עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by kucbduku,

אבקש עצתכם בבעיה הבאה: המחשב, לעיתים קופא: התמונה על המסך קופאת, העכבר אינו מגיב ושום מקש כולל ALT-CTRL-DEL אינו מגיב כלל. לא נותר אלא לעשות ריסט או לכבות לחלוטין את המחשב. בהדלקה חוזרת של המחשב, המחשב משמיע רעשים רגילים אולם למסך לא מגיע כל אות. חיטוט בקרבי המחשב, שליפת הסטיקים של הזכרון החזרתם וכו', לרוב תחזיר את המחשב לחיים, לעיתים למשך זמן קצר עד לשובה של הבעיה ולעיתים לכמה ימים. בדקתי כבר את הזכרונות ע"י הפעלת המחשב לסירוגין עם כל סטיק לחוד ובתושבת זכרון נפרדת ומתברר שאין זו בעיית זכרון או פגם בתושבות. כל הכרטיסים ובעיקר כרטיס המסך מוכנסים היטב והדבר נבדק שוב ושוב. ווידאתי שאין וירוסים / רוגלות ושאר מרעין וצרות. אין שום סימני שאלה צהובים במסך הניהול. להלן מפרט…

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  2. זה קרה קודם כל לאחותי כשהייתי בעבודה. אחר כך באתי הביתה וראיתי את התופעה. הדלקתי את המחשב, הוא השמיע רעש של נדלק (רעש תקין), ונכבה. תוך שתי שניות הוא עשה את זה שוב, ואחרי כמה חזרות כאלה פשוט ניתקתי מהחשמל כשהוא היה ב2 השניות שהוא כבוי. המחשב כבר בהרכבה מחדש (הודיעו לנו שזה לוח האם ומחליפים אותו) אבל אני מת לדעת את הסיבה. למה זה יכול לקרות?

• 10 תגובות
    • 980 צפיות
  3. Started by weissby,

נניח יש לי וירוסים/רוגלות למיניהן על דיסק קשיח מסויים, האם לאחר פירמוט של הדיסק הקשיח יש סיכוי שעוד תהיה בעיה? כי מה שאני רוצה זה כי עכשיו אני עם מחשב חדש, ואני רוצה להעביר אליו דיסק קשיח מהמחשב הקודם ואני לא רוצה לדפוק את המחשב החדש שלי בגלל וירוסים או רוגלות מהדיסק קשיח של המחשב הקודם.. יש סיבה לדאגה או לא?

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  4. Started by carman6,

באופן כללי מה נמחק לאחר עידכון ביוס ומה משתנה?

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  5. Started by boogie,

שלום לכולם!!!! יש לי לוח Msi- ms6728 (865pe neo3) עשיתי עדכון לביוס דרך האתר של MSI ואחרי שעשיתי RESET המחשב מנסה לעלות והוא לא מזהה לי את הדיסק SATA (גם לא בביוס). הבנתי שיש לוחות שצריך להתקין להם את הדריבר של ה SATA ידני כדי שהכל יפעל. מישהו יודע איפה אפשר להוריד את הדריבר או איך מסדרים את הבעיה הזאת כי המחשב שלי פשוט מת.

6. Started by אני איני אני,

שלום לכולם. קניתי מחשב חדש בערך בינואר 07.. עד לפני חודש וחצי הכל עבד פיקס, שום בעיה, שום כלום. תחילה קניתי את המחשב עם 1GB זכרון, כשרציתי לשדרג.. התקנתי SiSoftSandra בשביל לבדוק איזה סוג של זכרון יתאים לי בדיוק (הוספתי עוד 2GB זכרון, כרגע יש לי 3). עכשיו, אחרי שהתקנתי את הסאנדרה, סתם הסתכלתי בכל מיני פרטים על המחשב.. הטמפ' של המעבד עמדה על 71 מעלות צ'. התקשרתי לחברה שממנה קניתי את המחשב - אמרתי להם שטמפרטורת המעבד גבוהה מדיי, ואני רוצה טיפול. אין לי תלונות לחברה, החליפו לי מאוורר למעבד ללא תשלום - אצלם במעבדה לא היה רעש (בדקתי את זה). החזרתי את המחשב לביתי, אחרי כמה זמן (עד 12 שעות) הרעש מהמאוורר החל שוב. התקשרתי שוב, וכך 3 פעמים החליפו שוב ושוב את המאוורר ללא תשלום, וה…

7. Started by Ezu,

שלום לכולם, ישנם אתרים מסוימים שכאשר אני מדפיס מהם הפונטים יוצאים קטנים. האם יש דרך להגדיל הפונטים בהדפסה מבלי לפגוע בהדפסה של התכונות האחרות כמו word? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by i022052,

המחשב פנטיום 4 1.5GHZ של אינטל, נדלק, חלונות XP עולה, ואחרי זמן מה בין חצי שעה לשעתיים, מתקבל מסך שחור. המחשב עדיין דולק אבל אין גישה למערכת הפעלה. מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  9. Started by ~oren~,

שלום לכולם יש לי צורב DVD של SONY די חדש עכשיו הבעיה היא כשאני צורב קבצים על דיסק DVD (עם נרו) ואין בעיות במהלך הצריבה ואחרי שהוא סיים אני נכנס לתקייה של הכונן אני לא רואה שום קובץ למרות שאני יודע שיש בתוכו את הקבצים אני יודע שיש בתוך את הקבצים בגלל שדיסק אחד צרבתי תוכנה לבדיקת זיכרונות RAM והוא עלה דרך BOOT אבל דרך הוינדוס אני לא רואה כלום. ניסיתי כמה דיסקים הכול אותו דבר בבקשה משהו שיעזור לי!!! תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  10. לפני משהו כמו 9 חודשים קניתי מחשב חדש מאז כבר פעמיים שהלך לי צ'יפ של זכרון, החנות טוענים שכנראה משהו היה דפוק בסט המקורי ובגלל זה הם נהרסו אחד אחרי השני השאלה שלי היא מה יכול לגרום לזכרונות להפסיק לעבוד ? האם יש סיכוי שמשהו דפוק בלוח אם ובגלל זה הם נהרסים ? מה שקרה, הוא שאחרי בערך חצי שנה נהרס הראשון, החליפו אותו ואז אחרי חודשיים גם השני נהרס (וגם אותו החליפו עכשיו) נראה לי קצת מוזר

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  11. Started by IlanF,

המחשב נכנס להגדרות BIOS ישר אחרי הPOST ואם אני יוצא מהBIOS או עושה ריסט המסך הופך לשחור ואין כלום... אני צריך לכבות את המחשב ולהדליק אותו, ואז שוב, המחשב עובר את הPOST ונכנס לBIOS.. המחשב עבד מצויין לכמה זמן אז חשבתי שהבעיה בHDD, ובאמת אחרי שניתקתי אותו והחלפתי לאחר הבעיה נפתרה. אבל היא חזרה אחרי כמה שעות... ניסיתי להחליף מעבד, אבל עם המעבד השני המחשב בכלל לא עלה

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  12. Started by kfirkb,

המחשב שברשותי נרכש לפני כ 4.5 שנים שבהם הוא היה דלוק כמעט רצוף 24 שעות ביממה והוא כולל: לוח אם: (Intel Rock Lake D865P ERL (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM מעבד: Intel P 4 CPU 2.40GHz HT זכרון: (512mb 400mhz (256x2 כרטיס מסך: ATI Radeon 9550 / X1050 Series Secondary 256 MB בנוסף מחוברים למחשב 3 דסקים קשיחים של 120GB SATA X2 ואחד 80GB בחיבור ישן ורגיל. צורב: ,PHILIPS DVDR1648P1, ספק כוח: 400W, מסך: סמסונג LCD "19 דגם: 960BF. המחשב מחובר לפלזמה "42 בחיבור VGA ולרסיבר בחיבור SPDIF לצורך שמיעת מוזיקה וסרטי HD עם AC3/DTS וכו'... כבר חצי שנה יש בעיה במחשב והיא שהוא מאוד איטי ומקרטע, לדוגמא: הוא חושב המון בכל הפעלה של תוכנה ובמיוחד אם אני מפעיל שתי תוכנות במקביל, הוא לא מסוגל לצרוב …

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  13. Started by oded6188,

יכול להיות שאחד הHD שלי נדפק? דרך הווינדוס אני מצליח לפרמט אותו, ולראות אותו אבל כשאני פותח Paratition Magic, זה כותב לי BAD, על הHD הזה, וכשאני בא לפרמט אותו דרך ה Paratition Magic אז זה כותב: BAD Argument/Parameter

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  14. Started by Sheirf,

אהלן אנשים אני צריך בבקשה שתביאו לי לינק לביוס עדכני של הלוח-אם הזה: ASUS P4SGX-MX-UAYZ תודה ענקית לעוזרים =]

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  15. Started by מאור247,

איזה גירסה טובה יותר Microsoft Windows Vista Ultimate x64 או Microsoft Windows Vista Ultimate x86 ובמה???

