עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם מחשב בן-3 מותקן מחדש כבר חודש מסיבות פרקטיות (לא היו בעיות חומרה). מהשבוע אני רואה שנעלמים לי קבצים. עשיתי בדיקת דיסק והוא גילה ופתר בעיות (יש תוכנה אחרת מומלצת פרט לזו שבמערכת?) מאתמול עושה ריסיטים סתם כך, מחשב ללא מאמץ וטמפרטורות סבירות (SPEEDFAN) הורדתי את ה-V מריסוט אוטומטי כפי שהציעו לאחר כאן האם יתכן שנפגע לי הספק? כיצד אני יכול לבדוק אותו. תודה מראש, יהודה

• 13 תגובות
    • 814 צפיות
  2. שלום לכולם, כאשר המחשב עולה הוא נותן אץ ההודעה שבתמונה המצורפת, מה עושים? יש לי WINDOWS XP SP2 מקורי עם דיסק מקורי. תודה לעוזרים, ניצן [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  3. Started by MalGano,

שלום לכולם. המחשב המזדקן שלי (בן 6 בערך) תמיד ידע לעשות בעיות שונות ומשונות. פעם נשרף הצ'יפסט, חיבור של הכרטיס מסך והזיכרון עשו הרבה טרור ועוד שלל בעיות. לאחורנה הוספתי לו הארד דיסק חדש שתקופה סיברה הוא והמחשב עבדו ללא בעיות. עד לשבוע שעבר בערך, שהמחשב החל להיתקע תוך כדי השמעת קליל כזה ששומעים כשמכבים את המחשב. הוא ממשיך לעובד ונורית ההרדדיסק האדומה דולקת באורך קבע. אם מבצעים ריסטרט אז 99% שהוא יקפא שוב בשלב ה-boot של ה-bios. אחרי עוד כמה ריסטים כאלה או כיבוי והפעלה מחדש, המחשב עולה שוב כאשר יש הודעת COMS checksum error וצריך להגדיר את כל הביוס מחדש. לפעמים אחרי קפאון וריסט המסך לא נדלק. אין לי מושג למה זה קשור בדיוק. האם לדיסק החדש, אם כי היו בעיות כאלה בעבר אך לא באותה…

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  4. Started by SpeeTroX,

מה קורה אני מעוניין לקנות ראם חדש הלוח אם שלי תומך עד 2666 השאלה שלי אם אני יקנה ראם מהיר יותר ולא יפעיל xmp (כי גם ככה אין) זה יעבוד ? פשוט בעתיד אחליף גם לוח אם.

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  5. שלום לכולם וחג שמח.! יש לי בעיה במחשב ממש אבל ממש מעצבנת..! הבעיה היא שלא משנה איזה דפדפן אני גולש firefox chrome ieplorer האתרים כמעט ולא נטענים, הקטע הוא שאתרים כמו google cnn ynet נטענים מהר כמו שצריך ואתרים כמו facebook apple ועוד כמה אתרים לא נטענים ואם הם עולים הם עולים אז חצי עמוד, והדפדפן טוען וטוען וטוען בלי הפסקה. כמה דברים שניסיתי לעשות ולא עזר: 1. עידכנתי את הדריברים של הלוח אם והכרטיס רשת שהוא on board. 2. בדקתי הגדרות של חומת אש של הווינדוס (החומת אש היחידה שיש לי), חסימות וכדומה..! 3. אני מחובר לראוטר של tp link, ששני מחשבים מחוברים אליו והמחשב השני פועל כמו שצריך (שנינו מחוברים הכבל rj45 רגיל - חוטי), הקטע שהחלפתי בין המחשבים אז זה אומר שהבעיה לא בראוטר ול…

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  6. הכרטיס: 9600pro של גיגהבייט הקירור זהה לקירור שיש כאן: http://www.pcstats.com/articleimages/200307/gigabyter96p128D_front.jpg בכל מקרה,המאוורר פשוט לא מסתובב. פתחתי אותו (לאחר שהוא הפסיק לעבוד כמובן) ובדקתי אם אין שום דבר שעוצר אותו - שום דבר לא עוצר אותו. אני יכול לסובב אותו עם האצבע חלק. הלד של המאוור דולק,והכרטיס גם עובד,ככה שאני בטוח שזה לא עניין של מתח (הלד+מאוורר מקבלים חשמל מהמולקס,ככה שהסיכוים שזה בגלל מולקס מקולקל שואפים ל0) שמתי על הציר של המאוורר מנקה מגעים (לא שומני כמובן), זה לא עזר. ניסיתי להפעיל את הכרטיס ולבדוק אם הציר מסתובב,והוא לא,ככה שזאת גם לא בעייה בציר עצמו או במאוורר. אין לי מושג מה לעאזאל זה יכול להיות,כי הכל נראה תקין. לפני שאני הולך להחליף לו קי…

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  7. לאחר RESET מצליח להתחבר לאינטרנט.וניתק אחרי זמן מה אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  8. כמה אמור לעלות התקנה של התוכנות האלו? לפחות בערך....

9. שלום אנשים... לא מזמן קניתי מחשב חדש מ-KSP... הבעיה היא שהמחשב עושה ריסטרט באמצע משחקים המפרט שלי הוא: מעבד AMD: Athlon™64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם למעבד AMD: ‏‏ABIT KN9 SLI AM2, nForce 570 SLI, DDRII 800, 2XPCI-E‎ זכרונות: DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) twinmos דיסק קשיח: Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II כרטיס מסך: Gigabyte 7600GT 256MB GDDRIII, TV, DVI, PCI-E צורב: ‏LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8‎ מארז: HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) מסך: Chi Mei CMV 743A 17'' LCD 8ms. עכבר ומקלדת: MOUSE PS2 + roll keyboard 2 lng הוספתי למפרט שלמעלה ספק כח מ-TMS... לקחתי את ה-FSP ATX 400 PAF. רציתי לדעת אם יש מצב שהמחשב עושה ריסטרטים כל הז…

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  10. שלום. אני מנסה להתקין SSD חדש על מחשב ישן, וכל הנסיונות עד עכשיו רק כרו לי בור עמוק שאין לי מושג איך לצאת ממנו. אני אנסה לתאר את השתלשלות העניינים. יש לי מחשב כזה: Gigabyte GA-965P-s3 C2D e4500 הארדיסק ישן160GB מחובר בSATA היום התקנתי עוד מקל 2GB DDR2 סה"כ ל5GB והמשך התוכנית הייתה להתקין מערכת הפעלה 64ביט על SSD חדש מסוג AGILITY 4 128GB. התחלתי בלחבר את הדיסק, בwin7 שהיה מותקן ראיתי אותו כ-unallocated ובבדיקה עם כלי של OCZ וידאתי שהוא בגירסה האחרונה. נכנסתי לביוס (גרסה הכי עדכנית)- ברשימת החיבורים הדיסק הרגיל הופיע עם השם שלו, החדש לא הופיע עם שם אבל כשנכנסתי לחיבור היו שאר הפרמטרים כמו הנפח וכו' וכמובן הופיע הDVD. נכנסתי להגדרת מי יופעל ראשון שם גם הדיסק החדש הופיע בשמו …

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  11. לאחרונה התחלתי לקבל מסכים כחולים פתאומיים בלי שום קשר אפילו שהמחשב לא נמצא במאמץ העלתי לכם קובץ את קובץ ה minidump האחרון ןאשמח אם תבדקו אותו כי אני לא מתמצא בדברים האלה ופוחד להרוס ... תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  12. Started by Jack_g,

זה התחיל לפני כ חודש המחשב עובד מצויין בתוכות ובווינדוס כללי אבל כשמשחקים במשחקי כשעה זה נתקע לפעמים אפילו לפני, התחלתי לבדוק את העניין הרצתי 3DMARK2001 והוא נתקע גם בו הורדתי את ה OC בכלל ואפילו את הזיכרונות שמתי ל 266 ותיזמונים נמוכים וזה לא עזר המחשב ממשיך להתקע ב 3DMARK עשיתי MEMTEST לזיכרונות בתיזמון גבוה ובמהירות 400 והוא בסדר. לגבי התקיעות ב 3DMARK אז המחשב נתקע תמיד באותם בדיקות שהן NATURE ועוד בדיקה שהיא מאותו סוג כשיש שם דייג על ספינה. הווינדוס הוא דיי נקי עם דרייבר של 44.03 ניסיתי מקודם את 44.53(האחרון בקיצור) והדרייבר של NFORCE 2.45 היה מקודם 2.03 והיתה את אותה הבעיה. יכול להיות שהכרטיס מסך נדפק ? אין לי כרגע כ.מסך אחר לבדקיה אני ישיג רק עוד יומיים יש לכם ה…

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  13. Started by maor848,

שלום פתחתי את המחשב כדי לנקות אותו קצת מאבק ומאז יש לי בעיה מוזרה כל פעם שאני לוחץ על הכפתור הפעלה המחשב נדלק לאיזה שנייה נכבה לשניה, נדלק לשניה נכבה לשניה ואז בפעם השלישית הוא נדלק ועולה מה הסיבה שיכולה לגרום לזה? תודה

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  14. שלום לכולם וחג עצמאות שמח. אשמח אם גולשים בעלי אותו כרטיס ספציפי כמו שלי יענו בכל אופן, יש לי את הכרטיס sparkle nvidia geforce 9500 gt (שימו לב ליצרן, אני מצרף תמונה של היציאה עצמה) ויש לי בו בעיה, יציאת הטלויזיה לא עובדת. קודם כל, מדובר על יציאה בעלת 9 חורים (מוזר, ב s-video רגיל יש 4) שצורף אליה מתאם. צהוב קטן. כל הניסיונות שלי להגדיר שיראו גם בטלויזיה וגם במחשב נכשלו. למישהו יש כרטיס תואם ויודע מה הבעיה? נ.ב אני עובד עם Win XP pro SP3. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  15. וזה לא רק כשאני נכנס לשם אלא גם כשאני מפעיל את המחשב והוא נכנס לווינדוס למישהו יש תשובה?

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  16. Started by מישל כביר,

היי יש לי מחשב של ASUS בגיל שנתיים וכך גם הסוללה. כל פעם שאני מטעינה את המחשב המסך נכבה כאילו עובר למצב שינה .אני עם פורמט של חלונות והמטען הוא מטען מקורי של ASUS. אשמח לעזרה מה לעשות. תודה מישל

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  17. Started by patrik,

שלום רב יש לאחותי אקס פי התקנתי לה אתמול ויש לה בעיות... רשוםפ לה זיכרון ודברים כאלה עכשיו לי יש 768 sdram במחשב הישן ולה יש 192 ואני בטוח שזה בגלל הזיכרון(משום מה רשום לה שם) גם לפני שהוא אמר לי מה רשום ידעתי שיהיה לה בעיות עם כמות כזאת של זיכרון אז חשבתי להביא לה צג'יפ של 256 זה יעזור ויפתור הכל אני חושב מה אתם חושבים?

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  18. Started by Culandur,

הצורב שלי (המפרט מימין) משום מה החליט להשתגע! יום אחד הדלקתי את המחשב הנורית שלו נדלקה וסירבה להכבות במשך פרק זמן ממושך יחסית (כ25 שניות) ולאחר מכן היא החלה להבהב (כאילו הוא מנסה לזהות דיסק) מאז זה ככב ניסיתי ריסטים כיבוי וניתוק ולאחר מכן חיבור של הצורב פיזית עידכנתי קושחה הוא עבד בסדר אבל ברגע שכיביתי את המחשב והפעלתי אותו שוב התחילה הבעיה מחדש כאשר אני מכניס לתוכו דיסק לא שומעים רעשי מנוע והדיסק נשאר בדיוק באותה זווית שבה הוא הוכנס הסיפור הזה כמובן מאט לי את המחשב משום שהצורב שולח אליו שהוא מנסה לזהות דיסק... מישהו יודע איך לפתור את זה או מה הבעיה? תודה איגור

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  19. Started by YakiTraki,

לאחר שינוי הגדרות הביוס ל By SPD, עם מעבד שרץ על 166x11 וזכרון שרץ על 200, עם העליה של חלונות אני מקבל חלונות כחולים, כמו כן תופעות מוזרות גם במצב בטוח. לאחר שינוי באס הזכרון ל166 (333), הכל רץ כרגיל. אני אובד עיצות!

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  20. Started by sapartil,

בכל פעם כמה דקות אחרי שאני מדליק את המחשב מופיע ההודעה "דף האינטנרט מנסה לסגור את עצמו" ואז עוד הודעה "ווינדוס מחפש פתרון לתקלה" בזמן שההודעה מופיעה אני מנסה לפתוח דף חדש לגמרי והוא גם לא נפתח, ממש אין תקשורת . ואז אני צריך להתחבר מחדש . מה זה יכול ליהיות ? אני צריך לשנות משהו בהגדרות ? לסגור תוכנות כלשהן ?

