עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yotam.m,

שלום לכולם יש לי שאלה קטנה עד היום לא התייחסתי לזה אבל זה התחיל לעצבן בזמן האחרון... יש לי כרטיס מסך FX 5200(לא כרטיס משהו...אבל בכל זאת) בזמן האחרון שמתי לב שאני לא יכול לשנות רזולוציות של משחק לדוגמא אני משחק GTA VC נכנס להגדרות DISPLAY כמובן מנסה לשנות...ואין תקוע על 640X480. X16 אני יודע שהכרטיס מסך הזה הוא לא הדור החדש אבל בכל זאת אי אפשר לשנות לפחות 800X600 או 1024X768. האם הגיע יומו של הכרטיס הזה או שזאת סתם בעיה שיש לה פיתרון? נ.ב אני משתמש בגרסת הדרייברים האחרונה שיש באתר של NVIDIA.

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  2. שלום רב קודם כל אני די חדש פה אז אני מקווה שאני מפרסם במקום הנכון.... יש לי הארד דיסק נייד של חברת verbatim (המחשב מזהה אותו כסמסונג) 250 ג'יגה שלפני כחצי שנה פורמט בטעות. לאחר הפירמוט לקחתי אותו לטכנאי ששיחזר לי את ההארד דיסק במלואו והכל עבד טוב ויפה לפני כמה ימים חיברתי אותו למחשב (לא שלי אלא של אחי הקטן) שמסתבר שהUSB בו די דפוק, וכשחיברתי אותו הוא נתקע בAUTOPLAY ולא זז הוצאתי אותו ומאז ניסיתי לחבר אותו בכמה מחשבים, וכולם מזהים אותו אבל כאילו הוא ריק, בלי מידע בכלל, וחלק מהמחשבים אומרים לי שצריך לפרמט לפני ההפעלה היה לי עליו מלא מלא מלא דברים חשובים ואני די תקוע פה, אז אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור עם עצה טובה מה לעשות כי זה די מדאיג אותי תודה רבה רבה רבה לכל מי שיעזור …

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  3. Started by YakiTraki,

לאחר שינוי הגדרות הביוס ל By SPD, עם מעבד שרץ על 166x11 וזכרון שרץ על 200, עם העליה של חלונות אני מקבל חלונות כחולים, כמו כן תופעות מוזרות גם במצב בטוח. לאחר שינוי באס הזכרון ל166 (333), הכל רץ כרגיל. אני אובד עיצות!

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  4. שלום וחג שמח אתמול בלילה המחשב פעל כרגיל והכל היה בסדר. כשהלכתי לישון כיביתי אותו (דרך כיבוי מחשב, לא דרך הכפתור החיצוני) היום בבוקר קמתי ורציתי להדליק אותו- ופתאום הוא לא עולה השניות הראשונות הכל בסדר, יש את המסך שמראה את הפרסומת של לוח האם (qpl5q אם אני לא טועה) ושם גם אני יכול להיכנס לביוס אם אני רוצה, אבל ברגע שהפרסומת של לוח האם נעלמת יש מסך שחור וכל מה שרואים בו זה סמן כתיבה שמופיע ונעלם אך אי אפשר לכתוב בו כלום. קראתי פה כמה מדריכים לפני פרסום הנושא הזה אבל לא מצאתי משהו שמבטא את הבעיה הזו בדיוק. מה אני יכול לעשות? תודה מראש עריכה: לאחר בדיקה קצרה ראיתי שהשארתי את הN8 שלי מחובר למחשב ומשום מה המחשב ניסה לעלות דרכו. ניתקתי את הפלאפון והמחשב הסתדר.

