תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. לאחרונה תוכנות כמו ICQ או תוכנות אחרות אשר מתחברות לשרת לא מצליחות להיתחבר. ניסיתי להתקין מהתחלה אבל זה לא עזר. התקנתי מהתחלה את ה WINDOWS ובכל זאת לא עזר. מישהו יודע מה העיה ואת הפיתרון שלה? ???
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
קורה לי בזמן האחרון שהמסך לא עובד לאיזה 20 דקות נגיד [זה בזמן ההפעלה ולא באמצע משחק או משהו כזה] ואז אחרי שהמשב נדלק הוא נכנס אוטומטית לביוס וכותב בצד during the last boot up,your system hung for improper frequency combination. your system is now working in safe mode.to optimize the system is now working in safe mode. to optimize the system performance and reliability make sure the frequency combination conforms to the specifications of your cpu,dimm and other connected devices [בהודעה יש מספר שגיאות כתיב כי נאלצתי להעתיק אותה ידנית מהביוס] אם מישהו יודע מה הבעיה שבבקשה יסביר לי ויאמר לי גם איך לפתור אותה
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום, למחשב לוקח כמעט 2 דקות לעבור את שלב הפוסט. מה לעשות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכל חברי פורום תמיכה טכנית! קודם כל, ולפני שאגש לבעיית ה*ביפ* אפרט על "היסטוריית" הבעיות של המחשב שלי(מפרט בחתימה). מאז שקניתי את המחשב, לפני שנה, תמיד היו לי בעיות עם הביצועים שלו ( למרות שהתוצאה ב3D MARK הייתה כמו שצריך, הוא לא הריץ משחקים כמו שצריך). פניתי למספר פורומים בארץ ובעולם, שלא ידעו מה לעשות, החלפתי ספק כוח לספק אנרמקס, שכן היה לי ספק גנרי ( לא באשמתי...), קניתי קירור AC Silencer לכ. המסך אך הכל לשווא... יש לציין כי זכור לי שפעם אחי, שאתו אני חולק את המחשב, הסיר דרייברים בצורה לא תקינה והתקין דרייברים חדשים ( והוא עשה זאת מספר פעמים), ויתכן כי יש קשר בין הדברים אם כי אני בספק שכן ביצועי המחשב מעולם לא היו כפי שהיו אמורים להיות. אשמח אם למישהו יש רעיון (…
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
שלום, נתחיל עם המפרט שלי: מעבד pentium 4 3.0GHz לוח אם: MSI PM8PM-V זיכרון: שני סטיקים של 512MB, DDR2 667MHz cl4, אחד של Ceon והשני של Kingstone הארד דיסק 80 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל מסך 19 אינצ' של LG עם רזולוציה "טבעית" של 1440X900 יש לי כרטיס מסך ישן, Geforce 6200 מתוצרת inno3D. אני רוצה לחבר אותו כדי שאני אוכל לעבוד ברזולוציה ה"טבעית" של המסך שלי ב-DVI. הבעיה מתחילה כאשר הוא מחובר: המחשב קופא לגמרי לאחר כמה זמן. זה יכול להיות אחרי 5 דקות, או אחרי יומיים. הוא לא עושה לעצמו ריסטרט, רק קופא. כאשר אני מוציא אותו ועובד עם הכרטיס מסך שעל הלוח אם זה לא קורה בכלל. כמה נקודות להדגשה: עשיתי בדיקות עם prime95 ועם boinc בלי הכרטיס מסך, המחשב מריץ בכיף שלו במשך ימים רצופים בלי בעיות…
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-
-
הייי... יש לי בעיה במחשב והיא שהוא לא עולה לוינדוס הבעיה שהמחשב עצמו נדלק ומגיע למסך שבו אני צריך לבחור 4 אפשרויות אחרי זה עובר למסך הכחול כשהוא בודק תקלות ואחרי זה הוא פשוט מתנתק ועושה ריסטרט ומגיע שוב למסך הזה , ככה זה בכל אחת מן הפעולות. במחשב יש כנראה 0 MB פנוי (לאחרונה היה כך ) וכנראה זאת הבעיה אני לא מצליח להכנס לוינדוס עצמו בשום אפשרות ניסיתי להכנס דרך "מצב בטוח " , " מצב בטוח מהפעילות הקודמת שעבדה..." , " בטח בטוח עם אינטרנט "וכו'... איך אני יכול עוד לעלות את הוינדוס? תודה ! (כותב ממחשב של חבר )
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון בערך ביום\יומיים האחרונים אני ממש מרגיש שהמחשב לא נותן את הביצועים שלו... אני יכול להרגיש ולראות זאת מתי שאני מנסה להפעיל סרט דרך Windows Media Player או כל נגן אחר וכל המחשב נתקע ! בנוסף לזה שאני נכנס למשחק CSS לוקח למשחק 1-2 דקות להיכנס ואז שאני מנסה להכנס לאיזה סרבר המשחק נתקע ואני צריך לעשות End Task. וגם שאני עובר בין תוכנות (alt+tab) או דרך העכבר לוקח לו די הרבה זמן עד שהוא עובר ! ניסתי לעשות ריסט, לא עזר ובנוסף יש לי תוכנות עיצוב (RK launcher, Window Blinds וכו'...) והזיכרון הוירטואלי מוגדר כX1.5 מהזיכרון הפנימי... כלומר 768 ו1536 סרקתי את המחשב עם MS Antispyware,a-squared,regvac,NOD32 ויש לי גם תוכנות Real-time protection. (המפרט בצד) מה יכול…
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב שנרטב אני לא יודע בדיוק איזה חלקים נרטבו אז אני רוצה לחבר חלק חלק כדי לראות מה נפגם . השאלה שלי במידה ואני שם במחשב תקין כרטיס מסך לדוגמא שנרטב והוא לא עובד האם זה יכול לפגוע/לקצר משהו במחשב התקין ? תודה בכל אופן
-
- 9 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני מנסה להוציא את הכבל חשמל של הספק מהלוח אם,ומשום מה הוא לא רוצה לצאת...אני לוחת על ה"קליפס" הזה,שאמור לאפשר לי למשוך את זה החוצה,אבל עדיין זה לא יוצא,אני מרגיש שעוד רגע אני תולש את הכל מהלוח אם... יש לזה פיתרון???? ??? :-[
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם מחשב בן-3 מותקן מחדש כבר חודש מסיבות פרקטיות (לא היו בעיות חומרה). מהשבוע אני רואה שנעלמים לי קבצים. עשיתי בדיקת דיסק והוא גילה ופתר בעיות (יש תוכנה אחרת מומלצת פרט לזו שבמערכת?) מאתמול עושה ריסיטים סתם כך, מחשב ללא מאמץ וטמפרטורות סבירות (SPEEDFAN) הורדתי את ה-V מריסוט אוטומטי כפי שהציעו לאחר כאן האם יתכן שנפגע לי הספק? כיצד אני יכול לבדוק אותו. תודה מראש, יהודה
-
- 13 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה הוספתי סטיק של חצי ג'יגה למערכת שלי, ומאז גם לפי העין וגם לפי תוכנות ניטור הביצועים דווקא ירדו. [ שני הסטיקים זהים, 512 DDR של A-DATA בעלי אותם צ'יפים במהירות 400, מוגדרים בביוס לעבוד על 2.5 ] מה הבעיה?
-
- 14 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך אזרע בדרייברים לכרטיס טלויזיה פנימי SAA7130 TV Card למערכת הפעלה WINDOWS PROFESSIONA 7 64
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
כבר כמה חודשים שהמחשב בבית תקוע. חלק מהזמן המחשב היה קופא לעשרות דקות טובות ובקושי מגיב, עד שהיה מסתדר איכשהו ויכלתי לשחק סקיירים כמו בנאדם (למחשב יש איזה 5 שנים אבל הוא עדיין סוחב גראפיקה סבירה), עכשיו המצב נהיה נוראי. לפתוח תיקיה לוקח 10 דקות, רציתי להעביר קבצים ממחיצה אחת לשנייה כדי לפרמט את כונן C אבל הקבצים מועברים בפאקינג 400KB/S, ומה שמוזר הוא שאין שום רעש, לא מקבל שום BSOD, הכונן עדייין מזוהה ע"י המחשב, ואין שום קבצים מושחתים על המחשב. אז יש טעם לנסות לפרמט את המחיצה C בתקווה שזה ייסתדר, או שהכונן הולך להתפגר כל רגע? ואיך אני אגבה את כל הקבצים שם? להעביר לDOK זה אפילו יותר איטי...
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
ב CPUZ ובווינדוס עצמו המחשב הציג את מהירות הליבות (כל ליבה) כחצי מהמהירות המעשית אחרי ריסט פתאומי. הבעיה נעלמה אחרי הפעלה מחדש מסודרת ולא חוזרת אחרי ריסטים פתאומיים. מישהו מכיר את הבעיה הזאת? עוד בעיה, הארדדיסק סיגייט 7200.11 250 שנקנה מחנות מסויימת (שלא יתבעו אותי - לא אזכיר את שמה) ו"נכשל" לפי מה שהווינדוס דיווח, נכנסתי לראות מה הבעיה שהוא מצא בסמארט הוא אומר שה Seek Error Rate ברמה נמוכה מדי וכושר ההארדדיסק היה על 0 אחוז עלה ל4 ואז גם ל7 וירד ל4 וכו' וכו'. חיפשתי בגוגל וכמעט כל הבעיות שקראתי על ה Seek Error Rate קשורות לסיגייט (למיטב זכרוני כולן אבל אולי אני מתבלבל), מישהו יודע מה הקטע עם העניין הזה? ההארדיסקים המהירים של סיגייט לא יציבים או משהו?
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני צריך דריבר לגיים פד של maxtro או maxxtro מדגם JPD310 חיפשתי באתרים שבדביק ובגוגל ולא מצאתי. תעזרו לי בבקשה
-
- 9 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה להתקין SSD חדש על מחשב ישן, וכל הנסיונות עד עכשיו רק כרו לי בור עמוק שאין לי מושג איך לצאת ממנו. אני אנסה לתאר את השתלשלות העניינים. יש לי מחשב כזה: Gigabyte GA-965P-s3 C2D e4500 הארדיסק ישן160GB מחובר בSATA היום התקנתי עוד מקל 2GB DDR2 סה"כ ל5GB והמשך התוכנית הייתה להתקין מערכת הפעלה 64ביט על SSD חדש מסוג AGILITY 4 128GB. התחלתי בלחבר את הדיסק, בwin7 שהיה מותקן ראיתי אותו כ-unallocated ובבדיקה עם כלי של OCZ וידאתי שהוא בגירסה האחרונה. נכנסתי לביוס (גרסה הכי עדכנית)- ברשימת החיבורים הדיסק הרגיל הופיע עם השם שלו, החדש לא הופיע עם שם אבל כשנכנסתי לחיבור היו שאר הפרמטרים כמו הנפח וכו' וכמובן הופיע הDVD. נכנסתי להגדרת מי יופעל ראשון שם גם הדיסק החדש הופיע בשמו …
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
היי, דרושה עזרה קטנה או יותר נכון הבהרה יש מולי את הלוח הנ"ל, החליט לא לעשות BOOT פתאום. חיבור SPK לא הועיל אין שום צפצופי בקרה גם כאשר הזכרונות מנותקים. על הלוח קיימות 4 נורות ששמן הוא Phase Led וכולן דלוקות. ממידע ברשת הבנתי שהנורות אמורות להצביע על כמות מעגלי הזרם של המעבד הפעילים בזמן נתון, מה שאומר בעקיפין כמה עומס יש על המעבד. יש מישהו שיכול לאשר\לשלול את המידע הזה? אם זה נכון, כולן צריכות לדלוק אפילו שהמחשב לא עושה בוט ולא מופעיל על המעבד שום עומס? בחוברת הלוח לא מצאתי איזכור לתקלות שנורות אלו אמורות להראות. ההימור שלי הוא שהלוח מת, יש למישהו רעיונות להחייאה או שיש גזר דין? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
טוב אז זה כבר די הרבה זמן , בערך חצי שנה ככה . אחרי שאני מפעיל את המחשב והווינדואז עולה , לוקח לו כמה דקות עד שאני יכול להפעיל את האינטרנט , לדוגמא אם אני לוחץ על האייקון של ההתחברות לאינטרנט אז לוקח לו כמה דקות , ואז הוא משמיע רעש מהמחשב ( נראה לי מהארד דיסק ) ורק אז אני בעצם יכול להשתמש בכל האופציות במחשב . הקטע זה שאני יכול להפעיל ווינאמפ וכאלה , אבל חלק מהתוכנות אי אפשר עד שהוא לא עושה מין רעש כזה . מעיין איתחול כזה ... מקווה שתעזרו
-
- 9 תגובות
- 808 צפיות
-
-
טוב ככה זה סיפור ארוך... בהתחלה היה מותקן אצלי ווינדוס 7 לאחר חודשים של שימוש המחשב התחיל להתקע לי כל שניה נגיד שאני פותח קובץ מוזיקה או כל קובץ אחר המחשב פשוט נתקע למשך חצי דקה וחוזר לעצמו לא יכלתי לסבול את זה ופירמטתי את המחשב, הפרמוט לא הצליח מסיבות שלאחר ההתקנה דרך הדיסק הוא לא היה יכול לקרוא את הקבצים ששם בHARD DRIV ואז שלחתי אותו לחבר טכנאי והוא החליף לי את הHARD DRIV והתקין לי ווינודס 7 כשאני באתי והפעלתי את המחשב עדין היו אותם תקיעות שהיו בהתחלה לכן פירמטתי שוב... הכל עבד כמו שצריך והתחלתי בהתקנת אנטיוירוס ודריברים כאשר התקנתי את הדריבר של הכרטיס קול שלי הוא ביקש לעשות ריסטרט למחשב כמו תמיד אחרי שמתקינים דריבר, אבל אחרי הריסטרט המחשב במסך שלפני הטעינה של הווינדוס …
-
- 9 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום,אני כבר משתגע לא יודע מה קרה היום אני חוזר מדליק את המחשב עובד איתו שעתיים פתאום נתקע ה WINDOWS אני עושה RESTART ואז אחרי הטעינה של ה WINDOWS מופיע מסך כחול,נבהלתי קצת כיביתי את המחשב ל10 דקות הדלקתי לאחר דקה הוא עוד פעם נתקע עשיתי ריסט וכיביתי את המחשב וכרגע הדלקתי אותו אחרי כמעט שעתיים , אני מפחד שקרה משהו מישהו יכול לעזור לי?...
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
לפני כחודש הדלקתי את המחשב והוינדוס סירב לעלות, שום דבר לא זז, הסורק דיסק "של הדוס" הפעיל את עצמו ודיי נכנס לעטרף. אחרי פורמט כללי של כל המחיצות התקנתי את הוינדוס מחדש והכל עבד פרפקט, הפעלתי שוב את סורקי הדיסק והכל עבר בשלום. תיארתי לעצמי שהגורם לנזק היה הטמפ הגובה שההרדיסק עבד בה במשך יום-יומיים (הוא היה במגירה נשלפת, אחרי שהוא התרגל במשך שנה לעבוד במארז מאורר מאוד). בקיצור, אתמול בלילה הזזתי את העכבר להפסיק את השומר מסך, ושום דבר לא קרה... המחשב קפא. עשיתי ריסט, הוינדוס התחיל לעלות, הפס של ה LOADING (הקיווקוים מתחת ללוגו הגדול של הוינדוס) המשיך לרוץ ולרוץ ולרוץ במשך חצי שעה, שום דבר לא זז... SAFE MODE גם הוא סירב לעלות. חיש מהר העלתי מערכת הפעלה מCD וגיביתי את הקבצים, ו…
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג עצמאות שמח. אשמח אם גולשים בעלי אותו כרטיס ספציפי כמו שלי יענו בכל אופן, יש לי את הכרטיס sparkle nvidia geforce 9500 gt (שימו לב ליצרן, אני מצרף תמונה של היציאה עצמה) ויש לי בו בעיה, יציאת הטלויזיה לא עובדת. קודם כל, מדובר על יציאה בעלת 9 חורים (מוזר, ב s-video רגיל יש 4) שצורף אליה מתאם. צהוב קטן. כל הניסיונות שלי להגדיר שיראו גם בטלויזיה וגם במחשב נכשלו. למישהו יש כרטיס תואם ויודע מה הבעיה? נ.ב אני עובד עם Win XP pro SP3. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
הכול התחיל (נראה לי לפחות) כשנשבר לי הכיסא ששירת אותי כ5 שנים מול המחשב, נפלתי אחורה ובדרך הרגל שלי פגשה את מארז המחשב בעוצמה חזקה מספיק כדי לרגום לו להתקע, פה לא חשדתי עשיתי רסטרט, פה לא חשדתי מאוחר יותר שמתי לב שכשאני מעתיק דברים ממקום למקום (או ממדיה למחשב, או הפוך) זה מעתיק ממש לאט פה התחלתי לחשוד! קיצור, דיי לצחוקים כי הארד דיסק של 200 ג'יגה שהולך זה לא מצחיק! הורדתי ימבה תוכנות (snm, התוכנה של maxtorn, hd tune, hd tech...) ובכולן! הכול מראה בסדר (כנ"ל לגבי שאר חלקי המחשב) חוץ מהעבודה שההארד דיסק פועל לי על 3 מגה לשניה (במקום כ130 כשהו חדש, או משהו כזה....9 חיברתי אתמול הארד דיסק ישן של 20 ג'יגה מלפני X בריבוע שנים שעושה כולה 5200 סיבובים לדקה והסתבר.. שאפילו…
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלופ ,היום שיחקתי במחשב כרגיל, ופתאום שמעתי בום, כמו של נגיד אקדח של ילדים עם קפצונים. כל חשמל בחדר נכבה,העליתי את המתג של החשמל ושום נשמע פיצוץ דומה. השאלה האם זה בום מהספק כח בדרכ? או שמשהו אחר הלך.? אני פשוט לא רוצה לקנות סתם ספק כח ולגלות שזו לא הבעייה.בבקשה אשמח לעזרההה
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
או קיי אז ככה,יש לי חדר אחד בבית שעבר שם 3 דורות של מחשבים,החל מפנטיום 1 עד כרגע פנטיום 4 1.6Ghz. בזמן האחרון נשרפים לי שם ספקי כח בתדירות גבוהה (אני מדבר על אחת לכמה חודשים),בחדר אחר בבית יש לי מחשב שעובד כבר קרוב ל 3 שנים בלי שום בעיות. לפני אמממ שנה+ בערך היה פה איש חברת חשמל שבדק את המתח של החשמל בבית,זה היה על מינימום אבל עדיין עובר. מה אני יכול לבדוק ולעשות באותו חדר שנראה לי שזה בעיה בחשמל? תפרטו קצת כי אין לי מושג בחשמל :
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-