עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ccc,

מחפש עדכון לדיסק קשיח Western Digital CAVIAR 100GB דגם מלא WDC WD1000BB-00CCB0 הוא מרעיש לי.. למי שיש את הדיסק הזה יכול להעיד על כך?

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  2. Started by THX,

לאחרונה החלפתי לוח אם (לוח האם החדש מחברת pc partner), ויש לי בעייה עם כרטיס הקול מסוג creative sound blaster pci 128 אני שומע רחשי רקע וזמזומים מהרמקולים ולפעמים שאני שומע מוזיקה. בלוח האם הקודם התקנתי את הדרייברים של הכרטיס קול והכל עבד פיקס ניסיתי להוריד את הדרייבר הכי מעודכן של הכרטיס קול מאתר קריאייטיב, בדקתי בביוס אולי יש התנגשות ועדיין הבעייה קיימת,כרגע המצב הוא שבמנהל ההתקנים תחת בקרי קול היה מעודכן לי שהסאונד בלאסטר מעודכן ועכשיו רשום לי VIA PCI audio contraller כי התקנתי את הדרריברים לכרטיס קול מהדיסק שהגיע עם לוח האם מכיון שלא הצלחתי להתקין את הדרייבר של הסאונד בלאסטר בדקתי גם את הכרטיס הכבלים ואת הרמקולים על מחשב אחר והכל עובד פיקס יש כאן בעיית תוכנה שאני לא …

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  3. Started by imac,

שלום, קיבלתי מחשב ישן בשביל שאני יתקין עליו Windows95 במקום 3.11 .. אז אוקי פירמטתי הכל טוב , אבל מה ? בביוס אין אפשרות להגדיר שהמחשב יעשה בוט מה CD , אז הבאתי תקליטון בוט הכנסתי אותו אבל הוא לא זיהה את הסידירום . ניסיתי להוציא את ההארדיסק כדי שאני יעביר מהמחשב שלי את הווינדוס , אבל אין הוא כלוא שם עם 10 ברגים לא מזוהים . יש הצעות ?

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  4. Started by patrik,

שלום רב יש לאחותי אקס פי התקנתי לה אתמול ויש לה בעיות... רשוםפ לה זיכרון ודברים כאלה עכשיו לי יש 768 sdram במחשב הישן ולה יש 192 ואני בטוח שזה בגלל הזיכרון(משום מה רשום לה שם) גם לפני שהוא אמר לי מה רשום ידעתי שיהיה לה בעיות עם כמות כזאת של זיכרון אז חשבתי להביא לה צג'יפ של 256 זה יעזור ויפתור הכל אני חושב מה אתם חושבים?

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  5. אוקיי יש לי abit nf7-s amd ahtlon xp 2800+ barton twinmos 512 ddr 3200 ואני התקנתי את הכל המחשב פועל מצוין אבל שאני מפעיל את הhardware doctor שבא לי בדיסק של הלוח אם הוא מראה לי WARNING והמחשב מתחיל להרעיש שהרכיב או לא יודע אפילו איך לקרוא לזה [ 5V- ] חוצה את גבולותיו אם הגבולות הידועים שלו הם 3-5 V הוא מגיע גם ל 7 וגם ל1 הוא ממש משתגע והם שואלים אותי בwarning מה לעשות לכבות את המחשב וזה... אני משתגע אני לא יודע מה לעשות אני היום יתקשר אל התכנאי אבל אולי אתם גם יודעים משהו לגבי זה כי לי אין מושג מזה ה-5v-

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  6. Started by NIR-T,

היי יש לי מחשב פנטיום 3 שפרמטתי אותו והתקנתי ווינדאוס אקס. פי. והוא עושה לי רסטרטים פתאומיים. תחילה חשבתי שזה כי הוא מתחמם, אז החלפתי מאורר וגוף קירור אך זה ממשיך, מה יכולה להיות הסיבה לכך??? -תודה מראש

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  7. Started by devek,

יש לי מסך FLATRON 776FM עם רמקולים מובנים בתוכו. עכשיו יש לי בעייה שאני שומע רק מהרמקול הימני.. השמאלי או מושבט או מנגן ממש חלש שאני לא שומע ממנו כלום! איך מסדרים את זה? אם בכלל אפשר!?

