תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום. ברשותי מסך MAG Innovision 786FD ואיני מצליח להתקינו כראוי בWINDOWS XP PRO הוא רושם לי שיש לי DEFAUL MONITOR ומסרב לראות את הדגם של המסך. הורדתי את הקובץ הבא מהאתר של MAG , זה אמור להיות דרייבר למסכי הCRT שלהם. http://www.maginnovision.com/driver/Mag_inf.exe זה קובץ ZIP שפשוט נפתח לתיקיה לפיבחירתי.. ולא עושה כלום... ניסיתי לעשות UPDATE DRIVER בDEVICE MANAGER-->MONITOR-->PLUG AND PLAY MONITOR ובחרתי שיחפש את הדרייבר בתיקיה שאליה נפתח הקובץ שהורדתי מהאתר של MAG והוא אומר שלא מצא דרייבר מתאים שם. לי זה נראה מוזר מאוד. האם מישהו נתקל בבעיה הזו עם המסך הזה??? אשמח אם תתנו לי רעיונות... או פתרונות.. אם כבר יש כאלה. ואם יש למישהו דרייבר שבטוח עובד אני אשמח לקבל אותו…
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
Others Version 1707 2006/12/15 update Description P5W DH Deluxe BIOS 1707 Support Intel SpeedStep in Vista Update JMicron option rom to 1.06.63 Support new CPUs. Please refer to our website at: http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx File Size 691.2 (KBytes) Download from Global USA Europe China DOS Version 0701 2006/07/11 update Description P5W DH Deluxe BIOS 0701 Support new CPUs. Please refer to our website at: http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx File Size 679.2 (KBytes) Download from Global USA Europe
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, בכמה ימים האחרונים יש לי פעם בכמה שעות צפצוף כזה מציק שמסמל בעיה במחשב.(תקנו אותי אם אני טועה.) מה אני אמור לעשות כדי להבין מה הבעיה בדיוק. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-
אני מדליק את המחשב ואין תצוגה במסך (asus uw222u), המסך חדש ועד אתמול הכל פעל רגיל, בד"כ בעבודה המסך מראה נוראה כחולה אבל עכשיו הוא תמיד במצב של נורה כתומה (רק אם מכבים את המסך ואז מדלקים, הוא מראה את הלוגו של ASUS לשניה והמנורה כחולה, ואז הוא כותב no signal והנורה חוזרת להיות כתומה). בדקתי חיבורים והכל, המאוורר של הכרטיס מסך פועל גם כן. (הכרטיס הוא RX1800XT) אין לי כרטיס מסך חלופי, מה אפשר לעשות ואיך אפשר לבדוק' את הבעיה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
המחשב מורכב מ.. amd xp 2500+ mobile epox 8rda3+ compucase 6a19 אני צריך עזרה אני עושה את זה פעם ראשונה לבד ....
-
- 12 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני פונה אליכם לעצה או דעה בנושא לפני יומיים המחשב הפסיק לעבוד, ברגע שאני מדליק אותו המסך נשאר שחור כלומר כלום לא עובר אליו כל החשמל במארז עובד המאווררים של המארז ושל הכרטיס מסך עובדים נראה לי הבעיה בכרטיס מסך בעקבות שאיבת אבק של החלקים. מצטער אבל אני לא זוכר את המפרט המדויק שלי מדובר בכרטיס מסך asus gtx550 ti מעבד מסדרת intal q55 2.4g משהו בסגנון הזה תודה על כל עזרה,עצה
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
המחיצה הכילה מידע חשוב ופורמטה במהלך התקנת windows xp pro עם NTFS. האם יש אפשרות שהמידע לא אבד לחלוטין וכי יהיה ניתן לשחזרו? אודה לכל המוצא פתרון אפשרי. מאור.
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
קיבלתי כרטיס מחבר בשביל לעשות RAID-5 עם 4 דיסקים. בכל אופן הביוס בכרטיס לא תקין, ולא מצאתי דרך לעדכן אותו. הכרטיס מודיע על Parent ID not found בתיחול המחשב. צריבת ביוס רגילה לא עובדת אני מקבל תקלה. אם למישהו יש פיתרון אשמח תודה
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
יש לי Q6600 שלא עבר המהרה עם AC FREEZER PRO 7 שניקיתי אותו לאחרונה. מאתמול המאורר מסתובב קבוע על 3000RPM שלא מפריע לי כשלעצמו, אבל: 1- זה מרעיש בצורה מטורפת. 2- אוורסט וCPUID מראים טמפ' בסדר (לכל היותר 45 מעלות), SPEEDFAN מראה 150 על הלוח אם ועל המעבד. צירפתי תמונת מסך, כשלמטה אני מצביע על ה45 מעלות שהאוורסט מראה למעבד. יש לציין שגם הלוח אם באוורסט ובCPUID מראים טמפ' נמוכה מאוד, כשרק SPEEDFAN מראה 150 מעלות. כמו כן, המאורר נקבע אוטומטית (או אמור להיקבע אוטומטית), ולא נגעתי בו מאז שהתקנתי ווינ7 (שזה כבר חצי שנה). תודה מראש לכל עוזר.
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
כל פעם שאני מעלה את המחשב הכול בסדר עד שהחלון הזה של הברוך הבא מאז המסך נכבה לבד ,הוא לא נכבה לגמרי פשוט הוא במצב של סטנד ביי ואי אפשר לראות כלום הבעיה לא במחשב כי חיברתי אותו לטלויזיה והכול בסדר גמור אני מדבר אליכם עכשיו ממצב של safe mod שאת זה הוא כן מעלה זה מוזר מאוד רק שמעלים את הוינדוס רגיל המסך יורד לסטנד ביי האם מישהו יודע למה? ויכול לעזור לי
-
- 8 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי המחשב שבמפרט... הוא עובד נורא נורא לאט...מוזיקה אפילו מקרטעת לי... שלא נדבר על אינטרנט וסרטים ומשחקים!!! אני לא יודע מה לעשות סרקתי עם קספרסקי וזה לא מוצא כלום... מה עושים\? ; ???
-
- 9 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היי קיבלתי מחשב חדש שבא מורכב עם כל הדרייברים והארד דיסק החדש וכשתקנתי וונדוס במהלך ההתקנה קפץ לי מסך כחול ואפילו צילמתי והראות לכם מה כתוב בו: http://i144.photobucket.com/albums/r199/rafi666/temp/DSC00661.jpg דיברתי עם הטכנאי של החנות והוא אמר לי שהבעיה היא שהXP שלי מיושן וצריך מערכת הפעלה שכוללת SERVICE PACK 2 אז התקשרתי למיקרוסופט ושם התברר שזה קרה לי בגלל שהתקנתי ווינדוס XP UPGRADE (איך לא שמתי לב לזה?!) ויכול להיות שזה גם הרס לי את ההארד דיסק. אני מנסה עכשיו שוב להתקין עם XP _הפעם הרגיל ולא הUPGRADE) ושוב קופץ לי אותו מסך כחול. מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם! התקנתי את המדפסת אבל כאשר אני פותח אותה כדי להדפיס לי דף מסוים היא מדפיסה לי מלא דפים שרשום באנגלית ומספרים כאלה אין לי מושג מה זה מישהו יכול לעזור תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
כשאני מכניס דיסק לכונן הוא משמיע רעשים מאוד לא סבירים, הוא מזהה ת'דיסק ואז החלון נסגר ואני נשאר בלי כונן. אני מנסה לפתוח ת'דיסק ומופיעה לי הודעה: Error-Cannot be found. הצורב שלי מת לא מזמן ואיתו גם הסידירום כמעט באותו זמן...ניסיתי להגדיר ת'כונן דיסקים בכל הצורות pri slave sec master.... עשיתי את זה אחרי שהוצאתי ת'צורב, לא יודע למה...עכשיו הכונן מגיב אותו דבר רק שאני מקבל הודעה כשאני מפעיל ת'מחשב: Pri slave: incompatible ATAPI כתבתי Pri slave לדוגמא כי ניסיתי כבר להגדיר אותו בכל הצורות. אולי גם הוא מת? אבל אז למה הוא בכלל מגיב הכנסת דיסק ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
בזמן עבודה המחשב פשוט כבה ומסרב להידלק בדקתי שהכבל חשמל בסדר ושהשקע תקין בנוסף אין אפילו נורת חשמל בלפטופ שהבטרייה נטענת כאילו אין לו מתח בכלל (ששניה לפני שהוא כבה הייתה לו בטריה מלאה) מישהו נתקל בבעיה?
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
בתפריט של הדריבר של הכרטיס יש סימני שאלה במקום פונטים בעברית. יש לי WINXP באנגלית. איך אני מסדר את הדפק הזה???????????????????????????
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
שלום ! המחשב עובד כרגיל כבר הרבה זמן ללא בעיות. לא התקנתי או הסרתי חומרה. כעבור זמן אקראי ולא קבוע של פעולה על המחשב מופיע המסך הכחול שצירפתי. לפעמים הכותרת שלו משתנה. זה לא תמיד IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL לפעמים זה גם PFN_LIST_CORRUPT המספרים בתחתית המסך משתנים. יש לכם השערה מה זה יכול להיות?
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה לצערי כמעט פעם ביומיים באמצע משחק המחשב נתקע וכל הצבעים במסך מתחרבשים יש לי דרייבר לכרטיס מסך מעודכן הסתכלתי ב- EVENT VIEWER וראיתי את השגיאה הבאה שקרתה בדיוק בזמן שנכבה המחשב: The application-specific permission settings do not grant Local Launch permission for the COM Server application with CLSID {C97FCC79-E628-407D-AE68-A06AD6D8B4D1} and APPID {344ED43D-D086-4961-86A6-1106F4ACAD9B} to the user NT AUTHORITY\SYSTEM SID (S-1-5-18) from address LocalHost (Using LRPC). This security permission can be modified using the Component Services administrative tool. event id:10016 למישהו יש פתרון ?
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
במחשב של אחותי הוחלף לוח אם + זכרונות, ואני לא מעוניין להתקין מערכת חדשה. ברצוני לציין שאחרי החלפת הלוח (אינטל) המערכת עולה אבל כמובן אני חייב להסיר את הדרייברים של הלוח הישן. מהי הדרך הטובה ביותר להסיר את הדרייברים של הלוח בצורה הטובה ביותר, כדי שלא ישארו שאריות ברג'סטרי. האם הסרת התקנה דרך מנהל התקנים תעשה את העבודה ?, או המלצה על תוכנה שתסיר לחלוטין את הדרייברים מהמערכת. ניסיתי את Driver Sweeper 3.2 אולם בהפעלת התוכנה נתקלתי בבעיה של שגיאת יישום (0xc0000135 ). אשמח לתגובות...
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אהלן. יש ברשותי Asus vivobook מחשב נייד, אשר נקנה לפני מספר חודשים באחת מחנויות בארץ. מאתמול יש לי את ההודעה הבאה: intel anti theft technology system lock due to disable timer expired רשום מתחת שכרטיס הרשת לא נמצא. כשאני מחבר אותו לכבל רשת, נעשת בדיקה שנמשכת מספר דקות, ואז שוב הודעה "רשת לא נמצאה". הבנתי שאני צריך ליצור קשר עם אינטרל. חיפשתי באתר שלהם, גם בבינלאומי וגם בישראלי, גם בגוגל, אך איני מוצא את הטלפון שלהם. אשמח להכוונה ממי שכבר נתקל בבעיה זו. תודה!
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי, אני אמור לקבל בקרוב לוח אם+מעבד+זכרון+היטסינק למעבד ההיטסינק מגיע עם מאורר נפרד. כשארכיב את המערכת, אם אפקשש בחיבור המאורר והוא לא יפעל מה הדבר הכי נכון לעשות: 1. לנתק מהחשמל 2. לכבות את המפסק של הספק 3. לכבות ע"י לחיצה ארוכה על הכפתור 4. לנסות לחבר מחדש את המאורר תוך כדי פעולה של המחשב 5. משהו אחר ?
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
יש לי לוח אם , בלוח יש שתי יציאות אחוריות של USB 3 . חיברתי עכשיו דיסקאוןקי של Transcand בעל USB3 והעברתי קבצים בעלי 4 GB מהמחשב לדיסק או קי . מהירות ההעברה הייתה 16MB לשניה . למה זה ככה ?
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
לפני כמה ימים המחשב שלו התחיל בפעם בכמה שעות לעשות ריסטים פתאומיים... עד שזה הגיע למצב שאתמול זה הגיע לווינדווס ריסט... הוא חשב שזה בעיה של חימום הוא פתח את המחשב ניקה שם מאווררים וכו'... אז כנראה שזאת לא בעיה.. כשהוא עשה סיסטם ריסטור זה גם עשה את הבעיה הזאת... יש לציין שעל SAFE MOD אין את הבעיות האלו... אלה רק כשמפעילים את המחשב רגיל. והוא עשה בדיקה של וירוסים ספייוורל וכו'... מה יכול להיות הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 809 צפיות
-
-
קניתי מחשב...והוא ריק מתוכנה אני עוד לא מגיע לשלב שאני לוחץ F8 והוא רושם לי את זה מה זה אומר ומה עושים ? http://www.siz.co.il/my.php?i=njckd0zj5mkm.jpg
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-