עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קודם כל זה קורה לי עם כל גרסא של וינדוס(XP ו ויסטה בלי דואל בוט) ללא התקנת דרייברים וגם איתם בלחיצה על כפתור הכיבוי מהמארז המחשב נכבה ולעומת זאת פעולת הכיבוי ממערכת ההפעלה מבצעת הפעלה מחדש מעבד:INTEL C2D E6320 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3-REV3.3 אם צריך עוד פרטים תכתבו אני אתן אותם

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  2. Started by RAPTOR22il,

שלום לכולם, אבקש את עזרתכם הדחופה בנושא. באתר הרשמי של אסוס לא מצאתי מדריך ללוח שלי.. אני צריך לשדרג ביוס מהסיבה שאני מחליף מעבד מאתלון 64 3000 למעבד אתלון 64 4200 X2. המפרט הנוכחי שלי: athlon 64 3000+ Asus A8V deluxe 2GB DDR400 תודה מראש לעוזרים, משה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by aviramv,

כשאני מנסה להתחיל תהליך של פירמוט המחשב כותב לי הודעה שההארד דיסק לא קיים ויש לבדוק את החיבורים על מנת לחבר אותו נכון ולפרמט את המחשב. ההארד דיסק אכן מחובר ואני בטוח בזאת כי המחשב פועל רגיל. מישהו יודע מדוע הוא כותב לי את השגיאה הזאת? תודה מראש לכל העונים.

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  4. Started by hagaym,

שלום רב לחברי פורום מי יודע איך אני אוכל לבדוק את הלוח האם האם הוא מקצר וגורם לשריפת חלקים כגון כרטיס מסך האם יש דרך לבדוק תקינות לוח אם?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by המוח,

או USB1? יש לי אוורסט על המחשב.. תודה :]

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  6. Started by WhiteLen,

היי, יש לי הרגשה שנשרפה לי יציאת הקול. אני משתמש ביציאות של לוח האם ( ירוק, ירקרק, ורוד ) עד היום חיברתי דרך החיבור הירקרק ופתאום הוא הפסיק לעבוד. החלפתי את הרמקולים באוזניות ועדיין כלום לכן אני מניח שזו היצאה. שמעתי פעם שאפשר להחליף דרך חלונות את היציאות כך שהקול יצא דרך היציאה הירוקה (שאולי עדיין עובדת). האם מישהו יודע איך עושים את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  7. Started by ofir2808,

שלום לכולם, אני מנסה להתקין במחשב של אחי את הויסטה ULTIMATE גרסת שידרוג (דרך משרד החינוך). כבר אחרי השלב הראשון, כאשר מגיעים למסך עם הלוגו של מייקרוסופט המחשב קופא ומפסיק להגיב. המחשב עצמו תקין וחלונות XP עבד עליו יופי. מדובר במעבד PD820 עם זכרון 1.5 ג'יגה, לוח אם צ'יפסט אינטל 945P יש למישהו רעיונות לגבי למה זה קורה? בתודה מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  8. Started by skinny,

שלום אני חדש אז כחה קניתי כרטיס מסך X1950PRO עכשיו הוא מפעיל את כול המשחקים והכול טוב אבל מה שמתי לב שהטמפרטורה שלו היא 77-80 מעלות בה מאמץ אם זה משנה הכרטיס של SAPPHIR במנוחה 53-57 האם זה בסדר שהוא עובד כחה בה מאמץ? לדוגמא במשחקים LOSP PLANET GHOST RACON שאני משחק אני שומע אותו כמו מטוס ובמשחקים דמו קוד הוא דפקה שקט... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  9. Started by comablack,

אהלן יש לי lg 19 כבר 6 שנים בשבוע האחרון למטה בצד שמאל בקצה של הזכוכית של המסך ישנו כתם שקוף שהלך וגדל בשבוע האחרון כאילו יש בפנים דבק והוא התיבש הכתם הזה פנימי כמובן למישהו יש מושג מה זה ? מכווה שהבנתם את ההסבר תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Raz20,

יש לי בעיה עם Adobe Flash Player לא משנה כמה אני מתקין את התוכנה דרך האתר מהקישור הזה http://www.adobe.com/shockwave/download/do...=ShockwaveFlash או מפה http://fpdownload.macromedia.com/get/flash...lash_player.exe אני לא מצליח לראות קבצים שנמצאים על אתרים , ולא משנה כמה הם שולחים אותי להוריד את התוכנה הזו, אני פשוט לא מצליח לראות, ככה זה בכל האתרים הדומים שדורשים Adobe Flash Player יכול להיות שאיזה משהו חוסם את התוכנה או משהו אחר ? יש לי אקספלורר 6 (אני מאמין שמעודכן כי יורדים לי עידכונים מהאינטרנט) ובעברית וגם ניסיתי להיכנס ל"כלים" - "אפשרויות אינטרנט" - בלשונית "אבטחה" - "רמת ברירת מחדל" וגם זה לא עזר... מה אפשר לעשות ? תודה מראש לאלה שעוזרים !

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  11. שלום רב, בעיה מוזרה ב- ICQ של חבר: הוא מקליד את המספר והסיסמא, לוחץ על "התחבר", בחלון מופיע: "מתחבר", ואז "מבצע אימות" והחלון נעלם. למטה ליד השעון יש את הפרח בצבע צהוב, שלוחצים עליו מופיע החלון הראשי של בקשת הסיסמא. ניסיתי להיכנס גם מהמחשב הזה ולא הולך, באיי סי שלי הכל תקין. מה לדעתכם הבעיה, האם יש דיווחים על בעיה כללית? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  12. Started by djass,

שלום. כניתי לוח אם למחשב ישן חיברתי לא זיכרון DDR 400 256 שאני מפעיל את המחשב מופיע לי רק 192 זיכרון והמחשב לא זז!!! מישהו יודע מה הבעיה? תודה לעוזרים! אינה תמונה

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  13. Started by 486DX4,

לוח אם: MSI 945GCM V2 מעבד: Intel Celeron 420 Conron-L בתוכנה everest רשום : Motherboard: 95C CPU: 27C CPU DIODE: 50C AUX: 36C ב bios מופיע : CPU: 27C Motherboard: 36C הטמפרטורה בחדר: 32.8C(בלילה הטמפרטורות במחשב פחות 8 מעלות בערך) הטמפרטורה של הלוח אם לפי הביוס רשומה באוורסט כטמפרטורה של ה-AUX אין לי מושג למה מופיע באחד החיישנים 95C. המערכת מאווררת והרכיבים על הלוח קרירים למגע. ניסיתי להחליף ספק כוח וזה לא משנה את התוצאות. גם כאשר אני מדליק את המחשב ממצב המתנה S3 ישר מופיעה טמפרטורה של 90 ומעלה. גם בתוכנה SpeedFan מופיע אותו חיישן רק בלי שם. המערכת יציבה לחלוטין במאמץ מקסימלי. מה לדעתכם הסיבה לטמפרטורה הזאת והאם זה מעיד על בעיה מסויימת? ושאלה יותר קטנה - למה יש כזה הפרש …

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  14. שלום אני רוצה לחבר כמה דיסקים קשיחים למחשב ושכל פעם רק אחד יפעל והשאר לא יהיו מחוברים/יהיו כבויים לגמרה נגיד יש 3 אנשים שמשתמשים בבית וכל אחד מקבל דיסק קשיח משלו בלי שום גישה לדיסיקם אחרים.. בטח אפשר כל פעם לפתוח תמחשב לנתק דיסק קשיח ולחבר אחד חדש, אבל אין שיטה יותר נוחה?

• 12 תגובות
    • 901 צפיות
  15. Started by amircx,

היי יש לי רסיבר של ימהה HTR-5630 , הבעיה היא שברמקול אחד שאני מחבר למחשב יש רעש של זמזום כזה בזזזזזזזזזזזזזזז (אם אני מגביר גבוהה) ניסיתי כמה בדיקות ונראה לי שהכרטיס שלי CREATIVE AUDIGY נראה לי שאני צריך כרטיס טוב יותר שיודע להחזיק רסיבר ו7 רמקולים נראה לכם שזה יכול להיות הבעיה? ואם כן, איזה כרטיס מומלץ שיפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  16. Started by Night,

קניתי 8600GT במקום ה6200TC שיש לי עכשיו. שאני מחבר אותו הווינדוס מציג שגיאה במסך הWELCOME: svchost.exe application error the memory couldn't be written. והשולחן עבודה לא נטען. אבל שאני מחזיר את הכרטיס הישן הכל עובד מצוין... בדקתי את הכרטיס על מחשב אחר והוא עובד מעולה. מה עושים? :-\

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  17. Started by Gliderpilot,

שלום, קניתי מחנות זיכורונות CROAISR C6400 PRO ...(שהם 2 סטיקים של 1 גיגה כ"א) והם נדפקו לי עכשיו בדיקה ב-MEMTEST העלתה כמות נכבדה של ERRORים.. הבאתי לחנות את הזכרונות והם אמרו שצריך לשלוח את הזכרונות חול להחלפה וזה ייקח 21 ימי עסקים קרי יותר מ-4 שבועות !!!! האם זה הגיוני ?? האם זה נוגד את חוק הצרכנות ??

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  18. Started by tidan,

שלום! יש לי בעיה מוזרה ברגע שאני מפעיל מחדש את המחשב בצורה מסודרת דרך הווינדוס כמה פעמים הכל עולה בסדר לאחר מכן אני מפעיל מחדש שוב ואני רואה מסך חשוך הווינדוס לא עולה והמחשב עובד והעכבר לא מגיב והמקלדת כן מה הסיבה לתופעה הזאת זה קורה לי כל הזמן?... :-\

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  19. שלום אין לי מושג איך זה קרה אבל הדרייברים של הכרטיס מסך שלי נמחקו ואין לי שום דיסק שלהם אני עכשיו עם תנאים מינימלים שהכרטיס מסך מציע ללא דרייברים הכרטיס מסך שלי הוא של NVIDIA דגם: Geforce 6200 TurboCache - 256 mb חיפשתי דרייברים ולא מצאתי..... אני אודה מאוד למי שיעזור לי וייתן לי קישור להורדה לדרייברים שמתאימים לכרטיס המסך שלי!

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  20. יש לי בעיה ואני לא מצליח להתקין את הדרייבר של הקול וגם התקנתי משחק ואז כשאני פותח את המשחק זה פותח לי חלון של !!DIRECTSOUND ERROR ומתחת לזה כתוב DIRECTSOUND 8

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  21. Started by vk,

אני מדליק את המחשב ויש ציפצופים כאלה של שתיים שלוש שניות כל אחד ואפילו המסך לא נדלק.. מה זה יכול להיות?

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  22. שלום לכולם ^^" נניח והתקנתי על מחשב X ווינדווס 2000, אפשר להעביר אותו למחשב Y בלי צורך להתקין מחדש את מערכת ההפעלה והדבר היחיד שיש לעשות זה להתקין דרייברים חדשים? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  23. Started by miim17,

יש לי לוח אם של אסוס (m2npv-vm) שמשתמש בציפסט של NVIDIA והכרטיס מסך (אונבורד) הוא GEFORCE6150 , גיג'ה זיכרון. . הקצאתי לו בביוס 128 מגה. התקנתי דריברים אחרונים של NVIDIA וגם עדכנתי את הביוס של הלוח אם. התופעה היא כזו: כאשר אני משחק אנריל (אנריל טורנמנט, משנת 99, שרץ לי מעולה על ה MX4000 הישן שלי) הכל רץ חלק (אחרי ריסט) אבל עם המחשב עובד כמה שעות ואז אני מנסה לשחק - יש קפיצות בתצוגה - משמע הוא לא מראה לי את כל הפריימים אלה מדלג על חלק מהם. מה עשיתי עד כה: בדקתי טמפרטורה - עובד בסביבות 61 מעלות בזמן המשחק - נאמר לי שתקין. (פרט לזה מרחתי עוד פעם משחה טרמית, לא הוריד את הטמפ') עידכנתי דיירקס - (9) וזהוא בערך. אין לי יותר רעיונות מה אפשר לעשות. למישהוא יש רעיון ? (מריץ XP - לא…

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  24. Started by nimrodim,

שלום לכולם. ברשותי לוח אם מסוג IS7 וספק אנטק ישנים. לאחרונה מת לי כרטיס מסך 6800GT של ALBATRON לאחר שנה וחצי של שימוש (ללא OC) - ולכן תחת האחריות החזרתי אותו לחנות ואני בנתיים מחכה שיחלפו אותו. סימני התקלה שהופיעו בכרטיס היו פסים אנכים של צבע לאורך המסך במרווחים שונים. עד שהכרטיס יוחלף הכנסתי למערכת כרטיס AGP ישו מסוג ATI 9600 PRO על מנת שאוכל לפחות לגלוש להשתמש בישומים שלא צריכים כרטיס חזק. הכל היה תקין למשך 5 ימים ואכשיו לפתע גם כרטיס זה מראה סימני מוות דומים: מדי פעם יש מעיין ריצוד של המסך והופעת פסים אנכיים מקוטעים לאורך המסך בצבע ירוק וסגול...התופעה מתחילה ונפסקת לסירוגין. ללא קשר לטמ"פ של המעבד,PWN, SYS וסביבתו.( ואילו אינם גבוהות). בדקתי את המתח ל אפיק AGP שנראה יצ…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. עשדיתי רייד 0 עם 3 HDD של 250GB 16MB SATA2 והוא בקושי עושה 120MB/S האם זה בסדר או שפשוט הביצועים גרועים ביגלל שזה רק מערך זוגי ואני צריך 4HDD/2HDD כדי לקבל מקסימום ביצועים?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים