עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by itaygilady,

שלום כאשר עולה מע' ההפעלה אני מקבל רצידות מוזרה בצבעי המסך ותמונה מוזרה של צבעים מהבהבים, וסוג של צבעים ממש מוזרים. כאשר אני מוציא את הכבל של המסך מן המחשב, התמונה מסתדרת ושאני מאתחל את המחשב דבר זה חוזר על עצמו. שיחקתי עם ההגדרות של התצוגה של NVIDIA והתמונה הסתדרה אחר שוב פעם שאני מאתחל את המחשב זה חוזר על עצמו.

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  2. Started by dima_ga,

קניתי מחשב חדש לפני 4 חודשים... לפני כשבועיים התחילו איתו בעיות בהדלקה.. הבעיה היא כזו: אני לוחץ על הדלק...כל המאווררים והאורות של המחשב נדלקים ללא כל בעיה...הנורה של מעבד חושב דולקת במשך כ5-7 שניות ונכבת לאחר מכן... המסך מחשב לא נדלק כי לא מקבל אף אות מהמחשב...המאווררים ממשיכים לפעול אך המעבד לא חושב יותר ושום דבר לא זז...יש לציין שגם אין ציפצופים שיש בדר"כ בהדלקת מחשב... מבחינה פיזית הכל בסדר שום דבר לא שרוף/נפוח... הבעיה תחילה הייתה בתדירות של מתוך 4 הדלקות זה קרה פעם 1 או פעמיים. כעת אחרי כ20 ניסינות הדלקה אפילו הBIOS לא עולה.. זה מחשב חדש כך שלדעתי זה בעיה או בהגדרות של הBIOS או איזה כבל שלא חובר ע"י החנות...המחשב עדיין באחריות כך שיש לי אפשרות לשלוח אותו למעבדה אבל …

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  3. Started by marikf98,

היי , אני רוצה להתקין כונן SSD נוסף בלפטופ שלי - DELL XPS 15 9570 , בפירוט הטכני כתוב שניתן לחבר כונן HDD בגול 2.5' SATA GEN 3 האם ניתן לחבר גם כונן SATA SSD בגודל 2.5' ? או שנדרש מתאם או שבכלל אי אפשר ? מצרף שתי סרטונים של אנשים שהצליחו

4. Started by דודו יצחק,

לפטופ של dell יחסית חדש (כחצי שנה) עם ווינדוס 10 מעודכן. אין לי "מצב שינה" אלא רק "שינה" ולכן ,כאשר אני נכנס ל"שינה" הסוללה נגמרת לאחר כיומיים. האם אמור להיות מצב שינה? או ששינה אמור באמת לכבות את המחשב ללא שימוש בסוללה כלל?

5. Started by xena,

שלום, הגדרתי את המודם פקס שלי בוינדוס XP. עד היום הכל עבד יפה. התקנתי שוב XP והגדרתי את הפקס כראוי. בזמן קבלת פקס המחשב פשוט נתקע טוטאלית. לא עכבר ולא כלום. נשמע כמו בעיית חומרה. יש רעיונות?

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  6. שלום לכולם אז כככה כאשר אני משחק במשחק far cry לאחר כמה זמן המשחק נטקע והוא יוצא לוינדוס ומקבל את ההודעה הבאה עכשיו אני אחרי oc הoc עבר מצוין בכול המבחנים של prime וגם עשיתי כמה בדיקות אם 3dmark03 והכול סבבבה בלי בעיות יציבות הכול טס ליי ורק במשחק הוא עכשיו עוד משהו קטן שאולי גם כן קשור, אני עכשיו על דריור 4.3 של ati וכאשר שאני מנסה להתקין למשל את הדריור האחרון שלati הוא מתקין אבל רושם לי באופציה בדריור שזה עדין 4.3 ויורדות לי כמה אופציות מהדריור החדש אבל כמה מהם נשארות ולא משנה כמה פעמים שהורדתי והסרתי את הדריור זה לא עזר אז אולי זה קשור למישהו יש תשובה

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  7. Started by Lior Azi,

אתמול קיבלתי את המחשב החדש (ראו מפרט מחשב בלינק הצד ימין) לוקח לו בערך 15-20 שניות להיות במסך לוגו של ה Asus (הבורד שקניתי) ואחרי זה איזה 20-30 שניות אם לא יותר במסך השחור שאחריו, כשהסמן מהבהב בצד שמאל. האם זה הגיוני?!? ??? ואם לא, מה יכול להיות הגורם לעיכוב?

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  8. Started by Ran B,

תראו לפני חודש בערך הכל התחיל..העכבר פתאום התחיל מעצמו לשנות את הרגישות שלו (sens..).. הוא ניהיה רגיש יותר או ריגש פחות כל כמה דקות..לאחר קצת זמן שזה קרה שמעתי שהווינדוס עושה שני ציפצופים כאלה כאילו הוא מצא חומרה חדשה או משהו התחבר/התנתק..(והעכבר לא התנתק או התחבר בדקתי טוב טוב)..ואז הוא עוצר את העכבר לכמה שניות העכבר לא מגיב..ואז הרגישות שלו עצומה או חלשה מאוד!! ואני פשוט לא מבין מה קורה.. בימים האחרונים זה ממשיך לקרות אבל עכשיו המצב לאט לאט ניהיה יותר גרוע..עכשיו גם הלד של העכבר האופטי שלי נכבה לכמה שניות..הווינדוס רושם למטה משהו עם בעיה לא הבנתי..ופעם אחת הוא גם רשם לי נמצאה חומרה חדשה..עכבר מיקרוסופט בלה בלה בלה..ואז העכבר חוזר לתפקד..ברגישות גבוהה או נמוכה, עכשיו ז…

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  9. הורדתי דריוור של הלוח אם אחרי שהתקנתי אותו המחשב הופעל מחדש והעכבר לא פעל ניסיתי להחליף עכבר וגם העכבר ה2 נהרס מחקתי את הדריוור ועדיין לא פעל התקנתי וינדוס החלפתי עוד עכבר ולא פעל בבקשה מה אני עושה

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  10. Started by mbs,

היי, באופן מוזר מאוד המעבד שלי התחיל פתאום לעלות לטמפרטורות גבוהות, מעל 70 מעלות. זה קורה רק כשאני משחק (GTA SA) והוא מתאמץ. המפרט: AMD XP 2500 ABIT NF7 512MB RADEON 9800 PRO אין אוברקלוקינג בשום צורה. זה לא קרה אף פעם בעבר ולכן אני חושד שמדובר בתקלה. למישהו יש רעיון? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  11. Started by berner,

חברים שלום זה יומים פתאום המסך הופך להיות שחור כמו בתרדמה בלי כל אזהרה לפעמים מייד ולפעמים לאחר שעה או חלקה , אין כל הודעה אזהרה וכו' בנסיון לעורר ע"י עכבר או המקלדת לא עוזר אלא פעילות של ע"י RESET בצעתי סריקת וורוסים, והתופעה חוזרת בצעתי נקיון "המכונה " מאבק, כל המאווררים פועלים וחזקתי חיבורים האם יש איזה תקלה ברכבי המחשב הפעלתי מדיה פליאר לראות באם המחשב מממשיך לפעול בהשמעה בזמן הכיבוי מסך ומתברר שזה גם מפסיק מנורת הבקרה נשארת ירוק = בקיצור המחשב דומם מבחינה תגובה!!!!! איך אני יכול לבדוק תקלה(האם יש תוכנה..) אבקש סיוע דחוף כי החיים הפכו ללא מחשב מעט קשים אודה להנחיות דחוף בעיבות החברים בברכה ??? B

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  12. לאחרונה שידרגתי את המחשב שלי למפרט הבא : כרטיס מסך asus 4200 ti 128 מעבד- athlon xp 1600 זיכרון - 256 mb של viking הרדיסק- 80gb של ws digital כרטיס קול-cretive sound bluste 5.1 live לוח אם - gigabyte vrxp -------------------------------------------------------- לאחרונה הסגתי שתי משחקים , age of metolgy של מיקרוסופט ואת buttlefiled 1942 בשני משחקים אלו הגרפיקה נתקעת לכמה שניות וממשיכה . רציתי לשאול האם למשהו יש מוסג מה יכול לגרום לבעיה שכזו או האם מישהו נטקל בבעיות דומות אם אותה החמורה כמו שאצלי? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  13. Started by The.Hackerboy,

תגידו תמיד רציתי לדעת מה עדיף??? copy או past?? אני חושב ש-past מה אתם??

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  14. אני לא יודע אם הייתי צריך להגיב בדיון על הצורב מתחתי אבל זה היה נקרא "לגנוב" את הנושא. אז הבעיה ביא שהפעלתח את המחשב, פתאום נעלמו לי הCD והצורב, מי שיודע ויכול לעזור לי שיעזור . תודה רבה על כל תגובה.

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  15. Started by shuky123,

המדפסת הפסיקה להדפיס היא מבצעת את כל התהליך בשלמותו - עוברת על הדף מוציאה אותו אבל הדף יוצא ריק לגמרי - לבן. החלפתי דיו ועדיין לא קורה כלום. ניסיתי דרייברים חדשים, ניסיתי במחשב אחר וכלום. יש רעיון איך אפשר לטפל בה?

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  16. Started by המוח,

או USB1? יש לי אוורסט על המחשב.. תודה :]

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  17. Started by godis,

שלום, יש לי בעיה במחשב כבר הרבה זמן.. הוא לא זז.. לפעמים כשאני שומע שירים הם מתחילים להתקע ולזוז לאט.. וגם סרטים. http://img168.imageshack.us/my.php?image=a1lo6.jpg http://img246.imageshack.us/img246/3816/a2jf3.jpg

• 10 תגובות
    • 794 צפיות
  18. שלום לכולם יש לי משדר BLUETOOTH בUSB של המחשב עכשיו ככה החלפתי לוח למחשב שלי של חברת ASUS לפניי שהחלפתי את הלוח עשיתי במנהל התקנים ל-Generic Bluetooth Radios לא זמין לפעמים הייתי מכבה אותו כי זה היה מציק ועכשיו אחריי שהחלפתי לוח ה-BLUETOOTH לא מזוהה אצלי יותר כעיקרון לדעתי זה בגלל שה-Generic Bluetooth Radios השארתי אותו על לא זמין ועכשיו לא מופיע לי במנהל ההתקנים שום דבר שקשור לBLUETOOTH ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים אבל זה לא עזר יש לציין שאני מחבר דברים אחרים ל-USB הם עובדים מצויין. האם יש איזה שיטה להפעיל את ה-Generic Bluetooth Radios חוץ ממנהל ההתקנים והאם יש שיטה כלשהי שזה יסתדר לי? תודה רבה לכל מי שעוזר לי.

19. Started by intel suck,

המחשב לא עולה בדיוק כשאמור להופיע לי הלוגו מופיעה לי הודעת שגיאה שחסר לי הקובץ <windows root>/system32/hal.dll מה לעשות מי שעוזר מלך

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  20. Started by itzikc20,

שלום רב,כל פעם שאני מנסה הלתקין משחק שמקובץ בקבצי ראר לא משנה איזה רשוומה לי השגיאה הבאה:volume is corrupt מה לעשות כדי לתקן את זה?התקנתי כבר שלושה פעמים ווינדוס ובדקתי את הקבצתים במחשב אחר ושם זה כן עובד. הנה תמונה: http://img127.imageshack.us/img127/4341/38503361qi5hv5.jpg תודה רבה לעוזר/ים.

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  21. Started by orendia,

שלום לכולם, אחרי שחבר שלי עבד עם ה DiskOnKey שלי הוא הוציא אותו ללא יציאה בטוחה לאחר ניסיון לחיבורו בשנית נראה כי הוא לא מזהה אותו יותר.. אשמח לפתרונות?

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  22. אוקיי קודם כל- מתי זה קורה? מיד כשמערכת ההפעלה פועלת, לפעמים זה קורה ולפעמים זה לא קורה, רנדומלי לחלוטין. כשאני מפעיל את המערכת ואני רואה את זה, אני מפעיל מחדש שוב ושוב עד שזה לא קיים. מה שאני כן יכול לומר זה שלרוב המערכת פועלת עם הבעיה, רוב הסיכויים שאני אתקל בבעיה בהפעלה ראשונה. מה זה? http://picasaweb.google.com/nikewk/Desktop?feat=directlink כשזה נוכח ביצועי המערכת קצת ירודים, לוקח יותר זמן מהרגיל בשביל לגשת לתיקיות מסוימות, וכשאני מפעיל חלונות אז הצבעים שלהם מתהפכים כל כמה שניות. מה ניסיתי? מיד חשבתי שזה כרטיס המסך, וזה לדעתי עדיין החשוד העיקרי. פירקתי את כרטיס המסך, על הדרך בדקתי שהקירור יושב כמו שצריך וכמו כן גם הקירורים של הזיכרונות (שעל גבי הכרטיס)- הכל היה …

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  23. אוקיי אז אני חדש פה!ואין לי מושג אם זה המקום הנכון לפנות אליו! אז ככה יש שתי הארד דיסקים במחשב!אחד מחובר באמצעות S.ATA2 והשני בIDE!לפני כשבועיים בערך המחשב העלים שלי שתי מחיצות(יאעני כונן G ו-F)מאחד ההאר-דיסקים!זה קרה אחרי ששמתי דברים להורדה,הייתה הודעת חוסר זיכרון!והמחשב ניכבה!וניסה לעלות מעוד וינדוס שיש לי אבל קרס באמצע!לאחר שכיביתי אותו שוב הוא עלה רגיל אבל בלי שני כוננים! אולי למישהו יש רעיונות איך להחזיר את הכוננים שנעלמו?!

• 10 תגובות
    • 794 צפיות
  24. Started by yoavb,

הסיפור מתחיל בבוקר בהיר שבו גיליתי ששני המחשבים שברשותי לא מצליחים 'לדבר' עם המצלמה שלי (canon 520A). הסמפטום היה הודעת השגיאה הסתומה: one of the USB devices attached to this computer has malfunctioned, and Windows does not recognize it אני הנחתי שמקור הבעיה באחד מההגורמים הבאים: 1. כרטיס זכרון של המצלמה 2. תקלה במצלמה 3. כבל מצלמה תקול 4. עדכון של windows שדפק משהו בתקשורת דרך ה USB בשני המחשבים (שניהם מתעדכנים אוטומטית). גורמים 1 ו 3 נפסלו ע"י הצלבה עם כרטיס וכבל אחרים. גורם 2 נראה היה סביר. גורם 4 נראה לא סביר, אבל אפשרי. ליתר בטחון הסרתי והתקנתי את ה USB כמה פעמים. בשלב זה רכשתי קורא כרטיסים פשוט מתוך הנחה שאם התקלה במצלמה אוכל לעקוף זאת ע"י שימוש בקורא כרטיסים. להפת…

• 8 תגובות
    • 794 צפיות
  25. המחשב עובד בכבדות ועושה המון רעש. זה לא תמיד כך. אני מניח שזה המאוורר, יש סיבות אפשריות? אצטרך להחליף את המאוורר, או גם פרמוט יספיק? אני מניח שיש קשר לכבדות של המחשב לביצועים חלשים של המאוורר, אני צודק? מה עוד אני צריך לבדוק? תודה רבה. רונן.

• 6 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.