עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אורח עומר
    Started by אורח עומר,

כונן D נמחק לי מהמחשב והיה לי בו משחקים וקבצים חשובים מה עושים כדי להחזיר אותו???

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  2. Started by yud alaf 6,

היי, לחבר שלי מותקן במחשב כונן dvd של msi ,הוא פרמט את המחשב והכונן מתפקד כcd בלבד... איך פותרים את זה ? נ.ב הדרייבר מהדסיק שהגיע עם הכונן לא עוזר....

3. Started by sgendelm,

אני בד"כ משאיר את המחשב דולק כל הזמן. בשני הבקרים האחרונים כאשר הגעתי למחשב שמתי לב שאחד מכונני ה DVD נעלם ולא מגיב. ריסטרט וכניסה לביוס הראו שהכונן לא קיים. אחרי כיבוי מלא והדלקה הוא שב והופיע. בנוסף נורית החיווי של ההארד דיסק (שמראה שהוא בפעולה) כמו גם נורית החיווי של כפתור הריסט דולקות באופן קבוע וללא הפסקה (לא זכור לי שזה קרה בעבר). המחשב הינו חדש (בן מספר חודשים בלבד) למישהו יש רעיון מה יכול לגרום לתופעה כזאת? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by kalda01,

לוח MA785GMT וחלונות 7 64 ביט כונן DVD SATA מופיע עם סימן קריאה צהוב ולא פועל האם זו בעיית חומרה או תוכנה? האם יש עצה איך לפתור??

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  5. שלום מחשב נייד LG LS55 בן שלוש אוטוטו כמה חודשים לא קורא דיסקים מסוג DVD - עושה רעש ומסובב אותם אך לא מזהה. צרובים- מקוריים- כל פורמט של תוכן - לא משנה. לגבי CD אין שום בעיה. היות ועדיין באחריות מסרנו לחברה שטענה שיש בעיה בתוכנה ולא בחומרה. עשינו פירמוט - לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה, ואיך פותרים אותה - סה"כ מחשב מצויין וזו בעיה מציקה...

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  6. Started by דניאל י.,

היתה בעיה במחשב של אחותי, מחשב די פשוט שכל פעם שרוצים לראות DVD הסרט יוצא מקוטע ו"חורק" בקיצור, אי אפשר לראות סרט בצורה כזו קנינו כונן DVD חדש ועדיין הבעיה נשארה. למישהו יש כייון ממה זה נובע?

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  7. למה ?! הוא מזוהה בביוס אבל לא מופיע בווינדוס, מה יכולה להיות הבעיה ? הדגם זה LG GDR-8163

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  8. Started by benny_man,

שלום. קניתי לא מזמן כונן dvd חיצוני והמחשב מזהה לי אותו אבל הוא לא קורא לי שום דיסק. הכונן הוא של חברת toshiba samsung דגם sh-d162. בבקשה תעזרו לי דחוף... תודה!

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  9. Started by Vlad3,

קניתי משחק *לא אציין איזה* שאני רוצה להתקין אותו ומכניס את הדיסק לכונן שום דבר לא קורה ושאני מנסה להיכנס למחשב שלי זה טוען שעתיים וכלום לא קורה פשוט הטעינה נתקעת מה אפשרי לעשות? אין דרך אחרת להתקין את אותו המשחק

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  10. Started by liran2003,

הכונן הוא של סוני. כשאני לוחץ על כפתור הפתיחה הוא מגיב והוא עושה רעש כאילו שהוא עומד להפתח אבל הוא לא. חיפשתי ומצאתי שאם נותנים מכה קטנה במחשב, מעל הכונן, בזמן לחיצה על כפתור הפתיחה, הוא נפתח. מה הבעיה פה? איך אפשר לפתוח אותו בלי מכות :s05:

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by hichcock,

הכנסתי דיסק לכונן ופתאום הוא לא נפתח הוא עושה רעש כזה... הרבה נקישות... כשלוחצים על הכפתור פתיחה ואז אחרי איזה חצי דקה מפסיק לנסות לפתוח והרעש נפסק. כשלחצתי על EJECT דרך המחשב שלי אותו הדבר קורה. יש הצעות?

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by mebuldani,

יש לי כונן מסוג כונן optiarc DVD RW AD-5170A יכול לצרוב DVD , יכול לקרא DVD מקורי - סרט, יכול לקרא CD-rom אבל לא DVD צרוב, ואפילו לא משאני צרבתי בעצמי. האם חסר לי דרייבר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by kong5,

ברשותי כונן דיסקים Optiarc DVD RW AD-5170A עכשיו הבעיה שהוא לא קורא דיסקים של DVD כשאני מכניס דיסק רגיל הכל עובד כמו שצריך. כשאני מכניס דיסק של DVD זה מראה שיש דיסק בכונן אבל זה לא מראה לי את הקבצים שיש בדיסק.\ מדוע?

14. שלום יש לי מחשב חדש צורב DVD של פיוניר X20, הוא לא קורא חלק מהדיסקים הצרובים גם במחשב הקודם שלי היתה לי את הבעיה הזאת, והדיסקים לא דפוקים, מחשב אחר כן קורא אותם בלי בעיה.

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. היי חברס, בזמן האחרון חזרתי להשתמש בכונן DVD RW שלי בתדירות גבוהה ושמתי לב שהוא פועל באיטיות בלתי נסבלת למשל שמתי DVD לצריבה במהירות של X16 והצריבה לקחה שעה ו10 דקות. או שהתקנתי משחק במשקל 7GB וההתקנה הייתה באורך של פי 3-4 יותר מהאורך שהייתי רגיל אליו למישהו יש מושג למה לעזאזל אחרי חצי שנה בלבד DVD RW עובד ככה? עוד לא נתקלתי בדבר כזה בחיים. :s05: המודל הוא: gsa-h55n של LG. תודה רבה ליהודים הצדיקים שיעזרו לי.

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  16. Started by andrei21,

הכונן DVD נעלם מ device manager . הכונן עובד דרך BOOT של WINDOWS . ניסיתי כל מיני פתרונות באינטרנט ללא הצלחה. הצעות?? תודה מראש

• 28 תגובות
    • 3.6k צפיות
  17. Started by Starsky,

אהלן, המגש של הכונן שלי עושה בעיות... אני לוחץ על הכפתור של הפתיחה... והוא לא נפתח, אחרי כמה שניות האור של הכונן מתחיל להבהב כאילו שהוא נפתח ונסגר אבל בעצם המגש בכלל לא נפתח.... אני צריך ללחוץ כל פעם לפחות איזה 10 פעמים על הכפתור אם לא יותר עד שהמגש נפתח. לא שווה לי לתקן את זה היום עדיף כבר לקנות.... השאלה שלי היא האם יכול להיות שזה משהו שסתם קשור ללכלוך או איזה משהו שנתקע שם ואפשר לשחרר בעזרת פעולה טכנית פשוטה, כי אני טוב בעבודה עם אלקטרוניקה ואם תגידו לי שצריך לנקות משהו מסויים או לפתוח את הכונן ולהסתכל בצד ימין שלו ולשחרר את החלק X אז אין לי בעיה לבצע, פשוט אין לי מושג איך לאבחן את הבעיה בעצמי אז אם תוכלו להגיד לי מה דעתכם ולמה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה במידה ואפשר …

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  18. מה יכולה להיות הסיבה? האם חסרים קבצים? (לפי חודשיים ראיתי בו את החמישייה הקאמרית שזה היה ב-DVD)

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  19. Started by Y-T-M,

שלום לכולם יש לי כונן dvd של סמסונג הדגם שלו זה sd-612 צרבו לי משחק על דיסק dvd+r והכונן לא קורא אותו למה? זה דחוף בבקשה!

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  20. היי.. כונן DVD של אסוס, E612... עובד מצויין בקריאה של דיסקים רגילים.. משום מה הוא מסרב לקרוא דיסקים DVD-ROM (מקוריים, לא צרובים).. הוא מנסה כזה לקרוא, ואז פשוט מפסיק - כאילו שאין דיסק.. http://www.digit-life.com/articles/dvd1001/dvd-10-01-asus612.html לפי נרו info tool, הוא תומך ב-DVD-ROM אבל לא ב DVD-R\DVD+R... אבל זה לא משנה, כי מדובר כאן ב-DVD-ROM סטנדרטי... כשהדיסק בפנים, גם הביוס לא מזהה את הכונן (כלומר זה כנראה משהו פיזי, לא מדובר בבעיה בווינדוז.. מה גם שכבר ניסיתי להעיף את הכונן ולתת לו לזהות אותו מחדש).. וזה מוזר, כי דיסקים רגילים הוא קורא בלי בעיה.. יש למישהו מושג ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, אני אשמח אם תעזרו לי בנושא של צורב DVD_RW שלי של חברת NEC דגם ND-4550A... היום צרבתי לעצמי איזה דיסק של DVD-R ומאז הוא הפסיק לזהות לי דיסקים בפורמט DVD-R שאני מכניס לתוך הכונן. כשניסיתי להכניס דיסק בפורמט CD-R הוא כן הצליח לזהות אותו ולקרוא אותו. יש למישהו רעיונות ממה זה נגרם ומה בעצם יכול לגרום לתופעה כזאת? עברתי על הדרייברים ובמנהל ההתקנים על הקונפיגורציה של הכונן והכל נראה לי תקין... אם למישהו יהיו הצעות מה לעשות אשמח לקבל אותם פה... ??? :-\

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. היי. אני חייב לצרוב דיסק במהירות 2.4X אבל לא משנה אם אני מגדיר בתוכנת ImgBurn את המהירות, הכונן Samsun SH-S223C צורב במינימום 3.7x מה אפשר לעשות? אם אין פיתרון, אשמח להמלצה לצורב שכן תומך באפשרות הזאת.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by izir,

שלום לכולם יש לי 4 כוננים(C.D.E.F) כרגע נעלם לי כונן אני לא מוצא אותו יש לי 2 ארד דיסקים - כנירא E שנעלם שייך להארד דיסק השני איך אני מוצא אותו? יש לי שמה מסמכים חשובים

24. Started by ^pb^,

מסיבה שלא ברורה לי, הוא פשוט נעלם ולא קיים יותר. כונן E נמצא על כונן פיזי אחד במלואו, ונראה שכשאני מגיע אל הdisk managment, ההארדיסק מוגדר כOffline. הוא מחובר והכל, אני בטוח בזה. גם בBIOS שעולה המחשב הוא מופיע. מה ניתן לעשות?? נ.ב. מדובר בHitachi HDS721616PLA380.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  25. Started by mkmeiryhiel,

בס"ד ברשותי כונן מסוג gpt (ולא mbr) שעד לא מזמן עבד תקין עם חלונות 10 64 ביט. עכשיו (לא ברור למה) מצבו הוא שאם מחברים אותו למערכת הפעלה אחרת הוא מראה את הקבצים שבתוכו ויש אליהם גישה אבל אם מנסים לאתחל ממנו, במצב שכונן מסוג gpt אחר היה מעלה מערכת הפעלה, כונן זה נותן מסך כחול מטושטש שלא כתוב עליו כלום - לא המסך הכחול הרגיל. כפי הבנתי יש תקלה במיקום הראשוני שאליו נכנס כונן מסוג gpt. האם מישהו יודע כיצד אפשר לתקן? או האם לנסות להמירו לכונן מסוג mbr?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.