עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yotam.m,

היי, דרושה עזרה קטנה או יותר נכון הבהרה יש מולי את הלוח הנ"ל, החליט לא לעשות BOOT פתאום. חיבור SPK לא הועיל אין שום צפצופי בקרה גם כאשר הזכרונות מנותקים. על הלוח קיימות 4 נורות ששמן הוא Phase Led וכולן דלוקות. ממידע ברשת הבנתי שהנורות אמורות להצביע על כמות מעגלי הזרם של המעבד הפעילים בזמן נתון, מה שאומר בעקיפין כמה עומס יש על המעבד. יש מישהו שיכול לאשר\לשלול את המידע הזה? אם זה נכון, כולן צריכות לדלוק אפילו שהמחשב לא עושה בוט ולא מופעיל על המעבד שום עומס? בחוברת הלוח לא מצאתי איזכור לתקלות שנורות אלו אמורות להראות. ההימור שלי הוא שהלוח מת, יש למישהו רעיונות להחייאה או שיש גזר דין? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  2. Started by zivgev,

שלום, במהלך, קידוד למשל בתוכנת VIRTUALDUB בזמן הקידוד ישנה קוגוריה בשם FPS, האם מישהו יכול להגיד לי ממה היא מושפעת? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  3. Started by kidan,

שלום, אני מנסה לחבר בין לפטופ למסך "LCD 32 באמצעות כבל HDMI, אבל משום מה המסך של המחשב נקטע כאשר הוא מופיע בטלוויזיה- הקצוות חתוכים (קצת מסרגל המשימות, קצת מימין, משמאל ומלמעלה...). ניסיתי לשחק עם הרזולוציות במחשב עצמו, להשתמש בשני צגים, בצג אחד בלבד, בצג מתמשך וזה עדיין לא מתאים אחד לאחד על מסך הטלוויזיה. מה ניתן לעשות? תודה.

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  4. Started by cyberX,

אז דבר ראשון, החיבורים הקדמיים של הUSB3 במארז יוצאים החוצה כל פעם שאני מחבר משו ואז מוציא אותו, הדבר לא קורה עם הUSB2. הנה תמונה להמחשה: כשפתחתי את הפאנל הקדמי וניסיתי לראות מה הולך שם לא הצלחתי לסדר את זה, זה נראה שכאילו החלק שמה שמחזיק את הקונקטורים אמור להיות דבוק למארז אך הוא פשוט רופף ומתעופף לו ... שווה ללכת לחנות לממש אחראיות על זה שיסדרו את זה? ודבר שני, אני לא מצליח לחבר כמו שצריך את ה 7870XT החדש שלי למארז עם הTUMB-SCREWS. לא יודע אם זה בעיה של המארז או של הכרטיס אם למישהו יש פתרון בשבילי אני אשמח. ותמונה:

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  5. Started by iSolt,

אין אפשרות להרחיב את C בגלל המחיצה שתקועה באמצעאיך פותרים את זה? ולא הבנתי איפה מחיצת ה20GB של הוינדוס, הכונן הוא 1TB והמחשב הגיע בלי DVD של וינדוס

6. Started by barak353,

אני מתכנן לרכוש את ה-Radeon R9 X270כאשר הוא ישווק בארץ, יש רק משהו שאף פעם לא הבנתי ואשמח אם תסבירו לי אחת ולתמיד, יש לי לוח אם מדגם: GA-B75M-D3H איך אני יודע אם הכרטיס מסך:Radeon R9 X270 יוכל להתלבש על הלוח אם הזה. עריכה:מצאתי איזה אתר שמביא את רשימת כל הלוחות אם שמתאימים לכרטיס מסך שציינתי לעיל, והלוח אם שלי הופיע שם. אז זה בסדר?

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  7. היי, בחודשים האחרונים אני נתקל בבעיה שלא נתקלתי בה מעולם. זה קורה באקראיות - המסך קופא, הסאונד נתקע ואני לא יכול לעשות דבר, גם לא להזיז את העכבר. לאחר כמה שניות הכונן משמיע צפצופים (ביפ ביפ) בלתי פוסקים עד שאני חייב לעשות ריסטארט. מפרט: https://valid.x86.fr/rxj6lg מה אפשר לעשות? תודה.

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  8. שלום יש לי 2 מחשבים בעלי 2 מערכות הפעלה שונות windows 10 pro ו windows 7 ואני לא יכול לוותר על תוכנות מסויימות שמותקנות עליהם ואין לי אפשרות להתקינם מחדש. שניהם על HDD. HD אחד שוקל 150G והשני 250G. אני מעוניין להעתיק כל HD למחיצה לכונן SSD חיצוני שארכוש. שאלותיי הם כדלקמן: 1. האם אפשר לעלות כל פעם את המחשב החדש דרך USB מערכת הפעלה אחרת מהמחיצה שאבחר? 2. במידה וכן, איזה כונן SSD כדאי לרכוש? 3. איך עושים את זה? תודה מראש על העזרה

9. שלום רב יש לי משחק שעובד על מסך רגיל של מחשב אבל שאני מנסה להפעיל אותו על מסך אחר המשחק לא עובד יש לי כרטיס nividia 1070 המשחק רץ חלק על 2 מסכים ועל מסך שאני רוצה שיעבוד הוא לא עובד רעיונות מישהו?

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  10. קניתי מסך חדש לפני קצת פחות מחודשיים . המסך הוא LCD של חברת LG מדגם 1960TR . אתמול באמצע שאני עובד איתו הוא נכבה ומאז הוא לא רוצה להידלק אלא אם כן אני מכבה ומדליק אותו ואז הוא נדלק לכשתי שניות [ובשתי שניות האלה התמונה נראית בסדר גמור לא מעוותת או משהוא כזה] ואז המסך נכבה שוב . כפתור ה-POWER במסך דולק כל הזמן כך שזה לא נראה כבעיית חשמל . שללתי אפשרות של בעיות מחשב ע"י שחיברתי מסך CRT ישן שיש ברשותי והוא עבד טוב . אשמח מאוד אם משהוא יוכל לייעץ לי מה לעשות

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  11. Started by t-tomer,

שלום, המחשב שלי לאחרונה נתקע מידי פעם (בעיקרון במצבים שבהם היה מספיק לעשות סיים משימה וכ'ו..) ואז חייב לעשות ריסטרט, אלא שאז הוא לא עולה לי - לאחר המסך פתיחה הוא רושם BOOT FAILURE ולהכניס דיסק מערכת(שאין לי). הבעיה נפתרת אחרי כמה ריסטרטים או מנוחה של המחשב, רק שבפעם האחרונה רק אחרי יום ומשהו הוא עלה לי חזרה. מה עושים? תודה רבה רבה לעונים! אם לא הבנתם משהו תשאלו בבקשה. תומר (: *תודה shaligan על התיקון

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  12. מה עדיף, לקנות ספק (550-450VX) וכרטיס מסך חדש (9800GTX או 4850)? או שעדיף לקנות עכשיו כרטיס מסך שיחזיק לשנה ככה או יותר ואז לקנות את מה שיהיה עדכני באותו זמן? זה המפרט שלי: לוח אם ASUS IG-80 כרטיס מסך 6200TURBO זכרון 1GB DDR ספק 520W של SUNSHINE..(הספק נשמע קצת "עליז" הא?) כרגע יש לי כסף רק לספק טוב ולכרטיס מסך קקה אז אין צורך בהמלצות...רק הצעה למה כדאי לעשות אז תודה מראש על העזרה, גיל

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  13. Started by ido2309,

היי, לאחרונה חוזרת אצלי אותה תקלה כל מספר ימים. באמצע העבודה על המחשב,כל התצוגה מטשטשת עד אשר לא ניתן לראות כלום למעט ריבועים צבעוניים... כרטיס מסך ATI HD2400. אין לתקלה איזו מחזוריות מסויימת,סתם מאמצע שום מקום. ניסיתי לחבר עם כבל אחר,לא שינה כלום. גם חיבור VGA לא עזר. המסך עצמו עובד בסדר בחיבור למחשב אחר. רעיונות? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  14. Started by shay454,

לאחר נסיון כושל להתקין לינוקס בגלל בעיה בפארטשן ביצעתי פירמוט לכונן Cהתקנתי מחדש את הXP אחרי פירמוט ועכשיו אחרי פרק זמן לא קבוע המחשב קופא לפעמים זה קורה בעליה של הXPהאם זה בגלל הפארטישן ? מה עוד יכול להיותמחשב מתחמם?

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  15. Started by Adirz0,

אני מדליק את המחשב ואין תצוגה במסך (asus uw222u), המסך חדש ועד אתמול הכל פעל רגיל, בד"כ בעבודה המסך מראה נוראה כחולה אבל עכשיו הוא תמיד במצב של נורה כתומה (רק אם מכבים את המסך ואז מדלקים, הוא מראה את הלוגו של ASUS לשניה והמנורה כחולה, ואז הוא כותב no signal והנורה חוזרת להיות כתומה). בדקתי חיבורים והכל, המאוורר של הכרטיס מסך פועל גם כן. (הכרטיס הוא RX1800XT) אין לי כרטיס מסך חלופי, מה אפשר לעשות ואיך אפשר לבדוק' את הבעיה? תודה.

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  16. Started by Yosi199,

מנהל ההתקנים מזהה אותם. הביוס מזהה אותם. אבל כשמחברים משהו הוא לא מזהה את הרכיב. ניסיתי כל מיני רכיבים שאני יודע שעובדים. מה נראה לכם הבעיה?

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  17. אני יודע כי חיוני לפרוק ESD לפני טיפול בהתקנת / החלפת רכיבי חומרה במחשבים. רק מה מבלבלת אותי העובדה שללא ענידת רצועת הארקה הדרך השנייה מתבצעת על ידי השארת הספק כח מותקן במארז, כאשר הספק ממותג ממצב 1 למצב 0 (כבוי) וממשיך להיות מחובר לשקע החשמל שבקיר, כך שכל נגיעה בספק או בדופן הפנימית של המארז בסמוך לספק מאריקה את החשמל ישירות לשקע שבקיר. השאלה היא האם צריך לנתק את המחבר 24 פינים מהלוח אם לפני החלפת חומרה גם אם מתג ההפעלה של הספק כח נמצא במצב 0 והספק כאמור ממשיך להיות מחובר לשקע הקיר?

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  18. Started by Adirz0,

שלום לכולם , המחשב שלי חזר מתיקון בנועה קומפ , הפעלתי את הווינדוס (זה ווינדוס חדש חדש) , ועשיתי פורמט לכונן D. עכשיו יש לי מארז עם חלון , אני מסתכל ופתאום אני רואה שהמאוורר של המעבד כזה זז לשניה ועוצר , ושוב זז לשניה ועוצר (אבל הוא לא ממש זז , יש כזאת תנועה קטנה והוא עוצר). דיברתי עם חבר , הוא אמר שאולי צריך להגדיר משהו בביוס , אז נכנסתי לביוס והביוס נעול o.0 (כתוב Enter Password). בקיצור , השאלות הן , יש למשהו מושג מה יכול לגרום לבעיה עם המאוורר? (הוא פועל רגיל שאני סתם בווינדוס וזה , אבל בפורמט פתאום הוא הפסיק...) , דבר שני - סיסמא לביוס? יש איזהשהיא סיסמאת "deafult" אולי? תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 786 צפיות
  19. Started by ofeky1,

פיצלתי את הדיסק קשיח שלי במחשב ל 2 כוננים שונים בעזרת התוכנה Paragon Partition Manager Professional ומאז מופיע לי סימן של "הוצאת חומרה באופן בטוח". והשאלה שלי היא מה יקרה אם אני ילחץ על ה"הוצאת חומרה באופן קבוע"?? הכונן השני ימחק?? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  20. Started by O-F,

חלק מהמקשים לא עובדים לי כמו: ENTER , SHIFT והסימן שאלה חוץ מזה הכל עובד. איך אני בודק עם הדרייברים מותקנים לי טוב (בהנחה שזה הבעיה).

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  21. אי אפשר להשאיר את המחשב דולק בלילה זה מדכא בגלל ההורדות יש פיתרון דרך אגב יש לי ספק חדש

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  22. Started by chinchi,

שלום, מדובר במחשב של אחי. עקב תקיעות במשחק lord of the rings 2 לאחר כ10 דקות משחק על רמת פרטים גבוהה ללא פילטרים בעבודה חלקה, המשחק לפתע עוצר, נשמע קול שגיאה, אך אי אפשר לראותה, וחייב להתבצע ריסט. החלטתי כי עלי להחליף זיכרון. יש להוסיף כי הבעיה מגיעה בד"כ מחוסר זיכרון היות וישנן תקיעות רגעיות שמעידות על חוסר זיכרון. הכרטיס : 6600GT לוח: asus עם (מה לעשות)sis, מעבד אינטל 3.0 וזיכרון ג'נארי ישן: Field Value DIMM1 512 MB PC2100 DDR SDRAM (2.5-3-3-6 @ 133 MHz) האם כדאי להחליף זיכרון\ להוסיף עוד. האם הבעיה יכולה לנבוע מסיבות אחרות? תודה

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  23. שלום לכולם בזמן האחרון [חודש] יש לי בעיה במחשב שלי. [אני עכשיו במחשב של אבא שלי...] יש לי מחשב דיי ישן... [כמעט שלוש שנים] המפרט הוא: מעבד 2667 533 MHZ לוח Asus P4SGX - MX 256X2 סטיקים של זיכרון [133MHZ] SDRAM geforce 5500 256mb agp x8 ספק jtc 500W [כן אני יודע שזה חיקוי גרוע וחרא ספק] WD 80Gb 8mb צורב וכונן [סתם לא ממש חשוב] motherboard chipset SIS650gx טוב ניראה לי אפילו יותר מידי פרטים חחחח בקיצור כבר חודש שהמחשב עושה לעצמו ריסטים המעבד מגיע ל70 מעלות [אפילו שאני כותב את ההודעה המחשב עשה לעצמו ריסט בלי שאני יגע בו בכלל יזיז את העכבר] סרקתי את המחשב עם 3 אנטי ווירוסים [spy sweeper|nod32|kasepersky| הכי מעודכנים הגירסאות הכי חדשות] לא נמצא כלום. הדבר היחיד שעולה לי בראש …

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  24. קראתי בפורום אחד את המדריך הבא: בדרך כלל כשאני מפעיל את המחשב אני שומע שתי ציפצופים אז חשבתי, נוו זה בטח ביגלל שיש לי מעבד Dual Core אבל היום, הפעלתי את המחשב והוא עשה לי ציפצופים של אמבולנס! אז רציתי לשאול אם המדריך הזה ביכלל נכון ומה המשמעות של זה שהוא עושה לי שתי ציפצופים ולפעמים ציפצופי אמבולנס מחכה לתשובה, powerUp

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  25. Started by full_clip,

יש לי לוח dfi lanparty n force 4 אני משתמש בכרטיס קול המובנה פירקתי את הלוח בישביל להחליף משחה למעבד ושחיברתי בחזרה שמתי לב שאין לי קול מהרמקול הימני , כיבתי תמחשב וניתקתי את החיבורים שיש על הכרטיס קול ניסיתי לחזק אותו מעט ללוח לאחר ההפעלה מחדש , לא היה לי קול בכלל כשאני מחבר את המערכת לכניסת רמקולים האחרוית ועושה בדיקת סאונד אני כן שומע את הסאונד שאמוריםן לשמוע ברמקולים אחוריים נסיתי לעשות התקנה מחדש של הדרייבר לא עזר אין Mute בשום מקום מה לעשות ? ותודה מראש על העזרה

• 6 תגובות
    • 786 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.