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  8. או קי קניתי לא מזמן מערכת של קריאיטיב למחשב inspire 4400 ושאני שומע מוזיקה חזק המסך קצת רועד ויש טיפב עיוותים... מה אפשר לעשות? זה יכול להרוס תמסך?

• 13 תגובות
    • 779 צפיות
  9. Started by yair71,

עד אתמול כל ה-USB עבדו ללא דופי במערכת הפעלה XP SP2 כל הדריברים מעודכנים להיום אך היום כל היחידות USB לא עובדות . כל פורט שמתחבר נותן USB DEVICE NOT RECIGNIZED וגם ה-HUB שלי לא מוכר. ניסתי להסיר ולעשות בוט. הסרתי את כל הדריברים מ-DVICE MANGER בדקתי לוירוסים בדקתי למרגלים כאן אולי מצאתי פתרון לבעיה http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;Q318773 אבל זה אומר על 4 קבצים אלו אך זה לגרסה SP1 Date Time Version Size File name ------------------------------------------------------ 12-Mar-2002 18:35 5.1.2600.37 101,376 Hal.dll 12-Mar-2002 18:36 5.1.2600.37 128,000 Halaacpi.dll 12-Mar-2002 18:36 5.1.2600.37 77…

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  10. שלום לכולם!! יש לי מחשב amd 2200+ 1giga זיכרון 24bit sound blaster r9800pro בתקופה האחרונה מחשבי התחיל לעשות ריסטים בזמן משחקים. זה התחיל בערך מתי שהתקנתי את הכרטיס קול החדש blaster (לא ניראה לי קשור) חשבתי שהבעיה נימצאת בwin אך לאחר פירמוט מהיר גיליתי שבעייתי ב100 אחוז בחומרה!אחרי הריסט הפתאומי המתרחש אחרי שעה או 45דקות זמן מישחק אני רואה שטמפרטורות המחשב(והמעבד) מגיעות ל 50-55 מעלות. זה לא חם כלכך!@@#אולי בעייתי היא בכרטיס מסך אמרתי לעצמי... התקנתי 3dmark וביצעתי בנש מארק... כלום! זהו אני אובד עצות!! אני לא יודע איזה חלק במחשב פגוע... אני לא יודע מה לתקן!?ההרד דיסק? הזיכרון(שנגעתי בתיזמונים שלו ליפני שנה)??,המעבד?,כרטיס מסך? או ביכלל הכרטיס קול אני מיצטער על הטופיקים …

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  11. Started by a_halachmi,

אחרי עדכון דרייבר כרטיס קול עידכנתי אותו בגלל שגרם לקריסות (הודעות כחולות). עכשיו שאני משחק ב-gta san andreas אז לפעמים שומעים את האנשים מדברים חלש מאוד ואז פתאום חזק מאוד וגם הוא חסר לפעמים בכמה מקומות החזרתי לדרייבר הקודם ואז זה יסתדר אבל הנפילות חזרו. מישהו יכול להציע לי מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  12. Started by odedra,

שלום לכולם, יש ליimac ואני מנסה לעשות עליו duel boot באמצעות bootcamp,הבעיה שבכל פעם שאני מגיע להתקנה של הווינדאוס במסך שמבקש לבחור את השפה המקלדת והעכבר לא מגיבים,החלפתי מקלדות עכברים השתמשתי בשני cdrom חיצוניים אבל לצערי לא מצליח לי. למישהו אולי פתרון? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  13. Started by edbergr,

שלום יש לי במחשב שתי מאוררים של המארז עם חיבור ישיר לספק http://www.addtronics.com/addt/images/Addtronics/FAN12BS.jpg כמו החיבור של זה יש אפשרות להנמיך את המהירות שלהם בכל צורה שהיא? כי זה ממש רועש וזה קשה חחח תודה

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  14. Started by onetwo,

היי, יש לי כמה סרטונים שאני צריך להוריד מיוטיוב. IDM לא עובד לי. בדקתי כמה extensions שגם לא עובדים... בדקתי להוריד דרך שני אתרים שהגעתי אליהם כשחיפשתי בגוגל download from youtube וגם בהם לא הצלחתי. יש דרך להוריד?

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  15. שלום! יש לי בעיה שכאשר אני מנסה להדליק את המחשב והכונן 4 טרה של wd עם הספקת מתח חיצונית מחובר, המחשב נדלק אבל נשאר תקוע במסך של ההפעלה של הלוח אם אסוס, ורק כאשר אני מוציא את הכונן נייד ומדליק מחדש זה עולה בסדר ואני מציין שיש לי עוד כוננים של 2 טרה ללא הספקת חשמל וכשהם מחוברים המחשב עולה רגיל אשמח לפיתרון ותודה מראש

16. היי לכולם, יש לי מחשב נייד lenovo ideapad s145 שמריץ חלונות 10 (וגם אובונטו בדואל בוט) ואני עובד איתו כשהוא מחובר למסכים חיצונים והתצוגה הפנימית כבויה. לאחרונה - כשאני מנתק פיזית, או מעביר את התצוגה למצב של צג פנימי בלבד - המסך הפנימי לא נדלק כלל. יש לציין שלא מדובר בבעיית חומרה כיוון שהמסך עובד גם לפני שחלונות עולה, וגם עובד כרגיל כאשר תחת אובונטו. עריכה: הותקן מחדש גם דרייבר של כרטיס המסך (מאתר לנובו) אבל ללא שינוי האם מישהו נתקל בתופעה?

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  17. הי חדש פה, מקווה שזה המקום המתאים. השאלה היא כמו הכותרת- האם זה ניתן לביצוע..? יש לי מערכת הפעלה win 10 enterprise ועכבר בלוטוס שמחובר עם USB של חברת logitech. האם זה ניתן לביצוע? עריכה: אם זה לא אפשרי אז גם מקש אחר תופס תודה

18. בעיה שהחלה בימים האחרונים: בכל הפעלה של המחשב, הוא מצפצף 5 פעמים ומדלג על המסך של מותג הלוח אם וישר קופץ להתחברות משתמש בווינדוס, ומשם הכל פועל רגיל. לפי מה שבדקתי, 5 צפצופים מעידים על תקלה במעבד, אבל אין לי ממה מושג מה התקלה. נקיתי את המחשב מאבק ולא מזמן החלפתי גם כרטיס מסך לאחר שה-970gtx שלי סיים את חייו. מעבד: intel i5-6600 3GHz 1151 6MB לוח אם: Z-170x Gaming 1151 Gigabyte כרטיס מסך: GTX1660 6GB זכרון: x2 Kingston fury 6GB ספק: Thermaltake 850W עריכה: טוב, מסתבר שהחיבור של כרטיס המסך היה טיפה בחוץ וזה מה שגרם לצפצופים. יצאתי קצת פיתה

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  19. Started by Ayala H,

מחשב ישן נפתח בחלון הזה מערכת ההפעלה שלו זה ויסטה (או מה שהיה אחד קודם, לא זוכרת איך נקרא) מישהו יודע להדריך אותי מה אני עושה מפה? (רוצה רק לחלץ את הקבצים שנמצאים שם)

20. Started by zilbermm,

היי, אתמול ניסיתי להדליק את המחשב ובפעמיים הראשונות המחשב סרב "להניע". הוא בעצם נדלק, עשה מעין רעש של "המראה" וכבה לאחר שנייה. בפעם השלישית הוא נדלק. האם זה אומר שהספק שלי גוסס? אם כן, איזה ספק כדאי לקנות? לא רוצה להשקיע אבל גם לא לקנות ג'אנק. מפרט חלקי - לוח אם MSI 945PL NEO-F 7.1 1GLAN דיסק קשיח 200GB 8MB SATA2 WD כ.מסך MSI 7600GT 256MB זכרון 2GB מעבד אינטל PD820 2.8 2M DUALCORE לא נראה לי שאשדרג בעתיד הקרוב. תודה

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  21. היי חברים עברתי על כמה נושאים פה ולא מצאתי תשובה טובה. המחשב שלי היום פשוט הפסיק לפעול, מתחת לסלוט PCIE יש נורה שדולקת גם בעת שהמחשב כבוי, מה הנורה הזו ומה תפקידה? איך אני יכל לבדוק נשרף המחשב או לא?

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  22. Started by ob,

שלום לכולם , היום קיבלתי מארז חדש "antec 900" והתחלתי להעביר אליו מהישן ... הכל עבר בסדר , עד שניסיתי לחזור לאוברקלוק שהיה לי 3.6 . במארז הישן אחרי העלאת FSB המחשב אוטומטית היה נכבה ונדלק (מאתחל) ואז עולה כרגיל , עכשיו במארז החדש ניסיתי לעשות OC > exit with saving >y ואז הוא לא איתחל את עצמו, המסך כבה והלוח המשיך לפעול + מאווררים והכל .. על הכרטיסי מסך היה אור שלא נכבה , כאילו הוא תקוע. ניסיתי להחליף בין כרטיסי המסך ... ניסיתי רק עם אחד ... הוצאתי את הבטרייה ... ואז החלפתי אותה. כלום לא עזר כיביתי הדלקתי מאה פעם והמסך היה שחור והמחשב פועל אבל תקוע . פתאום זה חזר לבד הכל עלה אבל במצב סטוק ללא OC . עכשיו אני לא יכול לעשות OC כי זה יחזור שוב . מה לדעתכם הבעיה ? …

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  23. Started by Redraff,

שלום אני חושב שהספק כוח של לא טוב כי במקום 2.5 וולט הוא מוציא 1.99 ובמקום 3.2 הוא מוציא 2.96. אז אני צריך לשרוף אותו כדי שיסכימו לי לקנות משהו חדש אולי ליברטי 400. בקיצור : שווה לשרוף או שזה נורמאלי ובסדר שהספק יוציא כאלה מתחים? תודה ואני יודע שזה נשמע מפגר

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  24. Started by newyork3,

שלום היום בבוקר אני בא להפעיל את המחשב .אני לוחץ על כפתור ההפעלה נשמע צפצוף ארוך ואחריו עוד 2 צפצופים קצרים,שאני עושה ריסט נשמע צפצוף ארוך , 2 קצרים ולאחר מכן עוד 2 קצרים (מחשב ממשיך לעשות רעש שהוא פועל-מאוורר פועל) על המסך לא מופיע כלום (מסך שחור). למישהו יש כיוון מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  25. Started by godis,

שלום, יש לי בעיה ממש מוזרה.. אתמול באתי למחשב והזזתי את העכבר ופתאום התחילו להיפתח מלא חלונות של מאפיינים וגם הכפתור הימני "נלחץ" מלא פעמים. הצלחתי לברוח מבעיה זו שעשיתי ריסט. היום באתי למחשב וניסיתי לפתוח את המחשב שלי ואז פתאום ההתחל נעלם וחזר. כאילו שאני אסגור את EXPLORER בטסק מנג'ר ואז אפתח אותו שוב. וגם היום בבוקר המחשב כתב שיש איזה שגיאה עם וינדוס והוא שלח דוח שגיאות. תודה.

• 2 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.