עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ליקר,

אנשים שלום קניתי מחשב נייד של HP ויש מחציה של VISTA עכשיו .... התקנתי את הVISTA ואני רוצה להתקין XP איך אפשר לעשות זאת? ואיך אני יכול להחזיר את המחשב להתחלה? ואיך אני יכול להכנס למחציה שHP עשתה תודה מראש))

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  2. אין לי כונן dvd או צורב DVD ואני רוצה להתקין את מערכת ההפעלה ויסטה ויש לי אותה בקובץ אימאג' מקורי. יש אפשרות שאם איזה תוכנה אני מצליח להלות בBootcd אחרי שפירמטתי את כונן c: במחשב והקובץ אימג' נמצא בכונן d: ואני יכול לטעון מהתוכנה הזאת את הקובץ שבכונן d: יש כזאת תוכנה ?? משהו כמו VIRTUAL PC רק שיהיה אפשר להריץ אותו כמו שאמרתי שאין ווינדוס על המחשב ואני רוצה לפתוח קובץ dvd שזהו קובץ תמונה..

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  3. Started by talnisim,

מחפש טכנאי מנוסה להגדרת מערכת NAS מסוג QNAP TS-431. נדרשת מומחיות ב: 1. הגדרת QSync 2. הגדרת גישה מרחוק מחוץ לרשת המקומית 3. ביצוע הגדרות מתקדמות נוספות אם מישהו מכיר מישהו כזה אשמח שתפנו אותי טל

4. Started by avilz,

אנשים טובים שלום, מחשב שעבד טוב כמה חודשים, הפסיק מהיום לפעול: עולה מסך של ASUS (לוח האם שלי) אבל אי אפשר להכנס לBIOS ולא להתקדם לשום דבר אחר. מפרט שאני זוכר: לוח אם - P8P67 ASUS מעבד I5 משהו כרטיס מסך AMD RADEON נראה לי 6400 מה שמספיק לקרות ב10 שניות אחרי הדלקה: מופיעה הודעה NO DEVICE FOUND! ואז המסך של ASUS עם PRESS DEL TO ENTER BIOS (לחצתי DEL..) ניסיתי להחליף למקלדת חוטית וזה לא עזר. למישהו יש רעיונות איך מגיעים למערכת ההפעלה שמותקנת או לפחות איך להתקין חדשה? תודה רבה, אבי.

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  5. Started by Ac-Boy,

בעת הפעלת המחשב יש לי ציפצוף. לא משהו כמו ___ _ _ _ (<יעני הקווים זה הציפצופים) אלא משהו _ יחיד. והכל עובד לדעתי כשורה. זה בסדר שזה ככה? כי לפי ידעתי לא אמורים להיות ציפצופים בעת הפעלת המחשב.

• 14 תגובות
    • 836 צפיות
  6. Started by evy,

שלום חבר'ה שמעו יש לי לוח IS7 והאיידה מזהה לי IS7-G שזה בעיקרון דגם אחר.עידכנתי את האיידה,התקנתי דרייברים של הצ'יפסט מחדש וכלום לא שינה את ה is7-g ל is-7 לדעתי זה קרה מאז שהוצאתי את המעבד מהתושבת שלו והחזרתי אני מקווה שתוכלו לעזור לי... [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  7. ** הלוח אם במפרט המחשב מכיל את הבאג של אינטל בבקרי ה-SATA, אבל אני לא משוכנע שזאת הבעיה ** הבעיה היא כזאת: מדי פעם המחשב קופא חלקית, אפשר להזיז את העכבר, אבל שום דבר אחר לא מגיב. מדי פעם גם מופיע מסך כחול, לאחר מכן שאני עושה רסטרט מופיעה ההודעה: Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key. הבעיה היא 100 אחוז בלוח האם? יש לציין שהעברתי גם את הכונן הקשיח וגם את הכונן האופטי לחיבורי SATA 6 הקיצוניים בלוח אם, ככה שזאת לא "אמורה" להיות הבעיה.

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  8. שלום יש לי בעיה, כשאני מפעיל את המחשב (עם הלוח הזה Intel® Desktop Board D850GB), הוא נותן פולס קטן למאווררים, ואז הם מפסיקים, רק המאוורר של המעבד ממשיך לעבוד. כמובן שמדובר במאווררים שמחוברים ללוח עצמו. מה יכולה להיות הבעיה? הספק שלי הוא W350, הביוס מעודכן לגירסא החדשה ביותר, כרגע מחובר רק מאוורר אחד (בנוסף למאוורר של המעבד), והוא לא ממשיך אחרי הפולס. יש לי לוח זהה נוסף מאותו דגם וגם הוא עושה את אותה בעיה. הנה קישור לMENUAL של הלוח אני אשמח אם תוכלו לעיין בו ולהעלות רעיונות מה יכולה להיות הבעיה: http://support.intel.com/support/motherboards/desktop/d850gb/sb/cs-013240.htm תודה רבה

9. Started by shai11,

לנעול...

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  10. 10 דקות אחרי שאני מתחיל לשחק בCOD:MW2 המחשב עושה ריסטרט בלי מסך כחול.. המפרט שלי די חלש אבל הוא אמור להחזיק את המשחק הזה די טוב: AMD ATHLON 4800 X2 GIGABYTE GA-MA78GM 2GB 9600GT 512MB ARTIC COOLING FREEZER 64 ניסיתי לעשות מה שכתוב בנעוץ עם קבצי הדאמפ ולא נשמרים לי קבצי דאמפ בכלל=/ מייד אחרי שהמחשב עשה ריסטרט נכנסתי לביוס לבדוק טמפ' וזה הראה לי שהמעבד על 37-40C שזה נורמלי מאוד לפי מה שהבנתי איך אני יכול להתחיל לברר מה הבעיה? תודה מראש למי שיוכל לעזור.

11. אתמול התקנתי לוח NF4 SLI INFINITY של DFI. ישנם בין 7 ל-8 (זה תמיד משתנה) התקני PCI לא מזוהים במנל ההתקנים של ווינדוס. אני בווינדוס XP עם SP2. יש לי בסה"כ 2 כרטיסי PCI: רשת וקול ושניהם מוגדרים כראוי. מצורפת תמונה: [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  12. Started by Ran B,

תראו לפני חודש בערך הכל התחיל..העכבר פתאום התחיל מעצמו לשנות את הרגישות שלו (sens..).. הוא ניהיה רגיש יותר או ריגש פחות כל כמה דקות..לאחר קצת זמן שזה קרה שמעתי שהווינדוס עושה שני ציפצופים כאלה כאילו הוא מצא חומרה חדשה או משהו התחבר/התנתק..(והעכבר לא התנתק או התחבר בדקתי טוב טוב)..ואז הוא עוצר את העכבר לכמה שניות העכבר לא מגיב..ואז הרגישות שלו עצומה או חלשה מאוד!! ואני פשוט לא מבין מה קורה.. בימים האחרונים זה ממשיך לקרות אבל עכשיו המצב לאט לאט ניהיה יותר גרוע..עכשיו גם הלד של העכבר האופטי שלי נכבה לכמה שניות..הווינדוס רושם למטה משהו עם בעיה לא הבנתי..ופעם אחת הוא גם רשם לי נמצאה חומרה חדשה..עכבר מיקרוסופט בלה בלה בלה..ואז העכבר חוזר לתפקד..ברגישות גבוהה או נמוכה, עכשיו ז…

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  13. Started by emil001,

היי, ערב טוב. אני ישמח מאוד אם משהו יוכל לעזור לי פה לפתרון הבעיה המציקה הזאת. רקע: בכל פעם המחשב קורס לי, פעם חשבתי שזה בגלל הפעלת מס' יישומים היום הבנתי שזה לא כל-כך קשור והוא מתכבה סתם ככה ועושה רסטרט לעצמו. שאלתי היא יחידה, פתרון. - מה הסיבות שיכולות להיות למצב כזה - מה הגורמים שיכולים להביא לקריסת מחשב תודה רבה לכל חבריי הפורום היקרים והעוזרים אוהב, אמיל .

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  14. שלום לכולם יש לי משדר BLUETOOTH בUSB של המחשב עכשיו ככה החלפתי לוח למחשב שלי של חברת ASUS לפניי שהחלפתי את הלוח עשיתי במנהל התקנים ל-Generic Bluetooth Radios לא זמין לפעמים הייתי מכבה אותו כי זה היה מציק ועכשיו אחריי שהחלפתי לוח ה-BLUETOOTH לא מזוהה אצלי יותר כעיקרון לדעתי זה בגלל שה-Generic Bluetooth Radios השארתי אותו על לא זמין ועכשיו לא מופיע לי במנהל ההתקנים שום דבר שקשור לBLUETOOTH ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים אבל זה לא עזר יש לציין שאני מחבר דברים אחרים ל-USB הם עובדים מצויין. האם יש איזה שיטה להפעיל את ה-Generic Bluetooth Radios חוץ ממנהל ההתקנים והאם יש שיטה כלשהי שזה יסתדר לי? תודה רבה לכל מי שעוזר לי.

15. Started by dor1015,

טוב אז ככה, המחשב שלי נקנה לפני 3-4 שנים והכל עבד טוב . לפני חודש-חודשיים בערך, התחילה לי הבעיה . אני משחק CS:1.6 וכשאני רואה שחקנים מהקבוצה היריבה הCPU עולה לי והמשחק נתקע . קודם כל, אני רוצה להיות בטוח שאני לא קונה סתם מעבד ושהCPU קשור למעבד . פרטים : מעבד נוכחי: Dual-Core E5300 לוח אם: Gigabyte Technology Co.,Ltd G31M-ES2l ספק כוח: MODEL:ATX-500W כרטיס מסך: Nvidia Geforce 9500 GT תקציב: 300 ש"ח , גג 400 חנות מועדפת: KSP תודה רבה לכל מי שיעזור, ד"א זה דחוף להיום עריכה - אני רוצה להחליף את המעבד, פשוט אין לי כסף לשלם כדי שיחליפו לי, זה מסובך ?

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  16. שלום אתמול קרה משהו למחשב שלי והייתי צריך לעשות ריפייר לווינדוס...עשיתי והכל הלך חלק. עכשיו,אני מנסה להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך (Radeon 9600XT) ואני מקבל את השגיאה הבאה: setup was unable to complete the installation. try to setup your display adapter with a standard vga driver before running setup. ניסיתי להתקין את הדרייברים מהדיסק שקיבלתי ולא עבד,ניסיתי גם להתקין את הדרייברים הכי מעודכנים מהאתר של ATI וגם לא עבד...ושהסתכלתי במנהל התקנים שמתי לב שהוא לא זיהה את הכרטיס מסך בכלל...לפני הריפייר הכל עבד בסדר גמור,ואני תקוע עכשיו עם גרפיקה ירודה ולא יכול לעשות כלום חוץ מלגלוש וגם זה בקושי(בכרטיס טלויזיה רואים את כל הפיקסלים בגלל שאין דרייברים,ושאני מדפדף בדפים או מגל…

• 10 תגובות
    • 836 צפיות
  17. Started by lbrt02,

לפני כשבוע קיבלתי מחשב חדש, מאז התחילו הבעיות. שמתי לב שלכל קובץ RAR שאני מוריד מהאינטרנט (יותר מ350-400 מגה) יש שגיאת CRC באחד מהחלקים. דברים שניסיתי כדי לתקן את הבעיה: עדכון ביוס, התקנת דרייברים/צ'יפסטים וכו', פירמוט, הוספת/החלפת הארד-דיסק, הורדת קבצים פגומים מחדש וכדומה. בחלק מהמקרים שהורדתי את הקובץ הפגום מחדש זה תיקן את הבעיה והצליח לחלץ. אז הגעתי למסקנה שהבעיה יכולה להיות באינטרנט, הרי ההארד-דיסק תקין ואין שום בעיות במחשב חוץ מהבעיה הספציפית הזאת. (כמובן גם ניסיתי לתקן את הקבצים, לנסות גרסאות ווינראר שונות, תוכנות חילוץ שונות וכו') אז ניסיתי להחליף חוט טלפון שמחבר בין המודם לפילטר, לא עזר. ניסיתי לשנות חיבורי USB, לא עזר. יכול להיות שהבעיה היא באינטרנט? אבל זה לא הג…

• 12 תגובות
    • 836 צפיות
  18. שלום. אני מנסה להתקין SSD חדש על מחשב ישן, וכל הנסיונות עד עכשיו רק כרו לי בור עמוק שאין לי מושג איך לצאת ממנו. אני אנסה לתאר את השתלשלות העניינים. יש לי מחשב כזה: Gigabyte GA-965P-s3 C2D e4500 הארדיסק ישן160GB מחובר בSATA היום התקנתי עוד מקל 2GB DDR2 סה"כ ל5GB והמשך התוכנית הייתה להתקין מערכת הפעלה 64ביט על SSD חדש מסוג AGILITY 4 128GB. התחלתי בלחבר את הדיסק, בwin7 שהיה מותקן ראיתי אותו כ-unallocated ובבדיקה עם כלי של OCZ וידאתי שהוא בגירסה האחרונה. נכנסתי לביוס (גרסה הכי עדכנית)- ברשימת החיבורים הדיסק הרגיל הופיע עם השם שלו, החדש לא הופיע עם שם אבל כשנכנסתי לחיבור היו שאר הפרמטרים כמו הנפח וכו' וכמובן הופיע הDVD. נכנסתי להגדרת מי יופעל ראשון שם גם הדיסק החדש הופיע בשמו …

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  19. אורח ShanyA
    Started by אורח ShanyA,

מקווה שזה קשור לפה ... :s05: מאז שאבא שלי התקין איזה מכשיר כזה במחשב שמאפשר לראות דרכו טלוויזיה, אני לא מצליחה להפעיל את המצלמת אינטרנט כשאני מחברת אותה רואים מסך שחור ניסיתי לשחק עם חדות ובהירות , אבל זה לא זה מישהו יכול לעזור ? אמרו לי שזה קשור איכשהו לכרטיס טלוויזיה.. לא מבינה בזה ???

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  20. SiSoftware Sandra Mainboard Manufacturer : Gigabyte Technology Co., Ltd. MP Support : 1 CPU(s) MPS Version : 1.40 Model : GA-7VT600 1394 System BIOS : 06/20/2003-KT600-8237-6A6LYG0SC-00 Chipset : VIA KT400/A, KT600 System Memory Controller Location : Mainboard Error Correction Capability : None Number of Memory Slots : 3 Maximum Installable Memory : 768MB Bank0/1 - A0 : Empty Bank2/3 - A1 : DIMM 256MB @ 400Mt/s Bank4/5 - A2 : DIMM 256MB @ 400Mt/s Chipset 1 Model : Giga-Byte Technology VT8377 Apollo KT400/A/600 CPU to PCI Bridge Bus(es) : ISA AGP PCI IMB USB FireWire/1394 i2c/SMBus Front Side Bus Speed : 2x 167MHz (334MHz data rate) Maximum FSB Speed / Max Memory Speed : 2…

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  21. לפני כחודש הדלקתי את המחשב והוינדוס סירב לעלות, שום דבר לא זז, הסורק דיסק "של הדוס" הפעיל את עצמו ודיי נכנס לעטרף. אחרי פורמט כללי של כל המחיצות התקנתי את הוינדוס מחדש והכל עבד פרפקט, הפעלתי שוב את סורקי הדיסק והכל עבר בשלום. תיארתי לעצמי שהגורם לנזק היה הטמפ הגובה שההרדיסק עבד בה במשך יום-יומיים (הוא היה במגירה נשלפת, אחרי שהוא התרגל במשך שנה לעבוד במארז מאורר מאוד). בקיצור, אתמול בלילה הזזתי את העכבר להפסיק את השומר מסך, ושום דבר לא קרה... המחשב קפא. עשיתי ריסט, הוינדוס התחיל לעלות, הפס של ה LOADING (הקיווקוים מתחת ללוגו הגדול של הוינדוס) המשיך לרוץ ולרוץ ולרוץ במשך חצי שעה, שום דבר לא זז... SAFE MODE גם הוא סירב לעלות. חיש מהר העלתי מערכת הפעלה מCD וגיביתי את הקבצים, ו…

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  22. Started by asdasdasd,

מישהו נתקל בבעיות בTV OUT ??? בעיות של קוים ...ריצודים מעצבנים שעולים מעלה - מטה זה לא היה לי מקודם בכרטיס R9000 פרו אין לי מוסג מה גורם לבעיה אני כבר מיואש החלפתי כבל S-VIDEO.....החלפתי דרייברים......שום דבר לא מחובר לטלויזיה רק הכבל S-VIDEO....ניסיתי להחליף בין השיטות גם PAL-B...H...L....... NTSC...... מה אפשר עוד לעשות ? תודה. המיואש

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  23. Started by arielg,

שלום בעקבות בעיה של איטיות והיתקעות של המחשב(המחשב נתקע לכמה שניות, ככל שהוא עמוס) בדקתי את המתח של לוח האם בתוכנה של האוורסט נראה שהכל תקין): 12V = 12.2 5V = 5 3.3V = 3.4 CPU = 1.2 לעומת זאת בתוכנה שמגיעה עם לוח האם : core center - MSI מופיעה אזעקה שמתריעה על בעיה ומופיעים הערכים הבאים: 12V = 8.82 5V = 7.56 3.3V = 5.04 Vcore = 1.2 איך יכול להיות ש 2 תוכנות שאמורות לבדוק את אותו הדבר , אחת מראה שהכל בסדר ואחת מצביעה על בעיה אם באמת יש בעיה עם המתח, האם זה יכול "לתקוע" את המחשב ? האם צריך להחליף ספק כוח? לוח אם? מעבד? תודה מראש אריאל MSI core

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  24. Started by kokoman,

שלום לכולם, יש לי מחשב די ישן (פנטיום 3) שנמצא אצלי כבר איזה 5 שנים ובזמן האחרון (בלי שום סיבה נראית לעין) הוא התחיל לצפצף מדי פעם (הצפצופים לא קבועים), יש למישהו מושג מה זה יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  25. Started by david9b,

שלום לכולם קניתי לא מיזמן מחשב ודיסק קשיח חיצוני של WD 1 טרה מוזר כאשר אני מחבר אותו ליציאה הקידמית הוא לא עובד וכאשר חיברתי אותו ליציאה האחרית הוא עבד, אבל אחרי שהשארתי אותו הרבה זמו מחובר היציאה הפסיקה לעבוד ונאלם לי הכונן. בדקתי את היציאות על הלוח שהם מחוברים אליו את הESATA חיברתי אליהם את הדיסקים הפנמיים שלי ,היציאות עובדות בלי בעיה כאשר אני משנה את המקום של היציאות לחיבור הESATA הם עובדות לזמן מה ומפסיקות. האים יש פיתרון סופי לדבר הזה. אם משהו ניתקל באותה בעיה או שיש לו כיוון הוא מזמן לכתוב לי לוח אם אסוס דגם: P5QC דגם של הדיסק הקשיח: WDH1CS10000

• 2 תגובות
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים