תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
זה סיפור מצחיק ועצוב. אבל מבקש לכתוב בתגובות רק לעניין.. אחרי כמה וכמה עצבים,החלטתי לעשות ניקוי יסודי ומלא לדיסק הקשיח,כמו כן לערוך כמה שינוים. השתמשתי בדיסק HIREN'S לצורך הניקוי המלא (עד 0) ולצורך הגדרת מחיצות מחדש. אה,לפני הכל העתקתי הרבה דברים חשובים לדיסק נייד. אחרי ההגדרות של המחיצות ,ניסיתי להתקין את ה-XP שהיה לי,ההתקנה נפסקה בעצמה באמצע,לא זוכר בדיוק מה היה השלב,אולי השני או השלישי.. אחרי כמה נסיונות חוזרים וכושלים (לא הצליח להעלות את קובץ ntldr) ניקיתי שוב את המחשב ורציתי לאושש את כונן הדיסקטים וכנראה נגעתי במשהו ב-BIOS. (כנראה,הכונן דיסקטים שבק חיים,כי שום דבר לא הצליח לגרום לו לקרוא מהדיסקטים,וניסיתי על כמה). אז התחילו דברים מוזרים. חלק מתוכנות שהיו בדיסק HIREN…
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
כותרת* ביטלתי תהגדרות של המצב שינה עשיתי אף פעם ופתאום זה נכנס לי למצב שינה המסך נכבה + המחשב ואז אני מדליק אותו והוא חוזר למצב הרגיל שלו.. עם כל התוכנות פתוחות כאילו כלום לא קרה.
-
- 3 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שיחקתי קצת עם כרטיס המסך שלי במטרה לחבר מסך חדש שקניתי.הצלחתי לחבר את המסך ואפילו רואים בו מצויין (במסך החדש)אבל במקורי פתאום הכל נהיה כל כך בהיר!דברים מסויימים אני אפילו לא רואה- הכל לבן בוהק!מלבד סרטים- כשאני רואה סרט בנגן אני רואה אותו מושלם! (לא משנה איזה נגן)(שוב- אני מדבר על המסך המקורי, בחדש הכל נראה מצוין.)המקורי מחובר בVGA והחדש בHDMI שניהם יוצאים מאותו כרטיס מסך GEFORCE GT 240אשמח לעזרה - כיוון, מה לחפש ואיפה, על מנת לסדר את ההגדרות.אני עובד עם WIN7.אשמח לענות על כל שאלה ולתת מידע נוסף שיכול לעזור לפתרון הבעיה..תודה מראששי נ.ב: מהתמונה ניתן לראות שאת האייקונים בשולחן העבודה לא רואים מרוב שהם בהירים,ואת ההבדלה בין הלשוניות של הדפדפן לא מזהים.. בתמונה השניה לא רו…
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
בניסיוני "להחיות" מחשב ישן יחסית לעבודה מינימלית, נתקלתי בשגיאות חוזרות במהלך ניסיונות ההתקנה של מערכת ההפעלה (Windows XP), כאשר החשד הוא שיש בעיית חומרה. מדובר במחשב עם לוח של ASUS, לדעתי פנטיום 4, 512Mb זיכרון. לאחר ניקיון יסודי (פיזי) של המחשב ופרמוט הדיסק הקשיח, התחלתי בניסיונות ההתקנה של מערכת ההפעלה. התהליך נתקע בכל פעם שדיסק ההתקנה מגיע לשלב העתקה של קובץ התקנה מסוים, שככל הנראה הוא קובץ גדול (cab), ואז קופץ מסך כחול עם הודעת שגיאה. איני זוכר כרגע מה היה רשום בדיוק, אבל הסימנים מעידים על כך שיש איזו בעיה בחומרה מסוימת במחשב. כדאי שאציין כמה דברים: * ניסיתי 3 דיסקים שונים של התקנת Windows XP, ושלושתם נתקעו באותו קובץ. * ניסיתי זאת עם שני כוננים אופטיים שונים. * …
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, אז הבעיה שלי היא כזאת, ברגע שאני מדליק את המחשב והוא מציג לי בכיתוב הלבן, memory runs at dual channel... מיד לאחר מכן מופיע השורה של Detecting IDE Drivers... בשלב הזה הבוט אפ מפסיק לעלות והוא נתקע. מעולם זה לא קרה לי בעבר. יש לי 2 כוננים של הארדיסקים, אחד של WD 500GB, והשני של סמסונג SPINPOINT F3 1TB. בנוסף מחובר גם הDVD ROM. ההארדיסק של הWD 500GB הוא משהו כמו בן 3-4 שנים. וההארדיסק של סמסונג הוא משהו כמו בן שנתיים. הסמסונג מחובר בחריץ של הSATAII0, והWD מחובר בSATAII1, הDVD מחובר בSATAII2. הלוח הוא GigaByte GA-31M-ES2L וידאתי כי כל הכבלים מחוברים כמו שצריך. כרגע ניתקתי את הDVD והWD לגמרי והכל רץ כמו צריך. מה עוד ניתן לעשות לבדוק איפה התקלה? האם יכול להיות שמדובר בס…
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אחרי שאני משחק (בקומפני אוף הירוס) רבע שעה המחשב עושה ריסטרט לעצמו לפי מה שהבנתי הבעיה היא כנראה כתוצאה מהתחממות,עם איזה תוכנה אני יכול לבדוק את זה?אני רוצה תוכנה שתוכל להגיד לי מה הייתה הטמפרטורה לפני הכיבוי,על מה צרך לשים דגש?כרטיס מסך?מעבד?
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
המחשב שלי בן חצי שנה ואני התחלתי לקבל BSOD פעם ב24 שעות בערך בחודשיים האחרונים ... ראיתי שזה לא רק אצלי , אלה זה אצל כל מי שיש לו את הכרטיס א. הווינדוס פועל לי על הכרטיס אז אני לא יכול לעדכן את העדכון של OCZ ב. אני לא מצליח לעדכן את הביוס שלי (זה אומר משהו על זה שהווינדוס שלי לא בגרסא הנכונה ( 64 BIT ) ? מה אני צריך לעשות ? תודה .
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
כשאני מגדיר בבוט להתחיל את הCDRON אז זה מראה לי מסך שחור עם "_" כזה למעלה בצד שמאל ואחרי זה המערכת עולה כרגיל...למה זה ככה?
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
זה קורה לי (אחרי בדיקות מעמיקות) כאשר אני מפעיל משחק ב SLI , המשחקים הם DEUS EX CRYSIS2 BATTLEFIELD 3 אך ורק משחקים שתומכים ב DIRECTX 11 וכאשר אני מכבה אופציה זו (ב SLI פועל) במשחק הכל עובד פיקס כאשר אני מכבה SLI הכל עובד פיקס גם עם DIRECTX 11 (בדקתי כל כרטיס לחוד) וכפי שידועה לחלקכם פה BATTLEFIELD 3 לא מאפשר לך לעשות שינויים בDIRECTX 11 הוא כמדומני תמיד פועל בלי אופציה לכבותו. יש לי מערכת חדשה לגמרי core i5 2500k asus p8z68-v gigabyte gtx 560 ti SLI antec 900w עד עכשיו מה עשיתי: החלפתי במקומות של הכרטיסים + בדיקה היקפית שלהם - לא עזר הוצאתי את הגישרון של הSLI בדקתי את הביצועים של כל כרטיס בלעדיו - הכל תקין ניסיתי כל דריבר אפשרי בין אם הוא חדש או אחד שכבר אף…
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אהלן, לפי מה שהבנתי אינני יכול להכניס תקליטור DVD, אלא אם כן ארכוש כונן חדש. השאלה שלי במידה ואני רוצה להתקין WIN7 דרך דיסק און קי, האם יש דרך לעשות זאת? האם זה פשוט? אשמח לתשובה , תודה
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי הוא (ATI Radeon X1050) אני מחבר אותו גם למסך של המחשב בחיבור הרגיל, וגם לטלוויזיה בחיבור DVI הבעיה מתחילה כאשר אני מחליף ערוץ בטלוויזיה או מכבה אותה. במקרה כזה יש מסך שחור עם כתובת 'אין אות' וזה נשאר כך עד שאני מחליף רזולוציה במסך/מנתק את הכבל ניסיתי לחפש בהגדרות מה גורם לכך אך לא מצאתי מישהו מכיר את התקלה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, אני מקבל מסך כחול שחוזר על עצמו A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer. The problem seems to be caused by the following file: ntoskrnl.exe UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any Windows updates you might need. If problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software. Disable BIOS memory options such as caching or sha…
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה במסך המחשב לא נדלק: לפני הכל הסבר: הרגע הגעתי מהעבודה המחשב היה מכובה,הדלקתי את המחשב ו את הדפדפן ופתחתי 6 טאבים במכה, לאחר מכן המחשב נתקע(קורה לעיתים קרובות,אך חוזר לעצמו) ופתאום אחד המאווררים (שמחובר לחיבור FAN2 ,לא איזה מאוורר ציטסט או מעבד) התחיל להגביר מהירות . המתנתי 2 דק' והמחשב לא הגיב אז נקטתי בפעולת הכיבוי המהירה-על לחצן הכיבוי. לאחר כמה שניות ניסתי להדליק את המחשב והוא לא נדלק. פתחתי את המארז הכל נראה בסדר וניסתי להדליק מהכפתורי RESTAER ו POWER המובנים על הלוח אם שלי-וגם לא הצלחתי. מישהו יודע מה הבעיה?? אני על וינדוס 7 פרימיום. מפרט מחשב :
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום, המחשב של אחי הקטן לא נדלק. המפרט של המחשב: E4300 GIGABYTE 965P DS3 4X1G 800MHZ DDR2 SAMSUNG 1TB F3 8800GT 512MB ENERMAX 400W LIBERTY אתמול הוא ניסה להדליק את המחשב והוא לא נדלק. את הספק בדקתי במחשב אחר והוא עובד מצוין. זכרונות הוצאתי את כולם וניסיתי להפעיל את המחשב עם זכרון אחר ועדיין לא עזר. המעבד היה בOC מ1.8GHZ ל2.6GHZ זה היה בתקופה שהמחשב היה אצלי. אבל כמובן המחשב היה יציב עם בדיקה של OCCT עם קירור של TT BIG TYPHOON VX למעבד. ניסיתי גם לאפס את הביוס דרך הסוללה וגם דרך הג'אמפר ועדיין לא עבד... כשמנסים להדליק את המחשב המאווררים של המעבד והמארז מסתובבים בדיוק שניה ואז נעצרים והמחשב לא נדלק. כאילו משהו מונע ממנו להדלק. החלקים הבעייתים לדעתי הם או המעבד ששבק חיים במש…
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה זה צוואר בקבוק? והאם במפרט שלי יש את זה? ואם כן מה לעשות? המחשב שלי: מעבד: Intel core 2 due E8400 3.0 Ghz 6MB Cache s775 1333Mhz לוח אם: Gigabyte GA-P31-ES3G (775 C2Q 1333Mhz, Intel P31, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio,GBL זכרון: שתי זכרונות של ג'יגה כ"א של קינגסטון. ספק:HEC 500TD- TF PSU 500W כרטיס מסך: gigabyte gtx560 ti 1gb את הכרטיס מסך קיבלתי היום
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה מוזרה במחשב , כשאני מנסה לרשום משהו מופיע לי המספר-6 הרבה פעמים ולפני זה כשאני מדליק את המחשב אני שומע נקישות מוזרות. ניסתי לפרמט וזה לא עזר.
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אהלן, קניתי 2 זכרונות DDR1 למחשב הישן, שניהם במהירות 400, אחד CL 3 (ג'יגה) והשניCL 2.5 (חצי ג'יגה). כשאני מחבר את הג'יגה אין בעיה. בחיבור החצי ג'יגה לבד המחשב נדלק אבל הווינדוס לא עולה ואני גם לא מצליח להיכנס לביוס. חשבתי שהוא פגום אבל כשאני מחבר את שני הכרטיסים יחד ניתן להיכנס לביוס ולראות שהוא מזהה את שני הכרטיסים, אבל הווינדוס לא עולה עדיין, מופיעה השגיאה שצירפתי בקובץ. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם מדגם GA-8I945P-G-RH אני מנסה לפרמט אבל הווינדוס 7 או האקס פי לא מזהים את הכונן בהתקנה בווינדוס עצמו הוא כן מזהה וגם בביוס מה עושים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל לפני כמה ימים לעשות מדי פעם צפצופים חזקים והוא עושה לפעמים עם רווח של חצי שנייה ולפעמים רווח של קצת יותר בין הצפצופים בקצב קבוע הוא עושה כאילו מדי פעם לא כל הזמן מה זה אומר?
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
ערב טוב. בזמן האחרון אני נתקל בבעיה עם סרטים "כבדים" ביחס לסרטים הרגילים שאני רואה- עד עכשיו ראיתי סרטים באיכות פשוטה של 700MB וגם של 4-6GB (720P הבעייה שעכשיו ניסיתי גם לראות סרט באיכות של 1080P והוא לא רץ חלק אני משתמש גם ב BS-PLAYER וגם ב VLC אבל שניהם נותנים את אותה התוצאה בערך ב WMP הוא רץ טוב אבל אני אני לא אוהב להשתמש בו יש למישהו מושג למה זה קורה ואם אפשר לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אתמול התחילה בעיה מציקה שבמשך כמה דקות המסך השחיר ואז חזרה אחרי שניה התצוגה והכל כרגיל. עשיתי רסטרט הוינדוס עלה וזה המשיך, כיביתי לגמרי ואז הדלקתי וזה לא קרה במשך שאר היום. עכשיו לפני עשר דקות זה קרה, עשיתי רסטרט ועכשיו אני מחכה שזה יקרה. הטמפרטורות טובות יחסית, 30-40 לוח אם, מעבד, כרטיס מסך מפרט: Intel Core 2 Duo E4300 @ 1.80GHz לוח MSI MS-7277 (CPU 1) ATI Radeon HD 4550 (Gigabyte) אני לא יודע מה עוד אפשר לעשות או לבדוק, משחקים כבדים יחסית לא גורמים לבעיה, זה קורה לי בלי סיבה, בשולחן עבודה, עוד לא קרה בזמן משחק או סרט. אני חושב שהבעיה כנראה בלוח אם, והסיכוי נמוך
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המחשב,יש לו כבר בעיה עם הסאונד אבל סדרתי את זה עם כרטיס קול חיצוני. משום מה הוא לא מקבל שום כרטיס מסך הוא פשות מאתחל את עצמו לפני הכניסה לוינדוס.הספק תקין,והמערכת פורמטה.ניסיתי אפילו לשים עליו כרטיס מסך חלש ביותר לא לוקח כלום חשמל 7300LE וגם 7300GT. עדיין אותה בעיה.רק שמחברים אותו לכרטיס מסך המובנה שלו הכל תקין והמסך עולה ועובד. המערכת היא: Q6600 intel dg31pr 2X2GB 2X250GB PSU EZCOOL PS1000 500W CD-ROM אני ניסיתי כבר הכל,צריך אזרה בדחיפות. תודה לכולם מראש.
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום יש לי כמה שאלות אז אגש ישר לעניין אני משחק בכמה משחקי mmprog ביניהם WoW ו SwToR לאחרונה אני מרגיש ירידה משמעותית בביצועים של המחשב... אני מדבר על זה שהמשחק רץ רגיל ופתאום הכל נהיה איטי ומסורבל לאיזה דקה וחוזר למצב הרגיל עוד פעם. המחשב שלי ממש לא חדש אך בגלל הירידות הפתאומיות האלה אני חושב שמשהו לא תקין. השאלה שלי היא מי מהרכיבי החומרה זה שעושה בעיות ומה כדאי להחליף? המפרט שלי הוא - Intel Core 2 Duo E6600 4G сorsair ddr2 800mhz Geforce 8800GTX 768 על windows xp sp3 64bit
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, רציתי לתסבירו לי כיצד אני בודק האם כרטיס הקול שמותקן במחשב שלי תומך ברמקולים בסאונד של 5.1\7.1 כיוון שהשדרוג קרוב אשמח לתשובה מהירה ועניינית
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את המחשב הנ"ל: http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=LXBTA02011&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he יש לי בעיה במשחק DC universe online. הוא לא עובד לי בצורה תקינה, יש הרבה לאגים, לא לאגים של אינטרנט אלה לאגים של ביצועים. ובנוסף המחשב שלי פשוט נכבה אחרי זמן מסויים, בלי הודעה מראש. אני דיברתי עם התמיכה שלהם והם אמרו לי את הדברים הבאים: Thank you for providing us with this information. Unfortunately your system is currently not supported for play DC Universe Online due to your current Intel Graphics hardware. As this hardware is not compatible with the game it will cause a wide array of issues within the game. In order to address this issue you will n…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-