עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הפסיק לעבוד לי פתאום המאורר של הכרטיס מסך! לא יודע למה! פתאום בלי שום סיבה! ניסיתי לנקות ולבדוק במקרה אם משהו נתקע והכל טוב... ניסיתי לבדוק שהכל מחובר טוב והכל אכן מחובר טוב! ואז סתם ככה דחפתי קצת את המאורר והוא עבד ל-2 שניות ואז שוב הפסיק לעבוד... ואני יכול לעשות את זה כל הזמן וכל הזמן זה יפסיק לעבוד אחרי 2 שניות.. צריך עזרה! בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  2. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  3. כאשר אני מכבה את המחשב אני מקבל שגיאה..(כונן לא מוכן) הכונן לא מוכן לשימוש ייתכן כי הדלת פתוחה בדוק א תכונן A וודא כי הוכנס תקליטון. ...וכ"ו

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  4. Started by yosda-boy,

שלום רב, המסך שלי (לא משנה סוג כי החלפתי מסכים) לא נדלק לאחר שאני פותח את המחשב או נפתח לכמה שניות ונסגר, הודעת הסגירה היא "Power Saving Mode". חשוב לציין שהבעיה החלה אתמול, שיחקתי במשחק Cod Mw3 ופתאום היה כתוב על המסך "power saving mode" והמסך נסגר (למרות שהמחשב ממשיך לעבוד). עוד נקודה לציון, כאשר אני פותח את המחשב המסך משמיע צליל מוזר, גם אם הוא נפתח לכמה שניות הוא משמיע את הצליל ונסגר. דברים שכבר ניסיתי: *להחליף מסך *להוציא סוללת ביוס *לנקות את כל איזור המחשב + לנקות ביסודיות את הכרטיס מסך וכלמאוורר. *להחליף כבלים של חיבור המסך גם לחשמל וגם למחשב. תודה

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  5. Started by WhiteTigerK,

שלום לכולם, ביצעתי עדכון Bios ללוח Asus P5B - הגרסה שהגיעה עם דיסק ההתקנה של המחשב היתה 0806, ואני התקנתי את גרסה 1202 (בעזרת תוכנת AsusUpdate) - ההתקנה עברה בהצלחה לדבריי התוכנה, אבל כאשר בוצע Restart למחשב, אחרי הופעת לוגו הלוח, הופיעה הודעה שה-Overclocking נכשל (באנגלית כמובן...) וניתנו לי 2 אפשרויות - ללחוץ F1 כדי "לשחק" עם ההגדרות, או ללחוץ F2 כדי לעבוד עם הגדרות Default - לחצתי F2 והמחשב עלה בצורה תקינה - בבדיקה של גרסת ה-Bios אכן רשום 1202. מישהו נתקל בדבר שכזה, והאם יש סיבה לדאגה ? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  6. יש לי בעיה חמורה במחשב פרמטתי את המחשב ואחרי הפרמוט אני לא יכול להתקין תוכנות מופיע לי שגיאה שהקובץ לא תקין וכאלה דברים אבל במחשב השני זה כן עובד אמרו לי שיש לי וירוס במערכת אבל אין לי דרך למחוק אותו בגלל שאני לא יכול להתקין תוכנות אז יש דרך אחרת?ניסיתי גם לפרמט כמה פעמיים אם דיסקים שונים של ווינדוס ולא עזר.

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  7. Started by Ran B,

תראו לפני חודש בערך הכל התחיל..העכבר פתאום התחיל מעצמו לשנות את הרגישות שלו (sens..).. הוא ניהיה רגיש יותר או ריגש פחות כל כמה דקות..לאחר קצת זמן שזה קרה שמעתי שהווינדוס עושה שני ציפצופים כאלה כאילו הוא מצא חומרה חדשה או משהו התחבר/התנתק..(והעכבר לא התנתק או התחבר בדקתי טוב טוב)..ואז הוא עוצר את העכבר לכמה שניות העכבר לא מגיב..ואז הרגישות שלו עצומה או חלשה מאוד!! ואני פשוט לא מבין מה קורה.. בימים האחרונים זה ממשיך לקרות אבל עכשיו המצב לאט לאט ניהיה יותר גרוע..עכשיו גם הלד של העכבר האופטי שלי נכבה לכמה שניות..הווינדוס רושם למטה משהו עם בעיה לא הבנתי..ופעם אחת הוא גם רשם לי נמצאה חומרה חדשה..עכבר מיקרוסופט בלה בלה בלה..ואז העכבר חוזר לתפקד..ברגישות גבוהה או נמוכה, עכשיו ז…

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  8. שלום,חיברתי צורב בנוסף לסידירום שהיה כבר במחשב..וראיתי שמחובר לסידירום כבל אודיו כזה בצד שמאל של החיבורים עכשיו השאלה שלי האם צריך לחבר גם לצורב כבל אודיו כזה ואז ללוח??

• 8 תגובות
    • 822 צפיות
  9. כשאני לוחץ על הכפתור הדלקה, הספק והמאווררים מתחילים לעבוד, וזהו ככה הוא יכול להיות במשך שעות... המנורות של המקלדת לא פעולות, לא רואים כלום... הדבר היחיד שעשיתי לפני שזה קרה זה זה: ניתקתי זיכרון מהמחשב(הכנסתי הוצאתי הכנסתי הוצאתי) שיניתי בביוס שהכונן קשיח יעלה ראשון פלופי שני וכונן דיסקים שלישי. מישהו יודע מה הבעיה? איך אפשר לסדר? יש מצב שזה קרה בגלל כרטיס קול שחיברתי?

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  10. Started by אחד שיודע,

שלום אני מתקן מחשב של חבר ואני רוצה להעלות את המערכת הפעלה דרך USB או הכונן האופטי. (ולא דרך ה-HD) שיניתי את ההגדרות המתאימות בביוס - ולא הצלחתי. יש עוד דרך להעלות מערכת הפעלה ללא שימוש ב-HD? תודה

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  11. יש לי מחשב נייד HP ZE5600 ישן יחסית והכונן הקשיח שלו לא מגיב הוצאתי תכונן שלו חיברתי כונן חיצוני דרך USB שיש לי 500 גיגה שפיצלתי אותו לשתיים באמצע התקנה מופיע לי מסך כחול וכתוב שיש לבדוק תכונן כי יש בו וירוסים הכונן מאותחל מפורמט ואין בו כלום ניסתי להתקין על הכונן דרך המחשב שלי הנייח וגם באמצע התקנה מופיע המסך הכחול עם ההודעה על וירוסים בכונן פעם ראשונה זה קורה לי הכונן הוא hitachi HDP725050 GLA360

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  12. המחשב נכבה - המאווררים לא פועלים ויש שקט, חוץ מהמאווררים של הספק, וגם יש לד צהוב מתחת לPCI התחתון ביותר שזוהר תמיד - גם כאשר הוא מכובה (תמיד לא הבנתי איך הוא פועל אם אין חשמל; לפחות חשבתי שהוא מכובה) היום אני מסתכל לתוך המארז ואני שומע את הספק פועל, שמתי יד וכן הוא פועל כיצד דבר כזה יכול לקרות?

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  13. Started by המוח,

או USB1? יש לי אוורסט על המחשב.. תודה :]

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  14. היי ברשותי מחשב HTPC הכולל מארז של EZCOOL. לצערי ספק הכוח של המארז הוא רק 400W. כאשר קניתי את המחשב לא חשבתי על ספק רציני ולכן לא בררתי את הנושא לעומקו. כרטיס המסך של CLUB3D דורש ATX2.2 ובדרישות המינימום של הוא מבקש 450W. כאשר אני מחבר ומנצל את כול חיבורי החשמל כלומר: 2 כוננים קשיחים וכן צורב אחד פלוס כמה יציאות USB המחשב מתחיל לעבוד מוזר ולפעמים הוא נתקע על BLUESCREEN או לא מזהה חלק מההתקנים אחרי RESTART. כאשר אני מנתק את הצורב - חיבורIDE העסק שובחוזר לעבוד. אתמול חשבתי שיש לי בעיה בחיבור IDE והחלפתי ל צורב SATA אך שוב אחרי זמן מסוים המחשב קרס על הודעת BLUESCREEN. שאלותי הם איך אני יודע בוודאות שהבעיה בספק הכוח? האם יש תוכנה כלשהי שמודדת האם הספק מספיק חזק? האם ספק ה…

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  15. יש לי כרטיס gigabyte geforce gtx 970 g1 gaming וידאו מכל סוג שהוא, כולל סרטונים בתוך משחקים, אחרי כדקה מתחיל לקרטע וכשאני מזיז את העכבר הוא חוזר לעבוד כרגיל, חוץ מזה הכל פועל מצוין, ייתכן שזה התחיל כשעדכנתי דרייבר, אני לא בטוח, בכל אופן ניסיתי להחליף כמה דרייברים ולא עזר, התקנתי מערכת הפעלה חדשה (WIN10) וברגע שעדכנתי דרייבר התופעה חוזרת, רק כשאני בוחר את הדרייבר הבסיסי הגנרי של ווינדוס הוידאו פועל בסדר, אבל לא ניתן לשחק כראוי. עדכנתי חבילת קודאקים, ניסיתי בנגנים ובפורמטים שונים, בדקתי הגדרות שומר מסך וצריכת חשמל וכלום לא עזר. בעיה נוספת החלה כשהוצאתי את הכרטיס ממקומו והחזרתי, חלק מיציאות הSATA הפסיקו לזהות את ההתקנים, מדובר בהתקן מאוחד של 2 טורי יציא…

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  16. Started by reyrey_200,

יש לי בעיה בכרטיס מסך של ASUS ATI RADEON 9600XT שאני משחק במשחקים אז אחרי 15 דקות של משחק,המסך קופא,נהיה מסך שחור ואז אחרי איזה 10 שניות המשחק חוזר והמסך מטשטש כזה וחוזר להיות רגיל [לעתים לאחר הקיפאון הוא נהיה ורוד],בקיצור זה קורה כך שלוש פעמים [שלוש קפואונות] ואחרי 3 פשוט יש מסך שחור,ומה שנותר לי לעשות זה ללחוץ על ALT+CTRL+DELETE ולסגור את המשחק ואחרי שאני סוגר אותו ומנסה להיכנס שוב ,אז אני רואה מסך שחור ואני עוד פעם יוצא מהמסך.הבעיה נפתרת ע"י ריסט של המחשב. מה הבעיה ? [דרך אגב עידכנתי את הדרייבר כבר,לעדכון הכי חדיש]

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  17. Started by constantine16,

when i run 3dmark its shows me that my score is 7200 Ihave amd 4200,hd3850,2X1 Ram,windows vista basic is it ok? :'(

18. Started by taotao,

חברה יש לי מסכים כחולים כבר הרבה זמן אבל זה לא ממש הפריע ופתאום זה נהיה בתדירות מטורפת נגיד אני משחק משחק אחרה 5 דקות מסך כחול ובקיצור אי אפשר לעשות כמעט כלום חוץ מאינטרנט קצת תוכנות וזהו צריך עזרה בבקשה עכשיו עשיתי בדיקה בMEMETST היא מצאה לי שהזכרונות שלי פגומים בבדיקה 7 אבל נראה לי שזה מעבר לזה כי קניתי זוג חדש של זכרונות של קינגסטון וגם בהם הוא אמר לי שיש טעות באותה בדיקה (בדיקה 7) אז נראה לי קצת חשוד ומעבר לזכרונות יש לי את הקובץ של הקבצי MINIDUMP מכווץ בראר איך אני מעלה אותו לפה?

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  19. שלום רב, ברשותי הלוח Gigabyte GA-EP45-UD3L (רוויזיה 1). יש לי איתו תקלה מעצבנת במיוחד: מדי פעם הלוח איננו מזהה את ה HD (של SEAGATE, אם זה משנה) (טוען שאין התקן מחובר שניתן לבצע ממנו בוט). בשביל לפתור את התקלה עלי לנתק את כבל ה SATA ולחברו מחדש. כמובן שיש לי את הביוס המעודכן ביותר (F9). למישהו יש פתרון לבעיה המעצבנת ביותר הזו? תודה נ"ב יש לציין שיש לי מחשב אחר בבית עם לוח של GB ויש בו בדיוק את אותה הבעיה

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  20. מה זה החיבור הזה ולמה הוא משמש -FireWire??

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  21. Started by glassmoon,

יש לי בעיה משונה ב-HD כאשר אני מחבר HD בגודל 6.4GB מהמחשב הישן שלי, שלא הופעל כבר שנה, במחשב החדש, המחשב מזהה רק partition יחיד של 1.99GB, שאין בו מערכת הפעלה מותקנת (היתה מותקנת בו מערכת הפעלה win95). ניסיתי לחבר אותו במחשב החדש כ-slave ולגשת אליו מHD שמותקן בו win98 וגם אז יכולתי לגשת רק ל-partition יחיד של 1.99GB ,מתוך גודל של 6.4GB . מה לעשות?.... תודה מראש על כל התייחסות

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  22. Started by L1ron,

שלום,רציתי לדעת עם יש אופציה לעשות מקש במקלדת שאני מעביר שירים במדיה פלייר? כמו שלמשל יש למעלה את המקשים של להגביר ולהלמיך דרך המקלדת,אז אותו הדבר לקבוע שתי מקשים של להעביר שיר קדימה ואחורה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  23. היי יש לי כרטיס מסך מסוג NVIDIA GEFORCE GTX 970 , ונתקלתי בתקלה מוזרה ומאד מרגיזה תוך כדי שאני משחק בCall of Duty Black Ops Cold War החדש , לפתע ללא שום התראה המסך נהיה שחור ורשום לי על המסך DISPLAY NOT FOUND.. ניפתר רק אחרי כיבוי והפעלה של המחשב . מה זה יכול להיות ? יש לי דרייברים מעודכנים לכרטיס מסך אודה לעזרה זה מאד מעצבן

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  24. שלום! יש לי בעיה שכאשר אני מנסה להדליק את המחשב והכונן 4 טרה של wd עם הספקת מתח חיצונית מחובר, המחשב נדלק אבל נשאר תקוע במסך של ההפעלה של הלוח אם אסוס, ורק כאשר אני מוציא את הכונן נייד ומדליק מחדש זה עולה בסדר ואני מציין שיש לי עוד כוננים של 2 טרה ללא הספקת חשמל וכשהם מחוברים המחשב עולה רגיל אשמח לפיתרון ותודה מראש

25. Started by CashMAn,

יש לי כרטיס מסך ATI X1650 PRO ויש לי בעיה כשאני מפעיל ATI TOOL לא מופיעה הטמפרטורה וה CORE וה MEMORY מה זאת אומרת :\ ? :s05:

• 2 תגובות
    • 822 צפיות

דיונים חדשים בפורומים