תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
אחרי שבועיים שאני מנסה לפתור את הבעיה ללא התקדמות ממשית, אני פונה למומחים בפורום בתקווה לכיוון ועזרה. יש לי מחשב Dell latitude D430 שאחרי כ 4 שנים של עבודה טובה התחיל לעשות ריסטים אקראיים (בלי מסך כחול או הודעה כלשהי) מאחר והדיסק הקשיח הראה סימני גסיסה, והמאוורר עשה רעשים מוזרים החלפתי לו דיסק קשיח מאוורר וסוללה חדשים, העלתי את מערכת ההפעלה מאימג' והריסטים המשיכו. כאשר אני מעלה אותו ב Safe mode - התופעה חולפת, כלומר אין ריסטים התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה (windows xp pro hebrew) ואת כל הדרייברים מהאתר של דל - התופעה המשיכה הרצתי את dell diagnostic והוא עבר במלואו. בדיקת זיכרון RAM וזכרון גרפי memtest86 - עבר חלק בדיקת וירוסים ו mallwarebytes - נקי. בדקתי טמפרטורה בעזרת SI…
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
המחשב נכבה לאחר כל 10 דקות באופן עצמאי ובבת אחת ללא שאני אעשה דבר מיוחד וללא שהמחשב יעשה תהליך כיבוי עם זאת גם כשהמחשב כבוי נורת ה Num Lock במקלדת ממשיכה לדלוק. מישהו יודע מה הבעיה והאם אוכל לפתור אותה לבד או לתת לחברה ממנה קניתי את המחשב ולהשתמש באחריות שלי. סדרתי את הבעיה! הבעיה הייתה באבק שהצטבר בפנים המעבד ניקיתי עם קומפרסור, עכשיו הוא גם עובד בלי רעשים שהיו מקודם
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
ברשותי המפרט הבא: הבעיה: שאני מחבר USB למחשב, ומנסה להעביר אליו תכנים לדוגמא סרטים - הקצב העברה מתחיל לרדת ולרדת ולרדת, עד שמגיע למצב שהוא נתקע... ואז אי אפשר לעשות כלום חוץ מלנתק את הUSB ולחבר אותו שוב.. זה תקף לגבי HDD חיצוניים, דיסק-און-קיים וכו'... מצאתי איזשהו פיתרון זמני (זמני = שנתיים אני עושה את זה חח), אני מנתק USBים אחרים מהמערכת, לדוגמא את הUSB של הכ.רשת האלחוטי שלי (בעצם מוותר על האינטרנט בזמן ההעברה), ואז דופק ריסטרט למחשב ומחבר את הHDD החיצוני ואז זה נותן להעביר... אבל בגדול, כאילו קיימת בעיית עומס על המערכת עקב ריבוי USBים.. בפועל? יש רק עכבר וכ.רשת אלחוטי בUSB וזהו... כבר כמה שנים שאני עם הבעיה הזאתי, היה לי גם XP וגם WIN7 וזה לא קשור למע.הפעלה זה…
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום כאשר עולה מע' ההפעלה אני מקבל רצידות מוזרה בצבעי המסך ותמונה מוזרה של צבעים מהבהבים, וסוג של צבעים ממש מוזרים. כאשר אני מוציא את הכבל של המסך מן המחשב, התמונה מסתדרת ושאני מאתחל את המחשב דבר זה חוזר על עצמו. שיחקתי עם ההגדרות של התצוגה של NVIDIA והתמונה הסתדרה אחר שוב פעם שאני מאתחל את המחשב זה חוזר על עצמו.
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום (: יש לי את המפרט הבא: P4 2.8C GHZ ASUS P4P800 לוח 2*256MB CORSAIR PC3200 זכרון SAPPHIRE RADEON 9600XT 128MB המחשב דלוק כל הזמן אך יכול לקפוא בפתאומיות כל בערך יומיים...הכוונה לקפיאה מלאה שחייבת ריסט בכל מקרה. במשחקים כבדים כמו FARCRY שמתי לב שזה יכול להיתקע יותר מהר ככה. אז אם תוכלו להגיד לי למה זה קורה או איך לתקן את זה אני ישמח מאוד!! תודה מראש! 8)
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש עם לוח אם GA-X58A-UD3R שאני מנסה להתקין עליו windows 7 pro 64 bit הוא לא מזהה את הכונן הקשיח מבקש ממני להכניס דרייברים וכל מה שאני מנסה לעשות לא עוזר לי אני מנסה להקין את זה עם כונן קשיח אחד של סמסונג F3 בלי raid במצב IDE על איזה הגדרות אני אמור לעשות את זה? או איזה דרייברים אני אמור לתת לו? כרגע הכונן מחובר וה DVD מחוברים ליציאות 0 ו 1 תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים בבית ובכל אחד מהם יש שני כוננים קשיחים. אני מעוניין לקחת מאחד המחשבים את אחד הכוננים הקשיחים שלו (לא זה שמותקנת מערכת ההפעלה עליו) ולהחליף אותו עם אחד הכוננים במחשב השני (גם כן כונן שמערכת ההפעלה לא מותקנת עליו). העניין הוא שאני רוצה גם להחליף את המידע ביניהם כדי שכאשר יותקנו הכוננים הקשיחים במחשבים, התוכנות המותקנות עליהם ימשיכו לפעול כאילו לא עשיתי כלום. איך אני יכול לבצע זאת???
-
- 8 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני יכול לבדוק את טמפרטורת המחשב תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מארז של THERMALTAKE, כרגע אני לא מוצא את הדגם, אבל מארז גדול עם 5 מאווררים, והייתה לי בעיה שנשברו לי האוזניות, אז נסיתי לחבר אוזניות רגילות, והכבלים היו קצרים מדי, להפתעתי במארז על החלק העליון היה חיבור לאוזניות ומיקרופון, נסיתי לחבר אותם למארז, קראתי בהוראות אני חושב שחיברתי נכון, אך הם לא עבדו, הוצאתי את החיבורים מהמארז, נעלם לי הקול במחשב עצמו, אין קול. השאלה שנשאלת, האם לקנות כרטיס קול חדש? ( ראוי לציין שהכרטיס קול שלי היה ONBOARD של MSI NFORCE2 ) או ששיחקתי עם הג'אמפרים הקטנים שהיו בלום אם, אבל אני חושב שהחזרתי את הכל למקום כמו שהיה בהתחלה, הצעות לפני שאני הולך לקנות?
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום צריך עזרה בלמצוא את מקור התקלה. לפי דעתי ספק אבל תגידו אם אתם חושבים אחרת. השארתי את המחשב דלוק ופתאום הוא הפסיק להגיב - אין תצוגת מסך, אי אפשר להגיע אליו ברשת וחיבורי הusb הפסיקו להגיב. המאווררים הסתובבו והאור דולק. אתחלתי ושוב לא ראו שום דבר במסך ואין תגובה. לאחר כ20 דקות ניסיתי להדליק שוב ועכשיו המחשב הגיב, הגיע להתחלת עלייה של המערכת הפעלה ואז התקלה חזרה. בניסיון חוזר שוב זה לא עלה מהתחלה. הזמן עד התקלה תלוי בכמה זמן התתי למחשב לנוח. ניסיתי לנתק רכיבים ולהפעיל ללא הועיל (כונן, חיבורים וכו) אשמח לעזרה תודה
-
- 9 תגובות
- 815 צפיות
-
-
קניתי TP-Link AX1800 VDSL Whole Home Mesh Wi-Fi 6 Deco X20-DSL רושם מחובר ואין אינטרנט. הזמנתי טכנאי להתקנה ואמר לי שהחברה נעלה את האופציה לנתב פרטי בשיחה עם התמיכה של 019 נאמר לי שאין שום נעילה. זקוק לעזרה . בתודה משה
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
שלום המפרט שלי בקצרה i7 8gb radeon HD4870 1gb המחשב מחובר לטלויזיה hdmi to hdmi, עד היום הייתה טלויזיה 32 אינץ' וכל סרט פעם חלק, גם FHD קניתי טלויזיה של שארפ, LED 46 ועכשיו במצב extened הסרטים מקרטעים, אפילו מה שלא HD רציתי לדעת עם מישהו נתקל בזה לפני? דרך אגב ניסיתי להפעיל בduplicate וזה פעל חלק רק שהמסך של המחשב teac 20.1 ברזולוציה של FHD נראה זוועה כי המקס שלו זה 1680X1650 חיפשתי פה בפורום ולא מצאתי תשובות, גם גוגל לא עזר
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
-
שלום לאחרונה חיברתי את המחשב לטלויזיה lcd ונתקלתי בבעיה בצפיה בסרטי hd. כשהמחשב מחובר לטלויזיה הסרטים משום מה לא עובדים (חוץ מהסאונד) על שום תוכנה מה שלא קורה אם אני מחבר את המחשב למסך סטנדרטי שאז כל התוכנות עובדות. הוא לא מפעיל רק סרטי hd. סרטים בפורמט avi פועלים. התוכנה היחידה שהצלחתי להפעיל בה משהו הייתה bsplayer לאחר ששיניתי איזה משהו בהגדרות שם של ה video rendering אני חושב. אבל גם כשהוידאו פעל הכתוביות לא פעלו (שוב זה קורה רק עם הlcd. על המסך הרגיל הן עבדו). אם למישהו יש רעיון אני אשמח לשמוע. תודה.
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני לא יודע מתי בדיוק זה התחיל, נראה לי שלפני שבוע: כשאני מנסה להדליק חלק מהתוכנות או המשחקים, נפתח חלון דוס שכתוב בו program to big to fit in memory אני לא חושב שזה קשור לתוכנה או משחק ספציפי, בגלל שחלק מהמשחקים הכבדים שיש לי עובדים, וזה קורה בין היתר ל hwzone panel ולתוכנת GetRight כשאני מנסה להוריד משהו בעזרתה. ניסית להסיר את התוכנה, וזה גם פת את חלון הדוס. זה קרה גם בקזה, התקנתי אותה מחדש, והיא עבדה כמה ימים ואח"כ שוב התחילו חלונות דוס. ??? תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
זוכרים שסיפרתי לכם על הצורב שהכלב נתקע בו שהיה פתוח ואז הצורב לא נפתח ונסגר עם הכפתור אז היום פתחתי אותו עכשיו היה שם איזה גלגל שיניים תקוע נראה לי שיחקתי איתו קצת לא יודע אפילו מה עשיתי הקיצר הסתדר המגש נפתח ונסגר למרות שלא יודע מאיפה נשברה חתכת פלסטיק קטנה שחורה וגם שהמגש נפתח לקראת הסוף הוא טיפה רועד עכשיו עבדתי שהמחשב היה פתוח וכל הזמן חיברתי ונתיקתי את הצורב לכבל של החשמל של הספק עכשיו אני בא לחבר באחת הפעמים פתאום היה אור כחול והמחשב נכבה מהר כיביתי תמפסק אחרי זה הדלקתי וברוך ה' ישבתח שמו המחשב עובד אז נראה לכם שלא קרא כלום? יש מצב חס וחלילה חס ושלום נשרף משהוא? עכשיו הבעיה זה שהצורב לא קורא דיסקים אני מכניס דיסק ואני מנסה היכנס אליו והוא כותב אנא הכנ דיסק לכונן וחי…
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אחרי - Delay מסוים. המחשב הוא - P3 עם 128 MB ram Sdram Windows 98. (המחשב הוא לא שלי) למישהו יש רעיון. אין ווירוסים, Spywarez, Spybots. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
1.איך קוראים לברגים שמגביהים את הלוח אם ? 2.איך קוראים למברג הזה שפותח את הברגים שמגביהים את הלוח אם והם נמצאים גם בכרטיסי מסך תופסים את ה DVI VGA וכו'
-
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
- 2 followers
-
-
אתמול שניתקתי את האוזניות בשביל לחבר את הרמקולים לא היה שמע ברמקולים אין קול ולא כלום.. החזרתי שוב את האוזניות ועדיין לא היה שמע מחקתי ועדכנתי דרייבר לכרטיס קול ושום דבר.. הוא מראה לי שלא מחובר בכלל רמקול/אוזניות יש למישהו מושג מה זה? יש מצב שברגע הלך לי החיבור? (ניסתי גם לחבר בחיבורים אחרים) יש לציין שזה קרה לי כבר פעם ושהפעלתי מחדש את המחשב הכל חזר לקדמותו אבל עכשיו כלום.. http://up401.siz.co.il/up3/21muwm1ynunm.jpg
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
תקשיבו אני נכנסתי לאתר כלשהו ראיתי סירטונים וכו', עכשיו פתאום נכבה לי המחשב, והיה מין רעש כזה, ניסיתי להוציא את כל הכבלים והחזרתי ועדיין , לפי דעתי זה ספק כוח הלך או כרטיס מסך , מה אתם אומרים? * אני סתם נכנסתי לאתר וכו' , פתאום אני קולט את המחשב מתכבה וניהיה מין רעש כזה שמשהו נשרף . , משהו כמו בום כזה!
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיהה שכבר מתחילה לשגע אותי.. מפרט: ASUS STRIKER EXTREME 680I XFX 8800 ULTRA 786MB INTEL QUAD Q6700 2.66G OCZ 750WATT ANTEC SONATA NANYA 2X2GB 800MHZ WINDOWS 7 64BIT אז זה הולך ככה.. בהתחלה המחשב הורכב עם זכרונות של OCZ 2X2GB 800MHZ הותקנה עליו WINDOWS XP 32 למחשב היתה בעיה לעשות REBOOT ולהתעורר מSTANBY/SLEEP היה צפצוף ארוך באתחול היתה מתקבלת שגיאה WARING SYSTEM BOOT FAIL (מסך כחול) החלטתי לנסות להתקין VISTA 64BIT ואז היה מתקבל מסך כחול עם שגיאהSTOP... BEGIN DUMPING PHISICAL MEMORY אוקיי.. זכרונות.. לא?! הלכתי למעבדה ושם החליפו לי את הזכרונות לNANYA שיש לי כעת. הותקנה מערכת WIN 7 64 כי קראתי שהשגיאה "STOP..." קשורה לעדכון של מיקורוספט בוויסטה. ועכשי…
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
ערב טוב, לפני כשנה וחצי רכשתי כרטיס מסך מחברת TMS, הדגם הוא MSI R9 290 GAMING ואחרי התקנה נקייה של וינדוס 10 הכרטיס מסך לא מצליח לזהות את המסך מחשב שלי. המסך הנ"ל מחובר עם יציאת DVI ובנוסף מחובר לכרטיס מסך, מסך טלוויזיה ביציאת HDMI, שאיתו אין בעיות. לכרטיס הנ"ל יש שתי יציאות DVI, ניסיתי לחבר לכל אחת מהיציאות ועדיין המסך לא עובד-- המחשב לא מצליח לזהות את המסך. החלפתי לכבל DVI לאחד חדש ועדיין יש את אותו הבעיה. לקחתי מאחי את המסך שלו וחיברתי לכרטיס הנ"ל ועדיין לא מזהה. ניסיתי למחוק את הדרייברים של הכרטיס מסך ולהתקין אחד ישן יותר ואחד חדש יותר-- עדיין לא עובד אשמח לעזרה,
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מדי פעם (בערך כל יומיים) מפסיק פתאום הקישור לרשת - למרות שהחייגן עדיין פועל - וכל ניסיון שלי להחזיר אותו לחיים לא מצליח. ברגע שאני מנסה לסגור את החייגן - שום דבר לא קורה וזה תוקע את WIN. לא משנה מה אני מנסה לעשות אח"כ - שום דבר לא עוזר - ואפילו RESTART אני לא מצליח לעשות ואני מקבל מסך של WIN שאומר שWIN נסגר - אבל זה נתקע ושום דבר לא קורה. כמו שאמרתי - אני לא מצליח לקשר את ההפסקה הזאת בקישור לשום דבר - זה פשוט קורה. אני משתמש ב - WIN XP PRO SP1 ומקושר לרשת ב - ADSL 750 של בזק בינלאומי. יש רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום ברשותי נייד X31 שלאחרונה החל להציג מסכים כחולים. פרמטתי את המחשב, אך הבעיה ממשיכה לחזור. במסך הכחול רשום: Techniacl information: STOP: 0X000000C5 (0X1825FF04,0X00000002,0X00000001,0X8054B5304 *** עזרתכם
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-