תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש לי בעיה נורא מעצבנת. כל פעם שאני נכנס לאיזשהוא משחק, לא משנה איזה, לאחר כמה דקות של משחק המחשב מבצע ריסרט ולא רוצה להידלק. הוא רושם לי על המסך POWER SAVING MODE ואז נכבה ואאני צריך להוציא את המחשב מהחשמל ולהדליק עוד פעם. בבקשה תעזרו לי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני לא יודע מתי בדיוק זה התחיל, נראה לי שלפני שבוע: כשאני מנסה להדליק חלק מהתוכנות או המשחקים, נפתח חלון דוס שכתוב בו program to big to fit in memory אני לא חושב שזה קשור לתוכנה או משחק ספציפי, בגלל שחלק מהמשחקים הכבדים שיש לי עובדים, וזה קורה בין היתר ל hwzone panel ולתוכנת GetRight כשאני מנסה להוריד משהו בעזרתה. ניסית להסיר את התוכנה, וזה גם פת את חלון הדוס. זה קרה גם בקזה, התקנתי אותה מחדש, והיא עבדה כמה ימים ואח"כ שוב התחילו חלונות דוס. ??? תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
המחשב שמפעילים אותו הכל עולה כמו שצריך אבל מתי שהוא מתחיל להעלות את הווינדווס הוא עושה ריסטרט מתי שהוא פועל הוא נותן הודעה שהתצוגה לא טובה ,הדריברים לא מתאימים לחומרה , זה לא הגיוני הבעיה התחילה היום , הדרייברים הם מקוריים ניסיתי למחוק אותם ולהתקין מחדש ,אבל הבעיה חזרה לאחר שהפעלתי את המחשב מחדש . המערכת הפעלה היא ווינדווס 98 se והדרייברים שמקבלים עם הכרטיס מסך ,שהוא mx 440 של גיגהבייט. כרגע המחשב פועל אבל התצוגה היא של 16 צבעים בגלל אותה בעיה שווינדווס מודיעה על אי התאימות. תודה לכולם אם הופיע הנושא כבר אני מצטער אני לא יכול לעשות חיפוש התצוגה גרועה מאוד והרזולוציה מאוד נמוכה.
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אהלן חברה! טוב תקשיבו יש לי עכבר אופטי של מייקרוסופט הלבן הפשוט והוא מיתחבר ב-usb . הוא עובד מעולה .. אבל כשאני גולש או משחק או לא נוגע במחשב, אז יש את הציפצוץ כאילו אני שולף את העכבר מהמחשב יעני ניתקתי אותו ואחרי כמה שניות יש שוב את אותו ציפצוץ והוא חוזר לעבוד.... זה קורה כול כמה דקות וזה מעצבן! ואני מציין המחשב חדש הוא אצלי כמה ימים... אז לא ניראה לי יש בעיות הלוח אם. מאוד מקווה שתעזרו לי כי אני ישתגע. ויש מצבים שהעכבר מפסיק לעבוד והוינדוס אומר לי שהו א לא מזהה התקן שמחובר ב-usb .
-
- 10 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היום קניתי כרטיס חדש של החברה POWER COLOR דגם RADEON9100 וברשותי מערכת הפעלה של WIN2000 וברגע שהתקנתי את הכרטיס המסך מרצד כל הזמן עם כל מיני קווים כאלו....וזה ממש מפריע וברגע שאני מחבר אותו לטלויזיה אז הוא מפסיק לרצד וברגע שאני מנתק אותו יש שוב ריצודים. ומה שעשיתי הורדתי דרייברים חדשים וזה לא פתר את הבעיה. האם יכול להיות שהכרטיס דפוק???ומה שעוד לא הגיוני זה שאני לא רואה חלק בכלל בטלויזיה ולא רואה ברור! מה עלי לעשות!
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני צריך להקליט מצגת של פאוור פוינט לקסטה יש לי יציאת וידאו אאוט מהכרטיס מסך וחיברתי את הכל לוידאו, עכשיו, צריך להשתמש בתוכנה מיוחדת? איך בעצם אני עושה את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, קניתי קורא כרטיסי זכרון המתחבר לUSB וכל כרטיס שנכנס ויצא מהמכשיר נהרס... כשאני מכניס אותו למצלמה הוא כותב CARD ERROR 132F ואי אפשר לצלם... מצד שני אפשר להעביר מהכרטיס הזה תמונות למחשב.. הכרטיס הוא מסוג SMART MEDIA... מצלמת אולימפוס אם זה משנה... תודה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
נכנס לי רוח חיים במחשב, בלי צחוק . יום אחד אני למדתי למבחן במאקרו כלכלה, קיצר סחבק מרוכז בחומר, פתאום אני שומע רעשים מהCD שלי, הסתכלתי על המחשב, פתאום אני רואה שיש חגיגה של trays ואני בכלל לא הזמינו אותי, קדימה אחורה, קדימה אחורה, נכנסתי לסססססרט ונתתי קפיצה (כי הדבר הראשון משום מה שבא לי לראש זה הילדה עם הראש שהסתובב 360 מעלות מהסרט אקסורסיסט.) מאז זה קורה באמצע הלילה וגם ביום בצורה אקראית, בינתיים בכמה ימים האחרונים זה היה רק הצורב ולא הCD, מה לדעתכם הבעיה פה? וירוס? פריצה+טרוג'ן? איך אני מתקן ועניינים. אם זה מישהו שכרגע רואה מה אני כותב אז תפסיק יה חרא אתה תקרע בסוף את הרצועה![ תודה על העזרה. sandlegion
-
- 8 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לי בעייה מוזרה בצריבת דיסקים. יש לי כבר כמה דיסקים שצרבתי אך לא סגרתי, הם עובדים טוב. אבל כשאני מוסיף לדיסק עוד קבצים, אז את הקבצים שהוספתי אני יכול לראות רק ב CDRW, ה CDROM יראה רק את הקבצים שהעתקתי בצריבה הראשונה. אני חושב שזה בגלל שלא סגרתי אותם בכלל, אבל גם אחרי שאני סוגר אותם זה לא עובד. למה?
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לי במחשב שלוש טמפרטורות ובצג רשום cpu, sys, pwm רציתי לדעת מה כל אחד מהם חוץ מהcpu שאני יודע שזה המעבד. בזמן האחרון המחשב מגיע בsys לטמפרטורה של האזעקה(55) וריציתי לדעת אם זה מסוכן או שאני יכול להקפיץ את הטמפ' לעוד 5 מעלות עד לאזעקה דרך אגב. כבר עשתי עידכון לביוס כך שהטמפ צריכות להיות אמינות cpu-39 sys-50 pwm-49 (המפרט של המחשב שלי מופיע למטה)
-
- 11 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלופ ,היום שיחקתי במחשב כרגיל, ופתאום שמעתי בום, כמו של נגיד אקדח של ילדים עם קפצונים. כל חשמל בחדר נכבה,העליתי את המתג של החשמל ושום נשמע פיצוץ דומה. השאלה האם זה בום מהספק כח בדרכ? או שמשהו אחר הלך.? אני פשוט לא רוצה לקנות סתם ספק כח ולגלות שזו לא הבעייה.בבקשה אשמח לעזרההה
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן כבל USB באורך של כמעט 5 מטר לתקן USB2 חיברתי אותו למחשב הישן שלי בעל יציאות USB 1 בעלי תקן ישן והכל עבד סבבה קניתי מחשב חדש בעל יציאות בתקן USB2 ושם הכל אינו מתפקד כל רכיב שמחובר אל המחשב, המחשב מתקין אותו ולבסוף רושם שלי canot start מחזיר את הכבל למחשב הישן וכל עובד נפלא מחזיר לחדש רושם לי את אותה בעייה זה קרה בכל הפורטים של המחשב החדש (פורטי USB) ניסיתי לחבר אותו למפצל USB עם הזנה מספק חיצוני כי חשבתי שזה בעייה של זרם אך הבעייה נשארה מה הבעייה ?? והאם ניתן לפתור אותה אם לא אז מה אני מחפס בכבל חדש כדי שיעבוד לי
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
המחשב נקנה מאייבורי והבנתי שזאת חברה דפוקה והכל שעושות קומבינה אבל חייב להיות הסבר כלשהו למה שקורה למחשב. הוא היה עם ויסטה ואז ניסיתי לפרמט ולשים 7, והמחשב נתן שגיאות כאילו הוא לא יכול לקרוא מהדיסק והתחלתי עוד התקנה. תוך כדי המשב התחיל להשמיע 'ביפ' שגיאה כשהוא עולה, ואחרי שהתקנתי 7 שוב פעםקיבלתי ממש לקראת הסוף את השגיאה הבאה: windows could not apply unattend setting during pass [offline servicing] פירמטתי שוב את המחיצה והתחלתי שוב התקנה של 7 על המחיצה השנייה, ביינתים המחשב כבר עלה עם רשימה מערכות של ויסטה, 7, ועוד 7. בהתקנה הזאת קיבלתי את אותה שגיאה בדיוק אבל בסוגריים היה כתוב משו אחר, כבר שכחתי. כשהרמתי ידיים והתקנתי מחדש ויסטה ההתקנה הייתה בלי בעיות. מה זה יכול להיות? נ…
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
http://www.directron.com/installusb.html קניתי קורה כרטיסים ומה גיליתי ? ל גיגגבייט יש layout משלהם והחיבור שיש על הקורה כרטסים הוא שלם .. חוץ מלהחליף לאחד אחר ..אין עוד פתרון ?
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היום קניתי לאחי 5 חלקים למחשב. מעבד - E6300 לוח אם - G31-ES2L זיכרון - 2GB כרטיס מסך - HD4770 אך הוא נשאר עם המארז הישן. עכשיו.. מי יכול להביא לי תמונה של איפה מחברים בלוח אם (בזה של הPANEL) את כפתור ההדלקה של המחשב? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם הרכבתי מערכת עם לוח MSI NEO2 P45 ומעבד E2160 כרטיס 9800GT ספק אנרמקס טומהוק 405W מערכת הפעלה ויסטה אולטימט הכל עולה יפה חוץ מטעינת החלונות שלוקח בערך דקה או שניים לטעון את החלונות ממה זה יכול להיות? (זה קורה גם כשהמחשב באוברקלוק וגם כשהוא לא). אני עובד עם החלונות האלה גם במחשב השני (לוח MSI מעבד AMD ATHLON X3) ושם המערכת עולה במהירות.
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום וחג שמח אתמול בלילה המחשב פעל כרגיל והכל היה בסדר. כשהלכתי לישון כיביתי אותו (דרך כיבוי מחשב, לא דרך הכפתור החיצוני) היום בבוקר קמתי ורציתי להדליק אותו- ופתאום הוא לא עולה השניות הראשונות הכל בסדר, יש את המסך שמראה את הפרסומת של לוח האם (qpl5q אם אני לא טועה) ושם גם אני יכול להיכנס לביוס אם אני רוצה, אבל ברגע שהפרסומת של לוח האם נעלמת יש מסך שחור וכל מה שרואים בו זה סמן כתיבה שמופיע ונעלם אך אי אפשר לכתוב בו כלום. קראתי פה כמה מדריכים לפני פרסום הנושא הזה אבל לא מצאתי משהו שמבטא את הבעיה הזו בדיוק. מה אני יכול לעשות? תודה מראש עריכה: לאחר בדיקה קצרה ראיתי שהשארתי את הN8 שלי מחובר למחשב ומשום מה המחשב ניסה לעלות דרכו. ניתקתי את הפלאפון והמחשב הסתדר.
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בכרטיס מסך מדגם ATI HD 5800 ולאחרונה, הכרטיס מרעיש. ניקיתי מאבק את המאורר של הכרטיס מסך על ידי לחץ אויר והרעש ממשיך. הרעש לא נובע ממהירות סיבוב גדול. מתחת למדבקה שעל המאורר, לא מצאתי פתח שניתן לשמן את ציר המאורר. מה עלי לעשות כדי להחזיר את השקט?
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, אני ממש צריכה עזרה. יש לי לפ טופ hp pavilion בזמן האחרון הוא באמצע העבודה עליו נכבה ספונטנית, שומעים את המאוורר עושה הרבה רעש וכעברו שניות אחדות הוא נכבה. בעת ההפעלה הוא מעלה מחדש את הווינדוס כאילו כיביתי אותו רגיל. זה יכול לקרות אחרי מס' שעות עבודה וגם יכול לקרות כל כמה דקות (כלומר מדליקה מחדש והוא נופל..) המחשב לא חדש כמעט בן 3 והבטריה חלשה אבל זה קורה גם כשהוא מחובר לחשמל וגם כשלא. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
קניתי היום ספק, חיברתי אותו לחשמל והמאוורר של הספק לא מסתובב. - החוטים שיוצאים מהספק לא מחוברים לשום דבר (אבל יש לי ספק ישן שגם שהחוטים לא מחוברים המאוורר מסתובב). הספק לא עובד ? או הוא לא עובד מפני שלא חיברתי לכלום את החוטים שיוצאים ממנו ? קשה לי להאמין שהספק לא עובד כי קניתי אותו מ-skypc זה הספק : http://skypc.co.il/pl_product~APS-450S~24~0.htm
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות המחשב התחיל ממש לזחול בכל פעולה שקשורה לכתיבה או קריאה מהדיסק, אז זה נראה לי זכרונות או הארד דיסק. המערכת די ישנה, בת 6 בערך: P4 2.4GHZ 1GB RAM HD WD 80GB RADEON 9600XT הרצתי בדיקה עם תכנה שנקראת HD TUNE ואלה התוצאות: באתר של התכנה הזו יש תוצאות של כל מיני דיסקים, ביניהם גם שלי: אפשר לראות שאצלי הרבה יותר איטי. לפני שאני רץ לקנות חדש, אני רוצה לוודא שזו באמת הבעיה. איך אני יכול לבדוק את הזכרונות? יש עוד תכנה לבדוק את ההארד דיסק? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת, הביצועים של הכרטיס יורדים לאחר כמה ימים שהמחשב דלוק, זאת אומרת שאם אני עושה ריסטרט אז הכל בסדר ואז כמה זמן אחרי שהמחשב נשאר דולק הביצועים יורדים ובמקום לקבל בערך 18000 ב3DMARK VANTAGE אני מקבל בסביבות 9000. אם אני עושה ריסטרט אז הכל מסתדר בחזרה ואז שוב זה קורה. יש לי Radeon 5870.
-
אוקיי, זה סיפור ארוך, אז ככה לפני חודש בערך הקירור של המעבד הפסיק לעבוד... החלפתי אותו ונתתי לסקייפיסי לעשות את ההחלפה(המעבד הוא Q6600) הקירור הוא AC FREEZER 7 REV 2. מאז שהגיע המחשב עם הקירור, חמש דקות בערך אחרי שאני משחק במשחק, כל משחק המחשב נתקע, על המחשק ולא יעזור כלום עד שאני עושה ריסט... והכרטיס מסך שלי סוחב כאלו(8800GT) ולא היו שום בעיות עם כאלו דברים לפני שהם החליפו לי את הקירור, עשיתי בביוס שהמחשב לא יכבה את עצמו בגלל טמפרטורות, עשיתי שהמאוורר של המעבד יהיה על מקסימצום וכל פעם לפני משחק אני מגדיר את האיוורור של הכרטיס מסך על מקסימום והוא מסתובב על 9000 RPM... מה אני יכול לעשות?? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי כרטיס FIREWIRE ישן על הלוח אם, וגיליתי שהמערכת לא זיהתה אותו כלל אוטומטית יש לי מערכת הפעלה ווינדוס 7 והעניין הוא שהכרטיס חסר דרייברים ודיסקים (מצאתי אותו בבית בקופסה אבל רק את הכרטיס) אני לא יודע איפה נמצא השם של החברה על הכרטיס אבל אני מחפש שעות דרייבר ולא מוצא האם אני צריך לקנות כרטיס חדש או שיש פיתרון? תודה
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום רב, המסך שלי (לא משנה סוג כי החלפתי מסכים) לא נדלק לאחר שאני פותח את המחשב או נפתח לכמה שניות ונסגר, הודעת הסגירה היא "Power Saving Mode". חשוב לציין שהבעיה החלה אתמול, שיחקתי במשחק Cod Mw3 ופתאום היה כתוב על המסך "power saving mode" והמסך נסגר (למרות שהמחשב ממשיך לעבוד). עוד נקודה לציון, כאשר אני פותח את המחשב המסך משמיע צליל מוזר, גם אם הוא נפתח לכמה שניות הוא משמיע את הצליל ונסגר. דברים שכבר ניסיתי: *להחליף מסך *להוציא סוללת ביוס *לנקות את כל איזור המחשב + לנקות ביסודיות את הכרטיס מסך וכלמאוורר. *להחליף כבלים של חיבור המסך גם לחשמל וגם למחשב. תודה
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-