תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
מפרט: מעבד-i5 2500 כרטיס מסך-GTX 570 לוח אם-GIGABYTE GA-PA65 זיכרון -8 ג'יג'ה כל פעם שאני מפעיל משחק כבד המחשב נתקע על מסך שחור והסאונד נתקע וצריך לעשות ריסטרט ! יש בעייה בקירור? כי בדרייברים אין בעיה אשמח אם תגידו לי מה לעשות יש לי את המחשב 4 חודשים ומוזר לי שזה קורה ואיך אפשר למנוע את זה בעתיד? הנה תמונה של טמפרטורות המחשב בזמן משחק: http://www.fastup.co.il/v.php?file=7386442.png
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, יש לי HTPC, עם 2 הארדיסקים, אחד 320GB של מערכת הפעלה ©, ועוד אחד של 1TB של סרטים (D). Win7 Ultimate 32bit. מידי פעם היו לי בעיות כשהייתי מנסה לגשת לכונן D, והוא היה נותן לי הודעה מוזרה, הייתי עושה ריסטרט וזה היה מסתדר. עכשיו זה נהיה ממש חמור, כשכבר כמה ימים אי אפשר לגשת לכונן. ההודעה שאני מקבל היא: D:\ is not accessible. The device is not connected. מאיפה להתחיל לבדוק את זה?
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד סוג toshiba satellite A10 שקיבלתי אחרי פירמוט. קיבלתי אותו ללא הדיסקים המגיעים עם המחשב ויש לי הרבה רכיבי חומרה המסומנים בסימני שאלה ב-device manger כגון: base system device ethernet controler pci modem ועוד... האם יש איזה אפשרות להוריד את הדיסק המלא לביצוע recover ולהתקנת כל החומרה? אם לא, איפה אני מוצא את הdriver לכל אחד ואחד ? בתודה מראש, גיל.
-
- 10 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי אתמול כרטיס מסך חדש, מבוסס nVidia 6200. לפני שתקפצו, אני לא צריך יותר מזה, אני לא גיימר. שמח וטוב לב פתחתי את האריזה היום, הוצאתי את הכרטיס והדבר הראשון שראיתי זה שחלק גדול ממנו מכוסה במין "סככה" בצבע כסף, שמחוברת לכרטיס באמצעות שני קפיצים ומסתירה ממני את המעבד שלו. ניסיתי בהתחלה להסיר את זה, אבל לא ראיתי איזושהי דרך לעשות את זה ובמדריך המשתמש לא היה כתוב על זה כלום. התקנתי את הכרטיס במקום שלו (AGP), ואז שמתי לב שבמדריך נכתב שצריך לחבר אליו power supply ע"י חיבור כבל של ההארד דיסק אליו. לא מצאתי לאן לחבר (אולי זה מתחת לגג הכסוף?), אז עברתי הלאה, במחשבה שזה כ. מסך כ"כ חלש שהוא לא צריך מתח נוסף. הפעלתי את המחשב, התקנתי דרייברים (גם לווינדוס וגם ללינוקס)…
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב pentium 4 1.7ghz זיכרון 256 sdram 133mhz כרטיס מסך gforce440mx לוח אם : jw-I405 pentium 4 (intel 845 מרכיב קירור מהלוח אם התפרק ולכן עליי לקנות לוח אם חדש רציתי לקבל המלצות ללוח אם חדש לחבר למחשב אין צורך בלוח אם יקר או מתקדם יותר מדיי כי בכל מקרה אני חושב לקנות מחשב חדש בקרוב תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון בערך ביום\יומיים האחרונים אני ממש מרגיש שהמחשב לא נותן את הביצועים שלו... אני יכול להרגיש ולראות זאת מתי שאני מנסה להפעיל סרט דרך Windows Media Player או כל נגן אחר וכל המחשב נתקע ! בנוסף לזה שאני נכנס למשחק CSS לוקח למשחק 1-2 דקות להיכנס ואז שאני מנסה להכנס לאיזה סרבר המשחק נתקע ואני צריך לעשות End Task. וגם שאני עובר בין תוכנות (alt+tab) או דרך העכבר לוקח לו די הרבה זמן עד שהוא עובר ! ניסתי לעשות ריסט, לא עזר ובנוסף יש לי תוכנות עיצוב (RK launcher, Window Blinds וכו'...) והזיכרון הוירטואלי מוגדר כX1.5 מהזיכרון הפנימי... כלומר 768 ו1536 סרקתי את המחשב עם MS Antispyware,a-squared,regvac,NOD32 ויש לי גם תוכנות Real-time protection. (המפרט בצד) מה יכול…
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
זה המפרט שלי 3.2 פרסקוט לוח איביט IS7 512 ADATA GF6800GT HD 80-7200 הבעייה כזו במשחקים יש לקרטועה כזה FIFA2007 הקול נתקע גם בסרטים יש קפיצות זה יכול להיות בגלל שיש לי רק 512 ועוד דבר מתי ששמתי את המעבד 3 רגלים התעקמו יכול להיות שזה בגלל זה גם מתי שאני מוריד דברים מהאינטרנט ואני משחק בפיפא יש קרטועה מהקול קופץ משהו הידע מה הבעיה
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
נכנסתי לאיזה אתר ואז קפץ לי הנוד32 והזהיר מוירוס (מצ"ב קובץ), ואז המחשב נתן הודעה שעוד כמה שניות הוא נכבה - ואז מייד נכבה. כעת, לאחר ההפעלה מחדש, כל היסטוריה והקוקיז נמחקו וגם מופיעה לי הודעה runtime error d:\windows\exploere.exe This application has requested the Runtime to terminate in an unusual way כמו שמצורף בקובץ. מה לעשות? גם שאני סוגר את ההודעה היא חוזרת. (וכל הקוקיז נמחקים) הנוד32 לא מזהה וירוס בסריקה וגם בפרוססים אין משהו מוזר. גם HijackThis לא מזהה כלום מצ"ב ההודעה (יש לי XP שמותקן על כונן D) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
שלום. ניתן לראות את המפרט שלי ב'מפרט'. אוקי אז ככה אני משחק משחק MMORPG פשוט למדי לא צורך יותר מדיי.. הזיכרון יורד ל80% שימוש ויש לי 1GB וכך זה גם בהורדות ולפעמים יותר. המחשב איטי בכללי ובכלל במשחק הוא יותר איטי אני כבר אומר זאת לא בעיה של ספייוואר וירסוים רג'יסטרים או בעיה בדיסק קשיח אני בדקתי תקלות.. תודה מראש ומקווה שתוכלו לעזור לי.
-
- 8 תגובות
- 784 צפיות
-
-
-
Others Version 1707 2006/12/15 update Description P5W DH Deluxe BIOS 1707 Support Intel SpeedStep in Vista Update JMicron option rom to 1.06.63 Support new CPUs. Please refer to our website at: http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx File Size 691.2 (KBytes) Download from Global USA Europe China DOS Version 0701 2006/07/11 update Description P5W DH Deluxe BIOS 0701 Support new CPUs. Please refer to our website at: http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx File Size 679.2 (KBytes) Download from Global USA Europe
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI X1650 PRO ויש לי בעיה כשאני מפעיל ATI TOOL לא מופיעה הטמפרטורה וה CORE וה MEMORY מה זאת אומרת :\ ? :s05:
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
רשמתי את אותה הודעה גם בפורום מעבדים ולוחות אם כי לא ידעתי איפה בדיוק לרשום את זה (ראיתי הצגת בעיות בשני המקומות). שלום לכולם יש לי לוח אם: GA-965P-DQ6 (של חברת Gigabyte). לפי החוברת שקיבלתי עם הלוח אם ולפי Gigabyte עצמם (האתר) הלוח אם תומך במעבדים: Intel Core 2 Extreme / Core 2 Duo ועוד כמה ישנים יותר. קיבלתי מעבד שהדגם המדוייק שלו הוא: Intel Core 2 Extreme Slan3 Malay 3.00GHZ/12M/1333/05B L740A931 ניסיתי להרכיב את המעבד הנ"ל ללוח אם שלי וכשאני מדליק את המחשב המחשב עושה רעש כאילו הוא נדלק... ואז נכבה ישר (לפני 2 הצפצופים המראים על פעולה תקינה). יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך אפשר לתקן את זה? תודה מראש בני
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב חדש מעבד אינטל QUAD6600 לוח של גיגה בייט MCP73PV עם צ'יפסט אנפורס 630I וזכרון 1024 MB של OCZ XTC PLATINUM OCZ2P8001G - לפי האתר של OCZ הזכרונים אמורים לעבוד בתזמונים של 5-5-5-15 ב400 MHZ ולפי אברסט הם אמורים לעבוד ככה-@ 400 MHz 5-5-5-15 (CL-RCD-RP-RAS) / 23-42-4-6-5-5 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP) אך הלוח גורם להם לעבוד ככה: מידע מאברסט North Bridge Properties North Bridge nVIDIA nForce 7100-630i (MCP73PV) Revision A2 Package Type PBGA Package Size 3.1 cm x 3.1 cm Memory Timings CAS Latency (CL) 5T RAS To CAS Delay (tRCD) 4T RAS Precharge (tRP) 4T RAS Active Time (tRAS) 14T Row Cycle Time (tRC) 23T Row Refresh Cycle Time (tRFC) 41T Command…
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם... אחותי משתמשת בכרטיס קול המובנה במחשב שלה ולאחרונה התחילו להיות רעשים, מן קליקים כאלו שנורא מפריעים לה. אין לי מושג ממה זה נובע, אני אנסה לתת את כל המידע האפשרי.. המחשב הנ"ל פעם היה ברשותי, כשאני השתמשתי בו השתמשתי בכרטיס קול נפרד של קריאטיב והמובנה היה מכובה. המפרט: CPU: Intel Pentium 4 Northwood 2.4GHZ CPU Cooling: Gigabyte G-Power GH-PDU21-SCK M-Board: Intel D845EBG2 Socket478 Chipset: Intel 845E (Brookdale-E) + ICH4 RAM: 2X256 Kingston Value DDR 200MHZ CL2 Graphics: ATI Rage IIC 4MB TV Card: Hauppauge PVR150-MCE HDD: Maxtor 60GB 7200RPM Mouse + Keyboard: Logitech EX110 Wireless Set Wireless Network: TP-LINK TL-WN550G LCD: Samsung SyncMaster 19" …
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
מחשב שהרכבתי ושמתי לאמא בסלון עבד סבבה, עד שהיום בבוקר קמתי עם הנגאובר מטורף ואמא שלי שוב מתבכיינת שלא עובד המחשב. יצאתי לסלון לראות מה קרה, מסתבר שהיא החליטה להזיז אותו. לא יודע מה היא עשתה לו אבל הוא הפסיק לעבוד. כשמפעילים אותו הוא עושה ביפ ארוך עוצר לשניה, ואז שוב וככה שנתיים. ולא עולה כלום על הTV. יש רעיונות? נ.ב. הדגם של הלוח אם: MSI PM8M-V H http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=205&maincat_no=1 תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה בתקופה האחרונה כאשר אני משתמש במחשב הוא נתקע לפעמים ולוקח לו זמן רב לבצע תהליכים פשוטים זאת לאחר שהגדלתי את הRAM שלי לכ2 ג'יגה . לדוגמא אם פעם היה לוקח לי לפתוח קובץ RAR בערך חצי דקה עכשיו אני עומד על בסביבות 4 דקות . כמו כן שאני שומע בWINZIP מוזיקה השיר כאילו מאט לכמה שניות כל כמה זמן. אודה לכם ממש אם תעזרו לי לפתור את הבעיה . חג שמח!
-
- 9 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב נראה לי בכרטיס מסך כל פעם שאני משחק באיזה משחק המסך נהיה שחור המחשב ממשיך לפעול רגיל אבל אין תמונה עד שאני עושה ריסט זה חוזר מה זה יכול להיות ?? דרך אגב הכרטיס מסך שלי זה ati x1900gt
-
- 10 תגובות
- 783 צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי לקבל מסכים כחולים פתאומיים בלי שום קשר אפילו שהמחשב לא נמצא במאמץ העלתי לכם קובץ את קובץ ה minidump האחרון ןאשמח אם תבדקו אותו כי אני לא מתמצא בדברים האלה ופוחד להרוס ... תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
ב CPUZ ובווינדוס עצמו המחשב הציג את מהירות הליבות (כל ליבה) כחצי מהמהירות המעשית אחרי ריסט פתאומי. הבעיה נעלמה אחרי הפעלה מחדש מסודרת ולא חוזרת אחרי ריסטים פתאומיים. מישהו מכיר את הבעיה הזאת? עוד בעיה, הארדדיסק סיגייט 7200.11 250 שנקנה מחנות מסויימת (שלא יתבעו אותי - לא אזכיר את שמה) ו"נכשל" לפי מה שהווינדוס דיווח, נכנסתי לראות מה הבעיה שהוא מצא בסמארט הוא אומר שה Seek Error Rate ברמה נמוכה מדי וכושר ההארדדיסק היה על 0 אחוז עלה ל4 ואז גם ל7 וירד ל4 וכו' וכו'. חיפשתי בגוגל וכמעט כל הבעיות שקראתי על ה Seek Error Rate קשורות לסיגייט (למיטב זכרוני כולן אבל אולי אני מתבלבל), מישהו יודע מה הקטע עם העניין הזה? ההארדיסקים המהירים של סיגייט לא יציבים או משהו?
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
הי, היום אחרי ששיחקתי פחות מדקה במשחק World Of Goo המחשב נתקע, קיבלתי הודעה מהמסך שאין Signal ועשיתי Reset. כשהמחשב נדלק בחזרה שמתי לב שיש ארטיפקטים על כבי צבעים כהים. ניסיתי להתקין דרייברים חדשים מהאתר של ATI, עשיתי כמה Restarts כמובן, הוצאתי את הכרטיס(ATI X800XL) ניקיתי אותו, ווידאתי שהוא לא חם מדי על פי תחושה באצבעות, חיברתי אותו שוב, והווכחתי לראות שהבעיה לא נפטרה. למרות שיש לכרטיס אחריות ל-3 שנים מסתבר שהיא חלפה לפני כמה חודשים (מי היה מאמין שהמחשב הזה כבר יותר מבן 3? ) אז כמו שזה נראה עכשיו, כנראה שאני אצטרך לקנות כרטיס חדש. כמובן שזה לא יוצא מאוד נח כי אני רב הזמן בצבא, וכשאני חוזר הביתה אני לא עושה בו יותר מדי (למרות שאני חוזר הביתה כל יום אני חוזר די מאוחר …
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
טוב המחשב שלי עובד לאט שמעמיסים עליו קצת. למשל ששומעים מוזיקה, המוזיקה מקרטעת.. גם בסרטים ואפילו שאני מזיז את העכבר הוא זז כזה בתקיעות -כאילו- יש לו FPS נמוך. גם במשחקים זה עושה הרבה קירטועים ונפילות FPS פתאומיות. בהתחלה חשבתי שאולי זה מההארד דיסק, יש לי 2 מחיצות, C ו D.. את C פירמטתי והווינדווס שם. ב D יש משחקים סרטים אז כבר תכננתי פירמוט גם ל D (מחיקת קבצים, צריבות וכל זה), אבל עכשיו אני נכנסתי לאוורסט והעמסתי על המחשב קצת למשל בסריקת של האנטי וירוס וראיתי שליבה אחת בשימוש הרבה יותר מהשניה, אז אני כמעט בטוח שמפה הבעיה. ממה יכולה להיות הבעיה שכל העומס נופל על ליבה אחת? אני עם Windows מעודכן חוץ מאיזה עדכון של ה IE שלא רוצה לעדכן. תודה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 783 צפיות
-
-
הכול התחיל (נראה לי לפחות) כשנשבר לי הכיסא ששירת אותי כ5 שנים מול המחשב, נפלתי אחורה ובדרך הרגל שלי פגשה את מארז המחשב בעוצמה חזקה מספיק כדי לרגום לו להתקע, פה לא חשדתי עשיתי רסטרט, פה לא חשדתי מאוחר יותר שמתי לב שכשאני מעתיק דברים ממקום למקום (או ממדיה למחשב, או הפוך) זה מעתיק ממש לאט פה התחלתי לחשוד! קיצור, דיי לצחוקים כי הארד דיסק של 200 ג'יגה שהולך זה לא מצחיק! הורדתי ימבה תוכנות (snm, התוכנה של maxtorn, hd tune, hd tech...) ובכולן! הכול מראה בסדר (כנ"ל לגבי שאר חלקי המחשב) חוץ מהעבודה שההארד דיסק פועל לי על 3 מגה לשניה (במקום כ130 כשהו חדש, או משהו כזה....9 חיברתי אתמול הארד דיסק ישן של 20 ג'יגה מלפני X בריבוע שנים שעושה כולה 5200 סיבובים לדקה והסתבר.. שאפילו…
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש לי בעיה כל פעם שהמחשב עולה יש לי מסך כחול עם הודעת שגיאה כזאת stop : 0x0000008e גם כשאני מנסה להכנס לSAFE MOD עולה לי מסך כחול[ ניסיתי לחפש בגוגל עזרה לא הצלחתי אני מקווה מאוד שתעזרו לי תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
לוח סטנדרטי לאי אם די מעבד אטלון אקס פי 1800 הכול און בורד (על הלוח) כולל כרטיס מסך זיכרון פשוט של 256 בקיצור המחשב חדש ועובד מצויין אבל..... לאחר זמן מה המחשב פיתאום קופא (לא תוך כמה דקות אילה זה יכול להיות גם אחרי כמה שעות) ואז רק ריסט מחזיר את המחשב לעבודה.... חשבתי על בעיות תוכנה אז התקנתי רק את הווינדוס XP בלי כלום ובדקתי כמה ימים וגם אז עם אני עוזב את המחשב עובד (בלי לעשות כלום) אז שאני חוזר אחרי כמה זמן המחשב קפוא!! אז בעיית תוכנה זה לא !! עכשיו זה כניראה רק חומרה...חשבתי על המאוורר של המעבד.... אבל אך זה מסביר את זה שכאשר אני מדליק את המחשב אפשר לעבוד המון זמן עד שהוא קופא...וגם שהוא קופא (מגיד התחמם) אז מה אני שניה אחת עושה ריסטרט ואז הכול עולה שוב ואפשר שוב לעב…
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-