עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by adirnasri,

אתמול לא היתי כל היום על המחשב ואחי הקטן ישב לי על המחשב תקע את המחשב והפעיל את המחשב אתמול השפה היתה עברית היום היא אנגלית כל השפה השתנתה מה אני יכול לעשות? עזרה דחופה בבקשה? נועל את המחשב מהיוםםםםם!

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  2. Started by orshimshon,

שלום, יש לי בעיה בצורב, אני מכניס דיסק DVD/CD לכונן צריבה והצורב לא קולט את הדיסק וניסיתי עם מלא דיסקים.. ולא קלט. מה אפשר לעשות כדי לתקן את הבעיה?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Dubek,

שלום. אחד המחשבים במשרד שלי (מחשב בן שלוש בערך) התחיל לעשות ריסטרטים כל פעם שכמה תוכנות היו פתוחות ביחד. כשניסיתי לאתר את התקלה, הורדתי everest למחשב, והתוכנה הראתה שלוח האם עובד בחום של 112 מעלות. אני מניח שזה מה שגורם לריסטרטים. אבל אין לי מושג איך לתקן את זה. מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  4. אהלן אנשים קניתי לוח ,מעבד,ספק כח ,וזכרון הרכבתי אותם למארז הישן שלי יחד עם הדיסק הקשיח וכו חיברתי הכל , אבל שאני לוחץ על כתור ההפעלה המחשב לא נדלק , נדלקת רק נורה קטנה אבל שום מאוורר או משהו בסגנון לא עובד יש עצות? מה יכול לגרום למחשב לא להידלק? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  5. Started by O-F,

יש לי מעבד של: PENTIUM 4 2.8 GHZ 1024 PR 800MHZ HT וניסיתי לפרק את המעבד לניקיון, ולא הבנתי איך. אחרי שאני משחרר את התופסנים הלבנים שיש לו, חיפשתי כפתור או משהו ולא מצאתי. תמונה מצורפת. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  6. שלום לכולם, ראיתי את התרד העצבני מלפני כמה זמן על כל נפגעי הNEC ואני אחד מהם. :-[ שנה וחודש (!!) אחרי הקניה, חודש אחרי שפגה האחריות ( ), התחרפן המכשיר והפסיק לצרוב או לקרוא דיסקים דיוידי של ורבטים, סילברליין וכו'. נהיה צורב עם מצפון. לא מתאים לו דיסקים צרובים יותר. אין לי ברירה אלא לקנות חדש. המוכר הציע לקחת שוב NEC אבל אני חושש שאז שוב עוד שנה אני אעמוד באותו מצב. אני זקוק להמלצה על צורב דיוידי עד 200 שח שלא מרעיש, לא עושה בעיות, לא עובד לאט ושלא יתפגר לי אחרי יומיים (או שנה). תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 663 צפיות
  7. יש לכרטיס קול בעיה שכשיש הרבה רעשים בבת אחת או שיש BAS או סתם רעש בתדר גבוה, הוא מתחיל לעשות רעשים מפצפצים כאלה שכואב באוזניים מישהו יודע איך לפתור את זה? הלוח אם הוא של ASUS והבעיה לא ברמקולים, ניסיתי להחליף הרבה ואני לא יודע מה לעשות

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Nasok,

חבר'ה אני מצטער אם זה הפורום הלא נכון כי אני לא הייתי בטוח אבל חיפשתי מדריכים של זון ולא היה שם תוכלו בבקשה להמליץ על מדריך שאני אוכל להדפיס (הכוונה בלי סרטונים)

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  9. Started by STi,

רושם לי בהתחלה שההגדרות לא תקינות של הלוח, והוא עושה שיחזור ל-BIOS ואז הוא רושם בודק פלופי-ואז פלופי לא נמצא.. וככה גם CD והוא פשוט ממשיך לעשות את זה...חוזר על אותה הפעולה בדיוק ניסיתי לאפס את ה-CMOS וזה לא עזר כמובן שגם הוצאת הסוללה לא עזרה בכלום אני חושב שהביוס דפוק אבל מה אני יכול לעשות עם זה!? תודה אנשים

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  10. Started by avishalev2,

שלום שמעתי שיש אתר שעושה לך סריקה למחשב בתשלום ומשלים לך קבצי מערכת שחסרים לך וקבצים חיוניים לווינדוס ואף מתקן קבצים שצריך מישהו יכול להביא לי קישור לאתר הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  11. Started by aviad91,

שלום פורום נחמד. אוקי. אני מניח שaux זה ספק ובתוכנה speedfan שהתקנתי לא מזמן כתוב שם שהספק על 127 מעלות. וזה נראה לי מאד רותח. אז רציתי לדעת אם לספק יש השפעה על הטמפ' הכללית של כל המארז והחומרה שבו או שהוא לעצמו וזה לא אמור להטריד אותי. למרות שאני מניח שזה מאד אמור להטריד אותי-אני חושב להחליף ספק גם ככה וגם הליבות של המעבד שלי נמצאות כרגע על 53 והשניה על 54.. וגם עד כמה הספק של thermaltake גרוע?..

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  12. Started by netanel1234,

שלום, המחשב של אחותי היה עובד טוב ופתאום הוא מתכבה לבד, אני מדליק אותו ולפעמים המחשב עוד לא עולה והוא מתכבה שוב ושוב והמחשב בכלל לא עולה! מישהו יודע אולי מה הבעיה? תודה!

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  13. Started by New-Old User,

פירמטו לי את המחשב לפני כמה ימים אחרי שגילינו שהיה בו בערך 954004 וירוסים זה מה שקורה שבודקים כמה זמן המחשב ישרוד בלי שום אנטי וירוס או פיירוול עכשיו הכל עובד חלק חוץ מדבר אחד: בכל סירטון אינטרנט נגיד בYNET או וואלה או במדיה פלייר - הוא מפעיל את הסרט בגוונים ירוקים כאלה מוזרים עם ירוק וצהוב וקצת כחול.. כאילו אינפרא גרין או משהו בסגנון.. יש לי דרייברים מעודכנים וגם קודקים.. מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  14. שלום לכם מדובר על מחשב תושבת P4 478 3.0 GHZ לוח VIA SATA RAID הרדיסק 80 GB זיכרון 1 GB 400 DDR WIN XP התקלה :כל פעם מופיע אחרי הפעולה כמו,חיבור זיכרון חיצוני USB או אם עמדתי עם סמן העכבר על סל מיחזור ועשיתי קליק ימני ורוקן את סל המיחזור, או חיבור כבל הרשת והגדרת החייגן ,,,מה שקורה ברגע הפעולה מתקבל מסך כחול עם שגיאה ולא מספיקים לקרוא ואז הוא מתחיל הפעלה מחדש עם הודעה המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה מה שהספקתי לקלוט במסך הכחול הוא קוד 0X0000005 ביצעתי פירמוט מספר פעמים זה לא עוזר,,,, אחרי הפירמוט הכל עובד יפה עד השיגעון הבא כמו ברגע הכנסת זיכרון נייד USB שוב מייד מסך כחול משהו מכיר בעייה כזאת, דרך אגב זה התחיל פתאום לא הורכב שום דבר חדש בחומרה ניסיתי כרטיס זיכרון חדש…

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  15. Started by kucbduku,

אבקש עצתכם בבעיה הבאה: המחשב, לעיתים קופא: התמונה על המסך קופאת, העכבר אינו מגיב ושום מקש כולל ALT-CTRL-DEL אינו מגיב כלל. לא נותר אלא לעשות ריסט או לכבות לחלוטין את המחשב. בהדלקה חוזרת של המחשב, המחשב משמיע רעשים רגילים אולם למסך לא מגיע כל אות. חיטוט בקרבי המחשב, שליפת הסטיקים של הזכרון החזרתם וכו', לרוב תחזיר את המחשב לחיים, לעיתים למשך זמן קצר עד לשובה של הבעיה ולעיתים לכמה ימים. בדקתי כבר את הזכרונות ע"י הפעלת המחשב לסירוגין עם כל סטיק לחוד ובתושבת זכרון נפרדת ומתברר שאין זו בעיית זכרון או פגם בתושבות. כל הכרטיסים ובעיקר כרטיס המסך מוכנסים היטב והדבר נבדק שוב ושוב. ווידאתי שאין וירוסים / רוגלות ושאר מרעין וצרות. אין שום סימני שאלה צהובים במסך הניהול. להלן מפרט…

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  16. זה קרה קודם כל לאחותי כשהייתי בעבודה. אחר כך באתי הביתה וראיתי את התופעה. הדלקתי את המחשב, הוא השמיע רעש של נדלק (רעש תקין), ונכבה. תוך שתי שניות הוא עשה את זה שוב, ואחרי כמה חזרות כאלה פשוט ניתקתי מהחשמל כשהוא היה ב2 השניות שהוא כבוי. המחשב כבר בהרכבה מחדש (הודיעו לנו שזה לוח האם ומחליפים אותו) אבל אני מת לדעת את הסיבה. למה זה יכול לקרות?

• 10 תגובות
    • 992 צפיות
  17. Started by weissby,

נניח יש לי וירוסים/רוגלות למיניהן על דיסק קשיח מסויים, האם לאחר פירמוט של הדיסק הקשיח יש סיכוי שעוד תהיה בעיה? כי מה שאני רוצה זה כי עכשיו אני עם מחשב חדש, ואני רוצה להעביר אליו דיסק קשיח מהמחשב הקודם ואני לא רוצה לדפוק את המחשב החדש שלי בגלל וירוסים או רוגלות מהדיסק קשיח של המחשב הקודם.. יש סיבה לדאגה או לא?

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  18. Started by carman6,

באופן כללי מה נמחק לאחר עידכון ביוס ומה משתנה?

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  19. Started by boogie,

שלום לכולם!!!! יש לי לוח Msi- ms6728 (865pe neo3) עשיתי עדכון לביוס דרך האתר של MSI ואחרי שעשיתי RESET המחשב מנסה לעלות והוא לא מזהה לי את הדיסק SATA (גם לא בביוס). הבנתי שיש לוחות שצריך להתקין להם את הדריבר של ה SATA ידני כדי שהכל יפעל. מישהו יודע איפה אפשר להוריד את הדריבר או איך מסדרים את הבעיה הזאת כי המחשב שלי פשוט מת.

20. Started by אני איני אני,

שלום לכולם. קניתי מחשב חדש בערך בינואר 07.. עד לפני חודש וחצי הכל עבד פיקס, שום בעיה, שום כלום. תחילה קניתי את המחשב עם 1GB זכרון, כשרציתי לשדרג.. התקנתי SiSoftSandra בשביל לבדוק איזה סוג של זכרון יתאים לי בדיוק (הוספתי עוד 2GB זכרון, כרגע יש לי 3). עכשיו, אחרי שהתקנתי את הסאנדרה, סתם הסתכלתי בכל מיני פרטים על המחשב.. הטמפ' של המעבד עמדה על 71 מעלות צ'. התקשרתי לחברה שממנה קניתי את המחשב - אמרתי להם שטמפרטורת המעבד גבוהה מדיי, ואני רוצה טיפול. אין לי תלונות לחברה, החליפו לי מאוורר למעבד ללא תשלום - אצלם במעבדה לא היה רעש (בדקתי את זה). החזרתי את המחשב לביתי, אחרי כמה זמן (עד 12 שעות) הרעש מהמאוורר החל שוב. התקשרתי שוב, וכך 3 פעמים החליפו שוב ושוב את המאוורר ללא תשלום, וה…

21. Started by Ezu,

שלום לכולם, ישנם אתרים מסוימים שכאשר אני מדפיס מהם הפונטים יוצאים קטנים. האם יש דרך להגדיל הפונטים בהדפסה מבלי לפגוע בהדפסה של התכונות האחרות כמו word? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by i022052,

המחשב פנטיום 4 1.5GHZ של אינטל, נדלק, חלונות XP עולה, ואחרי זמן מה בין חצי שעה לשעתיים, מתקבל מסך שחור. המחשב עדיין דולק אבל אין גישה למערכת הפעלה. מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  23. Started by ~oren~,

שלום לכולם יש לי צורב DVD של SONY די חדש עכשיו הבעיה היא כשאני צורב קבצים על דיסק DVD (עם נרו) ואין בעיות במהלך הצריבה ואחרי שהוא סיים אני נכנס לתקייה של הכונן אני לא רואה שום קובץ למרות שאני יודע שיש בתוכו את הקבצים אני יודע שיש בתוך את הקבצים בגלל שדיסק אחד צרבתי תוכנה לבדיקת זיכרונות RAM והוא עלה דרך BOOT אבל דרך הוינדוס אני לא רואה כלום. ניסיתי כמה דיסקים הכול אותו דבר בבקשה משהו שיעזור לי!!! תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  24. לפני משהו כמו 9 חודשים קניתי מחשב חדש מאז כבר פעמיים שהלך לי צ'יפ של זכרון, החנות טוענים שכנראה משהו היה דפוק בסט המקורי ובגלל זה הם נהרסו אחד אחרי השני השאלה שלי היא מה יכול לגרום לזכרונות להפסיק לעבוד ? האם יש סיכוי שמשהו דפוק בלוח אם ובגלל זה הם נהרסים ? מה שקרה, הוא שאחרי בערך חצי שנה נהרס הראשון, החליפו אותו ואז אחרי חודשיים גם השני נהרס (וגם אותו החליפו עכשיו) נראה לי קצת מוזר

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  25. Started by IlanF,

המחשב נכנס להגדרות BIOS ישר אחרי הPOST ואם אני יוצא מהBIOS או עושה ריסט המסך הופך לשחור ואין כלום... אני צריך לכבות את המחשב ולהדליק אותו, ואז שוב, המחשב עובר את הPOST ונכנס לBIOS.. המחשב עבד מצויין לכמה זמן אז חשבתי שהבעיה בHDD, ובאמת אחרי שניתקתי אותו והחלפתי לאחר הבעיה נפתרה. אבל היא חזרה אחרי כמה שעות... ניסיתי להחליף מעבד, אבל עם המעבד השני המחשב בכלל לא עלה

• 2 תגובות
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.