תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
הורדתי את ה 1.32. ה ISO... עכשיו איך אני משתמש בזה? זה לא מאפשר לי לצרוב את זה
-
- 11 תגובות
- 787 צפיות
-
-
המפרט : E6600 ASUS P5W DH 2 סטיקים של 1 GB 6400C4 PRO של CROASIAR X1900XT Segate 320gb 7200.10 creative X-FI ועדיין משחקים לא רצים על FPSים גבוההים... למשל CALL OF JUAREZ רץ לי על חרא של FPS ... בין 40-60 ולפעמיים יורד ל- 19... למה אני לא מבין למה זה קורה לי למה למה למה למה למה למה
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
הורדתי משחק לסוני 2 ואני צורב את ה iso שלו בנרו דרך disc image or saved project וזה לא עובד לי בסוני מישהו יודע מה הבעיה????
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מה זה החיבור הזה ולמה הוא משמש -FireWire??
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
המפרט הוא כזה: С2D 6300 965p-DS3 G.Skill 2X1024 800MHZ 5-5-5-15 NQ 1900XT 512 של saphire ליברטי 400W וWD2500KS עכשיו הבעיה היא ככה כששני הסטיקים של הזיכרון מחוברים ללוח - בכל פעם שאני במצב load המחשב מקבל blue screens, כמעט כל פעם בגלל סיבה אחרת. עידכנתי את הדרייברים של הצ'יפסט, כרטיס מסך, כרטיס קול, והכרטיס רשת לגירסאות הכי חדשות וזה לא עזר. חיפשתי והורדתי hotfixes לווינדוס מהאתר של מייקרוסופט וזה עדיין לא עזר לא יצא לי עוד לנסות MEMTEST, אבל כשאני עושה BENCHMARK לזכרונות דרך prime95, הוא נתקע כשאני עובד עם 1024 זיכרון (כלומר לא בdual channel - רק עם סטיק אחד) הכל עובד בסדר, משחקים לא נתקעים ואני לא מקבל שום blue screens, וגם הbenchmark בprime95 רץ בסדר גמור נ…
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום. במשך החודשיים האחרונים, המחשב שלי עושה בעיות. הבעיה היא שמתי שבא לו, הוא מאתחל את עצמו, בלי שום רמז. לאחר כמה זמן שהוא עשה את זה אחד ההארדיסקים הישן שלי התחיל לעשות רעשים והבנתי שהוא התקלקל. חשבתי שזה גרם למחשב ליפול, ולמרות שהוצאתי אותו המחשב המשיך לאתחל את עצמו. היום החלטתי לפרמט, ולמרות הפירמוט הוא עדיין מאתחל את עצמו. המעבד בטמפ' נורמליות וכך גם שאר החלקים חומרה חדשה שהוספתי: מודם, כ.רשת, כרטיס טלוויזיה, זיכרונות, הארד דיסק (לא כולם במכה אחת, אלא למשך תקופה מסויימת). מה לדעתכם הבעיה? נ.ב. הכרטיס מסך בשנה האחרונה עושה לי בעיה שכשמשחקים עם החוטים מאחורי המחשב ומזיזים משו (כנראה ת'כבל של הכ.מסך) הוא תוקע את המחשב, אז אולי זה קשור.
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לחבר בין לפטופ למסך "LCD 32 באמצעות כבל HDMI, אבל משום מה המסך של המחשב נקטע כאשר הוא מופיע בטלוויזיה- הקצוות חתוכים (קצת מסרגל המשימות, קצת מימין, משמאל ומלמעלה...). ניסיתי לשחק עם הרזולוציות במחשב עצמו, להשתמש בשני צגים, בצג אחד בלבד, בצג מתמשך וזה עדיין לא מתאים אחד לאחד על מסך הטלוויזיה. מה ניתן לעשות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי, דרושה עזרה קטנה או יותר נכון הבהרה יש מולי את הלוח הנ"ל, החליט לא לעשות BOOT פתאום. חיבור SPK לא הועיל אין שום צפצופי בקרה גם כאשר הזכרונות מנותקים. על הלוח קיימות 4 נורות ששמן הוא Phase Led וכולן דלוקות. ממידע ברשת הבנתי שהנורות אמורות להצביע על כמות מעגלי הזרם של המעבד הפעילים בזמן נתון, מה שאומר בעקיפין כמה עומס יש על המעבד. יש מישהו שיכול לאשר\לשלול את המידע הזה? אם זה נכון, כולן צריכות לדלוק אפילו שהמחשב לא עושה בוט ולא מופעיל על המעבד שום עומס? בחוברת הלוח לא מצאתי איזכור לתקלות שנורות אלו אמורות להראות. ההימור שלי הוא שהלוח מת, יש למישהו רעיונות להחייאה או שיש גזר דין? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום, במהלך, קידוד למשל בתוכנת VIRTUALDUB בזמן הקידוד ישנה קוגוריה בשם FPS, האם מישהו יכול להגיד לי ממה היא מושפעת? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
שלום רב הבאתי לחבר מחשב ישן P3 עם XP אך מאז שהוא כיבה אותו מהכפתור במחשב עצמו המחשב לא מגיב אני לא מצליח לכבות אותו עם הכפתור אלא רק עם אני מכבה את הספק כוח ואיך שאני מדליק את הספק כוח המחשב נדלק לבד אבל המסך לא נדלק ושום דבר לא קורה איפסתי ביוס,הוצאתי את הראם,ניתקתי את הכוננים אך שום דבר לא עוזר מישהו יכול לעזור? בברכה RA96
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם, כאשר אני מדליק את המחשב , אחרי המסך של ABIT הוא מראה לי עמוד שבו כתוב את סוג המעבד שלי,תדרים,זכרונות וכו. האפשריות שלי הם ללחוץ F1 בשביל להתעלם,או DEL בשביל SETUP. העמוד הזה נפתח c מכיןן שהוא אומר בשורה התחתונה ש : Cpu is unworkable or has been changed,please recheck CPU SoftMenu. לאחר המקרה הזה,אני לוחץ על F1 והמחשב עולה,הבעייה היא שאני מרגיש ירידה חזקה מאוד בביצועים. לדוגמא אם אני משחק TF2 ויש לי 100 FPS ומעלה בכל מקום,פתאום יורד לי ל40 או 30. המפרט : 8800 gt 2GB ram 800MHZ cl4 q6600 .abit motherboard עוד בעייה היא כאשר אני משחק משחק כלשהו , לאחר כמה זמן המסך והסאונד קופאים(הקול האחרון חוזר על עצמו). אם אני לא עושה מיזעור כמה שיותר מהר המחשב נתקע,ורק RESTART…
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעצם הכותרת מדסרת בעד עצמה. עשיתי חיפוש די ארוך ברשת, ולא הגעתי למקום בו מסבירים איך אני יכול לעשות booting מדיסק און קי בנוגע ללוח אם הנ"ל. יכול להיות שהביוס לא תומך? כלומר הלוח ישן מידי? אני נורא צריך לעבוד עם הלוח הזה ואני פשוט לא יודע איך להעלות את המערכת הפעלה מהדיסק און קי (שמתי שם dsl - damn small linux) תודה גדולה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום. המפרט שלי הוא: לוח אם: MSI intel 945GM3-F מעבד: E2140 conroe דיסק קשיח: WD 250GB SATA 2 צורב DVD כרטיס מסך MSI R4830 OC 512MB ספק HEC 500 W כשאני מודד את המהירות שלו (מעמיס את המחשב ל100%) הוא לא מגיע למהירות האמורה 1.6GHZ = 8X200 אלא אך ורק ל 8X133 = 1066GHZ. מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 12 תגובות
- 787 צפיות
-
-
ניסיתי לתקן מחשב נייד ישן ש-XP הפסיק לעלות בו. רציתי לאתחל אותו עם דיסק של לינוקס וזה עבד (אחרי החלפת הכונן האופטי שהיה מקולקל). שמרתי את המידע שרציתי והתקנתי התקנה נקייה של XP SP3. כשההתקנה הסתיימה המחשב עשה ריסט וכשהוא ניסה לעלות, הוא שוב נתקע בדיוק באותו המקום (כשהלוגו של XP עם פס הטעינה עושה "פייד אין") חשבתי שאולי זו בעיה של חום או משהו ופירקתי אותו. בפירוק ראיתי את זה: Shot with K800i at 2009-04-26 האם זה קבל שנזל? מישהו בפורום יכול לתקן לי את זה (אני לא רוצה לנסות להלחים בעצמי) ובשורה התחתונה: האם יתכן שזה מה שגורם ל-XP לא לעלות?
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
היי. יש לי זיכרון 4GB במהירות 800MHZ CL4-4-4-12, ובCPU-Z בכרטיסיה Memory זה רושם 4096MB שזה בסדר, ומהירות 402MHZ. אמור להיות רשום 800MHZ לא?? מה הבעיה? אולי משהו בביוס שצריך לשנות? תודה רבה. עוד בעיה: המחשב חדש. קיבלתי אותו לפני כמה ימים אז קיצר מהפעם הראשונה שהדלקתי אותו עם הכפתור של המארז כולל הפעם הראשונה אז הוא כזה נדלק, אני שמעתי את הרעש של המאווררים נדלקים והכל וגם ראיתי את האורות של הלד, ואז לפני שהמסך הספיק להידלק פתאום ניהיה דממה. המחשב נכבה אוטומטית בלי שכיביתי ואז שוב הוא נדלק אוטומטית שמעתי את הרעש, ואז שוב נכבה לשניה וחזר ככה כמה פעמים, ואז אחרי כמה פעמים הוא נדלק ומתייצב. וזה מעצבן כי זה מבזבז לי זמן זה לא אמור להיות ככה זה אמור ישר להידלק על הפעם הראשונה…
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום , אתמול המחשב שלי עבד די בסדר רק שהתחיל לעלות ממנו ריח של משהו שרוף אח"כ הפעלתי אותו מחדש והוא פשוט קרס , כלומר הוא עלה כמו שצריך אבל אחרי עשר דקות בערך הוא פשוט קרס . אין באפשרותי להדליק אותו . זה נגרם כתוצאה של עומס יתר ? מה אני יכולה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אז ככה, כבר כמה שבועות המחשב עושה כל מיני בעיות: - הוא נדלק והתמונה של הלוח אם בהתחלה נתקעת. - הוא נדלק ובדיוק לפני הטעינה של הוינדוס אחרי שהוא בודק אם יש BOOT CD הוא רושם לי DISK FAILURE משהו ונתקע שם. - באמצע שימוש במחשב הוא משמיע מין צליל של "תאק" כזה מהHD ואז המחשב נתקע ועושה ריסט ולאחר מכן ברוב המקרים חוזרת אחת מהבעיות הקודמות שהזכרתי. כדי לפתור את הבעיות האלה מה שאני עושה זה: פותח את המארז מנתק את הכבל SATA של ההארד דיסק משני הצדדים ומחזיר. לפעמים זה לא עוזר ורק אחרי שאני משחק הרבה עם הכבל ועם עוד כמה חלקים שאני מנתק ומחזיר ואחרי כמה הדלקות הוא מצליח לעלות. לפעמים יש גם מצבים שאם אני נותן בטעות מכה עם הרגל למחשב עוד פעם נשמע ה"תאק" הזה והמחשב ניתקע ומרסט את עצמו וככ…
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
i just did a format and i need to instell the audio driver, the thing is i downloaded the driver but its just files and i dont have an idea where to put the files the audio driver is SIS7012 heres the second problam , i want to change the settings to hebrew but the thing is there is no option of hebrew , i mean i can set the regional setting to isreal but i cant configure it to hebrew cuz it just isnt there O_o
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אה!!!!! מה זה!!! מישהו יכול לעזור לי?!?! :s05:
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-
-
דבר ראשון זה ה3די מארק, התקנתי את התוכנה עכשיו כשאני מפעיל את התוכנה יש לי הודעה: IDirect3d9::CreateDevice failed: Not availible (D3DERR_NOTAVAILIBLE) and an "OK" button. מישהו יודע מה אני צריך לעשות? :s05: ולגבי Motherboard monitor 5 יש לי לוח אם ASUS TUV4X וברשימה של לוחות אם של אסוס זה בכלל לא מופיעה. יש משהו שאני יכול לעשות? יש תוכנה זהה לזאת שאתם יכולים להמליץ?
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אז ככה הLPT שבלוח אצלי משום מה לא פועל גם המדפסת שלי פועלת אצל חבר אבל אצלי לא אז טכנאי אחד אמר לי לקנות כרטיס מסויים שיוכל לשים לי LPT הוא הביא לי כרטיס שמתחבר לחיבורים הישנים בלוח בצבע שחור חום שקצת יותר ארוך מPCI אז ניסיתי להתקין אותו וכל מיני שטויות ולא הצלחתי אז נתתי לו שיתקין לי אותו וכל ההגדרות וכו' אז הוא אמר לי שהוא שינה דברים בביוס וגם ג'מפר שעל הכרטיס הזה ואז המדפסת שלי פעלה אבל אני פירמטתי ואז הכרטיס לא פעל ואני רוצה להתקין אותו בכדי שיהיה לי LPT וגם בשביל שאני יוכל להרכיב את הLCD אז הכרטיס עצמו יש לו חיבור של מדפסת ושל איפה שמחברים ג'ויסטיק ישנים זה כל מה שאני יודע או של העכברים הישנים יש בזה כניסה ל9 פינים אז אני מבקש ממכם שתעזרו לי בבקשה איכשהו שאני יצלי…
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
פשוט הורדתי את הדרייבר והתקנתי את הקטאליסט 3.2. הכל הסתדר אבל עכשיו הפונטים במשחקים רועדים כאלה... מישהו מכיר את הבעיה? אני משער שאפשר לסדר זאת בעזרת כיוון נכון של הדרייבר ואופציות התצוגה של הכרטיס. למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אחרי - Delay מסוים. המחשב הוא - P3 עם 128 MB ram Sdram Windows 98. (המחשב הוא לא שלי) למישהו יש רעיון. אין ווירוסים, Spywarez, Spybots. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
התקנתי Win xp על המחשב הישן שלי, (P3 450,320 MB, Voodo banshee, SB Vaibra). והכרטיס לא מוגדר כמו שצריך עם הדריברים של הWIN, וגם עם הדריברים של החברה. ההודעה שמופיעה לי בDevice Manager: This device cannot find enough free resources that it can use. (Code 12) f you want to use this device, you will need to disable one of the other devices on this system. אני לא ממש מבין את ההודעה, אולי מישהו יוכל לעזור לי לפתור את התעלומה?
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-