תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
The game Prince of Persia: Sands of Time no longer fails to play under Windows XP with an ATI RADEON 9100 or 8500 series product installed Offical ati "Resolved Game Issues"
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
כאשר אני מריץ את התוכנה לאחר הופעת מסך הפתיחה המחשב מפעיל עצמו מחדש. יש למישהו מושג מדוע ?
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שעושה שישה צפצופים כשאני מפעיל אותו ואח"כ הוא נשאר דלוק אבל לא מראה כלום במסך הכנסתי כרטיס POST למחשב והוא הביא לי תוצאה של C5 - oem specific-early shadow enabled for fast boot - PnP dual CMOS (optional) C7 - Initialize note dock late מה הכוונה של זה? איך אפשר לפתור את זה?
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי הכיבוי האחרון, המחשב עושה הרבה צרות. בהתחלה היה רעש מהספיקר (הצפצוף הרגיל הזה שמדליקים את המחשב) שארך כ-3 שניות עם עליות וירידות. והמחשב לא נדלק. עשיתי איפוס ביוס, וזה זה הפסיק. אבל מאז המערכת לא עושה BOOT. זה פשוט נתקע בחלק שהווינדוס נטען. בהתחלה כדי לא לאבד נתונים פשוט התקנתי עוד ווינדוס על מחיצה אחרת. התקנה חדשה. אותה בעייה. התעצבנתי, עשיתי פרמוט לכל הכוננים, ואותה בעייה. זה נתקע בטעינה של הווינדוס. אני אובד עצות. ניסיתי להכנס לדיסק הקשיח דרך דוס, והכל שם. יש גישה מלאה להכל אבל אין BOOT לווינדוס. אפילו פירמוטים לא עזרו. איזה פתרון יש?
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אי אפשר להשאיר את המחשב דולק בלילה זה מדכא בגלל ההורדות יש פיתרון דרך אגב יש לי ספק חדש
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי, אחי הביא לי מחשב של ידידה שלו שאני אפרמט לה אותו... כרגיל אתם יודעים, עבודה קלה פירמוט הכל טוב ויפה ווינדווס עולה הכל מותקן (פנטיום 3 , WIN2K) ואז שמתי לב שהווינדווס לא התקין כברירת מחדל את הכרטיס רשת, אמרתי סבבה, לפני שהפירמטתי היה לה ווינדווס 98, בדקתי איזה דרייברים צריך אם אני יצטרך בהתקנה מחדש, ראיתי שאני צריך דרייברים של realtek 8139 , סבבה גלשתי לי באינטרנט, הורדתי דרייברים מהאתר הרשמי של REALTEK, באתי להתקין, והכרטיס לא מזהה את הדרייברים, ניסיתי להתקין אוטומטית, ידנית, בכל הצורות, ונאדה... אמרתי לעצמי אולי טעיתי? פתחתי את המחשב הסתכלתי על הכרטיס ואכן ראיתי rtl8139d, הצ'יפ של רילטק עם ייצור של ASOUND, אמרתי נלך לאתר של ASOUND, הורדתי משם דרייברים גם, ניסיתי לה…
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, נתחיל עם המפרט שלי: מעבד pentium 4 3.0GHz לוח אם: MSI PM8PM-V זיכרון: שני סטיקים של 512MB, DDR2 667MHz cl4, אחד של Ceon והשני של Kingstone הארד דיסק 80 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל מסך 19 אינצ' של LG עם רזולוציה "טבעית" של 1440X900 יש לי כרטיס מסך ישן, Geforce 6200 מתוצרת inno3D. אני רוצה לחבר אותו כדי שאני אוכל לעבוד ברזולוציה ה"טבעית" של המסך שלי ב-DVI. הבעיה מתחילה כאשר הוא מחובר: המחשב קופא לגמרי לאחר כמה זמן. זה יכול להיות אחרי 5 דקות, או אחרי יומיים. הוא לא עושה לעצמו ריסטרט, רק קופא. כאשר אני מוציא אותו ועובד עם הכרטיס מסך שעל הלוח אם זה לא קורה בכלל. כמה נקודות להדגשה: עשיתי בדיקות עם prime95 ועם boinc בלי הכרטיס מסך, המחשב מריץ בכיף שלו במשך ימים רצופים בלי בעיות…
-
- 8 תגובות
- 828 צפיות
-
-
קניתי היום ספק, חיברתי אותו לחשמל והמאוורר של הספק לא מסתובב. - החוטים שיוצאים מהספק לא מחוברים לשום דבר (אבל יש לי ספק ישן שגם שהחוטים לא מחוברים המאוורר מסתובב). הספק לא עובד ? או הוא לא עובד מפני שלא חיברתי לכלום את החוטים שיוצאים ממנו ? קשה לי להאמין שהספק לא עובד כי קניתי אותו מ-skypc זה הספק : http://skypc.co.il/pl_product~APS-450S~24~0.htm
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, מאתמול כל פעם שהמחשב שלי עולה התמונה על המסך פשוט מעוותת(מההתחלה של הבוט),יענו מלאה בפסים לבנים עבים ושחורים. ניתקתי את הHDDים והדלקתי את המחשב הבעייה חזרה על עצמה,כנ"ל לגביי הזכרונות. הבעייה היא בכרטיס מסך או בלוח אם או איפה? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
המפרט : E6600 ASUS P5W DH 2 סטיקים של 1 GB 6400C4 PRO של CROASIAR X1900XT Segate 320gb 7200.10 creative X-FI ועדיין משחקים לא רצים על FPSים גבוההים... למשל CALL OF JUAREZ רץ לי על חרא של FPS ... בין 40-60 ולפעמיים יורד ל- 19... למה אני לא מבין למה זה קורה לי למה למה למה למה למה למה
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב שנרטב אני לא יודע בדיוק איזה חלקים נרטבו אז אני רוצה לחבר חלק חלק כדי לראות מה נפגם . השאלה שלי במידה ואני שם במחשב תקין כרטיס מסך לדוגמא שנרטב והוא לא עובד האם זה יכול לפגוע/לקצר משהו במחשב התקין ? תודה בכל אופן
-
- 9 תגובות
- 828 צפיות
-
-
הי קניתי מחשב עם 2 גיגה זיכרון (ככה אמור ליהיות). יש דרך שאני יכול לבדוק שזה באמת מה שקיבלתי?
-
- 8 תגובות
- 828 צפיות
-
-
זה מחשב נייד מסוג SONY VAIO. באתחול המחשב מופיעה ההודעה הבאה: S.M.A.R.T failure predicted on Hard Disk xxx Immediately Back Up Your Data and Replace Your Hard Disk. Press F1 to Continue. כשאני לוחץ על F1 הווינדוס עולה באופן תקין ונורמלי. מה הבעיה? האם באמת יש צורך להחליף הרד דיסק? תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום! אתמול באתי להפעיל תמחשב ואז בזמן הטעינה לפני שהוא מעלה את הוינדוס הוא טוען ואז עושה מסך כחול מה הבעיה?וגם אני לא מוצא במחשב תתיקיה של המינידונפ יש סיבה? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אהלן, אני מרגיש שאני כבר מציק לכם אבל בעיה גוררת בעיה.... תוך כדי שניסיתי לתקן את הבעיה הקודמת בכ.מסך.... הפעלתי את המחשב כאשר חיבור חשמל מחובר לאחד ההארדיסקים בלי SATA (פשוט לא שמתי לב) ומאז ההארדיסק לא עולה... ניסיתי לחזק חיבורים לשנות חיבורים אבל ללא הצלחה. עכשיו יש לי עליו מידע שהוא לא קריטי, אבל לא הייתי רוצה בשום אופן לאבד אותו. האם יש דרך להוציא ממנו בצורה ביתית? ואם לא, מה הנזק שחברה תיקח עליו? אני מדבר משו כמו 120-130 גיגה....
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב המזדקן שלי (בן 6 בערך) תמיד ידע לעשות בעיות שונות ומשונות. פעם נשרף הצ'יפסט, חיבור של הכרטיס מסך והזיכרון עשו הרבה טרור ועוד שלל בעיות. לאחורנה הוספתי לו הארד דיסק חדש שתקופה סיברה הוא והמחשב עבדו ללא בעיות. עד לשבוע שעבר בערך, שהמחשב החל להיתקע תוך כדי השמעת קליל כזה ששומעים כשמכבים את המחשב. הוא ממשיך לעובד ונורית ההרדדיסק האדומה דולקת באורך קבע. אם מבצעים ריסטרט אז 99% שהוא יקפא שוב בשלב ה-boot של ה-bios. אחרי עוד כמה ריסטים כאלה או כיבוי והפעלה מחדש, המחשב עולה שוב כאשר יש הודעת COMS checksum error וצריך להגדיר את כל הביוס מחדש. לפעמים אחרי קפאון וריסט המסך לא נדלק. אין לי מושג למה זה קשור בדיוק. האם לדיסק החדש, אם כי היו בעיות כאלה בעבר אך לא באותה…
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אהלן, המחשב השני שלי בבית מריץ וינדוס 7 ומשום מה כל פעם שאני מפעיל אותו הוא נותן לי את ההודעה : [table][tr][td] reboot and select proper boot device or insert boot media in a boot device and press a key] [/td][/tr][/table]
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
Hello, How should i do WD S-ATA II 320gig ? i've now one WD S-ATA II 320gig and would like order one more WD S-ATA II 320gig in order to make raid and speed up my PC. What will i have to do in order to make Raid? i will be forced re=install Windows? Thanks!
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מדובר על המחשב הנייח , מפרט מצד ימין <- הכל התחיל יאתמול , באמצע משחק פיתאום המסך עיבד את האות מהמחשב. אחרי ריסטרט הבעייה חזרה על עצמה כמה פעמים. היום התחילו להופיע ארטיפקטים בזמן משחקים , המחשב התחיל להיתקע ובכמה מקרים הופיעו גם מסכים כחולים , כתוצאה מהארטיפקטים. כרגע המסך ביכלל לא מזהה שום אות מהמחשב , גם כאשר אני מפעיל אותו מחדש. החשד שלי הוא שהכרטיס מסך הלך לעולמו , יתכן שיש גורם אחר לבעייה חוץ ממנו?
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
פעם ביום לפחות אני מקבל את המסך הכחול הזה..!! קניתי את המחשב לפני שבועיים AMD 3000+ 64 Bit MD :Gigabyte 80 Giga 512 ram התקנתי לבד וינדוס XP+SP2 הכל סבבה.. ואז התחלתי לקבל מסכים כחולים.. יצא שהתקנתי איזה 3 פעמים XP ונשבר לי כבר מזה. הבאתי אותו למעבדה של פנדה(משם קניתי את המחשב 3 ימים לפני) הטכנאים שם אמרו שכל החומרה תקינה וזה בעיה בוינדוס החזירו לי את המחשב.. התקנתי וינדוס אחר.. קיבלתי חזרה את המחשב לפני 3 ימים והיו לי כבר איזה 4 מסכיםםםםם!! מה אני עושה בבקשה עזרה..!! סורי על האיכות.. PLZ HLP
-
- 14 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום אתמול רכשתי מחשב חדש. במחשב הקודם היה לי הארדיסק 80 ג'יגה שהיה עליו המון מידע, רציתי לחבר אותו למחשב החדש בנוסף להארדיסק הקיים בכדי להעביר את המידע שעליו אך ההארדיסק נשמע מקולקל, לאחר כמה בירורים ותקלות במחשב החדש גילינו שהספק כוח היה פגום ולא יכל להזרים מספיק חשמל לכל המחשב אז הלכתי ישר להחליף אותו. עכשיו המחשב עובד בסדר אך ניסיתי את ההארדיסק הישן יותר שלי על מחשבים אחרים והוא עדיין לא עובד ועושה רעשים, יכול להיות שהספק כוח הפגום הרס אותו? תודה רבה, ארז.
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם. ככה, יש לי לוח אם GIGABYTE ובקשר לכרטיס קול שלו יש לי שתי שאלות: 1. האם ניתן לחבר את החיבורי אודיו מקדימה ומאחורה? המוכר אמר לי שצריך לבחור, מישהו יכול לאמת לי את זה? 2. איך אני משתיק את כל היציאות כאשר אני מחבר אוזניות, האם אפשר שזה יהיה אוטומטית. יש לי דגם GA8I945. עזרה... בבקשה, אני משתגע
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מדובר במחשב חדש עם לוח אסוס P5B DELUX E6400 1GB SAMSUNG LEADTEK 7300GT הארד סיסגייט 250 גיגה 16 באפר. מארז קומפיוקייס גדול שחור,עם הספק שלו 400 וואט. המחשב לרוב עולה כמו שצריך,אבל לפעמים לפני או אחרי הסמל של הווינדוס בטעינה יש צפצופים מהמחשב עצמו והוא נכבה. עוד לא ניסינו לפרק כלום,כי המחשב חדש מהחנות... אבל בעיקרון מה זה יכול להיות? אני חושב זיכרונות או אולי כרטיס מסך...
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי חברה, כל הכבוד על העזרה ההדדית פה .. יש לי מחשב שנתקע באופן אקראי, יכול אחרי 10 דקות ויכול אחרי שבוע .. תמיד אחרי שאני עושה RESTART מערכת ההפעלה מבטלת את ה QUICK LAUNCH (קורה למישהו?) הרצתי MEMTEST86 (דיסק איתחול) והוא עבר את הבדיקה (אחרי פעם אחת הפסקתי) הרצתי בעבר PRIME95 במשך לילה והיה בסדר ללא תקלות . ככה שאין לי מושג מה הבעיה .. חשבתי בעבר שזה קשור לביטורנט אבל קרה לי גם שהמחשה נתקע שבכלל לא הייתי מחובר לאינטרנט (וכרגיל QUICK LAUNCH נסגר ..) אז אם יש למישהו הצעה לבדיקה מקיפה (איך וכמה להריץ MEMTEST וPRIME ) אשמח לשמוע רעיונות. תודה ! מפרט: לוח : ABIT ISE-7 מעבד: פנטיום 4 2.8 800MHZ זכרון : OCZ 256MB DDR PC3200 400mhz Premier Series X 2 (512MB HD : 120 Gb wester…
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אחרי פרמוט המחשב לא נכבה אוטומטית אלא הוא כותב "כעת ניתן לכבות את המחשב"..ואז צריך ללחוץ על כפתור הכיבוי כדאי שיכבה.. אני יודע שיש אופציה בוינדוס שעושה שהמחשב יתכבה לבד ללא הצורך בלחיצת הכפתור, מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איפה זה נמצא? חיפשתי בפוור מנג'מנט אבל לא מצאתי או פספסתי.. win xp SP2 heb. תודה.
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-