עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, קיבלתי סוף-סוף את המחשב החדש XP2500+ EPOX 8RDA+ התקנתי את התוכנה HARDWARE SENSORS MONITOR שאלות: היא מסמנת לי באדום: ב VOLTAGES +12V - I/O - +2.66V ו -12V- AUX - +1.66V מה זה אומר? זה צריך להדאיג? אגב, המארז הוא COMPUCASE SUPER MIDI TOWER CI6169 מאוורר למעבד VANTEC AEROFLOW והטמפ' של המעבד היא 45 וחצי מעלות ברגע זה. אז זה טוב? ומה עם הוולטג'ים? זה מסוכן? מה זה אומר? מה לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  2. Started by mazoneli,

אני מקבל גם ב Bus error וב Address error בשדה של ה SINGLE שיש ERR 1 מה זה אומר בתכלס ? אני הולך להריץ בדיקת זכרון.

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  3. Started by yosi-m,

הכרטיס טלויזיה שלי PINNACLE PCTV עושה DELAY בין הקול לוידאו בקובץ שני מקליט, ז"א בזמן שאני מקליט הכל בסדר, אבל שאני מריץ את הקובץ שהוא הקליט לתוכו אז הוידאו מגיע לפני הקול (לפעמים אפילו בכמה שניות !). ממה יכולה להיגרם הבעיה ? המערכת שלי היא P3 866MHZ 512MB SDRAM ASUS CUV4X-E MB HD ATA66 ניסיתי הכל באמת ולא הגעתי לכלום...

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  4. Started by fitch,

אהלן חברה! טוב תקשיבו יש לי עכבר אופטי של מייקרוסופט הלבן הפשוט והוא מיתחבר ב-usb . הוא עובד מעולה .. אבל כשאני גולש או משחק או לא נוגע במחשב, אז יש את הציפצוץ כאילו אני שולף את העכבר מהמחשב יעני ניתקתי אותו ואחרי כמה שניות יש שוב את אותו ציפצוץ והוא חוזר לעבוד.... זה קורה כול כמה דקות וזה מעצבן! ואני מציין המחשב חדש הוא אצלי כמה ימים... אז לא ניראה לי יש בעיות הלוח אם. מאוד מקווה שתעזרו לי כי אני ישתגע. ויש מצבים שהעכבר מפסיק לעבוד והוינדוס אומר לי שהו א לא מזהה התקן שמחובר ב-usb .

• 10 תגובות
    • 828 צפיות
  5. נכנס לי רוח חיים במחשב, בלי צחוק . יום אחד אני למדתי למבחן במאקרו כלכלה, קיצר סחבק מרוכז בחומר, פתאום אני שומע רעשים מהCD שלי, הסתכלתי על המחשב, פתאום אני רואה שיש חגיגה של trays ואני בכלל לא הזמינו אותי, קדימה אחורה, קדימה אחורה, נכנסתי לסססססרט ונתתי קפיצה (כי הדבר הראשון משום מה שבא לי לראש זה הילדה עם הראש שהסתובב 360 מעלות מהסרט אקסורסיסט.) מאז זה קורה באמצע הלילה וגם ביום בצורה אקראית, בינתיים בכמה ימים האחרונים זה היה רק הצורב ולא הCD, מה לדעתכם הבעיה פה? וירוס? פריצה+טרוג'ן? איך אני מתקן ועניינים. אם זה מישהו שכרגע רואה מה אני כותב אז תפסיק יה חרא אתה תקרע בסוף את הרצועה![ תודה על העזרה. sandlegion

• 8 תגובות
    • 828 צפיות
  6. Started by em28,

המחשב הישן שלי (P3 667MHZ 256MB) עבד לו לאיטו, עם מעט תקלות מעצבנות. כשניסיתי להוסיף לו זיכרון (SDRAM 256MB) המחשב עבד הרבה יותר חלק. א ב ל ...... פעם ביום ללא הודעה מוקדמת המחשב קפא, שום דבר לא זז. :s05: העכברים והמקלדת מוארים כאילו הם מחוברים אבל לא מגיבים, המסך נתקע על התצוגה, HD לא עושה כלום. הדבר היחיד שניתן לעשות הוא לרסט אותו פיזית (לחיצה ארוכה על ה-OFF). בדקתי טמפרטורות עם אברסט: מעבד 32-36 מעלות, HD 42-46 מעלות, והלוח עומד על 9-15 מעלות !?!. :s05: בדקתי ברישום הארועים, אין משהו מעניין. ניסיתי להפעיל את המחשב עם רק עם הזכרון החדש - עובד, רק עם הישן - עובד, שילוב של שניהם ולא משנה באיזה סלוטים- קופא. בהדלקה לאחר קפיאה שכזו קובץ ה-SYSTEM ברגיסטרי נדפק ו…

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  7. שלום לכולם יש לי דיסק קשיח של 500gb כבר הרבה זמן ולפני כשבועיים הוא התחיל להיות מזוהה רק כ 127gb בדקתי עם דיסק קשיח אחר של 250gb והוא עדיין מראה לי גודל של 127gb עשיתי עידכון לביוס וזה לא שינה דבר. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה שכל דיסק קשיח בכל גודל יראה את אותו נפח בדיוק. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  8. Started by yoniby,

אהלן קיבלתי את המחשב החדש לפני כמה ימים (מפרט) ומשום מה גיליתי לאחרונה שהיו אס בי הקידמי לא עובד, (מאחורה כן עובד). צריך להתקין אותו/להגדיר משו? או שזו בעיה תודה יונתן

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  9. שלום, יש לי לוח אם Gigabyte GA-8I945PG Intel chipset 945 ומארז Thermaltake Swing VB6000 לצורך הרכבת קירור למעבד הייתי צריך לפרק את לוח האם כולל כל החיבורים וכעת אני מתקשה לחבר את החיבורים של כניסות הקול הקדמיות של המארז (בדקתי במדריך של הלוח אם והשמות שרשומים על החיבורים שם לא זהים לשמות שרשומים על החוטים של המארז והמספר של החיבורים לא זהה למספר החוטים) אם מישהו מכיר מדריך יותר מפורט לגבי לאן כל חוט צריך להתחבר אני אשמח.

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  10. Started by vitali02,

קרה לי משהו מוזר היום במחשב שלי הידסק הקשיח נראה שהוא תקול הוא גם משמיע תקתוקים בהפעלת המחשב והוינדוס לא מעלה אותו... אבל ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר והוא עולה מעולה ואני לא שומע תקתוקים מה הקטע פה?

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  11. שלום, אתמול קניתי מחשב חדש... מפרט ממש חזק והכרטיס מסך הוא ATI REDEON Saphire HD4870 x2 2GB יש לי מסך 26'... התקנתי COD 4 ואת ואת כל מה שצריך... והFPS שלי על 30-60 בצבע אדום... הרזולוציה ששמתי היא 1280x720 על מקסימום איכות כמובן... במחשב הקודם היה לי 9600GT וזה היה מריץ לי על 100+ FPS... הכרטיס מסך שלי אמור להריץ משחקים בקלות הוא אחד הכרטיסים החזקים בשוק... והמשחק גם לא רץ ממש ממש חלק...במחשב הישן שהיה הרבה הרבה פחות חזק מהמחשב החדש היה מריץ את זה הכי חלק שבעולם... עריכה: הנה המפרט של המחשב למי שצריך: מעבד: intel core 2 quad q9550 2.83 ghz 12 mb cache s775 1333mhz לוח אם: GIGABYTE - A-EP45C-UD3R 775 1600mhz כרטיס מסך: ATI REDEON Saphire HD 4870x2 2GB GDDR5 DX10.1 גרסאת Hi…

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  12. Started by or2077,

אוקיי, זה סיפור ארוך, אז ככה לפני חודש בערך הקירור של המעבד הפסיק לעבוד... החלפתי אותו ונתתי לסקייפיסי לעשות את ההחלפה(המעבד הוא Q6600) הקירור הוא AC FREEZER 7 REV 2. מאז שהגיע המחשב עם הקירור, חמש דקות בערך אחרי שאני משחק במשחק, כל משחק המחשב נתקע, על המחשק ולא יעזור כלום עד שאני עושה ריסט... והכרטיס מסך שלי סוחב כאלו(8800GT) ולא היו שום בעיות עם כאלו דברים לפני שהם החליפו לי את הקירור, עשיתי בביוס שהמחשב לא יכבה את עצמו בגלל טמפרטורות, עשיתי שהמאוורר של המעבד יהיה על מקסימצום וכל פעם לפני משחק אני מגדיר את האיוורור של הכרטיס מסך על מקסימום והוא מסתובב על 9000 RPM... מה אני יכול לעשות?? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  13. שלום, יש לי לוח אם Albatron K8NF4U וייתכן שיש בעיה בכרטיס קול המובנה. כאשר אני מנסה להקליט בתוכנת הקלטה של windows xp או כאשר אני מנסה להשתמש בסקייפ אז הקול לא עובד. בנוסף, כאשר המחשב מחובר לאוזניות אז ניתן להבחין ביותר בירור שיש רעש חלש כאשר מזיזים את העכבר. משהו ממש מעצבן. מה אתם מציעים לעשות? יש דרך לבדוק את הקול עם תוכנה מסויימת? תודה,

14. בחלונות כול הכוננים מופיעים סהכ 3 כוננים SSD וכונן M.2 העתקתי את מערכת הפעלה לכונן M.2 בביוס ב BOOT מופיע WINDOWS BOOT MANGER ומתחת כונן עם מערכת הפעלה SSD כיצד ניתן לראות את שאר הכוננים בכדאי שאוכל לעלות מכונן M.2 תודה

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  15. Started by מר איש נזקק לעזרה,

אתמול התקנתי כרטיס מסח חדש geforce fx5200 וזה פעל טוב מאוד על המחשב שלי עד היום בבוקר שהדלקתי את המחשב כשזה הגיע לקטע בו הוא אמור לטעון את הווינדאוז זה רשם error loading os חשבתי שזה בגלל הכרטיס המסך והחלפתי לישן אם הישן TNT2 זה נתקע בכלליות ברגע שזה מגיע לחלק של הטעינה המחשב עושה גם קולות מוזרים של קריאה נסיתי לפרמט את המחשב שלי ולהתקין הכל מחדש זה לכח לי יום שלם ונתקע באיזהו שלב וזה לכך לי מלא זמן זה נראה שהכול פועל ממש לעט אני צריך עזרה באיתור הבעיה =[

16. Started by roydor,

יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 8500 gt 512 m אני רוצה להגביר את ה-FPS שלי כי יש לי רק 50 וזה נחשב לכרטיס די טוב אם מישהו יוכל לתת לי איזה פקודה או משהו אני יודה לו אני צריך את הכרטיס מסך פעיל ממש כי אני משחק במשחקי רשת שדורשים כאלה נתונים תודה רועי. ???

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  17. Started by j,

שלום לכולם, בכלפעם שאני פותח קובץ כלשהו שנמצא על דיסק, המחשב נופל... הכונן הוא של סמסונג (כבר החלפתי לפני כשנה וחצי בערך) s203N... הצעות??!?!?!?!?

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  18. נשמע מוזר אבל לאחרונה קורס המחשב כמה פעמים, ללא MINIDUMP, הקריסות קורות בדיוק באתר גוגל ניוז, ?! יש משהו כבד או שונה דווקא באתר הזה? יתכן אמנם שזה לא גוגל ניוז אלא שבדר"כ כשאני פותח את המחשב, זה האתר הראשון שאני נכנס אליו, בקובץ היומן מופיעה שגיאת: "מנהל ההתקן זיהה שגיאת בקר ב- \Device\Harddisk0\D.‏‏" שום דבר לא מותקן אצלי בD, ולא בצעתי פעולות בD חוץ משמיעת מוזיקה שעליו, שתמיד לא עושה לי בעיות, אותו קובץ, גם עכשיו, מה הולך פה? בתודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  19. Started by 10GaZ,

מצאתי כרטיס קול Creative Sound Blaster Live! CT4830 במחשב הישן שלי. אני לא זוכר אם הוא עבד או לא, אבל בכל מקרה חיברתי אותו ללוח אם. בביוס שמתי Disabled באפשרות של Azalia (אני מניח שזה מבטל את הכרטיס קול OB). הפעלתי את המחשב ואחר כך את הדרייבר של קרייטיב (לא מהדיסק המקורי, הורדתי דרייבר מהאתר של קרייטיב), והדרייבר לא זיהה את הכרטיס (הוא אמר שהוא לא מחובר), אך הכרטיס היה חם, כלומר הוא היה מחובר פיזית ללוח אם. יתכן שהכרטיס לא עובד? (הוא ישן, משנת 99 לדעתי). או שאני עם הדרייבר הלא נכון? ושאלה נוספת שלא ממש קשורה - אני לא יודע אם הכרטיס קול הזה יותר טוב מהOB שלי (GB 965p-ds3), לפי חיפושים שעשיתי ההבדל הוא יחסית קטן. יש למישהו מידע נוסף בעניין? חבל לי להשקיע הרבה זמן ולראות שהה…

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  20. יש ברשותי את המחשב הבא: AMD 3200+ 64Bit לוח אם Gigabyte nForce4 Ultra זיכרון 1024MB DUAL 2X512 pc3200 400Mhz הרדיסק 160GB SATA2 כרטיס מסך Leadtek GF6800GS 256MB DDR3 בהתחלה קיבלתי תוצאה של 5200 ב-3d mark 2005 אבל לאחרונה משחקים לא זזים לי והרצתי בדיקה וקיבלתי ציון 800 מה זה יכול להיות???

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  21. שלום אנשים. יש לי מחשב הבנוי מהמפרט הבא: Asus P5N-T Deluxe Intel Core 2 Quad9450 GeForce GTX280 GEIL 4Gb DDR2 800Mhz Enermax 82+ 625w Antec P182 WD + Seagate 500GB Disks Dual Systems: XP x86 + Vista x64 הבעיה היא כזאת: מהיום שהרכבתי את המחשב אני מקבל באופן אקראי ולעיתים רחוקות, שזה אומר פעם ביום, פריזים. המחשב קופא כלום לא זז, הווינדוס מפסיק להריץ קבצים, כי כשאני עושה ריסט אני רואה שההורדות שלי נעצרו גם. אחרי איתחול אני מקבל את המסך של הויסטה או האקס פי שאומר שהמערכת עברה כיבוי לא מסודר (וניתן לבחור לעלות בסייפ מוד או המצב האחרון שבו המערכת עלתה ובלה בלה). זו בעצם התופעה הכי מוזרה כי המחשב לא אמור לזהות כשהוא נתקע. מה גם שאין לי שום חיווי באיוונט ויואר. מלבד: The previous…

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  22. Started by waizman,

אהלן קניתי לפני כחודש כמה רכיבים חדשים למחשב, ביניהם לוח אם מדגם ASUS P5K, אליו חיברתי בין היתר את הרמקולים (Logitech S-20, 2+1). מאז השדרוג אני שומע מתי פעם קירטועים בסאונד בזמן נגינה של שירים לדוגמא, ומעין "עקצוצים" בזמן משחק. כרטיס הקול שעל הלוח הוא Realtek ALC883, כרגע עם דרייבר גרסא R1.80. זו בעיה ידועה? יש איזה דרייבר או משהו שמתקן את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  23. Started by yuval_e,

שלום לכולם, לאחרונה המחשב שלי מתנהג בצורה מוזרה ובוחר לעשות לעצמו restart בצורה פתאומית. הדבר קורה בד"כ אחרי שהוא דלוק כמה ימים, ובעת עומס פעולות עליו (גלישה באינטרנט בזמן שהאימיול מוריד והאנטיוירוס סורק). מישהו נתקל בתופעה הזאת אי פעם? אשמח לכל תגובה, יובל

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  24. Gigabyte 8l945gmf intel paentium 3.2 Ghz הדרייבר של Audigy 2 sound blaster מותקן sound: Audio codecs creative game port creative sb audigy legeacy audio driver legacy video capture devieces media control devices realtek High defintion audio אני שומע קול משני קרטיסי הקול עי שינויי בהגדרות אבל כשאני מנסה להגדיר משהו בCreative speaker setting מסך כחול ורסטרת כשאני מכבה את המחשב אין כיבוי בריא אלא מסך כחול מופיע בשלבים האחרונים איך אני פותר את הבעיה בביוס יש חמישה אפשריות לSATA disabled auto combined non combined enchanted איך אני מסדר שליטה מלאה ובריאה של האודיגי?

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  25. Started by The-Magician,

אהלן, יש לי בעיה מרגיזה, ניסיתי להוסיף זיכרונות למחשב ופיתאום המסך לא עלה, ניסיתי לשחק עם הזיכרונות להפוך אחד על כל הצדדים של ה-4 מקומות אין כלום לא עוזר, ניסיתי לשים גם זיכרון אחד על 4 המקומות גם לא עוזר, גם בצד ההפוך לא עוזר, חשבתי שיש בעיה בחיבורים אז בדקתי את כל החיבורים והכל מחובר, ניתקתי גם חיבור כזה של איזה 2 סלוטים של 3 ועוד 2 סלוטים של 1 ואני חושב אבל לא בטוח שהחזרתי אותם למקום הנכון הקיצר ניסיתי עוד פעם היום לשחק עם המחשב ואני לא יודע איך אבל פיתאום במחשב עלה ואיך שהוספתי לו עוד זיכרון המסך שוב פעם לא עלה כרגע המסך לא עולה ויש רעש של ציפצוף שאני לא יודע איך לפתור זה הלוח אם: ga-8ipe1000

דיונים חדשים בפורומים