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  5. שלום, יש לי תופעה חוזרת של קריסות, שמתבאת במסך כחול ריק, או בהודעת שגיאה PFN_LIST_CORRUPT. הדבר קורה בעיקר בזמן משחקים, ושימוש בתוכנות שמצריכות שימוש אינטסיבי, במעבד, זכרון, ופעילות HD. ומידי פעם ביציאה ממשחקים אחרי תקופת משחק ארוכה, בזמן השניה או שתיים שלוקח למחשב לחזור לעצמו. יש לציין שניסיתי לדבג את התופעה, אך ללא הצלחה, בMSDB אין יותר מידי הזכרות לPFN_LIST_CORRUPT רק שמערכת ההפעלה מבוססת חלונות 2000 וXP חסינה בפני התופע הזאתי(ממש :) מערכת ההפעלה היא: Windows XP pro SP2 corp, מעודכנת, כמו כן כל ההניעים הם בגרסאותיהם העדכניות. מפרט המערכת הוא: לוח אם: ChainTech ZNF3-250. מעבד: AMD Athlon64 3200+ NC. זכרונות: 2x512mb OCZ PC3200el Plat. כרטיס גראפי: ATi X800pro@xt.…

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  6. Started by shay1231,

יש לי כרטיס מסך שנראה לי שהוא מובנה על הלוח אם. עכשיו אני חיברתי ללוח אם כרטיס מסך מסוג GEFORCE4 (לוח אם: 745). ושאני מדליק את המחשב המסך לא עולה זאת אומרת רואים את המסך בשחור כאילו המסך לא דלוק. מישהו יודע מה הבעיה?..

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  7. Started by mtnb,

שלום כולם. חיברתי את הצורב החדש שלי ואת הדי וי די באותו פס מידע במחשב.. האם יכולה להווצר בעיה מכך? האם כדי לי להחליף את החיבור לסגנון אחר? תודה מתן

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  8. Started by O-F,

היום שלא הייתי בבית אמרו לי שהיה פיצוץ קטן בתוך המארז פתחתי את המארז ניסיתי להפעיל את המחשב וניראה לי שהספק כוח הלך יש קצת ריח שרוף מימנו. יש אולי רעיונות אחרים? אם זה יעזור זה המפרט של המחשב מארז מהודר: P4 ATX 400W + U.S.B FRONT לוח אם :INTEL ROCK LAKE 865PE 800FSB HT + SOUND מעבד : PENTIUM 4 2.8 GHZ 1024 PR 800MHZ HT זיכרון פנימי: 512 DDR דיסק קשיח: W.D 80GB 7200 8MB כונן: 1.44 כרטיס מסך:ATI RADEON 9200 128MB DDR + TVOYT צורב: LG 52+32+52 כרטיס קול: AC97

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  9. Started by MrMale,

היי, יש לי בעיה לאחרונה במחשב שלי, כל פעם שאני מנסה להפעיל אותו, אני שומע ציפצוף מתמשך מהמחשב , מהרמקול הפנימי לא מהרמקולים החיצוניים... המסך לא מראה כלום, מופיע עליו רק חלון מהבהב הודעה שאומרת שהמסך לא מחובר למחשב בעוד שהוא כן, ניסיתי להדליק את המחשב עם מסך תקין אחר והייתה לי בעיה דומה המסך לא נדלק אך המחשב נדלק והשמיע ציפצופים ממושכים (כאילו אתה מחזיק את הכפתור של הצפוף, לא מרים ולוחץ לסירוגין אם אתם מבינים אותי), ניסיתי לחבר מספר זכרונות ראם ובאף אחד מהמקרים זה לא פעל, החלפתי גם כרטיס מסך לאחד חדש יותר, ואחד שפועל אבל בכל זאת לא עבד... אני די עבוד הצעות ברגע הזה, תודה על העזרה מראש

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  10. Started by Itzik208,

ובכן, לא מזמן קניתי מסך חדש של סמסונג (Samsung 226BW), חיברתי אותו למחשב, והכל עבד טוף מאוד. לפני יומ-יומיים, כשניקיתי את המחשב קצת לפסח, פתאום אני שם לב שיש לכרטיס מסך שלי (Gigabyte Maya Radeon 9000 Pro. ענתיקה רצינית) - יציאת DVI!! כמובן שהתלהבתי, וניסיתי לחבר את המסך דרך יציאת הDVI. אמממה - לא כ"כ פשוט, העיסק... בהתחלה, השארתי את המסך מחובר גם עם היציאה האנלוגית (D-Sub קוראים לה?), ופשוט לחצתי במסך על כפתור ה Source. נאדה. הוא עבר ל Digital ומיד חזר לAnalog (הוא מוגדר על בחירה אוטמטית). גם כשביטלתי את הבחירה האוטומטית - לא התקבל אות מה Digital. נסיתי להתקין מחדש את הדרייברים של הכרטיס, מה שהחזיר לי את ה Control Panel המעצבן של ATI עם הפעלת הווינדוס. במאפייני שולחן …

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  11. Started by Pronix,

דגם500GB ST3500320AS לפני כמה ימים התקנתי עליו וינדוס 7 64ביט הכל היה טוב ויפה עד שעשיתי ריסט אתמול והמחשב ביקש דיסק צ'ק, וזה מה שהוא מצא: http://img337.imageshack.us/img337/6784/dsc00100ea.jpg http://img707.imageshack.us/img707/2759/dsc00101qd.jpg (המחשב היה מאוד איטי והבחנתי שמשהו לא בסדר עם קצב העברת נתונים לפני כן) עכשיו מכיוון שהDSKCHK היה על /R הוא מצא קלסטרים בקבצים של הוינדוס ודפק לי אותו. seagate diagnostic tool: http://img829.imageshack.us/img829/9927/dstfail.jpg השאלה היא, מה אני עושה מפה? אפשר לתקן או לעשות משהו? (יש לי ויסטה בdual boot על דיסק אחר) או הוא תקול וחייב להחליף? (נשארו לי 3 שנים באחריות).

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  12. Started by ag43,

יש לי 3 הרדדיסקים. 2X40GB מחוברים בRAID 0 - כונן C 320GB - כונן D הWINDOWS מותקן על כונן C בפרמוט האחרון רציתי להאיץ קצת את ביצועי המערכת ופירמטתי את C על FAT32. לאחר שנשבר לי מזה שכל פעם שנתקע לי המחשב (וזה קורה בזמן האחרון יותר מדי, אולי אני אפתח על זה תרד נפרד ) אובדים נתונים וWINDOWS מריץ CHKDSK השתמשתי בPM והחלפתי את מערכת הקבצים בC לNTFS. לאחר ההחלפה ראיתי שגודל הבלוקים הוא 512K וע"מ לשפר את ביצועי המערכת בקבצים גדולים אמרתי לPM להפוך את הבלוקים ל16K. כמו כן אני חושב (אבל לא סגור על זה) שD הפך להיות "ACTIVE" לאחר שהPM סיים לעשות זאת המחשב הופעל מחדש וקיבלתי DISK ERROR. הפעלתי עם תקליטוני הצלה וכל מה שהצלחתי לגלות הוא "partition not closed properly" או משהו …

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  13. Started by kip,

אהלן. צריך עזרתכם. המחשב פשוט עוצר כל כמה זמן. לא מגיב לכלום למעט ה reset התמונה פשוט תקועה. לא קשור למשחק או משהו כבד, לא מצאתי שום דבר משותף לכל הארועים. עצתכם....

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  14. Started by TAMIRRR013,

המיפרט: e6500 2gb ram kingston 250gb wd 8400gs זה מחשב חלש בעיקר לצורכי אינטרנט אח שלי הקטן משחק בוא דיי הרבה ואתמול הוא שיחק need for speed carbon ולפתע המשחק ניתקע והיה טרר תצליל האחרון נישמע בלי הפסקה,עשיתי ריסט המחשב נידלק רגיל היום שיחקתי במשחק שעתיים רצוף ולא ניתקע,אני לא יודע מי מה זה ניגרם אולי כי בידיוק שלחתי מלא חלקים של קובץ באיסיקיו מהמחשב ההוא למחשב שלי וזה לקח הרבה זיכרון? אולי משהוא מתחיל לההרס במחשב? טמפרטורה במאמץ מעבד שתי הליבות 43 כרטיס מסך 55 לוח אם 28 הארד דיסק 34 אז זה לא ניראת לי בעייה טמפרטורה,ואני חוזר שוב היום שיחקתי איזה שעתיים שלוש ולא ניתקע ביכלל רק אתמול פעם ראשונה ששלחתי איזה 11 PART ב ICQ שכל אחד שוקל 350מגה ותוך כדי שיחקתי במשחק

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  15. Started by t-tomer,

שלום, המחשב שלי לאחרונה נתקע מידי פעם (בעיקרון במצבים שבהם היה מספיק לעשות סיים משימה וכ'ו..) ואז חייב לעשות ריסטרט, אלא שאז הוא לא עולה לי - לאחר המסך פתיחה הוא רושם BOOT FAILURE ולהכניס דיסק מערכת(שאין לי). הבעיה נפתרת אחרי כמה ריסטרטים או מנוחה של המחשב, רק שבפעם האחרונה רק אחרי יום ומשהו הוא עלה לי חזרה. מה עושים? תודה רבה רבה לעונים! אם לא הבנתם משהו תשאלו בבקשה. תומר (: *תודה shaligan על התיקון

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  16. הי, לפני כמה דקות הבעיה הזו התחילה. זה מערך ההארדיסקים שלי 30 GB ATA Maxtor שעליו מותקן Ubuntu 7 160 GB Sata NTFS כמעט ריק Hitachi DeskStart 320 GB ATA שעליו מותקן XP. הגדרתי את Grub כך שיריץ את XP כברירת מחדל תוך 5 שניות ועד היום לא היו שום בעיות. הבעיה התחילה לפני כמה דקות כשהפעלתי את Steam. בזמן שהפעלתי את Steam (שנמצא על ה-320 גיגה) גלשתי באינטרנט, לפתע שמעתי תקתוקים מהמארז והמחשב נתקע. עשיתי Reset וקיבלתי הודעות שגיאה שהתחלפו מבין Grub Error 17, ל- NTLDR Missing. איך אני יכול לדעת איזה מן ההארדיסקים פגום?

• 10 תגובות
    • 807 צפיות
  17. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! יש לי לוח A8N-SLI Deluxe הלוח עובד מצויין אבל מה שמטריד אותי זה שהביאוס מציג כי מהירות הסיבוב של מאוורר הצ'יפסט היא 9375 סל"ד. האם זה תקין ? תודה !

• 11 תגובות
    • 807 צפיות
  18. Started by RTTW,

טוב אחרי שנישרף לי עוד מחשב ישן פנטיום 3 800 מה"צ עברתי למחשב עוד יותר ישן פנטיום 3 500 זה מחשב מותג של חברת קומפק דגם 100P מגיע אם כרטיס קול ימאהה שמשום מה עושה לי בעיות ועושה רעשים שאני שם מוזיקה סרטים או כל דבר אחר... מדובר בכרטיס קול ימאהה DS1X עם הלוח... ומערכת הפעלה XP

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  19. Started by שמואל יוסף חזין,

יש איזה שהיא בעיה אני מנקה תמחשב הנייד של אבא שלי מרישומים וכל הזמן מתאסף רישומים שמצב הסיכון שלהם גבוה ובמחשבי זה אחרת עם מתאסף זה רמת סיכון נמוכה. המחשב הוא נייד המחשב הוא וינדוס 7

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  20. Started by THX,

לאחרונה החלפתי לוח אם (לוח האם החדש מחברת pc partner), ויש לי בעייה עם כרטיס הקול מסוג creative sound blaster pci 128 אני שומע רחשי רקע וזמזומים מהרמקולים ולפעמים שאני שומע מוזיקה. בלוח האם הקודם התקנתי את הדרייברים של הכרטיס קול והכל עבד פיקס ניסיתי להוריד את הדרייבר הכי מעודכן של הכרטיס קול מאתר קריאייטיב, בדקתי בביוס אולי יש התנגשות ועדיין הבעייה קיימת,כרגע המצב הוא שבמנהל ההתקנים תחת בקרי קול היה מעודכן לי שהסאונד בלאסטר מעודכן ועכשיו רשום לי VIA PCI audio contraller כי התקנתי את הדרריברים לכרטיס קול מהדיסק שהגיע עם לוח האם מכיון שלא הצלחתי להתקין את הדרייבר של הסאונד בלאסטר בדקתי גם את הכרטיס הכבלים ואת הרמקולים על מחשב אחר והכל עובד פיקס יש כאן בעיית תוכנה שאני לא …

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  21. בטעות הורדתי את הסינק מה FX 5200 המעפן שלי בצורה לא בטוחה והוא התנתק לי בפיתאומיות. מאז אני רואה כאלה עיוותים לא יודע אם זה ARTIFACT או לא. האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי לתקן את זה? אולי הרסתי משהו? או שאני צריך למרוח שכבה חדשה של משחה טרמית?? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  22. Started by oded6188,

אני מדליק את המחשב, ואחרי כמה שניות ההארד-דיסק נופל, אני מדליק מחדש, ושוב הוא נופל ולכן הגעתי למסקנה שהספק דפוק. כדי לא להיתקע בלי מחשב ביום שבת בלי מחשב, ועד שאני אקנה ספק חדש, ניתקתי את הצורב והסידירום מהספק, ועכשיו רק ההארד-דיסק ולוח האם מחוברים לספק, והמחשב עובד... השאלה שלי אם זה מסוכן לעבוד ככה?

• 11 תגובות
    • 806 צפיות
  23. Started by ma nishma?,

שלום. אני אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי: יש בידי פנטיום 2 עם 4 גיגה הארדיסק (מה לעשות...). אתמול פירקתי בעדינות את כרטיס המסך כדי לראות את הדגם שלו, וראיתי שכתוב עליו ATI ,כשהחזרתי - לא ניתן היה לראות על המסך כלום. חיברתי למסך אחר -ושוב המסך כבוי. ניגשתי לחנות שליד הבית, הבנאדם חיבר את הפלאג והמסך אצלו עבד מצויין , האבחנה שלו - מגעים . הכרטיס יושב ב AGP ושאלתי היא במידה והבעיה היא בAGP ולא בכרטיס האם אוכל למצוא אולי כרטיס דומה בחיבור PCI ? אני רוצה לתת לכם את נתוני הכרטיס , עפ"י תוכנת AIDA זה הולך כך: Video Adapter RAGE LT PRO AGP 2X (English) 3D Accelerator ATI 3D-Rage LT Pro האם ה- ACCELERATOR הזה הוא כרטיס המסך? תודה מראש על העזרה.

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  24. סרגל הסימניות נעלם לי, ביחד עם התוכן של "סימניות אחרות" ואינני מצליח לשחזר כך שיחזורו. בשורה של הסרגל, מופיעה ההודעה:"לקבלת גישה מהירה, ניתן למקם את הסימניות שלך כאן בסרגל הכלים של הסימניות. ניהול סימניות..." הסיומת: "ניהול סימניות..." מופיעה בכחול עם קישור. כשלוחצים, מגיעים ללדף הסימניות - ללא תוכן סרגל הסימניות והסימניות האחרות. במהלך שחזור הסימניות, המחשב התנהג כאילו נתקע. כל לחיצה הפיקה הודעה שהמערכת אינה מגיבה. אחרי שעה בערך, ביטלתי את המהלך, בהנחה שמה שילך לאיבוד זה מקסימום חומר של קובץ גיבוי הסימניות האחרון. נכון לעכשו, יש לי התוכן של תפריט סימניות, וחסר לי התוכן של סרגל הסימניות ושל הסימניות האחרות. מה אני עושה?

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  25. Started by MDK,

אתמול פתאום היה RESTART באמצע שום דבר... בדקתי טמפ' לא נראה לי שזה חום..הרצתי SCAN למערכת בנורטון 2004 מעודכן, ולא מצא כלום יש לי הרגשה שזה וירוס שהשתילו לי כי המחשב עובד לאט יותר לאחרונה איך אני אפתור את זה? יש את הדרך הישירה שזה פורמט, שזה יהרוג עוד כמה ציפורים באותה מכה, אבל אולי יש בכל זאת דרך יותר קצרה? : תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים