עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by CashMAn,

יש לי כרטיס מסך ATI X1650 PRO ויש לי בעיה כשאני מפעיל ATI TOOL לא מופיעה הטמפרטורה וה CORE וה MEMORY מה זאת אומרת :\ ? :s05:

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  2. Started by tomhalo,

המחשב שלי היה מתכבה כל כמה שניות, אחרי שיחה עם הטכנאי שאמר לי לקחת פן ולנקות את המחשב זה די עזר.. עכשיו המחשב נקי לגמרי מאבק אבל המחשב עדיין מתכבה (עכשיו זה בערך כל כמה שעות) המחשב מתכבה בד"כ שאני גולש באינטרנט.. שאין שום מאמץ על המחשב ובזמן שהוא פועל אני יכול להריץ בדיקות וירוסים/כל דבר אחר שמאמץ את המחשב וזה עובר בסדר.. אלה הטמפרטורות במנוחה (המחשב מתכבה גם במנוחה אחרי חצי שעה עד 3 שעות בערך) http://img66.imageshack.us/my.php?image=13266724dw7.png מה עוד אפשר לעשות.. ?

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  3. Started by elior1300,

המחשב שלי קורס כל יומיים מתחילת השבוע מעבד I3 530 זכרון 4GB בדקתי טמפ' בדקתי זכרון הנה קישור לקבצי הDUMP http://www.f2h.co.il/8636072105728

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  4. Started by hoolachapachula,

היי, אתמול שיחקתי במחשב ופתאום צצה לי הודעה שווינדוס הסירו את הכרטיס מסך שלי כי דווח על בעיות וכתוב קוד 43. מה אני צריכה לעשות בשביל לסדר את זה? תודה רבה על העזרה (:

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  5. היי כבר שבועיים שקורה משהו מוזר באמצא משחק המסך היה מתכבה,והמחשב היה ממשיך לפעול לא הבנתי מה קרה הטמפרטורה של המעבד/דיסק קשיח היו בסדר גמור מידי פעם זה היה קורה,ניסיתי לבדוק מה קורה בידיוק,בדקתי והכל מחובר ולא ניראה לי שיש קצר. היום זה קרה מהבוקר כבר 4 פעמים ואני כבר לא מבין מה קורה פעם בחודש אני מנקה את המאווררים של המחשב והיום ניקיתי ואז כשהדלקתי את המחשב ראיתי שהמאוורר של הכרטיס מסך לא עובד(לא יכולתי לדעת אין חיישן לכרטיס מסך) אז האם זה מה שגורם לכל הבעיה,הכרטיס מתחמם ונכבה ובעקבות זה אין אות למסך? יש לי אחריות עוד שנה לכרטיס מסך כ.מסך - Sapphire X600PRO מסך- gigabyte תודה מראש לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 816 צפיות
  6. Started by hedva,

שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה שבגללה המחשב הוחזר לחנות. אמרו לי שב 15 דקות אתם תמצאו את הפתרון. הבעיה היא שלפעמים המחשף לא נכבה עד הסוף, או שלא עולה אחרי הפעלה מחדש, או שלפעמים לא עולה בהדלקה רגילה. המפרט: מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e לוח אם GIGABYTE GA-MA78G-DS3H כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 4-4-4-12 DHX צורב LG GSA-GH20N X20 DVD מארז כולל ספק Antec NSK4480B Black 380W בחנות טוענים שיש בעיית תאימות כי הרכיבו כמו שצריך, עידכנו ביוס, החליפו מעבד, זכרונות ושום דבר לא עוזר. גם החלפת לוח לא עוזרת והם מחזירים לספק שני לוחות. האם הפתרון של לעבור ללוח GA-MA78GM-S2H , שבעצם פותר את הבעיה הוא הפתרון הנכון …

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  7. Started by idan61,

שלום לכולם אני עידן וחדש בפורום קניתי לאחרונה מחשב ב 7000 ש"ח מכל טוב.. והכל בשביל משחק אחד fsx.. אני פריק של הסימולטור הזה יש לי חלונות 8 64 מקורי והמשחק מקורי. להלן הבעיות : התקנתי את המשחק פעם אחת והכל עבד בסדר גמור. לאחר מכן, התקנתי את התוסף fsx sp1 (אנגלית) ומכאן הכל השתבש בהתחלה נאמר לי שהקובץ msxml4 sp2 לא נימצא ושעלי לאשר שהוא נימצא במערכת. לאחר מכן הסרתי את ההתקנה של sp1 אולי בצורה לא הכי טובה.. עשה לי קצת בעיות להסיר את זה, וכשניסיתי להתקין את fsx אח"כ הוא לא נתן לי.. ביקש שאני אתקן את ההתקנה.. כשניסיתי לעשות זאת קיבלתי שגיאה " 1628 : Failed to Complete installtion " ניסיתי לעשות את מה שכתוב בפורום במיקרוסופט : 1.למחוק את התוכן של תיקיית temp 2.לסגור פעילות …

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  8. Started by Yotam.B,

היי, לאחרונה התחדשתי במחשב המדהים Dell Ultrabook 14z. קיבלתי את המחשב עם וינדוס 8 ולאחר תקופה שלא הייתי מרוצה ממערכת ההפעלה הזאת החלטתי להתקין וינדוס 7. הכנסתי את הדיסק, נכנסתי לבוט ומשם להתקנה של וינדוס וכשהגעתי לשלב שהוא אני צריך לבחור מיקום התקנה הוא לא הראה לי שום דיסק קשיח וביקש שאתקין את מנהל ההתקנים. לא הצלחתי להבין מה הוא רוצה. אז ראיתי בהגדרות של הבוט שאפשר להחליף מUEFI (המצב שהיה לי) ובין Legacy. אז החלפתי לLegacy וכשהעלתי את ההתקנה מחדש הפעם כן ראיתי את הכוננים הקשיחים. אחד של 32 ג'יגה (הSSD) והשני של ה500 ג'יגה (הSATA). התקנתי את המערכת ההפעלה על הSSD וראיתי שעכשיו יש לי 2 כוננים - הSSD שעליו מותקנת מערכת ההפעלה והSATA שמהווה את כונן D. אני כמעט בטוח שעשיתי מש…

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  9. Started by nimrodim,

כרטיס רשת PCI לא מזוהה ע"י XP SP2. הכרטיס הינו של BENQ. רעיונות?

• 11 תגובות
    • 816 צפיות
  10. Started by uriya,

לחברי הפורום שלום תצוגת המחשב נתקעה לי על המסך הראשוני , דהיינו אין פוסט אין יכות לעשות bios, כלום מה קרה שככה קרה דבר זה יש לציין שזו מערכת הפעלה חוקית ומותקנים עליה דרייברין חדשים בכל פעם תודה לעוזרים אוריה

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  11. אתמול אני מגלה שיש לי תיקיה בשם WindowsPExE בנתיב: חיפוש בגוגל לא מניב כלום - פה חשדתי. בפנים יש כמה קבצי DLL ושני קבצי EXE: היה לי רושם ששני הקבצים האלה הם וירוס כי א' מקרומדיה, כבר לא משתמשים בשם הזה שנים, הם אדובי. shell.exe בא להתחזות בתור תהליך של וינדוז, כלומר הממשק. עכשיו מה בדיוק קרה ואיך הגעתי לתיקיה הזאת בכלל? אתמול ממש במפתיע אני פתאום שם לב שיש איטיות לא נורמטיבית בוינדוז, הדפדפן זז כזה לאט והכל מגיב בצורה איטית להחריד. ישר זו אינדיקציה שמשהו דפוק. אני מסתכל ב TASKMGR אני רואה שהקובץ הראשון דוחף את המעבד 70-80% מאמץ. אני סוגר את התהליך אבל הוא כל שניה חוזר. בדיעבד הסתבר ש SHELL.EXE המשיך להקפיץ את התהליך הזה, אז העברתי את כל התיקיה הסוררת הזאת מחוץ ל ROAMING…

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  12. Started by ARIK1984,

שלום לכולם רציתי לדעת איך מפרמטים מחשב בעזרת DOK יש לי לפטופ קטן שאין לו כונן DVD אשמח לתשובה

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  13. Started by iCe_bLaSt,

יש לי שאלה משום מה אם אני גולש באינטרנט וגם משחק ( או משחק במשחקי מולטי) למחשב שלי יש נטייה להתקע ... אני יודע שזה בעיה ספציפית של המתאם ISDN שלי אם הכרטיס מסך VisionTecmx440 בכל מקרה מה שבטוח זה לא חום (יש לי ליבה מאוד קרה ועשיתי קצת מודינג לכרטיס מסך ויש עליו עכשיו שני מאווררים ) וזה גם לא ספק (יש לי 400 וואט והביעיה התחילה עוד לפני ששמתי את כל המאווררים ) וזה משהוא ספציפי של המתאם הזה עם הכרטיס מסך כי אם מתאמים אחרים אין בעיות אה והמפרט שלי P41700 400FSB 256 SDram (אין לי כסף ל.IS7 ולDDR ) לוח אם קקה למדי ... אני לא בטוח שלחברה שלו יש שם אם כי נדמה לי שיש לו משהוא ... אולי איזה מספר כרטיס מסך Visointec mx440 מדי פעם עובר קצת OC ...(בעצם הרבה ... לא סתם…

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  14. Started by ZaKeN17,

ערב טוב, קניתי מחשב חדש להלן המפרט: מעבד- Q6600 לוח אם - gigabyte p35 ds3l זיכרון- ocz ddr2 1000mhz 4GB כרטיס מסך- Club3D Geforce 9800GTX 512MB ספק כוח- HEC 600W הצגת הבעיה: כאשר אני משחק במחשב (assasians creed) אחרי כשעה בערך עולה לי המסך הכחול של הוינדוס שאומר שהפסיק את פעולת הוינדוס ע"מ למנוע נזק לחומרה... איפה יכולה להיות הבעיה?

• 9 תגובות
    • 815 צפיות
  15. Started by asdefuser,

המחשב שלי בן שנה וחצי I5 -sandy bridge 8giga ram Radeon 7850 בחצי שנה האחרונות המחשב היה עושה ריסטארטים מעצמו.. לפעמים היו עוברים 3 ימים שלמים בלי ריסטארט אחד חייב לציין במשחקים הוא לא היה עושה ריסטארטים.. הייתי מסיים לשחק היו עוברים 5 -עשר דקות ובום ריסטארט לפעמים לא. והיום פתאום קבלתי מסך כחול קרוב ל 3 פעמים.. במסך הכחול הרביעי המחשב בכלל לא עלה חזרה.. המסך לא נדלק הוא לא קיבל סימן מהלוח אם להדליק תכרטיס מסך (התיאוריה שלי לפחות).. פשוט הספק כח פעל והמאוורים אבל המסך לא נדלק הוא היה ב No signal.. עברה שעה וחצי והפעלתי תמחשב שוב והינה אני כותב לכם תבעיה שלי.. תודה לעוזרים מראש.

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  16. Started by yosda-boy,

שלום רב, המסך שלי (לא משנה סוג כי החלפתי מסכים) לא נדלק לאחר שאני פותח את המחשב או נפתח לכמה שניות ונסגר, הודעת הסגירה היא "Power Saving Mode". חשוב לציין שהבעיה החלה אתמול, שיחקתי במשחק Cod Mw3 ופתאום היה כתוב על המסך "power saving mode" והמסך נסגר (למרות שהמחשב ממשיך לעבוד). עוד נקודה לציון, כאשר אני פותח את המחשב המסך משמיע צליל מוזר, גם אם הוא נפתח לכמה שניות הוא משמיע את הצליל ונסגר. דברים שכבר ניסיתי: *להחליף מסך *להוציא סוללת ביוס *לנקות את כל איזור המחשב + לנקות ביסודיות את הכרטיס מסך וכלמאוורר. *להחליף כבלים של חיבור המסך גם לחשמל וגם למחשב. תודה

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  17. מדובר במחשב נייד Compaq בן 4 שנים במפרט הבא: מעבד: Celeron 700Mhz זיכרון: 128MB 100Mhz כרטיס מסך: Trident CyberBlade 8MB דיסק קשיח: IBM 15GB 4200rpm 1MB Cache כונן אופטי: DVDx8 (תוצרת Toshiba) כרטיס רשת: Intel Mobile Pro 100 מערכת הפעלה: Windows 2000 עם Service Pack 4 (המחשב בא במקור עם Windows 2000) המחשב בזמן האחרון איטי להחריד, למשל: לוקח כ-7 דקות מהדלקה עד שאפשר לעבוד. לוקח כ-4 דקוץ לכבות את המחשב. אפילו להדליק את המחשב מ-Hibernate לוקח כ-3 דקות (לעומת זאת, לכבות את המחשב עם Hibernate לוקח כ-15 שניות). כל פעולה אפילו פשוטה ביותר יוצרת פעילות דיסק קשיח מסיבית ואיטיות מוגזמת. למשל קובץ PDF פשוט שמחשב שולחני יותר ישן (פנטיום 3 450Mhz) פותח ב-3-4 שניות - לוקח לו לפתוח בין…

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  18. אהלן, אני מרגיש שאני כבר מציק לכם אבל בעיה גוררת בעיה.... תוך כדי שניסיתי לתקן את הבעיה הקודמת בכ.מסך.... הפעלתי את המחשב כאשר חיבור חשמל מחובר לאחד ההארדיסקים בלי SATA (פשוט לא שמתי לב) ומאז ההארדיסק לא עולה... ניסיתי לחזק חיבורים לשנות חיבורים אבל ללא הצלחה. עכשיו יש לי עליו מידע שהוא לא קריטי, אבל לא הייתי רוצה בשום אופן לאבד אותו. האם יש דרך להוציא ממנו בצורה ביתית? ואם לא, מה הנזק שחברה תיקח עליו? אני מדבר משו כמו 120-130 גיגה....

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  19. Started by rm23,

שלום, יש לי מחשב יחסית חדש שהיה באחסון במשך כחצי שנה (לפני האיחסון היה בשימוש ופעל בצורה תקינה). כשהחלטתי להשתמש בו שוב וחיברתי אותו גיליתי כי המחשב נדלק אולם המסך לא נכנס לפעולה- לא נדלק ונשאר בסטנד ביי. ניסיתי לחבר כרטיס מסך אחר ותקין (נבדק במחשב אחר ועבד) למחשב הזה וגם הפעם המחשב נדלק אבל המסך לא נכנס לפעולה. רציתי לדעת מה יכולה להיות הסיבה לבעיה, האם זה הלוח אם?! או שמא משהו אחר... האם יש טעם לתקן?! . תודה רבה,

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  20. Started by NIR-T,

היי יש לי מחשב פנטיום 3 שפרמטתי אותו והתקנתי ווינדאוס אקס. פי. והוא עושה לי רסטרטים פתאומיים. תחילה חשבתי שזה כי הוא מתחמם, אז החלפתי מאורר וגוף קירור אך זה ממשיך, מה יכולה להיות הסיבה לכך??? -תודה מראש

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  21. Started by amiaz10,

שלום לכולם יש לי תקלה מעצבנת.. כשאני מדליק את המחשב לא תמיד הוא עולה טוב זה מחשב נייד עם WIN7 64 סביות לפעמים הוא נדלק עד הקטע של טעינת הווינדוס ואז מראה לי שהמחשב דלוק אבל המסך נכבה לפעמים המסך פשוט נתקע העכבר לא זז המקלדת לא עובדת אבל מה שכן עובד זה ה-FN כשאני לוחץ על אחד מהם (דרך המקלדת) הנורה נדלקת אבל שום דבר לא קורה למסך עצמו. ולפעמים אחרי שהוא נדלק איזה 5 דקות אחרי זה הוא קורס מסך כחול driver_power_state_failure בגלל שאני לא יכול לצלם תמונה אני מביא לכם פה את כל הקבצים הדרושים+מספר התקלה (0X0000009F (0X0000000000000003,0FFFFFA8006201A10,0XFFFFF80000BA2748,0XFFFFFA8008C D4E10 כמה דקות אני יערוך יעלה לפה הורדה ל- DUMP לינק- http://www.f2…

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  22. חבר שלי חיבר למחשב שלו נגן mp3 (פשוט של Sandisk) אתמול, ומאז כל הרכיבים שמחוברים ב- USB הפסיקו לעבוד (כל הכניסות של ה- USB לא עובדות יותר). ניסיתי להתקין לו את הדריירבים מחדש אבל זה לא עוזר, כל פעם ה- Windows מודיע שיש איזה Unknown Device שמפריע לו (למרות שאני מחקתי את כל ה-USB מה- Device Manager והתקנתי מחדש) מצורפת תמונה - תודה! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  23. שלום =] במסגרת העבודה שלי אני צריך להציג את סיכום השנה שחלפה. יש לי שלושה מחשבים ודי.וי.די שאני רוצה לחבר אותם בו זמנית לשני מסכי LCD גדולים ומקרן. ככה שאוכל להציג את הדברים במקביל ולהחליף בין התצוגות כרצוני... אלו אפשרויות יש לי (מבחינת חיבורים כמובן)? תודה!

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  24. Started by of1978,

אז ככה הכל התחיל יום אחד אחרי שהפעלתי את המחשב והוא פתאום הגיע למסך של אופציה לעשות REPAIR או להפעיל אותו רגילאם אני לוחץ להפעיל אותו רגיל הוא קורס עם מסך כחול הבא: 0x0000007B (0x80786B58, 0xC0000034, 0x00000000, 0x00000000) . אם אני לוחץ על לעשות REPAIR הוא מגיע למסך שאני צריך לבחור שפות מקלדת אבל לא העכבר ולא המקלדת מגיבים לכן אני לא יכול להמשיך הלאה.המוזר הוא אם אני מנסה להתקין חלונות מחדש קורה אותו דבר כשהוא מגיע לחלון שצריך לבחור שפות ואז העכבר + מקלדת לא מגיבים... ומה שהכי מוזר הוא ש את XP אי יכול להתקין בלי בעיה... ואין בעיה עם הדיסק של ה WIN7 כי ניסיתי להתקין כמה גירסאות של WIN 7 ובכולם אותה בעיה. מה שעשיתי עד עכשיו: אחרי ההתקנה של ה XP ניסיתי לשדרג את חלונות ל 7…

25. כפי שאתם רואים את המפרט יש לי שתי הארדיסקים אחד ATA ואחד SATA ה-ATA מתחיל לזייף קצת יש בו חלקים כשניגשים עליהם המחשב ניתקע עד לריסטארט!!! מה זה אומר שהוא הולך לשפוך מנוע כי אם כן אז אני צריך את הדברים שיש בו הם חשובים לי מאוד הוא המחסן שלי!!! יש שם דברים שאני יאבד אותם אני לא יסלח לעצמי!!! אז מה אפשר לעשות ומה רצוי לעשות?

• 11 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים