עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מה עדיף, לקנות ספק (550-450VX) וכרטיס מסך חדש (9800GTX או 4850)? או שעדיף לקנות עכשיו כרטיס מסך שיחזיק לשנה ככה או יותר ואז לקנות את מה שיהיה עדכני באותו זמן? זה המפרט שלי: לוח אם ASUS IG-80 כרטיס מסך 6200TURBO זכרון 1GB DDR ספק 520W של SUNSHINE..(הספק נשמע קצת "עליז" הא?) כרגע יש לי כסף רק לספק טוב ולכרטיס מסך קקה אז אין צורך בהמלצות...רק הצעה למה כדאי לעשות אז תודה מראש על העזרה, גיל

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  2. Started by xTz,

היי זאת בעיה מהעבודה. מישהו התלונן על מסך שלא עובד. באתי למסך ראיתי תצוגה שחורה (יעני כאילו כבוי) אבל הנורית הייתה כחולה ולא צהובה (יענו לא standby אלא כמו במצב רגיל). לחצתי על כפתור הכיבוי. מיד אחר כך שוב לחצתי להדליק. הפלא ופלא! המסך עובד..אך לא להרבה זמן!! אחרי כמה דקות או פעולה שעושים במחשב (אפילו לחיצת ctrl+alt+del) המסך שוב חוזר לאותו מצב..שוב צריך ללחוץ כיבוי והדלקה וזה מסתדר. נסיתי לשחק עם התדר והרזולוציה אבל זה לא ממש עזר.. מה שעשיתי זה לקחת ממחשב אחר מסך עם אותו דגם ולהחליף ביניהם, לראות אם הבעיה היא במסך או במחשב. אחרי שעשיתי את זה..שני המסכים עבדו בצורה תקינה!! שניהם מאותו דגם אני מזכיר שוב יש למישהו הסבר לזה? אולי למישהו קרה משהו דומה בסגנון? תודה!

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  3. Started by kip,

אהלן. צריך עזרתכם. המחשב פשוט עוצר כל כמה זמן. לא מגיב לכלום למעט ה reset התמונה פשוט תקועה. לא קשור למשחק או משהו כבד, לא מצאתי שום דבר משותף לכל הארועים. עצתכם....

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  4. שלום. המפרט שלי הוא: לוח אם: MSI intel 945GM3-F מעבד: E2140 conroe דיסק קשיח: WD 250GB SATA 2 צורב DVD כרטיס מסך MSI R4830 OC 512MB ספק HEC 500 W כשאני מודד את המהירות שלו (מעמיס את המחשב ל100%) הוא לא מגיע למהירות האמורה 1.6GHZ = 8X200 אלא אך ורק ל 8X133 = 1066GHZ. מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 12 תגובות
    • 789 צפיות
  5. Started by Gimel,

ניסיתי לתקן מחשב נייד ישן ש-XP הפסיק לעלות בו. רציתי לאתחל אותו עם דיסק של לינוקס וזה עבד (אחרי החלפת הכונן האופטי שהיה מקולקל). שמרתי את המידע שרציתי והתקנתי התקנה נקייה של XP SP3. כשההתקנה הסתיימה המחשב עשה ריסט וכשהוא ניסה לעלות, הוא שוב נתקע בדיוק באותו המקום (כשהלוגו של XP עם פס הטעינה עושה "פייד אין") חשבתי שאולי זו בעיה של חום או משהו ופירקתי אותו. בפירוק ראיתי את זה: Shot with K800i at 2009-04-26 האם זה קבל שנזל? מישהו בפורום יכול לתקן לי את זה (אני לא רוצה לנסות להלחים בעצמי) ובשורה התחתונה: האם יתכן שזה מה שגורם ל-XP לא לעלות?

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  6. Started by yc5000,

תוך כדי עבודה על המחשב הוא לפתע נכבה והפסיק לפעול. חשדתי כי מדובר בספק-כוח ובמקרה היה לי ספק אחר תקין מאותו דגם, התקנתי אותו והמחשב חזר לפעול. לאחר שעתיים-שלוש של עבודה שוב המחשב נכבה באמצע וגם הספק השני הלך. מה יכולה להיות הבעייה ? אני מניח שיש בעייה עם אחד הרכיבים האחרים במחשב, כי לא הגיוני ששני ספקים יישרפו ככה אחד אחרי השני... איך ניתן לבדוק את הרכיבים האחרים ?מי יכול להיות הבעייתי ? הערות: אחרי שהספק הלך נגעתי בו ונראה שהוא היה חם יתר על המידה. מפרט המחשב - פנטיום 4 2.4GHZ זיכרון 1G, לוח ASUS P4P800, כרטיס מסך RADEON 9800PRO (עם חיבור מתח), הרד דיסק אחד 120GB, צורב DVD אחד. שני הספקים היו 300W של CODEGEN ועבדו כמה שנים (אחד במחשב הזה ואחד במחשב אחר). לא הוספתי שום רכ…

7. Started by Freemee,

שלום לכולם, לאחרונה שמתי לב שהמאוורר של המעבד שלי מפסיק לסירוגין את הסיבוב שלו. די בקביעות. הוא מסתובב סבבה, אחרי 10 שניות נעצר ל3 שניות, אחרי זה עוד פעם והלאה והלאה. המחשב שלי הוא עם לוח אם של GIGABYTE: GA-965G-DS3 יש לי מעבד Intel Core 2 Duo E6320 זה המאוורר המקורי של המעבד. מבדיקה ב SPEEDFAN, הטמרפטורה של המעבד (CORE0/1) היא 30-32 מעלות. רציתי לשאול האם זאת תקלה שהוא פתאום מפסיק להסתובב או שיש מצב שזה נורמלי בגלל שזאת טמפרטורה נמוכה? אם זה לא טוב, מה אפשר לעשות כדי לדעת מה הבעיה?

8. Started by BorisAsh,

שלום, קניתי היום צורב DVD של SAMSUNG דגם: SH-S183A. יש לו חיבור SATA, והוא חובר כהלכה ללוח אם וכמו כן הוא מזוהה ע"י ה- BIOS. הבעיה היא ש- XP מזהה את זה שיש צורב מסוג: TSSTcorp CD/DVDW SH-S183A. אך XP מסרב למצוא לו דרייברים. מה עוד, שכול ניסיון לעדכן את הפירמוור נכשל משום שהתוכנות לא מזהות את הכונן כלל! נכנסתי לאתר של SAMSUNG ועברתי דרך כול סעיפי ה Troubleshooting האפשריים, ללא כל תועלת. אנא עיזרו לי בהקדם!

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  9. היי. יש לי זיכרון 4GB במהירות 800MHZ CL4-4-4-12, ובCPU-Z בכרטיסיה Memory זה רושם 4096MB שזה בסדר, ומהירות 402MHZ. אמור להיות רשום 800MHZ לא?? מה הבעיה? אולי משהו בביוס שצריך לשנות? תודה רבה. עוד בעיה: המחשב חדש. קיבלתי אותו לפני כמה ימים אז קיצר מהפעם הראשונה שהדלקתי אותו עם הכפתור של המארז כולל הפעם הראשונה אז הוא כזה נדלק, אני שמעתי את הרעש של המאווררים נדלקים והכל וגם ראיתי את האורות של הלד, ואז לפני שהמסך הספיק להידלק פתאום ניהיה דממה. המחשב נכבה אוטומטית בלי שכיביתי ואז שוב הוא נדלק אוטומטית שמעתי את הרעש, ואז שוב נכבה לשניה וחזר ככה כמה פעמים, ואז אחרי כמה פעמים הוא נדלק ומתייצב. וזה מעצבן כי זה מבזבז לי זמן זה לא אמור להיות ככה זה אמור ישר להידלק על הפעם הראשונה…

• 9 תגובות
    • 789 צפיות
  10. Started by asaf23,

קניתי מחשב חדש ללא ספק וחיברתי ספק 450 W של איזיקול, המערכת שלי דיי כבדה (אתם יכולים להציץ במפרט ) , כרגע אני כבר שבוע מנסה להתקין ווינדוס Xפי כמו שצריך ותמיד יש בעיות , פעם בהתקנת דרייברים של הלוח אם .. פעם בזה שקבצים לא נפתחים לי ב ווינראר ונרשם לי CRC ERROR ועוד ועוד .. כשאני מפעיל מחדש את המחשב במקום Q6600 (2.4) הוא רושם לי Q6600 1.6 וחשבתי שזה בגלל הספק שלא מספק מספיק חשמל ... האם אני טועה ??? נ.ב קניתי כבר ספק ENERMAX GALAXY 1000 W אבל לפני שאני מחבר אותו אני רוצה לדעת אם לצפות לתוצאות חיוביות..... תודה לכל מי שיוכל לעזור!

• 8 תגובות
    • 789 צפיות
  11. Started by Omerole,

יש לי את המפרט בצד. אני מקבל בIDLE סביבות 60 ובעומס 70-80. המחשב נראה כאילו הוא עובד ללא שום בעיה. הסנסורים מזייפים אולי? לאח שלי הקטן יש מפרט זהה למעט E8400,לגמרי נישברו לו הפנים של הקירור המזדיין הזה שתוקעים אותו אז שמתי לו ברגים עם שייבה,הקירור מאוד חזק במקום. הוא מקבל טמפרטורות זהות לשלי. אבל גם לו המחשב עובד סבבה לגמרי. מישהו יודע מה כל הסיפור הזה עם הקירור המגייף של אינטל? שנינו לגמרי בלי OC.

• 8 תגובות
    • 789 צפיות
  12. Started by d1v,

שלום לכולם, כאשר אני מדליק את המחשב , אחרי המסך של ABIT הוא מראה לי עמוד שבו כתוב את סוג המעבד שלי,תדרים,זכרונות וכו. האפשריות שלי הם ללחוץ F1 בשביל להתעלם,או DEL בשביל SETUP. העמוד הזה נפתח c מכיןן שהוא אומר בשורה התחתונה ש : Cpu is unworkable or has been changed,please recheck CPU SoftMenu. לאחר המקרה הזה,אני לוחץ על F1 והמחשב עולה,הבעייה היא שאני מרגיש ירידה חזקה מאוד בביצועים. לדוגמא אם אני משחק TF2 ויש לי 100 FPS ומעלה בכל מקום,פתאום יורד לי ל40 או 30. המפרט : 8800 gt 2GB ram 800MHZ cl4 q6600 .abit motherboard עוד בעייה היא כאשר אני משחק משחק כלשהו , לאחר כמה זמן המסך והסאונד קופאים(הקול האחרון חוזר על עצמו). אם אני לא עושה מיזעור כמה שיותר מהר המחשב נתקע,ורק RESTART…

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  13. Started by ido2309,

היי, לאחרונה חוזרת אצלי אותה תקלה כל מספר ימים. באמצע העבודה על המחשב,כל התצוגה מטשטשת עד אשר לא ניתן לראות כלום למעט ריבועים צבעוניים... כרטיס מסך ATI HD2400. אין לתקלה איזו מחזוריות מסויימת,סתם מאמצע שום מקום. ניסיתי לחבר עם כבל אחר,לא שינה כלום. גם חיבור VGA לא עזר. המסך עצמו עובד בסדר בחיבור למחשב אחר. רעיונות? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  14. שלום, יש לי מחשב חדש מעבד: E6600 לוח אם: GA-965P-DS3 2 כוננים קשיחים בתצורת SATA וצורב DVD בתצורת IDE כאשר אני מפעיל את המחשב ונכנס ל- bios אני מסמן לו שיקרא מה- cd ראשון אך כאשר הוא מגיע לשורה שהוא מבקש ממני את ה- bootable ואני מכניס לו את הדיסק הוא בכלל לא קורה מהכונן אופטי. כמו הכונן אופטי בכלל לא מופיע בטבלה של ה- POST והוא לא מזהה אותו בשום מקום (גם לא בביוס). הבנתי שיש בעיות עם העניין הזה בכל ה- 965. יש לי בעייה להתחיל להעתיק את קבצי boot ל- usb (שאותו הוא כן מזהה) האם יש דרך להגדיר בביוס שכן יזהה את הכונן האופטי (IDE) ? :s05:

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  15. זה בעיה שיש לחבר שלי.. הוא קנה מחשב חדש והוסיף גם כרטיס קול.. אך החכם הזה לא חשב לפני כן ושכח שיש כבר כרטיס קול מובנה D: עכשיו איך הוא יכול לנטרל את הכרטיס הקול המובנה, כדי שבשירים וכו' הם ישתמשו בכרטיס קול שהוא קנה? תודה

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  16. Started by RED_ALERT,

שלום רב הבאתי לחבר מחשב ישן P3 עם XP אך מאז שהוא כיבה אותו מהכפתור במחשב עצמו המחשב לא מגיב אני לא מצליח לכבות אותו עם הכפתור אלא רק עם אני מכבה את הספק כוח ואיך שאני מדליק את הספק כוח המחשב נדלק לבד אבל המסך לא נדלק ושום דבר לא קורה איפסתי ביוס,הוצאתי את הראם,ניתקתי את הכוננים אך שום דבר לא עוזר מישהו יכול לעזור? בברכה RA96

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  17. Started by nitsanroz,

-

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  18. Started by carman6,

בחודש האחרון המחשב הישן שלי- פנטיום 3 800mhz ניתקע באופן קבוע אפילו סתם בעבודה באינטרנט עם חלון אחד פתוח בלי תוכנות רצות או כל דבר אחר שעלול לגרום לעומס וליותר מאוחר תקיעות. השינויים האחרונים שהתבצעו בו- הוספת מאוורר, הוספת הרדיסק- אבל יותר מאוחר הורדתי אותו כי חשבתי שאולי הוא מהווה את הסיבה לתקיעות, העברת המודם הפנימי שהיה בו למחשב חדש- כך שאינטרנט מגיע אליו כרגע דרך כבל רשת... זו בסך הכל... מה לדעתכם הסיבה ואיך אפשר לתקן את זה? תודה לכל העוזרים, carman6

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  19. יש לי כרטיס מסך 7600GS עם הדרייברים החדשים של NVIDIA אני חייב לציין שגם עם הדרייברים הקודמים שהיו לי התופעה חזרה על עצמה. יש לי מסך 17' שעובד על 1024*768 של LG. ממה יכולה להיווצר התופעה?

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  20. Started by Adirz0,

אני מדליק את המחשב ואין תצוגה במסך (asus uw222u), המסך חדש ועד אתמול הכל פעל רגיל, בד"כ בעבודה המסך מראה נוראה כחולה אבל עכשיו הוא תמיד במצב של נורה כתומה (רק אם מכבים את המסך ואז מדלקים, הוא מראה את הלוגו של ASUS לשניה והמנורה כחולה, ואז הוא כותב no signal והנורה חוזרת להיות כתומה). בדקתי חיבורים והכל, המאוורר של הכרטיס מסך פועל גם כן. (הכרטיס הוא RX1800XT) אין לי כרטיס מסך חלופי, מה אפשר לעשות ואיך אפשר לבדוק' את הבעיה? תודה.

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  21. מדובר בכרטיס קול מובנה של הלוח האם. *יש לציין שהמחשב גג בן חודשיים. ניסיתי להחליף כבל AUX אך לא עזר. חשבתי לחבר את האוזניות שלי לילה, השאלה אם יש איזשהו קובץ LOG במחשב שיכול לתת לי תשובות אם היה או לא היה ניתוק במהלך הזמן שאני לא על המחשב...

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  22. יש לי כרטיס gigabyte geforce gtx 970 g1 gaming וידאו מכל סוג שהוא, כולל סרטונים בתוך משחקים, אחרי כדקה מתחיל לקרטע וכשאני מזיז את העכבר הוא חוזר לעבוד כרגיל, חוץ מזה הכל פועל מצוין, ייתכן שזה התחיל כשעדכנתי דרייבר, אני לא בטוח, בכל אופן ניסיתי להחליף כמה דרייברים ולא עזר, התקנתי מערכת הפעלה חדשה (WIN10) וברגע שעדכנתי דרייבר התופעה חוזרת, רק כשאני בוחר את הדרייבר הבסיסי הגנרי של ווינדוס הוידאו פועל בסדר, אבל לא ניתן לשחק כראוי. עדכנתי חבילת קודאקים, ניסיתי בנגנים ובפורמטים שונים, בדקתי הגדרות שומר מסך וצריכת חשמל וכלום לא עזר. בעיה נוספת החלה כשהוצאתי את הכרטיס ממקומו והחזרתי, חלק מיציאות הSATA הפסיקו לזהות את ההתקנים, מדובר בהתקן מאוחד של 2 טורי יציא…

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  23. לאחר הפעלה מחדש של המחשב/כיבוי כל פעם צריך להחזיר את ה v למקום. הבנתי מקריאה ברשת שזה יכול להיות התנגשות בין ההגדרות של ה razer deathadder לבין ההגדרה של ה windows אבל אני לא מבין איפה פה ההתנגשות?

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  24. שלום רב, קניתי מחשב חדש עם חלונות 8 וכרטיס מסך GTX660 (NVIDIA) וחיברתי את זה מסך הישן שלי Samsung SyncMaster T220 שהוא בן 5 שנים פחות או יותר (אולי 4 לא זוכר אבל אין לו חיבור HDMI כי באותה תקופה לא היה מקובל ליצור מסכי מחשב עם חיבור זה). במשחקים מסויימים יש לי בעיות ספציפיות : בstarcraft 2 (בעיקר בסרטים) יש בעיה חמורה כשהתמונה זזה מהר ואז היא נחתכת לרוחב המסך במספר מקומות ולפעמים יש גם bleeding או הבהובים של חלק מהמשטחים שיש איתם אינטרקציה (לדוגמא כשריינור מחזיק כוס). לצורך העיניין זה לא באג במשחק כי במחשב הישן והחלש שהריץ את המשחק עם הגדרות מינימליות לא היו בעיות ויזואליות כאלה מעולם. בLeague of Legends בעיה דומה בזמן שמשחקים אבל פחות נורא. שמתי שהframe rate יהיה בקצב של…

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  25. Started by King Kong,

אני מנסה להוריד דרייבר כרטיס מסך מהאתר NVIDIA הוא מוריד אותו למחשב אני מנסה לפתוח ורשום שזה לא ניתן לפתיחה תוריד שוב איפה אפשר להשיג דרייבר ? תודה .. רשום FILE CANOT BE UNPACKED

• 7 תגובות
    • 788 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.