עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by MetalHead,

לפני זמן מה המחשב שלי התחיל לקפוא באופן אקראי (עכבר ומקלדת לא מגיבים, אם היה צליל כלשהו שהתנגן בזמן ההקפאה אז המחשב עושה רעש נוראי). הדבר היחיד שאפשר היה לעשות הוא לאתחל. ככל שהזמן עבר ההקפאות הפכו ליותר ויותר תכופות. בפעם האחרונה שמשהו דומה קרה לי המקור היה הזכרונות, אך הפעם כשהרצתי את הגרסה האחרונה של memtest במהלך הלילה היא לא החזירה שגיאה אחת. הטמפרטורות דרך speedfan הן כ"מ 65, הארד דיסק 42 temp 1 = 53 temp 2 = 34 core 0 = 30 core 1 = 22 core 2 = 30 המפרט שלי הוא q6600 2.4ghz עם אוברקלוק ל ghz3 Gigabyte EP43 DS3L 1024x2 ddr2800 cl 4-4-4-12 של Gskill Geforce 8800 GTS 640mb ספק FSP bluestorm2 500w אני מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי. בתודה, יניב.

2. Started by PeaceWarrior,

המחשב נכבה לאחר כל 10 דקות באופן עצמאי ובבת אחת ללא שאני אעשה דבר מיוחד וללא שהמחשב יעשה תהליך כיבוי עם זאת גם כשהמחשב כבוי נורת ה Num Lock במקלדת ממשיכה לדלוק. מישהו יודע מה הבעיה והאם אוכל לפתור אותה לבד או לתת לחברה ממנה קניתי את המחשב ולהשתמש באחריות שלי. סדרתי את הבעיה! הבעיה הייתה באבק שהצטבר בפנים המעבד ניקיתי עם קומפרסור, עכשיו הוא גם עובד בלי רעשים שהיו מקודם

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  3. אהלן חברים קניתי מחשב חדש והיום קיבלתי אותו . בעיקרון המפרט הוא Q6600 8800GTS 640MB OZC 2GB מאז NXTZ APOLO קירור למעבד - משהו נינג'ה. בקיצור קניתי את המשחב והתקנתי אותו היום והוא נראה מאוד מאוד מאוד איטי באמת זה מוזר לפתוח חלון של EXPLORER לוקח לו הרבה זמן .. לעבור בין חלונות הרבה זמן.. אני רגיל למהירות כזאת מהמחשב הישן שלי (P3 - 1000) אבל לא ציפיתי שמזה.. הרצתי AQUA MARK וקיבלתי 136,000 שזה נראה גם דיי קצת בשביל המפרט . מה אפשר לעשות חברים ? אוליי חסר לי דרייבר ? אוליי משהו לא מעודכן לי בביוס ? יש מצב שהמסך שקניתי (proview 22wide) מכביד עליו בצורה כזו ? אשמח לקבל עזרה בבקשה ! תודה לכולם !!

4. Started by V@DIM,

המסך שלי התמונה יענו מתכווצת לאורך כאילו מלעלה עד למטה זה מתכווץ לאמצע ואז יש קו לבן ולא רואים כלום.. המחשב עובד אבל לא רואים כלום... אחרי פירמוט זה יעבור?? או שיש בעיה במסך?

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  5. Started by shaithebest,

שבוע טוב זוכרים את הREPAIR הכיפי של XP כאשר היה DLL חסר?? אז עכשיו אני מקבל שגיאה windows could not star coz the following file is missing or corrupt: <windows root>\system32\hal.dll וזו מערכת ווינדוס 7 שאין את הדיסק המקורי(יש רשיון אין דיסק) אז שמתי דיסק מאסטר של ווינדוס עם כל הגרסאות ואני מחפש את הREPAIR או משהו בסגנון ולא מוצא יש למישהו רעיון?

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  6. שלום אני מתקשה לאתר מקור של בעיה מוזרה המחשב שלי בן חצי שנה 3770K עם 16 גיגה זיכרון ללא כרטיס מסך כונן הDVD היה בעייתי מהתחלה והוא אכן התחיל לחרוק החלפתי אותו לחדש (של טושיבה)ומאז הסרטים שאני רואה באמצעותו נראים כאילו הם ברזולוציה דפוקה . הסרטים מקוריים באיכות הכי טובה נראים מרוחים ומלאים רעש עברתי על כל ההגדרות הכל מעודכן פיקס חומרים שנמצאים על המחשב כמו תמונות וקטעים שצילמתי נראים בסדר כלומר שהליבה הגרפית מתפקדת רק חומרים מהכונן דפוקים בדקתי את כל האופציות שתוכנה מאפשרת לשנות בליבה הגרפית וכלום לא עוזר רק גורע אולי יש לכם שמץ רעיון איפה הקצר המחשבה היחידה שיש לי שבזמן שהמחשב ניסה להתמודד עם הכונן שעשה בעיות הוא עבר לאיזה מודול חירום תודה מראש

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  7. שלום רב אני מנסה להעביר קבצים מהפלאפון למחשב נייד, אך כנראה תוכנת ה bluetooth במחשב לא מוגדרת טוב ולא מצליחה להגדיר טוב את ההתקן. ניסיתי להעביר דרך שתי פלאפונים שונים ולא עזר. אם זה עוזר המחשב של טושיבה. תודה

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  8. הנה תמונה מתוך הDXDIAG וגם יש תקיעות במשחקים,מאיפה אני מוריד את הדרייבר הכי עדכני לכרטיס קול,חיפשתי בגוגל ולא מצאתי,תודה רבה רבה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  9. Started by zohar678,

אני מקווה שאני מפרסם בפורום הנכון אם לא מנהלים בבקשה תעבירו לפורום הנכון. לפני מספר חודשים התחלתי לסבול מאיטיות של המחשב בגלישה באינטרנט המטבטט בכך שהיה לי מאוד קשה לגלוש בפייסבוק להפעיל ביחד סקייפ עם מסנג'ר, לפעמים פתאום הסמן היה הופך לשעון חול למשך כחצי דקה. בעקבות בעיות אלו פרמטתי את הדיסק הקשיח , חשבתי שזה יפתור לי את הבעיה, מה גם שהייתי מקבל הודעה שסמרט שאומרת לי שהדיסק במצב לא טוב. הפירמוט לא עזר לי. התקנתי דיסק קשיח חדש לגמרי אך גם זה לא פתר לי את הבעיה של האיטיות, בדקתי כרטיס זיכרון, הבדיקה יצאה חיובית, הוספתי עוד כרטיס זיכרון אך הבעיה של האיטיות נמשכה. הרצתי תוכנות של אנטי וירוס שלא מצאו וירוס וגם הרצתי תוכנה נגד רגולות. לאחרונה עקב נפילת מתח הלך לי הספק כוח במחש…

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  10. Started by gazi12345,

הפרעה בקול המחשב בזמן צפייה ישירה(לא משנה איזה דפדפן בכולם) מתי שאני נכנס למצב מסך מלא במצב רגיל אין הפרעות בצפייה בקובץ וידאו במחשב עצמו אין בעיה רק כשאני מנסה לצפות וידיאו בצפייה ישירה במסך מלא בלבד הוא עושה הפרעות בקול יש רעיונות ? במחשב שלי מותקן וונדוס 7 אולטימייט מעבד dual-core cpuE5300 2.60Gz 4GB זיכרון פנימי של DDR2 כרטיס מסך של GFORCE 450 GTS הארד דיסק 1Tb כרטיס קול משולב עם הלוח אם אול כדי לי לחבר כרטיס קול חיצוני ?

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  11. מה יכולות להיות הסיבות , אני חושב שזה המעבד אבל האם יש עוד דברים שיכולים להשפיע על תיפקוד המחשב ולגרום לביצוע איתחולים האיתחולים קורים מפעם לפעם - אז חשבתי שזה בגלל שהמעבד מתחמם ואז הוא עושה איתחול כאמצעי ביטיחות

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  12. Started by easyuri,

יש לי שתי דיסקים קשיחים על המחשב אחד של 160 ואחד של 320. הדיסק של ה180 היה מקולקל, אחרי שהחליפו לי אותו באחריות הם החזירו לי את הדיסקים הקשוחים מחולקים לחמש. 2 מחיצות של בערך 30 מגה, והדיסק של ה 320 מחולק לשתי מחיצות של בערך 145 ג'יגה. אני רוצה למחוק את המחיצות הקטנות. ולחבר את המחיצות של הדיסק הגדול. הורדתי את partition magic בהמון גרסאות ואף אחת לא הצליחה לעזור לי. אשמח לקבל רעיונות חדשים.

• 14 תגובות
    • 841 צפיות
  13. מחשב נייד נעלם ולא ניתן להתחבר לאינטנרט. מה עושים ? https://i.imagesup.co/images2/54d047...af30eb9908.jpg

14. Started by Shane McMahon,

שלום,כאשר אני משחק במשחקים כגון gtaוכו'(משחקים כבדים) המשחק זז לאט רצח,ולעיתים אפילו במקום הסאונד הרגיל יש מין חריקות של חחחחחגגגגרררחחחגר כאלה....למה ?!1 :s05: :s05: :s05:

• 10 תגובות
    • 840 צפיות
  15. היי מישהו נעל לי את ה BIOS והמחשב לא באחריות. אני יודע שצריך להלחים שני קבלים על הלוח. אשמח אם מישהו שיודע יפנה אליי במסר או תגובה פה, תודה

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  16. היי האם יש לקנות מאריך 12 וולט של הכבל שיוצא מהספק כח ללוח אם להזנת המתח של המעבד?

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  17. Started by iMeash,

יש לי בעיה כאשר אני מנגן וידאו התמונה מרצדת. הצלחתי להבין מה יכול לפתור את הבעיה אבל זה לא פיתרון מושלם. בהגדרות של nvidia (תמונה מצורפת), כאשר אני נמצא על "ביצועים" אז הסרטונים מרצדים. אם אני מעביר את ההגדרה ל "איכות" אז הסרטונים עובדים כרגיל. ראיתי שיש אפשרות לשנות הגדרות לאפליקציה ספציפית אבל אני לא יודע איזה הגדרות לשים בכדי שהסרטונים יעבדו חלק

18. יש לי כרטיס מסך 9800gtx 512 מגה יש לי אותו כמה שנים קניתי אותו אייך שהוא יצא זה כרטיס גדול ועבה מאוד הטמפרטורה של בין 66-67 האם זה נורמלי ואם לא איך אני מוריד לו תתמפרטורה גדי שלא יתחמם

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  19. ??? יש לי מחשב siemens esprimo mobile התקנתי עליו וינדוז 7 [קבלתי אותו ] ועכשיו המקשים -f3'f4'f5 שהיו אמורים להיות השתקה,הגברה,והנמכה של הווליום התחלפו עם המקשים f7f8'f9 מישהו יודע איך אני יכול להגדיר את זה בחזרה שיתאים ללוח מקשים במקלדת? ???

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  20. Started by i-kramba,

שהוא מגיע לחלון בתמונה אני לוחץ אינטר על "start windows normaly" ואז במקום להעלות את המערכת הוא מאתחל את עצמו ואני מקבל במסך מה שאתם רואים בתמונה השנייה ?

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  21. Started by davidcohen,

שלום היום קיבלתי את המחשב שהזמנתי מ skypc כשאני מדליק את המחשב אני רואה מסך שחור. פתחתי את המחשב וניתקתי את הכרטיס מסך וחיברתי את המסך ישירות ללוח האם(יש לו כרטיס מסך מובנה) אבל הבעיה עדיין קיימת. החלפתי מסך וזה גם לא עזר. חשוב לציין שהמחשב הורכב ע"י החנות ונעשתה לו גם בדיקת מעבדה ( או שלא....) המפרט שלי : מעבד Athlon 64Bit AM2 4800 DualCore לוח אם Gigabyte MA69GM-S2 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 כרטיס גרפי GIGABYTE ATI Radeon HD2600PRO 512MB PCIe הארדיסק 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II WD מארזCOMPUCASE CI-6A19 BLACK מישהו יכול לעזור לי ? תודה לכל המשיבים.

• 11 תגובות
    • 840 צפיות
  22. מתי יגיעו לארץ המעבדים kaby lake refresh ומה הצפי של התמחור שיהיה להם? תודה

23. סרגל הסימניות נעלם לי, ביחד עם התוכן של "סימניות אחרות" ואינני מצליח לשחזר כך שיחזורו. בשורה של הסרגל, מופיעה ההודעה:"לקבלת גישה מהירה, ניתן למקם את הסימניות שלך כאן בסרגל הכלים של הסימניות. ניהול סימניות..." הסיומת: "ניהול סימניות..." מופיעה בכחול עם קישור. כשלוחצים, מגיעים ללדף הסימניות - ללא תוכן סרגל הסימניות והסימניות האחרות. במהלך שחזור הסימניות, המחשב התנהג כאילו נתקע. כל לחיצה הפיקה הודעה שהמערכת אינה מגיבה. אחרי שעה בערך, ביטלתי את המהלך, בהנחה שמה שילך לאיבוד זה מקסימום חומר של קובץ גיבוי הסימניות האחרון. נכון לעכשו, יש לי התוכן של תפריט סימניות, וחסר לי התוכן של סרגל הסימניות ושל הסימניות האחרות. מה אני עושה?

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  24. Started by Gimel,

ניסיתי לתקן מחשב נייד ישן ש-XP הפסיק לעלות בו. רציתי לאתחל אותו עם דיסק של לינוקס וזה עבד (אחרי החלפת הכונן האופטי שהיה מקולקל). שמרתי את המידע שרציתי והתקנתי התקנה נקייה של XP SP3. כשההתקנה הסתיימה המחשב עשה ריסט וכשהוא ניסה לעלות, הוא שוב נתקע בדיוק באותו המקום (כשהלוגו של XP עם פס הטעינה עושה "פייד אין") חשבתי שאולי זו בעיה של חום או משהו ופירקתי אותו. בפירוק ראיתי את זה: Shot with K800i at 2009-04-26 האם זה קבל שנזל? מישהו בפורום יכול לתקן לי את זה (אני לא רוצה לנסות להלחים בעצמי) ובשורה התחתונה: האם יתכן שזה מה שגורם ל-XP לא לעלות?

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  25. Started by The.Hackerboy,

תגידו תמיד רציתי לדעת מה עדיף??? copy או past?? אני חושב ש-past מה אתם??

• 1 תגובה
    • 840 צפיות

דיונים חדשים בפורומים