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  21. שלום וחג שמח אתמול בלילה המחשב פעל כרגיל והכל היה בסדר. כשהלכתי לישון כיביתי אותו (דרך כיבוי מחשב, לא דרך הכפתור החיצוני) היום בבוקר קמתי ורציתי להדליק אותו- ופתאום הוא לא עולה השניות הראשונות הכל בסדר, יש את המסך שמראה את הפרסומת של לוח האם (qpl5q אם אני לא טועה) ושם גם אני יכול להיכנס לביוס אם אני רוצה, אבל ברגע שהפרסומת של לוח האם נעלמת יש מסך שחור וכל מה שרואים בו זה סמן כתיבה שמופיע ונעלם אך אי אפשר לכתוב בו כלום. קראתי פה כמה מדריכים לפני פרסום הנושא הזה אבל לא מצאתי משהו שמבטא את הבעיה הזו בדיוק. מה אני יכול לעשות? תודה מראש עריכה: לאחר בדיקה קצרה ראיתי שהשארתי את הN8 שלי מחובר למחשב ומשום מה המחשב ניסה לעלות דרכו. ניתקתי את הפלאפון והמחשב הסתדר.

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  22. פשוט הורדתי את הדרייבר והתקנתי את הקטאליסט 3.2. הכל הסתדר אבל עכשיו הפונטים במשחקים רועדים כאלה... מישהו מכיר את הבעיה? אני משער שאפשר לסדר זאת בעזרת כיוון נכון של הדרייבר ואופציות התצוגה של הכרטיס. למישהו יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  23. Started by zivv,

אז אני חושב שזה במעבד הבעיה היא די מוזרה . המחשב כל פעם נתקע כזה כבר לא שיש עליו עומס או משהו למשל אני רואה איזה סרט אז ממש אי אפשר לראות אותו הוא נתקע כל פעם או עם אני מחלץ משהו בRAR רשום נגיד שזה מסיים עוד 30 שניות פתאום זה קופץ ל5 דקות . כבר ניקיתי את האבק בתוך הקופסא זה לא עזר . זה לא קורה כל הזמן רק מתי שיש עומס ממש קטן שלא צריך לקרות מתי שיש 2 GB זכרון . זה הפרטים אם זה יעזור . אני מקווה שאפשר לעשות משהו .

24. Started by erjerjerj,

קניתי ups vp625 של איתן הנדסה המגיע עם תוכנת UPsee לצורך הורדה מסודרת של המחשב. כאשר ניתקתי את כבל החשמל לבדיקה, ראיתי שהתוכנה מזהה את הניתוק ומתחילה ספירה לאחור (של 10 דקות) כעבור מספר שניות התוכנה "מזהה" מצב תקין של חיבור לחשמל ולכן מאפסת את המונה ושוב מתחילה לספור 10 דקות - בסופו של דבר, התוכנה מאתחלת כל פעם את הספירה ובסוף המחשב נכבה בצורה לא מסודרת כאשר נגמרת הסוללה. ניסיתי גם תוכנה אחרת בשם UPsilon וקיבלתי תוצאה זהה. ניסיתי את המכשיר על מחשב אחר המריץ win2k ותוכנת UPsee עבדה כראוי. עדכון: התקנתי את xp מחדש ועדיין התקלה קיימת, אולי הבעיה ביציאת ה com? ניסיתי לעדכן דרייברים של הלוח אם וזה לא עזר. פרטים: המכשיר מחובר דרך כבל ל COM1 לוח אם: GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, P…

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  25. Started by MrMale,

היי, יש לי בעיה לאחרונה במחשב שלי, כל פעם שאני מנסה להפעיל אותו, אני שומע ציפצוף מתמשך מהמחשב , מהרמקול הפנימי לא מהרמקולים החיצוניים... המסך לא מראה כלום, מופיע עליו רק חלון מהבהב הודעה שאומרת שהמסך לא מחובר למחשב בעוד שהוא כן, ניסיתי להדליק את המחשב עם מסך תקין אחר והייתה לי בעיה דומה המסך לא נדלק אך המחשב נדלק והשמיע ציפצופים ממושכים (כאילו אתה מחזיק את הכפתור של הצפוף, לא מרים ולוחץ לסירוגין אם אתם מבינים אותי), ניסיתי לחבר מספר זכרונות ראם ובאף אחד מהמקרים זה לא פעל, החלפתי גם כרטיס מסך לאחד חדש יותר, ואחד שפועל אבל בכל זאת לא עבד... אני די עבוד הצעות ברגע הזה, תודה על העזרה מראש

• 6 תגובות
    • 814 צפיות

דיונים חדשים בפורומים