תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי לפעמים נתקע בשלב הMEMORY TESTING(במסך של הביוס כשהמחשב עולה) מה שאני עושה כדי לפתור את זה-אני מוציא את הסוללה של הביוס מהלוח אם כדי שהביוס יתאפס ואז הבעיה מסתדרת אבל גם באופן זמני יש לי זיכרון שרץ בDUAL CHANNEL(מפרט מלא בפרטים שלי) ולוח אם של ג'יגה-בייט EP35DS3R REV 2.1 עכשיו הכל בסדר כבר עשיתי כמה הפעלות מחדש והכל עובד טוב אבל אני מפחד שהבעיה תחזור על עצמה אז אני נמנע כמה שיותר מלכבות את המחשב או להפעיל מחדש למרות שהיום הפעלתי אותו כמה פעמים מחדש והכל היה טוב אגב זה כבר בעיה שקרתה לי בעבר ואני זוכר שהלכתי לחנות(סקאי פיסי) והם החליפו לי את הלוח עוד לא הרצתי בדיקות של MEMTEST
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
שלום, 1. בעקבות בעיית קווים אלכסוניים צבעוניים עדכנתי דרייבר לכרטיס מסך. הכרטיס הוא OnBoard 2. לאחר העדכון המחשב הפסיק לעלות - אינו מגיע לשלב של הפעלת מערכת ההפעלה - XP 3. נסיון להיכנס לביוס גורם למחשב להפסיק להגיב לאחר חצי דקה. 4. איפסתי את הג'מפר של הביוס אך זה לא עזר. 5. החלפת כרטיס הזכרון, ניתוק כל הכוננים, לא פתרו את הבעיה. לוח אם של אלבטרון, מעבד של AMD רעיונות? תודה , ארז.
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם המחשב החדש. לוח אם P35-DS3 Rev1.0 עם מעבד QX9650 הביוס מעודכן בגרסה האחרונה. המחשב נדלק אבל מידי פעם הוא נכבה, כנראה שיש פרמטרים שצריך לשנות ואני לא יודע מהם. הדבר היחיד ששיניתי הוא המכפיל תדר ל - 11, יותר המחשב לא עושה BOOT. בבקשה אם מישהו יכול ויודע מה צריך לשנות זה יעזור לי מאוד (אשמח לצילומי מסך של הביוס). תודה :bash:
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
קיצר התחיל שלשום כאשר אני סתם גולש ושומע ברקע WINAMP אז יש תקיעה קצרה כזאת השיר כאילו נתקע חוזר נתקע חוזר ,ושמתי לב שב TAST MANAGER ,קובץ בשם SYSTEM IDLE PROCESS עובד תמיד על 80 -99 אחוז שימוש מעבד ,מוזר נעשתה בדיקת טמפ בעזרת PRIME BLEND הכל תקין מבחנית טמפ גם כן ,יש מצב בעיית תוכנה ?
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
האם הדבר אפשרי ויעבוד ? פיזית הוא מתאים לחריץ.
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
טוב אז משהו מאד מוזר קרה לי למחשב. הוא נדלק אבל לא מופיע המסך! החלפתי כרטיס מסך וזכרונות ואותה תוצאה. ניתקתי את הכל נשאר רק המעבד והזכרונות וכרטיס מסך. איך אני יודע עם זו בעיה של מעבד שהלך למרות שהוא בן שבוע או לוח אם ? הכל נדלק כולל כל המאווררים והנורות . ושאלה שניהבךי קשר . האם abit krf7 תומך ב xp 2500 ?
-
- 8 תגובות
- 822 צפיות
-
-
המשחק עולה מגיע לתפריט אני בוחר שרת עולה השרת מתחיל משחק ואז ישר נתקע כרטיב מסך 7600gt extreme
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת דיי חזקה אבל משום מה המשחקים לא רצים לי טוב. מעבד E8400 לוח אם GA-EP43-DS3L זיכרון 4 גיגה של קרוסייאייר כרטיס מסך GTX 480 EVGA וזה אחרי פירמוט של מחשב. ***לחבר שלי אם כרטיס מסך GTS 450 ומעבד i5 הכל עובד חלק. מישהו יכול בבקשה לעזור לי אם התקלה. כל המשחקים החדשים כגון : באטלפילד 3, ניד פור ספיד החדש, LA NOIR, ועוד משחקים חדשים עובדים לי אם לאגים ולא חלק ואני פשוט לא מבין איפה הבעיה שלי??? תודה
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, התקנתי תוכנת עריכה (AVID) ולאחר ההתקנה נתקע המחשב. עכשיו אני רואה בdevice manager שאין מה שהיה פעם IEEE 1394 bus host controller. ועוד משהו קטן. יש לי בעיה שכשאני מכבה את המחשב הוא לא מכבה אותו מיד אלא כותב אחרי כמה זמן שעכשיו זה בטוח לכבות את המחשב. אם למישהו יש איזשהו רעיון איך לסדר את שתי הבעיות אז שכיתוב בבקשה.
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב AMD Athlon 2600 ופתאום הוא התחיל לצפצף לי. מייד חשבתי שזה הזיכרון, ואז ניתקתי את הכל חוץ מהזכרון וראיתי שהוא עדיין מצפצף לי, וכאשר הוצאתי את הזיכרון וחיברתי דברים אחרים (הארדיסק וכ') לא היה צפצוף. אבל השאלה איך אני יודע שזה הלוח אם ולא ההארדיסק? עוד משהו, המחשב לא מעלה כלום כמובן והוא רק מראה לי שורה למעלה ברקע כתום עם כתב ג'יבריש עליה. האם לפי זה אתם יכולים לדעת אם זה לוח אם או זיכרון? אגב, כמובן שאין לי זכרון נוסף כדי לבדוק, אם כבר הייתי עושה את זה. מחכה לעזרה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם , רציתי שתעזרו לי לפענח מה אומרת השגיאה הזו .. ( לינק מצורף ) רצוי לציין שזה קורה לי רק במשחקים מסוימים ולא בכולם. יש לי גירסת דריוורים 3.7 . ניסיתי לחזור ל 3.6 וגם ל 3.5 וזה לא שינה כלום. מה אתם אומרים ? מה זה יכול להיות ? טמפ' גבוהה מידיי של כ. המסך אולי ?? תודה לכל העוזרים... נ.ב - עוד בעייה שאולי ניתקלם בה שקיימת אצלי היא כאשר אני משחק משחק מסויים תמיד בדקות הראשונות הוא רץ חלק עם ביצועים מעולים גם עם פילטרים .. אבל אחרי איזה 10-20 דקות של משחק כבד הביצועים לאט לאט דואכים ואני מרגיש כאילו המערכת מתאמצת יותר מידי כמו תקיעות קצרות כאלה של חצי שנייה מדי פעם. זה לא אמור להיות עם כרטיס כמו שלי נכון ?! בגלל זה אני משער שאולי טמפ' גבוהה של הכרטיס גורמת לירידה …
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הWindows 7 שלי נותן לי הודעת שגיאה שיש תקלה בהארדיסק WD Caviar Black 1TB ושאני צריך לגבות את כל המידע לפני שהוא נאבד לי. בדיקה של HD TUNE מראה שיש בעיה ב"Reallocated Sector Count". מה זאת התקלה הזאת? האם זה משהו שאפשר לפתור לבד או שאני חייב לרוץ חזרה לחנות עם ההארדיסק? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב הנורה של הפאוור דולקת ורק אחרי חצי דקה בערך הדיסק הקשיח מפעיל את עצמו ומעלה לי את מערכת ההפעלה האם יש לשנות משהו בביוס????????? [נערך ע"י amiram] בשביל מה כל סימני הקריאה שהיו בכותרת?
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
לפני יומיים לקחתי את המחשב הישן שלי הוא יחסית טוב 1.7 GHz intel 512 sdram והשאר לא כ"כ חשוב עכשיו ניסיתי להפעיל אותו כשאני זוכר שהפעם האחרונה הייתה שבארד דיסק יש רק שטיות כלומר אין win אז ניסיתי להפעיל אותו הוא פשוט לא העלה כלום הכנסתי את הדיסק של ההתקנה של הווינדאוס וזה העלה מסך כחול של ההתקנה כשעשיתי נקסט כדי להמשיך הוא רשם שלא זוהה שום הארד דיסק. הוצאתי וחיברתי שוב וכלום לא עזר חיברתי אותו למחשב המקורי שלי הרגיל ושם המחשב פשוט נתקע בהתחלה איפה שמראים את הטמפרטורות החלפתי לכונן אחר כי יש לי 2 וכשהוא עוד הצליח להגיע לwin אז הוא חשב וחשב וחשב... וחשב שזה היה יותר מידי סגרתי את המחשב. אחרי שהשתגעתי איך זה יכול להיות הוצאתי אותו ולהפתעתי ראיתי שפין אחד נכנס פנימה כלומר הפין…
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני כבר התייאשתי ואני מתכוון לקנות לוח אם פשוט יותר מחר בתקווה שהמעבד\זכרונות\כרטיס מסך תקינים.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456226.0 אבל בכל זאת חשבתי לכתוב את הבעיה ולראות אם למישהו יהיה רעיון...אני בכל אופן קיבלתי את מותו הפתאומי והלא מוסבר של לוח האם... לוח אם abit in9 32X-Max 680i intel E6600 g.skill F2-6400PHU2-2GBHZ (2X1GB) נראה לי 800MHZ nvidia gforce 8800GTS שאר החומרה זה creative soundblaster X-FI fetality PCI-ex x1 2 הרדיסקים סאטה וצורב סאטה ספק thermaltake TR2-550 PP ומארז gigabyte 3DAurora אז הסיפור הוא כזה: היו היה... אני חזרתי לדירתי לאחר שבוע שהשארתי את המחשב מנותק מהחשמל, אז חיברתי הפעלתי ואז הוא התחיל לצפצף עליי מהרמקול הפנימי מספר פעמ…
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
-
שלום רכשתי ASUS TUF DASH F15 RTX3070 עכשיו הוא מגיע 8 ראם ONBOARD ו סלוט אחד שיש בו 8 נוספים. רציתי לדעת אם יש לי אפשרות לשדרג עוד ראם בכך שאחליף את ה8 הנוכחים ל16. השאלה היא אם זה אפשרי או שזה כמו במחשב נייח שצריך 8*2? או שאפשר להתפרע בראם
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קניתי כרטיס מסך חדש לא מזמן, וכשהתקנתי אותו, פירקתי גם את הלוח אם והזיכרונות כדי לנקות אותם מאבק. לאחר שהחזרתי אותם למקום והתקנתי את הכרטיס החדש, ניסיתי אותו על כמה משחקים, והFPS השתפרו בהרבה והכל היה חלק, אבל משום מה היו לי כל הזמן PAUSE-ים כאלה שנוצרים בדרך כלל כשהמחשב קורא מידע מההארד דיסק מחוסר זיכרון (אני חושב), בכל מקרה הם לא היו לי לפני שהתקנתי את הכרטיס החדש ופירקתי את הלוח אם והזיכרונות וכל זה. פירמטתי והתקנתי מחדש את הווינדווז (98) וזה לא פתר את הבעייה. יכול להיות שהבעיה נובעת מזיכרונות לא מוגדרים נכון בביוס?
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי רפאל. ואני צריך עצה והכוונה בנושא חשוב, קניתי בשבוע שעבר מחשב חדש, אם כרטיס מסך מסוג: sapphire radeon r9 270x dual-x boost oc 2gb הכרטיס מסך מחובר לשני מסכים במקביל: 1. wacom cintiq 21ux (מסך המחשב הראשי שלי - ממנו יציאת DVI) - שעובד מעולה וחלק! איתו אין בעיות. 2. טלוויזית Philips 40" LED PFL8664 H (מסך הטלוויזיה השני כעזר ותוסף למסך הראשון - ממנו יציאת HDM) - שאיתו יש בעיה! הבעיה קוראת במסך הטלוויזיה שלי. לרגע המסך עובד בסדר וחלק, ואז פתאום הצבעים משתנים ונהפכים לורוד/כחול/ירוק (מצורף תמונה). כמו שגיעה ותקלה במסך. ואז שוב חוזר למצב הרגיל (כך שוב ושוב) המסך מוגדר כ100Hz אבל הכרטיס מסך מזהה כ 60Hz (לא יודע אם זה קש…
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם הכרטיס מסך יש לי כרטיס מסך III3D שזה נראה לי INNO 3D משהו כזה Nvidia 8600 GT 1GB מערכת הפעלה Windows Vista Ultimate 32BIT כל הזמן במשחקים המסך הופך לשחור ואז חוזר ויש הודעה למטה "מנהל התצוגה NVLDDMKM הפסיק להגיב וביצא שחזור בהצלחה" זה לא מפסיק לא משנה מה עשיתי כאשר הייתה לי מערכת הפעלה XP בחלק מהמשחקים זה אפילו עירבב לי חומרים של המשחק למשל במשחק יש קבצים של שיער של דמות פתאום המסך הופך לשחור חוזר ואז הקובץ של השיער על איזה ביניין אבל זה לא משנה עברתי לויסטה מה לעשות כדי לפתור את הבעיה? ניסיתי לעדכן דרייבר להכי חדש (178.24) וזה לא עבד בדקתי חיבורים הכל בסדר מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
תגידו מה עדיף לשים בביוס שהמתח יהיה קבוע? או אוטומטי? כי אצלי במנוחה הוא על 0.920 voltage ובמאמץ 1.056 ושילדים מעלים פה תמונות מ CPU-Z עם אותו מעבד יש להם יותר voltage מימני אולי ביגלל זה קרייסיס עובד לי עם תקיעות? והמחשב ליפעמים קופא? כי יש לי כרטיס חזק 9800gtx+ ואחשיו המעבד על צריכת AUTO לדעתי כי זה עולה אוטומתי במאמץ אז מה לעשות אני לא הבנתי בזה כלום
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
הנה תמונה מתוך הDXDIAG וגם יש תקיעות במשחקים,מאיפה אני מוריד את הדרייבר הכי עדכני לכרטיס קול,חיפשתי בגוגל ולא מצאתי,תודה רבה רבה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
בעיית sound- sound עובד יפה במשחקים אבל לא עובד באפליקציות אחרות - לא מנגן שירים למשל. הנה תמונה של הודעת השגיאה שמתקבלת מ windows media player כמובן שכל הדריברים הותקנו מהדיסק שהתקבל עם הלוח אם. המערכת היא .windows xp [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום רב! פרימטתי לא מזמן והתקנתי שוב ווינדוס (XP Home). לא היה לי כל כך כוח לבטל את ה - 30 יום. לפתע, היום, שיניתי את התאריך (התאריך הקודם היה בשנת 2002) ועכשיו אני צריך להפעיל את המוצר, אם לא, הווינדוס לא עולה. (אני כרגע מדבר מהמחשב השני). הצעות כמו להתקשר למיקרוספוט שיפעילו לי את המוצר, לא באות בחשבון כרגע כי יש לי סיפור ארוך..... האם ניתן לעשות משהו? (חוץ מלפרמט). תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות defrag לכונן c וזה עושה אבל מסיים ממש מהר וזה לא מסדר שום דבר הוא עדין "מבולגן" זה ממשיך לומר לי שאני צריך לעשות defrag לכונן הזה ואני עושה כבר איזה 15 פעם וזה פשוט לא מתקן את זה,אני חושב שעברתי המון זמן בלי לעשות את זה וכעת ואני כבר לא יכל לתקן כלום,יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה הזו ולסדר את הכונן המזוהם הזה? צירפתי תמונה להמחשת הבעיה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-