעשות ? תודה לעוזרים יום טוב

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  20. Started by Aviv C,

היום כשהדלקתי את המחשב קרתה תקלה. כבר ב- POST התצוגה שינתה את הצבעים לצבעים מוזרים ואז נתקעה. אם המחשב הצליח לעבור את ה- POST בשלום אז הוא שינה את הצבעים בחלון ה- login של ה- Windows לצבעים מוזרים ונתקע. הבנתי שהבעיה היא בכרטיס מסך. חיברתי את המסך לכרטיס מסך on board וזה עובד לי עכשיו מצויין. הכרטיס מסך הבעייתי הוא NVIDIA GeForce FX5500. רציתי לשאול מספר שאלות: האם מישהו מכם נתקל פעם בבעיה כזאת? מה יכולה להיות הבעיה עם הכרטיס מסך? האם אפשר עדיין להציל אותו? מה החסרונות של הכרטיס מסך on board על פני כרטיס מסך AGP רגיל?

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  21. בהיתיחס למחשב קיימים מצבים: ניתוק, כיבוי, מצב המתנה. 1.באיזה מצב מומלץ להחזיק את המחשב אם אינו בשימוש 5, 12, 20 שעות? 2.האם מומלץ לנתק את המודם (דגם ROTAL-RTA1320a-ETH) מרשת החשמל או לכבות אותו, כשהמחשב אינו בשימוש? השאלות מתייחסות לבלאי החומרה, התחממות הרכיבים האלקטרוניים, סכנת קצר וכ"ד. הערה:המחשב והמודם מחוברים לרשת החשמל דרך GPT Protector דגם SC9 ELEC.

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  22. שלום לכולם! אתמול בערב עשיתי ריסט, והמחשב נתקע על המסך של "shutting down" ויותר לא הגיב, גם לחיצות על כפתור הריסט או החזקת כפתור ההדלקה - לא השפיעו כלל, לכן כיביתי את החשמל, ומאז המחשב לא נדלק... זוהי לא בעיה בספק למיטב ממצאי, משום שמצלמת האינטרנט שלי נדלקת ברגע שאני מחבר את הספק ומדליק את הכפתור שלו מאחורה... מה אני יכול עוד לנסות?? תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  23. Started by i022052,

יש לי מחשב ישן P3 1GHZ, 512MB עד לפני מספר שבועות הוא עבד יפה. מאז הוא היה כבוי. החלטתי להתקין אותו שוב לאחר שה windows לא עלה (נראה כמו בעיית תוכנה) סיימתי בהצלחה התקנה של Vista home premium. כאשר עשיתי restart למחשב, אחרי הצפצוף הוא השמיע תקתוקים. שלפתי החוצה זכרונות כל פעם אחד אחר, הוצאתי כרטיס מסך, הוצאתי מודם-פקס, ניתקתי DVD, צורב CD, אפילו HD ו floppy. והתקתוקים ממשיכים. התקתוקים עצמם לא היו מפריעים לי אילו המחשב היה עולה, אלא שהוא עושה restart מחדש ולא עולה. א. האם מישהו נתקל בתקלה דומה? ב. האם יש אפשרות לוודא סופית שמדובר בתקלת לוח אם? ג. האם למישהו יש לוח אם לפנטיום 3?

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  24. Started by godis,

שלום, יש לי בעיה במחשב כבר הרבה זמן.. הוא לא זז.. לפעמים כשאני שומע שירים הם מתחילים להתקע ולזוז לאט.. וגם סרטים. http://img168.imageshack.us/my.php?image=a1lo6.jpg http://img246.imageshack.us/img246/3816/a2jf3.jpg

• 10 תגובות
    • 789 צפיות

דיונים חדשים בפורומים