עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Klayhamn,

אהלן - אז המחשב כבר בן 7+ עבד מצויין עד אתמול בלילה - והבוקר התחיל עם אתחולים אקראיים הם אקראיים לחלוטין - יכולה להיות "לולאת אתחולים" בהתחלה אבל לפעמים היא נגמרת ואז המחשב מתחיל כרגיל לכאורה המחשב יכול לפעול מספיק זמן כדי שאכנס לווינדוס (7) ואטייל לי בכל מיני תוכנות (למשל EVENT VIEWER - שלא מראה כלום) - לפני שהוא שוב מאתחל אקראית האתחול יכול לקרות גם סתם באמצע המסך השחור-לבן של "START WINDOWS NORMALLY?" וכו' המאווררים עובדים וה-HEATSINK קר לגמרי אז זה לא נראה לי עניין של התחממות מעבד או משהו בסגנון בקיצור, נראה כמו בעיית חומרה - הבנתי שזה יכול להיות כנראה ספק הכח או הזכרון (או אולי דברים אחרים) - אבל - …

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  2. Started by GRiM,

בזמן האחרון המחשב שלי התחיל לעשות לי בעיות. לפעמים בעת עומס הוא קורס, או שאני מפעיל אותו והוא מצפצף ציפצופים קבועים עם הפסקות ללא ראות על המסך. אני משער שהבעיה היא בזיכרון או בכרטיס מסך, לזיכרון יש לי אחריות לכל החיים ושנה נוספת לכרטיס מסך - כדאי לקחת לבדיקה?

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  3. נשמע מוזר אבל לאחרונה קורס המחשב כמה פעמים, ללא MINIDUMP, הקריסות קורות בדיוק באתר גוגל ניוז, ?! יש משהו כבד או שונה דווקא באתר הזה? יתכן אמנם שזה לא גוגל ניוז אלא שבדר"כ כשאני פותח את המחשב, זה האתר הראשון שאני נכנס אליו, בקובץ היומן מופיעה שגיאת: "מנהל ההתקן זיהה שגיאת בקר ב- \Device\Harddisk0\D.‏‏" שום דבר לא מותקן אצלי בD, ולא בצעתי פעולות בD חוץ משמיעת מוזיקה שעליו, שתמיד לא עושה לי בעיות, אותו קובץ, גם עכשיו, מה הולך פה? בתודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  4. Started by ggg456,

שלום לכולם, בעצם הכותרת מדסרת בעד עצמה. עשיתי חיפוש די ארוך ברשת, ולא הגעתי למקום בו מסבירים איך אני יכול לעשות booting מדיסק און קי בנוגע ללוח אם הנ"ל. יכול להיות שהביוס לא תומך? כלומר הלוח ישן מידי? אני נורא צריך לעבוד עם הלוח הזה ואני פשוט לא יודע איך להעלות את המערכת הפעלה מהדיסק און קי (שמתי שם dsl - damn small linux) תודה גדולה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  5. שלום קניתי חלקים חדשים למחשב. שקניתי מtms מאוורר של אינטל אמרו לי פה בפורום שיש עליו משחה טרמית. אך בtms הביאו לי מאוורר יותר טוב של zalman כי נגמר להם האינטל מקורי במלאי. עכשיו לשאלה,האם על המאוורר או המעבד שלי יש משחה טרמית והאם אפשר להרכיב אותם ללא?

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  6. לא מזמן (כמה חודשים) קהיתי מסך חדש שך LG מדגם F700B. הכול היה בסדר עד שפתעום הסך הפך לבן ולא ראו כלום. המחשב ממשיך לעבוד בסדר אבל המסך נשאר לבן ואחרי זה נכבה. אני לא יודע מה לעשות ניסיתי הכול לנתק אותו לכבות אותו אבל הדבר היחיד שעובד זה הפעלה מחדש. נשבר לי מזה כי מידי פעם שאני באינטרנט ומוריד משהו פתעום הכול לבן..... תודה מראש לכול מי שעוזר

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  7. Started by Lior Azi,

אתמול קיבלתי את המחשב החדש (ראו מפרט מחשב בלינק הצד ימין) לוקח לו בערך 15-20 שניות להיות במסך לוגו של ה Asus (הבורד שקניתי) ואחרי זה איזה 20-30 שניות אם לא יותר במסך השחור שאחריו, כשהסמן מהבהב בצד שמאל. האם זה הגיוני?!? ??? ואם לא, מה יכול להיות הגורם לעיכוב?

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  8. Started by ccc,

מחפש עדכון לדיסק קשיח Western Digital CAVIAR 100GB דגם מלא WDC WD1000BB-00CCB0 הוא מרעיש לי.. למי שיש את הדיסק הזה יכול להעיד על כך?

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  9. Started by iSolt,

אין אפשרות להרחיב את C בגלל המחיצה שתקועה באמצעאיך פותרים את זה? ולא הבנתי איפה מחיצת ה20GB של הוינדוס, הכונן הוא 1TB והמחשב הגיע בלי DVD של וינדוס

10. Started by TheReaper,

אוקי יש לנו לוח אם של FOXCONN ו2 סטיקים של זיכרון אחד של 512 ואחד של 256 עכשיו אחד מהסלוטים של הלוח תקול וגורם לקריסות וכאשר אני שם את ה512 בסלוט התקין אז המחשב לא עולה... עם ה256 אין בעיה

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  11. היום קניתי לאחי 5 חלקים למחשב. מעבד - E6300 לוח אם - G31-ES2L זיכרון - 2GB כרטיס מסך - HD4770 אך הוא נשאר עם המארז הישן. עכשיו.. מי יכול להביא לי תמונה של איפה מחברים בלוח אם (בזה של הPANEL) את כפתור ההדלקה של המחשב? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  12. יש לי כרטיס קול מובנה פנימי של הלוח אם הזה http://www.msi.com/product/mb/G31M4-L.html#?div=Detail לאחרונה עשיתי פירמוט למחשב ושידרגתי מ WIN7 32 HOME BASIC לWIN 7 PROFISSIONAL , שמתי לב שגם לאחר התקנה של הדרייברים העדכניים ביותר לכרטיס הקול מהאתר של REALTEK עדיין ישנה בעיה של סאונד נמוך שלא היה לי לפני השידרוג. ובקאונטר שאני מגביה את הסאונד מהמשחק השמיעה מאוד לקויה ולא איכותית. (למרות שהמשחק עצמו לא משתמש באיכויות מטורפות של סאונד) אפשר לשים לב שבפירוט מהאתר MSI תחת הקטגוריה - Audio רשום משהו לגבי ווינדווס ויסטה בייסיק. האם הבעיה נוצרה עקב שידרוג הווינדווס ? דרך אגב הכרטיס קול חדש - החלפתי לוח אם לפני חודש, ואין קשר לאוזניות או לרמקולים שבהם אני משתמש…

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  13. Started by waizman,

אהלן קניתי לפני כחודש כמה רכיבים חדשים למחשב, ביניהם לוח אם מדגם ASUS P5K, אליו חיברתי בין היתר את הרמקולים (Logitech S-20, 2+1). מאז השדרוג אני שומע מתי פעם קירטועים בסאונד בזמן נגינה של שירים לדוגמא, ומעין "עקצוצים" בזמן משחק. כרטיס הקול שעל הלוח הוא Realtek ALC883, כרגע עם דרייבר גרסא R1.80. זו בעיה ידועה? יש איזה דרייבר או משהו שמתקן את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  14. למה נועד החיבור בריבוע האדום? למה נועד החיבור בריבוע הכחול? כיצד הג'אמפרים (ריבוע צהוב) אמורים להיות אם אני רוצה שגם החיבורים החיצוניים שעל הכרטיס עצמו יעבדו וגם אם אני רוצה לקשר בין הרטיס הזה ליצאיה חיצונית על המארז? לאיזה כבל אני זקוק בשביל זה?

• 9 תגובות
    • 819 צפיות
  15. Started by ofeky1,

פיצלתי את הדיסק קשיח שלי במחשב ל 2 כוננים שונים בעזרת התוכנה Paragon Partition Manager Professional ומאז מופיע לי סימן של "הוצאת חומרה באופן בטוח". והשאלה שלי היא מה יקרה אם אני ילחץ על ה"הוצאת חומרה באופן קבוע"?? הכונן השני ימחק?? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  16. Started by yoavb,

הסיפור מתחיל בבוקר בהיר שבו גיליתי ששני המחשבים שברשותי לא מצליחים 'לדבר' עם המצלמה שלי (canon 520A). הסמפטום היה הודעת השגיאה הסתומה: one of the USB devices attached to this computer has malfunctioned, and Windows does not recognize it אני הנחתי שמקור הבעיה באחד מההגורמים הבאים: 1. כרטיס זכרון של המצלמה 2. תקלה במצלמה 3. כבל מצלמה תקול 4. עדכון של windows שדפק משהו בתקשורת דרך ה USB בשני המחשבים (שניהם מתעדכנים אוטומטית). גורמים 1 ו 3 נפסלו ע"י הצלבה עם כרטיס וכבל אחרים. גורם 2 נראה היה סביר. גורם 4 נראה לא סביר, אבל אפשרי. ליתר בטחון הסרתי והתקנתי את ה USB כמה פעמים. בשלב זה רכשתי קורא כרטיסים פשוט מתוך הנחה שאם התקלה במצלמה אוכל לעקוף זאת ע"י שימוש בקורא כרטיסים. להפת…

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  17. Started by alergic,

פירוט הבעיה: אני מדליק את המחשב, המאוורר של המעבד מתחיל לפעול ואז הוא מוריד את המהירות שלו למהירות נמוכה וזהו. אין כלום. לא יודע מה הבעיה וזה מטריף אותי.

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  18. אז הבעיה היא כזאת. אני לא גר בבית והתקשרו אליי ואמרו יש בעיה המחשב התיאור היה כזה: כשמדליקים את המחשב הווינדוס לא עולה והמחשב כותב הודעה שיש בעיה בהארד דיסק (bad sectors) או משהו כזה. אמרתי לאמא שלי לתת למחשב לסיים את הסריקה ולנסות שוב, אחרי שהסריקה תסתיים. זה מה שהיא עשתה וזה לא עזר, עדיין מקבלים את אותה השגיאה. הגעתי היום הבייתה כדי לסדר את הבעיה וזה מה שקרה: הדלקתי את המחשב, ועוד לפני שעלה הווינדוס (כלומר במצב של הדוס) עלתה הודעה שיש בעיה בהארד דיסק וצריך לעשות סריקה או לדלג עליה. דילגתי על הסריקה והווינדוס עלה כמו שצריך. ברגע שהווינדוס עלה עשיתי הפעלה מחדש בשביל לבדוק שזה היה משהו חד פעמי. ושזאת הבעיה ולראות שהמחשב יעלה שוב כמו שצריך בפעם השניה. אבל עכשיו קיבלתי הודעה…

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  19. Started by jambo,

אני מקוה שאנני חורג מהמותר מכוון שלא הצלחתי בפורום אחר אני מנסה פה. נדמה לי שwin xp לא מותקן טוב אצלי במחשב . לכן השוואתי את המחשב שלי עם מחשב אחר פחות טוב משלי. שיש עליו win xp מאותה גירסה ובהגדרות דומות. 1 במחשב הפחות טוב צריכת המשאבים היתה cpu=8% ואילו צריכת הזיכרון היתה 56mb לעומת זאת במחשב שלי cpu=13% והזיכרון 82mb 2 המחשב הפחות טוב עולה לאחר 9 שורות לעומת שלי לאחר 12 שורות . 3 במחשב הפחות טוב היתה מותקנת win 98 שרצה טוב מאוד לעומת זאת כשהותקנה win xp המחשב החל להאיט . ולשאלות 1 מה צריכה להיות צריכת המשאבים הנורמלית.? 2 מה ניתן להסיק ממסקנות אלה והאים יש פרמטרים נוספים להשוואה ? 3 מה עלי לעשות בכדי ליעל את המחשב .? 4 האים למטרת משחקים עדיף להשתמש ב win 98 שצורכת…

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  20. Started by pinkmasta,

יש ברשותי לוח ASUS p4p8000. ושני זיכרונות KINGMAX 3200 256MB , היכן אני צריך לשים את הזיכרונות כדי לנצל את טכנולוגית ה DUAL DDRAM בשני הסלוטים הכחולים נכון ?

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  21. Started by asdasdasd,

מישהו נתקל בבעיות בTV OUT ??? בעיות של קוים ...ריצודים מעצבנים שעולים מעלה - מטה זה לא היה לי מקודם בכרטיס R9000 פרו אין לי מוסג מה גורם לבעיה אני כבר מיואש החלפתי כבל S-VIDEO.....החלפתי דרייברים......שום דבר לא מחובר לטלויזיה רק הכבל S-VIDEO....ניסיתי להחליף בין השיטות גם PAL-B...H...L....... NTSC...... מה אפשר עוד לעשות ? תודה. המיואש

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  22. Started by david9b,

שלום לכולם קניתי לא מיזמן מחשב ודיסק קשיח חיצוני של WD 1 טרה מוזר כאשר אני מחבר אותו ליציאה הקידמית הוא לא עובד וכאשר חיברתי אותו ליציאה האחרית הוא עבד, אבל אחרי שהשארתי אותו הרבה זמו מחובר היציאה הפסיקה לעבוד ונאלם לי הכונן. בדקתי את היציאות על הלוח שהם מחוברים אליו את הESATA חיברתי אליהם את הדיסקים הפנמיים שלי ,היציאות עובדות בלי בעיה כאשר אני משנה את המקום של היציאות לחיבור הESATA הם עובדות לזמן מה ומפסיקות. האים יש פיתרון סופי לדבר הזה. אם משהו ניתקל באותה בעיה או שיש לו כיוון הוא מזמן לכתוב לי לוח אם אסוס דגם: P5QC דגם של הדיסק הקשיח: WDH1CS10000

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  23. Started by JohnnyBravo,

הכרטיס מסך לא מזוהה פתאום על ידי הווינדוס("התקן לא מוכר") שום דבר אחר לא ממש עוזר(פירמוט מחדש של חלונות?) קיצר,יש רעיונות? יכול להיות שהוא "הלך"?

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  24. Started by srolik,

התקנתי שוב את מערכת ההפעלה WINME על המחשב הדיי ישן עם לוח של ASUS TUSI-M וכרטיס מסך משולב , אך אני רואה תצוגה של 16 צבעים בלבד , אין לי את הדריבירים המקרויים אז הורדתי מהאתר של ASUS וגם זה לא עזר עדיין אני רואה רק 16 צבעים , יש למישהו פתרונות או מאיפה אני יכול להוריד דריברים לכרטיס מסך המשולב הזה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  25. Started by ziv124,

יש לי מחשב נייח לא ישן- שנה וחצי בערך, יחסית טוב מריץ חלק את כל המשחקים שראיתי עד עכשיו, גם החזקים ביותר.. עכשיו כבר איזה חודשיים יש בעיה, הוא לפעמים נתקע איזה 2 דקות אחרי ההפעלה, לפעמים יכול להיות גם אחרי 7 שעות עבודה חלקה- תקיעה.. ולפעמים יום ויותר אם המחשב דלוק זה לא נתקע.. שהוא נתקע אי אפשר לעשות כלום ואין הודעת שגיאה או משהו- פשוט נתקע, תוקע את המוזיקה את המשחקים הכל.. (אבל נשאר דלוק אם לא הובן עוד) מה אפשר לעשות? זה בעיית חומרה או וירוס?

• 7 תגובות
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים