תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
שלום צריך עזרה בלמצוא את מקור התקלה. לפי דעתי ספק אבל תגידו אם אתם חושבים אחרת. השארתי את המחשב דלוק ופתאום הוא הפסיק להגיב - אין תצוגת מסך, אי אפשר להגיע אליו ברשת וחיבורי הusb הפסיקו להגיב. המאווררים הסתובבו והאור דולק. אתחלתי ושוב לא ראו שום דבר במסך ואין תגובה. לאחר כ20 דקות ניסיתי להדליק שוב ועכשיו המחשב הגיב, הגיע להתחלת עלייה של המערכת הפעלה ואז התקלה חזרה. בניסיון חוזר שוב זה לא עלה מהתחלה. הזמן עד התקלה תלוי בכמה זמן התתי למחשב לנוח. ניסיתי לנתק רכיבים ולהפעיל ללא הועיל (כונן, חיבורים וכו) אשמח לעזרה תודה
-
- 9 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תקלה מעצבנת.. כשאני מדליק את המחשב לא תמיד הוא עולה טוב זה מחשב נייד עם WIN7 64 סביות לפעמים הוא נדלק עד הקטע של טעינת הווינדוס ואז מראה לי שהמחשב דלוק אבל המסך נכבה לפעמים המסך פשוט נתקע העכבר לא זז המקלדת לא עובדת אבל מה שכן עובד זה ה-FN כשאני לוחץ על אחד מהם (דרך המקלדת) הנורה נדלקת אבל שום דבר לא קורה למסך עצמו. ולפעמים אחרי שהוא נדלק איזה 5 דקות אחרי זה הוא קורס מסך כחול driver_power_state_failure בגלל שאני לא יכול לצלם תמונה אני מביא לכם פה את כל הקבצים הדרושים+מספר התקלה (0X0000009F (0X0000000000000003,0FFFFFA8006201A10,0XFFFFF80000BA2748,0XFFFFFA8008C D4E10 כמה דקות אני יערוך יעלה לפה הורדה ל- DUMP לינק- http://www.f2…
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלופ ,היום שיחקתי במחשב כרגיל, ופתאום שמעתי בום, כמו של נגיד אקדח של ילדים עם קפצונים. כל חשמל בחדר נכבה,העליתי את המתג של החשמל ושום נשמע פיצוץ דומה. השאלה האם זה בום מהספק כח בדרכ? או שמשהו אחר הלך.? אני פשוט לא רוצה לקנות סתם ספק כח ולגלות שזו לא הבעייה.בבקשה אשמח לעזרההה
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, מאתמול כל פעם שהמחשב שלי עולה התמונה על המסך פשוט מעוותת(מההתחלה של הבוט),יענו מלאה בפסים לבנים עבים ושחורים. ניתקתי את הHDDים והדלקתי את המחשב הבעייה חזרה על עצמה,כנ"ל לגביי הזכרונות. הבעייה היא בכרטיס מסך או בלוח אם או איפה? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה המחשב שלי קפא מידי פעם וכשהפעלתי אותו מהתחלה ראיתי במסך השחור שרשום BZBZBZBZBZBZ היכן שבד"כ רשום ההארד דיסק. אחרי כמה ריסטים זה מסתדר ואז אני רואה שיש בעיה עם ה BOOTMGR . אחרי עוד כמה ריסטים אני מצליח להעלות את הווינדוס. איפה הבעיה? מצורפת תמונה של HD TUNE- ישנה בעיה ב ultra dma crc error count עד כמה זה חמור? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
טוב הספור הוא ככה ניסיתי להתקין לינוקס ולא הצלחתי עם ארבע דיסקים ושתי הפצות בכולם הגעתי לתפריט הראשון של ההתקנה ותמיד אחרי אחרי שבחרתי להתקין אחרי כמה שניות נתקע המחשב אז חשבתי אולי וינדוס מונע את ההתקנה מחקתי את ההרדיסק לגמרי (באמצעות דיסק ההתקנה של ווינדוס ) המחשב עולה ומורה שאין לו בוט (סימן שנמחק ההרדיסק ) וניסיתי להתקין את האובנטו - נתקע בדיוק באותו מקום כבראשונה ניסיתי להתקין את הפדורה קור 4 - נתקע באותו מקום אז הגעתי למסקנה שהביוס אחראי לכך התקנתי עוד פעם ווינדוס אינטרנט וכו'..... ואמרתי אם כבר נעדכן את הביוס הלכתי לאתר http://www.esupport.com/global/ ובאמצעות התוכנה שלהם הוא זיהה את הביוס (מצורף בקובץ למטה ) אבל הם מבקשים שאני אמתין 24 שעות ואין ל…
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון [חודש] יש לי בעיה במחשב שלי. [אני עכשיו במחשב של אבא שלי...] יש לי מחשב דיי ישן... [כמעט שלוש שנים] המפרט הוא: מעבד 2667 533 MHZ לוח Asus P4SGX - MX 256X2 סטיקים של זיכרון [133MHZ] SDRAM geforce 5500 256mb agp x8 ספק jtc 500W [כן אני יודע שזה חיקוי גרוע וחרא ספק] WD 80Gb 8mb צורב וכונן [סתם לא ממש חשוב] motherboard chipset SIS650gx טוב ניראה לי אפילו יותר מידי פרטים חחחח בקיצור כבר חודש שהמחשב עושה לעצמו ריסטים המעבד מגיע ל70 מעלות [אפילו שאני כותב את ההודעה המחשב עשה לעצמו ריסט בלי שאני יגע בו בכלל יזיז את העכבר] סרקתי את המחשב עם 3 אנטי ווירוסים [spy sweeper|nod32|kasepersky| הכי מעודכנים הגירסאות הכי חדשות] לא נמצא כלום. הדבר היחיד שעולה לי בראש …
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעיה של תקיעות מוזרות של המחשב...כשאני מפעיל תוכנה קלה או משחק קל זה נקתע ועל משחקים נורמליים אין מה לדבר הולך תקוע רצח לפני שעשיתי OC והתקנתי NORTON ANTI VIRUS +FIRE WALL התקיעות האלה לא היו אז ככה זה המפרט שלי AMd sempron 2800+ 512ddr Gigabyte k7 nf 2 ultra geforce 6600GT מה יכולה להיות הבעיה ושוב אני מזכיר שלפני כ חודש הבעיות האלו לא היו אה..ואין לי ספיאוור במחשב ולא וירוסים כבר בדקתי
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
נכנס לי רוח חיים במחשב, בלי צחוק . יום אחד אני למדתי למבחן במאקרו כלכלה, קיצר סחבק מרוכז בחומר, פתאום אני שומע רעשים מהCD שלי, הסתכלתי על המחשב, פתאום אני רואה שיש חגיגה של trays ואני בכלל לא הזמינו אותי, קדימה אחורה, קדימה אחורה, נכנסתי לסססססרט ונתתי קפיצה (כי הדבר הראשון משום מה שבא לי לראש זה הילדה עם הראש שהסתובב 360 מעלות מהסרט אקסורסיסט.) מאז זה קורה באמצע הלילה וגם ביום בצורה אקראית, בינתיים בכמה ימים האחרונים זה היה רק הצורב ולא הCD, מה לדעתכם הבעיה פה? וירוס? פריצה+טרוג'ן? איך אני מתקן ועניינים. אם זה מישהו שכרגע רואה מה אני כותב אז תפסיק יה חרא אתה תקרע בסוף את הרצועה![ תודה על העזרה. sandlegion
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
רכשתי היום מחשב עם לוח אם + EPOX 3KDA אבל אני שם לב שכאשר אני מכבה את המכשב עדיין פועלת הנורה של העכבר והנורה של הכניסת LAN הומודם כבלים עדיין מהבהבות מה קורה, הכיצד ייתכן שהמחשב נכבה והכל כביכול עדיין פועל . במידה וזה נורמלי האם יש סכנת פריצה מהרשת בכך או שאין לי מה לדאוג? ואיך מפסיקים את זה (חיפשתי בהגדרות של הביוס משהו בכיוון ולא מצאתי) תודה
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי עבור דודי מחשב מסוג SONY VAIO A190 מחשב רציני שאחת מהאפשרויות שלו זה קבלת וידאו או כבלים דרך כניסת ה-AV שלו. לאחר בירור מקיף בנושא מסתבר שלמחשבים של סוני המגיעים מארה"ב יש אך ורק מצב של NTSC בקבלת אות דיגיטלי, המשמעות של כך היא שלא ניתן לחבר למחשב הנ"ל כבלים, מצלמת וידאו או כל דבר אחר אשר הוא בפורמט של PAL. קראתי המון חומר בנושא להמון אנשים אשר רכשו את הדגמים של סוני VAIO יש את אותה הבעיה. ולכן... אני פונה עליכם המקצוענים שבחבורה, מה עושים ??? אני חייב לתת פתרון מכיוון שאחת הסיבות שהוא רצה את המחשבים של סוני היא בגלל אפשרות החיבור של הכבלים ומצלמת הוידאו שלו למחשב. חשבתי אולי על פתרון כזה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=…
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אהלן חברה! טוב תקשיבו יש לי עכבר אופטי של מייקרוסופט הלבן הפשוט והוא מיתחבר ב-usb . הוא עובד מעולה .. אבל כשאני גולש או משחק או לא נוגע במחשב, אז יש את הציפצוץ כאילו אני שולף את העכבר מהמחשב יעני ניתקתי אותו ואחרי כמה שניות יש שוב את אותו ציפצוץ והוא חוזר לעבוד.... זה קורה כול כמה דקות וזה מעצבן! ואני מציין המחשב חדש הוא אצלי כמה ימים... אז לא ניראה לי יש בעיות הלוח אם. מאוד מקווה שתעזרו לי כי אני ישתגע. ויש מצבים שהעכבר מפסיק לעבוד והוינדוס אומר לי שהו א לא מזהה התקן שמחובר ב-usb .
-
- 10 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום שאני מפעיל את המחשב שלי המחשב מקבל חשמל והכל, המאוורר של המעבד עובד ההארדיסק מרגישים שהוא עובד, הכרטיס מסך עובד עם המאוורר שלו בקיצור הכל עובד גם הכוננים, הבעיה היא שהוא מקבל מתח אבל המחשב לא עולה, כאילו אין תמונה במסך והנורה של העכבר לא נדלקת כמו בכל הפעלה של המחשב. אין לי מושג מה הבעיה כבר, בדקתי הכל, כרטיס מסך, מסך, הארדיסק, כולם טובים מה יכולה להיות הבעיה? אולי הספק? או שיש מצב שזה משהו אחר? תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה שהחלה לפני כמה ימים...,המעבד קבוע על 100% ניצול אפילו סתם ככה בזמן הגלישה או שסתם הFXP פועל כמה שעות... המפרט: AMD Athlon 64 3000 ClawHammer EPoX 8KDA3J nVidia nForce3 250Gb GeIL 512MB DDR PC3200 400MHZ 2.5'3'3'6 Leadtek A400TDH (6800NU) 128Mb 256BIT Westren Digital 80GB 8Mb 7200RPM SerialATA Thermaltake Silent PurePower 420W ActivePFC יש לציין שהטמפ' של המעבד לפני התקרית הייתה 43 מעלות בלבד... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש לי במחשב שלוש טמפרטורות ובצג רשום cpu, sys, pwm רציתי לדעת מה כל אחד מהם חוץ מהcpu שאני יודע שזה המעבד. בזמן האחרון המחשב מגיע בsys לטמפרטורה של האזעקה(55) וריציתי לדעת אם זה מסוכן או שאני יכול להקפיץ את הטמפ' לעוד 5 מעלות עד לאזעקה דרך אגב. כבר עשתי עידכון לביוס כך שהטמפ צריכות להיות אמינות cpu-39 sys-50 pwm-49 (המפרט של המחשב שלי מופיע למטה)
-
- 11 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני לא יודע מתי בדיוק זה התחיל, נראה לי שלפני שבוע: כשאני מנסה להדליק חלק מהתוכנות או המשחקים, נפתח חלון דוס שכתוב בו program to big to fit in memory אני לא חושב שזה קשור לתוכנה או משחק ספציפי, בגלל שחלק מהמשחקים הכבדים שיש לי עובדים, וזה קורה בין היתר ל hwzone panel ולתוכנת GetRight כשאני מנסה להוריד משהו בעזרתה. ניסית להסיר את התוכנה, וזה גם פת את חלון הדוס. זה קרה גם בקזה, התקנתי אותה מחדש, והיא עבדה כמה ימים ואח"כ שוב התחילו חלונות דוס. ??? תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום יש לי מקל זיכרון אין לי מושג איך אינ בודק כמה MB הוא וכמה MHZ, תודה על התשובה שתיתנו.
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אין מה להוסיף. השאלה בכותרת. תודה רבה וחג שמח!
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, בדהייה נמצאת בצד שמאל העליון ש להמסך samsung 1200NF כאשר אני מחבר דרך הBNC כאשר המסך מחובר דרך הD-sub הטשטוש(דהייה) נעלם המפרט קיים ובכל מקרא כרטיס המסך ati 8500 64mb אשמח לשמוע רעיונות HaimTS
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, קניתי קורא כרטיסי זכרון המתחבר לUSB וכל כרטיס שנכנס ויצא מהמכשיר נהרס... כשאני מכניס אותו למצלמה הוא כותב CARD ERROR 132F ואי אפשר לצלם... מצד שני אפשר להעביר מהכרטיס הזה תמונות למחשב.. הכרטיס הוא מסוג SMART MEDIA... מצלמת אולימפוס אם זה משנה... תודה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום חבר'ה שמעו יש לי לוח IS7 והאיידה מזהה לי IS7-G שזה בעיקרון דגם אחר.עידכנתי את האיידה,התקנתי דרייברים של הצ'יפסט מחדש וכלום לא שינה את ה is7-g ל is-7 לדעתי זה קרה מאז שהוצאתי את המעבד מהתושבת שלו והחזרתי אני מקווה שתוכלו לעזור לי... [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום,חיברתי צורב בנוסף לסידירום שהיה כבר במחשב..וראיתי שמחובר לסידירום כבל אודיו כזה בצד שמאל של החיבורים עכשיו השאלה שלי האם צריך לחבר גם לצורב כבל אודיו כזה ואז ללוח??
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שאלה לגבי תיקון או החלפת ספק כח במארז מחשב HTPC. קיימת בעיה בניסיון להפעיל את המחשב - המחשב אינו עולה ובניסיון שלו לעלות נשמע קול מיחידת הספק, שנשמע כמו קושי להתניעה. רק לאחר מספק פעמים של Restart המחשב עולה תקין. המאוורר אינו עושה רעש גם בשלב של הניסיון לעלות וגם לאחר העליה ולכן נראה לי שהבעיה היא מיחידה אחרת בספק הכח ולא במאוורר. מדובר בספק כח שככל הנראה הוא חלק אינטגרלי מהמארז מסוג Jsp-Tech EZCool T280B קישור: www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19055#details לפי האמור במפרט בקישור מדובר בספק כח: 400 וואט ATX(PS2) standard power supply פתחתי את המארז ולא היה ברור לי האם ניתן להסיר ולהחליף את הספק - וזו גם השאלה הראשונה - האם ניתן להסירו ולהחליפו בספק חדש. השאלה…
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
שלום, במערכת מבוססת מעבד Core 2 Quad, לוח אם MSI G31M2-V1 וזכרון 2GB DDR2, התקנתי סטיק זכרון נוסף של 2GB Kingston Value. מאז ההתקנה, לוח האם מסרב לעשות POST ולא מציג כלום על המסך, גם כאשר מסירים את הזכרון הנוסף ונשארים בתצורה המקורית. לוח האם לא מצפצף כאשר מסירים ממנו את כל הזכרונות. ניסיתי לאפס לו את הביוס ע"י הוצאת הסוללה וע"י ג'ימפור ה- Clear CMOS בלוח, התוצאה נשארת זהה. יש לכם רעיונות למה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום וברכה חברים יש לי מחשב נייד ישן יחסית ,core 2 duo דגם hp dv6500, t5450 2g ram כיום מותקן לי בו ווינדוס ויסטה אני רוצה לפרמט לגמרי ולהתקין ווינדוס 7 לאחר הפעלת המחשב, אני מכניס את הדיסק של ווינדוס 7 |(64 Bit), זה מראה שהוא מתחיל להתקין תווינדוס 7. ואז ההתקנה (שלב הראשון שלה) מפסיקה באמצע ומופיעה השגיאה הבאה, status: 0xc00000e9 info: an unexpected i/o error has occured יש לציין כי אני מתקין את הווינדוס דרך הcd הפנימי של המחשב. כמו כן לא מחובר לו התקן usb חיצוני כמו עכבר או סתם דיסק און קיי. חיפשתי באינטרנט פיתרון אך לא כ"כ מצאתי. אשמח לפתרונות תודה.
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-