עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Lior Azi,

אתמול קיבלתי את המחשב החדש (ראו מפרט מחשב בלינק הצד ימין) לוקח לו בערך 15-20 שניות להיות במסך לוגו של ה Asus (הבורד שקניתי) ואחרי זה איזה 20-30 שניות אם לא יותר במסך השחור שאחריו, כשהסמן מהבהב בצד שמאל. האם זה הגיוני?!? ??? ואם לא, מה יכול להיות הגורם לעיכוב?

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  2. Started by boris1235,

שלום לכולם, יש לי בעיה כזאת: המחשב לפעמים קורס ישר, לפעמים אחרי פרק זמן מסויים, אבל תמיד הוא קורס ויש הודעת שגיאה כזאת: 0x0000008E. קראתי קצת ב-FAQ והבנתי שאני צריך לפרסם קבצי MINIDUMP כדי שתוכלו לעזור לי. אז הינה הם: http://rapidshare.com/files/205974441/minidump.rar.html תודה רבה לכל העוזרים!

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  3. Started by rm23,

שלום, יש לי מחשב יחסית חדש שהיה באחסון במשך כחצי שנה (לפני האיחסון היה בשימוש ופעל בצורה תקינה). כשהחלטתי להשתמש בו שוב וחיברתי אותו גיליתי כי המחשב נדלק אולם המסך לא נכנס לפעולה- לא נדלק ונשאר בסטנד ביי. ניסיתי לחבר כרטיס מסך אחר ותקין (נבדק במחשב אחר ועבד) למחשב הזה וגם הפעם המחשב נדלק אבל המסך לא נכנס לפעולה. רציתי לדעת מה יכולה להיות הסיבה לבעיה, האם זה הלוח אם?! או שמא משהו אחר... האם יש טעם לתקן?! . תודה רבה,

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  4. קניתי לאחרונה כונן נייד של WD. הכונן הוא 2.5 אינץ, ולא מצריך חיבור חשמל נפרד מעבר לחיבור הUSB - או שזה לפחות מה שהחברה טוענת. בפועל, הכונן הזה פועל בסדר גמור בכל היציאות האחוריות, כלומר אלה המובנות בלוח, אבל מסרב לפעול כשאני מחבר אותו ליציאות הקדמיות. כשפניתי לWD, הפנו אותי לסעיף FAQ שמתייחס לסוגייה הזו, וכל מה שהוא מציע זה לבדוק את הכונן על יציאות אחרות, ואם הוא עובד שם (וכאמור הוא עובד) אז הסיבה היא כנראה זרם נמוך מדי. פניתי בינתיים גם ליצרן של לוח האם (ABIT, הלוח הוא IP35-E) עם אותה שאלה, אבל רציתי לשאול גם פה - זה הגיוני מה שWD טוענת? יש לציין שהתקנים אחרים, כגון נגני מדיה ניידים, זכרונות פלאש והפלאפון שלי עובדים מצויין גם על הפורטים הקדמיים.

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  5. Started by MaDridMan,

אז ככה אני וחבר שיחקנו ביחד במשחק מחשב,והמחשב נתקע בפיתאומיות והתכבה! הדלקתי אותו והוא נתקע במסך שמראה את הרקע של המחשב ללא אייקונים וללא Toolbar לאחר מכן ניסיתי דרך Safe mode גם נתקע ללא אייקונים וניסיתי גם שחזור מערכת דרך הsafe mode לא הצליח נתקע באמצע לפרק זמן של יותר משעתיים. בקיצור ניסיתי לפרמט,ובמסך שכתוב-Press any key to Boot from CD.. לחצתי על כפתור כמובן והוא נתקע על המסך הזה (אפילו חיכיתי עוד שעתיים נוספות זה עוד נשאר תקוע) מה אני יכול לעשות לעזאזל? (אגב פתחתי פה כי כמעט בטוח 99% שזה בעייה חומרתית) יש מצב זה ההארד דיסק? או התחממות ייתר של חלקים?

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  6. Started by jlevi,

שלום לכולם יש לי בעיה בביוס הוא עושה לי בעיות באיתחול המחשב הוא כותב לי award boot blocknbios v1.0 Bios rom checksum error שאלתי איך אני יכול לעדכן את הביוס על ידי דיסקט איתחול עם קובץ פלש הנתונים שיש לי על הבורד הם ASUS P4S533-MX ACPI BIOS REVISION 1006 אודה לכם אם תציעו לי איך לפתור את הבעיה בתודה קובי

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  7. Started by Keman,

שלום למנהלי פורום היקרים !!! אני כבר אומר, שכותב בטופיק הזה כי הוא סטטיסטית נקרא הכי הרבה, ואין קשר לנושא. אני בשבוע האחרון נכנס לפורום לא ממש כמה שהיתי רוצה. -לימודים, תקופת מבחנים וכו'- ובשבוע האחרון אני נתקל בדברים מוזרים כאן: 1. אנשים שאין להם כל קשר ליקום מתחילים להרביץ ספאם בצורה מוגזמת ומחרידה, כל טופיק שני שאני נכנס אליו הוא ספאם בפני עצמו ומהר מאוד נגיע פה למצב, שחיפוש כלשהו יתן לך 80% זבל ורק 20% של מה שאתה מחפש באמת, ולדעת הרבים כאן זה בלתי נסבל. אנשים לא קוראים את כללי הפורום לפני שהם נכנסים לכאן, ועוד המון דברים לא נעימים....ונכון זה היה עניין של זמן עד שמישהו יכתוב על כך. הפורום שלנו מפורום מקצועי (לדעתי-בין מקצועיים ב אינטרנט כחול-לבן) נהפך למין משפחת …

8. Started by yoavb,

הסיפור מתחיל בבוקר בהיר שבו גיליתי ששני המחשבים שברשותי לא מצליחים 'לדבר' עם המצלמה שלי (canon 520A). הסמפטום היה הודעת השגיאה הסתומה: one of the USB devices attached to this computer has malfunctioned, and Windows does not recognize it אני הנחתי שמקור הבעיה באחד מההגורמים הבאים: 1. כרטיס זכרון של המצלמה 2. תקלה במצלמה 3. כבל מצלמה תקול 4. עדכון של windows שדפק משהו בתקשורת דרך ה USB בשני המחשבים (שניהם מתעדכנים אוטומטית). גורמים 1 ו 3 נפסלו ע"י הצלבה עם כרטיס וכבל אחרים. גורם 2 נראה היה סביר. גורם 4 נראה לא סביר, אבל אפשרי. ליתר בטחון הסרתי והתקנתי את ה USB כמה פעמים. בשלב זה רכשתי קורא כרטיסים פשוט מתוך הנחה שאם התקלה במצלמה אוכל לעקוף זאת ע"י שימוש בקורא כרטיסים. להפת…

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  9. אחרי חיפושים רבים בגוגל מצאתי כמה בעיות זהות של אנשים אחרים,הבעיה הזאת מאוד נפוצה ולא קוראת רק לי עכשיו השאלה היא למה זה קורה ? וירוס ? חשמל בחומרה ? הנה דוגמה לפירסום תקלה של גולש שניסה לפתור את הבעיה הזו והיא פשוט נפתרה לבד . http://www.takala.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=8620 ניסיתי כל מה שהוא ניסה מאיפוס CMOS ועד להרכבת המחשב מחדש והפעלה בכל מיני קונפיגורציות כאלה ואחרות ...סטיק אחד של זיכרון 2 3 ו\או 4 . זה פשוט ענייןי של מזל ולקלוע לאיזה זמן מתאים שהחומרה "תיקלט" כמו שצריך. מישהו כאן מכיר את הבעיה ויודע איך לטפל בה באופן חד משמעי ?

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  10. Started by buuhaa,

שלום. קניתי 2 גיגה זיכרון בסטיק אחד וחיברתי ללוח במקום ה 1 ג'יגה שהיה לי. להפתעתי - המחשב ממשיך לזהות רק 1 גיגה. חיפשתי בביוס אם ישנה אפשרות לשנות אבל לא מצאתי. נכון לעכשיו אני רואה ב"מאפייני מערכת" רק גיגה אחד. תוכלו לייעץ לי מה לעשות? תודה ויום טוב.

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  11. Started by Andrey22,

יש לי ריסטים ואני צריך לפתוח קובץ dumprep כדי לדעת מה התקלה.

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  12. שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש מ- SkyPC . התקנתי על המחשב חלונות 7 בגירסת 64 ביט. והורדתי את הדרייברים העדכניים ביותר מאתר ATI. במשחקים שונים אני חוויתי בעיה שבה אני רואה את הרינדור של התמונה (בעיקר בתנועת מצלמה). שינוי מאפיינים (להגדרות נמוכות) ו/או החלפת מסך לא הועילו. עם זאת, הגרפיקה מרהיבה אבל זה שיגע אותי!!! התקנתי על הדיסק הנוסף XP 32BIT וברגע שאני מתקין דרייבר של ATI (כולל מה שהגיע עם הכרטיס) אני רואה ריבועים ירוקים על המסך ואחרי כמה שניות מקבל הודעה שה- VPU איתר שכרטיס המסך הפסיק להגיב לדרייבר. עכשיו אני עוד יותר מבולבל מכיוון שבחלונות 7 מה שהצטייר כבעיה קטנה ב- XP נראה כבעיה רצינית... (כמובן שניסיתי לבטל את ה- OC שעשו בחנות אך ללא הועיל.) מה עושים?? להלן המפרט: I5 - …

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  13. כולם אומרים משהו אחר ורציתי לדעת מה הדרך הנכונה ביותר למרוח משחה. תודה

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  14. Started by J.allmighty,

שלום חברים, הלוח EPOX מגיע עם כרטיס קול on board ac97 C-media חיברתי את הרמקולים שלי כולל מערכת ביתית והכול עובד מצויין, הבעיה היא המיקרופון, לא משנה מה אני לא עושה זה לא עובד לי בכלל. התקנתי את הדרייברים האחרונים שלו ואני אחרי פירמוט יש לציין שה צ'יפ הזה ח*א בלי שום קשר, הסאונד פשוט על הפנים, בלי שום קשר יש למשהוא את אותה בעיה ? זה ממש חשוב לי כי אני משתמש הרבה במיקרופון, תודה לעוזרים. J

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  15. Started by nore0,

כל 3-2 אני חוטף ריסט הטמפ' בסדר ובמצב בטוח עובד רגיל

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  16. Started by Baruh92,

שלום לכולם! לפני שאני יכתוב את השאלות שלי יש לי בקשה למנהלים, עם זה לא המקום ובקשה אל תינעלו תעבירו את האשכול לפורום המתאים, תודה! אז ככה, הורדתי אתמול את התוכנה everest משהו כזה, מי שלא יודע זו תוכנה שמראה את המפרט של המחשב שלי אז הינה: מצטער על האיכות אבל קצת הסתכתי עם התמונה, וכן אני יודע מחשב עתיק עכשיו עם תשימו לב רשום לי פעמיים שיש לי ג'יפורס MX 440, אני יודע שזה נשמע קצת לא הגיוני אבל יכול להיות שיש לי 2 כאלה במחשב? עכשיו לשאלה שקצת יותר חשובה לי.. יש לי 256 זיכרון, הייתי רוצה לקנות עוד סטיק של 256 שיהיה לי 512, האם זה אפשרי? עם כן הייתי רוצה שתציעו לי דגם של 256 שיתאים שיתחבר למחשב שלי כי הלוח אם שלי קצת ישן. עם אפשר בכמה שיותר זול ! תודה רבה

• 12 תגובות
    • 844 צפיות
  17. Started by elyaz,

שלום אני משחק Jagged alliance 2 (משחק ישן מ99) בזמן המשחק המחשב מתחמם מאוד המפרט: Lenovo Thinkbook i5 G2 16GB RAM אין כרטיס מסך (יש את הגנרי Intel Iris Xe) יש משהו שאפשר לעשות כדי להקל על ההתחממות? תודה

18. Started by iMeash,

אהלן, יש לי כונן usb שאני לא מצליח לגרום לווינדוס לזהות אותו. יש לי מחשב עם מערכת linux ששם הוא מזוהה ואני מצליח להעביר אליו וממנו קבצים. כשאני מחבר אותו למחשב שמריץ ווינדוס אני מקבל את הסאונד של USB שהתחבר, לאחר כמה שניות אני מקבל סאונד של USB שהתנתק וההודעה הבאה קופצת (מצורפת תמונה מתחת) כמובן שבדקתי שפורט תקין עם USB אחר שיש לי, ובכל מקרה גם ניסיתי פורט אחר של USB. עריכה: הפורמט של ה USB היה NTFS, ניסיתי להעביר ל FAT32 ועדיין לא עבד.

19. Started by Jules Winnfield,

ניסיתי להתקין דרייברים מחדש ולא עזר מה עוד אוכל לעשות? הכרטיס הוא כרטיס מובנה על הלוח אם : gigabyte P-35 תודה, סמיון. עריכה: בנוסף ניסיתי להתקין כרטיס קול חיצוני ועדיין לא עבד.

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  20. Started by RX7,

אני עובד איתו פתאום הוא עושה ריסט לעצמו! בלי שום סיבה מיוחדת ניסיתי לפרמט אבל התקלה עדיין נשארה מה אני יעשה? כיצד אני יגלה מהיכן נובעת הבעיה? אני יכול לעבוד עם המחשב כמה שעות טובות אפילו ופתאום הוא יכול לעשות לי ריסט. הזמן לא מוגדר פה אני ממש משתגע מזה.. מה זה יכול להיות? מחשב פנטיום 4 3.06GHz לוח אם Motherboard Name Asus P5S800-VM זיכרון 1278 mb טמפרטורת לוח אם - 39 - 40 טמפרטורת מעבד - 34 - 40 טמפרטורת כוננים - 36 - 39 זה מה שצילמתי http://img146.imageshack.us/img146/4301/79115774rf9.jpg

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  21. Started by ggg123,

שלום. ברשותי מחשב שנקנה לפני בערך 6-7. מחשב ישן שבזמנו היה נחשב לשיא הטכנולוגיה, ועד היום מחזיק לא רע (כמובן ששדרגתי כרטיס מסך, זכרונות ודיסק קשיח). מפרט בצד. לאחרונה הוא החל לעשות בעיות. אני מודע שזה יכול להיות בגלל התיישנות הרכיבים, אבל בכל זאת ארצה שתעזרו לי לגלות מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה. כרגע אני חייל אז קניית מחשב לא אופציה, ואני צריך להחזיק עם המחשב הזה לפחות עוד שנה. אז מה הבעיות: 1. המחשב קופא, פשוט המסך נתקע במצב ומסויים והמחשב לא מגיב. זה קורה בעיקר כמה דקות אחרי שמדליקים את המחשב. כמו כן זה יכול גם לקרות סתם במהלך עבודה שגרתית עם המחשב, אפילו לא בזמן מאמץ. חשבתי אולי המחשב מתחמם מידי, אך הטמפ' של הרכיבים נראית לי סבירה ולא גבוהה מידי. 2. למחשב לוקח די הרב…

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  22. Started by mazoneli,

אני מקבל גם ב Bus error וב Address error בשדה של ה SINGLE שיש ERR 1 מה זה אומר בתכלס ? אני הולך להריץ בדיקת זכרון.

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  23. Started by okarmi,

גם לי יש פחות או יותר אותה בעיה אז אני מצטרף לפרד. מפרט בסיסי (תגידו אם צריך עוד מידע): מעבד: פנטיום4 2.4 לוח אם: AsRock P4i65G כרטיס מסך: GeForce 6200 (טמפרטורה במנוחה באזור 55 מעלות) כרטיס טלוויזיה: LifeView משהו.... מסך: LG Flatron L1750B אני עובד על המחשב ופתאום המסך נכבה. אין שום חוקיות של אחרי זמן מסויים או פעולה מסויימת. נראה שהמחשב ממשיך לעבוד אבל אני לא בטוח (אורות דולקים אבל לך תדע אם יש מישהו בבית). לפעמים אחרי כמה שניות זה חוזר לנורמלי לפעמים זה חוזר למסך מעוות ופעמיים זה עשה ריסט לבד. אחרי זה, שלחתי את דוח השגיאה וקיבלתי הפניה לפתרון הזה: http://wer.microsoft.com/responses/Response.aspx/11/en-gb/5.1.2600.2.00010100.2.0?SGD=12aa5568-4a8d-49dc-88b0-b61c248939aa…

24. Started by אופיר,

ברשותי מחשב נייד - IBM T21 ששלחתי למעבדה מכיוון שהתקלקל. נאמר לי במעבדה כי לוח האם מקצר ואפשר לתקן את הלוח (לא להחליף) בעלות של כ - 1000 שח. ברצוני לשאול אם מישהו/מישהי מכיר/ה בעיות נפוצות בלוחות אם של IBM או אתרים בהם מסבירים על תקון בעיות כאלה.

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  25. Started by NaorYfrach,

זה מחשב דיי חדש מעבד E2140 האם זה בסדר?

• 9 תגובות
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים