תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
-
לאחר הדלקה מחשב נותן הודעת שגיאה: ZRBQJ is compressed press cntl-alt-del לא מצליח להיכנס למצב safe mode כדי לנסות לשחזר את המערכת אחורה. יתכן ואתמול בלילה נמחקו קבצים בעת ניקוי אחד הכוננים. המערכת היא win7 והלוח של asus תודה
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב הנורה של הפאוור דולקת ורק אחרי חצי דקה בערך הדיסק הקשיח מפעיל את עצמו ומעלה לי את מערכת ההפעלה האם יש לשנות משהו בביוס????????? [נערך ע"י amiram] בשביל מה כל סימני הקריאה שהיו בכותרת?
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום רב! מדובר במחשב חדש עם xp pro sp3 שפתאום בלי פעילות מיוחדת נדלק מסך כחול ביחד עם צפצוף חזק ומרגיז וזה נמשך כמה שניות ואז המחשב נדלק מחדש ואין זמן לצלם את המסך. מה אפשר לעשות? והאם אולי זה בעיית חומרה ואפשר לפנות לחנות שאצלה רכשתי את המחשב? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-
-
לפני כשבוע קיבלתי מחשב חדש, מאז התחילו הבעיות. שמתי לב שלכל קובץ RAR שאני מוריד מהאינטרנט (יותר מ350-400 מגה) יש שגיאת CRC באחד מהחלקים. דברים שניסיתי כדי לתקן את הבעיה: עדכון ביוס, התקנת דרייברים/צ'יפסטים וכו', פירמוט, הוספת/החלפת הארד-דיסק, הורדת קבצים פגומים מחדש וכדומה. בחלק מהמקרים שהורדתי את הקובץ הפגום מחדש זה תיקן את הבעיה והצליח לחלץ. אז הגעתי למסקנה שהבעיה יכולה להיות באינטרנט, הרי ההארד-דיסק תקין ואין שום בעיות במחשב חוץ מהבעיה הספציפית הזאת. (כמובן גם ניסיתי לתקן את הקבצים, לנסות גרסאות ווינראר שונות, תוכנות חילוץ שונות וכו') אז ניסיתי להחליף חוט טלפון שמחבר בין המודם לפילטר, לא עזר. ניסיתי לשנות חיבורי USB, לא עזר. יכול להיות שהבעיה היא באינטרנט? אבל זה לא הג…
-
- 12 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, בדהייה נמצאת בצד שמאל העליון ש להמסך samsung 1200NF כאשר אני מחבר דרך הBNC כאשר המסך מחובר דרך הD-sub הטשטוש(דהייה) נעלם המפרט קיים ובכל מקרא כרטיס המסך ati 8500 64mb אשמח לשמוע רעיונות HaimTS
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אם הכבל שמחובר לראוטר מחובר לכרטיס אונבורד בלוח k8n51gmf-9 אז לפני שמופיע העכבר מתבצע איתחול של המחשב. אם אני מנתק את הכבל מדליק את המחשב ומחבר שוב אחרי השלב כשכבר מופיע העכבר או השולחן עבודה ובכל שלב מאוחר יותר כשהמחשב כבר עלה אז הכל עובד הכרטיס מקבל כתובת וניתן לגלוש . אני טכנאי ועוד לא נתקלתי בבעיה כזו. מוזר לא? משהו נתקל בכך כבר???
-
- 9 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי ריסטים ואני צריך לפתוח קובץ dumprep כדי לדעת מה התקלה.
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
טוב כנראה שאם אני לא ימצא תשובות כאן אז אני לוקח את המחשב ב4 וחצי מחר לחנות מחשבים . שאלה ראשונה : איך אני בודק אם הספק כוח שלי עדיין פועל ויודע ב100% אם הוא פועל או לא .. שאלה שניה : שאני מורח את המשחה הטרמית הלבנה הדביקה אני מורח על הריבוע של הכרטיס מסך וגם על הברזל של המאווררעצמו ההוא יענו שנמצא על אותו המקום ששמתי עליו את המשחה בכרטיס עצמו או שרק בריבוע ושם עליו את המאוורר רגיל ..
-
- 12 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם הכרטיס מסך יש לי כרטיס מסך III3D שזה נראה לי INNO 3D משהו כזה Nvidia 8600 GT 1GB מערכת הפעלה Windows Vista Ultimate 32BIT כל הזמן במשחקים המסך הופך לשחור ואז חוזר ויש הודעה למטה "מנהל התצוגה NVLDDMKM הפסיק להגיב וביצא שחזור בהצלחה" זה לא מפסיק לא משנה מה עשיתי כאשר הייתה לי מערכת הפעלה XP בחלק מהמשחקים זה אפילו עירבב לי חומרים של המשחק למשל במשחק יש קבצים של שיער של דמות פתאום המסך הופך לשחור חוזר ואז הקובץ של השיער על איזה ביניין אבל זה לא משנה עברתי לויסטה מה לעשות כדי לפתור את הבעיה? ניסיתי לעדכן דרייבר להכי חדש (178.24) וזה לא עבד בדקתי חיבורים הכל בסדר מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם, כאשר אני מדליק את המחשב אני לא רואה שום דבר בעת עליית הביוס מסך שחור לחלוטין אפילו את המסך של עלייית הוינדוס 7 וגם לא את המסך של WELCOME לא רואים ,רק אחרי כמה זמן רואים את המערכת הפעלה פתאום עולה ישר לשולחן עבודה אותו דבר בעת הכיבוי לא רואים את מסך הכיבוי HELP...?
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
מידי פעם שאני מחבר דברים לUSB המחשב לא מזהה אותם וכותב הודעה שזה התקן לא מוכר קניתי אייפון והמחשב שלי לא מזהה אותו, כל פעם שאני מחבר אותו המחשב כותב התקן לא מוכר חשוב לציין שבמחשבים אחרים אצל חברים המחשבים ישר מזהים את המכשיר באייפון גם שלא מותקן אייטונס על המחשב אני מצרף תמונה של ההודעה אני כבר חסר אונים אני ממש אודה למי שיוכל לעזור לי לסדר את זה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי את הדיסק מארה"ב (הגיע ע"י הוריי) עשיתי לו עדכון ל 010G. בעל לוח gigabyte z77-d3h הבעיה היא כזו. מאז העידכון אני לא מצליח לעשות לו התקנה של WINDOWS 7. כל הזמן הוא נתקע בכך שלא מצליח להעתיק את הקובץ(ע"י USB, דיסק, Imagex) האם מישהו מכיר את הבעיה הזו ? ואיך ניתן לפתור אותה לעזזל? תודה משה
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום רב! פרימטתי לא מזמן והתקנתי שוב ווינדוס (XP Home). לא היה לי כל כך כוח לבטל את ה - 30 יום. לפתע, היום, שיניתי את התאריך (התאריך הקודם היה בשנת 2002) ועכשיו אני צריך להפעיל את המוצר, אם לא, הווינדוס לא עולה. (אני כרגע מדבר מהמחשב השני). הצעות כמו להתקשר למיקרוספוט שיפעילו לי את המוצר, לא באות בחשבון כרגע כי יש לי סיפור ארוך..... האם ניתן לעשות משהו? (חוץ מלפרמט). תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין דרייברים מחדש ולא עזר מה עוד אוכל לעשות? הכרטיס הוא כרטיס מובנה על הלוח אם : gigabyte P-35 תודה, סמיון. עריכה: בנוסף ניסיתי להתקין כרטיס קול חיצוני ועדיין לא עבד.
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום! בזמן האחרון יש לי בעיה די מוזרה הייתי אומר.. כל פעם שאני מנסה להריץ סרטים במחשב (במדיה פלייר, נרו שואוטיים, ריל פלייר או כל דבר אחר), המחשב מתחיל לזוז לאטטטטטטטטטטטטטט מאוווד ואני צריך לעשות מנהל המשימות ולסגור משם כדי שהמחשב ימשיך לרוץ רגיל... והקטע המוזר הוא.. אם אני ביוטיוב או בסרטון של ריל פלייר באינטרנט.. המחשב מריץ את זה טוב בלי שום בעיות... אבל שוב אותה בעיה עם מדיה פלייר באינטרנט.. מה זה יכול להיות? הכרטיס מסך חדש, ואני מאמין שאם הבעיה הייתי בו אז הוא בכלל לא היה מריץ סרטים גם באינטרנט.. האם אני צודק? ויש את אותה בעיה כאשר אני פתוח את המסנג'ר החדש... (אני צריך לפתוח את המנהל משימות ורק אז הוא עולה... ) אבל... אם אני פותח את המסנג'ר הישן והפשוט, שום בע…
-
- 10 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני מקווה שאני מפרסם בפורום הנכון אם לא מנהלים בבקשה תעבירו לפורום הנכון. לפני מספר חודשים התחלתי לסבול מאיטיות של המחשב בגלישה באינטרנט המטבטט בכך שהיה לי מאוד קשה לגלוש בפייסבוק להפעיל ביחד סקייפ עם מסנג'ר, לפעמים פתאום הסמן היה הופך לשעון חול למשך כחצי דקה. בעקבות בעיות אלו פרמטתי את הדיסק הקשיח , חשבתי שזה יפתור לי את הבעיה, מה גם שהייתי מקבל הודעה שסמרט שאומרת לי שהדיסק במצב לא טוב. הפירמוט לא עזר לי. התקנתי דיסק קשיח חדש לגמרי אך גם זה לא פתר לי את הבעיה של האיטיות, בדקתי כרטיס זיכרון, הבדיקה יצאה חיובית, הוספתי עוד כרטיס זיכרון אך הבעיה של האיטיות נמשכה. הרצתי תוכנות של אנטי וירוס שלא מצאו וירוס וגם הרצתי תוכנה נגד רגולות. לאחרונה עקב נפילת מתח הלך לי הספק כוח במחש…
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
תראו יש במחשב שתי ארדיסקים פיזית כל אחד מחולק ל2 מחיצות משום מה שאני העלתי את ההתקנה של windows המחשב הראה לי 3 מחיצות 1 3 ג'יג'ה שכנראה זה היה הBoot sector ועוד 2 של 80 ג'יג'ה עכשיו מחקתי בטעות את המחיצה של ה-3 ג'יג'ה ועשיתי ריסטרט למחשב ואז הוא לא מזהה מערכת הפעלה ובנוסף אם אני מרכיב את הארדיסקים על מחשב אחר אני לא יכול לתת להם אות כונן יש דרך להציל את החומר מהמחשב יש תוכנה שמכינה boot sector/recvory sector חדש או שמצילה את התוכן של הכונן הזה זקוק לעזרה נואשות ...
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שאני מכבה תמחשב הוא מגיע לסוף של הכיבוי ולא מתכבה עד שמכבים אותו מלמטה ניסתי להשאיר אותו דולק כמה שעות והוא עדיין לא מתכבה למה זה קורה?
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה כבר הרבה מאוד זמן,ניסיתי פשוט הכל - לפרמט,להסיר את כל התוכנות,כל ההתקנים,דרייברים,לעשות אימג',שום דבר לא עבד... אז ככה: המחשב שלי קופא כל פרק זמן מסויים,פשוט קופא,העכבר לא זז,שום דבר לא זז... הבעיה היא שאני יודע מה גורם לזה אבל לא יודע איך להפסיק את זה...המחשב קופא רק שיש התקן אלחוטי מחובר...למרות שלא עם כולם זה קרה,ניסיתי שניים,אחד של מייקרוסופט ואחד חדש שעכשיו אני משתמש בו (D-link) ושניהם גורמים לתקיעות,ניסיתי גם אחד של חברה לא ידועה שלפי מה שאני יודע כבר בן שנתיים והוא דווקא לא תקע...יכול להיות שזה בעיה עם USB2?(יכול להיות שהאחד הישן היה USB1 ובגלל זה לא תקע?) אני כבר אובד עצות,מקווה שתוכלו לעזור :\ (לומר לי לקנות אחד חדש או לא להשתמש בו לא ממ…
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בכונן די וי די ,הבעיה היא שהכונן פשוט מפסיק לזהות את תכולת התקליטור לאחר מספר פעמים. אני יכול לצרוב דיסק די וי די והפעולה תצא ללא תקלות ואז כאשר אני מכניס את הדיסק הכונן פשוט לא מצליח לזהות אותו,וגם הוא לא מזהה די וי די אחרים. לפעמים כאשר אני מאתחל את המחשב אז הכונן מצליח לקרוא את התוכן של הדיסק די וי די. חשבתי שהכונן תוצרת חברת "פיליפס" התקלקל אז קניתי חדש מתוצרת "teac" ואז הבעיה פשוט חזרה על עצמה. החלפתי את כבל הנתונים שמחבר את הכוננים ללוח האם בכבל חדש ,אבל הבעיה חוזרת על עצמה. האם יכול להיות שבקר הכוננים שבלוח התקלקל? האם עלי להחליף לוח אם? תודה רבה. ???
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-
-
מה זה מנהל משימות, מהם התהליכים שאסור לגעת בהם, ומה זה אני ראיתי אחד מהתהליכים שנקרא:AVGUARD.EXE . איפה אפשר למצוא אתר של וירוסים או משהו דומה לזה כדי לזהות את המזיקים במנהל המשימות. אצפה לתושבתכם. אגב האתר הזה מעולה ומרתק. חג חנוכה שמח zehava
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום,כאשר אני משחק במשחקים כגון gtaוכו'(משחקים כבדים) המשחק זז לאט רצח,ולעיתים אפילו במקום הסאונד הרגיל יש מין חריקות של חחחחחגגגגרררחחחגר כאלה....למה ?!1 :s05: :s05: :s05:
-
- 10 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי את המשחק call of duty 2 וכשאני נכנס לסינגל פלייר זה משחק חלק בלי בעיות אבל כשאני רוצה לשחק במולטי פלייר אני לוחץ על האיקון כדי להכנס למשחק, המשחק נטען ואז זה עושה חלון שחור ומתכבה וחזור לשולחן העבודה..... למה?! קניתי את המשחק מחנות בבקשה תעזרו לי....
-
- 8 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שהוא מגיע לחלון בתמונה אני לוחץ אינטר על "start windows normaly" ואז במקום להעלות את המערכת הוא מאתחל את עצמו ואני מקבל במסך מה שאתם רואים בתמונה השנייה ?
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-