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  16. המחשב שלי לאחר נסיון הדלקה אינו נדלק, נורית לוח אם ירוקה דולקת, אך כשמגיע ל-BIOS משמיע צפצוף אחד וכבה. אודה על עזרתכם.[br]פורסם בתאריך: 16.07.2007 בשעה 21:00:11 נתקתי הכל ועדיין אותה תופעה.

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  17. Started by danikos,

יש רק DVDRW ושני USB מקדימה והוא החליט שיש FLOPPY A:

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  18. שלום לכם , לפני כזמן קצר, אני ראיתי טלזוייה ושמתי את חלון האינטרנט כממוזער , ולפתע סובבתי את ראשי לכיוון המחשב, וראיתי את החלון של האינטרנט פתוח!, נגשתי למחשבי וראיתי את העכבר למעלה , בכוונה חיכיתי כמה שניות , ולא קרה כלום. אז מזה יכול להיות ? פריצה ? , או שלא? דבר 2: . האם למישהו יש אנטי וירוס יותר חזק מ Nod32 , AVG , Norton , או kaspery , משהו כזה? , אשמח לקבל. בתודה, ברק. אשמח לתגובות.

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  19. Started by Burkey,

שלום, יש לי שאלה, אני מקווה שזה הפורום הנכון. ברשותי מחשב יחסית חדש ( מס' חודשים ), ביומיים האחרונים התחלתי להשתמש בתוכנה של הלוח אם ( ASUS ), הבודקת את התחממות רכיבי החומרה, וגיליתי שהמעבד שלי ( Core 2 Duo 6300 ) מתחמם יתר על המידה. לפי האתר של אינטל הטמפ' המקסימלית שלו צריכה להיות 61.4 מעלות צלזיוס, וברגע זה, בשעת צהריים חמה הוא מגיע ל - 65. מה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  20. Started by shay_55,

שלום התקנתי במחשב את ה SOUND BLASTER LIVE PLATINUME + עם ה LIVE DRIVE BAY הבעייה היא שפעם שהייתי מחבר אוזניות ליציאה הקידמית זה היה מנתק את הרמקולים והיה SOUND רק באוזניות עכשיו כשמחברים את האוזניות : 1 - לא מנתק את הרמקולים 2 - יש רעש לבן סטטי חזק (כמו שאין קליטה הטלויזיה ) באוזניות ללא קשר לכלום . - כלומר ברמקולים עדיין שומעים טוב מגיד מוזיקה ובאותו זמן רעש חזק באוזיניות וגם שעושים MUTE להכל ( CD MUDU MIC MASTER VOLUME SPDIF וכו') עדיין שומעים את הרעש הזה. מה יכול להיות הבעייה? בבקשה עזרה תודה ואולי מישהו יודע איפה אפשר להשיג דרייברים לכרטיס הנ"ל שמתאימים ל XP שי

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  21. Started by mazoneli,

החלפתי אתמול כ.מסך ל 7300GT של POV והמחשב עבד בסדר, היום בבוקר הדלקתי את המחשב, המאווררים התחילו סיבוב ונכבו, בלי צפצופים ובלי כלום. החזרתי את הכרטיס AGP ואותו הדבר. שאני מוציא את הכ.מסך המחשב עובד אבל לא עושה פוסט כמובן. מה הבעייה ? יכול להיות שהתעייף הספק הגנרי ? , בדיוק אתנמול קראתי בחוברת הוראות שמומלץ להחליף לספק איכותי שיחזיק את צריכת הזרם של כרטיס המסך. עזרה ודרכים לבדיקה תתקבלנה בברכה.

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  22. Started by dranzer,

מי שעוזר לי בזה ממש תודה יש לי כרטיס מסך מסוג X1950 pro ומעבד amd 5200+ שהוא דואל קור 2.6 הקיצר במשחק קאונטר סטרייק סורס לאחרונה נהיו לי דרופים ב fps ונגיד במקומות מסויימים יש לי 70 80 fps משהו ממש מאכזב. אני על 4 MSAA ו על 8 X AA כאילו 8X בפילטרינג מוד.. ובלי HDR הקיצר פעם היה לי 100 עומד ויש לי ג'יגה זיכרון עכשיו אני שואל למה יש לי דרופים? כאילו פעם לא היה לי וגם מהספק יוצא אוויר חם מאוד.. לפעמים במשחקים שאני משחק עם עוד 9 אנשים בסרבר אנישומע אותו כמו מנוע של אופנוע.. הקיצר ממה הדרופים נובעים? אוליי הכרטיס מסך לא טוב? איןן זה מחרפן.. אוליי זה קשור לזה שהקאונטר לוקח רק 200 מגה זיכרון? מה יותר טוב שהוא ייקח 200 או יותר? ואיך הוא יכול לקחת יותר? אגב הטמפרטורה של הכרטיס מ…

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  23. שלום רב! קניתי מחשב חדש והוא עובד לאט מהצפוי ולכן החלטתי לבדוק אם החומרה שקניתי היא באמת מה שקיבלתי ע"י התוכנה EVEREST. המעבד שקניתי הוא: מעבד Intel Core 2 Duo E6600 2400Mhz conroe אך בתוכנה EVEREST שמתי לב שכתוב ב-CPU TYPE את השורה הבאה: DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 1800 MHz (9x200) האם הגיוני שרשום לי בתוכנה 1800MHz אף על פי שקניתי 2400MHz? אגב, גם במאפייני המערכת של ווינדוס רשום 1.79GHz ! יכול להיות שעבדו עליי או שאולי החומרה תקולה? אודה לכם מאוד אם תוכלו להשפוך לי מעט אור בנושא... בתודה מראש אופיר

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  24. שלום רב! קניתי לפני שבוע את המחשב הבא: מעבד Intel Core 2 Duo E6600 2400Mhz conroe כרטיס מסך Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe לוח אם v2MSI intel 945gcm5-f 7.1 ספק כוח LED 12CMF500W REAL EZCOOL דיסק קשיח 250GB 16MB SATA2 Westren Digital WD2500KS זיכרון 1.00GB RAM 667Mhz מערכת הפעלה Windows xp sp2 השקעתי ממיטב כספי בקניית מחשב זה ומסתבר שהוא לא פועל בצורה שציפיתי. הכל פועל כמו המהירות של המחשב הקודם שהיה לי (פנטיום 4 3GB) ואולי אפילו איטי יותר. המשחקים הכבדים לא פועלים חלק לגמרי, ולפעמים נתקעים לקטעים קצרים כשהמחשב חושב, דבר שלא ציפיתי שיהיה במחשב זה. השאלה שלי היא: האם ישנה במחשב חוליה חלשה (חומרה מסויימת) שגורמת לכולו לעבוד לאט מהרצוי? אם כן, איזה רכיב עליי ל…

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  25. Started by idogel,

יש לי מחשב בן פחות משבוע , כשאני נכנס למשחק מסויים אחרי זמן כלשהו שיכול להיות שעה וחצי ויכול להיות דקה וחצי הוא נתקע , מחייב ריסט לא יוצא מהמשחק או משהו .. אם זה לא קורה לאחר זמן מסויים המחשב מנתק לי את האינטרנט , יש לי רשת אלחוטית בבית , המתאם שלי למודם הראשי מחובר בUSB וזה מפסיק את הפעולה שלו פשוט , אם אני מנסה להפעיל את התוכנה של האינטרנט שלי שקשורה לרשת האלחוטית "wireless lan " הוא אומר שהוא לא מזהה את הUSB , במקרים מסויימים מספיק ניתוק וחיבור מחדש במקרים קצת יותר מעצבנים יש צורך בריסטרט למחשב . מפרט: AMD Dual 5000 GHZ לוח של GIGABYTE M55 לא זוכר בדיוק 1GB RAM X2 Radeon 1950XT WD 250GB אני משתמש בתוכנה SPEED FAN כמדד לבדיקת טמפ' , אני לא יודע כמה זה תופס בהתאם למה …

• 0 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים