תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
הסיפור מתחיל בבוקר בהיר שבו גיליתי ששני המחשבים שברשותי לא מצליחים 'לדבר' עם המצלמה שלי (canon 520A). הסמפטום היה הודעת השגיאה הסתומה: one of the USB devices attached to this computer has malfunctioned, and Windows does not recognize it אני הנחתי שמקור הבעיה באחד מההגורמים הבאים: 1. כרטיס זכרון של המצלמה 2. תקלה במצלמה 3. כבל מצלמה תקול 4. עדכון של windows שדפק משהו בתקשורת דרך ה USB בשני המחשבים (שניהם מתעדכנים אוטומטית). גורמים 1 ו 3 נפסלו ע"י הצלבה עם כרטיס וכבל אחרים. גורם 2 נראה היה סביר. גורם 4 נראה לא סביר, אבל אפשרי. ליתר בטחון הסרתי והתקנתי את ה USB כמה פעמים. בשלב זה רכשתי קורא כרטיסים פשוט מתוך הנחה שאם התקלה במצלמה אוכל לעקוף זאת ע"י שימוש בקורא כרטיסים. להפת…
-
- 8 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני מקוה שאנני חורג מהמותר מכוון שלא הצלחתי בפורום אחר אני מנסה פה. נדמה לי שwin xp לא מותקן טוב אצלי במחשב . לכן השוואתי את המחשב שלי עם מחשב אחר פחות טוב משלי. שיש עליו win xp מאותה גירסה ובהגדרות דומות. 1 במחשב הפחות טוב צריכת המשאבים היתה cpu=8% ואילו צריכת הזיכרון היתה 56mb לעומת זאת במחשב שלי cpu=13% והזיכרון 82mb 2 המחשב הפחות טוב עולה לאחר 9 שורות לעומת שלי לאחר 12 שורות . 3 במחשב הפחות טוב היתה מותקנת win 98 שרצה טוב מאוד לעומת זאת כשהותקנה win xp המחשב החל להאיט . ולשאלות 1 מה צריכה להיות צריכת המשאבים הנורמלית.? 2 מה ניתן להסיק ממסקנות אלה והאים יש פרמטרים נוספים להשוואה ? 3 מה עלי לעשות בכדי ליעל את המחשב .? 4 האים למטרת משחקים עדיף להשתמש ב win 98 שצורכת…
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
יש לי GIGABYTE 6600GT AGP ובזמן האחרון מדי פעם באמצע משחק מופיעה לי הודעה של הדריוור שאומרת שהמערכת זיהתה שלא מגיע מספיק מתח למערכת ולכן מגבילה את הכרטיס או משהו דומה. אף פעם לא היתה לי בעיה כזו, חיבור המולקס מחובר ויש לי הרגשה שהספק שלי יותר ממספיק למערכת שלי. כ"כ הכרטיס כבר לא באוברקלוקינג מישהו מכיר את הבעיה הזו?
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אחרה כמה זמן המסך מתכבה נכנס ל power saving mode בדקתי אם בהגדרות בpower options הכול תקין
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
בכל פעם שאני נוגע בלוח אם (הוספת כרטיס קול,החלפת צורב,שינוי חיבורי הרמקולים )- המערכת לא מזהה את כרטיס רשת האלחוטי EDIMAX 7128G, ואני פותר את הבעיה ע"י הוצאה והכנסה מחדש של הכרטיס. החלפתי גם את מיקום כרטיס רשת עם מיקום של כרטיס הקול,והבעיה לא נפתרה. האם יש פתרון יסודי?האם הדבר מעיד שיש בעיה בלוח אם?
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום אני אמור לקבל מחשב חדש בימים הקרובים. השאלה היא איך אני יכול להעביר את התכולה שנמצאת על שני HD במחשב הישן למחשב החדש מדובר על כ 50 ג'יגהבייט ויש לי רק מסך אחד, מקלדת אחת ועכבר אחד. האופציות שאני מכיר : 1. נגן MP3 עם 1GB זכרון - זה אומר העתקה איטית (USB 1) של 1GB ניתוק מסך ועכבר במחשב ישן חיבור מסך ועכבר במחשב חדש העתקה למחשב חדש, שוב ניתוק וחוזר חלילה 2.פירוק שני ה HD מהמחשב הישן והרכבה זמנית במחשב החדש - קודם כל אופציה לא רצויה מבחינתי(לא הייתי רוצה לפרק ולגעת במחשב חדש עם אחריות. וכמו כן שני ה HD הישנים בחיבורי IDE והמחשב החדש SATA 2 האם בכלל השאירו את חיבורי ה IDE של פעם. האם יש דרך אחרת יותר פשוטה ? אולי אפשר ליצור איכשהו רשת ? תודה מראש לכל העונים איליה
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
מה קורה חברה? נראה לי שדפקתי את הBIOS הורדתי עדכון לביוס, לפי הלוח אם שלי מהאתר של GIGABYTE השתמשתי בתוכנה AT BIOS שלהם, ועדכנתי שסיימתי את העדכנה המחשב אמר שהוא סיים בהצלחה וצריך הפעלה מחדש אז הפעלתי ועכשיו הכרטיס מסך לא נדלק ניסיתי להוציא את הסוללה וגם חיפשתי את הפינים לאיפוס הCMOS ומתברר שאין לי אותם בכלל חחח אז מה אפשר לעשות? וכמה יעלה טכנאי??? כמו כן אם יש למישהו הצעות ללוח אם SOCKET 478 משומש וטוב אז אני גם אשמח (במידה ואני לא אצליח לתקן)
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב לפני כמה ימים ובהתחלה המעבד היה על 35-40 מעלות ללא OC בIDLE היום הטמפרטורה זינקה ל50 מעלות בIDLE וכשאני עושה בדיקת מאמץ דרך EVERST אחרי כ2 דקות המחשב קורס ואני נאלץ לאתחל, הוא עובד בסדר גמור בלי בדיקת מאמץ, יכול להיות שלא מרחתי משחה כראוי? או יש עוד סיבות? כמו כן היום עשיתי OC לכרטיס מסך, לא חושב שזה קשור.
-
- 10 תגובות
- 827 צפיות
-
-
הוינדוס קורס לי ברגע שאני מתקין חיבור לאינטרנט... מה שקורה זה ככה: 1. אני מתקין את התוכנה של החיבור לאינטרנט 2. אני עושה הפעלה מחדש כדי לסיים את ההתקנה 3. איך שוינדוס מסיים להיטען ומופיע לי שולחן העבודה הוא קורס פירמטתי את המחשב וזה עבד טוב עד שהתקנתי שוב וזה שוב קרה... מה אני עושה ואיך אני מסדר את זה? לתוכנה שאני מתקין קוראים sky broadband הבעיה הזאת ממש משגעת אותי חברה תעזרו לי כמה שיותר מהר אני מזה שאין לי אינטרנט בבית תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
לאחרונה חזרתי לשחק במשחקים והכל פעל נהדר עד שקרה משהו אחרי שכיביתי איזה תוכנה של פיירוול אז עשיתי פרמוט מהיר התקנתי הכל במקום בחזרה עשיתי בדיקה לוירוסים ואין גם ספיוורים אין אז בקיצור הנה הבעיה ברגע שאני מפעיל משחק ברגעים הראשונים של הפתיח או תחילת משחק המשחק נתקע אין אפשרות לזוז לדוגמה ב-HALO שעכשיו בזה הרגע התקנתי הפעלתי אותו אחרי הסרטונים הראשונים של החברות והכל מגיע לתפריט ושם אני לא מצליח לזוז ושומעים מוזיקה גם בסאן אנדריאס זה ככה רק שנתקע בתחילת הפעלה של שמירה המפרט שלי זה P4 2GHZ 256MB SDRAM G.FORCE 440MX 64MB לפני כן המשחקים עבדו בסדר גמור נדמה שהבעיה החלה כשהתקנתי UPDATE של וינדוס והוא מצא שהוא לא חוקי ואז ניסיתי לעקוף את זה והכל מה עושים במקרה כזה אשמח ל…
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לי שאלה שקשורה בעיית כרטיס מסך ??? יש לי כרטיס מסך AGP 32MB שבמחשב אחד הוא עובד ובשני לא עובד. עכשיו במחשב שהכרטיס לא עובד עליו אין בעיה כי זה מחשב חדש וכרטיס AGP אחר שאני שם עליו כן עובד, מישהוא יכול לפתור לי את התעלומה המוזרה הזו ?? אני יודה לו.
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
התקנתי מערכת הפעלה וידווס xp ונאבדו לי הדיסקים של הדרריברים של הלוח זאת אומרת כרטיס קול וכ"ו אני אתן את כל הפרטים שאני יודע.הבעיה שאין קול במחשב .מאיפה אני יכול להסיג כרטיס דרייבר לכרטיס קול שאני לא יודע את שמו.יש כמה פרטים שמצאתי בלוח לוח asus p4s800 . מצאתי שכוב באחד המקומות בלוח גם sis 936 lua sis`02 ppa0102 0403fa ועל הכרטיס קול המובנה על הלוח כתוב foxconn זה מה שמאצאתי למי שיודע בערך איזה לוח זה מהפרטים הנ"ל ואיזה דרייבר לכרטיס קול מתאים לו.אני מודה לו מראש..!!!!
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אין לי כונן dvd או צורב DVD ואני רוצה להתקין את מערכת ההפעלה ויסטה ויש לי אותה בקובץ אימאג' מקורי. יש אפשרות שאם איזה תוכנה אני מצליח להלות בBootcd אחרי שפירמטתי את כונן c: במחשב והקובץ אימג' נמצא בכונן d: ואני יכול לטעון מהתוכנה הזאת את הקובץ שבכונן d: יש כזאת תוכנה ?? משהו כמו VIRTUAL PC רק שיהיה אפשר להריץ אותו כמו שאמרתי שאין ווינדוס על המחשב ואני רוצה לפתוח קובץ dvd שזהו קובץ תמונה..
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
לאחרונה שידרגתי את המחשב שלי למפרט הבא : כרטיס מסך asus 4200 ti 128 מעבד- athlon xp 1600 זיכרון - 256 mb של viking הרדיסק- 80gb של ws digital כרטיס קול-cretive sound bluste 5.1 live לוח אם - gigabyte vrxp -------------------------------------------------------- לאחרונה הסגתי שתי משחקים , age of metolgy של מיקרוסופט ואת buttlefiled 1942 בשני משחקים אלו הגרפיקה נתקעת לכמה שניות וממשיכה . רציתי לשאול האם למשהו יש מוסג מה יכול לגרום לבעיה שכזו או האם מישהו נטקל בבעיות דומות אם אותה החמורה כמו שאצלי? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום רב. קניתי ממש עכשיו מחשב חדש, עם Mugan 3 Rev B. הבעיה היא שהוא עובד באופן קבוע על מהירות מקסימלית, וזה לא ממש לא נעים באוזן. יש דרך להוריד את המהירות שלו באופן ידני? הלוח אם שלי הוא MSI Z77A G43. תודה רבה. עריכה: הסתדרתי אחרי חיטוט בביוס. תודה בכל מקרה!
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לי לוח GA-Z77-D3H של גיגהבייט ונאמר לי שאני צריך להוריד מהאתר של אינטל תדרייברים לכרטיס גרפי המובנה של הלוח אם כדי להתקין את התוכנה של LUCID , ניסיתי להוריד אחד מהאתר של אינטל והוא רושם לי בהתקנה הודעת שגיאה שהמערכת לא נתמכת , מישהו יכול להביא לי קישור לדרייבר הנכון ? זה הלוח אם GA-Z77-D3H וזה הכרטיס מסך GTX 560 TI תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
מישו' נתן לי מחשב לסדר לו אוקי הזמנתי RAM ובטרייה אחרי בדיקה קצרה טוב אח''כ אני הולך לעדכון WIN ורואה שרשום שהעדכון לא עובד כי אין מקום פנוי אני בודק ורואה ששמו לו NVME של 256 ועשו לו 2 מחיצות 1=25 GB !!!!!! לכונן C 2=215+ לכונן D כך שהוא על 0 מקום עכשיו אני רוצה לאפס את כל העסק ולחבר מחיצות אבל איך? ז'תומרת אין לי אפשרות עכשיו להכניס את זה למחשב אחר ןלאפס יש אופצייה מבחוץ דרך הBoot או משו'? תודה מראש חברים
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אבקש את עזרתכם לאחר מס' שניות של הדלקת המחשב האור הירוק של הפוואר מתחיל להבהב כמו במצב המתנה. נשמעים צפצופים כ-5 שווים ותהליך האיתחול נפסק וגם המסך לא מקבל שום אות (נורה צהובה ולא ירוקה) למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה במחשב שהשמע אצלי (האודיו) לפעמים "קופץ" כזה כמו דיסק שרוט! זה קורה לי כשאני שומע מוסיקה, סרטים, באינטרנט וכו'... הנה תמונה של מנהל המשימות: המפרט של המחשב שלי: מעבד: quad 9400 2.66 זיכרון: 2+2 = 4 GB KINGSTON 800HRTZ לוח אם: ASUS P5Q כרטיס קול: REALTEK HD AUDIO אז מה לעשות? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש האם צריך לעשות עדכונים לביוס שקשורים לחומרה שקיימת במחשב
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה, כשאני מפעיל את המחשב (עם הלוח הזה Intel® Desktop Board D850GB), הוא נותן פולס קטן למאווררים, ואז הם מפסיקים, רק המאוורר של המעבד ממשיך לעבוד. כמובן שמדובר במאווררים שמחוברים ללוח עצמו. מה יכולה להיות הבעיה? הספק שלי הוא W350, הביוס מעודכן לגירסא החדשה ביותר, כרגע מחובר רק מאוורר אחד (בנוסף למאוורר של המעבד), והוא לא ממשיך אחרי הפולס. יש לי לוח זהה נוסף מאותו דגם וגם הוא עושה את אותה בעיה. הנה קישור לMENUAL של הלוח אני אשמח אם תוכלו לעיין בו ולהעלות רעיונות מה יכולה להיות הבעיה: http://support.intel.com/support/motherboards/desktop/d850gb/sb/cs-013240.htm תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
-
ראיתי שיש פה עוד ת'רד בנושא אבל המקרה שונה. אני יכול להשאיר את המחשב דולק גם שנה והוא לא יעשה ריסטארט אבל כשאני למשל נכנס למשחק כלומר, מאמץ של המחשב (מאמץ די קל למען האמת) אז לפעמים המחשב פשוט עושה ריסטארט. עכשיו זה לא קורה כל פעם זה קורה פעם ב... מה המוזר לי שגם אם אני מפעיל למשל את PRIME95 במשך 3 שעות אפילו ומעמיס רצח על המחשב הוא לא עושה שום ריסטארט זה קורה רק כשאני נכנס למשחקים או יוצא מהם. המתחים שלי בסדר גמור גם במאמץ, עשיתי אימות ודאי ובדקתי עם רב מודד ישירות את הספק ואת כל החיבורי חשמל ללוח. מה יכול להיות הבעיה? נ.ב. הטמפרטורות גם בסדר גמור מעבד38 במאמץ 26 לוח 27 מעבד 19 לוח בIDLE
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם כמות הזכרון במחשב: יש לי 4GB על מע' הפעלה של 32BIT כך שבסה''כ יש לי 3327 מ''ב. הסתכלתי במנהל המשימות כשהיו לי 930-950 מ''ב תפוסים וראיתי שבזיכרון הפנוי רשום שיש רק 350-400 מ''ב,מה שכמובן לא הגיוני... אחרי זה פתחתי את ה resource monitor וראיתי שיש גם כמות זיכרון די גדולה שהיא על stand by והיא לא בשימוש. אז השאלה היא איפה הבעיה והאם אני יכול לנצל את הזיכרון שלא בשימוש?
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעצם הכותרת מדסרת בעד עצמה. עשיתי חיפוש די ארוך ברשת, ולא הגעתי למקום בו מסבירים איך אני יכול לעשות booting מדיסק און קי בנוגע ללוח אם הנ"ל. יכול להיות שהביוס לא תומך? כלומר הלוח ישן מידי? אני נורא צריך לעבוד עם הלוח הזה ואני פשוט לא יודע איך להעלות את המערכת הפעלה מהדיסק און קי (שמתי שם dsl - damn small linux) תודה גדולה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-