תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
המצלמות: Logitech Webcam 3100 Microsoft Lifecam HD-5000 בשניהם windows 7 לא מצליח להתקין אותם אוטומטית ואחרי התקנה ידנית דרך אתר היצרן אני נתקל בשגיאה קוד 10 אודה לכל מי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני תקוע בצרה צרורה ??? מערכת הפעלה WIN8 בגרסת 64 סיביות - ולא מצליח להדפיס למדפסת לייזר ש/ל מיסוג XEROX PHASER 3150 מערכת ההפעלה מזהה את המדפסת בשמה הנכון כהתקן USB+ היא עובדת במערכת הפעלה מקבילית מיסןוג XP 1. ניסיתי דרייברים שעבדו ב XP ( אני דילגתי על WIN7 אז לא הפעלתי אותה שם ) - לא מצליח 2. כמובן חיפשתי באתר של XEROX = אין! 3. ניסתי דרייברים עם מספרים קרובים....לא עוזר 4. אין דרייברים "קרובים" ל WIN7 מי עוזר לי למצוא פתרון ? PLZ ? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
אין דריברים למסך הזה באינטרנט פעם היה ועכשיו אין למה?
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב נראה לי בכרטיס מסך כל פעם שאני משחק באיזה משחק המסך נהיה שחור המחשב ממשיך לפעול רגיל אבל אין תמונה עד שאני עושה ריסט זה חוזר מה זה יכול להיות ?? דרך אגב הכרטיס מסך שלי זה ati x1900gt
-
- 10 תגובות
- 802 צפיות
-
-
טוב אז תראו אני רוצה לקנות עוד הארדיסק ולהוסיף אותו לשלי עכשיו אני יודע מפנים איך מתקינים והכל אבל אחרי זה שאני מפעיל את המחשב מה אני צריך לעשות??????????? תסבירו לי בבקשה שלב שלב מה אני צריך לעשות בכדי להפעיל אותו תודה תודה תודה לכל העוזר
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Gigabyte GA-B75M-D3H ויש לי 4 דיסקים קשיחים ישנים SATA2 אפשר להרכיב את כול ה-4 + צורב ?
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
הכרטיס: 9600pro של גיגהבייט הקירור זהה לקירור שיש כאן: http://www.pcstats.com/articleimages/200307/gigabyter96p128D_front.jpg בכל מקרה,המאוורר פשוט לא מסתובב. פתחתי אותו (לאחר שהוא הפסיק לעבוד כמובן) ובדקתי אם אין שום דבר שעוצר אותו - שום דבר לא עוצר אותו. אני יכול לסובב אותו עם האצבע חלק. הלד של המאוור דולק,והכרטיס גם עובד,ככה שאני בטוח שזה לא עניין של מתח (הלד+מאוורר מקבלים חשמל מהמולקס,ככה שהסיכוים שזה בגלל מולקס מקולקל שואפים ל0) שמתי על הציר של המאוורר מנקה מגעים (לא שומני כמובן), זה לא עזר. ניסיתי להפעיל את הכרטיס ולבדוק אם הציר מסתובב,והוא לא,ככה שזאת גם לא בעייה בציר עצמו או במאוורר. אין לי מושג מה לעאזאל זה יכול להיות,כי הכל נראה תקין. לפני שאני הולך להחליף לו קי…
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מישו יודע מה זה ומה מחברים לשם?? (מה שיש בעיגול האדום)
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אוקי אז ככה רציתי לדעת מה לא בסדר במתחים של המחשב שלי יש לי e6600 מעבד ולוח p5w-dh deluxe יש לי 4 גיגה זיכרון ותראו מה הולך פה... ניקיתי את המארז לא מזמן גם שמתי משחה יש לי 2 מאווררים + זה של המעבד + אחד קטן של חברת ASUS המתחים לא ניראים לא בסדר ומאז ומתמיד הטמפרטורות גבוהות ...אני שוקל לקנות קירור מים....אבל משהו לא ניראה בסדר (עידכנתי את הביוס של הלוח להכי אחרון מה לא עשיתי וזה עדיין ..) אני עובד בגרפיקה תלת מימד...ושאני מתחיל לעבוד שם הטמפרטורות משתגעות....65+ במנוחה : http://img530.imageshack.us/img530/3327/38757258nb7.jpg במאמץ לא מי יודע מה : http://img401.imageshack.us/img401/5876/98649022zx1.jpg
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אז ביום שישי אני קונה כרטיס מסך ומארז (קומפיוקס 6200) עכשיו קראתי את כל המדריכים שמצאתי ברשת והם לא הכי עזרו אבל הבנתי את העיקרון. הבעיה שאני הכי פוחד ממנה היא קצר, איך אני יכול לבדוק אם יהיה קצר? :s05:
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
כל פעם שהמסך שלי נכבה אחרי חצי שעה כדי לחסוך בחשמל, המקלדת שלי מפסיקה לעבוד, ועלי לכבות את המחשב לגמרי בכדי שהמקלדת תתחיל לעבוד מחדש. מה עלי לעשות/לשנות בהגדרות המערכת בכדי שפעולה זו תיפסק?
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
הבעיה: לפני שהווינדוס עולה אני מקבל שגיאה וכתוב בחלון כחול של הווינדוס "xmnt2002 not found" מה זה ואיך אפשר לפתור את זה? מצאתי כל מני דברים שאמורים לעזור בפורמים מחול אבל לא הבנתי מהם כלום... והשאלה: אם אני מתקין משחק של DX10 על ווינדוס XP שבXP זה מקסימום DX9.0C אז זאת אומרת שאני לא מנצל את ה DX10? שאני משחק רגיל על DX9 ? ועוד שאלה קטנה, קצת לא קשורה, מה פחות מכביד על המחשב וויסטה BASIC או HOME?
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ללא פלופי, כי אין לו עקרונית שום שימוש היום, כך חשבתי. אבל, הלוח של ג'יגבייט כולל בקר RAID שיש צורך להתקין דרייבר שלו בזמן התקנת XP כדי שהXP יזהה את הדיסקים הקשיחים שנמצאים תחת הבקר RAID. מי שמכיר יש צורך ללחוץ F6 מיד בתחילת התקנת הXP ואז ההתקנה מבקשת ממך להכניס דיסקט פלופי עם הדרייבר לכונן A: ! כמובן שפה נתקעתי, צרבתי את הדרייבר לCD נוסף, העתקתי אותו ל USB אבל שום כלום, ההתקנה (המפגרת?!) מבקשת רק כונן A: פלופי... יש למישהו פתרון לנושא? תודה.
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, לי יש מחשב נישא imb thinkpad a21p ויש לו מסך 17 אינץ' ויום אחד פתאום אני רואה על המסך קווים אופקיים שקופים כאלה ומבהבהבים, זאת אומרת אין להם צבע או משהוא אבל שאתה מסתכל על המסך מזווית ישיבה אז אתה רואה כאלה הבדלים בגוון, כל איפה שיש קו זה קצת יותר כהה וגם זה מהבהב כזה.. וכאשר אתה מסתכל על המסך מלמעלה אתה רואה שאיפה שיש מרווח בין הקווים המסך בסדר ואיפה שיש את הקווים יש להם צבע ירוק בהיר כזה והוא מהבהב כאילו הוא זז . אבל כאשר מסתכלים על המסך מזווית ישיבה פשוט רואים שאיפה שיש את הקוים המסך כאילו זז כזה. אני ממש לא יודע מה קרה כי זה לא היה שקניתי אותו.. זה בעייה מאוד מוזרה ואם מישהוא יודע למה היא נגרמה או איפה לתקן אותה שירשום. …
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום בניתי מחשב עם מערכת חדש המחשב לאחר עבודה לא מאומצת מידי מבצע ריסט ללא מסך כחול ולא ניראה כמו בעיית תוכנה זה יותר ניראה כמו נפילת מתח המסך מתכבה והמחשב פשוט נכבה לשניה לאחר מכן נדלק ועולה מחדש לדעתי זה ניראה כאילו הספק כוח שיש לי לא מחזיק את המערכת, אשמח להתייעץ עם המומחים של הפרום הזה מערכת הפעלה: windows vista 32 bit מפרט מחשב: מעבד intel i7 920 לוח אם asus P6T זיכרונות: crossair 3GB kit DDR3 1066 FBS כרטיס מסך : MSI Geforce 9800GT 2 דיקסים קשיחים סידירום\צורב כרטיס רשת אלחוטי כרטיס טלווזיה 2 מאווריי 12 סמ, +4 מאוררי 8 ס"מ שמחוברים לספק הספק : Ezcool 500W model Ps-1000 במידה ודעתכם היא שהספק לא מתאים אשמח להמלצה למשהו אמין וטוב (אני מתכנן אוברקלוקינג בעתיד הקרוב) תק…
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב ופתאום מופיע לי disk read error לפני המסך טעינה של ויסטה אבל אם אני מריץ kubuntu למשל בLIVE אז אפשר לקרוא מהכונן קבצים
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי לוח Asus A8N-E וגיליתי שככל הנראה הסוללה של ה-CMOS לא עובדת ולכן כל הגדות ה-bios מתאפסות בכל פעם שאני מנתק את המחשב מהחשמל. כמה שאלות: 1. מה יכול לגרום לזה? האם יש מצב שתקעו לי לוח משומש? 2. האם כדאי להתעקש שיחליפו את כל הלוח או רק את הסוללה של ה-CMOS?
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון מדיי פעם נובע מהכייון של מארז המחשב רעש של "קליק" שמופיע בתזמונים אקראיים ולפעמים לא מופיע כלל. כשפתחתי את המארז (שנשאר פתוח בשל החום הכבד השנה) לא ממש הצלחתי לאתר מהיכן בדיוק מגיע הרעש. *בשנה האחרונה החליפו לי ספק כוח וכרטיס מסך (את הכרטיס מסך לפני הספק). תודה
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
רשמתי את אותה הודעה גם בפורום מעבדים ולוחות אם כי לא ידעתי איפה בדיוק לרשום את זה (ראיתי הצגת בעיות בשני המקומות). שלום לכולם יש לי לוח אם: GA-965P-DQ6 (של חברת Gigabyte). לפי החוברת שקיבלתי עם הלוח אם ולפי Gigabyte עצמם (האתר) הלוח אם תומך במעבדים: Intel Core 2 Extreme / Core 2 Duo ועוד כמה ישנים יותר. קיבלתי מעבד שהדגם המדוייק שלו הוא: Intel Core 2 Extreme Slan3 Malay 3.00GHZ/12M/1333/05B L740A931 ניסיתי להרכיב את המעבד הנ"ל ללוח אם שלי וכשאני מדליק את המחשב המחשב עושה רעש כאילו הוא נדלק... ואז נכבה ישר (לפני 2 הצפצופים המראים על פעולה תקינה). יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך אפשר לתקן את זה? תודה מראש בני
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני לא מצליח להוריד תיקונים מ- WINDOWS UPDATE! אני בוחר איזה תיקונים אני רוצה להוריד, לוחץ על הורדה, נפתח החלון הקטן של ההורדה אבל הוא לא מוריד כלום! תעזרו לי בבקשה! יש לי XP ו- EXPLORER 6 SP1 . תעזרו לי בקשה! תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
אי אפשר להתקין את המודם כי חלונות לא נותן לי ותמיד שאני מנסה למחוק את ההתקן, לעדכן, או להתקין איזהשהוא מודם (כל מודם) הוא נותן לי את ההודעה הבאה...
-
- 9 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי מדפסת משולבת של לאקסמארק. דבר ראשון . הדריבר מהדיסק מתחיל תהתקנה ומפסיק באמצע. דבר שני שאני מחבר לusb הוא מזהה את המדפסת אבל כותב ישר שלא ניתן להתקין. שאני כבר מצליח להתקין המדפסת פועלת רק בשביל סריקה. ולא ניתן להדפיס. כי המחשב מודיע לי שאין מדפסת מותקנת במחשב. אז הבעיה הגדולה ביותר שאני נכנס ללוח בקרה -מדפסות - לוחץ על הוספת מדפסת ומקבל את השגיאה הבאה - תמונה מצורפת.
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום רב יש לאחותי אקס פי התקנתי לה אתמול ויש לה בעיות... רשוםפ לה זיכרון ודברים כאלה עכשיו לי יש 768 sdram במחשב הישן ולה יש 192 ואני בטוח שזה בגלל הזיכרון(משום מה רשום לה שם) גם לפני שהוא אמר לי מה רשום ידעתי שיהיה לה בעיות עם כמות כזאת של זיכרון אז חשבתי להביא לה צג'יפ של 256 זה יעזור ויפתור הכל אני חושב מה אתם חושבים?
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים ישנים עכשיו אחד מהם ממש חלש אז אני רוצה לזרוק אותו ושפתחתי אותו יש שם שני כרטיסי זיכרון של 128 מגה אחד מהם SDRAM והשני אין לי מושג מה ומי הוא... עכשיו השאלה שלי אם אני יכול לשלב כרטיסי זיכרון בלי קשר למהירות שלהם MHZ אם יש להם אותה כניסה?. חבל לי לזרוק את הכרטיסי זיכרון האלו ד"א יש גם משהו CL3. יכול להישרף המחשב מחוסר התאמה של המהירות או משהו? למרות שהכרטיס נכנס לחריץ? אני מתכוון במקרה ויש אותה יציאה של כרטיסי זיכרון לשני המחשבים. תודה לעוזרים!!!
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מצטער שזה סקר ולא נושא חדש פשוט לא הצלחתי להגיע לכפתור של "נושא חדש", אלה לסקר.. יש לי בעיה עם העכבר (MX700) , רציתי לראות סרט אז הפעלתי את MV2PLAYER , העלתי את הסרט שמתי כתוביות והמחשב קצת נתקע.. עשיתי ריסטרט , ומאותו רגע אם אי אפשר לעבוד עם העכבר ! לא משנה לאיפה אני לוקח אותו , הוא תמיד חוזר לפינה השמאלית למטה (START) של ה WIN. כאילו יש שם איזה מגנט לעכבר.. ואי אפשר לעשות כלום ככה , בקושי הצלחתי לכתוב פה עכשיו (וגם הייתי צריך לנחש איזה מספר BOARD זה עד שהגעתי ל 16.. כי לא יכולתי ללחוץ על תמיכה טכנית !). הוצאתי מהחשמל והחזרתי , כנ"ל USB , התקנתי דרייברים הכי חדשים לעכבר שהורדתי לפני כמה זמן והיו לי על המחשב. אין ספור ריסטרטים , וכבר אין לי מושג מה לעשות , וזה משגע תשכל !…
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-