תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
אני נדרש על מנת להתקין משחק אחד להתקין דיירקט X9 וברגע שאני לוקח על התתקנה זה עוצר לי ההתקנה ואומר שיש ארור פנימי וצריך לעיין בשני קבצים dxerror. משהו ועוד קובץ. אני יכול להביא בפירוט את הכתוב בקבצים אם זה יעזור. תודה רבה לכולם על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
המחשב נכבה לאחר כל 10 דקות באופן עצמאי ובבת אחת ללא שאני אעשה דבר מיוחד וללא שהמחשב יעשה תהליך כיבוי עם זאת גם כשהמחשב כבוי נורת ה Num Lock במקלדת ממשיכה לדלוק. מישהו יודע מה הבעיה והאם אוכל לפתור אותה לבד או לתת לחברה ממנה קניתי את המחשב ולהשתמש באחריות שלי. סדרתי את הבעיה! הבעיה הייתה באבק שהצטבר בפנים המעבד ניקיתי עם קומפרסור, עכשיו הוא גם עובד בלי רעשים שהיו מקודם
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם אז כככה כאשר אני משחק במשחק far cry לאחר כמה זמן המשחק נטקע והוא יוצא לוינדוס ומקבל את ההודעה הבאה עכשיו אני אחרי oc הoc עבר מצוין בכול המבחנים של prime וגם עשיתי כמה בדיקות אם 3dmark03 והכול סבבבה בלי בעיות יציבות הכול טס ליי ורק במשחק הוא עכשיו עוד משהו קטן שאולי גם כן קשור, אני עכשיו על דריור 4.3 של ati וכאשר שאני מנסה להתקין למשל את הדריור האחרון שלati הוא מתקין אבל רושם לי באופציה בדריור שזה עדין 4.3 ויורדות לי כמה אופציות מהדריור החדש אבל כמה מהם נשארות ולא משנה כמה פעמים שהורדתי והסרתי את הדריור זה לא עזר אז אולי זה קשור למישהו יש תשובה
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום כאשר עולה מע' ההפעלה אני מקבל רצידות מוזרה בצבעי המסך ותמונה מוזרה של צבעים מהבהבים, וסוג של צבעים ממש מוזרים. כאשר אני מוציא את הכבל של המסך מן המחשב, התמונה מסתדרת ושאני מאתחל את המחשב דבר זה חוזר על עצמו. שיחקתי עם ההגדרות של התצוגה של NVIDIA והתמונה הסתדרה אחר שוב פעם שאני מאתחל את המחשב זה חוזר על עצמו.
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
הדגם שלו זה VT6103 חיפשתי ולא מצאתי זה לWIN2000 תודה לכל העונים ;D
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
כל מיני צבעים ושורות ורודות על המסך, אני כבר מתייאש. עדיין כמובן הכל עובד לאט מבחינת גלילה/גרירה של חלונות, זה חומרתי או מה? פורמט יפתור את העניין? כי כבר מחקתי והתקנתי את הדרייורים מחדש מליון פעם מישהו יכול לתת לי פירוט בבקשה על איך למחוק את הדריוורים ולהתקין מחדש כולל לינק לגרסא טובה לדריוור של 8600 gt?
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אה!!!!! מה זה!!! מישהו יכול לעזור לי?!?! :s05:
-
- 9 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה דקות עבדתי עם תוכנת פרטישן מג'יק ושיניתי את מבנה המחיצות במחשב שלי. לרוע המזל, הייתה הפסקת חשמל באמצע תהליך שינוי גודל המחיצות. לאחר מכן, כשחזר החשמל אתחלתי את המחשב, וכל המחיצה של הווינדוס (המחיצה הראשונה בדיסק הראשון) לגמרי לא מזוהת. כמובן שהוינדוס לא עולה (אני במחשב אחר כרגע). נכנסתי לתוכנת פרטישן מג'יק שוב (עם דיסקט איתחול של התוכנה) והיא לא מצליחה לתקן את המחיצה שנדפקה, למעשה היא כלל לא מסוגלת לזהות אותה. בלית ברירה יצרתי על המחיצה הפגומה מחיצת NTFS חדשה (בלי לפרמט, רק יצרתי מחיצה), כדי שלפחות יהיה זיהוי כלשהו. המחיצה החדשה זהה לחלוטין לזו שנדפקה בגודל וכו'. הבעיה שכרגע מבחינתו אין מידע במחיצה הזו בכלל, הוא רואה אותה כריקה. אולם, מן הסתם המידע חייב עו…
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום צריך עזרה בלמצוא את מקור התקלה. לפי דעתי ספק אבל תגידו אם אתם חושבים אחרת. השארתי את המחשב דלוק ופתאום הוא הפסיק להגיב - אין תצוגת מסך, אי אפשר להגיע אליו ברשת וחיבורי הusb הפסיקו להגיב. המאווררים הסתובבו והאור דולק. אתחלתי ושוב לא ראו שום דבר במסך ואין תגובה. לאחר כ20 דקות ניסיתי להדליק שוב ועכשיו המחשב הגיב, הגיע להתחלת עלייה של המערכת הפעלה ואז התקלה חזרה. בניסיון חוזר שוב זה לא עלה מהתחלה. הזמן עד התקלה תלוי בכמה זמן התתי למחשב לנוח. ניסיתי לנתק רכיבים ולהפעיל ללא הועיל (כונן, חיבורים וכו) אשמח לעזרה תודה
-
- 9 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היי, לאחרונה התחדשתי במחשב המדהים Dell Ultrabook 14z. קיבלתי את המחשב עם וינדוס 8 ולאחר תקופה שלא הייתי מרוצה ממערכת ההפעלה הזאת החלטתי להתקין וינדוס 7. הכנסתי את הדיסק, נכנסתי לבוט ומשם להתקנה של וינדוס וכשהגעתי לשלב שהוא אני צריך לבחור מיקום התקנה הוא לא הראה לי שום דיסק קשיח וביקש שאתקין את מנהל ההתקנים. לא הצלחתי להבין מה הוא רוצה. אז ראיתי בהגדרות של הבוט שאפשר להחליף מUEFI (המצב שהיה לי) ובין Legacy. אז החלפתי לLegacy וכשהעלתי את ההתקנה מחדש הפעם כן ראיתי את הכוננים הקשיחים. אחד של 32 ג'יגה (הSSD) והשני של ה500 ג'יגה (הSATA). התקנתי את המערכת ההפעלה על הSSD וראיתי שעכשיו יש לי 2 כוננים - הSSD שעליו מותקנת מערכת ההפעלה והSATA שמהווה את כונן D. אני כמעט בטוח שעשיתי מש…
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אחרי הניתוח הוא רושם לי שזה כנראה מ HARDWARE ,ראיתי גם קובץ אחר שרשום ntkrnlpa.exe . מה הסיבות לראשון ומה הסיבות לשני ?הבנתי שהשני זה ככל הנראה בעיה בכרטיס מסך ,או קובץ(דרייבר לא מתאים בVISTA). ומה זה ה HARDWARE ?יכול להיות שזה נובאה מהכרטיס סמך או משהו ?
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני לא יודע מתי בדיוק זה התחיל, נראה לי שלפני שבוע: כשאני מנסה להדליק חלק מהתוכנות או המשחקים, נפתח חלון דוס שכתוב בו program to big to fit in memory אני לא חושב שזה קשור לתוכנה או משחק ספציפי, בגלל שחלק מהמשחקים הכבדים שיש לי עובדים, וזה קורה בין היתר ל hwzone panel ולתוכנת GetRight כשאני מנסה להוריד משהו בעזרתה. ניסית להסיר את התוכנה, וזה גם פת את חלון הדוס. זה קרה גם בקזה, התקנתי אותה מחדש, והיא עבדה כמה ימים ואח"כ שוב התחילו חלונות דוס. ??? תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
זוכרים שסיפרתי לכם על הצורב שהכלב נתקע בו שהיה פתוח ואז הצורב לא נפתח ונסגר עם הכפתור אז היום פתחתי אותו עכשיו היה שם איזה גלגל שיניים תקוע נראה לי שיחקתי איתו קצת לא יודע אפילו מה עשיתי הקיצר הסתדר המגש נפתח ונסגר למרות שלא יודע מאיפה נשברה חתכת פלסטיק קטנה שחורה וגם שהמגש נפתח לקראת הסוף הוא טיפה רועד עכשיו עבדתי שהמחשב היה פתוח וכל הזמן חיברתי ונתיקתי את הצורב לכבל של החשמל של הספק עכשיו אני בא לחבר באחת הפעמים פתאום היה אור כחול והמחשב נכבה מהר כיביתי תמפסק אחרי זה הדלקתי וברוך ה' ישבתח שמו המחשב עובד אז נראה לכם שלא קרא כלום? יש מצב חס וחלילה חס ושלום נשרף משהוא? עכשיו הבעיה זה שהצורב לא קורא דיסקים אני מכניס דיסק ואני מנסה היכנס אליו והוא כותב אנא הכנ דיסק לכונן וחי…
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שעה אחר ההדלקה המחשב נתקע מסך כחול ,מאתחל את עצמו לא מזהה את דיסק ההתקנה ומבקש דיסק איתחול. מכבה את המחשב כולל המתג הראשי בגבו מחכה כמה שניות מדליק את המחשב הוא עולה בצורה תקינה למשך שעה בדיוק ושוב התקלה וחוזר חלילה. ההודעה שאני מקבל לגבי הבעיה problem-blue screen- os version-6.1.7601.2.1.0.256.1 local id-1037 bccode-f4 bcp1-00000003 bc2-0887DCD28 BCP3-887DCE94 BCP4-83C5E3B0 OS VERSION-6-1-7601 SERVICE PACK-1_0 PRODUCT-256_1 עזרה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אתמול אני מגלה שיש לי תיקיה בשם WindowsPExE בנתיב: חיפוש בגוגל לא מניב כלום - פה חשדתי. בפנים יש כמה קבצי DLL ושני קבצי EXE: היה לי רושם ששני הקבצים האלה הם וירוס כי א' מקרומדיה, כבר לא משתמשים בשם הזה שנים, הם אדובי. shell.exe בא להתחזות בתור תהליך של וינדוז, כלומר הממשק. עכשיו מה בדיוק קרה ואיך הגעתי לתיקיה הזאת בכלל? אתמול ממש במפתיע אני פתאום שם לב שיש איטיות לא נורמטיבית בוינדוז, הדפדפן זז כזה לאט והכל מגיב בצורה איטית להחריד. ישר זו אינדיקציה שמשהו דפוק. אני מסתכל ב TASKMGR אני רואה שהקובץ הראשון דוחף את המעבד 70-80% מאמץ. אני סוגר את התהליך אבל הוא כל שניה חוזר. בדיעבד הסתבר ש SHELL.EXE המשיך להקפיץ את התהליך הזה, אז העברתי את כל התיקיה הסוררת הזאת מחוץ ל ROAMING…
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אז ככה הLPT שבלוח אצלי משום מה לא פועל גם המדפסת שלי פועלת אצל חבר אבל אצלי לא אז טכנאי אחד אמר לי לקנות כרטיס מסויים שיוכל לשים לי LPT הוא הביא לי כרטיס שמתחבר לחיבורים הישנים בלוח בצבע שחור חום שקצת יותר ארוך מPCI אז ניסיתי להתקין אותו וכל מיני שטויות ולא הצלחתי אז נתתי לו שיתקין לי אותו וכל ההגדרות וכו' אז הוא אמר לי שהוא שינה דברים בביוס וגם ג'מפר שעל הכרטיס הזה ואז המדפסת שלי פעלה אבל אני פירמטתי ואז הכרטיס לא פעל ואני רוצה להתקין אותו בכדי שיהיה לי LPT וגם בשביל שאני יוכל להרכיב את הLCD אז הכרטיס עצמו יש לו חיבור של מדפסת ושל איפה שמחברים ג'ויסטיק ישנים זה כל מה שאני יודע או של העכברים הישנים יש בזה כניסה ל9 פינים אז אני מבקש ממכם שתעזרו לי בבקשה איכשהו שאני יצלי…
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
אתמול שניתקתי את האוזניות בשביל לחבר את הרמקולים לא היה שמע ברמקולים אין קול ולא כלום.. החזרתי שוב את האוזניות ועדיין לא היה שמע מחקתי ועדכנתי דרייבר לכרטיס קול ושום דבר.. הוא מראה לי שלא מחובר בכלל רמקול/אוזניות יש למישהו מושג מה זה? יש מצב שברגע הלך לי החיבור? (ניסתי גם לחבר בחיבורים אחרים) יש לציין שזה קרה לי כבר פעם ושהפעלתי מחדש את המחשב הכל חזר לקדמותו אבל עכשיו כלום.. http://up401.siz.co.il/up3/21muwm1ynunm.jpg
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איך מפרמטים מחשב בעזרת DOK יש לי לפטופ קטן שאין לו כונן DVD אשמח לתשובה
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אנשים טובים שלום, מחשב שעבד טוב כמה חודשים, הפסיק מהיום לפעול: עולה מסך של ASUS (לוח האם שלי) אבל אי אפשר להכנס לBIOS ולא להתקדם לשום דבר אחר. מפרט שאני זוכר: לוח אם - P8P67 ASUS מעבד I5 משהו כרטיס מסך AMD RADEON נראה לי 6400 מה שמספיק לקרות ב10 שניות אחרי הדלקה: מופיעה הודעה NO DEVICE FOUND! ואז המסך של ASUS עם PRESS DEL TO ENTER BIOS (לחצתי DEL..) ניסיתי להחליף למקלדת חוטית וזה לא עזר. למישהו יש רעיונות איך מגיעים למערכת ההפעלה שמותקנת או לפחות איך להתקין חדשה? תודה רבה, אבי.
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב ישן (סלרון 333MHZ) והכל עבד פירקתי את הדיסק הקשיח והחזרתי אותו שוב ואז המחשב השתגע: הוא אמנם נדלק, אך אחרי 2 שניות, עוד לפני שהכיתובים של הביוס עולים (כתב לבן על משך שחור) מייד הכל נתקע, נורת המסך חוזרת למצב סטאנדביי. הבעייה לא בדיסק הקשיח ולא בספק כח ולא מסך. איך אני בודק היכן הבעייה? איך אני מבודד למשל את המעבד, את הלוח ואז בודק מי מהם לא טוב? (אין לי לוח חלופי או מעבד חלופי)
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
הבעיה שלי החלה לפני מעט זמן כשניסיתי להדליק את המחשב (מפרט בצד) המחשב קיבל חשמל (כל המאווררים הסתובבו, לדים דלקו וכו') ו6 לדים על הלוח אם דלקו (2 ירוקים 2כתומים ו2 אדומים.. לידם כתוב שאלה הphase leds) אבל משם לא קרה כלום, לא bios ולא סטארטאפ, אחרי כמה פעמים שכיביתי והדלקתי והתעסקתי עם החיבורים (הארדיסק זכרונות ספק וכרטיס מסך)נדלק ועלה, חשוב לציין שאחרי שהמחשב היה במצב sleep זה לא קרה. זה חזר על עצמו כמה פעמים עד לפני מספר ימים כשפשוט לא הצלחתי להפעיל את המחשב בסופו של דבר וכבר כמה ימים אני מנסה בשיטה החסרת תועלת שיארתי קודם אך ללא הצלחה. אשמח לעזרה בנושא.
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מדי פעם (בערך כל יומיים) מפסיק פתאום הקישור לרשת - למרות שהחייגן עדיין פועל - וכל ניסיון שלי להחזיר אותו לחיים לא מצליח. ברגע שאני מנסה לסגור את החייגן - שום דבר לא קורה וזה תוקע את WIN. לא משנה מה אני מנסה לעשות אח"כ - שום דבר לא עוזר - ואפילו RESTART אני לא מצליח לעשות ואני מקבל מסך של WIN שאומר שWIN נסגר - אבל זה נתקע ושום דבר לא קורה. כמו שאמרתי - אני לא מצליח לקשר את ההפסקה הזאת בקישור לשום דבר - זה פשוט קורה. אני משתמש ב - WIN XP PRO SP1 ומקושר לרשת ב - ADSL 750 של בזק בינלאומי. יש רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
הפסיק לעבוד לי פתאום המאורר של הכרטיס מסך! לא יודע למה! פתאום בלי שום סיבה! ניסיתי לנקות ולבדוק במקרה אם משהו נתקע והכל טוב... ניסיתי לבדוק שהכל מחובר טוב והכל אכן מחובר טוב! ואז סתם ככה דחפתי קצת את המאורר והוא עבד ל-2 שניות ואז שוב הפסיק לעבוד... ואני יכול לעשות את זה כל הזמן וכל הזמן זה יפסיק לעבוד אחרי 2 שניות.. צריך עזרה! בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-