תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום, הרכבתי את המחשב שמתואר במפרט. לאחר הדלקה, המחשב מבצע restart לאחר מספר שניות פעם אחת ולאחר מכן לא ניתן לראות דבר במסך. המאוררים פועלים, LED הבקרה הירוק שעל לוח אם דולק ו LED הכחול שמסמן את פעולת הדיסק הקשיח של הדיסק הקשיח נדלק ונכבה לאחר מספר שניות. מישהו יודע איפה לחפש את הבעיה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום, לפני כשנה המחשב שלי חדל לפעול, כשחיברתי את ההארד דיסק למחשב אחר הוא לא זיהה לי אותו, גם כשקניתי מתאם שמתחבר בין ההארד דיסק (IDE) לחיבור USB, המחשב לא הצליח לזהות את ההארד דיסק, וניסיתי לבדוק זאת על מספר מחשבים. החלפתי את הבקר וגם זה לא עזר, לבסוף מה שנעשה הוא שניסינו להעביר את הדיסק המגנטי להארד דיסק אחר מאותו דגם, ומה שקרה הוא שהדיסק המגנטי נשרט. לקחתי את ההארד דיסק לחברת טיק טק שמתמחה בשחזור הארד דיסקים פגומים, והם אמרו שלא ניתן לשחזר את ההארד דיסק בגלל השריטות שיש על הדיסק המגנטי. האם בכל זאת ישנה דרך כן לשחזר את המידע שיש על גבי ההארד דיסק- על ההארד דיסק ישנו מידע רב שחשוב לי ושלצערי הרב לא גיביתי. אני מאוד אשמח לקבל ייעוץ בעניין, תודה רבה, אור.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב שבאנו להחליף לו כונן CD, שמנו אחד חדש וברגע שהכנסנו דיסק המחשב נכבה. מאז המחשב מסרב להידלק. ניסיתי כרטיס מסך, זכרון, לפרק את כל החלקים מהמחשב וכו' עכישו ניסיתי להחליף את הלוח אם, לא בטוח שעשיתי את זה טוב 1. הכבלים שמגיעים מהפנאל הקידמי- power switch, h h d led, וכו', חיברתי אותם לפי מה שרשום על הלוח. יכול להיות שצריך שם עוד משו? 2. מעבד p4 intel 2.88 כשהוא מחובר המחשב לא נדלק כאילו רק המאוורר עושה רעש אין אורות מקדימה חיברנו במקום מעבד p4 intel 1.5 המחשב נדלק יש אורות אבל יש צפצוף אחד ממש ארוך. בדקתי בסטיקי על ציפצופים ולא היה שם משהו כזה מישהו יודע מה זה אומר? המעבד השני גם חם רצח (הוא מתחת לגוף קירור עם מאוור) אחרי כמה שניות של הפעלה זה תקין? 3. איך אפשר לדעת אם ל…
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, לא היינו בבית יומיים והמחשב היה כבוי. בשובנו, המחשב מסרב לעלות, הוא נדלק, המאוורר של המעבד מתחיל להסתובב, ואז מיד מפסיק וחוזר חלילה ללא הפסקה. המאוורר מתחיל להסתובב ומפסיק שוב ושוב. האם זו בעייה בספק הכוח? עד עכשיו לא נתקלתי בבעיה כזו בספק, אבל המאוורר זז בסדר, זה נשמע כמו ניתוקים של הזרם. אם מישהו מכיר בעיה כזו, ניתן לטפל בה עצמאית או שפשוט צריך להחליף ספק? או שאולי זה נשמע כמו משהו אחר? הספק עצמו הוא בסך הכל בן שנתיים, נקנה מ IQPC - דגם: enermax Liberty 400w - ELT400AWT. מישהו יודע אם ספקים כאלה נמצאים באחריות? ואם לא, איזה דגם עדכני מתאים כדי להחליף אותו? יש עוד מידע שאני זקוקה לפרט כדי להחליף את הספק? (לדוגמא מארז או לוח?) המון תודה! ורד
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
הזכרונות הקודמים גרמו למחשב לקרוס וכו' אז החלפתי אותם. יש לי עדיין את הזכרונות הישנים ורציתי לדעת אם זה אפשרי לשים אותם בחזרה... זה יגרום למחשב לקרוס? זה יהרוס את הזכרונות האחרים? או שזה יוסיף עוד קצת?
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
ברשותי מחשב אינטל C2D E6700 עם לוח ג'יגהבייט P35-DS3L ושני ג'יגה זכרון - מאז שהדלקתי את המחשב היום (כמה שעות) אני לא יכול לגשת לכוננים שלי (יש לי 2 צורבי סאטה, אחד סמסונג והשני LG - השני נרכש לאחרונה כיוון שחשבתי שהישן התקלקל, אבל אחרי ניקוי פיזי של המחשב התברר ששניהם עובדים), יש לציין כי הם מזוהים בביוס וכי מתח עובר (נפתחים ונסגרים). ההודעה שאני מקבל במנהל ההתקנים היא סימן קריאה צהוב על כל אחד מהכוננים ושגיאה code 19 בנוסח כדלקמן - Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19) אני באמת לא נתקלתי בבעיה כזו בעבר, ואשמח אם תוכלו לעזור לי בהקדם תודה מראש, rMaNe
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום. בזמן האחרון התחילו להופיע במחשבי כל מיני רעידות על המסך מחשב שלי. אשמח אם מישהו יוכל להביא לי פתרון לבעיה. תודה והמשך יום נעים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתמול שמתי לב שנורת הדיסק הקשיח דולקת בקביעות ביצעתי ריסטרט ואז הופיעה הודעה שהמחשב לא מזהה בוט נכנסתי לביוס ובאמת לא זוהה שם אחד הדיסקים הקשיחים ואחד מכונני ה דיוידי פתחתי המארז ובדקתי חיבורים-לא מצאתי שום בעייה, לאחר ניתוק הספק מהחשמל למספר דקות הבעייה נעלמה, מה שמחשיד כאן זו העובדה ששני התקנים בו זמנית לא קיבלו מתח רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי המחשב שלי לא משהה התקני USB, יש מעבר של חשמל אבל הווינדוס לא מזהה רץ על XP, עם המפרט שבפרופיל יעריך מאוד את העזרה כי אין לי אינטרנט בגלל זה אז זה דיי קריטי תודה נתי
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
בוקר טוב, רציתי לדעת, כאשר אני נכנס ל- Start Task Manager ללשונית Performance. ה- CPU Usage נמצא על 100%-98% ויורד אחרי שניה ל- 0-5%. האם זהו מצב תקין? למה זה קורה? האם באמת משתמש ב- 100% מהמעבד? תודה.
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אומנם זו לא תקלה, אבל זה נראה לי הפורום הכי מתאים(בטח הרבה יותר מפורום מסכי מחשב), מצטער אם אני טועה.. אני קונה מחשב חדש שימשמש אותי לעבודה בשביל בלימודים בלבד, ואני רוצה להשאיר את המחשב הישן בשביל גלישה באינטרנט וכל מיני שטויות כאלה.. אבל מיותר לי להשתמש ב2 מסכים בשביל זה..(וגם אין יותר מידי מקום בשולחן) רציתי לדעת אם יש אפשרות כזו לאיזה מפצל או משהו בסגנון שאני אוכל להשתמש ב-2 מחשבים במסך אחד(בלחיצת כפתור או משהו כזה) ואם כן, איך עושים, כמה עולה וכל מיני כאלה תודה
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
המחשב פועל באופן תקין אבל המסך שלו לא נדלק, ניסיתי להחליף כרטיס מסך לאחד שעובד וגם לא עובד החלפתי סלוטים לזיכרון עשיתי איפוס ביוס ועדיין אין כלום ואפילו אין רמז לבעיה הזאת המחשב עושה רעש שהוא עובד והכול תקין והמסך פשוט לא נדלק כמובן שניסיתי על כמה מסכים את זה ולא עובד אשמח אם למישו יש עוד אופציה שיכולה לעזור לי לפתור את התקלה תודה..
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש לי בעיה המסך לא נדלק בסוף אחרי בדיקה החלפתי לוח אבל שי אני מפעיל את המחשב רשום לי באדום משהו על המעבד ו חמש שניות המחשב נכבה האם הלוח לא מתאיים למעבד??? הפעלה רשואנה נכנם לביום אבל אחרי זה חברתי את הדיסק קשיח היא לי הבעיה עם האדום גם אחרי שי נתקתי את הדיסק קשיח
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
קיבלתי היום מחשב חדש מערכת ההפעלה כבר הייתה מותקנת והכל הזמנתי הארד דיסק של טרה ועוד אחד של חצי טרה אך המחשב מזהה רק את החצי טרה לאיפה יכול להיעלם הטרה? אומנם אני לא מבין יותר מידי, אבל ממבט חטוף בתוך המארז, שני ההארד דיסקים קיימים ונראה גם כי מחוברים.. אז מה יכולה להיות הבעיה? * אני בתקווה לקבל תשובה עוד הלילה, אבל גם אם לא, מחר לא תהיה לי אפשרות לדבר בטלפון עד הערב ולכן אני מקווה לפתור את הבעיה בעזרתכם עוד לפני מחר בערב כשאני אגיע הביתה ואוכל לצעוק עליהם
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היי... חיברתי דיסק דרך סקאזי...שעליו מותקן הווינדואוס... השאלה שלי...זה איך אני מוסיף לו דיסק דרך IDE...?? איך אמור להיות מחובר....?? תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב P4 ישן שלאחרונה התחילו בעיות שהוא "קפא" ואז היה צריך לעשות לו RESTART ידני והוא היה פועל. אז לפני כמה ימים כיביתי אותו ושבאתי להדליק שומעים ורואים שהכל נדלק, אבל אין תמונה במסך ואין אור בעכבר. עכשיו דיברתי עם החנות מחשבים שקניתי ממנה את המחשב החדש שלי ואמרו לי שהם לא מתעסקים עם ישנים כי אין חלקי חילוף כבר. אז השאלה היא אם יש דרך כלשי לבדוק ולסדר את הבעיה או שאני אקנה בכמה מאות שקלים חלקים וארכיב לבד מחשב?
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
בחיבור הספק לחשמל (מבלי ללחוץ על כפתור ההדלקה), המאווררים מתחילים לעבוד עצמאית, יש צפצוף קצר מהלוח ואז הספק מתנתק (כבה) הLED בלוח נשאר דולק, ואין תגובה חשמלית לכפתור ההדלקה. ניתקתי את הHD כונן אופטי וכל הרכיבים פרט למאוורר של המעבד, לא עזר. חיברתי ספק אחר, לא עזר. הוצאתי גם את הזכרון, לא עזר. האם נדפק הלוח? אולי מפסק ההדלקה דפוק? מחשב P4 לוח אסוס P4SP-MX
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
קניתי צורב חדש,מהדגם הזה: SONY AD-7240S ראיית שהמליצו עליו פה באתר ובעוד מקומות אז קניתי, חיברתי אותו לחיבור SATA השני שיש לי,לראשון מחובר ההארדיסק, וכמובן שגם לספק ואיך שהמחשב מעלה טיפה את הוינדוס, ישר הוא קורס למסך כחול, לאחר כמה ניתוקים וחיבורים של הצורב בסוף הוא עבד כמה שעות כמו שצריך והפעיל דיסקים,עוד לא צרבתי בו, אבל היום הוא שוב משתק לי את המחשב במסכים כחולים, הכנסתי אליו דיסק ריק להתחיל לצרוב ואז הצורב התחיל לקרוא אותו והמחשב קרס,ושניסיתי להפעיל אוב את המחשב אז שוב באו המסכים הכחולים כרגע ניתקתי את הצורב אז המחשב עובד בסדר ואני כותב לכם את הבעיה כאן.... תודה
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
המחשב שלי בבית הוא מחשב נייח. לפעמים הוא עוד כאלה קולות של פיפ ...... פיפ ....... פיפ ואני לא יודע למה. לפעמים אפילו הוא נכבה ועושה את הWindows is logging off ולא נכבה ישר. למה? אני לא יכול להכנס למשחקים כי הוא ישר נכבה וזה ממש מעצבן. לפעמים אפילו אני רק פותח אותו והוא נכבה. הוא חדש יחסית [פחות משנה]. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום! היום הייתי במחשב הישן של אח שלי הקטן,יש לי אותו 4 שנים אז סתם הייתי באינטרנט,בפורומים,פיתאום המחשב התכבה,ויותר לא רצה להידלק,יש לציין שמתי לב שאני מנתק את הנורה האדומה במפצל ואז מדליק המחשב נידלק ממש לחצי שנייה וישר ניכבה,ממש כזה יש רעש של המאווררים לשנייה ובום ניכבה,ניסיתי לנקות אבק,להחליף את הכבל של הספק מאחורי המחשב לא עזר!,לפי דעתי הבעייה כימעט ב 98% בספק כוח מיפרט של המחשב מעבד p4 זיכרון 256 ram הארד דיסק 80gb לוח אם משהוא עם msi כרטיס מסך מובנה בלוח אם nvidia mx440 תספק כוח לא זוכר תשם שלו אבל כימעט 100% גנרי מארז גם גנרי עם הבעיה בספק אתם יכולים להבביא לי ספק שיתאים למיפרט הזה (כמה שיותר זול!!) תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ... קורה לי שאני רואה סרט פתאום יש מסך שחור לשנייה או 2 ואז זה עובר וזה קרה לי כמה פעמים אז העברתי שוב לקטע וראיתי שזה לא בעיה בסרט זה המחשב עושה את זה ... גם קרה לי בזמן האחרון שאני סתם במחשב באינטרנט פתאום מסך שחור לשנייה או 2 אז אני לוחץ מלא על העכבר ואז זה חוזר להיות רגיל ... מה הבעיה ? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הצורב נורא איטי צורב דיסק dvd של קבצי avi כ data צורב על כפול 8 ובמקום הכמעט 10 דקות שהוא צורב הוא צורב לי ב 37 דקות למה זה? בא אלי טכנאי וסידר לי ב device manger ב ide controllars ב primary ide channel בproprtis ב הגדרות מתקדמות ב device 1 זה היה על pio והוא מחק תהתקן הזה כמה פעמים אז שזה עבר ל dma ואז הסתדר לי.ושוב חזר לי לפני כמה ימים ל pio זהה.אני שואל אם זה באמת קשור ל pio dma הצריבה האיטית אם כן מה לעשות שזה כל הזמן יהיה dma.ואם זה לא קשור לזה אם מה לעשות כדי שיצרוב לי מהר ממה זה יכול לנבוע אם לא מזה הצריבה האיטית? תודה מראש לעוזרים.ולמדתי לא צרוב מהר אלא לצרוב על כפול 8 בדיוידי ועל כפול 32 בדיסק רגיל.תודה וסופש נעים לכולם! אמרתי שלוקח ב כפול 8 10 דקות ולי לוקח 40 ד…
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה עם מסכים כחולים, היה פעם ז"א לפני שנה לערך (לא יודע את הסיבה) והפסיק, עכשיו לאחר התקנת ה SP2 של VISTA זה שוב חזר, אני רוצה לדעת את הסיבה שלהם לכן אני מעלה את ה Minidump האחרון, היום זה כבר קרא לי איזה 4 פעמים. מדובר במחשב נייד של חברת ZT , VISTA , אם יש עוד פרטים חשבים שאלו. תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
מדובר בכרטיס קול משולב, בלוח אם מדגם P4P800-SE. הרמקולים נבדקו עם מחשב אחר ונמצאו תקינים. כמו כן מותקנים הדרייברים העדכניים ביותר. אני כבר מתכנן לקנות כרטיס קול חדש, אבל אשמח אם מישהו יוכל לתת לי טיפ של הרגע האחרון ולחסוך לי כמה שקלים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, לפני בערך 4 חודשים קנינו מחשב חדש. המפרט הוא משהו כזה: E8400 OCZ 800Mhz 4GB RAM Gainward Bliss GeForce GTX260 896MB 216SP Golden Sample Gigabyte EP43-DS3l Tagan 480W החל מאתמול המחשב לא נדלק בכלל. שום לד/מאוורר/כלום. ניסיתי לעשות איפוס לביוס, ניסיתי לנתק מהחשמל ולהוציא את הסוללה ולחכות זמן מה, עדיין אותו דבר. אני מניח שמחר בבוקר אני אקח את המחשב אל פנדה (במידה והם פתוחים מחר). אבל עד אז, האם יש משהו בסיסי שאני שוכח לבדוק וכדאי לנסות? Anatoli.
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-