תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום ברשותי מחשב נייד דגם Asus g60vx מחשב גימינינג נתקלתי בתקלה שבה כאשר המחשב עבד המחשב לא קיבל טעינה ,המחשב המשיך לעבוד עד שנגמרה הסוללה .,בדקתי את המטען והוא מוציא מתח.לאחר מכן לקחתי את המחשב למעבדה וציינתי שכנראה התקלה נובעת מקונקטור מנותק יום למחרת חזרו אלי מהמעבדה וטענו שהקנוקטור בסדר והוא מוציא מתח לכניסה של הלוח אם וייתכן שהבעיה נמצאת בלוח אם עצמו,רציתי לדעת אם יש מצב כזה בו הקונקטור מקבל מתח ולא מדליק את נורת החיווי של הטעינה במחשב? אם הגיוני שה׳מחשב המשיך לעבוד גם עם כיביכול תקלה בלוח אם ? או שבעצם מנסים לעבוד עליי בישביל לדרוש יותר כסף? מדובר במחשב בין שנה וקצת ללא אחריות מחשב שנמצא על שולחן קבוע ומחובר לחשמל כמעט כל הזמן המחשב לא הראה שום סימנם לפני
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אהלן! ברשותי מחשב נייד HP PAVILION DV5 עם מערכת ויסטה הום פרימיום. לאחרונה קניתי כונן קשיח של WD 1.5TB וכאשר הוא מחובר למחשב, בעת הדלקה - הוינדוס לא עולה, יש מסך שחור וכלום לא זז כאשר הוא מנותק - הכל עולה תקין וגם בעת חיבור בוינדוס עצמו, הכונן תקין ואפשר לעבוד איתו. ניסיתי לשחק עם ענייני הBOOT - אך ללא הועיל.. יש עצות ?
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
במקום לעלות מהר אחרי המסך הראשוני של שם הלוח אם הוא נתקע ומחכה. הבעיה שעליתי עליה לדעתי זה מכשיר של 24 חיבורי USB שמחובר למחשב מאחורה למפצל הUSB מחוברים כמה הארד דיסקים חיצוניים. כשהוצאתי את המפצל המחשב עלה טיפה יותר מהר. אני חייב את המפצל מחובר למחשב על האתחול. יש תוכנה כלשהי למניעת חיטוט בהארד דיסקים החיצוניים וקריאה ישירות מהפנימי ועליה מהירה? גם המאוורר מרעיש :-/ תודה!
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
לא יודע אני לא כל כך מבין בזה : אז ככה,לפני מספר חודשים קניתי מחשב חדש אבא שלי המליץ לי עליו דרך חבר שלו , מחשב באמת קטלני הורדתי הרבה משחקים והאיכות פשוט קטלנית .. ואז התחילה בעיה: המסך פתאום לא נדלק,או נדלק לפעמים אז החלפתי כבלים אולי הבעיה בהם? לא . בקיצור בכל הדלקה של המחשב אני צריך ללחוץ בכפתור MENU שבמסך ומיד אחריו על הכפתור SOURCE ורק ככה המסך בעצם מציג את המחשב. (חשוב לציין שהמסך עצמו נדלק יופי פשוט כדי להציג את המחשב שעולה אני צריך ללחוץ כמו שאמרתי) מדי פעם ממש רק מדי פעם המשחקים עולים לי ופועלים יפה אבל אחרי משחק ממושך של שעה בערך המסך נכבה וצריך לעשות ריסט ואת כל הפרוצדורה עוד הפעם . רוב הפעמים שאניי מנסה להפעיל את המשחקים הם לא פועלים וההודעה הבאה מוצגת לי: …
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אהלן אני מקבל שגיאה שאיזה שהוא קובץ לא קיים במערכת הפעלה משו שהמחשב שלי עולה: http://www.siz.co.il/my.php?i=gmu1mwm44zwz.png אממ זה משו רציני? כאילו זה יכול לגרום משהו למחשב? מה לעשות עם זה?
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם !!! עליתי מ200 ל250 באס הכל היה טוב ויפה עד ש.... אחרי משהו כמו 6-8 שעות שהמחשב עבד חלקית במאמץ מלא ו50 אחוז מהזמן גם נח הוא נתקע לי עם מסך כחול מעצבן מול הפנים משהו עם בעיית זיכרון וירטואלי. מה יכולה להיות הבעיה שלי ? אלא פרטי האוברקלוק : באס 250 יחס לDDR 5:4 VCORE 1.550 DDR_VCC 2.65 APG_V 1.6 בעיקבות היחס (5:4) הזיכרונות אוטומטית ירדו מתזמונים של 8-3-3-3 ל 7-3-3-2 (אני כמעט בטוח ב95 אחוז). אולי זאת הבעיה, לא יודע תגידו אתם.
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
כרגע ניתן להפעיל בלי שום בעיה ישומים של 2D ללא שום הגבלת זמן עם ישומי 3D כבדים הכרטיס קורס תוך דקה ומאתחל את עצמו מישהו יודע אם לכרטיס נגרם נזק כלשהו או שיש לו מנגנון הגנה ואחרי שאסדר לו את הקירור הכל יחזור לכפי שהיה תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום , אני חושד שיש לי בעיה בהארדיסקים... ובעיקרון אני מחפש תוכנה שיכולה להעיד על מצבם ... האם קיים דבר כזה ? אם כן אנא ציינו שם ! תודה ! וכן כן , ניסיתי את ה DEFRAG וSCAN DISK וכל זה... זה סתם חרטא.. אני צריך משהו EXTERNAL.. תודה!
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
המחיצה הכילה מידע חשוב ופורמטה במהלך התקנת windows xp pro עם NTFS. האם יש אפשרות שהמידע לא אבד לחלוטין וכי יהיה ניתן לשחזרו? אודה לכל המוצא פתרון אפשרי. מאור.
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה.. כשהוא סוגר את חלון האקפלורר ומשחקים וכד' הוא מקבל את הודעת השגיאה: הוא אומר שזה קורה לו כשהוא יוצא מיישומים. גם לי פעם זה קרה במחשב הישן אני לא יודע איך הייתי מסדר את זה אם בכלל... :-\
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אוקי. נהגתי לשחק במשחקים כמו UT2004 ו DOOM3 כרגיל, עד שיצאה הגרסה CATALYST 4.9 BETA של ATI שאמרו שמשפרת את הביצועים בDOOM3 לכל כרטיסי הריידון ועכשיו בשני המשחקים האלה (כן גם בדום) לפעמים יש תקלה, שהמסך נכבה, אין קול פתאום וכאילו המחשב שבק (הוא עדיין פועל למרות זאת) וכשאני מנסה להפעיל את המסך מחדש הוא כאילו מראה לי שהוא לא מחובר או שאין חשמל או משהו כזה - Cable Out No signal משהו בסגנון הזה עכשיו, מה בדיוק קורה פה? ומה כדאי לעשות ? להחזיר את ההתקנה של 4.8 היציב או לחכות ל 4.9 הסופי ?
-
- 9 תגובות
- 774 צפיות
-
-
בכל פקודה שאני עושה בנירו זה נותן את הארור הבא ולקחתי את הנירו הזה מחבר שלי שאצלו הוא פועל וניסיתי גירסאות שונות ובכולם אותו אדבר, אותה השגיאה... בבקשה תעזרו לי אני כבר לא יודע מה לעשות..... תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 13 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי חיבור על הכרטיס מסך שאני כול להוציא תמונה מהכרטיס מסך לטלוזיה היום קניתי את הכבל המתאים וחיברתי את זה לטלויזיה ל וידיאו in ושאניעובר למצב וידיאו אני רואה מסך שחור ולא רואה מה שאני אמור לראות(מה שעל המסך של המחשב) מה יכול ליהיות הבעיה.? יכול ליהיות שנידפק לי היציאה בכרטיס מסך? יש לי gforce fx5200 128 mb+tv out
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לוח אסוס tusl 2 פנטיום 3 הרד דיסק דיגטל 40 גגה לאחר יום יומיים לאחר פרמוט המחיצה הראשונה נדפקת באמצע העבודה במחשב כאשר אין תוכנות רבות פרט לתוכנות בסיסיות ו ל ICQ כנראה ביה בלוח המחשב עצמו מזהה את ההרד דיסק ועובד נהדר בהתחלה לאחר פרמוט למשהוא יש איזה רעיון והעים כדאי לעשות אפ גרד לביוס במקרה זה תודה לכל העוזרים מצפה לעזרה
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
טוב אז יש לי מחשב של חבר שהתלונן על תקיעות נפילות ועובד לאט. המחשב פנטיום 2 פתחתי אותו ואני רואה שהמאוור של המעבד לא עובד הוא היה רותח שמתי מאוור חדש והכל טוב ויפה אבל הוא עדיין נתקע מאד. בפתיחה הוא רושם את ההודעה הבאה cpu is unworkable or has been change pleas recheck-spu soft menu ובסי פי יו סופ מניו רשום spu operting speed 233(66 turbo frequnesy disabled spu power suplie: cpu defult core volteg 2.80v אני חושב שהמעבד ניזוק בגלל שהמאוור לא עבד והוא היה רותח. מה אומרת ההודעה ? ומה ניתן לעשות בנידון?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
לאחר שעשיתי עדכון לווינדוס 10,זו ההודעה שאני מקבל ברגע שאני לוחץ עכבר ימני על המחשב שלי>ניהול. מישהו מכיר תופעה כזו ומה ניתן לעשות? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם, מערכת הפעלה וינדוס 11 שהותקנה לאחרונה. המחשב עבד תקין עד היום בבוקר. המחשב בהפעלה עולה עד המסך של השם משתמש ואז קופא מצורפת תמונה. מה שמוזר שבמסך בוא המחשב קופא השעון והתאריך מתקדם פשוט אין תגובה. ניסיתי לנתק את כל ההתקנים שמחוברים ואף לחבר מקלדת ועכבר אחרים ואין שינוי. משהו מכיר את הבעיה?? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, האם משהו נתקל היום בבעיה עדכון בוינדוס 11 שעדכונים תקועים על 0 אחוז הורדה? אני אחרי פרמוט מחשב ועדיין הבעיה לא נפתרה. תודה
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
- 1 follower
-
-
הי קניתי מחשב עם 2 גיגה זיכרון (ככה אמור ליהיות). יש דרך שאני יכול לבדוק שזה באמת מה שקיבלתי?
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
כל כמה שעות... או ברגעים של עבודה מאומצת עולה המסך הכחול ואני חייב להפעיל מחדש את המחשב. לפי מה שהבנתי מ http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=300434.0 צריך להפעיל HMDD... אני אבדוק ואיידע אתכם. בכל מקרה.. האם ניתן לסדרו או רק להחליפו בחדש (כל המידע נמצא עליו) עודכנו תוצאות הרצת מספר קבצי DUMP בהמשך האשכול.
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
ברשותי מסך CRT של 17" מלפני כ- 7 שנים. לאחרונה המסך והכתב נהיו בהירים מאוד. התקלה התחילה לסרוגין ועכשיו נהיתה קבועה. כוונון הבהירות של המסך לא משפיע. כרטיס המסך שלי מובנה. אולי אתם יודעים מה סיבת התקלה ואיך ניתן להתגבר עליה? בתודה
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם.!! יש לי בעייה במחשב המחשב עושה לי צפצופים במארז ושאני נכנס ל-הוספה או הסרה של תוכניות (מהלוח בקרה) זה מראה לי מלא דברים שאני לא יכול למחוק וזה לא היה לי לפני כמה ימים משהו יכול לעזור לי בבקשה זה דחוף תודה.!
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
מישו יודע מה זה ומה מחברים לשם?? (מה שיש בעיגול האדום)
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני מדבר עכשיו מהמחשב הישן שלי, אוקיי אז סוף סוף קיבלתי את המחשב החדש שלי (מפרט כאן) דבר ראשון רציתי לציין ש SKYPC האלה לא כלכך אמינים כמו שאתם אומרים כל הזמן.. הם הביאו לי מארז כסף במקום שחור (החליפו לי לשחור כשהתלוננתי) ועשו לי הרכבה בלי שביקשתי.. אמרו שהיתה טעות והם מצטערים.. לא משנה היתה אי הבנה אבל העיקר הם חסכו לי הרכבה, והם לא לקחו על כך כסף. עכשיו, לענייננו: חיברתי את המחשב (הם אמרו לי שהם עשו התקנה של Windows ופירמטו כדי לבדוק שהכל עובד טוב.. אין לי מושג איזה windows הם התקינו שם ופירמטו) מה שאני עשיתי זה פשוט נכנסתי לביוס, הגדרתי את הCDROM ב BOOT שהוא יהיה הראשון שיפעל, הכנסתי את הדיסק של ה VISTA 64Bit שלי (לא מקורי אם זה משנה) וחיכיתי, וחיכיתי.. זה טען הרבה זמן…
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד sony vaio pcg-v505ac, פירמטתי אותו והתקנתי עליו אקספי נקי, לא עשיתי את זה דרך הדיסקים שמקבלים עם הנייד כי משום מה הם לא עובדים גם ככה. עכשיו אני רוצה לחסוך בכוח של הסוללה, ואני לא יודעת איך להוריד את הגדרות בהירות המסך, חיפשתי בכל מקום לא יודעת, ישנה תוכנה של סוני בשם powerpanel אבל גם אותה אני לא מוצאת בשום מקום.. מישהו יכול לעזור לי? תודה, דפנה.
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-