עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Gigabyte 8l945gmf intel paentium 3.2 Ghz הדרייבר של Audigy 2 sound blaster מותקן sound: Audio codecs creative game port creative sb audigy legeacy audio driver legacy video capture devieces media control devices realtek High defintion audio אני שומע קול משני קרטיסי הקול עי שינויי בהגדרות אבל כשאני מנסה להגדיר משהו בCreative speaker setting מסך כחול ורסטרת כשאני מכבה את המחשב אין כיבוי בריא אלא מסך כחול מופיע בשלבים האחרונים איך אני פותר את הבעיה בביוס יש חמישה אפשריות לSATA disabled auto combined non combined enchanted איך אני מסדר שליטה מלאה ובריאה של האודיגי?

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  2. Started by ZXY1,

יש לי קיר משותף בין הסלון לממ"ד קדחתי אתמול עם כוס 50 ממ חיברתי את המחשב אחד למסך PC בממ"ד ב- DVI וכבל שני VGA לטלויזיה בסלון אני רוצה לראות בו זמנית גם בממ"ד וגם בסלון או לפעמים פעם בממ"ד ופעם בסלון ניסתי לעשות בהגדרות צגים כפולים וזה לא משכפל את ה- WINDOWS לסלון רק "הרחב צגים אלה" (שרואים רק חלק מהמסך) ולא "שכפל צגים אלה" (שרואים אותו דבר בשני הצגים) איך פותרים את הבעיה? (יש לי כרטיס מסך ישן 8500) תודה

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  3. Started by Notter,

אני לא יודע אם זו בעיה בחומרה, אז יכול להיות שטעיתי בפורום אבל נראה לי שזה כן מתאים לכאן בכל מקרה, הורדתי את הדמו של prince of persia ויש לי radeon 8500 המשחק עובד בסדר, אבל אחרי מעט זמן הוא קצת קופא ומופיע לי הודעת שגיאה שאומרת ככה: VPU Recover: VPU Recover איתחל את המאיץ הגרפי כיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינע הגרפי אין לי מושג מה זה אומר, וזה לא באמת משפיע על שום דבר... אבל אחרי שעובר עוד זמן, הזמן בין ההקפאות הקצרות האלו במשחק מצטמצם, ואי אפשר לשחק ככה. רק להבהיר את עצמי, ההקפאות האלה לא תוקעות את המשחק, הן נמשכות רק איזה 10 שניות, ואם אני מאשר את ההודעת שגיאה, היא מופיעה שוב בהקפאה הבאה.

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  4. Started by Andrey22,

יש לי ריסטים ואני צריך לפתוח קובץ dumprep כדי לדעת מה התקלה.

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  5. Started by ag43,

יש לי GIGABYTE 6600GT AGP ובזמן האחרון מדי פעם באמצע משחק מופיעה לי הודעה של הדריוור שאומרת שהמערכת זיהתה שלא מגיע מספיק מתח למערכת ולכן מגבילה את הכרטיס או משהו דומה. אף פעם לא היתה לי בעיה כזו, חיבור המולקס מחובר ויש לי הרגשה שהספק שלי יותר ממספיק למערכת שלי. כ"כ הכרטיס כבר לא באוברקלוקינג מישהו מכיר את הבעיה הזו?

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  6. טוב כנראה שאם אני לא ימצא תשובות כאן אז אני לוקח את המחשב ב4 וחצי מחר לחנות מחשבים . שאלה ראשונה : איך אני בודק אם הספק כוח שלי עדיין פועל ויודע ב100% אם הוא פועל או לא .. שאלה שניה : שאני מורח את המשחה הטרמית הלבנה הדביקה אני מורח על הריבוע של הכרטיס מסך וגם על הברזל של המאווררעצמו ההוא יענו שנמצא על אותו המקום ששמתי עליו את המשחה בכרטיס עצמו או שרק בריבוע ושם עליו את המאוורר רגיל ..

• 12 תגובות
    • 821 צפיות
  7. הייתי היום באתר של אינטל וראיתי דרייברים לצ'יפסט שלי (865PE). הורדתי את העדכניים ביותר (7.0.0.1019) ומאז המעבד חם ב10 מעלות בהשוואה למקודם, ויש פעמים שהוא גם נתקע. חשוב לציין שטמפ' החדר לא השתנתה והקירור של המעבד עובד מצוין. מה אני עושה? ???

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  8. Started by dana_rafi,

שלום. אני מחבר לוח אם חדש. נתקלתי בבעייה בחיבור הכבלים PWR switch וגם RESET switch. כל אחד מהם בעל 2 חוטים האחד כחול והשני לבן. באתר היצרן יש הסבר איך לחברם.דף PDF עמוד 80.מצורף לינק. ftp://download.intel.com/design/motherbd/bf/C3263401.pdf אם אתם שמים לב כתוב שעליי לחבר את RESET switch לפינים 5,7 ואת PWR switch לפינים 6,8. שאלתי: האם יש חשיבות למיקום הצבעים על הפינים? אם כן,למשל ב RESET switch איך לחבר,האם הלבן על פין 5 והכחול על 7 או ההפך? תודה

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  9. Started by BneXt,

שלום, יש לי וירוס מסוים במחשב, הוירוס נותן לי הודעה בצד שמאל למטה בשפה האנגלית (הוינדוס שלי בעברית) ש"וינדוס" כאמור גילה תוכנת ADAWARE או SPYWARE במחשב וללחוץ על הבועה כדי לתקן את זה. עם הופעת הוירוס המחשב שלי התחיל לזוז לאט יותר ומהירות האנטרנט פחתה וכשאני רוצה לפתוח את הTASK MANAGER הוא לא נפתח לי וקופץ לי השגיאה הבאה: "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין על ידי מנהל המערכת שלך" כבר סרקתי עם כל תוכנת אנטיוירוס אפשרית אז תהיתי אם יש לכם דרך אחרת לפתור את הבעיה ולמחוק את הוירוס אז בבקשה תעזרו לי...

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  10. Started by trojan,

העכבר מחובר למחשב (עכבר אופטי) האור האדום נדלק אבל הוא לא זז ניסיתי עוד עכברים שעובדים בטוח וגם הם לא זזים אבל האור נדלק יש למישהו רעיון ?

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  11. היי, בחודשים האחרונים אני נתקל בבעיה שלא נתקלתי בה מעולם. זה קורה באקראיות - המסך קופא, הסאונד נתקע ואני לא יכול לעשות דבר, גם לא להזיז את העכבר. לאחר כמה שניות הכונן משמיע צפצופים (ביפ ביפ) בלתי פוסקים עד שאני חייב לעשות ריסטארט. מפרט: https://valid.x86.fr/rxj6lg מה אפשר לעשות? תודה.

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  12. הבעיה המוזרה הזאת קוראת כל פעם שאני מנתק את המחשב מהחשמל... המחשב נדלק לכמה שניות, כל המאוורים עובדים ואחרי כמה שניות הכל נכבה! המחשב בד"כ עולה אחרי כמה לחיצות על הכפתור הפעלה, אבל עכשיו הוא פשוט מסרב להדלק. מה אני אמור לעשות עכשיו? ניסיתי כבר הכל...

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  13. שלום אני אמור לקבל מחשב חדש בימים הקרובים. השאלה היא איך אני יכול להעביר את התכולה שנמצאת על שני HD במחשב הישן למחשב החדש מדובר על כ 50 ג'יגהבייט ויש לי רק מסך אחד, מקלדת אחת ועכבר אחד. האופציות שאני מכיר : 1. נגן MP3 עם 1GB זכרון - זה אומר העתקה איטית (USB 1) של 1GB ניתוק מסך ועכבר במחשב ישן חיבור מסך ועכבר במחשב חדש העתקה למחשב חדש, שוב ניתוק וחוזר חלילה 2.פירוק שני ה HD מהמחשב הישן והרכבה זמנית במחשב החדש - קודם כל אופציה לא רצויה מבחינתי(לא הייתי רוצה לפרק ולגעת במחשב חדש עם אחריות. וכמו כן שני ה HD הישנים בחיבורי IDE והמחשב החדש SATA 2 האם בכלל השאירו את חיבורי ה IDE של פעם. האם יש דרך אחרת יותר פשוטה ? אולי אפשר ליצור איכשהו רשת ? תודה מראש לכל העונים איליה

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  14. Started by mazoneli,

אני מקבל גם ב Bus error וב Address error בשדה של ה SINGLE שיש ERR 1 מה זה אומר בתכלס ? אני הולך להריץ בדיקת זכרון.

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  15. Started by abyss20,

הרכבתי מחשב לפני כמה ימים ובהתחלה המעבד היה על 35-40 מעלות ללא OC בIDLE היום הטמפרטורה זינקה ל50 מעלות בIDLE וכשאני עושה בדיקת מאמץ דרך EVERST אחרי כ2 דקות המחשב קורס ואני נאלץ לאתחל, הוא עובד בסדר גמור בלי בדיקת מאמץ, יכול להיות שלא מרחתי משחה כראוי? או יש עוד סיבות? כמו כן היום עשיתי OC לכרטיס מסך, לא חושב שזה קשור.

• 10 תגובות
    • 821 צפיות
  16. Started by חן ששון,

שלום, מצאתי באחת התיקיות במחשב תיקיה בשם video cach. סרטונים של כמה שניות בודדות, נראה כאילו חלקם מאתר shein וכדו. לא זכור לי שאי פעם צפיתי בדברים האלו. איך יכול להיות שזה הגיע לתיקייה אצלי במחשב? ומה זה בכלל? תודה רבה לעוזרים

17. Started by kfir_dnd,

הוינדוס קורס לי ברגע שאני מתקין חיבור לאינטרנט... מה שקורה זה ככה: 1. אני מתקין את התוכנה של החיבור לאינטרנט 2. אני עושה הפעלה מחדש כדי לסיים את ההתקנה 3. איך שוינדוס מסיים להיטען ומופיע לי שולחן העבודה הוא קורס פירמטתי את המחשב וזה עבד טוב עד שהתקנתי שוב וזה שוב קרה... מה אני עושה ואיך אני מסדר את זה? לתוכנה שאני מתקין קוראים sky broadband הבעיה הזאת ממש משגעת אותי חברה תעזרו לי כמה שיותר מהר אני מזה שאין לי אינטרנט בבית תודה מראש

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  18. Started by shuky123,

המדפסת הפסיקה להדפיס היא מבצעת את כל התהליך בשלמותו - עוברת על הדף מוציאה אותו אבל הדף יוצא ריק לגמרי - לבן. החלפתי דיו ועדיין לא קורה כלום. ניסיתי דרייברים חדשים, ניסיתי במחשב אחר וכלום. יש רעיון איך אפשר לטפל בה?

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  19. Started by yoniby,

אהלן קיבלתי את המחשב החדש לפני כמה ימים (מפרט) ומשום מה גיליתי לאחרונה שהיו אס בי הקידמי לא עובד, (מאחורה כן עובד). צריך להתקין אותו/להגדיר משו? או שזו בעיה תודה יונתן

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  20. Lockdown caused an Access Violation in module Lockdown.exe at 0023:0041ae64. Command Line : "D:\Program Files (x86)\Ubisoft\Red Storm Entertainment\Rainbow Six Lockdown\Lockdown.exe" Exception handler called in Main Thread. Error occurred at 8/25/2008 03:32:00. D:\Program Files (x86)\Ubisoft\Red Storm Entertainment\Rainbow Six Lockdown\Lockdown.exe, run by Master Systems. 4 processor(s), type 586. 4094 MBytes physical memory. Read from location 0000000c caused an access violation. Registers: EAX=00000000 CS=0023 EIP=0041ae64 EFLGS=00010206 EBX=0341d8d4 SS=002b ESP=0017fabc EBP=1a639008 ECX=0017fbbc DS=002b ESI=00000000 FS=0053 EDX=00000000 ES=002b EDI=1fc8c034 GS=002b By…

21. שלום, אתמול קניתי מחשב חדש... מפרט ממש חזק והכרטיס מסך הוא ATI REDEON Saphire HD4870 x2 2GB יש לי מסך 26'... התקנתי COD 4 ואת ואת כל מה שצריך... והFPS שלי על 30-60 בצבע אדום... הרזולוציה ששמתי היא 1280x720 על מקסימום איכות כמובן... במחשב הקודם היה לי 9600GT וזה היה מריץ לי על 100+ FPS... הכרטיס מסך שלי אמור להריץ משחקים בקלות הוא אחד הכרטיסים החזקים בשוק... והמשחק גם לא רץ ממש ממש חלק...במחשב הישן שהיה הרבה הרבה פחות חזק מהמחשב החדש היה מריץ את זה הכי חלק שבעולם... עריכה: הנה המפרט של המחשב למי שצריך: מעבד: intel core 2 quad q9550 2.83 ghz 12 mb cache s775 1333mhz לוח אם: GIGABYTE - A-EP45C-UD3R 775 1600mhz כרטיס מסך: ATI REDEON Saphire HD 4870x2 2GB GDDR5 DX10.1 גרסאת Hi…

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  22. ??? יש לי מחשב siemens esprimo mobile התקנתי עליו וינדוז 7 [קבלתי אותו ] ועכשיו המקשים -f3'f4'f5 שהיו אמורים להיות השתקה,הגברה,והנמכה של הווליום התחלפו עם המקשים f7f8'f9 מישהו יודע איך אני יכול להגדיר את זה בחזרה שיתאים ללוח מקשים במקלדת? ???

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  23. אין לי כונן dvd או צורב DVD ואני רוצה להתקין את מערכת ההפעלה ויסטה ויש לי אותה בקובץ אימאג' מקורי. יש אפשרות שאם איזה תוכנה אני מצליח להלות בBootcd אחרי שפירמטתי את כונן c: במחשב והקובץ אימג' נמצא בכונן d: ואני יכול לטעון מהתוכנה הזאת את הקובץ שבכונן d: יש כזאת תוכנה ?? משהו כמו VIRTUAL PC רק שיהיה אפשר להריץ אותו כמו שאמרתי שאין ווינדוס על המחשב ואני רוצה לפתוח קובץ dvd שזהו קובץ תמונה..

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  24. Started by gtf,

שלום לכולם! אני עומד לקנות כרטיס מסך חדש כנראה את ה 6600GT ואני רוצה לוודא שאני יודע איך להרכיב אותו. אז ככה: מוחקים את הדרייבר של הכרטיס הישן ואז מרכיבים את הכרטיס לתושבת שלו, מתקינים את הדרייברים של הכרטיס ואם צריך מחברים את הכרטיס לחיבור נוסף מהספק. האם אני צודק ואם לא תתקנו אותי בבקשה תודה רבה לכולם!

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  25. Started by erjerjerj,

יש לי את הכרטיס הזה קצת פחות משנה והמאוורר שלו התחיל להרעיש. רציתי לנקות את המאוורר מאבק ואולי גם לשמן אותו, אבל הוא נמצא בכלוב מתכת ללא ברגים לפתיחת הכלוב. כיצד אני יכול לפתוח את הכלוב בלי לפגוע בו, או לחלופין כיצד אני יכול לנקות ולשמן את המאוורר ללא פתיחת הכלוב? (מצורפת תמונה של הכרטיס) דרך אגב, האם הייתם מממשים אחריות על מאוורר רועש? בתודה, ערן. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים