תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום. לאחרונה המחשב התקלקל ולא נדלק. בהדלקה כל המאווררים עובדים ה DVD דוק כרגיל ומעבר לזה כלום! נוית החיווי של ה POWER לא דולקת. לאחר התיעצות קלה בפורומים ובין חברים הוחלט לבדוק את ספק הכוח. הספק אכן התגלה כתקול (אחד הקבלים נשרף) לאחר החלפת הספק הכל היה אותו דבר אומם הספק חדש. סוללה ניסיתי להוציא, זכרונות הצאתי, כל הדיסקים והכל נתקתי... ומה לא... אני מבין שכנראה לוח האם מת אך האם יש לי אפשרות בבית לבדוק האם רק הלוח אם מת או שהמעבד מת גם הוא? במידה וזה רק הלוח אם אני מניח שאנסה לחפש לוח אם משומש מהסוג הזה... המחשב נורא ישן בן כ שנים ולוח האם הוא אינטל D845HV. בשל מחסור בכסף הייתי מעדיף לנסות לתקן את המחשב הנוחכי. מה אני יכול לעשות כד לבדוק את המבד? והם יש דרך לנסות עוד משה…
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי כל הזמן תהיות לגבי תקינות מלאה של הדיסקים שלי ורציתי להתייעץ עם יודעי דבר:האם לאחר שמבצעים הרבה פרמוטים של מחיצות ומתקינים כל פעם מערכות הפעלה שונות אז זה משפיע על ביצועי הדיסק? יש לי פשוט הרגשה שמרוב שפירמטתי והתקנתי כל פעם מערכת הפעלה חדשה הדיסקים נהיו "זקנים וכבדים" ולא משנה שבדקתי שגיאות בדיסק או ביצעתי איחוי עדיין יש לי הרגשה כאילו משהו חורק.עכשיו,אם תשימו לב למפרט שלי אני אמור להריץ מערכות הפעלה בצורה חלקה לגמרי ועדיין כאשר אני מתקין נגיד ויסטה מחדש זה לא רץ ממש חלק כמו שהייתי רוצה. זה ההרגשה שלי לגבי 3 הדיסקים שלי.מממ אני ממש מנסה לחשוב מה עוד אפשר לעשות בשביל לוודא שאני לא הוזה,עכשיו שתבינו:שבסך הכל המחשב רץ יפה מאוד אבל למשל יש לי חבר עם מעבד פחות משלי וזכ…
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבעיה עם המחשב של אחי - פנטיום 4 לוח M7095v1.0 כרטיס מסך OB. טחי דיווח לי שהמחשב בכללי עושה בעיות, וכאשר פתחנו את המחשב בביתו לראות מה בעיה ראיתי שמערכת ההפעלה XP תקעת ב MUP.SYS הידוע לשמצה והחלטתי שנתקין לו מחדש. אצלי המחשב נכשל להראות תצוגה. הצליל היחיד שהרמקול הפנימי משמיע הוא צפצוף אחד מתמשך שנפסק, דבר שלא ראיתי לו הסבר בצפצופים של bios phoenix. ניסיתי לבדוק ספק כח -תקין. בדקתי שהמעבד יושב כמו צריך ושלא יצא קצת מהמקום כשהעברתי אלי הביתה, כמובן כאשר ניתקתי את כל הדברים המיותרים מהלוח אם - אותה תוצאה. המחשב מראה אותה תוצאה גם אחרי ניקוי הCMOS והוצאת סטיק הזכרון. יש למישהו רעיון מה עלי לעשות עכשיו? יכול להיות שמשחה תרמית שחודשה לפני מספר חודשים והתייבשה היא ה…
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
המחשב כן מזהה את ה - DVD-RW אבל כשאני שם דיסק. הוא מראה כאילו הוא ריק. הוא ממש מושבת. מה עושים. אני מעדיף לנסות לסדר, אם אפשר. לפני שאני מבזבז כסף... תודה.
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אוקיי אני לא בטוח מה קרה,אני מניח שזה וירוס.. אתמול בלילה הורדתי איזו תוכנה,אם אני לא טועה הייתי צריך לעשות ריסט כדי שהיא תעבוד. אחרי שהדלקתי את המחשב,הXP נטען ונטען אבל בסוף הוא נתקע על מסך שחור,ובסוף התחלף למסך כחול שכתוב בו STOP: c0000218 unknown error מישהו יודע מה קרה? ד"א ניסיתי סייף מוד וגם יש מסך כחול עם שגיאה אחרת.. תודה רבה מראש לעוזרםי ישלי שם דברים חשובים
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי תקלה מוזרה שהופיעה היום ואני לא מצליח לפתור. המסך שלי הוא Dell 2007wfp, כרטיס המסך הוא GeForce 8800gts, לוח אם Gigabyte 965p-ds3. במהלך היום פתאום המסך התחיל להראות פסים ירוקים לכמה שניות ולאחר מכן להיתקע ולהשחיר. עשיתי ריסט וזה הסתדר לכמה דקות ואז שוב חזר. כיביתי את המחשב ונתתי לו לנוח לעשר דקות ולאחר מכן הדלקתי שוב והכל חזר להיות תקין, אבל אחרי בערך רבע שעה שוב אותה תקלה. כעת גם ריסט או מנוחה לא עוזרים ומופיעים הקווים על המסך (אבל הוא לא נתקע יותר). אני מצרף צילום מסך של המסך. הפסים מופיעים גם כשהמחשב עולה לפני הכניסה למערכת ההפעלה (!!!). הכל הראה כאילו המסך נדפק וכדי לפתור את הבעיה החלפתי למסך אחר שיש לי בבית ולהפתעתי הקווים מופיעים גם על מסך אחר!!!! כל…
-
- 3 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום! קניתי 4 סטיקים של 2gb כל אחד של חברת kingston הלוח שלי תומך עד 8gb הרכבתי את כל הזכרונות הפעלתי את המחשב ולא היה תצוגה על המסך היה מסך כחול חלק הוצאתי סטיק אחד של זכרון הפעלתי את המחשב והכל עולה בסדר והוא מזהה לי 6gb מה הסיבה שהמחשב לא עולה עם ה-8gb חשבתי שזה בעיה בסטיק ושמתי סטיק אחר והכל עובד גם החלפתי סוקט והכל בסדר אז איפה הבעיה תעזרו לי... ???
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי להחליף מסך במחשב , אז כיביתי אותו והוצאתי את התקע מהחשמל והחלפתי מסך אבל שכחתי לחבר אותו למחשב בטעות והדלקתי אותו, ואז ששמתי לב שלא חיברתי אותו ניתקתי את המחשב מהחשמל שהוא עדיין פועל. מאז ,כאשר אני מנסה להדליק את המחשב הוא נדלק אבל לא פועל, המאווררים פועלים ושאני מנסה לפתוח את הכונן די-וי-די הוא נפתח אבל לא מופיע כלום על המסך והלד של הבקרה לא נדלק. אשמח לעזרה! תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי (נייד- HP pavilion tx1100) עושה בעיות בהפעלה כבר לא מעט זמן, אבל בזמן האחרון זה כבר בלתי-אפשרי! כשאני מדליק אותו אני רואה את הארד-דיסק עובד והכל נדלק אבל שום דבר לא מופיע על המסך, ישר נראה כאילו נכנס למצב SLEEP, ניסיתי כמה דברים- להפעיל בלי סוללה, לבדוק את החיבורים של ה-RAM (נראה תקין), פירמטתי ואפילו התקנתי הארד-דיסק חדש. המחשב נדלק מדי פעם אבל רק אחרי סט של כמה הארד-ריסטים (העניין לא קבוע אבל בהדרגתיות עולה כמות הארד-ריסטים). האם למישהו יש רעיון מה עוד אוכל לעשות? ??? אני מתחיל לאבד תקווה
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שחשבתי שיש לי בעיה בספק כי אני מדליק את המחשב והוא לא מגיב גיליתי שיש LED על הלוח שנדלק כשהמחשב מחובר לחשמל, הסתכלתי ואין דברים מפוצצים על הלוח, לכן עכשיו ואני חושש לבעיה בלוח הקידמי, כיצד אני יכול להדליק את המחשב ללא לוח זה? (המחשב נבנה עכשיו מחלקים ישנים ועדין לא עלה פעם אחת כמו שצריך...) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 12.6k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה. כל פעם שאני פותח את המחשב, עולה לי מסך בהתחלה כזה: http://img339.imageshack.us/img339/6180/dsc00750n.jpg ואחרי רק איזה דקה שזה נטען הוא ממשיך ונכנס לווינדוס. מזה בכלל ואיך אני מבטל את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום. בזמן האחרון יש לי מידי פעם בעיות בהדלקת המחשב, לאחר שאני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב עצמו נדלק אבל המסך והמקלדת לא נדלקים (המסך נשאר בסטנד ביי והאורות של המקלדת נדלקים לשניה ונכבים מיד - כאילו שהם מפסיקים לקבל זרם). לאחר מספר רב של פעמים שאני מכבה את המחשב ומנתק אותו מהחשמל הוא מועיל בטובו לעלות ומציג לי על המסך את ההודעה שבתמונה המצורפת. (יש לציין שאני לא מתעסק עם שום אוברקלוקינג). מקווה שתוכלו לעזור, תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעיה אבל זה התחיל מאז ששיפרתי את המחשב שמתי לו מלא דברים טובים ועשיתי פרמטים והכל כלום לא עוזר.. עכשיו הבעיה זה רק במישחקי רשת =\ הכל ניתקע ואז אני מקבל הכל מרוח ומגעיל ואי אפשר לשחק אמרו לי אולי זה בעיה בשרת במישחק אבל זה במלא מישחקי רשת וגם מישחקים שהיו עובדים חלק במחשב הקודם אז הינה תמונות ומיפרט של המחשב =] מקווה שזה המקום מיפרט: ווינדס אקס פי intel core 2 duo cpu 2G RAM 2.54GHZ כרטיס מסך ג'י פורס 9800GT והכל בסדר שלחתי את זה לתיקון זה לא תחמם יותר מידי והכל מתאים ביחד אז זה לא הבעיה..=\ הינה כמה תמונות http://img49.imageshack.us/i/client2009070903595596.jpg/ מקווה שתוכלו לעזור =\ אהה ועוד כמה דברים.. מישחקים לא של רשת אני מרית חופשי וטוב! …
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
ברגע שמחברים תמחשב לחשמל הוא נדלק אבל הכפתור של ההדלקה לא מגיב בכלל ניסיתי גם לחיצה ארוכה לא עזר חוץ מלוח אם, שממש לא בא לי להחליף, זה יכול להיות עוד משהו? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב פנטיום 4 (די ישן) שלפעמים כשאני מדליק אותו הוא עושה לי שוב את הקול של ההדלקה (בלי להדלק מחדש) וקופא על מקומו. בדקתי שהמאוורר על המעבד תקין והוא פועל די טוב. מעל נורת ההפעלה (על המארז) יש 2 נורות - האחת הדלקה (בצבע ירוק) ומתחתיה אדומה עם ציור של סוללה כשקורת הבעיה הנורה האדומה נדלקת. אני לא יודע מה הסיבה. יש לכם מושג ? אני חייב עזרה. תודה
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי מחשב core i 7 950 זיכרון 6 גיגה דיסק 250 לוח של גיגה ביט x58 כרטיס מסך ati 4580 הבעיה היא אני מגיע למרחיב קבצים של התקנה של ויסטה ל52 אחוז וזה ניתקע הוא פריז הוא ריסט החלפתי דיסק לא עוזר מה יכולה להיות הבעיה
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי חברההה יש לי מעבד E6600 ולפי מה שהבנתי אני יכול להפעיל ווינדוס 64 BIT אז באתי לעשות בדיקה להתקנה עם התוכנה Microsoft Virtual PC ולהתקין את הוינדוס אז הוא רושם שאין לי מחשב 64 BIT אני מאוד לא יודע למה... אז אחרי זה באתי להתקין וינדוס לא 64 BIT וזה נתן לי.. איך זה הגיוני שאין לי 64 BIT עשיתי אפילו בדיקה ב CPU-Z והיה רשום שם 64BIT
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
בוקר טוב, הבעיה שלי קצת מורכבת, בהתחלה המחשב היה מתכבה במסך הטעינה של הווינדוס, כ5 שניות אחרי שהווינדוס מתחיל להיטען, המחשב היה מתכבה. מה כבר לא ניסיתי, חשבתי שברגע שמופעל עומס על המעבד הוא היה מתכבה, אז הוצאתי את המעבד עם המאוורר וניקיתי טוב טוב מאבק את המאוורר ואת הגוף קירור. זה לא עזר, אז החלטתי לעשות פורמט למחשב, עכשיו אחרי הפורמט המחשב היה מתכבה לי ב34 דקות של ההתקנה, קבוע, אז פירקתי את המחשב לגורמים, ניקיתי מאבק וחיברתי שוב, עכשיו המחשב מתכבה לי פעם ב34 דקות התקנה ופעם ב32 ופעם ב28, כל פעם משתנה אבל בדרך כלל אלה אותם המספרים. בחדר של האחים הקטנים שלי יש גם מחשב, לקחתי משם את המעבד+המואארר שלהם, את הספק כח ואת הזיכרון RAM (יש לנו את אותו המחשב), וזה גם לא עזר, עדיין …
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש למישהו מדריך שמסביר איך מוצאים ומטפלים במסכים כחולים. החל מבדיקת חומרה לוח אם וכאלה עד בדיקת תוכנה ודרייברים.
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב עם vista sp1 מקורי עם לוח אם ga-ma78gm-s2hשהתחיל לעשות בעיות בימים האחרונים ובצעד נמהר (אולי יותר ואולי פחות) החלטתי להתקין אותו מחדש על ה-HD. הבעיה היא שבאמצע ההתקנה המחודשת הוינדוס החליט שחסר לו קובץ והוא לא יכול להשלים את ההתקנה. (בעיה בפני עצמה שלא בטוח שקשורה לפורום זה אבל ההמשך כן) כאשר התחלתי את המחשב מחדש, ה-BIOS החליט שהוא לא מוצא את ה-HD sata . בדקתי שבקר ה-SATA עובד בביוס אבל זה עדיין לא עוזר. כעת אני לא יכול אפילו לנסות להתקין את הוינדוס מחדש. האם יש סיכוי שה-HD קרס (די חדש פחות משנה)?אדגיש כי החלטתי לבצע ההתקנה מחדש מכיוון שאופציית התיקון של ויסטה נכנעה ולא הצליחה לגרום לוינדוס לעלות עקב הערה של בעיה לא ידועה עבורה. האם יכול להיות שאני פ…
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
נכנסתי לביוס בגלל בעיה שיש לי עם הכרטיס מסך , ובדף MB INTELLIGENT TWEAKER הוא נתן לי את ההודאה הזאת : "The system has experienced boot failures because of overclocking or changes in voltage. Last settings in this page my not coincide with current H/W states." ולא נגעתי בכלום . אחרי זה ראיתי שכתוב לי כש robust graphics booster מסומן ככה- "warning : vga graphics card is not guaranteed to operate normally.". וגם האופציה PCI Express Clock Drive על 800Mv , אולי זה קשור. הבעיה בכרטיס מסך היא קריסות במשחקים (המסך מפסיק לקבל אות ). כשאני מוריד קצת את הGPU וMEMO CLOCK, עכשיו הGPU על 715 (במקום 750) והMEMO על 885 (במקום 900) ואין קריסות. מקווה שתוכלו לעזור לי . מפרט בצד ...[br]פורס…
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אז ככה אני וחבר שיחקנו ביחד במשחק מחשב,והמחשב נתקע בפיתאומיות והתכבה! הדלקתי אותו והוא נתקע במסך שמראה את הרקע של המחשב ללא אייקונים וללא Toolbar לאחר מכן ניסיתי דרך Safe mode גם נתקע ללא אייקונים וניסיתי גם שחזור מערכת דרך הsafe mode לא הצליח נתקע באמצע לפרק זמן של יותר משעתיים. בקיצור ניסיתי לפרמט,ובמסך שכתוב-Press any key to Boot from CD.. לחצתי על כפתור כמובן והוא נתקע על המסך הזה (אפילו חיכיתי עוד שעתיים נוספות זה עוד נשאר תקוע) מה אני יכול לעשות לעזאזל? (אגב פתחתי פה כי כמעט בטוח 99% שזה בעייה חומרתית) יש מצב זה ההארד דיסק? או התחממות ייתר של חלקים?
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי מחשב P4 3G על לוח אסוס P4P800 בזמן האחרון נתקע כשבא לו, ללא קשר לתוכניות או העמסה 1) בזמן עבודה 2) לפני עלית חלונות כשמופיע מסך אסוס כיצד לחפש בעייה? :s05: בתודה יהודה
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי אחרי שכיביתי את המחשב באופן אגרסיבי (לא היתה ממש ברירה) הדלקתי אותו מחדש והוא מגיע בכל פעם למסך הפתיחה של ווינדוס (xp) ומאתחל את עצמו הוא חוזר על התהליך בלי סוף למישהו יש מושג מה עושים? תודה אורי
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום חברים, לפני מספר שבועות קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך Twintech NVidia GeForce 9600 GT 1000MB. המערכת הפעלה שהתקנתי היא Windows 7 עם הדרייברים הכי חדשים. ועכשיו כל כמה זמן מופיעים קישקושים מוזרים על המסך ולפעמים כל המסך מתמלא בהם ואז הכל נתקע או נתקע ואז מפעיל מחדש את המחשב. המחשב הוא Core i7 920 עם 6G זיכרון. עכשיו גם נכנסתי במקרה לפוטושופ והוא הציג לי הודעה שאינו מזהה את סוג ה- GPU שמותקן. מישהו ניתקל בבעיה דומה? יש עצות? אנא הושיעו! מצורף צילום של המסך עם הקישקושים - היה קשה לצלם כי הם גם מהבהבים. תודה רבה מיכאל [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-